موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مجازات عدم دریافت واکسن کرونا

مجازات عدم دریافت واکسن کرونا

 بعد از شیوع گسترده کرونا در جهان چند شرکت معتبر داروسازی اقدام به ساخت واکسن کرونا کردند در ابتدا بسیاری از کشورها با کمبود واکسن مواجه بودند اما بعد از مدتی تولیدات شرکت های معتبر افزایش یافت و در داخل کشور نیز واکسن برکت به مرحله تزریق رسید کم کم محدودیت های کمبود واکسن برطرف شد و در حال حاضر در کشور به اندازه کافی واکسن موجود است. اما به دلیل برخی شایعات و تبلیغاتی که بر علیه واکسن انجام می شود باعث شده افرادی از زدن واکسن امتناع کنند.

به گفته متخصصان تنها را برگشتن به روال عادی زندگی و قطع زنجیره کرونا و همچنین کاهش مرگ و میرهای کرونای واکسیناسیون است به همین دلیل دولت ها برای اینکه تمام شهروندان واکسن را بزنند محدودیت ها و محرومیت های را در نظر گرفته اند.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

عدم دریافت واکسن کرونا جرم است؟

در دو سال اخیر در کشور قانونی برای برخورد با واکسن گریزان به تصویب نرسیده است و تمامی برخوردها در حد محرومیت و ممنوعیت از برخی فعالیت ها و حضور در اماکن عمومی خلاصه شده است. محدودیت ها و محرومیت های در ستاد ملی کرونا برای برخورد با واکسن گریزان در نظر گرفته شده و بر اساس اینکه واکسن کرونا تامین شده است احتمالا محدودیت های بیشتری برای افرادی که از زدن واکسن کرونا امتناع می کنند در نظر گرفته شود.

در حال حاضر قانونی برای دادگاهی کردن کسی واکسن نزده وجود ندارد و هیچ مرجع قضایی نمی تواند یک نفر را به دلیل اینکه واکسن نزده است احضار کند تنها از طریق دولت برای این فرد محدودیت های در نظر گرفته خواهد شد.

مجازات عدم واکسیناسیون

با افرادی که از دریافت واکسن کرونا امتناع می ورزند چه برخورد قانونی می شود؟

پنج پیک کرونا در کشور جان هزاران هموطن ایرانی را گرفت و در ابتدا به دلیل محدودیت واکسن در کشور افراد کمی توانستند از واکسن استفاده کنند اما امروز برای افراد بالای 12 سال در کشور واکسن موجود از و دلیلی برای امتناع از زدن واکسن وجود ندارد.

 بنا بر دلایل گوناگون برخی از مردم کشور ایران از زدن واکسن کرونا امتناع می کنند که دولت سیزدهم برنامه برای فاصله گذاری هوشمند در نظر دارد که در گام اول اقدام به ارائه گواهی الکترونیکی واکسن کرونا کرده اند. به احتمال زیاد شهروندانی که از زدن واکسن کرونا امتناع می کنند با محدودیت های مواجه شوند و نتوانند به آسانی به برخی مکان های عمومی تردد و از خدمات دولتی بهره ببرند.

در واقع محدودیت ها از این به بعد عمومی نخواهد بود و فقط بر روی افرادی که واکسن نزده اند اعمال خواهد شد به عنوان مثال مالکان خودروها اگر واکسن نزنند در ترددهای جاده ای بر اساس کد ملی و پلاک خودرو مشمول جریمه خواهند شد.

 

ممانعت از ورود کارمندانی که واکسن نزده اند قانونی است؟

بحث هایی اخیرا برای ممانعت از ورود کارمندان به محل کار خود به دلیل نزدن واکسن کرونا مطرح شد. اما برای این کار نیاز به قانون رسمی است و باید این قانون به تصویب مرجع قانونگذار برسد و مراحل قانونی را بگذراند. پیشتر گفته شده بود که ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوبه ای را تصویب خواهد کرد که کارمندانی که واکسن کرونا نمی زنند از ورود آنها به محل کار ممانعت خواهد شد و برای آنها غیبت محسوب می شود که بعدا این موضوع تکذیب شد و اعلام کردن به کارمندانی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند تذکر داده خواهد شد. موسسه حقوقی وکیل تلفنی مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری را بصورت آنلاین فراهم کرده است و کاربران می توانند با وکیل 24 ساعته متخصص مشاوره حقوقی انجام دهند.

کسی که واکسن کرونا نمی زند مفسد الارض است؟

به خطر انداختن جان دیگران شرعا و قانونا خلاف است افرادی هم که واکسن نزنند علاوه بر جان خود برای دیگران نیز خطر ایجاد خواهند کرد اما برای این مورد قانونی در نظر گرفته نشده است. برای اینکه اطلاعات حقوقی بیشتری را در ارتباط با نزدن واکسن کرونا و تبعات قانونی آن بدست بیاورید از طریق مشاوره آنلاین مشاوره حقوقی با وکیل متخصص این حوزه را انجام دهید.

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی

مجازات عدم دریافت واکسن کرونا در کشورهای دیگر

از آنجایکه تنها بازگشت به روال زندگی عادی و پشت سر گذاشتن دوران کرونا  واکسن فراگیر هست دولت ها در تلاش هستند تا تصمیماتی را اتخاذ کنند که تمام مردم خود را در مقابل بیماری کرونا واکسنه کنند. برخوردها و مجازات ها در کشورهای گوناگون متفاوت است به عنوان مثال دولت ایتالیا کارمندان خود را موظف کرد که گواهی واکسیناسیون خود را ارائه دهند در غیر اینصورت تعلیق خواهند شد.رئیس جمهور روسیه با واکسیناسیون اجباری مخالفت کرده است اما در برخی از نقاط این کشور بر عهده فرمانداران است و در بسیار از بخش های دولتی و غیر دولتی امتناع از واکسن زدن با جریمه مالی مواجه خواهد بود.ممنوعیت استفاده از مکان های عمومی از مجازات های است که دولت سوئیس برای برخورد با افرادی که واکسن کرونا نمی زنند در نظر گرفته است و این افراد نمی توانند وارد باشگاه های ورزشی، رستوران ها، فرودگاه ها و سایر مکان های عمومی شوند.

دولت های هلند و یونان نیز مجازات های مانند کشور سوئیس را برای شهروندان در نظر گرفتند و در این کشورها افرادی که گواهی واکسن کرونا را ارائه ندهد نمی تواند در مکان های سربسته و رویدادهای ورزشی و فرهنگی شرکت کند. دولت استرالیا نیز با طرح «بدون شغل، بدون دستمزد» افرادی که واکسن کرونا نزنند از تمامی خدمات دولتی محروم و یارانه فرزندان آنها نیز قطع خواهد شد.

مشاوره حقوقی در خصوص جرم عدم واکسن

در کشورهای مانند آمریکا و کانادا نیز برای بخش های مختلف دولتی و خصوصی واکسیناسیون اجباری شد که در صورت امتناع از تزریق واکسن با مجازات های از جمله تعلیق حقوق و عدم اجازه به محل کار مواجه خواهند شد.

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، همان طور که همگی می دانیم از انتهای اسفند ماه سال 1398 ویروس مرگبار کرونا وارد کشور ما شد و چون تا آن زمان کسی اطلاع دقیقی از این ویروس نداشت توصیه همگانی مبنی بر رعایت یک سری از پروتکل های بهداشتی بود تا اینکه در سال 140 و به ویژه از نیمه دوم آن تولید و ایضا واردات انبوه واکسن کرونا آغاز شد و بسیاری از زنجیره های این ویروس توسط این واکسن قطع گردید و بعد از آن ما وارد فاز جدید شدیم و آن هم اشباع شدن از نظر تولید و در اختیار داشتن واکسن کرونا بود طوری که مازاد بر نیاز کشور هم واکسن در اختیار شبکه بهداشت قرار گرفت و حتی شرایط برای صادرات آن نیز فراهم گردید . به صورت طبیعی در چنین شرایطی هنوز کسانی وجود داشتند که از دریافت واکسن کرونا خود داری نموده و با این کار خود باعث شیوع این بیماری در سطح جامعه می شدند . برای جلوگیری از چنین عملی دولت حاکمه اقدام به انجام برخی آیین نامه ها و یک سری از محدودیت ها برای کارمندان خود و برای افرادی که قصد استفاده از خدمات عمومی را داشتند نمود تا افرادی را که واکسن نزده اند تحت فشار قرار دهد و به تزریق واکسن ترغیب نماید ، هرچند که خود نزدن واکسن فی نفسه جرم نیست اما عدم رعایت استانداردهای لازم و از بین بردن برخی محدودیت های در نظر گرفته شده یا شیوع عمدی ویروس برای آسیب رساندن به اشخاص می تواند تخلفاتی را به همراه داشته باشد که جهت دانستن جزویات می توانید با همکاران موسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و از آن آگاه شوید. محمدصادق تیغ نورد
ضمن عرض ادب و احترام امروز در فضای مجازی دنبال پاسخ پرسشی بودم که خوشبختانه در سایت شما اطلاعات خوبی پیدا کردم از بابت اینکه موسسه شما امکان دسترسی به وکلای مجرب را در تمام نقاط کشور برای همه مردم حتی ایرانیان خارج از کشور با روشهای غیر حضوری فراهم کرده ممنونم
کشورمان تاکنون ۵ قله همه گیری بیماری کرونا را پشت سر گذاشته است و به واسطه ابتلا به ویروس کرونا هزاران هم وطن را از دست داده ایم. تاچندی پیش دسترسی به واکسن محدود و طبق مقرراتی سخت انجام می شد اما در یکی دو ماه اخیر سرعت واردات و تزریق واکسن روند بسیار سریعی به خود گرفته است. اکنون واکسن کرونا در دسترس همه افراد بالاتر از سن ۱۲ سال قرار دارد و افراد می توانند با صرف زمانی اندک در صورت نداشتن مشکلات جسمی تزریق را انجام دهند. گذشته از برخی پرسش ها که در مورد اثرگذاری همه واکسن ها مطرح می شود، در همین دوره برخی افراد هستند که با ایجاد شبه به هراس افکنی در مورد واکسیناسیون اجباری دامن می زنند و سعی می کنند تا دیدگاه مخالفت با واکسن را رواج بدهند. همزمان با افزایش سرعت واردات واکسن، دولت سیزدهم نیز اعلام کرد مقرراتی را برای فاصله گذاری هوشمند و ارائه برخی خدمات تنها به افرادی که واکسیناسیون را انجام داده اند، تدوین می کند. به نظر می رسد با ثبت دیجیتالی مراحل واکسیناسیون افراد، قرار است دسترسی افرادی که فرایند تزریق را کامل انجام نداده اند به برخی خدمات محدود شود. با افزایش مخالفت ها با واکسیناسیون در دنیا، دولت‌ها در جهان به دنبال راه‌ هایی هستند تا اطمینان یابند؛ امتناع برخی از شهروندان از تزریق واکسن، تلاش بیشتر مردم برای واکسیناسیون و کنترل این بیماری را از بین نمی برد؛ به همین دلیل مجازات‌هایی همچون جریمه نقدی، عدم دریافت مزایای رفاهی دولت، تعلیق و یا اخراج و از این قبیل موارد را وضع کرده اند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است. بدون شغل،بدون دستمزد در ماه های گذشته تظاهرات گوناگونی در اروپا و آمریکا علیه واکسن صورت گرفته است. طولانی شدن این همه گیری به چرخه اقتصاد و صنعت کشورها و جهان لطمه های فراوانی را وارد کرده و دولت ها را دچار چالش و دردسرهای فراوانی کرده است. این شرایط موجب شد تا حکومت ها برای مقابله با روند امتناع شهروندانشان از تزریق واکسن، اقدامات تنبیهی را در نظر بگیرند. در این خصوص کشورهای مختلف قوانینی را برای جلوگیری از فعالیت افراد ضدواکسن تدارک دیده است. برخی کشورها همچون آمریکا و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی در مورد واکسن های پیش از کرونا هم قوانینی را تصویب کرده بودند و اکنون نیز همان قوانین را با شدت بیشتری اجرایی می کنند. تارنمای رادیو «The World» استرالیا به نقل از نشریه «GlobalPost» در گزارشی در زمینه اقدامات دولت استرالیا برای مجازات افراد ضدواکسن آورده است، بسیاری از کشور ها همچون فرانسه مجازات های سختگیرانه ای را در زمینه افرادی که فرزندان خود را واکسینه نکنند وضع کرده است. اکنون دولت محافظه کار استرالیا هم طرح جدیدی را با عنوان «بدون شغل، بدون دستمزد» ارائه کرده است. این بدان مفهوم است هر فردی که واکسن نزند هیچ یک از مزایای رفاهی دولت را دریافت نمی کند. از آنجاکه ۴۰ هزار کودک استرالیایی به دلیل امتناع والدین واکسن نمی زنند طبق این قانون خانواده این کودکان از دریافت پرداخت ها و یارانه دولتی محروم می شوند. تارنمای «ای بی سی نیوز» نوشت: پلیس کوئینزلند در مورد ده ها نفر از افراد پلیس و حتی گروه های درمانی که از تزریق واکسن امتناع کردند، پرونده تشکیل داد. طبق گزارش فوق مقام های قضایی اعلام کردند که گروه ها برای دریافت معافیت از تزریق واکسن باید درخواست رسمی بدهند تا به صورت قانونی به آن پرداخته شود. ممکن است درخواست اقامت و کار برای افرادی که درخواست معافیت آن ها پذیرفته نمی شود، باطل گردد. تعلیق و اخراج از سوی کارفرمایان پس از طی فرایند قانونی از جمله این مجازات ها در نظر گرفته شده است. تارنمای «گلوبال نیوز کانادا» هم عنوان داشت که مسوولان استان کبک مقررات سخت تری را نسبت به قبل برای افراد ضدواکسن وضع کردند. ضمن آنکه مقررات جدیدی را هم برای ممنوعیت اعتراضات ضدواکسن تصویب کرد. افراد نمی توانند در اطراف موسسات آموزشی و بهداشتی به این موضوع اعتراض داشته باشند. معترضانی که دست به چنین اقدامی بزنند تا ۱۲ هزار دلار جریمه می شوند. تارنمای «Federal News Network» در گزارشی نوشت برخی اتحادیه ها تصریح کرده اند که دولت حق قانونی دارد تا تزریق واکسن را به عنوان شرطی برای اشتغال به کار بیان کند. طبق این گزارش، در ایالات متحده هم ادارات و آژانس ها طیف وسیعی از گزینه های انضباطی را اجرا می کنند. طبق یک دستور اداری، کارکنان باید تا ۲۲ نوامبر به طور کامل واکسینه شده باشند. دولت بایدن هم در یک بخشنامه تاکید کرده است که سازمان ها باید اقدامات انضباطی را در مورد افرادی که از تزریق واکسن امتناع می کنند به اجرا بگذارند. این مجازات ها حتی می تواند شامل حذف افراد از دریافت خدمات فدرال باشد. نکته اینجاست که کشورها به دلایل امنیتی مقررات برای نیروهای نظامی سختگیرانه تر اجرا می کنند. تارنمای «Military.com» در مورد پیامد های امتناع از تزریق واکسن برای سربازان آمریکایی آورده است سربازان گزینه های اندکی را برای مخالفت با واکسن کووید ۱۹ دارند. اگر آن ها پیش از این به ده ها واکسنی که در ارتش تزریق کرده اند اعتراض نکرده باشند اکنون در برابر واکسن جدید هم قادر به مقاومت نخواهند بود. مجازات ارتشیان همچون سربازان و به ویژه فرماندهان ارشدی که با واکسن مخالفت می کنند، سنگین و تا حد اخراج می باشد. طبق گزارش فوق و براساس دستورالعملی که ارتش آمریکا اعلام کرده است همه نیروهای نظامی این کشور باید تا ۱۵ دسامبر واکسینه شوند. نیروی هوایی این زمان را دوم نوامبر اعلام کرده و برای تفنگداران دریایی هم زمان ۲۸ نوامبر اعلام شده است؛ اعضای گارد ملی هوایی هم باید تا دسامبر واکسینه شوند و نیروهای ذخیره گارد ملی هم تا ۳۰ ژوئن سال ۲۰۲۲ فرصت دارند که تزریق واکسن خود را تکمیل کنند. طبق دستورالعمل جدید، سربازانی که از واکسن امتناع کنند با مجازات های اداری غیرقضایی شامل کاهش درجه و حتی اخراج روبرو خواهند شد. از جایزه تا مقابله با صدور کارت های جعلی گفتنی است در برخی کشورها قوانین گوناگونی برای تشویق مردم به تزریق واکسن اجرا شده است. به عنوان مثال دولت آمریکا برای هر فرد که دو مرحله تزریق را انجام می دهد ۱۰۰ دلار پاداش در نظر گرفته است. از سوی دیگر فرماندار ایالت اوهایو نیز چندی قبل اعلام کرد قرعه کشی بخت آزمایی را برای تزریق کنندگان واکسن انجام می دهد و به فرد برنده یک میلیون دلار جایزه می دهد. برخی کشور ها نیز مقرراتی را برای مقابله با هر گونه فریبکاری یا فرار از تزریق واکسن برقرار کرده اند. تارنمای «Quartz» در گزارشی نوشت؛ افرادی که در آمریکا برای گریز از تزریق واکسن از کارت های جعلی استفاده می کنند با مجازات هایی سنگینی روبرو می شوند. فروشندگان این کارت ها هم به شدت مجازات می شوند. علت آن است که مدارس، کسب و کارها و حتی ارتش و ادارات محلی آمریکا داشتن سند انجام واکسیناسیون را الزامی کرده اند. ایالات متحده برخلاف اتحادیه اروپا و استرالیا سیستم یکپارچه دیجیتال را تا میانه های سپتامبر راه اندازی نکرد و افراد از کارت های جعلی برای استفاده از خدمات استفاده می کنند. این گزارش نوشت دادستان های فدرال علیه پزشکان، داروسازان و افرادی که به فروش کارت واکسن مبادرت می کنند پرونده قضایی تشکیل می دهند. این اقدام با استناد به این قانون صورت می گیرد که استفاده از هرگونه نوشتار دروغینی که به دریافت مزایای مراقبت های بهداشتی مربوط می شود، را جرمی فدرال محسوب می کند. برخی از قوانین فدرال ایالتی در این زمینه مجازات هایی تا ۲۰ سال زندان و ۲۵۰ هزار دلار جریمه در نظر گرفته اند.
با سلام بعد از شیوع گسترده کرونا در جهان چند شرکت معتبر داروسازی اقدام به ساخت واکسن کرونا کردند در ابتدا بسیاری از کشورها با کمبود واکسن مواجه بودند اما بعد از مدتی تولیدات شرکت های معتبر افزایش یافت و در داخل کشور نیز واکسن برکت به مرحله تزریق رسید کم کم محدودیت های کمبود واکسن برطرف شد و در حال حاضر در کشور به اندازه کافی واکسن موجود است. اما به دلیل برخی شایعات و تبلیغاتی که بر علیه واکسن انجام می شود باعث شده افرادی از زدن واکسن امتناع کنند

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی