موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

وکالت تضمینی

وکالت تضمینی

همانطور که از معنای وکالت تضمینی بر می ‌آید، امری است که تضمین و اطمینان خاطر کاملی در خصوص موفقیت پرونده به ایشان اعطا می شود؛ موضوع وکالت، به طور کل به معنای وجود امری قراردادی، فی ‌مابین کسی است که وکالت را در تحقق امر خاصی اعطا کرده و به عنوان موکل شناخته می­ شود و طرف دیگر قرارداد نیز که وکالت را قبول نموده و به عنوان وکیل شناخته می ­شود؛ تحقق این نوع قرارداد بین عموم افراد پذیرفته شده است، لیکن وکالت مطمح نظر در سیستم­  حقوقی هر کشور، اعطای وکالت به کارشناسان و متخصصانی است که در رشته حقوق و یا رشته ­های مرتبط آن تحصیل نمودند، در آزمون­ های ویژه و تخصصی تحصیل‌ کردگان حقوقی شرکت داشتند و پس از قبولی در این آزمون ­ها موفق به اخذ پروانه وکالت گردیده­ اند؛ حال قبل از اینکه به ادامه مطالب بپردازید، اکیداً به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده بفرمایید.

 

آیا وکالت تضمینی در نظام حقوقی ایران پذیرفته است؟

 

Guaranteed Advocacy in law opinion

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با گارانتی دار

 

طبق مفاد ماده 80 آیین‌نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلا دادگستری، وکالت تضمینی بدین معنا که وکیل، تضمینی قطعی در ختم امر حقوقی به نتیجه خاصی ارائه نماید، تخلف محسوب شده و مجازات انتظامی دارد.

لیکن برخی موسسات حقوقی و وکلا، تضمین وکالتی را می ­نمایند که معنای ختمِ به نتیجه خاص، به طور قطعی و 100% ندارد؛ منظور این است که با توجه به قرائن و شواهد پرونده، تخصص و تجربه وکیل در امور حقوقی مختلف و موفقیت ­هایی که تا به حال در پرونده­های مشابه کسب نموده، هم­چنین بررسی رویه ­های قضائی مختلف و آگاهی از روالی که مراجع صالحِ آن امر حقوقی بکار می ­گیرند و...، وکیل، تا حدود بسیار زیادی، تضمینی جهت اطمینان خاطر بخشی به موکل در راستای امضای قرارداد وکالت و امکان کسب نتیجه مدنظر را ارائه می ­نماید.

 

تصور مردم از وکالت تضمینی چیست؟

 

 

در فوق ملاحظه شد، وکالت تضمینی چیست و چرا در نظام حقوقی ایران پذیرفته نیست. اما تصور مردم از وکالت تضمینی دقیقا همان معنایی است که ماده 80 لایحه مذکور تخلف دانسته است. چراکه عموم مردم تصور می­نمایند: زمانی که یک وکیل قول و تعهدی بر وکالت تضمینی ارائه می­دهد، در واقع تضمینی بر پیروزی 100% پرونده حقوقی ایشان در دعاوی ارائه نموده و به اشتباه تصور می­نمایند، وکیلی که مدعی ارائه وکالت تضمینی است، در حقیقت حصول نتیجه مشخصی در امر حقوقی مورد وکالت را به طور قطع و یقین ضمانت نموده است.

مجموعه وکیل تلفنی با ارائه مشاوره تلفنی با وکیل تضمینی و یا مشاوره آنلاین تضمینی با وکیل تضمینی، امکان طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی را میسر نموده است.

 

آیا وکالت تضمینی برای وکیل جرم محسوب می ­شود؟

 

Guaranteed advocacy concept

وکیل متخصص و تضمینی 24 ساعته در دسترس

 

بله؛ مطابق ماده 80 آیین‌نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلا دادگستری، چنانچه وکیل در خصوص هر مرحله از وکالت یا در رابطه با هریک از اشخاصی که با مراحل وکالت مرتبط هستند اعم از مقامات رسمی، وکلا، اصحاب دعوی و...، تضمینی ارائه نماید یا اظهاری مبنی بر تضمین نماید؛ متخلف بوده و به مجازات انتظامی درجه 4 محکوم می­گردد.

موضوع وکالت تضمینی در مفهوم ماده 80، به دور از عدالت قضائی است؛ چراکه به معنای قصد وکیل جهت فریب و تطمیع موکل، هم­چنین احتمال همدستی با یکی از ارکان دادرسی است، که هردو جرم بوده و منجر به تزلزل در نظام قضائی می­گردد.

هم­چنین بر اساس دو ماده 190 و 232 ق.م، راجع به صحت قراردادها و شروط باطل در عقود؛ شروطی که انجام آن نامقدور باشد، باطل هستند؛ بنابراین چنانچه وکیل تحقق نتیجه ­ای به طور قطعی را تضمینی نماید، شرط نامقدور بوده و تخلف است، لیکن چنانچه وکیل دریافتِ حق ­الوکاله­ اش را مشروط به تحقق نتیجه خاصی نماید، شرط صحیح است.

 

آیا حق ­الوکاله وکیل، در وکالت تضمینی متفاوت است؟

موضوع حق­ الوکاله وکلا، امری است که تا حد بسیار زیادی به میزان خبرگی و تبحر یک وکیل و هم­چنین علم و تجربه او در موضوعات تخصصی حقوقی و پرونده ­های مختلف و آشنایی با شیوه رسیدگی دادگاه­ ها بستگی دارد.

به این معنا که هرچه یک وکیل نسبت به امورات مختلف حقوقی کارآزمودگی و اعتبار بیشتری داشته باشد، مسلماً حق ‌الوکاله او نیز به همان نسبت بیشتر خواهد بود؛ دلیل این افزایش حق­ الوکاله نیز، تضمینی بودن وکالت او به دلیل اعتبار و توانایی­اش می­   باشد. در این خصوص، با وکلای مجموعه حقوقی وکیل تلفنی بهترین مشاوره حقوقی  را تجربه نمایید.

نتیجه: بنابراین، بله؛ نسبت به سطح علم و تجربه و کیفیت خدمات حقوقی ارائه شده توسط یک وکیل، حق ­الوکاله وی نیز متفاوت خواهد بود.

 

 

.چه وکلایی می ­توانند در امر وکالت تضمینی، برنده شدن موکل را تضمین نمایند؟

 

guarantee the winning a case in advocacy

وکیل آنلاین گارانتی دار و 24 ساعته

 

همان‌طور که ذکر شد، وکلایی که دارای سابقه و تجربه در امور مختلف و تخصصی حقوقی باشند و در تعریفی، در امر وکالت شناخته شده و سرشناس باشند؛ هم­چنین وکلایی که در شمار بسیاری از پرونده ­های حقوقی که قبول وکالت نموده­اند، موفقیت کسب کرده و با اخذ نتیجه مطلوب، کیفیت وکالت خود را اثبات نموده­اند؛ در خصوص امر وکالت قابل اعتماد و اعطای وکالت هستند و توانایی تضمین برای احتمال بالا و حداکثری پیروزی موکل خود را خواهند داشت.

موسسه وکیل تلفنی نیز در طی سالیان، ضمن همکاری با برجسته­ترین و خبره­ترین وکلا متخصص، مبادرت به همکاری با چنین وکلایی نموده است و خوشبختانه می­توان از طریق مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین به سهولت با ایشان در ارتباط بود.

جهت دسترسی به مشاوره وکیل 24 ساعته و وکیل آنلاین با ما در ارتباط باشید.

 

تفاوت وکیل تضمینی با کارچاق­کن در امر وکالت تضمینی چیست؟

whatsapp dowry legal advice

 

کارچاق­کن، از میانبرهای حقوقی جهت کسب نتیجه مدنظر در اموری که وکالت گرفته و نیازمند اقامه دعوی نیست، استفاده می­ نماید و با ادعای نفوذ خود در میان وکلا، کارمندان قضائی و ...، ضمن تجربه ­ای که در این عمل کسب نموده، جهت اخذ وکالت اقدام می­نماید و یا با اعطای وکالت از طرف شخص اول به وکیل دادگستری یا با استفاده از نفوذ خود، نتیجه مطلوب را کسب می ­نماید.

 

از ماده 555 ق.م.ا، به گوش می رسد:

  • چنانچه شخصی بدون داشتن سمت رسمی، خود را شاغل در مشاغل دولتی معرفی کند یا مدارکی بدین منظور جعل نماید، علاوه بر حبس 6 ماه تا 2 سال، به مجازات جعل اسناد نیز محکوم می­گردد؛ چنانچه تحت این عنوان متقلبانه، وجهی اخذ نماید، به عنوان کلاهبردار، مجازات می­ گردد.

 

لیکن امر وکالت تضمینی، توسط وکلای خبره و سرشناسی محقق می ­شود که به واسطه موفقیت ­های مکرر خود در ارائه خدمات حقوقی، تجربه و اعتبار چشمگیری داشتند و نه تنها نتیجه ویژه ­ای را به طور 100% و قطعی وعده نمی­ دهند؛ بلکه تنها احتمال کسب نتیجه را بر اساس شواهد و قرائن پرونده، مشخص می ­نمایند و قصد فریب و کلاهبرداری از موکلین را ندارند.

جهت اخذ وکالت ویژه و ارزان، تماس با وکیل تلفنی و مشاوره با وکیل را توصیه می­ نماییم.

 

 

مشاوره حقوقی تستی و امتحانی

گواهی حسن انجام کار در وکیل تلفنی

بررسی اعتبار نماد الکترونیکی یک سایت

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین (ویژه کرونا)

تماس فوری تستی 24 ساعته با وکیل خانم امور زناشویی

مشاوره حقوقی تستی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، همانطور که از معنای وکالت تضمینی بر می ‌آید، امری است که تضمین و اطمینان خاطر کاملی در خصوص موفقیت پرونده به ایشان اعطا می شود؛ موضوع وکالت، به طور کل به معنای وجود امری قراردادی، فی ‌مابین کسی است که وکالت را در تحقق امر خاصی اعطا کرده و به عنوان موکل شناخته می­ شود و طرف دیگر قرارداد نیز که وکالت را قبول نموده و به عنوان وکیل شناخته می ­شود؛ تحقق این نوع قرارداد بین عموم افراد پذیرفته شده است، لیکن وکالت مطمح نظر در سیستم­ حقوقی هر کشور، اعطای وکالت به کارشناسان و متخصصانی است که در رشته حقوق و یا رشته ­های مرتبط آن تحصیل نمودند، در آزمون­ های ویژه و تخصصی تحصیل‌ کردگان حقوقی شرکت داشتند و پس از قبولی در این آزمون ­ها موفق به اخذ پروانه وکالت گردیده­ اند؛
با سلام و احترام؛ همانطور که همگی ما می دانیم در حوزه علوم انسانی برخلاف سایر رشته های علوم پایه ، از آنجایی که با یک سری از مفاهیم خاص سر و کار داریم و استنباط انسان ها از درک موضوعات با یکدیگر متفاوت می باشد ، شاهد بدست آمدن نتایج مختلفی هستیم . علم حقوق نیز بعنوان یکی از شاخه های مهم علوم انسانی از این قاعده مستثنی نبوده و باها و بارها پیش امده که در یا چند پرونده ی کاملا مشابه و با دادخواست یکسان، سرنوشت متفاوتی در محاکم قضایی رقم می خورد، یعنی وقتی آرای صادر در شعبه بدوی تعیین تکلیف شده و به شعب مختلفی در دادگاه تجدید نظر ارجاع می شوند نتایج کاملا گوناگونی بدست آمده که ناشی از استنباط قضات دادگاه از قوانین کشور می باشد. هرچند که این قضات همگی در رشته حقوق تحصیل نموده اند و آزمون یکسان و کلاس های مشابهی را سپری کرده اند اما باز هم نتیجه کار متفاوت خواهد بود لذا هیچ کسی نمی تواند به طور قطع و یقین سرنوشت یک پرونده را در دادگاه پیش بینی کند اما وکلا و کارشناسانی هستند که بعلت سالها حضور در محاکم قضایی و داشتن تجربه کاری بالا می توانند کلیات کار را حدس زده و نتیجه اولیه کار را روشن نمایند . از جمله این وکلای کارکشته می توان به مشاورین موسسه وکیل تلفنی اشاره نمود که با داشتن سالها تجربه کاری بسیار بالا و ارزنده ، تمامی احتمالات ممکن را بررسی نموده و راهنمایی درست و اصولی را به موکلین خود جهت رسیدن به نتیجه مطلوب ارائه می نمایند پس بهتر است قبل از هر اقدامی از راهنمایی ایشان برای نیل به موفقیت استفاده نمایید.
به موجب ماده 656قانون مدنی :وکالت عقدی است که به موجب آن یکی ازطرفین طرف دیگررا برای انجام امری نایب خود می نماید. قانون اساسی نیزانتخاب وکیل را به عنوان حق طرفین در همه دادگاه ها ،مورد تایید قرارداده است. وکالت در لغت به معنی سپردن و واگذار کردن است و در اصطلاح حقوقی، وکالت به عقدی گفته می شود که بر اساس آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام کاری به عنوان وکیل انتخاب می کند. در قانون مدنی ایران در ماده 656وکالت اینگونه تعریف شده است: “وکالت به عقدی گفته می شود که بر اساس آن یکی از طرفین، فرد دیگری را برای انجام کاری وکیل خود می نماید.” با بستن قرارداد وکالت، وکیل و موکل در مقابل هم حق و تکلیف یافته، روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های دو طرفه ای را دارا می باشند. وکالت از جمله عقدهای بسیار متداول است، که در حال حاضر در صحنه های اجتماعی، بانک ها و اقتصاد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. وکالت نوعی عقد است که در نهایت به پذیرفتن موکل و ایجاب وکیل نیاز می باشد. لزوم استفاده از وکیل دادگستری در دعاوی : آیین دادرسی دارای مسائل دشوارو دقیقی است که احاطه برآنها برای اشخاص غیرحقوقدان ،به آسانی وسرعت میسّرنمیشود.به همین دلیل استفاده از وکیل میتواندبسیارراهگشا باشد. ممنوعیت دخالت غیروکیل دادگستری : درایران قاعده براین است که اقامه ی دعوا ودفاع ازآن مستلزم دخالت وکیل دادگستری است. به موجب ماده 55قانون وکالت مصوب 1315،تظاهربه وکالت وهمچنین مداخله ی اشخاصی که پروانه وکالت دادگستری ندارند درعمل وکالت دادگستری،به قید مجازات ممنوع شده است . انواع وکالت وکالت مطق: به این معناست که فردی را برای همه ی کارها وکیل نماید و این وکالت امور اداری و مالی موکل را شامل می شود مانند فروش و یا خرید و یا پرداخت هزینه خانواده که در این بخش اعمال وکیل به اجازه ی موکل نیازی نخواهد داشت. 2-وکالت مقید: در وکالت مقید، مورد وکالت مشخص و تعیین شده می باشد و وکیل باید در همان مورد مشخص، عمل کند، مانند خرید خانه و یا فروش ماشین. وکالت به سه نوع وکالت رسمی، عادی و شفاهی دسته می شود. مورد وکالت باید موردی باشد که بر اساس قانون و یا به طور طبیعی در انحصار فرد نباشد مانند وکالت در مجلس معامله که می بایست خودش انجام دهد و این امکان را ندارد که فرد دیگری را به عنوان وکیل انتخاب کند. دیگر اینکه خود فرد موکل بتواند آن را انجام دهد، به عنوان مثال فردی که ورشکسته شده است از دخالت در اموال ممنوع بوده و نمی تواند در خصوص آن به فرد دیگری وکالت دهد. برای کسب اطلاعات از وکیل بین الملل به این لینک رجوع کنید. تعهدات وکیل: هر زمان از جرم وکیل خساراتی به موکل وارد گردد که مسبب آن وکیل باشد، موظف خواهد بود، وکیل باید در تصرفات و کارهای خود مصلحت موکل را رعایت کند و از اختیارات واگذار شده تجاور نکند. وکیل باید چیزی را که به جای موکل خود دریافت می کند به وی بدهد، اگر برای اعمال مسئله ای دو و یا چند وکیل مشخص شده باشد هیچ نمی تواند بدون دیگری و یا دیگران در مسئله ای دخالت کند و در صورتی که وکیل وکالت در توکیل نداشته باشد نمی تواند اعمال مسئله ای را به فرد دیگری بدهد. تعهدات موکل: موکل می بایست همه ی تعهداتی را که وکیل در حد وکالت خود برعهده گرفته است را انجام دهد. موکل می بایست همه ی هزینه هایی که وکیل برای انجام وکالت کرده است را بدهد. همچنین موکل می بایست اجرت وکیل را بدهد مگر اینکه در قرارداد وکالت چیز دیگری را قید کرده باشد. وکیل در توکیل: به وکیلی گفته می شود که از سوی موکل خود اختیار مشخص کردن وکیل دیگری را برای او داشته باشد. وکالت بلاعزل: به وکالتی گفته می شود که وکالت وکیل و یا عدم عزی وکیل حین قرارداد لازمی شرط شده باشد. طرق انقضای وکالت: با استعفای وکیل، با عزل موکل، با فوت یا جنون موکل و یا وکیل. طرق فسخ وکالت: با از بین بردن متعلق وکالت، با انجام کاری از طرف موکل که منافی با وکالت وکیل باشد و با انجام موضوع وکالت از طریق خود موکل. وکالت اتفاقی براساس ماده 2قانون وکالت اشخاصی که دارای معلومات کافی برای وکالت باشنداما پروانه ی وکالت نداشته باشند،میتوانند درسال سه مرتبه با گرفتن جواز وکالت اتفاقی ازکانون مربوط،برای اقربای سببی یا نسبی خودتا درجه دوم ازطبقه سوم وکالت نمایند. چه تفاوتی بین وکیل پایه یک و پایه دو وجود دارد؟ پاسخ این سوال را در این لینک بخوانید. وکالت درامورحسبی برابرماده 15قانون امورحسبی وتبصره ی آن،درامورحسبی اشخاص ذی نفع می توانند شخصا دردادگاه حاضرشده ویا نماینده بفرستند ونیز میتوانند کسی را به سمت مشاور،همراه خودبه دادگاه بیاورند.نماینده دراین ماده اعم ازوکلای دادگستری وغیرآنها است.افزون برآن،دارندگان پروانه ی مشاوره حقوقی قوه ی قضاییه ،نیزمیتوانند وکالت اشخاص را دردادگاه عهده دارشوند. وکیل معاضدتی ماده 24قانون وکالت،به کسانی که قدرت تادیه ی حق الوکاله ندارند حق داده است که ازکانون وکلا دراین خصوص تقاضای معاضدت نمایند،که دراینصورت کانون مکلف به معرفی وکیل معاضدتی است.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی