موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

شرایط ازدواج در ایران و طلاق در خارج

شرایط ازدواج در ایران طلاق در خارج

کسانی که به خارج از کشور مهاجرت می کنند مسائل حقوقی مختلفی را پشت سر می گذارند؛ ازدواج در ایران و طلاق بعد از آن در خارج از کشور، یکی از چالش هایی است که پیش روی این افراد است؛ برای آن که بتوانند در مدت کمی به این امور رسیدگی کنند، لازم است که ضمن اطلاع از شرایط ازدواج در ایران و طلاق در خارج، از مشاوره حقوقی با وکیل طلاق بهره ببرند تا نحوه استفاده از شرایط این امر را به نفع خودشان به کار گیرند و طلاقی آسان و فوری را، بدون تضییع حقوقشان تجربه نمایند؛ شرایط طلاق از شوهر ایرانی در خارج از کشور، کمی پایین تر و در ادامه مطالب قابل مطالعه است؛ فلذا صبوری پیشه کرده و به مطالعه ادامه دهید، چراکه علاوه بر این شرایط ما روش ارتباط با وکلایی را به شما پیشنهاد خواهیم کرد که کار شما را به شدت تسهیل نمایند؛ در ابتدا به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

 

 

 

مسائل حقوقی ازدواج در ایران طلاق در خارج

 

righteous problems of marriage in Iran and divorce abroad

آموزش طلاق فوری و بی دردسر در خارج از کشور

 

درباره ی حاکمیت قانون ایران سیستمی که تعیین شده، بر اساس خون است؛ به این معنی که هر کس از پدر ایرانی متولد شود، تبعه ایران شناخته شده، هر چند در خارج از مرزهای ایران بوده و مادر وی خارجی باشد؛ بنابراین قانون ایران دایره شمول زیادی پیدا می کند و ازدواج در ایران طلاق در خارج نیز از این قانون تبعیت می­کند. کسانی که ازدواج خود را در ایران به ثبت می رسانند و در خارج از کشور تصميم به طلاق می گیرند باید قواعد تعیین شده را رعایت کنند. برای آشنایی بهتر بر قوانین ازدواج و طلاق کمک گرفتن از مشاوره حقوقی تلفنی می تواند راهگشا باشد و اطلاعات زیادی را در اختیار افراد قرار دهد. 

 

شرایط طلاق به هنگامی که ازدواج در داخل کشور صورت گرفته باشد چگونه است؟

 

 

بر اساس ماده 6 قانون مدنی احوال شخصیه ایرانیان تابع قانون ایران می باشد، حتی اگر در خارج از مرزهای ایران سکونت داشته باشند در این قانون آمده است که:

  • قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند، مجری خواهد بود؛ بر اساس قانون برای آنکه طلاق افراد مورد تایید قانونگذار قرار بگیرد باید یا به پرونده طلاق در محاکم ایران رسیدگی شود، یا حکم صادره از محاکم خارجی مورد تنفیذ دادگاه‌های خانواده در ایران قرار بگیرد. 

 

در مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل آنلاین و 24 ساعته می ­توان به طور دقیق شرایط ازدواج و طلاق را بررسی کرد و درباره ی آن آگاهی لازم را به دست آورد؛ در سایت وکیل تلفنی امکانی فراهم آمده که افراد بتوانند از طریق تلفنی و آنلاین نیز با وکیل مورد نظر خود ارتباط برقرار کنند. 

 

آیا شرایط طلاق در خارج کشور وابسته به کشور مقیم است؟

 

divorcing abroad from Iran

نحوه وصول فوری مهریه در خارج از کشور

 

برای ایرانیان خارج از کشور این امکان وجود دارد که در صورت تمایل بر اساس قانون کشور مقیم و در دادگاهای آن کشور طلاق خود را پیگیری نمایند، اما باید توجه داشته باشند که حکم طلاق دادگاه های کشور مقیم در صورتی در ایران آثار حقوقی خود را به همراه دارد که بر اساس قانون ایران و در محاکم ایران مورد تایید قرار بگیرد، وگرنه نکاح و آثار آن همچنان پا بر جا خواهد بود.

اگر فرد بر اساس قانون کشور مقیم ازدواج کرده و پس از آن در دادگاه های همان کشور طلاق بگیرد، این ازدواج و طلاق از نظر قانون ایران مورد پذیرش نیست، اما اگر ازدواج کند و در کنسولگری ایران آن را به تایید رسانده و سند رسمی دریافت کند، و پس از مدتی بدون مراجعه به مراجع قانونی ایران طلاق خود را به انجام برساند، ازدواج تنفیذ شده و طلاق مورد پذیرش نیست و همچنان بر اساس قانون ایران این افراد زن و شوهر شناخته می­ شوند و آثار ازدواج مانند نفقه و ارث برقرار می باشد. در پرسش و پاسخ فوری حقوقی به تمامی ابهاماتی که درباره ی ازدواج در ایران طلاق در خارج و مسائل مربوط به افراد مقیم در دیگر کشورها به خوبی پاسخ داده شده است. 

 

حکم و رویکرد طلاق با مهاجرین خارجی در ایران؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

در ماده 7 قانون مدنی آمده است که:

  • اتباع خارجه مقیم در خاک ایران از حیث مسائل مربوط به احوال شخصیه و اهلیت خود و همچنین از حیث حقوق ارثیه در حدود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود؛ بنابراین مهاجرین مقیم ایران می توانند درباره ی طلاق، از قانون کشور متبوع خود تبعیت کنند؛ اما در ماده 969 شرایطی برای آن مقرر شده است از جمله آن که اجرای قانون خارجی مخالف نظم عمومی و اخلاق حسنه در ایران نباشد؛ در این صورت، ایران به عنوان کشور محل وقوع طلاق به امور طلاق مهاجرین خارجی رسیدگی می کند. 

نکته: مهاجرین مقیم ایران می توانند به کمک مشاوره حقوقی آنلاین غیر حضوری با وکیل متخصص در زمینه طلاق از شرایط لازم برای پیگیری پرونده خود در محاکم ایران اطلاع لازم را به دست آورند.

 

آموزش تنفیذ طلاق خارج از کشور

 

instructions of divorce abroad

مشاوره تخصصی تنفیذ طلاق خارج از کشور

 

همانطور که گفته شد برای آنکه طلاق ایرانیان در خارج از کشور و بر اساس قانون کشور مقیم مورد تایید محاکم ایران باشد، باید در دادگاه های ایران حکم دادگاه خارجی به تایید برسد به این امر تنفیذ طلاق خارج از کشور می گویند؛ برای انجام این کار افراد می توانند از راه های مختلفی اقدام نمایند از جمله آن که از طریق سرکنسولگری ایران در خارج از کشور وارد شده و درخواست لازم را ارائه کنند، اما این روش با موانع زیادی رو به رو می­ شود­.

روش دیگری وجود دارد که وکالت طلاق را به وکلای دادگستری در ایران بسپارند که در این صورت با سرعت بیشتری مراحل تنفیذ طلاق آن ها طی خواهد شود؛ در مشاوره واتساپی با وکیل رایگان شرایط و زمانبندی تایید حکم به خوبی توضیح داده می شود، عوامل مختلفی مانند طلاق یک طرف یا طلاق توافقی در مباحث مربوط به ازدواج در ایران طلاق در خارج موثر خواهد بود. 

 

مراحل طلاق ایرانیان در کشورهای اروپایی

 

در ماده 14 قانون مدنی درباره محل اقامت زوجین گفته شده است، در صورت که یکی از آن ها در ایران اقامت داشته یا سکونت موقت داشته باشد باید برای ثبت طلاق به دادگاه های صالح در ایران مراجعه کند. 

اگر هیچ کدام در ایران اقامت نداشته باشند باید به دادگاه صالح در شهرستان تهران رجوع نمایند؛ این افراد می­ توانند دادخواست طلاق را به کنسولگری ایران تقویم کنند، و یا وکالت نامه در طلاق را به آشنایان خود در ایران پست کرده تا مراحل طلاق در محاکم ایران پیگیری شود؛ اما بهترین راه حل دادن وکالت به وکیل بوده که در سایت وکیل تلفنی این امکان فراهم شده تا افراد از طریق مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته با کارشناس حقوقی ارتباط برقرار کرده و وکالت نامه در طلاق را تنظیم کنند، و وکیل در اسرع وقت امور طلاق را انجام دهد.

 

سریع ترین روش طلاق ایرانیان در خارج از کشور

 

Most immediate way to divorce abroad

وکیل طلاق آنلاین و 24 ساعته در خارج از کشور

 

سریع ترین روش طلاق، طلاق توافقی است به این صورت که زوج و زوجه توافق نامه ای درباره ی مسائل مالی و سایر مسائل زندگی مشترک مانند جهیزیه و حضانت و… را تنظیم نمایند و سپس به همراه وکالت نامه طلاق برای وکیل متخصص در امور خانواده ارسال نموده تا وکیل تمام امور مربوط به طلاق را از صفر تا صد انجام داده و سپس حکم طلاق را برای افراد دریافت کند. 

در ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی به افراد توصیح داده خواهد شد که اگر طلاق از طرف زوج باشد تنها وکالت نامه در طلاق کافی است اما اگر طلاق از طرف زوجه باشد نیاز به دلایل اثباتی مانند عسر و حرج بوده و زمان دریافت حکم طلاق به طول می انجامد. 

 

نحوه طلاق پناهندگان به کشورهای خارجی از همدیگر

 

رزرو مشاوره حقوقی 24 ساعته با وکیل

 

در ماده 12 قانون کنوانسیون مربوط به وضع پناهندگان و پروتکل آن آمده است که احوال شخصیه پناهنده تحت حاکمیت قانون کشوری است که در آن اقامت دارد و اگر وضعیت اقامت شخص هنوز مشخص نشده باشد، قانون کشوری که در آن سکونت دارد بر امور حقوقی وی حاکم خواهد بود. 

از آن جایی که ایران به این معاهده پیوسته است، درباره ی پناه جویانی که در ایران اقامت دارند، همین قانون لازم الاجرا خواهد بود؛ در مشاوره حقوقی رایگان می ­توان به سوالاتی که درباره ی وضعیت پناهجویان و ازدواج در ایران طلاق در خارج پاسخ داد و اطلاعات وسیعی به دست آورد.

 

آیا به هنگام تعیین تکلیف حقوق زن ( مهریه و نفقه و …) قانون کشور مورد ازدواج مبنا واقع می شود؟ 

 

conditions of divorcing abroad of Iran

وصول مهریه و نفقه فوری در آمریکا

 

اگر طلاق بر اساس قانون کشور خارجی انجام شود، همان قانون درباره ی مسائل مالی تعیین تکلیف می کند، و سپس در صورتی که دادگاه های ایرانی حکم را مورد تنفیذ قرار دهند، حکم صادره لازم الاجراست؛  اما اگر بر اساس قانون حاکم در دادگاه خانواده ایران حکم طلاق دریافت شود، مسلماً اموری مانند مهریه و نفقه با توجه به قانون مدنی ایران تعیین تکلیف خواهد شد. 

به طور کلی ازدواج در ایران طلاق در خارج حاوی نکات بسیاری است که لازم است از طریق مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری و با توجه به شرایط هر شخص و کشوری که در آن اقامت دارد مورد بررسی قرار بگیرد.

 

مشاوره حقوقی به زنان مطلقه

طلاق چیست؟

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

خیلی از افراد در ایران ازدواج می کنند و به خارج مهاجرت می کنند بعد از مدتی اقدام به طلاق می کنند ولی نمی دانند طلاق در خارج از کشور چگونه هست وبه کجا باید مراجعه کنند در این زمان نیاز هست که از یک نفر متخصص کمک بگیرند اما به چه کسی مراجعه کنند بهترین کس در این زمان کمک گرفتن از وکلای سایت وکیل تلفنی است چرا که همیشه در دسترس هستند وبه راحتی تنها با یک تلفن میشود ارتباط برقرار کرد
با سلام؛ هرگاه یک فرد ایرانی در ایران ازدواج نماید و در خارج مقیم باشد و پس از مدتی در انجا طلاق بگیرد این طلاق از نظر قانون ایران نافذ نیست مگر این که محاکم ایران این طلاق را تنفیذ نمایند و به آن اعتبار ببخشند درغیر اینصورت این زوج همچنان زن و شوهر می باشند و تمامی تعهدات و حقوق مقرر قانونی در باره آنها اجرا می شود.وفق ماده 6 قانون مدنی ایران" قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو این که مقیم در خارجه باشند مجرا خواهد شد." و طبق ماده 7 قانون مدنی" اتباع خارجه در خاک ایران از حیث مسائل مربوط به احوال شخصیه و اهلیت خود و همچنین از حیث حقوق ارثیه در حدود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود. هرگاه حکم طلاق توسط دادگاه صالحه ایرانی صادر شود تمامی مسائل مالی این موضوع از قبیل نفقه و مهریه و... نیز تعیین تکلیف خواهد شد. و چنانچه ازدواجی در خارج واقع گردد ولی در کنسولگری ایران به ثبت برسد این ازدواج تابع قانون ایران است.
سلام وقت همه دوستان بخیر و خوشی انشالله ... یکی از انواع طلاق خلع و مبارات است . خُلع و مُبارات دو نوع طلاق توافقی در فقه و حقوق اسلامی است که در آن زن با واگذاری مالی به شوهر از وی طلاق می‌گیرد. این طلاق مربوط به زمانی است که زن از شوهر به قدری تنفر پیدا کرده باشد که حاضر شود با پرداخت پول از قید همسری وی رها شود. این مال ممکن است مهریه زن یا معادل آن باشد، به همین جهت در فرهنگ عامه از عبارت «مهرم حلال و جانم آزاد» در اشاره به این نوع طلاق استفاده می‌کنند. مالی که در طلاق خلع و مبارات به شوهر پرداخت می‌شود عِوَض یا فدیه نامیده می‌شود .
با سلام بر اساس ماده ۶ قانون مدنی احوال شخصیه ایرانیان تابع قانون ایران می باشد، حتی اگر در خارج از مرزهای ایران سکونت داشته باشند در این قانون آمده است که: قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند، مجری خواهد بود؛ بر اساس قانون برای آنکه طلاق افراد مورد تایید قانونگذار قرار بگیرد باید یا به پرونده طلاق در محاکم ایران رسیدگی شود، یا حکم صادره از محاکم خارجی مورد تنفیذ دادگاه‌های خانواده در ایران قرار بگیرد. اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
درود بر مخاطبین سایت خوبو جذاب و عالیه وکیل تلفنی. دعاوی مرتبط با امور خانوادگی همواره یکی از موارد پر تکرار در میان آمارهای ورودی دادگستری است. در این میان علاوه بر رنج روحی ناشی از اختلاف پیش آمده، به دلیل ناآگاهی از قوانین و ضوابط دعاوی خانوادگی، مشکلات عدیده دیگر نیز گریبان گیر شما می گردد که سبب اتلاف وقت و هزینه مضاعف خواهد شد. سایت حقوقی وکیل تلفنی به عنوان حامی حقوقی عموم جامعه، با وکلا و مشاورین حقوقی مجرب و کارآزموده به صورت تلفنی در تمام سیر مراحل دادرسی پشتیبان و همیار شما خواهد بود. خانواده در قانون مدنی و دیگر قوانین ایران تعریف نشده است، ولی با توجه به مقررات مختلف می توان برای آن یک معنی عام (گسترده) و یک معنی خاص (محدود) قائل شد خانواده به معنی عام، یا خانواده گسترده، عبارت از گروهی است مرکب از شخص و خویشان نسبی و همسر او می باشد. ضابطه این خانواده همان ارث بردن از یکدیگر است .به هر حال، خانواده به معنی گسترده در قدیم اهمیت بیشتری داشته ولی در عصر جدید اهمیت خود را تا حد زیادی از دست داده است. از این رو آن چه امروزه بیشتر مورد عنایت قانون گذار واقع می شود خانواده به معنی خاص است. خانواده از جهت دیگر نیز در اقتصاد کشور مؤثر است. اهمیت خانواده در جوامع مختلف سبب گردیده است مقررات و قوانین متعددی در خصوص آنان وضع گردد. به همین در جامعه و هدف اولیه حکومت و نظام هر کشوری انسجام خانواده می باشد. به همین دلیل اگر برایتان مشکلات و موضوعات خانوادگی پیش آید برای اینکه کمترین تضرر روحی روانی و قانونی را ببرید حتما با موسسه وکیل تلفنی ارتباط برقرار نمایید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران، همان طور که مستحضرید، قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند، مجری خواهد بود؛ بر اساس قانون برای آنکه طلاق افراد مورد تایید قانونگذار قرار بگیرد باید یا به پرونده طلاق در محاکم ایران رسیدگی شود، یا حکم صادره از محاکم خارجی مورد تنفیذ دادگاه‌های خانواده در ایران قرار بگیرد. برای آگاهی از جزئیات این قانون و نحوه ی پیگیری این مسائل، با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید و از راهنمایی وکلای متخصص و مجرب بهره مند گردید. موفق و مؤید باشید.
معنی و مفهوم کلی ازدواج برای همه مشخص است اما باید گفت به لحاظ قانونی جزئیات زیادی وجود دارد که بسیاری از افراد از آنها بی اطلاع هستند. قواعد و قوانین نکاح یا همان ازدواج در ایران غالبا در حقوق مدنی 5 مشخص شده که به موضوعاتی نظیر انواع نکاح و جزئیات آن، شرایط ضمن عقد، موانع، حقوق زوجین و طلاق پرداخته شده است. در این مطلب قصد داریم به عقد نکاح پرداخته و جزئیات آنرا مطرح نماییم. تعریف ازدواج در قانون ایران مبنای ازدواج و قوانین آن در ایران تابع مواضع دینی است. به لحاظ تعریفی نیز ازدواج یک نوع قرارداد مقدس و قانونی بین زن و مرد است که به موجب آن می توانند یک زندگی مشترک را تشکیل دهند. این قرارداد تعهدات و وظایفی را برای طرفین ایجاب می کند که در قانون بصورت مشروح در مورد آن سخن گفته شده است. ازدواج در ایران به لحاظ نوع به دو دسته عقد موقت و عقد دائم قابل انجام است. عمده ترین تفاوت عقد موقت با عقد دائم در مدت دار بودن عقد موقت است و می بایست بصورت صریح مشخص شده باشد اما اگر چنانچه اشاره ای به مدت نشده باشد غالبا مبنا بر دائمی بودن نکاح است. شباهت ها و تفاوت های عقد دائم و عقد موقت علاوه بر موضوع مدت، موارد دیگری نیز وجود دارند که این دو عقد را از یکدیگر متفاوت می کنند: برای هر دو عقد می بایست مهر تعیین شود. در عقد موقت غالبا پرداخت نفقه توسط مرد الزامی نیست مگر شرط شده باشد. عقد موقت با پایان زمان به اتمام می رسد اما برای پایان عقد دائم می بایست طلاق جاری شود. هر دو عقد شامل عده زوجه می شوند. (عده یعنی زمان پاک شدن زوجه و امکان ازدواج مجدد) زمان عده برای زن در حالت عادی، یائسه، حامله و مرگ زوج متفاوت است. در عقد موقت، زوجین از یکدیگر ارث نمی برند. شرط قانونی ازدواج در ایران قانون ازدواج در ایران در کشور ایران چهار شرط اساسی برای امکان ازدواج وجود دارد که عبارتند از: اختلاف جنس (ازدواج زن و مرد) ازدواج با مسلمان ( طبق ماده 1059 قانون مدنی، ازدواج مسلمان با غیرمسلمان در ایران جایز نیست) رضایت قلبی اهلیت (بلوغ و سلامت عقلی)

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی