موسسه وکیل تلفنی

  • مهدی زارعی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۵۴:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۸
  • عنایت الله کرمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۳:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۷
  • امیر اسماعیلی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • شایسته شایسته گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۲۵:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • علی نعمتی علی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۲۰:۳۳:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۵
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر

حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر

علاقه و وابستگی هایی که بین مادر و فرزند به خصوص در جوامع ایرانی وجود دارد، باعث می شود که مادر بیشتر از پدر خواهان نگهداری از طفل باشد؛ در شرایطی که حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر مطرح می باشد، نگرانی های زیادی برای مادران وجود دارد که چگونه می توانند، همچنان فرزند خود را در نزد خود نگه دارند؛ از این رو در ادامه این مطلب راه هایی را به بانوان گرامی پیشنهاد داده و لزوم دریافت مشاوره حقوقی با فرد متخصص را در این زمینه شرح خواهیم داد؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

 

 

 

 

 

راهنمایی وکیل حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر

 

effect of lawyer at second marriage of mother about child custody

آموزش سلب حضانت پس از ازدواج دوم مادر

 

انتخاب وکیل برای حضانت می تواند به افراد کمک کند که با راه و چاه مسیر کسب حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر به خوبی آشنا شوند و بتوانند بدون کمترین فشار و استرسی این گونه پرونده ها را پیگیری نمایند. 

سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن وکلای برجسته در امور خانواده کمک می کند که افراد بتوانند بر اساس مصلحت کودک بهترین تصمیم را در زمینه حضانت و سرپرستی طفل بگیرند؛ مشاوره حقوقی رایگان شرایطی را فراهم می آورد که افراد بدون دغدغه تماس فوری با وکیل 24 ساعته داشته باشند.

 

حضانت در پرتو مصلحت کودک در زمان ازدواج دوم مادر

 

 

در ماده 1170 قانون مدنی آمده است که در صورت ازدواج مادر حضانت فرزند از وی سلب خواهد شد؛ به عبارتی قانونگذار چنین پیش بینی کرده است که در شرایطی که مادر خواهان تشکیل زندگی جدید می باشد، وضعیت حضانت و سرپرستی طفل مورد بازنگری قرار گرفته شود. 

با ازدواج دوباره مادر دادگاه بار دیگر درباره ی حضانت فرزند تصمیم گیری خواهد کرد، و در صورتیکه پدر طفل یا ولی قهری خواهان حضانت طفل باشد باید با ارائه مدارک لازم مبنی بر ازدواج دوم مادر خواستار سلب حضانت او شود. 

باید توجه داشت که تصمیم گیری درباره حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر به دادگاه سپرده شده است، و در صورتی که دادگاه تشخیص دهد ماندن طفل با مادر خود به مصلحت او می باشد، حضانت را به مادر خواهد سپرد؛ مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای حضانت می تواند برای هریک از طرفین کارگشا باشد و راهنمایی های لازم را در اختیارشان قرار دهد.

 

حضانت فرزند به مادربزرگ چه شرایطی دارد؟

 

child custody to the grand mother

وکیل برای حضانت پس از ازدواج دوم

 

ماده 1171 حضانت طفل را به والدین سپرده است، یعنی ابتدا پدر و درصورت نبود وی یا طلاق، مادر صلاحیت نگهداری از فرزند خود را دارد حتی با وجود آنکه پدربزرگ به عنوان ولی قهری شناخته می شود، در صورت وجود مادر و درخواست او برای حضانت فرزند، بر ولی قهری و جد پدری مقدم خواهد بود.

 

توجه (مهم): در چنین شرایطی زمانی مادربزرگ می تواند درخواست حضانت فرزند را داشته باشد که والدین و جد پدری حضور نداشته و یا تمایلی به نگهداری از طفل نداشته باشند؛ در این صورت دادگاه پرونده را مورد بررسی قرار خواهد داد، با ارزیابی شرایط و مصلحت طفل و داشتن صلاحیت کافی مادربزرگ حضانت را به ایشان می سپارد. 

 

مشاوره حقوقی آنلاین برای افرادی که خواهان نگهداری از طفل هستند و یا تصور می کنند که مصلحت کودک در خطر می باشد می تواند باعث شفافیت بیشتر و تصمیم گیری بهتر در این زمینه شود. 

 

در صورت ازدواج موقت مادر، حضانت مادر چه می شود؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

ماده 1170 قانون مدنی اشاره داشته است که در صورت ازدواج مادر حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر از وی سلب می شود؛ عبارت ازدواج در این قانون به صورت مطلق بیان شده است و بنابراین هر دو نوع ازدواج دائم و ازدواج موقت را در بر خواهد گرفت، یعنی تفاوتی ندارد که ازدواج مادر به صورت عقد دائم باشد یا صیغه موقت در هر حال با پیش آمد چنین شرایطی حضانت مادر سلب می شود، و دادگاه بار دیگر درباره ی آن تصمیم گیری خواهد کرد.

مشاوره حقوقی فوری در این وضعیت بسیار می تواند برای افراد راهگشا باشد و با مشورت کارشناس می توان اقدامات لازم را برای دریافت حضانت فرزند انجام داد.

 

چگونه حضانت فرزند را به هر صورتی حفظ کنیم؟

 

How to keep the child custody at any cost

آموزش حفظ حضانت فرزند در هر صورت

 

به کمک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان با وکلای پایه یک دادگستری و کارشناسان حقوقی خبره در امور طلاق و حضانت فرزند ارتباط برقرار کرد و شرایطی که به طور اختصاصی برای فرزند و مادر و یا پدر به وجود آمده است را شرح داد. 

کارشناسان حقوقی وکیل تلفنی با بررسی پرونده های حضانت بهترین روش ها را برای حفظ حضانت فرزند در اختیار افراد قرار می دهند؛ دفاعیات محکم و ارائه لایحه قوی می تواند مقام قضایی را مجاب کند که حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر می تواند همچنان در اختیار خود مادر قرار داشته باشد، و جز مادر کسی صلاحیت نگهداری از فرزند ایشان را ندارد. 

 

در صورتیکه که مصلحت درستی برای حضانت وجود نداشته باشد تکلیف حضانت چیست؟ 

 

 

همانطور که در قانون مشخص شده، ابتدا هر یک از والدین صلاحیت نگهداری از فرزند خود را خواهند داشت؛ پس از آن پدربزرگ به عنوان ولی قهری و جد پدری می تواند حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر را به عهده بگیرد؛ در صورتیکه که والدین برای فرزند خود ولی و سرپرست تعیین کرده باشند این شخص حضانت فرزند را تقبل خواهد کرد؛ اما در صورتی که هیچ یک از افراد گفته شده صلاحیت نگهداری طفل را نداشته باشند، دادگاه درباره حضانت فرزند تعیین تکلیف خواهد کرد و شخصی به عنوان امین حاکم، با در نظر گرفتن مصلحت طفل مشخص می کند؛ این فرد می تواند از افراد خانواده و بستگان باشد. 

باید توجه داشت که برای فرزندانی که هیچ یک از خویشان داوطلب نگهداری از آن ها نیستند، یا در قید حیات نبوده و یا صلاحیت نگهداری را ندارند، آخرین چاره ای که می توان اندیشید سپردن فرزند به بهزیستی خواهد بود.

در پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان به طور دقیق از نحوه سپردن حضانت فرزند اطلاعات دقیق به دست آورد و به کمک کارشناس حقوقی اقدامات لازم را برای قبول سرپرستی انجام داد. 

 

حضانت فرزند به هنگام فوت هر دو والد

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. حضانت هم حق و هم تکلیف برای والدین است. در صورت فوت پدر حضانت طفل با مادر است هرچند پدر طفل برای فرزند وصی تعیین نموده باشد. وفق ماده 1170 قانون مدنی اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با اوست مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند. حق حضانت با پدر خواهد بود لذا زن باید در زمان تعیین شده برای او تعیین نماید و به داستان اطلاع دهد که حضانت فرزند را به نحو احسن با اوست. و در صورت عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی مادر یا پدری که طفل تحت حضانت اوست صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد محکمه می تواند تحت شرایطی برای حضانت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ نماید.
در قانون حضانت و نگهداری طفل حق و تکلیف قانونی پدر و مادر است. هیچ‌کدام از پدر و مادر درصورتی‌که حضانت فرزند را برعهده داشته باشند، اجازه امتناع از نگهداری را ندارند و درصورت امتناع یکی از طرفین دادگاه در مورد ادامه حضانت فرزند تصمیم می‌گیرد. به گزارش تابناک، حضانت به معنای نگهداری و پرورش طفل است. به موجب ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی نگهداری اطفال حق و تکلیف ابوین یعنی پدر و مادر است؛ بنابراین نگهداری از اطفال تنها یک حق نیست، تکلیفی قانونی است که قانون‌‍گذار بر عهده پدر و مادر گذاشته است. همچنین به موجب ماده ۱۱۷۲ قانون مدنی هیچ یک از ابوین حق ندارند در مدتی که حضانت طفل به عهده اوست، از نگاه‌داری طفل امتناع کند. در صورت امتناع یکی از ابوین دادگاه باید به تقاضای دیگری، تقاضای قیم یا یکی از خویشاوندان و یا به تقاضای مدعی‌العموم (دادستان) نگاه‌داری طفل را به هریک از ابوین که حضانت به عهده اوست، الزام کند و در صورتی‌که الزام ممکن یا موثر نباشد، حضانت را به خرج پدر و هرگاه پدر فوت شده باشد، به خرج مادر تأمین کند. پس دادگاه می‌تواند درصورت استنکاف کسی را که حضانت به عهده اوست، الزام به حضانت نماید تا به تکلیف خود عمل کند. حضانت فرزند بعد از طلاق زوجین پس از طلاق اگر زن و شوهر دارای فرزند باشند، مهم‌ترین مسئله‌ای که با آن روبرو می‌شوند، سرنوشت فرزندان است، طلاق رابطه بین زوجین را از بین می‌برد؛ اما نمی‌تواند رابطه والدین و فرزندان را از بین ببرد. در بیش‌تر مواقع هر دو طرف خواستار دریافت حق نگه‌داری فرزندان برای خود هستند و این مسأله باعث بروز اختلافات گسترده بین آن‌ها خواهد شد. این اختلافات منجر به مراجعه طرفین به دادگاه می‌شود و دادگاه هم با توجه به قوانین در این رابطه تعیین تکلیف می‌کند. به موجب ماده ۱۱۶۹ اصلاحی قانون مدنی برای حضانت و نگهداری کودکی که والدین او جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، مادر تا سن ۷ سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. در صورت حدوث اختلاف بعد از ۷ سالگی حضانت طفل با رعایت مصلحت وی به تشخیص دادگاه است. طبق تبصره ۱ ماده ۱۲۱۰ قانون مدنی دختر بعد از رسیدن به ۹ سال تمام قمری و پسر بعد از رسیدن به ۱۵ سال تمام قمری بالغ محسوب می‌شوند و به پسر و دختر بعد از رسیدن به سن مزبور کودک اطلاق نمی‌شود؛ بنابراین بعد از سنین مذکور تکلیف حضانت اصولاً ساقط و مدت آن پایان می‌پذیرد و تصمیم با فرزند است که بخواهد با پدر یا مادر زندگی کند. لازم به ذکر است هیچ‌یک از والدین نمی‌توانند حق اولویت خود در حضانت فرزند را ساقط یا به دیگری واگذار نمایند. درواقع تکلیف حضانت برای پدر یا مادر قائم به شخص آن‌هاست؛ زیرا همان‌طور که در ابتدا گفته شد، حضانت حق و تکلیف ابوین است. حضانت فرزند پس از ازدواج مجدد مادر به موجب ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی درصورتی‌که مادر در مدتی که حضانت با اوست ازدواج کند، حق حضانت با پدر خواهد بود. تا قبل از تصویب قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۹۲ براساس این مقرره قانونی ازدواج مجدد مادر در مدتی که حضانت با او بود، یکی از موارد سلب حضانت از وی تلقی می‌گردید؛ اما با تصویب ماده ۴۵ قانون جدید حمایت از خانواده در این خصوص تغییراتی ایجاد شد. به موجب ماده مذکور رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاه‌ها و مقامات اجرائی الزامی است؛ بنابراین به موجب ماده مذکور اگر نیاز مبرم طفل به مادر و لزوم تربیت شایسته وی از نظر اخلاقی و روانی باقی بودن حضانت فرزند را با مادر (پس از ازدواج مجدد مادر) اقتضاء نماید، باید ماده ۴۵ قانون حمایت از خانواده را برماده ۱۱۷۰ قانون مدنی دارای اولویت دانست. در غیر این صورت با ازدواج مادر حق حضانت از او سلب می‌شود. در مواردی که پدر فوت کرده باشد، ازدواج دوباره مادر حق حضانت را از وی سلب نمی‌کند.
سلام وقت همگی بخیر و خوشی انشاءالله ... هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست؛ صحت جسمانی یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای نزدیکان کودک یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند. مصادیق سلب حضانت : اعتیاد زیان آور به الکل، موارد مخدر و قمار - اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء - ابتلا به بیماری های روانی با تشخیص پزشکی قانونی - سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق - تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف -
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .انتخاب وکیل برای حضانت می تواند به افراد کمک کند که با راه و چاه مسیر کسب حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر به خوبی آشنا شوند و بتوانند بدون کمترین فشار و استرسی این گونه پرونده ها را پیگیری نمایند. سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن وکلای برجسته در امور خانواده کمک می کند که افراد بتوانند بر اساس مصلحت کودک بهترین تصمیم را در زمینه حضانت و سرپرستی طفل بگیرند؛ مشاوره حقوقی رایگان شرایطی را فراهم می آورد که افراد بدون دغدغه تماس فوری با وکیل ۲۴ ساعته داشته باشند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
با سلام و عرض ادب، طبق ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی، در صورت ازدواج مادر حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر از وی سلب می شود؛ عبارت ازدواج در این قانون به صورت مطلق بیان شده است و بنابراین هر دو نوع ازدواج دائم و ازدواج موقت را در بر خواهد گرفت، یعنی تفاوتی ندارد که ازدواج مادر به صورت عقد دائم باشد یا صیغه موقت در هر حال با پیش آمد چنین شرایطی حضانت مادر سلب می شود، و دادگاه بار دیگر درباره ی آن تصمیم گیری خواهد کرد.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم. با تشکر
سلام وقت بخیر اینکه شما امکان ارائه خدمات به ایرانیان خارج از کشور را نیز دارید بسیار خوب و ارزشمند است چرا که برای بسیاری که در ایران مشکلات حقوقی دارند امکان مراجعه سریع و حضور در محاکم وجود ندارد و به کمک موسسه و وکلای شما این مشکل برطرف شده. و از طرفی هزینه های خدمات شما بسیار مقرون به صرفه است و جا داره که به عنوان یک کاربر که از کلیه خدمات شما رضایت داشتم ازتون کمال تشکر و تقدیر را داشته باشم. سعادتمند و پیروز باشید
سلام من حدود دو سال هست که از همسرم جدا شدم و حضانت دخترم را به من دادند این دو سال هیچ اقدامی نکرد الان من خواستگار دارم و می خوام ازدواج کنم از وقتی فهمیده میگه نمیذارم دخترم پیشت باشه. من و دخترمم خیلی بهم وابسته ایم بدون هم نمی تونیم از طرفی من فقط 28 سالمه و هنوز جوونم و میخواستم ازدواج کنم .نمی دونستم باید چیکار کنم که در صورت ازدواج مجدد حضانت دخترم رو ازم نگیرن با وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کردم و در حال حاضر وکالتم را پذیرفته اند و تا اینجا خداروشکر به نفع من پیش رفته همه چیز .ممنونم از اینکه وکلای متبحر و خوبی دارید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی