یکی از موضوعاتی که برای افراد می تواند ایجاد سوال کند، حضانت به هنگام فوت هر دو والد است، شرایطی سختی که جدا از تألمات روحی و فشارهای روانی که به افراد تحمیل می کند، دغدغه حقوقی را به آن می افزاید، از دست دادن والدین برای فرزندان می تواند شرایط سختی را به وجود آورد، از جمله نگرانی هایی را درباره ی سرپرستی و نحوه اداره امور زندگی برای آنها پیش خواهد آمد؛ کمک گرفتن از مشاوره حقوقی و کسب اطلاعات دقیق دربارهی نحوه حضانت و قیمومت این افراد می تواند از راه حل های حقوقی را در اختیار افراد قرار دهد.
دریافت مشاوره از کارشناس حقوقی درباره حضانت به هنگام فوت هر دو والد
مشاوره حقوقی تلفنی حضانت با وکیل دادگستری
فوت یکی از والدین می تواند آسیب های زیادی را به یک خانواده وارد کند، اما مشکلات زمانی عظیم تر خواهد شد که فرزندان هر دو والدین خود را از دست بدهند، در این شرایط مسئله حضانت به هنگام فوت هر دو والد پیش خواهد آمد. مراجعه به سایت جامع وکیل تلفنی در چنین وضعیتی می تواند بسیار کارگشا باشد. این سایت با فراهم آوردن انواع مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین باعث شده است افراد به آسانی بتوانند با کارشناس حقوقی ارتباط برقرار کنند و مشکلات خود را در میان بگذارند. وکیل آنلاین و 24 ساعته کمک می کند که در هر زمان که افراد نیاز به گفتگو با وکیل خبره دادگستری داشته باشند بتوانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه نمایند.
بر طبق قانون بعد از پدر، جد پدر بر فرزندان ولایت خواهد داشت، در شرایطی که هر دو والدین فوت شده باشند، جد پدری می تواند حضانت فرزندان را به عهده بگیرد؛ باید توجه داشت که تقدم جد پدر در صورتی است که هر دو والدین فوت شده باشند، وگرنه در صورت حضور مادر، وی بر جد پدری مقدم می باشد.
جد پدری به عنوان ولی قهری سرپرستی فرزندان را به عهده می گیرد، اما اگر بخواهد به عنوان قیم هم عمل نماید، باید از سوی مرجع قضایی مورد تایید باشد؛ زیرا قیم درباره ی امور مالی فرزندان اعمال نظر خواهد کرد و سرپرستی اموال را به عهده خواهد داشت و به عنوان امین حاکم شناخته می شود؛ بنابراین در شرایطی که جد پدری به عنوان قیم قصد هرگونه نقل و انتقال اموال فرزندان را داشته باشد، باید از مرجع قضایی کسب اجازه نماید.
وکیل آنلاین و 24 ساعته حضانت
در شرایطی که جد پدری برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد اقدام نماید، اما هر یک از نزدیکان، یا قیم طفل، و یا رئیس حوزه قضایی درباره صلاحیت وی ایجاد اشکال نماید و خواستار سلب حضانت از ایشان باشد، ولی که از طرف پدر تعیین شده باشد جایگزین می شود، اگر چنین ولی وجود نداشته باشد، دادگاه درباره ی حضانت اطفال تصمیم گیری خواهد کرد و به طبع خویشان فرزند در حضانت و سرپرستی مقدم خواهند بود.
مشاوره حقوقی آنلاین در شرایط تصمیم گیری برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد می تواند از به وجود آمدن اختلافات حقوقی جلوگیری کند و با روشن کردن مسیر قانونی حضانت و ارائه مشاوره حقوقی فوری افراد را یاری نماید.
جد پدری یا هر یک از نزدیکان می تواند برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد اقدام نماید و دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهد که نمونه این دادخواست نیز به شرح زیر است:
ریاست محترم مجتمع قضایی خانوادهبه استحضار می رساند به موجب سند ازدواج به شماره... آقای… و خانم… در تاریخ… به عقد یکدیگر درآمدند، و حاصل زندگی مشترک ایشان… فرزند… ساله می باشد؛ اما متاسفانه در تاریخ… والدین دارفانی را وداع گفته اند. اکنون اینجانب… به عنوان جد پدری از محضر دادگاه تقاضا دارم، حضانت و قیمومت فرزندان به بنده سپرده شود. |
نکته (مهم): توجه فرمایید که نگارش آنلاین و فوری تمامی دادخواست های حقوقی در وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته و با ضمانت قیمت و کیفیت صورت می گیرد.
بعد از فوت والدین مسائل مختلفی مانند، حضانت فرزند به هنگام فوت هر دو والد، تعیین ارث، مشخص کردن نحوه سرپرستی اموال و… به وجود خواهد آمد. در این وضعیت مراجعه به وکیل برای حضانت اقدامی اساسی است، که باعث می شود فرزندان از بلاتکلیفی رها شوند، و نحوه ادامه زندگی و معیشت آنها روشن شود.
سایت وکیل تلفنی با داشتن مجموعه ای از وکلای خبره در زمینه امور خانواده، حضانت، قیمومت و سرپرستی می تواند در اسرع وقت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته ارائه نماید، و نگرانی های افراد را برطرف کند.
اگر شخص دلسوزی در اطراف فرزندان وجود داشته باشد می تواند با تماس فوری با وکیل 24 ساعته سررشته امور فرزندان را به دست گیرد و آن ها را در احقاق حق و حفظ اموال شان یاری نماید.
تماس فوری با وکیل پایه یک حضانت 24 ساعته
شرایطی که برای حضانت دو جنس مختلف پسر و دختر قرار داده شده است، آن است که در صورت پیش آمدن بحث حضانت هر دو جنس فرزند می توانند تا 7 سالگی در نزد مادر خود بمانند و پس از آن درباره حضانت آن ها تصمیم گیری خواهد شد؛ اما در شرایطی که حضانت به هنگام فوت هر دو والد مطرح باشد، جنسیت فرزندان ملاک نخواهد بود و قانون تلاش می کند با نگه داشتن هر دو فرزند در کنار یکدیگر و سپردن حضانت آن ها به شخص واحد، حداقل علقه که بین فرزندان وجود دارد را حفظ کند، و کمک نماید که سرپرست واجد شرایط و صالح در این شرایط بحرانی فرزندان را زیر چتر حمایت خود قرار دهد.
بنابراین چه درباره ی فرزند دختر و چه پسر، بعد از پدر و مادر، جد پدری و پس از آن ولی تعیین شده و در صورت نبود وی، قیم تعیین شده از طرف دادگاه حضانت به هنگام فوت هر دو والد را به عهده خواهد گرفت.
در پرسش و پاسخ فوری حقوقی کارشناسان خبره با ارائه مشاوره حقوقی رایگان تلاش می کنند، که با شفاف سازی این شرایط افراد را در حل پرونده های خانوادگی خود یاری نمایند.