موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

حضانت به هنگام فوت هر دو والد

حضانت به هنگام فوت هر دو والد

یکی از موضوعاتی که برای افراد می تواند ایجاد سوال کند، حضانت به هنگام فوت هر دو والد است، شرایطی سختی که جدا از تألمات روحی و فشارهای روانی که به افراد تحمیل می کند، دغدغه حقوقی را به آن می افزاید، از دست دادن والدین برای فرزندان می تواند شرایط سختی را به وجود آورد، از جمله نگرانی هایی را درباره ی سرپرستی و نحوه اداره امور زندگی برای آنها پیش خواهد آمد؛ کمک گرفتن از مشاوره حقوقی و کسب اطلاعات دقیق درباره­ی نحوه حضانت و قیمومت این افراد می تواند از راه حل های حقوقی را در اختیار افراد قرار دهد. 

 

 

 

 

 

دریافت مشاوره از کارشناس حقوقی درباره حضانت به هنگام فوت هر دو والد

 

custody of child if both parents die

مشاوره حقوقی تلفنی حضانت با وکیل دادگستری

 

فوت یکی از والدین می تواند آسیب های زیادی را به یک خانواده وارد کند، اما مشکلات زمانی عظیم تر خواهد شد که فرزندان هر دو والدین خود را از دست بدهند، در این شرایط مسئله حضانت به هنگام فوت هر دو والد پیش خواهد آمد. مراجعه به سایت جامع وکیل تلفنی در چنین وضعیتی می تواند بسیار کارگشا باشد. این سایت با فراهم آوردن ‌‌انواع مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین باعث شده است افراد به آسانی بتوانند با کارشناس حقوقی ارتباط برقرار کنند و مشکلات خود را در میان بگذارند. وکیل آنلاین و 24 ساعته کمک می کند که در هر زمان که افراد نیاز به گفتگو با وکیل خبره دادگستری داشته باشند بتوانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه نمایند. 

 

در صورتیکه والدین طی حوادثی فوت شوند، حضانت فرزند به چه کسی تعلق می گیرد؟

 

 

بر طبق قانون بعد از پدر، جد پدر بر فرزندان ولایت خواهد داشت، در شرایطی که هر دو والدین فوت شده باشند، جد پدری می تواند حضانت فرزندان را به عهده بگیرد؛ باید توجه داشت که تقدم جد پدر در صورتی است که هر دو والدین فوت شده باشند، وگرنه در صورت حضور مادر، وی بر جد پدری مقدم می باشد. 

جد پدری به عنوان ولی قهری سرپرستی فرزندان را به عهده می گیرد، اما اگر بخواهد به عنوان قیم هم عمل نماید، باید از سوی مرجع قضایی مورد تایید باشد؛ زیرا قیم درباره ی امور مالی فرزندان اعمال نظر خواهد کرد و سرپرستی اموال را به عهده خواهد داشت و به عنوان امین حاکم شناخته می شود؛ بنابراین در شرایطی که جد پدری به عنوان قیم قصد هرگونه نقل و انتقال اموال فرزندان را داشته باشد، باید از مرجع قضایی کسب اجازه نماید. 

 

در صورتیکه جد پدری صلاحیت کافی نداشته باشد، رویکرد حضانت چیست؟

 

disqualification of custody

وکیل آنلاین و 24 ساعته حضانت

 

در شرایطی که جد پدری برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد اقدام نماید، اما هر یک از نزدیکان، یا قیم طفل، و یا رئیس حوزه قضایی درباره صلاحیت وی ایجاد اشکال نماید و خواستار سلب حضانت از ایشان باشد، ولی که از طرف پدر تعیین شده باشد جایگزین می شود، اگر چنین ولی وجود نداشته باشد، دادگاه درباره ی حضانت اطفال تصمیم گیری خواهد کرد و به طبع خویشان فرزند در حضانت و سرپرستی مقدم خواهند بود. 

مشاوره حقوقی آنلاین در شرایط تصمیم گیری برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد می تواند از به وجود آمدن اختلافات حقوقی جلوگیری کند و با روشن کردن مسیر قانونی حضانت و ارائه مشاوره حقوقی فوری افراد را یاری نماید. 

 

نمونه دادخواست حضانت فرزند پس از فوت والدین

جد پدری یا هر یک از نزدیکان می تواند برای حضانت به هنگام فوت هر دو والد اقدام نماید و دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهد که نمونه این دادخواست نیز به شرح زیر است:

 

ریاست محترم مجتمع قضایی خانواده

به استحضار می رساند به موجب سند ازدواج به شماره... آقای… و خانم… در تاریخ… به عقد یکدیگر درآمدند، و حاصل زندگی مشترک ایشان… فرزند… ساله می باشد؛ اما متاسفانه در تاریخ… والدین دارفانی را وداع گفته اند. 

اکنون اینجانب… به عنوان جد پدری از محضر دادگاه تقاضا دارم، حضانت و قیمومت فرزندان به بنده سپرده شود. 

 

نکته (مهم): توجه فرمایید که نگارش آنلاین و فوری تمامی دادخواست های حقوقی در وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته و با ضمانت قیمت و کیفیت صورت می گیرد.

 

اولین گام بعد از فوت والدین فرزند چیست؟ 

 

whatsapp dowry legal advice

 

بعد از فوت والدین مسائل مختلفی مانند، حضانت فرزند به هنگام فوت هر دو والد، تعیین ارث، مشخص کردن نحوه سرپرستی اموال و… به وجود خواهد آمد. در این وضعیت مراجعه به وکیل برای حضانت اقدامی اساسی است، که باعث می شود فرزندان از بلاتکلیفی رها شوند، و نحوه ادامه زندگی و معیشت آنها روشن شود. 

سایت وکیل تلفنی با داشتن مجموعه ای از وکلای خبره در زمینه امور خانواده، حضانت، قیمومت و سرپرستی می تواند در اسرع وقت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته ارائه نماید، و نگرانی های افراد را برطرف کند. 

اگر شخص دلسوزی در اطراف فرزندان وجود داشته باشد می تواند با تماس فوری با وکیل 24 ساعته سررشته امور فرزندان را به دست گیرد و آن ها را در احقاق حق و حفظ اموال شان یاری نماید. 

 

حضانت فرزند دختر در هنگام فوت هر دو والدین چه تفاوتی با حضانت فرزند پسر دارد؟

 

custody of daughter child

تماس فوری با وکیل پایه یک حضانت 24 ساعته

 

شرایطی که برای حضانت دو جنس مختلف پسر و دختر قرار داده شده است، آن است که در صورت پیش آمدن بحث حضانت هر دو جنس فرزند می توانند تا 7 سالگی  در نزد مادر خود بمانند و پس از آن درباره حضانت آن ها تصمیم گیری خواهد شد؛ اما در شرایطی که حضانت به هنگام فوت هر دو والد مطرح باشد، جنسیت فرزندان ملاک نخواهد بود و قانون تلاش می کند با نگه داشتن هر دو فرزند در کنار یکدیگر و سپردن حضانت آن ها به شخص واحد، حداقل علقه که بین فرزندان وجود دارد را حفظ کند، و کمک نماید که سرپرست واجد شرایط و صالح در این شرایط بحرانی فرزندان را زیر چتر حمایت خود قرار دهد. 

بنابراین چه درباره ی فرزند دختر و چه پسر، بعد از پدر و مادر، جد پدری و پس از آن ولی تعیین شده و در صورت نبود وی، قیم تعیین شده از طرف دادگاه حضانت به هنگام فوت هر دو والد را به عهده خواهد گرفت. 

در پرسش و پاسخ فوری حقوقی کارشناسان خبره با ارائه مشاوره حقوقی رایگان تلاش می کنند، که با شفاف سازی این شرایط افراد را در حل پرونده های خانوادگی خود یاری نمایند. 

 

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام.نگاهداری اطفال هم حق و هم تکلیف ابوین است. برای حضانت و نگاهداری طفلی که ابوین او جدا از هم دیگر زندگی می کنند. مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. لذا سن حضانت برای دختر تا 9 سال قمری یعنی سن بلوغ و برای پسر تا 15 سال قمری است . و پس از این سنین دختر یا پسر می تواند خود تعیین نماید که با کدامیک از ابوین زندگی کند. در صورتی هر دو والد در اثر تصادف یا حادثه ای بمیرند و فرزند کوچک باشد حضانت با جد پدری است و جد پدری وفق ماده 1181 قانون مدنی بر اولاد خود ولایت دارد.و مطابق ماده 1183 قانون مذکور در کلیه امور مربوط به اموال و حقوق مالی مولی علیه ولی نماینده قانونی او می باشد.و در اینصورت دادستان باید برای فرزند نصب قیم را از دادگاه بخواهد. وفق ماده 1184 ق.م. اگر ولی قهری پیر باشد و قادر به اداره اموال مولی علیه نباشد فردی بعنوان امین به ولی قهری منضم می گردد. لذا در صورت نبود جد پدری محکمه تصمیم می گیرد که حضانت فرزند به چه کسی یا موسسه با اولویت و رعایت غبطه مولی علیه بسپارد.
ماده 1171 قانون مدنی، در خصوص حضانت فرزندان، بعد از فوت هریک از والدین، تعیین تکلیف کرده است. حضانت فرزند بعد از فوت مادر، با پدر او است و حضانت فرزند بعد از فوت پدر، با مادر وی است، حتی اگر پدر، قبل از فوت، برای فرزند، قیم مشخص نموده باشد. حضانت فرزند بعد از فوت والدین، در درجه اول، با جد پدری او، خواهد بود. برای مشاوره حضانت فرزند بعد از فوت پدر و مادر در قانون مدنی، تعریف مشخصی، از حضانت در دست نیست، اما با توجه به مفهوم موادی که در قانون، به این موضوع، اختصاص یافته است، می توان گفت: حضانت، به معنای سرپرستی و نگهداری از کودک تا زمانی است که او از سن حضانت خارج شود. نگهداری و سرپرستی از کودک، از وظایف والدین اوست. یکی از موضوعات مهم، در خصوص تربیت و نگهداری از فرزندان، مساله حضانت فرزند، بعد از فوت پدر، مادر یا هردوی والدین است. قانون گذار محترم، در این زمینه، ساکت نبوده و در خصوص وضعیت حضانت فرزند، بعد از فوت هر یک از والدین یا هر دوی آن ها، تعیین تکلیف، نموده است. از این رو، در این مقاله، قصد داریم تا به برسی مساله حضانت فرزند بعد از فوت پدر و مادر بپردازیم و نکاتی را در خصوص مساله حضانت فرزند بعد از فوت والدین، ارایه دهیم. در ادامه، با ما همراه باشید. حضانت فرزند بعد از فوت پدر حضانت فرزند، از جمله تکالیف والدین و حقوق هر کودک می باشد. قانون گذار، در خصوص حضانت فرزندان بعد از طلاق، در حالی که هر دوی آن ها، در قید حیات هستند، تعیین تکلیف نموده است. این مساله به قدری مهم است که در قانون مدنی، موادی به مساله حضانت فرزند بعد از فوت پدر و مادر او، اختصاص یافته است. یکی از مسایل مهمی که زن ها، بعد از فوت همسران خود، با آن مواجه هستند، مساله حضانت فرزندان است. در خصوص حضانت فرزند بعد از فوت پدر، باید به ماده 1171 قانون مدنی مراجعه نمود. ماده 1171 قانون مدنی، اشعار می دارد: "در صورت فوت یکی از ابوین، حضانت طفل، با آن که زنده است خواهد بود؛ هر چند متوفی، پدر طفل بوده و برای او قیم معین کرده باشد".
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان ... حضانت فرزند حق و در عین حال تکلیفی است که قانون برای حفظ و نگهداری کودک به والدین سپرده است. وظیفه حفظ و نگهداری فرزندان زندگی مشترک بر عهده والدین است، اما این امکان وجود دارد که ایشان با توافق یکدیگر این وظیفه را به صورت فردی به عهده گرفته و انجام دهند، حال اگر توافق وجود نداشت قانون حضانت فرزندان تا سن هفت سالگی را وظیفه مادر و بعد از آن را به عهده پدر گذاشته است، البته در این میان تفاوتی بین دختر و پسر وجود دارد. به این وصف که دختر بعد از هفت سالگی تا 9 سالگی که سن بلوغ است. به مدت 2 سال نزد پدر می ماند و پس از آن به تشخیص خود پدر و یا مادر را جهت ادامه زندگی انتخاب می کند، درخصوص پسر پس از سن هفت سالگی تا سن 15 سالگی با پدر زندگی کرده و پس از آن به انتخاب خود ادامه زندگی با پدر و یا مادر را انتخاب می کند. بعد از فوت پدر و مادر نیز در صورتی که ولی قهری و جد پدری زنده باشد حضانت را بر عهده خواهد گرفت .
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .حضانت به هنگام فوت هر دو والد سخت ترین رویدادی است که ممکن است به وجود آید و جد پدری یا هریک از اعضای خانواده و خویشان، در صورتی که خواهان سرپرستی و حضانت فرزندان باشند باید قبل از اقدامات قضایی با یک متخصص حقوقی ارتباط برقرار کرده و از شرایط دریافت حضانت آگاه گردند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام خیلی خیلی ممنونم که نکاتی با این درجه از اهمیت را تا این خد ساده و روشن توضیح میدهید. من مقالات و مطالب زیادی در زمینه حضانت خوانده بودم اما متاسفانه هیچ وقت موضوع برایم قابل درک نشده بود و همیشه سوالات زیادی برایم باقی میماند. از بابت تولید محتوای مفید سایت خوبتون ممنونم. تصمیم گرفتم با کمک یکی از مشاورین شما در زمینه پرونده های خانواده و حضانت جلو برم تا مشکلم برطرف بشه. براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام و عرض ادب، یکی از موضوعاتی که برای افراد می تواند ایجاد سوال کند، حضانت به هنگام فوت هر دو والد است، شرایطی سختی که جدا از تألمات روحی و فشارهای روانی که به افراد تحمیل می کند، دغدغه حقوقی را به آن می افزاید، از دست دادن والدین برای فرزندان می تواند شرایط سختی را به وجود آورد، از جمله نگرانی هایی را درباره ی سرپرستی و نحوه اداره امور زندگی برای آنها پیش خواهد آمد؛ اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم. با تشکر
سلام من و همسرم هم کلاسی بودیم و علیرغم مخالفت خانواده همسرم با هم ازدواج کردیم .رابطمون خیلی خوب بود پارسال با همسرم و دخترم رفتیم مسافرت . موقع برگشت متاسفانه ماشین منحرف شد و با یک کامیون تصادف کردیم و همسرم در جا فوت شد منم چندماهی توی بیمارستان بودم دخترم این مدت خونه پدرشوهرم بود و بعد از این مدت که رفتم دخترم را بیارم اجازه نداد و گفت برو دنبال زندگیت دخترم رو بهت نمیدم .نابود شدم چند وقتی هرچی التماسش کردم حتی اجازه نمیداد ببینمش به واسطه دوستم با موسسه وکیل تلفنی آشنا شدم و با وکلای متخصصش صحبت کردم و تمام مراحل دادگاه کنارم بودن و تونستم حضانت دخترم را به عهده بگیرم .خداروشکر الان دخترم پیش خودمه

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی