موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)

اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)

اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، از طُرق اعتراض به آرای قضائی است و از اهم دعاوی حقوقی می ­باشد که بنابر مالی یا غیرمالی بودن، در طرح، پیگیری و حتی نتایج و عواقب نیز موثر است؛ از نکات حائز اهمیت در اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، تعیین ویژگیِ اخیرِ مالی یا غیرمالی آن است که لزوماً نیازمند تخصص و تجربه کارشناسان حقوقی است و ما نیز در ادامه این مطلب به بررسی تخصصی اعاده دادرسی در دعوی حقوقی خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً تماشا کنید.

 

 

 

 

آیا وکیل می ­تواند اعاده دادرسی در دعوی حقوقی نماید؟

 

retrial in law suite with lawyer

اعاده دادرسی مالی فوری و آنلاین به صورت 24 ساعته

 

بله؛ اعاده دادرسی از شیوه­ های اعتراض به آرای قضایی است که جهت احقاق حق متضرر از حکم تاسیس گردیده است. شخص متضرر، وکیل یا قائم مقام قانونی او، می­  توانند جهت اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی) اقدام نمایند.

نکته حائز اهمیت این است که بنابر وکیل انتخابیِ اشخاص، احتمالِ قبولی دادخواست اعاده دادرسی متاثر از: نحوه تنظیمِ دادخواست مالی یا غیرمالی، جهات، شرایط و دفعات اعاده دادرسی و... است که به آن خواهیم پرداخت.

تشخیص دعوی مالی یا غیرمالی، علاوه بر مطالب فوق ­الذکر، در تعیین بهای خواسته، هزینه دادرسی، آثار ناشی از حکم و... تاثیرگذار است.

بنابراین مطابق نظریات عقلایی و توصیه متخصصان حقوقی، اصلح این است که جهت اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، که واجد چنین اهمیت و ظرایف خاص حقوقی است، به کارشناسان کارآزموده و مجرب مراجعه گردیده و خدمات حقوقی لازم دریافت گردد.

جهت طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی یا بروز شرایط اورژانسی حقوقی، امکان اخذ مشاوره اعاده دادرسی آنلاین و 24 ساعته از وکیل تلفنی، میسر است.

 

مرجع رسیدگی به اعاده دادرسی در دعوی حقوقی:

 

 

علاوه بر مطالب فوق، تشخیص دعوی مالی یا غیرمالی در تعیین مرجع صالحِ رسیدگی، قطعیت حکم یا امکان تجدید نظرخواهی، امکان فرجام ­خواهی و... موثر است. اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی) نیز از شیوه ­های اعتراض به احکام قطعی است.

این مطلب، حاکی از ضرورتی است که اخذ مشاوره از وکلای متخصص را ایجاب می­  نماید. بنابراین گام اول در تعیین مرجع صالح بر رسیدگی، تشخیص مالی یا غیرمالی بودن دعوی است.

به طور کلی، مرجع قضائی صالحِ رسیدگی به دادخواست اعاده دادرسی، دادگاهی است که حکم قطعی را صادر نموده؛ لیکن تحقق این امر، مبتنی بر جهاتی است که مطابق ماده 426 ق.آ.د.م در خصوص امکان طرح اعاده دادرسی تعیین گردیده است.

هم­چنین صلاحیت دادگاه صادرکننده حکم قطعی، در ابتدا بر اساس موضوع دعوی، تعیین می ­گردد؛ موارد مذکور، به دلیل ویژگی حقوقی_تخصصی خود، ممکن است ابهاماتی را برای افراد غیرمتخصص حقوقی ایجاد نماید؛ جهت رفع آن، صرفا کافی است تا به اخذ خدمات حقوقی بایسته مبادرت شود که می­توان از طریق وب­سایت وکیل تلفنی، روش­ های اخذ خدمات مدنظر را بررسی نمود.

 

تعداد دفعات اعاده دادرسی در دعوی حقوقی:

 

times of trial in lawsuit numbers

آموزش اعاده دادرسی مالی به کیفیتی تضمینی و به صورت 24 ساعته

 

مطابق قوانین، امکان طرح دادخواست اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، صرفا در خصوص آرای واجد قطعیت و بنابر جهات مذکور قانونی، ممکن است؛ در غیر این صورت طرح اعاده دادرسی مقبول واقع نمی­ گردد.

نکته: در خصوص تعداد دفعات اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، لازم به ذکر است، حکمی که در نتیجه اعاده دادرسی صادر گردد، قابل اعاده دادرسی مجدد نیست مگر آنکه بنابر جهات مذکور در اعاده دادرسی پیشین نباشد.

 

مطابق ماده 436 ق.آ.د. در اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، جز آنچه در دادخواست ذکر گردیده، جهات دیگر مورد بررسی واقع نمی­شود؛ بنابراین امکان طرح اعاده دادرسی مجدد یا به دفعات و احتمال قبولی اعاده دادرسی و... شدیدا متاثر از مهارت و چیرگیِ وکیل منتخب، در تنظیم دادخواست و ذکر نکات است.

یک وکیل حاذق بایستی از امکان دفعات طرح دعاوی، اعم از اعتراض به رای مراجع قضائی حقوقی، کیفری یا اعتراض به رای دیوان عالی یا... آگاه باشد و از راه ­اندازی دعاوی بیهوده و بی ­ثمرِ موجدِ تحمیل هزینه و اتلاف وقتِ موکل و مراجع قضائی ممانعت نماید.

 

احتمال قبولی اعاده دادرسی در دعوی حقوقی:

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

لازم به ذکر است، در مباحث حقوقی طرح احتمالات مطمح نظر نیست؛ چراکه تمامی مراحل رسیدگی قضائی از طرح تا صدور و اجرای احکام، تابع قواعد و مقررات حقوقی می­باشد؛ بنابراین احتمال قبولی اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، در صورت تطبیق با قواعد و مقررات ممکن است و امری محتمل و اتفاقی نیست.

پیش‌تر نیز شرح داده شد؛ قبولی دادخواست اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی) یا غیر آن، متاثر از نحوه تنظیم دادخواست و ذکر جهات اعاده دادرسی مبتنی بر قانون آیین دادرسی مدنی بالاخص ماده 426 است.

به علاوه صرفا طرفین دعوی، وکیل یا قائم مقام قانونی ایشان که متضرر از حکم قطعی صادره باشند، حق طرح اعاده دادرسی دارند.

هر آنچه در این عنوان شرح گردید؛ برهان قاطعی است که لزوم اخذ مشاوره حقوقی از وکلای خبره در تنظیم و تدوین و مداقه در دادخواست­ه ای اعاده دادرسی و طرح صحیح جهات آن را می ­طلبد.

ملاحظه می ­فرمایید که مسئله از چنان ویژگی و جزئیات مهمی برخوردار است که بر این لزوم، مُهر صحه می­ گذارد.

 

آیا رای دیوان عالی کشور قابل اعاده دادرسی است؟

 

vote of national judiciary house

مشاوره فوری با وکیل اعاده دادرسی 24 ساعته و آنلاین

 

مطالب فوق، شرح مفصلی بر چگونگی اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، افراد و مراجع دارای صلاحیت در طرح و رسیدگی، بررسی امکان طرح و دفعات اعاده دادرسی و تطبیق آن با قوانین از جهت قبولی اعاده دادرسی یا عدم آن می ­باشد.

لیکن بایستی توجه داشت که اعاده دادرسی در دعاوی حقوقی صرفاً به دادگاهی ارائه می­ شود که صادرکننده حکم قطعی بوده و در امور کیفری، درخواست اعاده دادرسی به شعب دیوان عالی کشور ارائه می­ گردد.

 

توجه: در خصوص امکان طرح مجدد اعاده دادرسی، ذکر شد که حکم پس از اعاده دادرسی، مجدداً قابل اعاده نیست؛ مگر بنابر جهات دیگر باشد.

 

رسیدگی به اعاده دادرسی، نزد دیوان عالی کشور، صرفا به صورت شکلی است و در صورت قبولی دادخواست، مجددا برای دادگاه قضایی، اجازه رسیدگی ماهوی به پرونده صادر می­ گردد؛ لیکن به طور کلی آرای دیوان عدالت کشور، قابلیت اعاده دادرسی ندارند؛ این امکان فقط در خصوص آرای قطعی مراجع قضایی متصور است.

جهت کسب آگاهی بیشتر در خصوص اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، از طریق وب­سایت، آنلاین، تلفنی و حتی حضوری با مجموعه وکیل تلفنی در ارتباط باشید.

 

نحوه اجرای احکام دادگستری و رابطه آن با برد یا باخت

رسیدگی فوری به جرایم پزشکی

افزایش روز افزون زنا در سال 99 ایران

اورژانس صندوق تأمین خسارت بدنی

وکیل آنلاین کلاهبرداری

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی به صورت 24 ساعته

مجازات مزاحمت های اینستاگرامی

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام.مطابق ماده ۴۳۶ ق.آ.د. در اعاده دادرسی در دعوی مالی، جز آنچه در دادخواست ذکر گردیده، جهات دیگر مورد بررسی واقع نمی­شود؛ بنابراین امکان طرح اعاده دادرسی مجدد یا به دفعات و احتمال قبولی اعاده دادرسی و... مطابق ماده 440 قانون مذکور امکان پذیر است. وفق بند ب ماده 437 قانون مارالذکر " چنانچه محکوم به مالی است و امکان اخذتامین و جبران خسارت احتمالی باشد به تشخیص دادگاه از محکوم له تامین اخذ و اجرای حکم ادامه می یابد.اعاده دادرسی بصورت اعاده دادرسی اصلی و اعاده دادرسی طاری درخواست می گردد. و غیر از طرفین دعوا کسی دیگر نمی توان در آن وارد شود.
با عرض سلام و ادب خدمت ریاست محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی،مطابق قوانین، امکان طرح دادخواست اعاده دادرسی از سوی محکوم علیه یا وکیل وی صرفاً در خصوص آراء قطعیت یافته و با توجه به جهات مذکور در قانون امکان پذیر است و در صورت صدور حکم پس از اعاده دادرسی،حکم صادره قابل اعاده دادرسی مجدد نمی‌باشد.مضافاً اینکه دادرسی در دعاوی حقوقی به دادگاهی ارائه می‌شود که صادرکننده حکم قطعی بوده و در امور کیفری درخواست اعاده دادرسی به شعب دیوان عالی کشور ارائه میگردد. رسیدگی به اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور صرفاً به صورت شکلی است و در صورت پذیرش دادخواست اعاده دادرسی دادگاه قضایی اجازه رسیدگی ماهوی به پرونده را پیدا می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره و راهنمایی وکلای متخصص و خبره در این امر بهره‌مند گردید.وکیل تلفنی به صورت آنلاین و۲۴ ساعته با کمترین هزینه جهت ارائه خدمات حقوقی در خدمت کاربران عزیز می باشد. با احترام_فاطمه سلیمانی
با عرض سلام و ادب خدمت ریاست محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی،مطابق قوانین، امکان طرح دادخواست اعاده دادرسی از سوی محکوم علیه یا وکیل وی صرفاً در خصوص آراء قطعیت یافته و با توجه به جهات مذکور در قانون امکان پذیر است و در صورت صدور حکم پس از اعاده دادرسی،حکم صادره قابل اعاده دادرسی مجدد نمی‌باشد.مضافاً اینکه دادرسی در دعاوی حقوقی به دادگاهی ارائه می‌شود که صادرکننده حکم قطعی بوده و در امور کیفری درخواست اعاده دادرسی به شعب دیوان عالی کشور ارائه میگردد. رسیدگی به اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور صرفاً به صورت شکلی است و در صورت پذیرش دادخواست اعاده دادرسی دادگاه قضایی اجازه رسیدگی ماهوی به پرونده را پیدا می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره و راهنمایی وکلای متخصص و خبره در این امر بهره‌مند گردید.وکیل تلفنی به صورت آنلاین و۲۴ ساعته با کمترین هزینه جهت ارائه خدمات حقوقی در خدمت کاربران عزیز می باشد. با احترام_فاطمه سلیمانی
سلام خسته نباشید به تمام دوستان زحمتکش در موسسه وکیل تلفنی .. بر اساس ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی، اعاده دادرسی بر دو قسم است : الف – اصلی که عبارتست از این که متقاضی اعاده دادرسی به طور مستقل آن را درخواست نماید. ب – طاری که عبارتست از این که در اثنای یک دادرسی حکمی به عنوان دلیل ارائه شود و کسی که حکم یادشده علیه او ابراز گردیده نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی نماید.
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي براي تضييع نشدن حق و حقوق خود و اينكه از تمامي حق و حقوق خود آگاه گرديد حتما با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد زيرا دفع ضرر و رعايت احتياط شرط عقل است كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است ضمن اينكه مجموعه وكيل تل در سراسر كشور با وكلائي مجرب و متخصص در حال همكاري است كه بر اساس موضوع مطروحه به شخص وكيل متخصص موضوع مذكور متصل شده و امكان ارائه خدمات حقوقي براي شما كاربر گرامي فراهم خواهد شد و اين موضوع را هميشه در نظر داشته باشيد به فرموده استادم: حقيقت را از دو شخص پنهان نكن يك طبيب و دو وكيل عدليه در پناه حق هميشه شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
در قانون فرجام خواهی، اعاده دادرسی و اعتراض شخص ثالث به عنوان سه طریق فوق العاده شکایت از رای پیش بینی شده است.هدف دادرسی اجرای عدالت است و اینکه در خصوص موضوعی چه حقوقی و چه کیفری رای صادر شود در نتیجه دادرسی، که با اشکال مواجه باشد تردیدی نیست که بایستی موضوع مجدداً مورد رسیدگی قرارگیرد (تجدید رسیدگی به موضوعی است که قبلا مورد رسیدگی ماهوی قرار گرفته است) راهی است برای برگشت به دادگاه صادر کننده حکم بنا به دلایل موجود و جهات مندرج در قانون که جهات مندرج در قانون احصاء شده اند.ماده 426 قانون آیین دارسی مدنی نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود. پس اولا نسبت به احکام، اعاده دادرسی صورت می گیرد و ثانیا اینکه حکم بایستی قطعیت یافته باشد پس مرجع رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی دادگاهی است که حکم در آن جا قطعیت یافته است (در اعاده دادرسی در امر حقوقی دادگاهی که حکم قطعی را صادر نموده صلاحیت رسیدگی به درخواست را دارد که می تواند دادگاه بدوی باشد یا دادگاه تجدید نظر). با ما همراه باشید چراکه هدف ما احقاق حق شماست
با سلام احترام یکی از طرق فوق العاده شکایت آرا اعاده دادرسی میباشد که ویژه احکام بوده و رسیدگی دوباره به دعوا را نزد مرجع صادر کننده حکم مورد درخواست اعاده دادرسی امکان پذیر میسازد ،اعاده دادرسی در خصوص احکام قطعیت یافته امکان پذیر است.باید توجه داشت که به دست آمدن اسناد و مدرک جدید وقتی به عنوان جهت اعاده دادرسی پذیرفته میشود که: اولا مکتوم بووده و در اختیار متقاضی اعاده دادرسی نبوده باشد. ثانیا این اسناد و مدارک باید پس از صدور حکم مورد درخواست اعاده دادریس بدست آید.به موجب ماده واحده قانون اصلاح ماده 18 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب مصوب 1385/10/24 هرگاه حکم قطعی دادگاه های عمومی و انقلاب و،نظامی و دیوان عالی کشور به تشخیص ریاست قوه قضاییه «خلاف بین شرع» یعنی مغایر با مسلمات فقه باشد ،این تشخیص به عنوان یکی از جهات اعاده دادرسی تلقی میشود و قابل طرح خواهد بود از مطالب خوبتون تشکر میکنم سپاس از شما
با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان، اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، از طُرق اعتراض به آرای قضائی است و از اهم دعاوی حقوقی می ­باشد که بنابر مالی یا غیرمالی بودن، در طرح، پیگیری و حتی نتایج و عواقب نیز موثر است؛ از نکات حائز اهمیت در اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی)، تعیین ویژگیِ اخیرِ مالی یا غیرمالی آن است که لزوماً نیازمند تخصص و تجربه کارشناسان حقوقی است. با تماس با موسسه وکیل تلفنی می توانید از تجربیات و مشاوره ی بهترین وکلا استفاده نمایید.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
سلام و عرض خداقوت به تمام همکاران سایت خوب وکیل تلفنی. امروز که در اینترنت به دنبال پاسخ پرسشی بودم با سایت شما آشنا شدم. به قدری مطالب خوب و جامع و مهم تر از همه با بیان ساده و کاربردی برای همه افراد جامعه طرح و شرح داده شده بود که تصور میکنم نه تنها من بلکه هر فردی که مقالات شما رو مطالعه کنه بسیار به علم و آگاهی وی افزوده خواهد شد. امروز برای دریافت مشاوره درخواست دادم و واقعا سرعت و کیفیتی که وعده داده بودید شعار نبود. براتون در ادامه مسیر ارزوی موفقیت میکنم
در اعاده ی دادرسی مالی هم می توان دادخواست داد تا پرونده دوباره توسط وکیل بررسی شود واگر در کنار دادخواست مدارک جدید هم ارائه دهیم در صد موفقیت ما بالا میرود اما باید در تنظیم دادخواست بررسی مجدد حتما مهارت داشته باشیم تا موفق شویم برای تنظیم دادخواست در سایت وکیل تلفنی وکلا به هزینه ی کمتر وبه صورت آنلاین به ما کمک می کنند تنها با یک تماس با سایت می توانیم درخواست تنظیم کنیم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی.. اعاده دادرسی از شیوه­ های اعتراض به آرای قضایی است که جهت احقاق حق متضرر از حکم تاسیس گردیده است. شخص متضرر، وکیل یا قائم مقام قانونی او، می­ توانند جهت اعاده دادرسی در دعوی حقوقی (مالی) اقدام نمایند. نکته حائز اهمیت این است که بنابر وکیل انتخابیِ اشخاص، احتمالِ قبولی دادخواست اعاده دادرسی متاثر از: نحوه تنظیمِ دادخواست مالی یا غیرمالی، جهات، شرایط و دفعات اعاده دادرسی و... است که به آن خواهیم پرداخت. تشخیص دعوی مالی یا غیرمالی، علاوه بر مطالب فوق ­الذکر، در تعیین بهای خواسته، هزینه دادرسی، آثار ناشی از حکم و... تاثیرگذار است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام در خصوص رای دادگاه که قطعی شده بود امروز با وکیل موسسه وکیل تلفنی مشاوره داشتم که دادخواست اعاده دادرسی را برای من نوشتند
با سلام ممنون از خدمات این مجموعه که برایم دادخواست اعاده دادرسی نگارش کرده اند و باعث شد در رای دادگاه تاثیر بزارد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی