پرداخت مالیات در شرایط پر تلاطم اقتصاد امروز از مهمترین دغدغه های بسیاری از مردم است. در کنار عدم توانایی قشر عظیمی از افراد جامعه در پرداخت مالیات شاهد آنیم که در مواردی افراد نا آگاه ناخواسته گرفتار جرایم مالیاتی شده و به لحاظ مالی متحمل آسیب می شوند بهره گیری از مشاوره ی حقوقی جرایم مالیاتی در جلوگیری از وقوع چنین مسائلی می تواند راهگشا باشد.
جمعی از وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی در همایش بین المللی وکلای ایران
امور مالیاتی یکی از پیچیده ترین و در عین حال رایج ترین امور مالی خیل کثیری از افراد جامعه است. وضع مالیات به دو شکل مستقیم و غیرمستقیم در واقع تضمینی است بر تامین هزینه ارائه خدمات عمومی به مردم وتامین بخشی از درآمد های دولت برای ایجاد رفاه اجتماعی.بنابراین پرداخت مالیات از اصول مهم شهروندی است که برای دستیابی به جامعه ای پویا باید مورد توجه قرار گیرد. با این همه گاه نا آگاهی از اصول و قوانین حقوقی مالیات ها و البته وضع مالیات ناعادلانه منجر به ضررو زیان مالی گسترده و حتی متهم شدن به عناوینی از قبیل فرار مالیاتی و یا سند سازی شده مجبور به پرداخت جرایم مالیاتی هنگفت شوند. بهترین راه برای جلوگیری از این قبیل مسائل بهره گیری از تجربه و تخصص وکیلی مجرب در مشاوره ی حقوقی جرایم مالیاتی است و ما مفتخریم که امکان دسترسی شما به بهترین وکیل برای مشاوره حقوقی مالیاتی را فراهم آوریم
برترین و موفق ترین وکیل در زمینه جرائم مالیاتی
از آنجایی که امور مالیاتی از مهمترین مسائل مرتبط با خصوصی ترین اطلاعات مالی افراد است لذا امکان اعتبار سنجی و اعتماد به اصالت خدمات حقوقی بسیار حائز اهمیت است. به ویژه آنکه کلاهبرداران بسیاری به وعده های واهی از قبیل کسب بخشودگی جرایم مالیاتی موجبات ضرر و زیان مودیان را فراهم می کنند. برقراری ارتباط با معتبرترین سامانه ی مشاوره ی حقوقی تلفنی مالیاتی این امکان را به شما می دهد که با خیالی آسوده و در اسرع وقت مسائل مالیاتی خود را با مجرب ترین حقوقدانان مطرح نموده و در تمام زمینه ها ی حقوقی مالیات به ویژه مشاوره ی حقوقی جرایم مالیاتی راهکارهایی موثر و راهگشا دریافت کنید.
اختلاف مالیاتی در بسیاری از پرونده ها یا به این خاطر است که مودی در نظم و نگهداری صورتحساب ها بی احتیاطی کرده و یا در نگارش اطلاعات دفاتر به دستورالعمل ها توجه نکرده و یا دلیل اختلاف ناشی از اقدام بی اساس مامور مالیات می باشد؛ چرا که تشخیص مالیات بدون در نظر گرفتن اصول و قواعد قانونی و بدون توجه به مدارک و استدلالات غیر قابل رد، مسلما باعث ایجاد نارضایتی و اعتراض به مالیات تعیین شده خواهد شد.اما خارج از رفتار و شیوه ی عمل مودی و مامور مالیات.
نگرش غلط به دادن مالیات در جامعه، نا آگاهی از قوانین و مقررات مالیاتی و البته تمایل به فرار از مالیات که عموماً در میان صاحبان ثروت های کلان وجود دارد نیز به اختلافات مالیاتی دامن زده و منجر به اعتراضات فراوان به پرونده های مالیاتی می شود. اما در صورت بروز اختلاف مالیاتی چه باید کرد؟ قانونگذار در ماده 238 قانون مالیات های مستقیم می گوید: چنانچه مودی به برگ تشخیص مالیات ابلاغی، اعتراضی داشته باشد ضمن رعایت کامل قوانین می تواند با مراجعه به اداره امور مالیاتی تقاضای رسیدگی مجدد خود رابه صورت کتبی تسلیم نماید در این روش که قانونگذار هم تسهیلات ویژه ای برای آن منظور داشته؛ ممیز کل؛ اسناد و مدارک ارائه شده توسط مودی را مجددا بررسی کرده و پس از رسیدگی مجدد بر پایه ی اسناد و مدارک موجود اظهار نظر نموده و با توجه به جمیع قرائن ؛ یا مدارک تسلیمی را برای تعدیل مالیات کافی ندانسته و برگ تشخیص ابلاغی را تایید می کند ویا با عدم پذیرش مندرجات برگ تشخیص؛ رای به تعدیل مالیات وضع شده می دهد هر دوی این تصمیمات در پشت برگ تشخیص درج و ثبت می شود.
نگارش فوری و آنلاین حل اختلاف بدوی مالیاتی
درصورت عدم توافق مودی با ممیز کل و همچنین در مواردی که برگ تشخیص ابلاغ قانونی شده باشد، پرونده جهت حل اختلاف مالیاتی به هیات های حل اختلاف مالیاتی بدوی ارجاع می شود که با توجه به حساسیت پرونده های مالیاتی و تمایل به حل و فصل موثر و سریع اختلافات مالیاتی، مهم ترین گام نگارش لایحه می باشد؛ با توجه به ظرایف قانونی موجود در بحث اختلافات مالیاتی به سزاست که علاوه بر مشاوره حقوقی جرایم مالیاتی و برخورداری از دانش حقوقدان مجرب نگارش لایحه برای هیات های حل اختلاف بدوی مالیاتی نیز توسط وکیل خبره در امور مالیاتی انجام شود که بتوان به نتیجه ی دلخواه که همانا احقاق حق و رهسپاری در طریق انصاف می باشد دست یافت.
نکته: مهلت قانونی اعتراض به رای هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی بیست روز است.
چنانچه مودی یا مامور مالیات نسبت به رای هیات حل اختلاف بدوی اعتراضی داشته باشند طبق ماده ی 247 قانون مالیات ها تقاضای تجدید نظر کتبی خود را تسلیم نمایند. مهلت قانونی اعتراض در این مرحله بیست روز بوده و مرجع رسیدگی هیات حل اختلاف تجدید نظر می باشد، لازم به ذکر است که مودی بایستی مالیات مورد قبول خود را در زمان تعیین شده پرداخت نماید. واضح و مبرهن است که رفع و رجوع مشکلات مالیاتی مستلزم ارائه ی لایحه می باشد نگارش لایحه ی برای هیات های حل اختلاف مالیاتی حائز نکاتی دقیق و ظریف است که تاثیر فراوانی در تصمیم گیری شورای حل اختلاف و سرانجام پرونده ی مالیاتی مودیان دارد.
به دلیل وجود پیچیدگی ها و ظرایف فراوان در قوانین مالیاتی بر خلاف تصور عموم نگارش لایحه برای شوراهای حل اختلاف مالیاتی امری تخصصی و بسیار مهم است بهره مندی از مشاوره ی حقوقی مالیاتی موثر و استفاده از خدمات نگارش لایحه برای هیات های حل اختلاف مالیاتی توسط حقوقدان مجرب به ویژه دریافت مشاوره ی حقوقی تلفنی جرایم مالیاتی می تواند برگ برنده ی شما در احراز بخشودگی های مالیاتی و حل اختلافات مالیاتی باشد.
نکته: نگارش لایحه برای شوراهای حل اختلاف مالیاتی امری تخصصی و بسیار مهم است.
نگارش آنلاین لایحه برای ماده 259 قانون مالیات به صورت 24 ساعته توسط وکیل تلفنی
در موارد بیشماری علیرغم اعتراض مودی نسبت به میزان مالیات، رای هیات حل اختلاف مالیاتی به موقع اجرا گذاشته می شود که در این موارد بنا بر نص ماده ی 259 قانون مالیات آیین دادرسی مدنی چنانچه رای هیات حل اختلاف مالیاتی از سوی مودی مورد شکایت واقع شده و مودی به میزان مالیات مورد رأی وجه نقد یا تضمین بانکی بسپرد و یا وثیقه ملکی معرفی کند یا ضامن معتبر که اعتبار ضامن مورد قبول ادارة امور مالیاتی باشد، معرفی نماید رأی هیأت تا صدور رای شورای عالی مالیاتی موقوف الاجراء می ماند.
این ماده ی قانونی در بسیاری موارد باعث جلوگیری ازضرر و زیان به مودیان می شود اما اعمال آن مستلزم ارائه ی لایحه ی متقن و اصولی است که بهره گیری موثر از مشاوره ی حقوقی جرایم مالیاتی و نگارش لایحه برای اعمال ماده ی 259 توسط وکیل حاذق و خبره در زمینه ی امور مالیاتی بسیار کارگشاست.
با توجه به پیچیدگی های روابط مالی و اجتماعی امروز دریافت خدمات حقوقی از مهم ترین نیازها ست که در سایه ی تا مین این نیاز ضروری می توان حل و فصل دغدغه های حقوقی را به مشاور حقوقی حاذقی سپرده و با راهنمایی های موثر وی از گرفتاری های ناشی از عدم اطلاعات کافی حقوقی است.