موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

چگونه طلاق بخواهیم؟

چگونه طلاق بخواهیم؟

چگونه طلاق بخواهیم؟ یا به زبان عامیانه­تر راه­های گرفتن طلاق چیست؟ بگذارید زندگی زناشویی را با یکدیگر کمی بررسی کنیم و سپس سراغ راه حل ها و پاسخ سوال چگونه طلاق بخواهیم؟ برویم. در ادامه مقاله بیشتر زندگی دخترانی مورد بررسی قرار می­گیرد که بر خلاف میل خانواده ها و با تصمیم خودشان ازدواج می­ کنند و در ابتدا وارد رابطه با جنس مخالف می شوند؛ زمانی که یک دختر زیبا برای اولین بار پی به زیبایی و زن بودن خودش می­ برد شاید در مراحل بعدی خودش را محتاج توجه جنس مخالف بداند پس در اوج جوانی و کم سالی وارد رابطه با پسری که در اکثر مواقع چند سال از خودش بزرگتر است می­ شود این ارتباط هر چقدر طول بکشد، احتمال خیلی بالا با شکست رو به رو خواهد شد و دختر با تجربه شکست عشقی  وارد یک رابطه جدید و در نهایت بر خلاف میل خانواده و با تصمیم خودش وارد زندگی زناشویی می ­شود؛ برای همین به شما توصیه می کنیم که مطلب زیر را از دست ندهید؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.

 

 

 

 

راه های طلاق از طرف زن چیستند؟

 

How to file for divorce?

وکیل طلاق 24 ساعته و ارزان

 

شاید کمی تبعیض ­آمیز باشد که حق طلاق با مرد باشد و زنان هیچ حقی در طلاق نداشته باشند؛ اما همیشه هم اینگونه نیست و زنان نیز بنا به شرایطی می­توانند درخواست طلاق را تقدیم دادگاه کنند. بانوان عزیز جواب سوال شما چگونه طلاق بخواهیم؟ اینجاست در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که چگونه طلاق بخواهیم؟ شرایط بسیاری وجود دارد:

  1. عسر و حرج: طبق ماده 1130 در صورتی که ادامه زندگی برای زن در کنار شوهر دشوار باشد و همراه با مشقت و سختی باشد می­تواند دادخواست طلاق دهد.

  2. بیماری مرد: در صورتی که مرد به بیماری لاعلاج یا مسری مبتلا شود

  3. غیبت مرد: اگر مرد ناپدید شود و پس از 6 ماه هیچ خبری از او نشود

  4. شروط 12 گانه ضمن عقد: در صورت عدم رعایت حتی یکی از شروط زن می­تواند دادخواست طلاق دهد

  5. محکومیت مرد به مجازات 5 سال به بالا

  6. اشتغال مرد به شغلی که به حیثیت و آبروی زن و خانواده­اش لطمه بزند

  7. انجام عملی خلاف که مجازات آن منجر به لطمه به حیثیت و آبروی زن و خانواده­اش شود

  8. وکالت طلاق داشتن نیز یکی از راه­ هایی است که زن به راحتی در صورتی که در زندگی زناشویی دچار سختی باشد درخواست طلاق دهد.

  9. عدم پرداخت نفقه به همسر و فرزندان

 

موارد ذکر شده بالا از جمله دلایل اصلی است که زن در صورت داشتن هر کدام از آن­ها می­تواند دادخواست طلاق بدهد. چگونه طلاق بخواهیم؟ همین آلان آنلاین شوید وارد سایت وکیل تلفنی شده و سوالات خود را از وکیل آنلاین این مجموعه بپرسید و پاسخ سوالات مربوط به چگونه طلاق بخواهیم؟ را خیلی راحت دریافت نمایید.

 

محکم ­ترین دلایلی که زن می ­تواند راحت طلاق بخواهد؟

 

 

همه مواردی که در عنوان قبلی بیان شد می­تواند از دلایل اصلی طلاق باشد اما اگر بخواهیم چند نمونه را به عنوان محکم ­ترین آن­ ها بیان کنیم این است که:

  1. زن وکالت طلاق داشته باشد: اگر زن بتواند در زمان عقد وکالت طلاق را از مرد بگیرد راحت می ­تواند از شوهر طلاق بگیرد.

  2. مرد بیماری شدیدی داشته باشد: در صورتی که مرد به یک بیماری سخت مبتلا شود به صورتی که درمان او بسیار مشکل و حتی غیر ممکن باشد و در مواردی هم مسری باشد و به زن منتقل شود زن می­تواند دادخواست طلاق دهد.

  3. عدم پرداخت نفقه: نفقه وظیفه اصلی مرد است و حتما باید به زن پرداخت شود اگر مرد از پرداخت آن خودداری کند زن می­تواند دادخواست طلاق بدهد.

  4. داشتن مشکل مردانه: در صورتی که مرد در رابطه جنسی کم توان یا نا توان باشد و مشکلی در آلت مردانه داشته باشد طلاق زن به راحتی انجام می­شود.

  5. اعتیاد مرد: یکی از رایج­ترین طلاق­های امروزه دادگاه ها اعتیاد مرد به مواد مخدر است که منجربه آسیب به است خانواده شده است.

 

شکایت باید اصولی باشد یعنی باید بر اساس رعایت قوانین باشد سر خود نمی­توان شکایت کرد و بر حسب اینکه یکی از شرایط طلاق فراهم شده است زود اقدام کنید بلکه ابتدا بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت نمایید. وکلای مجموعه وکیل تلفنی هم مشاوره حقوقی فوری دارند و هم در مواقعی مشاوره حقوقی رایگان به شما ارائه می­دهند از همه مهم ­تر مشاوره ­های خوب و کاربردی به صورت تلفنی و آنلاین است پس  شما نگران هزینه و زمان مراجعه نباشید و هر زمان که بخواهید می­توانید در مورد پاسخ سوال خود در رابطه با چگونه طلاق بخواهیم؟ را از وکلای مجموعه وکیل تلفنی دریافت نمایید.

 

در صورتی که زن طلاق بخواهد باید چه کاری انجام دهد و چه مراحلی را طی کند؟

 

How to file for divorce?

آموزش طلاق فوری بدون وکیل

 

چون که دادخواست طلاق با مرد است و قانون حق طلاق را تنها به مرد داده است ارائه دادخواست طلاق برای زوجه بسیار مشکل می­باشد و زوجه برای طلاق باید دلایل بسیار محکم و محکمه­ پسند داشته باشد. بانوان عزیزی که الان درگیری ذهنی در رابطه با سوال چگونه طلاق بخواهیم؟ را دارید قبل از اقدام به طلاق بهتر است که به یک وکیل مراجعه کنید چرا که طلاق از جانب زن بسیار مشکل است. مراحل طلاق از جانب زن به صورت زیر است؛ ابتدا زوجه جهت ثبت دادخواست طلاق باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کند و دادخواست طلاق را ثبت نماید.

 

نکته: پس از ثبت دادخواست زوجه پرونده به دادگاه خانواده جهت رسیدگی ارجاع خواهد شد

 

مراحل دادخواست طلاق از طرف زوجه نیز خودش شامل 3 مرحله می باشد مرحله اول دادگاه بدوی می ­باشد که در صورتی که هر کدام از زوجین نسبت به رای صادره اعتراضی داشته باشند ظرف 20 روز از تاریخ صدور رای می­توانند اعتراض خود را ثبت نمایند، پس از ثبت اعتراض پرونده به دادگاه تجدید نظر استان صادر می­شود در این مرحله نیز یک فرجه 20 روزه دیگر برای اعتراض وجود دارد که در صورت اعتراض هر یک از زوجین پرونده به دیوان عالی کشور جهت فرجام­ خواهی ارسال خواهد شد. رای در این مرحله نهایی بوده و قابل اعتراض نمی­باشد؛ البته در صورتی که دیوان از رای دادگاه  تجدید نظر ایراد بگیرید دوباره پرونده را برای بررسی مجدد به دادگاه تجدید نظر ارجاع می­دهد که پس از صدور رای مجدد از سوی دادگاه تجدید نظر باز هم فرصت اعتراض برای زوجه مهیا خواهد شد. چگونه طلاق بخواهیم؟ پاسخ این سوال خود را با استفاده از ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل تلفنی جویا شوید.

 

لزوم دریافت مشاوره قبل از مطرح کردن درخواست طلاق در چیست؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

زمانی که  شما درگیر مسائل و پرسش­هایی از قبیل چگونه طلاق بخواهیم؟ هستید و هیچ راه ­حل و پاسخ مشخصی برای پرسش خود ندارید از طرفی هم فکر می­کنید که دیگر ادامه زندگی مشترک برای شما غیر ممکن است و تنها راه  طلاق می­باشد به جای ایجاد آشفتگی روحی و ترس از مطرح کردن دادخواست طلاق به یک مشاوره حقوقی مراجعه کنید چرا که مشاوره حقوقی مشکل شما را کاملا دقیق بررسی می­کند و ممکن است که راه­حل مناسب­تری هم ارائه داد که اصلا طلاق نگرفتید، چرا که طلاق علی­الخصوص برای زنان اگر راه رهایی از دام یک مرد بی مسئولیت باشد دردسرهای بعدی که یک زن مطلقه خواهد داشت را دارد که ممکن است استرس­های آن کم­تر از ایام ازدواج نباشد، پس قبل از آنکه دادخواست طلاق را ثبت نمایید پیشنهاد ما این است که تلفن خود را بردارید و با مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید و پاسخ سوال خود در رابطه با چگونه طلاق بخواهیم؟ را به صورت دقیق دریافت نمایید وکیل مهریه این مجموعه شما را در رابطه با وضعیت مهریه­تان راهنمایی خواهد کرد.

 

طلاق از طرف زن چقدر طول می کشد و چگونه می شود این زمان را به حد اقل رساند؟

 

How to file for divorce?

ارزان ترین روش های طلاق فوری

 

همانگونه که قبلا اشاره شد طلاق از جانب زوجه 3 مرحله دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر و در نهایت دیوان عالی کشور را طی خواهد کرد در صورت اعتراض هر کدام از زوجین در این 3 مرحله یک سال طول خواهد کشید تا رای طلاق قطعی و نهایی شود؛ چگونه طلاق بخواهیم؟ که وقت کم تری صرف شود. بهترین راه ­حل­ها همان وکالت حق طلاق در زمان عقد است یا اینکه بنشینید سر طلاق با شوهرتان به توافق برسید طلاق توافقی نهایتا یک هفته طول خواهد کشید.

 

طلاق چیست؟!

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

عسر در لغت به معنای مشقت، سختی و شدت است. حرج در لغت به معنای تنگنا و گناه و در تنگی قرار گرفتن است. مطابق ماده 1133 قانون مدنی مرد می تواند هر زمان که خواست و اراده نمود همسر خود را طلاق دهد و دادگاه تقاضای مرد مبنی بر طلاق همسر خود را بررسی و حکم طلاق را صادر خواهد نمود ولیکن اجرای صیغه طلاق را منوط به پرداخت حقوق مالی زوجه از قبیل مهریه و... می نماید. اما زن برای طلاق گرفتن از همسر خود می بایستی یکی از شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه خود را به اثبات رسانده و سپس مجوز طلاق برای وی صادر خواهد شد. برای نمونه چنانچه مرد براساس حکم قطعی دادگاه به حبس محکوم شود و مدت حبس 5 سال یا بیشتر از 5 سال باشد، زن می تواند با استناد به حکم قطعی دادگاه تقاضای صدور حکم طلاق نماید و دادگاه با احراز محکومیت زوج به 5 سال حبس یا بیشتر، درخواست زوجه را اجابت می نماید و زوجه می تواند از همسر خود جدا شود. چنانچه زنی بخواهد از همسر خود طلاق بگیرد ابتدا سند ازدواج خود را مطالعه و به استناد یکی از شروط 12 گانه مندرج در سند ازدواج اقدام به تشکیل پرونده طلاق نماید و در صورتی که هیچ یک از شروط 12 گانه سند نکاح در مورد زن مصداق نداشته باشد می بایست به استناد ماده 1130 قانون مدنی و با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق نماید که با اثبات عسر و حرج، دادگاه زوج را اجبار به طلاق می نماید و اگر اجبار نیز میسر نشود زن با اجازه و اذن دادگاه طلاق داده می شود. چنانچه ادامه زندگی زناشویی برای زن غیرممکن بوده و با ادامه زندگی، زن در سختی و تنگنا قرار گیرد به نحوی که زندگی برای زوجه غیرقابل تحمل شود قانون به زن اجازه می دهد که با اثبات عسر و حرج از دادگاه تقاضای طلاق نماید.
سلام و عرض ادب.مشاوره حقوقی تلفنی برای بسیاری از افراد جامعه شناخته شده نیست. و در رابطه با آن سوالات بسیاری مطرح است که می تواند احتمالاً سوال پیش آمده برای شما نیز باشد. راه حلی برای هموطنانی که میخواهند برای مشاوره حقوقی رایگان انجام دهند وجود دارد. این افراد میتوانند سوالات حقوقی خود را در سایت نوشته، و پاسخ سوال خود را در کم تر از ۱۲ ساعت در سایت مشاهده کنند. مشاوره های آنلاین و ۲۴ ساعته موسسه وکیل تلفنی میتواند راه حل خوبی برای مشکلات و موضوعات حقوقی شما باشد. با ما همراه باشید قطعا با یک بار استفاده از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی همراه همیشگی ما خواهید بود.
سلام و احترام خدا قوت به همه ی عزیزان و مدیران در موسسه وکیل تلفنی امروز یکسال هست که با موسسه ی شما همکاری دارم ظرف این مدت جز خوبی از شما چیزی ندیدیم ، شبانه روز تلاش میکنید تا گره از مشکلات حقوقی عموم مردم باز بشه انشا الله اجر معنویش به زندگی یکایک عزیزان در موسسه خوب وکیل تلفنی برگرده در سایه راهنمایی های شما هیچ محدودیتی وجود نداشته و همه چیز یادگرفتم موسسه ی منحصر به فردی هست و خیلی ممنون که هرگز از دادن اطلاعات دریغ نکردید بسیار ممنون و سپاس گزار از زحمات همه ی تیم خصوصا استاد عزیز جناب توکلی سرکار خانم جاویدانی خانم قاسمی و خانم جانی که به تازگی به جمع موسسه پیوستند تشکر میکنم سپاس از زحماتتون
اگر کسی قصد طلاق گرفتن از همسر خود را دارد باید راههای طلاق گرفتن را بداند و برای اینکار حتما نیاز به یک وکیل دارد تا راهنمایی بگیرد سایت وکیل تلفنی مانند یک وکیل همراه همیشه کنار ماست ومی تنوانیم تنها با یک تماس با سایت و ارتباط باوکیل خانواده راهکار را بدانیم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .شاید کمی تبعیض ­آمیز باشد که حق طلاق با مرد باشد و زنان هیچ حقی در طلاق نداشته باشند؛ اما همیشه هم اینگونه نیست و زنان نیز بنا به شرایطی می­توانند درخواست طلاق را تقدیم دادگاه کنند. بانوان عزیز جواب سوال شما چگونه طلاق بخواهیم؟ اینجاست در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که چگونه طلاق بخواهیم؟ شرایط بسیاری وجود دارد: عسر و حرج: طبق ماده ۱۱۳۰ در صورتی که ادامه زندگی برای زن در کنار شوهر دشوار باشد و همراه با مشقت و سختی باشد می­تواند دادخواست طلاق دهد. بیماری مرد: در صورتی که مرد به بیماری لاعلاج یا مسری مبتلا شود غیبت مرد: اگر مرد ناپدید شود و پس از ۶ ماه هیچ خبری از او نشود این ها وموارد دیگری که در قانون اشاره شده همگی از مواردی هستند که با آن ها زن می تواند درخواست طلاق دهد
با سلام و عرض ادب،در قوانین ایران اصل طلاق به دست مرد است اما در موارد محدودی که زوجه می تواند تقاضای صدور حکم طلاق بنماید، طلاق ۳ مرحله دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر و در نهایت دیوان عالی کشور را طی خواهد کرد. در صورت اعتراض هر کدام از زوجین در این ۳ مرحله یک سال طول خواهد کشید تا رای طلاق قطعی و نهایی شود؛ جهت اطلاعات تکمیلی، اینجانب سحر نیک پور در خدمت شما عزیزان می باشم.
سلام و عرض خسته نباشید به وکلای عزیز وکیل تلفنی. یکی از دلایلی که افراد با مسائل قانونی آشنایی کافی ندارند، این است که اصطلاحات و لغات سنگینی در متون قانونی استفاده میشود که چندان ملموس نیست. اینکه شما در مقالات سایت وکیل تلفنی، امور روزمره و مشکلات مردم را با بیان و کلامی ساده و سهل و روان بیان میکنید تا به دور از هرگونه ابهام افراد بتوانند با مسایل قانونی آشنا شوند بسیار کار مهم و شایسته تشکر و تقدیر است. از خدمات مشاوره ای که در هربار تماس از موسسه شما دریافت کردم کمال رضایت داشتم و برای تمام همکاران باحوصله و حرفه ای شما آرزوی سعادت و سلامت دارم که اینطور دلسوز و متعهدانه پاسخگو هستند و افراد را تا حل کامل مشکل یاری میکنند
سلام و عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم و تیم مدیریتی و کارمندان فهیم موسسه مردمی وکیل تلفنی ... بررسی و تحلیل های روزانه شما از ابعاد مختلف حوزه خانواده در این اوضاع نا به سامان معیشتی و اقتصادی کمک های فراوانی را به تمام مردم می رساند . بنده و سایر دوستان هر روز از سایت شما و مطالب متنوع و متعدد منتشره نهایت استفاده را می بریم . تشکر بابت زحمات و دلگرمی های شما عزیزان .
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
سلام وقت بخیر ، خدمات مشاوره ای مجموعه وکیل تلفنی بعنوان یک استارتاپ حقوقی بزرگ، همواره میتواند موجب رشد وکلا و آمادگی جهت انجام مشاوره در زمینه های گوناگون و همچنین دریافت مشاوره دقیق تر و فنی تر از طرف موکل گردد، ما بعنوان قطره کوچکی از جامعه حقوقی از این بابت خرسند هستیم، ضمنا از آقای والی وکیل کد11617 رضایت کامل داریم، انشالله خداوند توفیق روز افزون به شما عنایت فرماید، سپاس از خانم خیری عزیز خانم قاسمی خانم جاویدان و مدیریت محترم موسسه
با سلام خدمت کاربران گرامی موسسه وکیل تلفنی.همانطور که در مطالب موسسه خدمتتان ارائه گردیده است طلاق از هر نوع آن که باشد مسئله ای نسبتا مهم و تخصصی است که با توجه به پیوند ان با مسائل مالی من جمله مهریه و نفقه و سایر موارد نیازمند اطلاعات جامع آحاد اجتماع از قوانین آن است و این مهم به ارتباط با کارشناسان حقوقی ووکلا نیازمند است لذا موسسه وکیل تلفنی همه جوره در خدمت شما گرامیان در این مبحث و سایر مباحث است.مسیح آقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی.موفق باشید
از مشاوران و وکلای عزیز وکیل تلفنی تشکر میکنم هر دفعه مشکلی یا سوالی داشته باشم با صبر و حوصله برای تمامی سوال ها زمان اختصاص میدن و به تمامی سوالا پاسخ میدید امیدوارم در کل زندگیتون هرجا که هستید سالم و شاد و موفق باشید بازم بخاطر همه چی ممنون
سلام واحترام در مواردی که زن قصد دارد به استناد ضرب وشتم شوهر دادخواست طلاق بدهد نکته قابل توجه این است که دادگاه با روی دادن یکبار ضرب وشتم حکم به عدم سازش نمی دهد وطلاق صادر نمی کند بلکه قاضی باید به طور عرفی به این نتیجه برسد که زن امنیت جانی ندارد
سلام خسته نباشید هربار که با موسسه وکیل تلفنی ارتباط برقرار کردم، در کمترین زمان مشاوران شما پاسخگو بودند و با راهنمایی های دلسوزانه و دقیق در برطرف کردن مشکلم به بنده کمک کردند. خواستم از این طریق از موسسه وکیل تلفنی تشکر کنم. شما کار بزرگی در ارائه خدمات حقوقی به عموم مردم جامعه انجام میدهید. موفق باشید
با سلام و تشکر از دستم در کاران سایت وکیل تلفنی ، از مطالب خوب و یاری رسانی که در سایت قرار می دهید تا رایگان در دسترس کار برآن باشد بسیار سپاسگزارم من خود به عنوان کاربر در زمینه ی مشکلات حقوقی هر زمان مشکل داشتم به سایت مراجعه کردم و مطلب مورد نظر خودرا پیدا کرده ومطالعه کردم بسیار راضی بودم من از خانم موسوی نژاد مشاور حقوقی خانواده بسیار تشکر می کنم خیلی در زمینه ی پروسه ی طلاق کمک کردند
بسیار عالی ممنون
ضمن عرض سلام و احترام خدمت تمامي دوستان و همكاران بزرگوار لطف بفرماييد در خصوص شخصي كه طبق معمول جهت انجام امور تجاري خود به خارج از كشور سفر نموده و به دليل شرايط كرونايي ديگر قادر به برگشت نيست و زوجه ايشان با توجه به درخواست هاي فراوان زوج جهت زندگي در آن كشور سرپيچي مي نمايدآيا مشمول ماده ١١٣٠ قانون مدني و موارد عسر و حرج زوجه مي شود يا خير!!!
بسیار مطلب عالی و آموزنده ای بود؛ ممنون از وکیل تلفنی.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی