موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره ی حقوقی الزام به تمکین تعیین مسکن واحد

مشاوره ی حقوقی الزام به تمکین تعیین مسکن واحد

زمانی که زوجین تصمیم می گیرند که در زیر یک سقف زندگی کنند؛ این وظیفه ی زوج است که مسکن واحدی را تهیه کند تا زوجه در آن احساس آرامش و آسایش کند و در زندگی مشترک به دلیل نبودن مسکن دچار عسر و حرج نباشد؛ در غیر این صورت، زوجه دچار عسر و حرج شده و نمی تواند تمکین (سازش) نماید؛ حال با ما همراه باشید تا این مسئله را به طور کامل موشکافی نماییم.

 

 

 

 

حق مسکن چیست؟

 

right of property concept

 

بعد از اینکه زوجین با هم نامزد شدند باید در زمان عقد زوجه تکلیف مسکن را مشخص کند و مهمترین موضوع در اینجا تعیین محل مسکن است، صد در صد یک خانواده برای تشکیل زندگی مشترک نیاز به یک مسکن دارند، لازمه ی زندگی مشترک تهیه ی مکانی برای زندگی است، اکنون بیایید تا مجدداً بررسی نماییم که تهیه ی مسکن به عهده ی زوجه است یا زوج؟ در این مورد می توان گفت که زوجین با توافق هم دیگر در مورد مسکن باید تصمیم گیری کنند و اگر نتوانستند می توانند از قانون کمک بگیرند.

 

ماده ی 1114 قانون مدنی:

  • «زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند ساکن شود؛ مگر اینکه اختیار تعیین منزل با زوجه باشد».

 

ماده ی 1005 قانون مدنی:

 

واگذاری حق انتخاب مسکن به زن امکان پذیر است و این حق به دو صورت به زن منتقل می شود، زمان عقد نکاح، یا بعد از عقد نکاح؛ بعد از این شرط حق تعیین مسکن بر عهده ی زن خواهد بود و از عهده ی مرد خارج می شود و البته زن باید خانه ای را انتخاب کند که با وضع اقتصادی شوهر و شأن خانوادگی خودش متناسب باشد؛ همچنین هر منزلی که زن تعیین کند باید شوهر در آنجا ساکن شود و طبق قانون به آن منزل تردد کند.

وکلای آنلاین خانواده ما در سایت وکیل تلفنی به صورت شبانه روز در این سایت حضور دارند، تا بتوانند به سوالات حقوقی شما در مورد حق مسکن و موضوعات پیرامون آن پاسخ دهند؛ در سایت وکیل تلفنی وکلای حاذق ما با اشراف کامل به قوانین جدید، بهترین راهکارهای حقوقی را ارائه می دهند.

 

مراحل دعوی الزام به تهیه ی مسکن

 

conflict of getting a property to live in

راحت ترین راه تهیه خانه قبل ازدواج

 

زمانی که زوج مسکن را تهیه نمی کند و زوجه را درعسرو حرج نگه می دارد؛ قانون به زوجه این اختیار را داده است که به منظور الزام به تهیه ی مسکن از طرف زوج، به دادگاه مراجعه کند تا از قاضی کمک بگیرد؛ اما مراجعه به دادگاه مراحلی دارد، از جمله تقدیم دادخواست الزام به تهیه ی مسکن، شما برای اینکار به مدارکی نیاز دارید، مثل سند ازدواج، شناسنامه یا کارت ملی زوجه.

شما می توانید با تهیه ی فرم الزام به تهیه ی منزل وکامل کردن آن، شخصا آن را به دادگاه بدهید؛ البته الان قبل از تقدیم مستقیم به دادگاه باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و پس از ثبت نام در سامانه ی ثنا کد رهگیری بگیرید تا هر ابلاغیه ای که به شما صادر شود از طریق سامانه مطلع شوید؛ سپس با کمک کارمند دفتر خدمات قضایی شکایت خود را در دادگاه خانواده ثبت کنید تا در صف رسیدگی قرار گیرد، بعد از این مرحله ابلاغیه به شما و همسرتان ارسال می شود و شما می توانید در جلسه ی اول رسیدگی در دادگاه حاضر شوید.

در این مرحله، اگر شما از یک وکیل متخصص خانواده در مورد الزام به تهیه ی مسکن، مشاوره بگیرید؛ تمام مراحل دعوی شما بدون خطا و اتلاف وقت انجام می شود، برای اطلاعات بیشتر می توانید با وکلای ما در سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید تا از راهنمایی و راهکارهای آن ها استفاده کنید.

 

طبق ماده ی 1107 قانون مدنی:

  • «نفقه عبارت است از همه ی نیازهای متعارف زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل، هزینه های درمانی و بهداشتی، داشتن خادم در صورت نیاز یا نقصان یا مرض».

 

مجازات تهیه نکردن مسکن برای زوجه چیست؟

 

crime of making your wife homeless

بررسی آنلاین مسئولیت تهیه خانه قبل از ازدواج به صورت 24 ساعته

 

گاهی مواقع زوج در اول زندگی مشترک، به دلیل مشکلات مالی ترجیح می دهد که در خانه ی پدر زندگی کند و در آینده نسبت به خانه ی جداگانه اقدام کند؛ اما اگر زوجه در خانه ی مشترک با پدر شوهر و مادر شوهر دچار مشکلاتی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع قانونی را تحت عنوان الزام به تهیه ی مسکن اعلام کند. 

اگر مرد از تهیه ی مسکن مناسب سر باز زند یا زن را مجبور به زندگی در محیطی نامناسب کند، زن می تواند با متوسل شدن به قانون و دادگاه، دادخواست الزام به تهیه ی مسکن جداگانه را بدهد؛ گاهی اتفاق می افتد که به خاطر تهیه نکردن مسکن طلاق نیز صورت می گیرد.

مجازات تهیه مسکن با توجه به موقعیت هر کسی متفاوت است و برای همه به یک اندازه تصمیم گیری نمی شود؛ اگر به مرد از طرف دادگاه دستور تهیه ی مسکن داده شود و او سر باز زند، زن می تواند درخواست کیفری نفقه را مطرح کند، گواهی عدم امکان تمکین بگیرد، گاهی هم اتفاق می افتد که در این مورد زوج به حبس هم محکوم شود.

دعاوی خانوادگی از جمله عدم تمکین، به دلیل نداشتن مسکن مناسب، دارای پیچ و خم هایی است که فقط با کمک گرفتن از یک حقوقدان می توانید به آنان اشراف پیدا کنید؛ وکلای آنلاین و متخصص ما، به خاطر داشتن تجربه، دانش و تخصص بالا این آمادگی را دارند تا در حل مسائل حقوقی خانواده به شما یاری برسانند؛ پس به ما اعتماد کنید و با ما تماس بگیرید.

 

شرایط تأمین مسکن را توضیح دهید

 

explanation of retrieving a property

وکیل آنلاین تأمین مسکن زوجین 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

طبق ماده ی 114 قانون مدنی، زن موظف است در منزلی زندگی کند که شوهر مشخص کرده است؛ اما راضی بودن زوجه از آن مسکن نیز مطرح است (البته سطح انتظارات نیز متفاوت است).

ملاک تهیه ی مسکن برای زن، به طورکلی باید شأن اورا در نظر گرفت و نه توانایی مالی شوهر را، به همین علت تهیه ی مسکن در قانون ما جزو نفقه قرارگرفته است، گاهی مواقع خانواده ها شروطی را در ضمن عقد توافق می کنند که یکی از این شروط، شرایط مسکن است.

شرایطی نظیر، تعیین مستقل بودن، در محدوده ی کدام شهر بودن، منزل خاص داشتن برای زوجه در شروط ضمن عقد، تأثیر زیادی در شرایط تآمین مسکن از طرف زوج دارد؛ به طور کلی انتخاب محل سکونت، به عهده ی شوهر است و زن باید در منزلی که شوهر تهیه می کند ساکن شود.

زمانی که زن به دلیل الزام به تهیه ی مسکن به دادگاه مراجعه می کند و دادگاه حکم به الزام تهیه ی مسکن می دهد، زوج باید مسکن مناسب با وسایل ضروری زندگی را تهیه کند؛ اگر زوجه جهیزیه ی خود را خارج کرده باشد، تهیه ی وسایل معاش زندگی به عهده ی زوج خواهد بود، پس زوج باید برای تمکین همسر خود باید لوازم خانه و زندگی را تهیه کند تا شرایط اسکان زن فراهم شود و کارشناس دادگاه آن را تأیید کند؛ اگر این شرایط فراهم شده باشد زن موظف به تمکین است، در غیر اینصورت دعوای الزام به تمکین مرد رد می شود.

جوانان و زوجین ما، حق دارند تا درباره ی قوانین و شرایط انتخاب مسکن، اطلاعاتی داشته باشند تا بهتر بتوانند برحقوق خود واقف شوند؛ بنابراین، بهتراست در این موارد با یک مشاور حقوقی و وکیل متخصص مشورت کنند، موسسه ی سایت وکیل تلفنی ما، با داشتن وکلای متخصص می توانند در موضوعات مختلف حقوقی به شما عزیزان بهترین راهکار را آموزش دهند؛ پس با وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

آثار دعوای الزام به تهیه ی مسکن

 

influences of getting a property conflicts

اقامه آنلاین دعاوی الزام به تهیه مسکن به صورت فوری و 24 ساعته

 

اگر شوهر بعد از رفتن زن از منزل و ترک زندگی مشترک، دادخواست الزام به تمکین بدهد از طرف دادگاه محل اقامه ی زوجه پی گیری می شود تا علت عدم تمکین بررسی شود؛ بهتر است قبل از تقدیم دادخواست، اظهارنامه ای مبنی بر برگشت زوجه به منزل  فرستاده شود.

زوج باید منزلی تهیه کند که در شأن همسرش باشد و داشتن مسکن مستقل از پدر شوهر و مادر شوهر حق زن است؛ اگر شوهر محل زندگی پدرو مادر خودش را برای زندگی انتخاب کرده باشد، زوجه می تواند الزام وی را به تهیه ی مسکن مستقل بخواهد؛ اگر هم زوجه طبق شرط ضمن عقد حق تعیین مسکن داشته باشد، تنها مسکنی مورد قبول دادگاه است که توسط زن تعیین شده باشد.

 

نکته: در صورت عدم تهیه ی مسکن توسط زوج، به دلیل عدم پرداخت نفقه زن می تواند عسر و حرج خود را ثابت و حق طلاق پیدا کند.

 

در ادامه باید بیان داشت که زوج باید اثبات کند که مسکن مناسب و وسایل آن را تهیه کرده است؛ اگر در دعوای الزام تمکین خانه مهیا شود و کارشناس تأیید کند رأی دادگاه حکم به تمکین است؛ اگر زن در این مرحله تمکین نکند، ناشزه محسوب می شود و اگر رأی دادگاه به ضرر یکی از زوجین باشد در مهلت بیست روزه می توانند اعتراض بزنند و دادخواست تجدید نظر کنند.

 

مدارک لازم جهت طرح دعوای الزام به تهیه ی مسکن

 

the needed documents for give te confilct up on court

وکیل آنلاین انواع تمکین 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

زن و شوهر براساس قانون، وظیفه دارند که درانجام وظایف زناشویی خود کوتاهی نکنند، براین اساس در صورت تخلفِ هر کدام از آنها و اعتراض هر کدام از طرفین به مراجع قضایی مجازات خواهند شد؛ مسئله ی مسکن هم یکی از مهمترین این مسائل است که زوجه در صورت نداشتن مسکن مناسب می تواند از قانون کمک بگیرد.

 

برای دادخواست الزام به تهیه ی مسکن باید مدارکی داشته باشید تا بتوانید در سامانه ی ثنا ثبت نام کنید و دادخواست خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید، این مدارک عبارتند از:

  1. عقد نامه یا رونوشت آن.
  2. شناسنامه و کارت ملی زوجه.
  3. کپی شناسنامه.
  4. کارت ملی شوهر.
  5. عابر بانک جهت پرداخت هزینه های دادرسی.

 

برای اینکه دادخواست زوجه در دادگاه مورد استماع قرار بگیرد، باید دلایل دیگری هم داشته باشد تا بتواند ادعای خود را مبنی برعسر و حرج ماندن به خاطر تهیه نکردن مسکن از جانب زوج اثبات کند، این دلایل عبارتند از:

  1. استماع شهادت شهود و مطلعین.
  2. تحقیقات محلی.
  3. شماره ی پروندی استنادی.
  4. سایر دلایل و مستندات برای اثبات اظهارات زوجه در دادگاه می تواند مفید باشد.

 

وکلای دلسوز ما در سایت وکیل تلفنی با تمام وجود حاضر به ارائه ی خدمات به هموطنان عزیزمان هستند؛ سایت ما با داشتن نیروی مجرب و آگاه به امور خانواده، در رفع مشکلات حقوقی موکل های خود نهایت تلاش را می کنند؛ اگر به دنبال مشاوره ی حقوقی ارزان هستید؛ در اسرع وقت حتماً با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

وکیل حق التنصیف فوری و 24 ساعته

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، زمانی که زوجین تصمیم می گیرند که در زیر یک سقف زندگی کنند؛ این وظیفه ی زوج است که مسکن واحدی را تهیه کند تا زوجه در آن احساس آرامش و آسایش کند و در زندگی مشترک به دلیل نبودن مسکن دچار عسر و حرج نباشد؛ در غیر این صورت، زوجه دچار عسر و حرج شده و نمی تواند تمکین (سازش) نماید؛ اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما می باشم.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .زمانی که زن منزل را به دلیل نداشتن مسکن مناسب در زندگی ترک می کند، مرد برای اینکه همسرش به منزل برگردد، دادخواست الزام به تمکین ارایه می دهد؛ اما معمولاً زن به دلیل نداشتن مسکن، سازش نکرده و باز نمی گردد؛ بنابراین، دادگاه از زوج می خواهد، مسکن مناسبی را با تمام وسایل آسایش آماده کند تا زن تمکین کند و زوج باید این رأی صادره را اجرا کند، مسکن آماده شده باید توسط کارشناس دادگاه تأیید شود تا دادگاه زوجه را به تمکین کردن رأی دهد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
با احترام خدمت همکاران گرامی تهیه مسکن مستقل و نفقه محسوب و از وظایف زوج می باشد و در صورتی که زوج از این امر امتناع ورزد دعوی الزام به تمکین از طرف وی پذیرفته نبوده و زوجه ناشزه محسوب نخواهد شد لازم به ذکر است که علی‌رغم اینکه طبق قانون تهیه مسکن با زوج است می‌توان حق تعیین مسکن را زمان عقد نکاح و یا بعد از آن به زوج منتقل نمود و با این شرط زوجه باید محلی را به عنوان محل سکونت انتخاب نماید که متناسب با شرایط اقتصادی زوج باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوالات تخصصی خود می توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره آنلاین و ۲۴ ساعته با وکیل خبره و متخصص در این زمینه بهره مند گردید. با احترام_فاطمه سلیمانی
بسیاری از خانمهایی که زندگی مشترک را ترک می کنند وعلت عدم تمکین را نداشتن اسایش وارامش ومسکن مناسب بیان می کنند شرط برگشت وتمکین را تهیه ی مسکن مناسب قرار می دهند برای اینکه بدانیم چه مراحلی را باید طی کنیم تا به هدف برسیم بهتر است در مسائل حقوقی از یک وکیل کمک بگیریم سایت وکیل تلفنی می تواند تنها با یک تماس شما را به وکیل متخصص معرفی کند
سلام و احترام و خداقوت به همه ی عزیزان در تیم وکیل تلفنی طبق قانون اگر بودن زن و شوهر در یک منزل، متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد، زن میتواند مسکن جداگانه‌ای اختیار کند و اگر احتمال چنین ضرری در دادگاه اثبات شود، دادگاه حکم بازگشت به منزل شوهر را نخواهد داد. تا زمانی که زن در بازگشتن به منزل شوهر معذور است و امنیت جانی‌، مالی و حیثیتی ندارد، نفقه وی برعهده شوهر است.امکان اضافه کردن شروطی مثل حق مسکن و حق طلاق در خود سند نکاحیه وجود ندارد اما میتوان با توافق زن و مرد، به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرد و در یک سند جداگانه‌ چنین شرایطی را تعیین کرد.سپاس از مطالب خوبتون
سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما عزیزان ... تمکین به معنای عام آن است که خانم وظایف خود را نسبت به همسر انجام دهد و از او در حدود قانون و عرف اطاعت نماید و ریاست شوهر را در خانواده پذیرا باشد. بنابراین اگر آقایی از همسرش توقعات نامشروع یا نامتعارفی داشته باشد، خانم مکلف به اطاعت از او نیست. به عنوان مثال اگر آقا از همسرش بخواهد که تمام اموالش را به نام او بزند و خانم رضایت کامل به این کار نداشته باشد، این توقع متعارف تلقی نمی‌شود.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
چنانچه مرد از تهیه مسکن مستقل سرباز زده و یا زن را اجبار به زندگی در محیطی نامناسب نماید زن می تواند با توسل به قانون و تنظیم دادخواست الزام به تهیه مسکن جداگانه توسط مرد نماید . اهمیت این بحث در حدی است که گاهی مواقع طلاق به دلیل عدم تهیه مسکن رخ می‌دهد. در ادامه جزئیات این موضوع را بیشتر بررسی می‌کنیم. شرایط منزل مستقل برای زوجه شرایط منزل مستقل برای زوجه شرط اصلی دادگاه برای تعیین شرایط مسکن، حفظ مقام و منزلت زن است. مهمترین شرط در تهیه مسکن مستقل برای زوجه در نظر گرفتن شان زوجه و شرایط زندگی پیشین برای او است. موارد بیشماری دیده شده که زوج برای شانه خالی کردن از بار قانون اقدام به تهیه منزل در شهری دیگر و یا مسکن فاقد وسایل ضروری زندگی می نماید. در اینگونه موارد زوجه میتواند به قانون تمسک جسته و دادگاه با فرستادن مددکار و بررسی شرایط از نزدیک حکم لازم را صادر می نماید. زندگی در خانه پدر شوهر به دلیل مشکلات مالی در ابتدا شروع زندگی مشترک، برخی از داماد ها ترجیح می‌دهند تا در خانه پدر خود ساکن شوند و در آینده نسبت به تهیه خانه ای جداگانه اقدام کنند. حق زن طبق قانون سکونت در منزل مستقل است اما اگر زوجه در منزل پدر شوهر مشکلاتی داشته باشد که شان و منزلتش زیر سوال برود، وی میتواند اعتراض خود را به مراجع قانونی تحت انواع الزام به تهیه مسکن اعلام کند. دادگاه با بررسی شرایط رای نهایی را صادر می‌کند. مشکلات مالی از مهمترین دلایل زندگی در خانه پدر شوهر و مادر شوهر است. مشکلات مالی از مهمترین دلایل زندگی در خانه پدر شوهر و مادر شوهر است. مجازات تهیه نکردن مسکن مجازات عدم تهیه مسکن ممکن است با توجه به شرایط هر پرونده، متفاوت است. مجازات عدم تهیه مسکن ممکن است با توجه به شرایط هر پرونده، متفاوت است. چنانچه مرد حتی از اجرای حکم قانونی سرپیچی نموده و با وجود صدور حکم الزام به تهیه مسکن از سوی دادگاه منزل و ماوای درخوری برای زوجه تهیه نکند، زن می تواند درخواست کیفری نفقه مطرح نموده و گواهی عدم امکان تمکین بگیرد. در این مورد حتی امکان محکومیت به حبس برای مرد نیز دور از انتظار نیست.
سلام وقت بخیر و خداقوت به همکاران خوبتون که برای تولید محتوا تلاش میکنند. از زمانی که با جست و جو در اینترنت با وکیل تلفنی آشنا شدم خدماتتون برام خیلی جذاب بود. اینکه این امکان وجود داشته باشه که فرد بتواند در هر ساعتی از روز و حتی ایام تعطیل با وکیل و متخصص صحبت کرد خیلی مفیده چون برخی اوقات مشکلی دارید که به قدری ذهن شمارو درگیر کرده که امکان صبر کردن تا تمام شدن تعطیلات برایشان وجود ندارد. دقیقا حالتی که برای من پیش آمد و در تعطیلات مشکلی داشتم که آرامشم را از بین برده بود. پس از مشاوره با مشاورین و اخذ راهنمایی های لازم قدری با خیالی آسوده تر توانستم به موضوع نگاه کنم. از مدیریت موسسه بابت راه اندازی چنین سایتی با خدماتی این چنین کاربردی و مفید سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی