موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

الزام زوج به تهیه مسکن

الزام زوج به تهیه مسکن

در امور خانواده تهیه مسکن یکی‌ از مواردی است که می تواند موجب اختلاف باشد و مسائل دیگری مانند تمکین و نفقه را تحت الشعاع خود قرار دهد؛ الزام زوج به تهیه مسکن راهکاری است که قانونگذار برای این مسئله اندیشیده است. زوجه برای اطلاع به نحوه مجبور کردن شوهر به تهیه مسکن باید به مشاور حقوقی مراجعه کند و از وکیل آنلاین تهیه مسکن شوهر برای این گونه پرونده ها کمک بگیرد؛ وکیل افراد را راهنمایی می کند که چگونه با نگارش لایحه مستند و مستدل و جمع آوری مدارک لازم، شرایط زندگی مشترک را فراهم کند و به احقاق حق خود بپردازند و به همین دلیل است که ما در ادامه این مقاله، سعی کرده ایم تا به بررسی مبحث الزام زوج به تهیه مسکن پرداخته و از طرفی لزوم دریافت مشاوره حقوقی را در این خصوص شرح دهیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.

 

توصیات بانوی وکیل ما در خصوص مشکل تهیه مسکن واحد و تمکین در خصوص آن

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مشاوره حقوقی الزام زوج به تهیه مسکن

 

necessity of providing home by male partner

آموزش اثبات عسر و حرج به دلیل عدم تهیه مسکن واحد توسط زوج

 

اگر افراد خود را ملزم بدانند که به مشاوره قبل از خواستگاری مراجعه کنند، و از وکیل امور خانواده درباره ی حق و حقوق مالی اطلاعات لازم را به دست بیاورند از بسیاری از اختلافات قضایی جلوگیری می شود؛ الزام زوج به تهیه مسکن یکی از تکالیف مهمی است که قانونگذار برای مرد در نظر گرفته است، و اگر مرد اقدامات لازم را درباره‌ی فراهم کردن شرایط زندگی از جمله مسکن در شان همسر خود انجام ندهد، با پیامدهای قانونی آن رو به رو می شود و همچنین زوجه می تواند با مراجعه به وکیل متخصص امور زناشویی و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین از نحوه الزام زوج مطلع شود و به پرونده حقوقی خود را پیگیری نماید.

 

عدم تهیه مسکن توسط زوجه

 

 

زندگی مشترک نیازمند تهیه مقدماتی است که در قانون مدنی زوج را موظف به فراهم کردن این مقدمات و تهیه اسباب و وسایل زندگی مشترک نموده است؛ در ماده 1107 قانون مدنی آمده است که:

  • "نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن‌از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت‌عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض".

همانطور که در این ماده آمده، مسکن یکی از ضروریاتی است که اگر کسی قصد تشکیل زندگی مشترک را داشته باشد باید آن را فراهم کند؛ در صورت که زوج اقدامی در این باره انجام ندهد می توان از طریق مراجع قضایی الزام زوج به تهیه مسکن را پیگیری کرد و به کمک مشاوره حقوقی تلفنی راهنمایی های لازم را دریافت نماید.

 

الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه

 

necessity of man to provide divided house for living

وکیل برای الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه از خانواده

 

دادگاه با توجه به دادخواست زوجه درباره الزام زوج به تهیه مسکن، دستورات لازم درباره ی الزام شوهر به تهیه مسکن برای زندگی مشترک را صادر می کند؛ مراجعی مانند دایره اجرای احکام و کلانتری با تحقیقات محلی منزلی که زوج تهیه کرده را مورد بررسی قرار می دهند و در صورت داشتن شرایط مناسب آن را به تایید می رسانند

مشاوره حقوقی آنلاین به افراد کمک می کند که از نحوه تهیه مسکن مناسب، و شرایطی که مورد تایید دادگاه است، اطلاعات لازم را به دست بیاورند.

 

مراحل الزام به تهیه مسکن مستقل

 

whatsapp dowry legal advice

 

برای آنکه افراد بتوانند پرونده های خانوادگی خود را در دادگاه پیگیری کنند و هر چه زودتر به نتیجه برسند بهتر است از مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته کمک بگیرند. وکیل متخصص با دادن آموزش آنلاین مسئولیت های شوهر به وی کمک می کند که هر چه سریع تر مقدمات زندگی مشترک و تمکین زوجه فراهم شود.

برای الزام زوج به تهیه مسکن نیاز است که زوجه دادخواستی با همین عنوان در دفتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نماید، و هزینه دادرسی دعاوی غیر مالی که مقدار اندکی می باشد را پرداخت کند؛ بعد از آن از طریق سامانه ثنا زمان دادگاه ابلاغ خواهد شد، و افراد باید برای جلسه دادرسی خود را آماده کنند. 

 

زندگی در منزل اشتراکی پدر شوهر

 

living in the cooperated home of Husband's father

مشکلات زندگی مشترک در منزل پدرشوهر

 

همانطور که در ماده 1107 آمده برای تهیه منزل زوجه باید شأن وی در نظر گرفته شود، زندگی گذشته زن و موقعیت اجتماعی او ملاک دادگاه برای صدور حکم درباره ی لزوم تهیه مسکن توسط  می باشد؛ بنابراین اگر شأن زن ایجاب کند مرد الزام به تهیه مسکن مستقل می شود و باید خانه ای جدا از پدر خود فراهم کند؛ اما اینکه منزل اجاره ای باشد یا در مالکیت زوج باشد مد نظر قانونگذار نبوده و مرد تنها تکلیف به مهیا کردن منزل دارد. 

مشاوره تلفنی با وکیل خانواده این مزیت را دارد که افراد با اشراف کامل بر پرونده حقوقی خود و تکالیفی که در قبال زندگی مشترک شان دارند، در جلسات دادرسی حضور پیدا کرده و از حق خود دفاع کنند.

 

طلاق به دلیل عدم تهیه مسکن

 

 

الزام زوج به تهیه مسکن می تواند موجب اختلافات زیادی شود و در صورتی که شرایط برای زوجه غیر قابل تحمل گردد، با استناد به عدم تهیه مسکن توسط زوجه میتواند دادخواست طلاق بدهد؛ بنابراین، بنیان خانواده تکیه بر مسائل عاطفی و علقه زوجیت دارد، نبودن مسکن مشترک، عدم توجه زوج به نیازهای همسر و اجابت نکردن خواسته شوهر و عدم تمکین توسط زوجه نتیجه ای جز طلاق به دنبال ندارد. 

برای آن که افراد بتوانند اختلافات خانوادگی خود را هر چه سریع تر حل کنند، و در پیچ و خم های قضایی دچار مشکلات بیشتری نشوند، لازم است که از امکانات مرکز حقوقی وکیل تلفنی استفاده کرده و راهکارهای مناسب را دریافت نمایند. 

 

مجازات تهیه نکردن مسکن برای زوجه

 

trial for not providing the property for female

حکم قضایی عدم تهیه مسکن برای همسر و کم توجهی به خواسته های وی

 

با دادخواست زوجه مبنی بر الزام زوج به تهیه مسکن، دادگاه در این باره احکام لازم را صادر می کند، و توسط اجرای احکام قوه قضاییه نحوه عملکرد زوج بررسی می شود. در صورتی که زوج اقدامات لازم را جهت تهیه مسکن انجام ندهند و زوجه در عسر و حرج باشد بنا بر ماده 1129 قانون مدنی زوجه می تواند از مقام قضایی تقاضای طلاق داشته باشد و سایر حقوق زوجه مانند مهریه و نفقه با توجه به دلایل و مستنداتی که زوجه ارائه می کند تعیین خواهد شد. 

برای افرادی که حاضر به پرداخت نفقه نباشند و مسکن مناسب را تهیه نکنند، مجازات حبس در نظر گرفته شده است، تا به این ترتیب ضمانت اجرای قوی برای احکام قضایی ایجاد گردد. 

 

کارشناسی منزل برای تمکین

 

whatsapp dowry legal advice

 

بعد از صدور حکم درباره الزام زوج به تهیه مسکن، کارشناس از طرف اجرای احکام قوه قضاییه به بررسی شرایط منزلی که زوج تهیه کرده است می پردازد، در صورتی که از امکانات کافی و مناسب با موقعیت خانوادگی و اجتماعی زن مهیا شده باشد، زن می بایست طبق دستور دادگاه در منزل اقامت کند. 

مشاهده می شود که در برخی پرونده های حقوقی زوج برای رفع تکلیف منزلی در شهر دیگر تهیه می کند و به تبع زوجه حاضر به اقامت در آن نیست و پرونده ی ایشان دچار اختلافات و پیچیدگی های بیشتری می شود؛ وکیل متخصص در امور خانواده به خوبی درباره ی چنین وضعیتی چاره اندیشی خواهد کرد و لایحه مستدل را به محکمه ارائه می دهد. 

 

تهیه مسکن در شأن زوجه

با توجه به این ماده 1114 قانون مدنی تهیه مسکن از تکالیف زوج است، و زوجه باید در مسکنی که زوج فراهم می کند سکنی گزیند، مگر آنکه طی شرط ضمن عقد حق مسکن را دریافت کرده باشد. 

با این وجود زوج باید در تهیه مسکن، شأن زوجه را در نظر بگیرد و با توجه به موقعیت اجتماعی و جایگاه خانوادگی ایشان منزلی مناسب را فراهم آورد. جلب نظر کارشناس دادگستری در این زمینه تاییدی بر عملکرد زوج است، و کمک گرفتن از مشاوره حقوقی آنلاین می تواند از بروز مشکلات جلوگیری نماید. 

 

شرایط منزل برای تمکین

 

 

زن می تواند از حق حبس خود برای تهیه مسکن مناسب استفاده کند، و بیان نماید که تا زمانی که مسکن مناسب فراهم نشود، تمکین به عنوان خاص را انجام نمی دهد، و در این باره الزام زوج به تهیه مسکن را از دادگاه بخواهد. 

اما اگر زوج مسکن را مهیا نمود، و زن با وجود فراهم شدن شرایط منزل مناسب با شان خود حاضر به تمکین نشود، مرد تکلیفی در قبال پرداخت نفقه او ندارد و زن از دریافت نفقه محروم می شود. 

با کمک مشاوره حقوقی سایت جامع وکیل تلفنی می توان درباره شرایط الزام زوج به تهیه مسکن و موارد قانونی آن اطلاعات لازم را به دست آورد، و به صورت فوری از وکیل 24 ساعته درخواست کمک کرد.

 

وکیل حق التنصیف فوری و 24 ساعته

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و درود بر شما همراهان سایت وکیل تلفنی و وکلای دلسوز آن. تمکین و نشوز. واژه های نام آشنا و مهم در روابط زوجین. زن تنها در صورتی موظف به تمکین از شوهر است که این تمکین ضرری برای وی نداشته باشد به این معنا که در قانون شرایطی وجود دارد که زن می تواند بدون اینکه پیامدی برای او داشته باشد از شوهرش تمکین نکند که از جمله این شرایط می توان به شرایطی اشاره کرد که تمکین از مرد برای او ضرر مالی، جانی یا حیثیتی نداشته باشد و در مواردی هم می تواند در صورتی که مرد مهریه اش را پرداخت نکرده باشد، تا زمان پرداخت مهریه از حق حبس خود استفاده نموده و تمکین نکند. آثار عدم تمکین خاص و عام یکسان است و زن در صورتی که بدون داشتن عذر موجه از تکلیف تمکین سر باز زند، از نفقه محروم خواهد شد. و میتواند داری اثر دیگری نیز باشد.
با سلام؛ مرد موظف به تهیه مسکن متناسب با شان زوجه می باشد زیرا وفق ماده 1107 قانون مدنی تهیه مسکن که از موارد مهم نفقه است و برعهده مرد است باید تهیه نماید. البته مسکنی که در شان زوجه نیز باشد . مرد نمی تواند زوجه را در منزلی که باعث عسر و حرج او می شود سکنی نماید. زیرا سکونت اجباری زن توسط زن با والدین زوج از موارد عسرو حرج زوجه است یا در محله ای که خیلی تناسب با شان اجتماعی یا خانوادگی زوجه نداشته باشد اجبار به زندگی کند که در این مورد زوجه با مراجعه به دادگاه می تواند زوج را به تهیه مسکن مستقل اجبار نماید. دادگاه اگر تشخیص دادکه منزل تهیه شده از سوی مرد متناسب با شان زوجه است و زوجه تمکین نکرد حکم بر عدم تمکین زن صادر و مرد می تواند نفقه زن را من بعد پرداخت نکند . اجازه ازدواج مجددرا از دادگاه بگیرد.
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان ... یکی از مواردی که در قانون در خصوص نفقه ذکر شده است همین بحث مسکن است . مرد ملزم است یک مسکن مناسب با وسایل در حد شان مهیا کرده و زوجه را به منزل ببرد . در غیر این صورت زوجه می تواند با مراجعه به دادگاه صالح تقاضای الزام زوج به تهیه مسکن و پرداخت نفقه را بنماید. با کمی دقت میبینیم که تا چه حد این مسایل مهم هستند و نیاز به آگاهی داریم . بنابراین بیشتر از هر زمانی حضور یک مشاور و وکیل در کنار هر یک از زوجین احساس می شود .
با سلام و عرض ادب، مسکن یکی از ضروریاتی است که اگر کسی قصد تشکیل زندگی مشترک را داشته باشد باید آن را فراهم کند؛ در صورت که زوج اقدامی در این باره انجام ندهد می توان از طریق مراجع قضایی الزام زوج به تهیه مسکن را پیگیری کرد. اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
با سلام واحترام به طور طبیعی زمانی که شما ازدواج می کنید، به عنوان یک زن، باید در خانه ای زندگی کنید که همسرتان انتخاب کرده است. در واقع این حق انتخاب در زمان ازدواج از شما گرفته شده است و تنها شوهرتان می تواند در این خصوص تصمیم گیری کند. طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.در واقع این مسئله آنقدر در زندگی زناشویی مهم است که یکی از مواردی که نشان دهنده ی تمکین زن است، همین سکونت در منزل شوهر است. پیروز باشید
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، بر اساس قانون مدنی ایران تهیه مسکن متناسب و عرفی از وظایف زوج میباشد و در کنار سایر مخارج زوجه منزل نیز از مصادیق نفقه زوجخ میباشد و تهیه آن به عهده زوج میباشد لذا در صورت عدم حضور تهیه منزل،توسط مرد، زوجه می‌تواند شکایت کیفری یا حقوقی بابت ترک نفقه از مرد نماید و وی را الزام به تهیه مسکن متناسب با شأن عرفی زوجه نماید در صورت عدم تهیه منزل زوجه می‌تواند طبق شروط ضمن عقد وطبق ماده 1130 قانون مدنی دادخواست طلاق به استناد عدم پرداخت نفقه بر علیه زوج به دادگاه خانواده تقدیم نماید وجود خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی.ماده ۱۱۰۷ آمده برای تهیه منزل زوجه باید شأن وی در نظر گرفته شود، زندگی گذشته زن و موقعیت اجتماعی او ملاک دادگاه برای صدور حکم درباره ی لزوم تهیه مسکن توسط می باشد؛ بنابراین اگر شأن زن ایجاب کند مرد الزام به تهیه مسکن مستقل می شود و باید خانه ای جدا از پدر خود فراهم کند؛ اما اینکه منزل اجاره ای باشد یا در مالکیت زوج باشد مد نظر قانونگذار نبوده و مرد تنها تکلیف به مهیا کردن منزل دارد. اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
مسکن مناسب بخشی از نفقه زن محسوب می‌شود. این مسکن باید در شان زوجه باشد و در صورتیکه که زوج این مسکن مستقل را تهیه نکند، زوجه می‌تواند از دادگاه درخواست کند که او را به تهیه مسکن ملزم کند. لازم به ذکر است که تشخیص شان زوجه به عهده دادگاه خواهد بود. در خصوص مسکن مشترک زوجین ذکر این نکته ضروری است که انتخاب مسکن به عهده زوج است مگر در صورتیکه به زوجه حق مسکن داده شده باشد. در غیراینصورت زن باید حتما در منزلی زندگی کند که شوهر تهیه کرده و درصورت امتناع، به تمکین خود عمل نکرده و ناشزه شناخته شده و مستحق نفقه نخواهد بود. اگر مرد برای همسر خود منزل مستقل فراهم نکند، موجب عسر و حرج زن می‌شود و در نهایت منجر به طلاق و جدایی خواهد شد. زیرا بر طبق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی زن می‌تواند به دلیل عدم تهیه مسکن توسط زوج، از او طلاق بگیرد. زندگی در منزل پدر شوهر گاهی ممکن است پدر زوج خانه‌ای در اختیار زوجین قراردهد. در این‌جا دو حالت قابل تصور است. اگر این خانه مستقل از خانه شخص پدرشوهر باشد، مشکلی وجود ندارد، اما اگر در داخل خانه پدرشوهر باشد، به نحوی که نتوان آن را مستقل دانست، ممکن است موجب ایجاد عسر و حرج زن شود. به طور کلی تصمیم‌گیری در این موارد بسته به شرایط متفاوت خواهد بود و به نظر دادگاه بستگی دارد. مواردی که زن می‌تواند منزل جداگانه داشته باشد اگر زوج اقامتگاه مشخصی نداشته باشد و برای زوجه مسکن تهیه نکند، و یا اگر در ضمن عقد یا پس از آن، زوج به زوجه حق مسکن بدهد، زوجه می‌تواند منزل جداگانه‌ای از شوهر خود داشته باشد. علاوه بر این موارد در برخی موارد زندگی زوجه در کنار زوج ممکن است خطرات جانی، مالی یا آبرویی برای او داشته باشد، که در این موارد با تشخیص دادگاه برای حمایت از زوجه به او اجازه داده می‌شود که منزل جداگانه تهیه کند. در چنین شرایطی نفقه همچنان به عهده مرد خواهد بود. مراحل دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل برای تنظیم دادخواست کافی است فرم دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل را پر کنید از بهترین وکیل تهران برای رفع ایرادات دادخواست خود مشاوره بگیرید. در نهایت این فرم را به دادگاه ارسال می‌کنید و به درخواست شما رسیدگی می‌شود. دادگاه خانواده‌ای‌ که در حوزه سکونت شوهر قرار دارد، مرجع صالح برای رسیدگی به این درخواست است. البته در صورتیکه زوج و زوجه هرکدام در دو استان متفاوت اقامت دارند، زن می‌تواند در دادگاه خانواده محل سکونت خود درخواست دهد.
به نظر من که عالیه بتونم با وکیل دادگستری که توی زمینه مشکل خودم مهارت چندین و چند ساله داریه، صحبت و درد و دل کنم تا ایشون بهترین راهکار ممکن رو مطابق با شرایط روز و همینطور شرایط من، با ارزون ترین قیمت در اختیارم قرار بده، آیا بازهم ایمان نمی آورید؟ :)

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی