موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی آلودگی محیط زیست

مشاوره حقوقی آلودگی محیط زیست

قوانین، شناسایی جرم و مجازاتِ ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، حائز اهمیت است که به تحقق آگاهی و شناخت این مسئله، پرداخته نشده است. می ­بایست با افراد آلوده ­ساز، طبق قوانین داخلی و قواعد بین­ المللی برخورد گردد. به علت عدم شناخت حقوقی موضوع و امکان پیگیری قضائی اشتباه، عموم افراد برخورد با آلوده کننده محیط زیست را بایستی با اخذ مشاوره حقوقی یا گزارش­ به سازمان­ های مربوطه اعمال نمایند.

 

 

 

تعریف آلودگی زیست محیطی از نظر سازمان جهانی حفاظت از محیط زیست (IUCN)

 

nature pollution crime

مجازات جدید آلوده سازی محیط زیست در سال 99

 

قوانین، شناسایی جرم و مجازاتِ ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، بسیار حائز اهمیت است که متاسفانه به تحقق آگاهی و شناخت این مسئله، پرداخته نشده است.

بدیهی است که در خصوص قوانین، شناسایی جرم، دریافت راهکار حقوقی و شناخت مسئله، بایستی به متخصصِ آگاه در زوایا و تعابیر مفاهیم حقوقی، که امروزه به صورت تلفنی، آنلاین، فوری و شبانه­ روزی، ارزان و در هر زمان و هر مکان میسر شده است؛ مراجعه نمود.

در مورد مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، ابتدا باید آلودگی زیست محیطی را تعریف نمود. سازمان بین­ المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)، از سازمان­های تخصصی محیط زیستی، است.

در تعریف این سازمان، محیط زیست دربرگیرنده تمام اجزای جاندار و غیر جاندار و عوامل طبیعی است که همه موجودات زنده تشکیل دهنده هر اکوسیستم را احاطه نموده است؛ هم­چنین هرگونه آلودگی که کیفیت یک اکوسیستم را تغییر یا تحت تاثیر قرار دهد و سبب ورود آسیب و تخریب آن گردد و آثار زیان­بار کوتاه مدت یا بلند مدت، ناشی از فعالیت­های انسانی، همراه داشته باشد؛ آلودگی محیط زیست شناخته می­شود؛ مانند: آلودگی آب و هوا، جنگل­زدایی و تغییرات اقلیمی و... .

کشورها یا مستقلا دارای قوانین محیط زیستی هستند یا به سبب عضویت در معاهدات بین­المللی موظف به پیگیری و اجرای مسئولیت­های معاهداتی خود در قوانین داخلی می­باشند. بنابراین در مورد مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، قوانین داخلی و بین­المللی (تعهدآور)، مجری است.

 

انواع جریمه­ های­ آلوده­ سازی و آسیب به محیط زیست

رسیدگی به دعوی و مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، با همکاری مشترک سازمان حفاظت از محیط زیست و دادسرا­ها، جهت ادغام تخصص و تجربه حقوقی و محیط زیستی، صورت می­گردد. بطور کلی جرایم، تحت مسئولیت کیفری یا مسئولیت مدنی پیگیری می­شوند؛ که در یکی جرائم زیست محیطی و در دیگری خسارات زیست محیطی قابل پیگیری است.

طبق اصل 36 قانون اساسی، رسیدگی به جرایم زیست محیطی در صلاحیت دادگاه­های کیفری و رسیدگی به دعاوی مسئولیت مدنی در صلاحیت دادگاه­های عمومی است.

هر فرد حقیقی و حقوقی با ورود ضرر مادی و معنوی و ایجاد بار مسئولیت برای او و تحقق فعل مجرمانه، ملزم به جبران خسارت است. 

از این رو دادگاه­ها جهت مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، جبران خسارات زیست محیطی را از طریق صدور دستور موقت، اعاده به وضع پیشین، جبران خسارت به روش دادن معادل یا الزام به پرداخت ضرر و زیان و...، اعمال می­نمایند و مبتنی بر نوع، شدت و تکرار جرم، به مجازات حبس، جزای نقدی و... محکوم می­نمایند.

 

برای گزارش کردن فرد آلوده کننده محیط زیست و تحت پیگرد قرار دادن او به چه مشخصاتی از او نیاز است؟

 

nature pollution crime report

سوء تفاهم به علت تذکر به فرد آلوده کننده محیط زیست

 

مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، در قوانین مربوط به محیط زیست، بیشتر به صورت تعاریف توصیفی هستند؛ هم­چنین در قوانین موضوعه، تعریفی تحت عنوان جرم محیط زیستی یافت نمی­شود.

در پاره­ای موارد، به دلیل عدم وجود متن صریح قانونی، نیاز به تفسیر، بررسی و یافتن ارتباط بین قوانین و موضوعات ضرورت می­یابد. این مهم، که تنها با دانش حقوقی و اطلاع از اصطلاحات، تعاریف و تعابیر قانونی ممکن است با رجوع به مشاوران حقوقی و وکیل مجربی که پاسخگوی سوالات حقوقی باشد و راهکارهای حقوقی ارائه دهد، میسر می­گردد.

با توجه به مفاد اصل 50 قانون اساسی و ماده 2 قانون مجازات اسلامی 1392، هر گونه اقدام و عمل و یا عدم اقدام و عمل، نسبت به محیط زیست، که قانونگذار در قانون عمل و یا عدم عمل به آن را منع کرده و برای آن مجازاتی در نظر گرفته باشد، جرم محیط زیستی تلقی می­شود.

بنابراین چنانچه فردی (حقیقی یا حقوقی)، جهت ورود آسیب و تخریب محیط زیست، مرتکب عملی واجد منع قانونی گردد که در قوانین موجود باشد یا از آن چنین مفهومی بدست آید؛ مجرم خواهد بود. چه این اقدام در سطح کلان، در خصوص آسیب و تخریب و آلودگیِ آب و هوا، جنگل­زدایی، بیابان­زایی و ... باشد یا شامل زباله­ریزی در جوی آب، رها­سازی زباله در طبیعت، تف کردن و ... گردد.

مسئله اخیر کرونا و تاثیر آن بر محیط زیست و رابطه ماسک نزدن و آلودگی هوا و افزایش زباله­های بهداشتی، آلودگی آبریز دریاها و... که گسترش اپیدمی­ها و تداوم پاندمی­ها را نیز سبب خواهد شد، اهمی پیشگیری جرایم محیط زیستی نمایان می­گردد.

بنابراین می­توان به عنوان یک فرد مسئول نسبت به محیط زیست، اقدام جهت گزارش­دهیِ جرایم زیست محیطی و پیگرد قانونی و مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران را به روش­های متفاوتی عملی ساخت. برای مثال سازمان حفاظت محیط زیست، سامانه 1540 را به صورت شبانه روزی جهت دریافت شکایات و رسیدگی به گزارشات برقرار نموده است.

 

امکان طرح شکایت و پیگیری و مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، با توجه به اصول 34 و 50 قانون اساسی و ماده 66 قانون آیین دادرسی کیفری 1392 و برخی قوانین دیگر، برای افراد و سازمان­های مردم نهاد در زمینه کیفری پیش­بینی شده است.

بنابراین طرح شکوائیه بلامانع بوده و ضمن ذکر مشخصات کامل شاکی (نام و نام خانوادگی، نام پدر،...)، موضوع شکایت، تاریخ و محل و ادله وقوع جرم و...؛ می­بایست مشخصات و نشانی مشتکی عنه (آلوده کننده) در صورت امکان، در شکوائیه درج گردد.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

چرا در ایران نباید به فرد آلوده کننده محیط زیست تذکر داد؟

طبق اصل 50 قانون اساسی، حفاظت از محیط زیست وظیفه عمومی است و در خصوص آلودگی و تخریب محیط زیست، صرف ممنوعیت آن اعلام شده و همانند سایر جرایم، مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران به قوانین مجازات و طبق ماده 11 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، به سازمان حفاظت از محیط زیست واگذار گردیده است؛ هم­چنین رسیدگی، اتخاذ تصمیم و عمل جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست وظیفه سازمان مذکور است.

فرد آلوده کننده محیط زیست، مرتکب جرم محیط زیستی شده است و همانند دیگر جرایم، جهت انجام هر عمل پیشگیرانه، اخطار، پیگیری و سایر مراحل قانونی جرم و مجازات، اقدام از مسیر قانونی ضروری است. بنابراین عموم افراد به علت عدم شناخت حقوقی موضوع و امکان طرح و پیگیری قضائی اشتباه، عدم ارائه ادله کافی و ...، می­بایست برخورد با آلوده کننده محیط زیست را از طریق اخذ مشاوره حقوقی یا گزارش­ به سازمان­های مربوطه اعمال نمایند.

 

چرا قبل از گزارش دادن یک فرد آلوده کننده محیط زیست بهتر است مشاوره حقوقی داشته باشیم؟

 

nature pollution crime legal advice

گزارش فوری و آنلاین تخریب و آلودگی محیط زیست در منطقه شما

 

شهروندان مسئول در یک جامعه، به اهمیت و لزوم مراجعه به متخصص، در مواجهه با مسائلی که خود در آن تخصص و تسلط ندارند، آگاهی و اشراف دارند.

بنابراین با توجه به پیچیدگی­های قانون، پیش از هرگونه اقدام حقوقی و قانونی، می­بایست در نظر داشت که مشاوره حقوقی پیشگیرانه و پرسش سوال و دریافت راهکار حقوقی، جهت اقدام صحیح از مجرای قانونی، ضرورتِ عصر حاضر است. چراکه با طرح اشتباه موضوع و عدم ارائه دلیل، این امکان وجود دارد که گزارش دهنده، به تهمت و افترا، متهم گردد.

 

چگونه با وکیل تلفنی گزارش آلودگی زیست محیطی اطرافم را گزارش دهم؟

با وجود امکان مشاوره حقوقیِ که به صورت فوری و شبانه روزی ارائه می­گردد و مکالمه تلفنی و آنلاین با بهترین وکیل­ها را میسر نموده است؛ بنابراین جهت پرسیدن سوال و دریافت راهکار حقوقی در خصوص محیط زیست، نابودی محیط زیست ایران، گزارش آسیب به محیط زیست، گزارش تخریب محیط زیست، گزارش آلوده کردن محیط زیست و مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران، می­توان از خدمات مشاوره حقوقی ویژه وکیل تلفنی استفاده نمود.

 

 

مقدمات جرم شدن حیوان آزاری در ایران

بهترین راهکار در مقابل کامنت گذاران فحاش اینستاگرام

سرمایه گذاری جایگزین در بورس بی حساب و کتاب

نگارش آنلاین و فوری نگارش تمامی دادخواست ها و متون حقوقی با کیفیت بی بدیل

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با عرض سلام در شهر مریوان ظلع جنوبی بلوار بیسارانی شهرداری مریوان در سال ۱۳۳۸ زمینهایی را با عرصه اعیان تغییر کاربری با دفترچه ثبتی واگذار نموه بعدها در سال ۷۵ با بستن سد دریاچه زریبار بالا امدن اب تا نرز ۵۰ متری این زمینها محیط زیست و امور اب این زمینها را حریم دریاچه اعلام کرده متاسفانه با دهها سال مراجعه بدون هیچ نتیجع ای مانده ایم حتی حکم دیوان عدالت اداری به نفع مردم است ولی متاسفانه شهرداری چ در ازادی زمینها برای مجوز سر بلز میزند
در مورد مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی ، ابتدا باید آلودگی زیست محیطی را تعریف نمود. سازمان بین­ المللی حفاظت از طبیعت، از سازمان­های تخصصی محیط زیستی، است.طبق اصل ۵۰ قانون اساسی، حفاظت از محیط زیست یک وظیفه عمومی است و در خصوص آلودگی و تخریب محیط زیست، صرف ممنوعیت آن اعلام شده و همانند سایر جرایم، مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران به قوانین مجازات و طبق ماده ۱۱ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، به سازمان حفاظت از محیط زیست واگذار گردیده است؛ هم­چنین رسیدگی، اتخاذ تصمیم و انجام هرعمل جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست وظیفه سازمان مزبور است. تبصره 1و 2 ماده 688 قانون تعزیرات در خصوص جرایم زیست محیطی تعیین تکلیف نموده و وفق این ماده مرتکب مجازات می شود. در تعریف این سازمانآمده است که ، محیط زیست دربرگیرنده تمامی جانداران و غیر جاندار ان و عوامل طبیعی است که همه موجودات زنده تشکیل دهنده این اکوسیستم می باشند. هم­چنین هرگونه آلودگی که کیفیت یک اکوسیستم را تغییر یا تحت تاثیر قرار دهد و سبب ورود آسیب و تخریب آن گردد و آثار زیان­بار کوتاه مدت یا بلند مدتِ ناشی از فعالیت­های انسانی به همراه داشته باشد؛ آلودگی محیط زیست شناخته می­ شود؛ همانند: آلودگی آب و هوا، تغییرات اقلیمی و...
با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم و اعضای فعال سایت وکیل تلفنی ،هر فردی که با ورود زیان مادی و معنوی و ایجاد بار مسئولیت برای او در صورت تحقق فعل مجرمانه ملزم به جبران خسارت است لذا دادگاه ها جهت مجازات ایجاد آلودگی زیست محیطی در ایران جبران خسارت زیست‌محیطی را از طریق صدور دستور موقت اعاده به وضع پیشین جبران خسارت به روش دادن معادل یا الزام به پرداخت ضرر و زیان و غیره اعمال می نمایند و بر اساس نوع و شدت و تکرار جرم به مجازات حبس جزای نقدی و غیره محکوم می نمایند. بنابراین در صورت ورود آسیب و تخریب محیط زیست فرد مرتکب مجرم و مسئول خسارات وارد خواهد بود با احترام _فاطمه سلیمانی
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید جا داره بابت یایتتون که بسیار متفاوت و کاربردی است و امکان دسترسی به مطالب گوناگون را در اختیار کاربران قرار میدهید آن هم به صورت کاملا رایگان، تشکر میکنم. من جهت ابلاغیه ای که برام ارسال شده بود بسیار دچار تشویش و نگرانی شدم و نمیدونستم باید چیکار کنم اما وقتی تقاضای مشاوره دادم و مشاور شما با من‌تماس گرفتند و یک فرد آگاه منو توجیه کرد که علت ابلاغیه چیه خیالم خیلی راحت شد. ازتون سپاسگزارم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی . توجه به مفاد اصل ۵۰ قانون اساسی و ماده ۲ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲، هر گونه اقدام و عمل و یا عدم اقدام و عمل، نسبت به محیط زیست، که قانونگذار در قانون عمل و یا عدم عمل به آن را منع کرده و برای آن مجازاتی در نظر گرفته باشد، جرم محیط زیستی تلقی می­شود. بنابراین چنانچه فردی (حقیقی یا حقوقی)، جهت ورود آسیب و تخریب محیط زیست، مرتکب عملی واجد منع قانونی گردد که در قوانین موجود باشد یا از آن چنین مفهومی بدست آید؛ مجرم خواهد بود. چه این اقدام در سطح کلان، در خصوص آسیب و تخریب و آلودگیِ آب و هوا، جنگل­زدایی، بیابان­زایی و ... باشد یا شامل زباله­ریزی در جوی آب، رها­سازی زباله در طبیعت، تف کردن و ... گردد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره هستم
سلام خدمت تمام دوستان و ادمین محترم و کارکنان موسسه وکیل تلفنی .. در تبصره 2 ماده 688 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوب 1353 آمده است که منظور از آلودگی‌ محیط زیست‌ عبارت است‌ از پخش‌ یا آمیختن‌ مواد خارجی‌ به‌ آب‌ یا هوا یا خاک‌ یا زمین‌ به‌ میزانی‌ که‌ کیفیت‌ فیزیکی، شیمیایی‌ یا بیولوژیک‌ آن‌ را، بطوری‌ که‌ به‌ حال‌ انسان‌ یا سایر موجودات‌ زنده‌ یا گیاهان‌ یا آثار یا ابنیه‌ مضر باشد، تغییر دهد. امیداوریم مردم عزیز با رعایت اصول بهداشتی و زیستی در حفظ محیط زیست اقدام کنند .
با سلام خدمت همکاران گرامی مجموعه وکیل تلفنی . توجه به مفاد اصل ۵۰ قانون اساسی و ماده ۲ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲، هر گونه اقدام و عمل و یا عدم اقدام و عمل، نسبت به محیط زیست، که قانونگذار در قانون عمل و یا عدم عمل به آن را منع کرده و برای آن مجازاتی در نظر گرفته باشد، جرم محیط زیستی تلقی می­شود. بنابراین چنانچه فردی (حقیقی یا حقوقی)، جهت ورود آسیب و تخریب محیط زیست، مرتکب عملی واجد منع قانونی گردد که در قوانین موجود باشد یا از آن چنین مفهومی بدست آید؛ مجرم خواهد بود. چه این اقدام در سطح کلان، در خصوص آسیب و تخریب و آلودگیِ آب و هوا، جنگل­زدایی، بیابان­زایی و ... باشد یا شامل زباله­ریزی در جوی آب، رها­سازی زباله در طبیعت، تف کردن و ... گردد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
آلودگی محیط زیست از منابع گوناگون صورت می‌گیرد. با پیشرفت تمدن بشری و توسعه فن‌آوری و ازدیاد روز افزون جمعیت ، در حال حاضر دنیا با مشکلی به نام آلودگی در هوا و زمین روبرو شده است که زندگی ساکنان کره زمین را تهدید می‌کند. بطوری که در هر کشور حفاظت محیط زیست مورد توجه جدی دولتمردان است. امروزه وضعیت زیست محیطی به گونه‌ای شده است که مردم یک شهر یا حتی یک کشور از آثار آلودگی در شهر یا کشور دیگر در امان نیستند. نگاه مقنن نیز از این قاعده مستثنی نیست و به معظل بهداشت عمومی نگاهی ویژه داشته و تحت شرایطی جرم انگاری نموده است.
سلام و احترام فست فود سر کوچه ی ما چاه پسماند نداره و تمام آب شستن ظروف و وسایل آشپزخونه توی یه چاه مخزن مانند ذخیره میشه شب موقع ها موقع اتمام کار از طریق پمپ و شلنگ تمام این آب رو توی جوی آب رها میکنه که این موضوع باعث به وجود اومدن بوی بسیار بد و روغن و بوی تعفن شده با اداره بهداشت موضوع مطرح کردیم گفتند باید شکایت کیفری مطرح کنید برای شکایت کیفری آیا باید استشهادیه جمع بشه چطور میتونیم جلوی عمل خلاف قانون ایشون بگیریم مطلبتونم بسیار مطلب خوبی بود یک سال با سایت شما آشنا شدم و هر روز مطالب خوبتون میخونم و واقعا راضی هستم امیدوارم سالم و سلامت باشین لطفا من راهنمایی کنید
آلوده کردن محیط زیست آسیب رساندن به عموم مردم هست زیرا طبیعت متعلق به کل مردم هست و هیچکس حق ندارد آن را آلوده کند در این صورت مجرم شناخته شده و مجازات در پی دارد برای آگاهی از میزان مجازات بهتر است با یک وکیل مشورت کنیم کوتاهترین و بهترین راه تماس با وکلای سایت وکیل تلفنی است که با هزینه ی کمتر راهکار نشان می دهند تا بتوانیم از کسانی که به محیط زیست آسیب می رسانند وما مدرک معتبر برای معرفی این افراد داریم شکایت کنیم تا قانون به آنها رسیدگی کند
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
محیط زیست سالم و طبیعی هر روز هم در حال تحدیدشدن است و هم در حال تهدیدشدن! رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده است و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند. برای همین هم، علاوه بر پیمان‌نامه‌های جهانی برای مقابله با منابع آلودگی‌کننده محیط زیست، دولت‌ها و حکومت‌ها نیز مقررات گوناگونی را برای حفاظت از این سرمایه بشری ، مقابله با منابع آلاینده و برخورد با خاطیان در این عرصه، وضع و اجرا می‌کنند. به گزارش ایسنا «تابناک» بر این مقدمه افزوده است: در ایران توجه به محیط زیست، همواره مورد توجه قانونگذاران قرار داشته و علاوه بر تاکید اصل پنجاهم قانون اساسی بر حفاظت از آن ، در قوانین عادی نیز بر این امر تاکید شده و حتی برای متخلفان، خاطیان و متعرضان به محیط زیست مجازات نیز تعیین شده است. در اصل 50 قانون اساسی آمده است:«در جمهوری‏ اسلامی، حفاظت‏ محیط زیست‏ که‏ نسل‏ امروز و نسل‌های‏ بعد باید در آن‏ حیات‏ اجتماعی‏ رو به‏ رشدی‏ داشته‏ باشند، وظیفه‏ عمومی‏ تلقی‏ می‏‌شود؛ از این‏ رو فعالیت‌های‏ اقتصادی‏ و غیر آن‏ که‏ با آلودگی‏ محیط زیست‏ یا تخریب‏ غیر قابل‏ جبران‏ آن‏ ملازمه‏ پیدا کند، ممنوع‏ است.» درباره تعریف آلودگی محیط زیست در قانون، می‌توان گفت در تبصره 2 ماده 688 قانون مجازات اسلامی و نیز ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، قانونگذار به یک تعریف واحد در خصوص آلودگی محیط زیست و منابع آبی و خاکی اشاره کرده است. همچنین در تبصره 2 ماده 688 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوب 1353 آمده است که منظور از آلودگی‌ محیط زیست‌ عبارت است‌ از « پخش‌ یا آمیختن‌ مواد خارجی‌ به‌ آب‌ یا هوا یا خاک‌ یا زمین‌ به‌ میزانی‌ که‌ کیفیت‌ فیزیکی، شیمیایی‌ یا بیولوژیک‌ آن‌ را، بطوری‌ که‌ به‌ حال‌ انسان‌ یا سایر موجودات‌ زنده‌ یا گیاهان‌ یا آثار یا ابنیه‌ مضر باشد، تغییر دهد.» «هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود از قبیل آلوده‌کردن آب آشامیدنی یا توزیع آب آشامیدنی آلوده، دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها، زباله در خیابان‌ها و کشتار غیرمجاز دام، استفاده‌ی غیرمجاز فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ی خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنان چه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس تا یک سال محکوم خواهند شد. تبصره ۱: تشخیص این که اقدام مزبور تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی محیط زیست شناخته می‌شود و نیز غیرمجاز بودن کشتار دام و دفع فضولات دامی، همچنین اعلام جرم مذکور حسب مورد بر عهده‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان دامپزشکی خواهد بود. تبصره ۲: منظور از آلودگی محیط زیست عبارت است از پخش یا آمیختن مواد خارجی به آب یا هوا یا خاک یا زمین به میزانی که کیفیت فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیک آن را به طوری که به حال انسان یا سایر موجودات زنده یا گیاهان یا آثار یا ابنیه مضر باشد تغییر دهد. تخریب محیط زیست در قانون به معنای این است که محیط زیست از بین برود و بخشی که از بین رفت دیگر قابل بازگشت نیست. به طور مثال وقتی بخشی از درختان جنگل‌ و مکان‌های مشابه را قطع کنیم، این بخش از بین می‌رود و دیگر قابل برگشت نیست که این موضوع در قانون به عنوان تخریب محیط زیست مطرح می‌شود.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی