چگونه طلاق بخواهیم؟ یا به زبان عامیانهتر راههای گرفتن طلاق چیست؟ بگذارید زندگی زناشویی را با یکدیگر کمی بررسی کنیم و سپس سراغ راه حل ها و پاسخ سوال چگونه طلاق بخواهیم؟ برویم. در ادامه مقاله بیشتر زندگی دخترانی مورد بررسی قرار میگیرد که بر خلاف میل خانواده ها و با تصمیم خودشان ازدواج می کنند و در ابتدا وارد رابطه با جنس مخالف می شوند؛ زمانی که یک دختر زیبا برای اولین بار پی به زیبایی و زن بودن خودش می برد شاید در مراحل بعدی خودش را محتاج توجه جنس مخالف بداند پس در اوج جوانی و کم سالی وارد رابطه با پسری که در اکثر مواقع چند سال از خودش بزرگتر است می شود این ارتباط هر چقدر طول بکشد، احتمال خیلی بالا با شکست رو به رو خواهد شد و دختر با تجربه شکست عشقی وارد یک رابطه جدید و در نهایت بر خلاف میل خانواده و با تصمیم خودش وارد زندگی زناشویی می شود؛ برای همین به شما توصیه می کنیم که مطلب زیر را از دست ندهید؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.
وکیل طلاق 24 ساعته و ارزان
شاید کمی تبعیض آمیز باشد که حق طلاق با مرد باشد و زنان هیچ حقی در طلاق نداشته باشند؛ اما همیشه هم اینگونه نیست و زنان نیز بنا به شرایطی میتوانند درخواست طلاق را تقدیم دادگاه کنند. بانوان عزیز جواب سوال شما چگونه طلاق بخواهیم؟ اینجاست در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که چگونه طلاق بخواهیم؟ شرایط بسیاری وجود دارد:
عسر و حرج: طبق ماده 1130 در صورتی که ادامه زندگی برای زن در کنار شوهر دشوار باشد و همراه با مشقت و سختی باشد میتواند دادخواست طلاق دهد.
بیماری مرد: در صورتی که مرد به بیماری لاعلاج یا مسری مبتلا شود
غیبت مرد: اگر مرد ناپدید شود و پس از 6 ماه هیچ خبری از او نشود
شروط 12 گانه ضمن عقد: در صورت عدم رعایت حتی یکی از شروط زن میتواند دادخواست طلاق دهد
محکومیت مرد به مجازات 5 سال به بالا
اشتغال مرد به شغلی که به حیثیت و آبروی زن و خانوادهاش لطمه بزند
انجام عملی خلاف که مجازات آن منجر به لطمه به حیثیت و آبروی زن و خانوادهاش شود
وکالت طلاق داشتن نیز یکی از راه هایی است که زن به راحتی در صورتی که در زندگی زناشویی دچار سختی باشد درخواست طلاق دهد.
عدم پرداخت نفقه به همسر و فرزندان
موارد ذکر شده بالا از جمله دلایل اصلی است که زن در صورت داشتن هر کدام از آنها میتواند دادخواست طلاق بدهد. چگونه طلاق بخواهیم؟ همین آلان آنلاین شوید وارد سایت وکیل تلفنی شده و سوالات خود را از وکیل آنلاین این مجموعه بپرسید و پاسخ سوالات مربوط به چگونه طلاق بخواهیم؟ را خیلی راحت دریافت نمایید.
همه مواردی که در عنوان قبلی بیان شد میتواند از دلایل اصلی طلاق باشد اما اگر بخواهیم چند نمونه را به عنوان محکم ترین آن ها بیان کنیم این است که:
زن وکالت طلاق داشته باشد: اگر زن بتواند در زمان عقد وکالت طلاق را از مرد بگیرد راحت می تواند از شوهر طلاق بگیرد.
مرد بیماری شدیدی داشته باشد: در صورتی که مرد به یک بیماری سخت مبتلا شود به صورتی که درمان او بسیار مشکل و حتی غیر ممکن باشد و در مواردی هم مسری باشد و به زن منتقل شود زن میتواند دادخواست طلاق دهد.
عدم پرداخت نفقه: نفقه وظیفه اصلی مرد است و حتما باید به زن پرداخت شود اگر مرد از پرداخت آن خودداری کند زن میتواند دادخواست طلاق بدهد.
داشتن مشکل مردانه: در صورتی که مرد در رابطه جنسی کم توان یا نا توان باشد و مشکلی در آلت مردانه داشته باشد طلاق زن به راحتی انجام میشود.
اعتیاد مرد: یکی از رایجترین طلاقهای امروزه دادگاه ها اعتیاد مرد به مواد مخدر است که منجربه آسیب به است خانواده شده است.
شکایت باید اصولی باشد یعنی باید بر اساس رعایت قوانین باشد سر خود نمیتوان شکایت کرد و بر حسب اینکه یکی از شرایط طلاق فراهم شده است زود اقدام کنید بلکه ابتدا بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت نمایید. وکلای مجموعه وکیل تلفنی هم مشاوره حقوقی فوری دارند و هم در مواقعی مشاوره حقوقی رایگان به شما ارائه میدهند از همه مهم تر مشاوره های خوب و کاربردی به صورت تلفنی و آنلاین است پس شما نگران هزینه و زمان مراجعه نباشید و هر زمان که بخواهید میتوانید در مورد پاسخ سوال خود در رابطه با چگونه طلاق بخواهیم؟ را از وکلای مجموعه وکیل تلفنی دریافت نمایید.
آموزش طلاق فوری بدون وکیل
چون که دادخواست طلاق با مرد است و قانون حق طلاق را تنها به مرد داده است ارائه دادخواست طلاق برای زوجه بسیار مشکل میباشد و زوجه برای طلاق باید دلایل بسیار محکم و محکمه پسند داشته باشد. بانوان عزیزی که الان درگیری ذهنی در رابطه با سوال چگونه طلاق بخواهیم؟ را دارید قبل از اقدام به طلاق بهتر است که به یک وکیل مراجعه کنید چرا که طلاق از جانب زن بسیار مشکل است. مراحل طلاق از جانب زن به صورت زیر است؛ ابتدا زوجه جهت ثبت دادخواست طلاق باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کند و دادخواست طلاق را ثبت نماید.
نکته: پس از ثبت دادخواست زوجه پرونده به دادگاه خانواده جهت رسیدگی ارجاع خواهد شد
مراحل دادخواست طلاق از طرف زوجه نیز خودش شامل 3 مرحله می باشد مرحله اول دادگاه بدوی می باشد که در صورتی که هر کدام از زوجین نسبت به رای صادره اعتراضی داشته باشند ظرف 20 روز از تاریخ صدور رای میتوانند اعتراض خود را ثبت نمایند، پس از ثبت اعتراض پرونده به دادگاه تجدید نظر استان صادر میشود در این مرحله نیز یک فرجه 20 روزه دیگر برای اعتراض وجود دارد که در صورت اعتراض هر یک از زوجین پرونده به دیوان عالی کشور جهت فرجام خواهی ارسال خواهد شد. رای در این مرحله نهایی بوده و قابل اعتراض نمیباشد؛ البته در صورتی که دیوان از رای دادگاه تجدید نظر ایراد بگیرید دوباره پرونده را برای بررسی مجدد به دادگاه تجدید نظر ارجاع میدهد که پس از صدور رای مجدد از سوی دادگاه تجدید نظر باز هم فرصت اعتراض برای زوجه مهیا خواهد شد. چگونه طلاق بخواهیم؟ پاسخ این سوال خود را با استفاده از ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل تلفنی جویا شوید.
زمانی که شما درگیر مسائل و پرسشهایی از قبیل چگونه طلاق بخواهیم؟ هستید و هیچ راه حل و پاسخ مشخصی برای پرسش خود ندارید از طرفی هم فکر میکنید که دیگر ادامه زندگی مشترک برای شما غیر ممکن است و تنها راه طلاق میباشد به جای ایجاد آشفتگی روحی و ترس از مطرح کردن دادخواست طلاق به یک مشاوره حقوقی مراجعه کنید چرا که مشاوره حقوقی مشکل شما را کاملا دقیق بررسی میکند و ممکن است که راهحل مناسبتری هم ارائه داد که اصلا طلاق نگرفتید، چرا که طلاق علیالخصوص برای زنان اگر راه رهایی از دام یک مرد بی مسئولیت باشد دردسرهای بعدی که یک زن مطلقه خواهد داشت را دارد که ممکن است استرسهای آن کمتر از ایام ازدواج نباشد، پس قبل از آنکه دادخواست طلاق را ثبت نمایید پیشنهاد ما این است که تلفن خود را بردارید و با مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید و پاسخ سوال خود در رابطه با چگونه طلاق بخواهیم؟ را به صورت دقیق دریافت نمایید وکیل مهریه این مجموعه شما را در رابطه با وضعیت مهریهتان راهنمایی خواهد کرد.
ارزان ترین روش های طلاق فوری
همانگونه که قبلا اشاره شد طلاق از جانب زوجه 3 مرحله دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر و در نهایت دیوان عالی کشور را طی خواهد کرد در صورت اعتراض هر کدام از زوجین در این 3 مرحله یک سال طول خواهد کشید تا رای طلاق قطعی و نهایی شود؛ چگونه طلاق بخواهیم؟ که وقت کم تری صرف شود. بهترین راه حلها همان وکالت حق طلاق در زمان عقد است یا اینکه بنشینید سر طلاق با شوهرتان به توافق برسید طلاق توافقی نهایتا یک هفته طول خواهد کشید.
مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی |