علاقه و وابستگی هایی که بین مادر و فرزند به خصوص در جوامع ایرانی وجود دارد، باعث می شود که مادر بیشتر از پدر خواهان نگهداری از طفل باشد؛ در شرایطی که حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر مطرح می باشد، نگرانی های زیادی برای مادران وجود دارد که چگونه می توانند، همچنان فرزند خود را در نزد خود نگه دارند؛ از این رو در ادامه این مطلب راه هایی را به بانوان گرامی پیشنهاد داده و لزوم دریافت مشاوره حقوقی با فرد متخصص را در این زمینه شرح خواهیم داد؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.
آموزش سلب حضانت پس از ازدواج دوم مادر
انتخاب وکیل برای حضانت می تواند به افراد کمک کند که با راه و چاه مسیر کسب حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر به خوبی آشنا شوند و بتوانند بدون کمترین فشار و استرسی این گونه پرونده ها را پیگیری نمایند.
سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن وکلای برجسته در امور خانواده کمک می کند که افراد بتوانند بر اساس مصلحت کودک بهترین تصمیم را در زمینه حضانت و سرپرستی طفل بگیرند؛ مشاوره حقوقی رایگان شرایطی را فراهم می آورد که افراد بدون دغدغه تماس فوری با وکیل 24 ساعته داشته باشند.
در ماده 1170 قانون مدنی آمده است که در صورت ازدواج مادر حضانت فرزند از وی سلب خواهد شد؛ به عبارتی قانونگذار چنین پیش بینی کرده است که در شرایطی که مادر خواهان تشکیل زندگی جدید می باشد، وضعیت حضانت و سرپرستی طفل مورد بازنگری قرار گرفته شود.
با ازدواج دوباره مادر دادگاه بار دیگر درباره ی حضانت فرزند تصمیم گیری خواهد کرد، و در صورتیکه پدر طفل یا ولی قهری خواهان حضانت طفل باشد باید با ارائه مدارک لازم مبنی بر ازدواج دوم مادر خواستار سلب حضانت او شود.
باید توجه داشت که تصمیم گیری درباره حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر به دادگاه سپرده شده است، و در صورتی که دادگاه تشخیص دهد ماندن طفل با مادر خود به مصلحت او می باشد، حضانت را به مادر خواهد سپرد؛ مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای حضانت می تواند برای هریک از طرفین کارگشا باشد و راهنمایی های لازم را در اختیارشان قرار دهد.
وکیل برای حضانت پس از ازدواج دوم
ماده 1171 حضانت طفل را به والدین سپرده است، یعنی ابتدا پدر و درصورت نبود وی یا طلاق، مادر صلاحیت نگهداری از فرزند خود را دارد حتی با وجود آنکه پدربزرگ به عنوان ولی قهری شناخته می شود، در صورت وجود مادر و درخواست او برای حضانت فرزند، بر ولی قهری و جد پدری مقدم خواهد بود.
توجه (مهم): در چنین شرایطی زمانی مادربزرگ می تواند درخواست حضانت فرزند را داشته باشد که والدین و جد پدری حضور نداشته و یا تمایلی به نگهداری از طفل نداشته باشند؛ در این صورت دادگاه پرونده را مورد بررسی قرار خواهد داد، با ارزیابی شرایط و مصلحت طفل و داشتن صلاحیت کافی مادربزرگ حضانت را به ایشان می سپارد.
مشاوره حقوقی آنلاین برای افرادی که خواهان نگهداری از طفل هستند و یا تصور می کنند که مصلحت کودک در خطر می باشد می تواند باعث شفافیت بیشتر و تصمیم گیری بهتر در این زمینه شود.
ماده 1170 قانون مدنی اشاره داشته است که در صورت ازدواج مادر حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر از وی سلب می شود؛ عبارت ازدواج در این قانون به صورت مطلق بیان شده است و بنابراین هر دو نوع ازدواج دائم و ازدواج موقت را در بر خواهد گرفت، یعنی تفاوتی ندارد که ازدواج مادر به صورت عقد دائم باشد یا صیغه موقت در هر حال با پیش آمد چنین شرایطی حضانت مادر سلب می شود، و دادگاه بار دیگر درباره ی آن تصمیم گیری خواهد کرد.
مشاوره حقوقی فوری در این وضعیت بسیار می تواند برای افراد راهگشا باشد و با مشورت کارشناس می توان اقدامات لازم را برای دریافت حضانت فرزند انجام داد.
آموزش حفظ حضانت فرزند در هر صورت
به کمک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان با وکلای پایه یک دادگستری و کارشناسان حقوقی خبره در امور طلاق و حضانت فرزند ارتباط برقرار کرد و شرایطی که به طور اختصاصی برای فرزند و مادر و یا پدر به وجود آمده است را شرح داد.
کارشناسان حقوقی وکیل تلفنی با بررسی پرونده های حضانت بهترین روش ها را برای حفظ حضانت فرزند در اختیار افراد قرار می دهند؛ دفاعیات محکم و ارائه لایحه قوی می تواند مقام قضایی را مجاب کند که حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر می تواند همچنان در اختیار خود مادر قرار داشته باشد، و جز مادر کسی صلاحیت نگهداری از فرزند ایشان را ندارد.
همانطور که در قانون مشخص شده، ابتدا هر یک از والدین صلاحیت نگهداری از فرزند خود را خواهند داشت؛ پس از آن پدربزرگ به عنوان ولی قهری و جد پدری می تواند حضانت فرزند پس از ازدواج دوم مادر را به عهده بگیرد؛ در صورتیکه که والدین برای فرزند خود ولی و سرپرست تعیین کرده باشند این شخص حضانت فرزند را تقبل خواهد کرد؛ اما در صورتی که هیچ یک از افراد گفته شده صلاحیت نگهداری طفل را نداشته باشند، دادگاه درباره حضانت فرزند تعیین تکلیف خواهد کرد و شخصی به عنوان امین حاکم، با در نظر گرفتن مصلحت طفل مشخص می کند؛ این فرد می تواند از افراد خانواده و بستگان باشد.
باید توجه داشت که برای فرزندانی که هیچ یک از خویشان داوطلب نگهداری از آن ها نیستند، یا در قید حیات نبوده و یا صلاحیت نگهداری را ندارند، آخرین چاره ای که می توان اندیشید سپردن فرزند به بهزیستی خواهد بود.
در پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان به طور دقیق از نحوه سپردن حضانت فرزند اطلاعات دقیق به دست آورد و به کمک کارشناس حقوقی اقدامات لازم را برای قبول سرپرستی انجام داد.