موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری

اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری 

 

دیوان عدالت اداری به عنوان نهاد قضایی رسیدگی به شکایات و اعتراضات عمومی از ارگان ها و نهادهای دولتی است طبق قانون، یکی از صلاحیت های دیوان عدالت اداری، رسیدگی به اعتراضات به آرای کمیسیون های مختلف در کشور است که اگر ذی نفعان نسبت احکام قطعی کمسیون ها شکایت داشته باشند، می توانند با ارائه دادخواست اعتراض خود را در این زمینه مطرح کنند. جهت اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری بهتر است که از خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمایید

 

 

 

 

شکایت از ارگان های وابسته به دولت، حق قانونی آحاد جامعه است که در قانون مرجعی تحت عنوان دیوان عدالت اداری به بررسی این قبیل موضوعات می پردازد. وظایف مختلفی برای دیوان در قانون عنوان شده است که یکی از آنها، رسیدگی کردن به اعتراضاتی مبنی بر احکام صادره از سوی کمیسیون های حقوقی در کشور است. سالانه پرونده های مختلفی جهت رسیدگی تخصصی به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود که قضات دیوان طبق موازین تعیین شده اقدام به بررسی پرونده نموده و در نهایت رای مقتضی را در این زمینه صادر می کنند.کمیسیون های مختلفی در کشور وجود دارند که بر حسب صلاحیت تعیین شده به موضوعاتی رسیدگی می کنند. در خصوص اموراتی چون دعاوی مالیاتی، دعاوی کار، دعاوی شهرداری و غیره کمیسیون هایی تشکیل شده است که آرایی که از این مراجع صادر می شود، قابل اعتراض و بررسی مجدد در دیوان عدالت اداری هستند. رسیدگی به پرونده های مرتبط با شکایت از نهادهای عمومی و دولتی در دیوان عدالت اداری، مانند سایر مراجع قضایی در مراجع بدوی و تجدید نظر صورت می گیرد. همچنین اگر حکمی از طرف کمیسیون هایی چون کمیسیون ماده 100 شهرداری و مالیاتی، مورد اعتراض از سوی طرفین دعوا قرار گیرد، امکان رسیدگی مجدد در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

 

موضوعات مرتبط با دیوان عدالت اداری، اهمیت بالایی دارند و در این زمینه موسسه حقوقی وکیل تلفنی، خدمات حقوقی متنوعی را ارائه می دهد. به همین مناسبت، برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

درباره دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری، نهاد قضایی است که صلاحیت رسیدگی به شکایات از ارگان های اداری و دولتی را برعهده دارد. ماده 2 قانون دیوان عدالت اداری بیان می کند که دیوان، در شهر تهران مستقر است و تشکیل شده از شعبات بدوی و تجدید نظر، هیات عمومی و تخصصی است. مانند سایر مراجع قضایی، رسیدگی به شکایات در دیوان ابتدا در شعبات بدوی صورت گرفته و در صورت اعتراض طرفین دعوا، بررسی مجدد آن در شعبات تجدید نظر صورت می گیرد. هیات های عمومی و تخصصی دیوان نیز وظایف و اختیارات خاص خود را دارند.

 

شعبات بدوی دیوان از یک رئیس یا علی البدل و شعبات تجدید نظر از یک رئیس و دو مستشار تشکیل شده اند. گفتنی است رای صادره از شعبات بدوی دیوان عدالت اداری، قطعی و لازم الاجرا نیست و امکان اعتزاض به آرای آن وجود دارد. همچنین آرای شعبات تجدید نظر دیوان بعد از صدور قطعی تلقی می شوند.

 

 

 

 

 

 

 

اعتراض به رای کمیسیون هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما در دیوان عدالت اداری

علاوه بر کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری، آرای کمیسیون هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما نیز در دیوان به آن رسیدگی می شود. هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما، جزو مرجع تخصصی رسیدگی به دعاوی اداره کار است که اگر کارگر و کارفرما نسبت به رای این کمیسیون معترض باشند، می توانند شکایت خود را در این زمینه به دیوان ارجاع دهند.

 

به همین مناسبت برای دریافت اطلاعات کافی در خصوص نحوه انجام مراحل اعتراض به رای کمیسیون هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما در دیوان، بهره مندی از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی که به صورت فوری ارائه می شود، توصیه می گردد.

 

 

 

 

 

objection to the administrative justice court decision

 

 

 

اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 در دیوان عدالت اداری

آرای کميسيون ماده صد، آرای قطعی بود و اعتراض به رای کمیسیون امکان پذیر نمی باشد، اما با تدابیری که در قوانین دیوان عدالت اداری پیش بینی شده، این آرا در دیوان قابل پیگیری است.

 

قانونگذار کمیسیون ماده 100 را به عنوان شاخص فنی مهندسی در زمینه پروژه های عمرانی قرار داده است و در ماده 100 قانون شهرداری ها بیان می دارد که مالكين اراضي و املاك واقع در محدوده شهر يا حريم آن بايد قبل از هر اقدام عمراني يا تفكيك اراضي و شروع ساختمان از شهرداري پروانه اخذ نمايند.

 

 

نکته: شهرداري مي‌تواند از عمليات ساختماني ساختمان هاي بدون پروانه يا مخالف مفاد پروانه بوسيله مأمورين خود اعم از آن كه ساختمان در زمين محصور يا غير محصور واقع باشد جلوگيري كند.

 

 

در صورت بروز تخلف از سمت مالکین پرونده آن به کمیسیون ماده صد ارائه می شود و این کمیسیون درباره آن تصمیم گیری خواهد کرد. 

 

در صورتی که در مورد نحوه اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 شهرداری و شرایط رسیدگی به آن در دیوان عدالت اداری، سوال و پرسش حقوقی دارید، می توانید از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

 

مهلت اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 چقدر است؟ 

ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی کمیسیون ماده 100 افراد می توانند شکایت خود را به دیوان عدالت اداری تقدیم نمایند. کمک گرفتن از وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری می تواند این مدت را به فرصتی طلایی برای طرف دعوا تبدیل کند و همچنین از طریق مشاوره حقوقی آنلاین نحوه نگارش و جزئیاتی که در دادخواست باید لحاظ گردد برای موکل شرح داده خواهد شد. 

 

 

 

 

objecting the 100 matter vote

 

 

آیا نقض رای کمیسیون ماده 100 ممکن است؟ 

همانطور که گفته شد آرای کمیسیون ماده 100 جزو آرا قطعی است و اعتراض به رای کمیسیون تنها در دیوان عدالت اداری امکان پذیر است؛ در مباحث حقوقی موارد نقض رای مورد بررسی قرار می گیرد و وکیل متخصص دیوان عدالت اداری با اشرافی که بر زوایای مختلف پرونده های عمرانی در شهرداری دارد، می تواند موارد نقض رای را به خوبی در دادخواست مطرح نماید.

 

 

توجه: موکل می تواند از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی این موارد را شناسایی کند، و با آگاهی بیشتر پرونده خود را در دیوان عدالت اداری پیگیری نماید.    

 

 

 

کمیسیون ماده 100 چگونه به تخلف ساختمانی رسیدگی می کند؟ 

طبق رویه پس از وصول شکایت شهرداری به کمیسیون ماده صد ذینفع می بایست ظرف ده روز لایحه دفاعیه خود را ارائه نماید. پس از آن جلسه کمیسیون با حضور سه عضو اصلی رسمیت خواهد داشت.

 

اعضا کمیسیون ماده 100 متشکل از از نمایندگان وزارت کشور، دادگستری، شورای اسلامی و نماینده ی شهرداری است؛ بعد از قرائت توضیحات شفاهی نماینده شهرداری لایحه دفاعیه ذینفع مورد بررسی قرار می گیرد، حضور ذی نفع در جلسه رسیدگی تنها در صورت صلاحدید کمیسیون امکان پذیر است؛ صدور رای در کمیسیون به حداکثر آرا نیاز دارد، یعنی نصف به علاوه یک، که در این صورت رای نافذ خواهد بود. 

 

 

توجه: بعد از صدور رای قطعی در این کمیسیون و ابلاغ آن هر کدام از طرفین، مالک و شهرداری می توانند از رای تجدید نظر خواهی کرده و اعتراض نمایند. در صورتی که ذینفع بخواهد بعد از رای کمیسیون ماده 100 اعتراض به رای کمیسیون را در دیوان عدالت اداری مطرح کند، باید بعد از گذشت ده روز از مهلت تجدید نظر شکایت خود را به دیوان عدالت اداری ارائه نماید.

 

 

 

 

writhing the objection of commission decision

 

 

 

نحوه نگارش اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری؟ 

در مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان آموزش اعتراض به انواع آراء دیوان عدالت اداری را دریافت کرد. دیوان عدالت اداری از نظر ماهوی اعتراض به رای کمیسیون را مورد بررسی قرار نمی دهد؛ بلکه رسیدگی دیوان به طور شکلی است، و از نظر نقص قوانین و مقررات به پرونده مورد بازبینی قرار می کند.

 

وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری نحوه نگارش اعتراض را به خوبی می داند، و دلایلی را در نظر می گیرد، که در دیوان عدالت اداری طرح آن امکان پذیر باشد؛. این دلایل می تواند سلب شدن حق دفاع برای مالک باشد در هنگام رسیدگی کمیسیون، و یا اینکه در رای صادره قوانین شکلی و مقررات رعایت نشده باشد، و یا آنکه نیاز به دستور تخریب نبوده و در کمیسیون بدون در نظر گرفتن این موضوع رای صادر شده باشد. 

 

 

 

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان دعاوی دیوان عدالت اداری

یکی از خدمات اصلی موسسه وکیل تلفنی، ارائه مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان است که در ارتباط با تمامی موضوعات حقوقی، مشاوره به صورت رایگان ارائه می شود. گفنتی است که در ارتباط با دعاوی دیوان عدالت اداری نیز مشاوره حقوقی به صورت رایگان ارائه می شود که کافیست به وب سایت موسسه مراجعه نموده و از این خدمات استفاده نمایید. در وب سایت موسسه می توانید هر گونه سوال که در خصوص دعاوی دیوان عدالت اداری را دارید، مطرح نمایید و پس از ثبت پرسش، کارشناسان ما در اسرع وقت به سوالاتتان پاسخ خواهند داد.

 

 

 

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی

اعترا ض به رای دادگاه در 30 دقیقه

نگارش شکوائیه

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

بابت مشاوره و قبول زحمت تنظیم اوراق قضایی از شما ممنونم بنده از راهنمایی های وکیل محترمون راضی و سرعتشون در پاسخگویی نکته مثبتی بود خیلی خوش برخورد و با اطلاعات کافی و با حوصله جوابگو بودند
سلام ودرود. پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری یا اعتراض به آراء از جمله موضوعاتی است که نیازمند دانش و تخصص حقوقی است. چنان چه در این زمینه ابهامی دارید با موسسه تماس بگیرید و از خدمات مشاورین حقوقی و وکلای دادگستری برای پیشبرد خواسته تان استفاده نمائید.
سلام. متشکرم از وکلا و سایتون من ی اعده دادرسی میخواستم بزنم که وکیل سایتون بهم اعلام کردن این راه رو نرم و یک راه خوب دیگه جلوم گذاشتن در خصوص رایم که قطعی شده بود. سپاس
سلام خواستم از این طریق از بابت خدمات وکیل تلفنی تشکر کنم. در اولین تماس با مشاورین مجموعه با اینکه موضوع خارج از ساعت اداری بود به سرعت با من تماس گرفتند کاملا به سوالات من پاسخ دادند. از مدیر عامل موسسه نهایت تشکر دارم.
بسیار عالی
بسیار خوب
درود در پاسخ به کامنت ها کامنت دوم:اگر تا قبل از تعیین جلسه نظارت انجام شده بله کامنت سوم:بله فقط چون نزدیک ده روز تمام وقت های نظارت تععین شده در آن ده روز به خاطر بحران کرونا کنسل شد در حال حاضر در گیر پروسه جایگزینی هستند باید یکم صبر کنید
با سلام خدمت کاربران محترم.یکی از مباحث مهم در حوزه ساخت و ساز شهرداری ها کمیسیون ماده ۱۰۰ است که به خاطر اضافه ساخت ها و بعضا تخلفات این مجموعه افراد دچار مشکل می شوند بنابراین برای رفع این مشکلات می بایست افراد دارای اطلاعات کافی برای نقض آرای این کمیسیون در دیوان عدالت اداری باشند موسسه وکیل تلفنی با مطالب خوب خورش این امکان را برای شما فراهم می آورد.موفق باشید.مسیح آقاداودی
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران گرامي در خصوص دعاوي در صلاحيت ديوان عدالت اداري توصيه مي شود با توجه به دارا بودن شرايط خاص دادرسي و رسيدگي حاما قبل از هر اقدامي مي بايست با وكيل متخصص و مجرب موضوع مربوطه مشورت نماييد كه وكيل تل آماده ارائه خدمات به شما دوستان مي باشد در پناه حق باشيد
با توجه به اینکه رای کمیسیون ماده صد قطعی می باشد و موارد اعتراض به این رای در شرایطی ممکن است لذا بهتر است افراد از همان نقطه شروع به وکیل مراجعه کنند تا بتوانند حقوق خود را به خوبی اعمال کنند
آیا کمیسیون ماده 100 و کمیسیون ماده 99 الان انجام می شود؟ یا بستس
باسلام من پرونده استخدامی در دیوان عدالت اداری داشتم و استرداد دادخواست دادم الان میتونم همون پرونده را مجدد بخوام بهش رسیدگی کنند. از شما ممنونم
امشب بهتون زنگ می زنم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی