موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

وکیل دعاوی شرکت ها

وکیل دعاوی شرکت ها

وکیل دعاوی شرکت ها هم مانند تمامی وکلای دیگر، فارغ التحصیل رشته حقوق و دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری هستند که در زمینه حقوق تجارت، تخصص و تجربه کافی دارند؛ وکیل دعاوی شرکت ها یکی از بنیادی‌ ترین ستون های یک شرکت، موسسه یا سازمان تجاری به شمار می آید؛ با ما همراه باشید تا چرایی این امر را بررسی نماییم.

 

بررسی یکی از دعاوی رایج حقوقی شرکت ها در زمان کساد اقتصادی کرونا (توصیات یکی از بانوان وکیل ما)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

شرکت چیست؟

 

concept of corporation lawyer

استخدام آنلاین وکیل امور تجاری شرکت ها

 

از نظر لغوی واژه شرکت به معنای شریک شدن و متفق شدن در یک فعالیت می باشد؛ منظور از شرکت، تعدادی از اشخاص است که برای دستیابی به یک هدف خاص،  گرد هم می آیند.

 

بررسی مفهوم یک شرکت از دیدگاه محاکم مختلف حقوقی

  • شرکت از دیدگاه حقوقی: به معنای اجتماع دو یا چند نفر (حقیقی یا حقوقی) به صورت شریک، سهامدار، یا بنیانگذار با تنظیم یک قرارداد رسمی تشکیل می شود که این افراد به جهت دستیابی به اهداف مشترکشان، (تقسیم سود حاصل از سرمایه گذاری) به فعالیت تجاری می پردازند.

 

  • شرکت از دیدگاه قانون: تجارت شرکت، عهدنامه ای است که اشخاص حقیقی یا حقوقی آن را تنظیم و به اتفاق امضایش می کنند تا در چهارچوب ویژه ای از قوانین تعریف شده (اساسنامه)،  از آن پیروی کنند.

 

  • شرکت از دیدگاه  قانون مدنی:  برابر ماده 571 ق.م عبارت است از همدست شدن و هم‌ سود شدن چند مالک در یک شی واحد، به‌ نحوی  که مالکین به طور مشاع و پراکنده در آن سهیم باشند این شی اعم از مال منقول و غیر منقول است، این شرکت ‌ها به شرکت مدنی نیز معروف هستند.

 

تعریف موسسه از دیدگاه علم حقوق

موسسه یک سازمان غیر تجاری است و با انگیزه عرضه کردن خدمات مختلف است؛  موسسات،  به دو دسته سودبر (انتفاعی) و ناسود بر (غیر انتفاعی) تقسیم می شوند،  موسسات انتفاعی به منظور کسب سود و موسسات غیر انتفاعی به منظور عرضه کردن خدمات،  تاسیس می شوند؛ موسسه حقوقی ما نیز جزء دسته دوم بوده که با هدف ارائه خدمات مختلف حقوقی از قبیل مشاوره حقوقی به انواع و اقسام مختلف افراد جامعه، اعم از کارفرمایان گرامی می باشد؛ از آنجا که ما یک موسسه غیر انتفاعی محسوب می شویم، ارمان هایی بالاتر از ثروت اندوزی داشته و ازاین رو خدمات حقوقی ما ضمانت قیمت و کیفیت دارند.

 

تفاوت شرکت با موسسه

 

difference between the company and institute

اورژانس 24 ساعته وکلای تخصصی شرکت ها

 

تفاوت های فاحش یک شرکت و موسسه در دو مورد زیر خلاصه می شود:

 

  1. انگیزه بنیان گذاری شرکت ها، کسب سود، منفعت و سرمایه است گرچه در موسسات اینگونه نیست و اهدافشان بیشمار و متفاوت است؛ افزون برآن،  علت تاسیسشان عرضه خدمات است و صرف کسب سود راه اندازی نمی شوند.

 

  1. موسسه می تواند در تملک دولت و یا بخش خصوصی قرار گیرد.

 

انواع شرکت های قانون تجارت

برابر ماده 20 قانون تجارت شرکت ها به هفت دسته تقسیم می شوند:

  1. شرکت سهامی.

  2. شرکت با مسؤلیت محدود.

  3. شرکت تضامنی.

  4. شرکت مختلط غیر سهامی.

  5. شرکت مختلط سهامی.

  6. شرکت نسبی.

  7. شرکت تعاونی تولید و مصرف.

 

برای تاسیس شرکت ها، باید از قبل با یک وکیل متخصص مشورت کنید؛ مثلاً برای ثبت شرکت سهامی از وکیل آنلاین شرکت سهامی مد نظر خود مشورت بگیرید، یا اگر قصد تأسیس یک شکرت تضامنی را دارید باید با وکیل متخصص شرکت های تضامنی، مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی کافی است به سایت موسسه وکیل تلفنی رجوع نمایید و از وکیل آنلاین و تضمینی دعاوی شرکت ها مشاوره بگیرید.

همانطور که کمی بالا تر نیز اشاره شد، این مشاوره بدین صورت است که شما می توانید با هریک از وکلای متخصص در نوع شرکت تان، ارتباط برقرار کنید؛ به طور مثال برای آشنایی با شرکت تضامنی با وکیل آنلاین شرکت تضامنی و در خصوص شرکت تعاونی با وکیل آنلاین شرکت تعاونی و شرکت تولید و مصرف  با وکیل آنلاین شرکت تولیدی، باید ارتباط برقرار کنید تا بتوانید با آن شرکت مربوطه آشنا شوید و در صورت بروز مشکل حاد،  با اعطای وکالت مقرون به صرفه و تضمینی به آن وکیل محترم، بتوانید مشکلتان را حل نمایید.

 

ویژگی های بارز یک وکیل دعاوی شرکت ها چیست؟ و چه چیزی او را از وکلای دعاوی دیگر، متمایز می نماید؟

 

attributes of company lawyer

مشاوره فوری و 24 ساعته با وکلای دعاوی شرکت ها

 

ویژگی بارز وکیل دعاوی شرکت ها تخصصشان دراین زمینه است، آنها نیز بسان سایر وکلا، دارای پروانه وکالت هستند و فرقی با بقیه وکلا ندارند؛ تنها تخصص آنهاست که یک کارفرما را ملزم می نماید تا حتماً از این دسته از وکلا مشاوره حقوقی شان را دریافت نمایند.

 
آیا وکیل دعاوی شرکت ها نیز تخصص های مختلفی دارند؟

بله، همانطور که گفته شد وکیل دعاوی شرکت ها تخصص های مختلفی از جمله بانکی،  شرکتی،  قرارداد ها،  معاملات،  سهامی خاص/ سهامی عام، وکیل دعاوی شرکت های تولید و... را دارند.

شما از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی، قادر خواهید بود با وکیل متخصص در شرکت مد نظرتان ارتباط برقرار کنید و سوالات خود نسبت به نحوه اقامه دعوا و... را از وکیل مربوطه بپرسید.

 

اورژانس 24 ساعته وکلای دعاوی شرکت ها، کدام ارگان است؟

موسسه وکیل تلفنی، به دلیل اجتماع 24 ساعته وکلای متخصص در دعاوی شرکت های مخلتف، به نوعی یک اورژانس 24 ساعته دعاوی شرکت ها محسوب شده که با ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلای حاذق و کارآمد در زمینه دعاوی شرکت ها، به شما کمک شایانی خواهد نمود.

 

چه مواردی را باید در انتخاب وکیل برای شرکتمان رعایت کنیم؟

 

conditions to chose a lawyer for company

نکاتی که قبل از انتخاب وکیل برای یک شرکت باید دانست

 

اولین و مهمترین موردی که بایستی در انتخاب وکیل برای شرکت تان به آن توجه داشته باشید؛ مراجعه به وکیل متخصص است که به وکیل دعاوی شرکت ها نیز معروف می باشد؛ موسسه وکیل تلفنی نیز دارای وکلای متخصص در این زمینه است و به شما بهترین وکیل دعاوی شرکت ها را معرفی می کند.

 

بزرگترین اجتماع آنلاین وکلای دعاوی شرکت ها کدام ارگان است؟

موسسه وکیل تلفنی اولین و بزرگترین اجتماع آنلاین وکلای پایه یک دادگستری در ایران می باشد که دارای وکلا و مشاورین متخصص و با تجربه در این زمینه است؛ شما با یک بار مراجعه آنلاین، تلفنی یا حضوری به این موسسه، می توانید امور حقوقی خود را با آسایش خاطر به دست وکیل تضمینی دعاوی شرکت ها بسپارید.

 

 

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

من در شرکتی سهاودار هستم (۳۱درصد)ملکی را بنام شرکت کردم ولی باقی شرکا که از یک خانواده هستند ملک واگذار شده را جزوه سهام بنده نمیکنن چکار باید بکنم ممنونم
سلام،موسسه وکیل تلفنی اولین و بزرگترین اجتماع آنلاین وکلای پایه یک دادگستری در ایران می باشد که دارای وکلا و مشاورین متخصص و با تجربه در این زمینه است؛ شما با یک بار مراجعه آنلاین، تلفنی یا حضوری به این موسسه، می توانید امور حقوقی خود را با آسایش خاطر به دست وکیل تضمینی دعاوی شرکت ها بسپارید.
سلام وقت بخیر در دعاوی شرکت ها حتما باید وکیل متخصص در این حوزه مشاوره داشته باشید تا از حق و حقوق قانونی خوددمطلع باشید و لازم به قرارداد قانونی میباشد موسسه حقوقی وکیل تلفنی بصورت تخصصی و با کادر مجرب میتواند به شما در این زمینه راهنمایی کند مشاوره تلفنی در تمام ۲۴ ساعت شبانه روز و در خصوص نگارش قرار داد میتواند با وکیل پایه یک دادگستری در سریع ترین زمان و با کمترین قیمت نگارش میشود . با تشکر از خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی
با سلام و احترام؛ حضور در دعوای و ارائه یک دفاع مناسب و رسیدن به نتیجه مطلوب همیشه از آرمان های افراد و شرکت های موفق می باشد. تصور کنید شرکتی را که بعنوان پیمانکار ساخت یک سد یا آزادراه بزرگ انتخب می شود ، در اولین گام نگاه همه افراد معطوف به مهندسان فنی چنین شرکتی بوده که به چه طریق پروژه مزبور را به سرانجام رسانده و به کارفرمای خود تحویل می دهد اما اگر این شرکت در همان اوایل شروع طرح با کارفرمای خود بر سر جزئیات کار به مشکل بر بخورد و پروژه تعطیل شود تبعات آن دامن گیر چه کسی خواهد بود؟ چه کسی ملزم به پرداخت خسارت به طرف مقابل می گردد؟ یا اگر کاملا همسو و هماهنگ با کارفرمای طرح بوده اما در حین انجام کار به خاطر فرسودگی قطعات یا ریزش کوه یا حوادث دیگر برخی از نفرات دچار آسیب گردند چه کسی باید پاسخگوی کار باشد ؟ به یقین مسائل فراوان حقوقی کار به اینجا محدود نمی گردد ، پاسخگویی به کارگران در زمان تحصن و اعتصاب ایشان، ورود خسارت به مالکان اراضی و پرداخت بهای عادله به آنها، وجود معارض در مسیر پروژه، حوادث قهریه و بسیاری از مسائل حقوقی دیگر باعث می گردد که شرکت های مزبور به جای مراجعه به یک نفر وکیل از یک تیم حرفه ای از وکلا و کارشناسان استفاده نمایند و حجم کار این تیم حقوقی همانند تیم فنی و اجرایی کار سخت و طاقت فرسا بوده و حتی بعد از اتمام پروژه نیز باید یک نفر از تیم حقوقی مزبور در محل حضور داشته باشد و مشکلات موجود را بر طرف نماید. در همین مثال ساده اهمیت وکلای مجرب در طرح های عمرانی آشکار می گردد و بدون شک بسیاری از شرکت های تجاری با این نیت تشکیل می گردند که در مناقصه ها و پروژه های عمرانی شرکت نموده و به سود بیشتری دست پیدا کنند اما همگان می دانیم که مسائل حقوقی شرکت ها از این گونه مسائل نیز فراتر بوده و حوزه گسترده تری را در بر می گیرد . پس باید قبل از هر اقدامی یک تیم متخصص را انتخاب نموده و با رهنمود های ایشان قدم برداریم تا ضمن کسب سود بیشتر و صرف هزینه های کمتر، امور تجاری را خود را به جلو ببریم.
شرکت تجاری در واقع قراردادی است میان دو یا چند شریک سهامدار که به موجب این قرارداد، آورده خود را با یکدیگر شریک می شوند؛ به ترتیبی که هر شریک یا سهامدار مالکیت خود نسبت به آورده اش را از دست می دهد و از آن پس، تمامی آورده ها به شرکت تجاری منتقل خواهد شد. شرکا یا سهامداران در مقابل آورده خود در سود و زیان شرکت سهیم می شوند. تفاوت شرکت تجاری و شرکت مدنی شرکت در قانون مدنی عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه. وجوه تمایز شرکت تجاری و شرکت مدنی به اختصار به شرح ذیل است: 1-شرکت مدنی بر خلاف شرکت تجاری فاقد شخصیت حقوقی است. بنابراین شرکت مدنی شخصیتی متمایز از شرکا ندارد؛ در حالی که شرکت تجاری فارغ از شخصیت شرکا یا سهامداران خود دارای شخصیت حقوقی است و می تواند مستقلا صاحب حق و تکلیف شود و دارای نام، اقامتگاه، تابعیت و دارایی مستقل از شرکا باشد. 2-یکی از آثار وجود شخصیت حقوقی مستقل برای شرکت تجاری این است که این شرکت می تواند اقدام به طرح دعوا نموده یا طرف دعوا قرار بگیرد اما شرکت مدنی حق اقامه دعوا نداشته و خوانده دعوا نیز قرار نمی گیرد؛ بلکه اشخاص باید دعوای خود را به طرفیت کلیه شرکای شرکت مدنی اقامه نمایند. 3-مستقل بودن دارایی شرکت تجاری از شرکا و سهامداران سبب می شود که اموال این شرکت ها در مقابل بدهی شرکا و سهامداران قابل توقیف نباشد و طلبکاران تنها می توانند طلب خود را از محل اموال شخصی شریک یا سهامدار استیفا نماید. این در حالی است که اموال موضوع شرکت مدنی بین کلیه شرکا مشاع است و سهم هر شریک از مال مشاع توسط طلبکاران وی قابل توقیف خواهد بود. 4-تفاوت دیگر که موید تمایز میان شرکت تجاری و شرکت مدنی است، نحوه اتخاذ تصمیم در شرکت است. تصمیم گیری در شرکت های تجاری اصولا بر مبنای اکثریت آرا صورت می پذیرد که در قانون یا اساسنامه شرکت تعیین می شود؛ در حالی که تصمیم گیری در شرکت مدنی موکول به اتفاق آراء شرکا است. 5-نحوه اداره شرکت تجاری، انحلال و تصفیه امور آن و … تابع قانون تجارت و مفاد اساسنامه است اما اداره شرکت مدنی و انحلال آن تابع توافق و تراضی شرکا می باشد. انواع شرکت های تجاری در قانون تجارت وفق ماده 20 قانون تجارت، اقسام شرکت های تجاری از قرار ذیل است: 1-شرکت سهامی؛ 2-شرکت با مسئولیت محدود؛ 3-شرکت تضامنی؛ 4-شرکت مختلط غیر سهامی؛ 5-شرکت مختلط سهامی؛ 6-شرکت نسبی؛ 7-شرکت تعاونی تولید و مصرف. شرکت های تعاونی سهامی عام و تعاونی فراگیر ملی نیز به موجب قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی به وجود آمدند.
با سلام وکیل دعاوی شرکت ها برگ برنده ای است که وجودش باعث آسایش خاطر مدیران آن شرکت می شود و با خیال راحت می توانند در زمینه های تجاری و امور حقوقی طرح دعوا و یا احقاق حق نمایند؛ چراکه این وکیل دعوی یک شرکت، مستلزم به حل و فسخ انواع دعاوی حقوقی است که طی فعالیت آن واحد تجاری، بروز می دهند و نکته قابل توجه این است که هرچه این وکیل مجرب تر باشد؛ در مسئولیت های خود به روشی مطلوب تر به ایفای نقش می پردازد؛ امروزه برترین وکلای دعاوی شرکت ها، افتخار همکاری ۲۴ ساعته خود را به وکیل تلفنی اعطا نموده اند و تمامی کارفرمایان انواع شرکت ها می توانند با این عزیزان به صورت ۲۴ ساعته ارتباط برقرار نمایند؛

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی