موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل

نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل

 

کلمه تقابل یعنی مقابل چیزی قرار گرفتن و در حقوق به معنی رویارویی دو موضوع که با یکدیگر ارتباط پایه­ ای دارند و در واقع موضوع اول، اساس و زیر بنای موضوع دوم است؛ به عبارتی دیگر، زمانی که شخصی به دادگاه می ­رود و علیه دیگری طرح دعوای حقوقی می ­کند، خواهان محسوب می ­شود؛ چون اولین کسی است که علیه دیگری طرح شکایت کرده، دعوای وی دادخواست اولیه می ­باشد، زمانی که احضاریه برای متشاکی عنه ارسال می­ شود، ممکن است که او نیز در مقابل خواهان علاوه بر دفاع مدرکی هم مبنی بر مقصر بودن خواهان در رابطه با موضوع مورد شکایت داشته باشد و در مقابل، خواهان علیه او طرح شکایت می­ کند؛ پس نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل شامل خواهان و خوانده می­باشد که هر دو علیه یکدیگر طرح شکایت نموده­ اند؛ در طرح دعوی متقابل، خوانده دعوی اصلی با توجه به دلایل و مدارک موجهی که دارد، می تواند در ارتباط با دعوا مطروحه نیز اقدام به شکایت از خواهان دعوی اصلی نماید. در واقع خوانده در پاسخ به شکایتی که خواهان علیه او کرده است، اقدام به اقامه دعوا تقابل خواهد نمود. لازمه اقامه این دعوا، ارائه دادخواست تقابل به دادگاه صالح می باشد. نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل شامل خواهان، خوانده، وکیل یا نماینده قانونی، تعیین خواسته، دلایل و ملزومات دادخواست و متن دادخواست می­ باشد که ما در ادامه مقاله به بحث و بررسی موضوع دادخواست تقابل می ­پردازیم و چند نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل را خدمت شما معرفی و کامل توضیح می ­دهیم.

 

 

هر فردی برای آن که به حق و حقوق خود برسد، می تواند اقدام به طرح دعوا قضایی کند. در واقع قانون این اجازه را به عموم مردم داده است که برای احقاق حق خود اقدامات لازم جهت طرح دعاوی که جنبه قضایی دارد را انجام دهند. از جنبه حقوقی، دعوا مفهوم مطالبه حق و حق خواهی دارد و فردی که دعوایی را مطرح می کند، در صدد آن است که به حق خود برسد. زمانی یک دعوا در مراجع قضایی مطرح می شود که طرف صاحب حق، به آن چه مستحق آن بوده، نرسیده است و در این صورت، علیه اشخاص دیگر طرح شکایت می کند.

 

دعوی تقابل شاید برای بسیاری از افراد اصطلاحی جدید باشد اما حقوقدانان با این موضوع کاملا آشنا باشند. شخصی که به عنوان خواهان، دعوای حقوقی را اقامه می کند، ممکن است که در ارتباط با همان دعوا، خوانده نیز دعوایی را علیه خواهان طرح کند. در این صورت دعوا تقابل اقامه شده است. به بیان دیگر، اقامه دعوا در برابر دعوا مطرح شده در دادگاه، به عنوان دعوی تقابل شناخته می شود. برای اقامه دعوی تقابل، لازم است که دادخواستی از طرف خوانده دعوی اصلی به دادگاه ارائه شود. در دادخواست تقابل، خواهان همان خوانده دعوی اولی بوده که شکایتی را متقابلا علیه خوهان دعوا اصلی مطرح می نماید. دعوا تقابل باید با دعوا طرح شده ارتباط داشته باشد، در غیر این صورت، به چنین درخواستی های به صورت جداگانه در دادگاه های دیگر رسیدگی می‌شود.

 

دادخواست تقابل مانند سایر دادخواست های حقوقی، لازم است که نکات و قواعد دادخواست نویسی در آن رعایت شود. در واقع برای نگارش این نوع دادخواست باید با متخصصین حوزه تنظیم اوراق قضایی مشورت بگیرید. جهت تنظیم دادخواست تقابل، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید.

 

 

رویکرد قانون به دعوای متقابل چیست؟

زمانی که متوجه می شوید شخصی علیه شما در دادگاه طرح دعوای حقوقی نموده است  و شما هم خواهان حقی از شاکی هستید و شکایتی علیه او دارید ی توانید بلافاصله  در همان پرونده طرح دعوای تقابل نمایید؛ چرا که قانونگذار برای خوانده نیز حق و حقوقی را در نظر گرفته است؛ پس از طرح دعوای خواهان تا پایان اولین جلسه دادرسی شما می ­توانید دعوای خود را مطرح کنید تا دادگاه به صورت همزمان به هر دو شکایت رسیدگی کند بعد از آن طرح دعوای متقابل پذیرفتنی نیست و شما باید جداگانه طرح دعوا نمایید؛ مشاوران مجموعه وکیل تلفنی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری می­ باشند شما می ­توانید آنلاین یا تلفنی با مجموعه ارتباط بگیرید و از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین بهره‌ ‌مند شوید.

 

 

 

 

laws theory about Mutual conflict

 

دادخواست تقابل در چه دادگاهی رسیدگی می شود؟

به طور کلی، دعوای تقابل در دادگاه رسیدگی می شود که دعوای اصلی در آنجا مطرح شده باشد. در واقع دعوایی که در مرحله فرآیند رسیدگی در دادگاه می باشد، دادخواست تقابل در همان دادگاه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. در ماده 141 قانون آیین دادرسی مدنی، صراحتا عنوان می شود که چنانچه دعوای اقامه شده، دعوای تقابل نباشد، در دادگاه صالح به صورت جداگانه رسیدگی خواهد شد.

 

بنابراین مرجع صالح به رسیدگی طرح دعوی تقابل، همان دادگاهی است که به دعوا اصلی رسیدگی می کند. در غیر این صورت، علاوه بر این که دعوی اقامه شده، از نوع دعاوی تقابل محسوب نمی شود، در دادگاه دیگری به آن رسیدگی می گردد. گفتنی است که تصمیماتی که در هر یک دو دعوا مطرح شده اتخاذ شود، در دعوا دیگری نیز تاثیرگذار می باشد.

 

 

چه دعاوی نیاز به ارائه دادخواست تقابل ندارند؟

برخی از دعاوی هستند که در زمره دعاوی تقابل محسوب نشده و در این صورت نیازی به ارائه دادخواست تقابل ندارند. بر اساس ماده 142 قانون آیین دادرسی مدنی، دعوا تقابل به موجب دادخواست اقامه می شود. حال دعاوی که به عنوان دعوا تقابل شناخته نمی شوند، عبارتند از:

 

  • دعاوی تهاتر
  • دعاوی صلح
  • دعاوی فسخ
  • رد خواسته
  • و ...

 

طبق قانون، دعاوی مزبور که برای دفاع از دعوای اصلی اظهار می شود، دعوای متقابل محسوب نمی شوند و در این صورت نیازی به تقدیم دادخواست جداگانه ندارند.

 

 

نکات اصولی در تنظیم دادخواست تقابل 

نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل یک برگه از پیش تعیین شده است که با توجه به اطلاعات شخصی خواهان( کسی که طرح شکایت می­کند) و خوانده( کسی که علیه او طرح شکایت شده است) تهیه شده است و شما می­توانید با مراجعه به عریضه ­نویس‌ها تقاضای خود را مطرح کنید؛ برگه دادخواست تقابل مخصوص خوانده است و برگه ­ای است گه علیه خواهان طرح شکایت متقابل می­ کند با این تفاوت که این بار این خوانده است که خواهان محسوب می ­شود.

 

در برگه دادخواست تقابل مشخصات شخصی طرفین (خواهان و خوانده) شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر و شغل هر دو نوشته می ­شود، قسمتی از برگه هم به وکیل تعلق دارد در صورتی که کار خود را جهت پیگیری به وکیل بسپارید باید مشخصات او را نیز ثبت کنید سپس پیوست ­ها و مدارکی را که جهت پیگیری و اثبات ادعای شما لازم است باید ذکر نمایید در نهایت نیز شرح دادخواست خود را باید به طور خلاصه بنویسید.

 

 

 

 

setting up Mutual conflict petition

 

آموزش 24 ساعته تنظیم دادخواست تقابل

مشکلات حقوقی در هر زمانی ممکن است که برای ما در رابطه با مسائل مختلف پیش بیاید گاهی ما به دلایلی از رییس شرکت، سر کارگر، همسایه و ...  شاکی هستیم و نیاز به طرح شکایت علیه وی داریم اما زمانی که بخواهیم برای اولین بار از شخصی طرح دعوی حقوقی نماییم هیچ آشنایی با چگونگی طرح شکایت و تنظیم دادخواست نداریم حال می ­توان این مشکل را جوری حل کرد؛ اما در صورتی که شخصی علیه ما طرح دعوای حقوقی نماید و ما هم از وی شاکی باشیم و برای ادعای خود مدارک مستدل هم داشته باشیم چه باید بکنیم؟ قطعا اولین راه حل این است که ما هم به طور جداگانه برویم و علیه او طرح شکایت کنیم، اما چرا کار را برای خود سخت کنیم ما می ­توانیم با یک مجموعه حقوقی مشورت کنیم و از آن ها نحوه تنظیم دادخواست تقابل را بیاموزیم.

 

وکیل 24 ساعته مجموعه وکیل تلفنی در هر ساعت شبانه­ روز آماده ارائه انواع مشاوره حقوقی به صورت تلفنی در رابطه با تنظیم انواع دادخواست تقابل می­ باشد؛ وی تمامی نکات و بخش­ هایی را که در یک نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل می­ باشد را برای شما توضیح خواهد داد پس درنگ نکنید همین الان تلفن را بردارید و با وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

 

نمونه‌های فرم خام انواع دادخواست‌های تقابل

دادخواست تقابل انواع مختلفی دارد پس زمانی که حرف از نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل می­ شود منظور فقط یک موضوع خاص نیست و موضوعات مختلفی مانند ثمن، مالکیت، خسارت، تخلیه و چک را به صورت کامل در بر می­ گیرد. در ادامه این مقاله به شما چند نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل را با جزئیات برایتان توضیح می­ دهیم؛ جهت آموزش بیشتر و آشنایی با انواع نمونه ­های دادخواست تقابل می ­توانید با مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید و از وکیل 24 ساعته این مجموعه ارزان ­ترین مشاوره حقوقی تلفنی را به صورت تلفنی دریافت کنید یا از وکیل آنلاین به صورت آنلاین مشاوره بگیرید.

 

 

 

 

 

نمونه اصلی و اورجینال دادخواست تقابل مطالبه ثمن

ثمن، یعنی بهای یک معامله برای مثال شما یک ملکی را در بنگاه معامله کرده‌اید و بهای آن را پرداخت نموده‌اید، اما بعد از مدتی فروشنده به دادگاه رفته و از شما طرح دعوای حقوقی نموده است و دلایلی را مبنی بر عدم پرداخت ثمن معامله علیه شما به دادگاه ارائه داده است موضع شما اینگونه است که یا بها را کامل پرداخت کرده‌اید و رسید و مدارک پرداخت را به طور کامل در دست دارید یا نه هنوز بها را به طور کامل نپرداخته‌ اید و دلایل و مدارک موجهی را جهت عدم پرداخت مبلغ دارید در این صورت بعد از اولین جلسه دادرسی بلافاصله باید طرح دعوای تقابل خود را مطرح نمایید؛ در ادامه یک نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل مطالبه ثمن را می­ بینید ...

 

 

original pattern of demand for price

 

 

Demand for price petition sample

 

 

نمونه اصلی دادخواست تقابل اثبات مالکیت

امروزه ایرانی­ های ثروتمند بسیاری در خارج از کشور بنا به دلایلی اقامت دارند این دلایل یا مربوط به شرایط شغلی آنان و موقتی است و یا به صورت دائمی می­ باشد؛ اما در مواقعی بعضی از ایرانی‌های مقیم خارج از کشور یک سری ملک و املاکی را در داخل کشور دارند و برای جلوگیری از تخریب بنا و بلا استفاده ماندن آن یا ملک را اجاره می­ دهند و یا به شخصی می­ سپارند تا از آن نگهداری کند در مواقعی پیش می ­آید که شخص امین هوایی می ­شود و ادعای مالکیت به سرش می­زند و ملک را در تصرف خویش در می­ آورد در وهله اول صاحب ملک می ­تواند طرح دعوای رفع تصرف نماید در صورتی که متصرف باز هم امتناع کرد و مالک اینگونه نتوانست او را بیرون براند باید طرح دعوای اثبات مالکیت کرده و تقدیم دادگاه نماید.

 

در مقابل  مالک شاید متصرف دلایلی را مبنی بر قانونی بودن تصرف خویش داشته باشد؛ مثلاً، شاهد یا مدرکی داشته باشد که مالک قبلی آن ملک را به وی هبه کرده است یا در ازای کاری زمانی که مالک در ایران بوده این ملک را عوض اجرت المثل آن کار به وی داده است و ... چنانچه دلایل و مدارک مستدل و قانونی داشته باشد او نیز می ­تواند در مقابل شکایت مالک، طرح شکایت تقابل نماید در پایین یک نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل اثبات مالکیت را مشاهده می­ کنید که فرق خاصی با دادخواست تقابل مطالبه ثمن ندارد و تنها فرق آن در نوع ادعا می ­باشد ...

 

 

 

ownership provable petition sample

 

 

نمونه اصلی دادخواست تقابل خسارت

گاهی آدم ها بر اثر بی احتیاطی یا به عمد به یکدیگر خسارات و ضرر و زیان­ هایی را وارد می­کنند که در مواردی آنقدر زیاد است که مستلزم طرح دعوای حقوقی است برای مثال راننده­ ای که بر اثر بی احتیاطی با یک خودروی دیگر تصادف می­ کند یا همسایه ­ای که منجر به خسارت به ملک و املاک همسایه دیگر می­ شود و بسیاری موارد دیگر که مسبب خسارت به دیگری است و خواهان از طرف مقابل طرح دعوای حقوقی می ­کند؛ در مواردی پیش  می ­آید که خود خواهان منجر به ایجاد خسارات وارده شده و خوانده دلایل و مدارک موجهی را جهت اثبات ادعای خود دارد، پس از اینکه برای خوانده اخطار از طرف دادگاه ارسال می ­شود؛ در صورتی که دلایلی دال بر مقصر بودن خواهان دارد و او نیز از طرف خواهان خسارت دیده باشد می تواند علیه خواهان طرح دعوای تقابل را مطرح نماید؛ در ادامه یک برگه نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل خسارت را مشاهده می ­کنید؛ جهت آموزش بیشتر در رابطه با انواع دادخواست تقابل با وکیل تلفنی تماس بگیرید و مشاوره حقوقی دادخواست تقابل دریافت نمایید. 

 

 

Compensation for damage petition sample

 

 

نمونه دادخواست تقابل تخلیه

موارد بسیاری وجود داشته که  بین مالک و  مستاجر در پایان اجاره مشکلاتی پیش آمده که هر کدام از طرفین مجبور به طرح دعوی حقوقی شده ­اند؛ مثلاً، قرارداد اجاره مالک و مستاجر تا یک مدت معینی بوده، اما مستاجر در موعد مقرر اقدام به تخلیه نمی ­نماید، در اینگونه موارد مالک اقدام به طرح شکایت کرده و خواهان تخلیه مستاجر است اما مستاجر به عنوان شخصی که خودش هم بهتر از مالک می ­داند که باید در مهلت تعیین شده ملک را تخلیه کند؛ اما از این کار امتناع کرده و دلایلی دال بر اثبات این عمل خود دارد، مثلا اینکه با مالک شرط شده که تا چند روز قبل از تخلیه مبلغ بیعانه را به وی باز گرداند، اما مالک بی توجهی کرده و هنوز باز نگردانیده است و این امتناع مالک در برگرداندن وجه بیعانه منجربه از دست رفتن موارد اجاره دیگر برای مستاجر شده و یا او را متضرر کرده است در چنین مواقعی مستاجر نیز می­تواند طرح دعوای تقابل کند و دلایل عدم تخلیه خود را مطرح نماید؛ برگه دادخواست زیر یک نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل تخلیه است.

 

 

discharge contrast  petition sample

 

 

check demand petition

 

 

نمونه دادخواست متقابل به خواسته استرداد چک

چک از مهم‌ترین اسناد تجاری است که امروزه بیشترین استفاده را در بین تجار و حتی افراد عادی دارد؛ اما اگر سری به دادگاه‌ها بزنید انواع و اقسام شکایات مختلف مبنی بر عدم پرداخت وجوه چک و برگشت خوردن چک ­ها وجود دارد؛ زمانی که فرد دارنده چک به بانک جهت وصول چک مراجعه می­کند در صورت نبودن وجه مورد نظر در حساب وی می ­تواند چک را برگشت بزند بعد از اینکار چک وارد رویه قضایی می­ شود؛ در ادامه یک نمونه اصلی و کامل دادخواست تقابل استرداد چک را مشاهده می­ نمایید.

 

 

returns of checks petition sample

 

 

برای نوشتن دادخواست تقابل به کجا مراجعه کنم؟

همیشه زمانی که با مشکلات حقوقی علی الخصوص مشکلات خاص حقوقی مانند دادخواست تقابل مواجه می­ شوید و قصد طرح دعوای حقوقی دارید می ­توانید به موسسات حقوقی جهت دریافت مشاوره و طرح دعوا و چگونگی تنظیم دادخواست مراجعه کنید، یکی از بهترین موسسات حقوقی که با کیفیت ­ترین و بهترین دادخواست­ های تقابل را برای شما تنظیم می ­کند موسسه وکیل تلفنی می­ باشد؛ این موسسه با ارائه انواع مشاوره ­های حقوقی تنظیم دادخواست و تنظیم انواع دادخواست شما را در رسیدن به هدفتان یاری خواهد کرد.

 

موسسه وکیل تلفنی از بهترین مشاوران و وکلای پایه یک دادگستری جهت ارائه مشاوره و تنظیم دادخواست تقابل استفاده خواهد کرد، پس با خیال راحت به این مجموعه اعتماد کنید و کارهای حقوقی تنظیم دادخواست خود را به آن­ ها بسپارید. مطالب ارائه شده در قسمت­های قبلی انواع نمونه اصلی و کامل تنظیم دادخواست تقابل بود که ارائه گردید. 

 

 

 

نگارش دادخواست طلاق از جمله دادخواست طلاق توافقی

نگارش دادخواست تمکین

نگارش دادخواست نفقه

نگارش دادخواست دستور موقت

نگارش دادخواست فسخ نکاح

نگارش دادخواست استرداد جهیزیه

نگارش دادخواست سلب حضانت

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

عالی....
افتضاح
سلام ،توضیحات بسیار راهگشا بود،فقط در طرح دعوای تقابل تخلیه مغازه سرقفلی، چون مستاجر درخواست الزام به ستد رسمی اجاره نموده، ایا موجر هم میتونه بدلیل عدم پرداخت اجاره بها درخواست دعوای تقابل تخلیه بده؟؟
سلام خوانده نمی تواند در مقابل خواهان هر دعوایی را به عنوان دعوای متقابل مطرح کند بلکه دعوای متقابل باید با دعوای اصلی دعوایی مرتبط ودارای منشاء واحد باشد در غیر این صورت دعوا مسموع نخواهد بود مثلا اگر خواهان دعوای الزام به تنظیم سند یک ملک را مطرح کند خوانده می تواند در مقابل، دعوای مطالبه ثمن همان ملک را مطرح نماید این دو دعوا به دلیل ارتباط و دارا بودن منشاء واحد دعوای تقابل هستند.شما می توانید از خدمات حقوقی وکیل و حقوق دان متخصص دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی در زمینه های مختلف بهره مند شوید
عرض سلام و ادب فراوان و تشکر بابت ارائه مطالب مفید و موثر و کاربردی از مجموعه وزین وکیل تلفنی هم نهایت سپاس و قدردانی رو دارم با آرزوی کامیابی روزافزون
با درود و تشکر از سایت وکیل تلفنی مطالب درج شده در سایت بسیار کامل و یاری کننده هستند من به عنوان یک کاربر از سایت شما بسیار ممنونم
سلام و عرض ادب مقالات مفید و کاربردی که در سایت قرار میدهید بسیار آگاهی بخش و راه گشاست و مطالعه این مقالات کمک بسیار شایانی به عموم افراد جامعه در حل مشکلاتشان میکند بسیار سپاسگزارم از مجموعه وکیل تلفنی موفق باشید
من نسبت به موضوع خودم دید خیلی بهتری پیدا کردم ممنون از کمکتون پاسخدهی سریع و خوب که نه به نظرم عالی بود ممنونم از مجموعه وزین وکیل تلفنی
با سلام وخسته نباشید خدمت شما وکلای سایت وکیل تلفنی مطالب درج شده کامل عالی و کمک کننده هستند و کاربران به راحتی می توانند جواب سوالات خود را پیدا کنند
دادخواست تقابل با توجه به اینکه زمان محدود و مشخصی دارد لازم است خوانده به محض اطلاع از اینکه دعوایی علیه او اقامه شده در صورتیکه خود را دارای حق می داند اقدام به تقدیم دادخواست تقابل نماید برای نگارش این دادخواست و ارائه راهکارهای حقوقی به صورت شبانه روزی در خدمت کاربران گرامی هستیم وکیل جمشیدی کد ۳۰۴۷۴
درود بسیار جامع و عالی بود ممنون از شما
با سلام خدمت کاربران عزیز.یکی از موارد بسیار حیاتی در امر طرع دعاوی اطلاع از زمان طرح انها و اصطلاحا دتخل مهلت طرح شدن است که در دعوای تقابل هم این مهلت مهم است که در مطالب خوب موسسه در بالا ذکر گردیده است و یکی از خدمات بسیار عالی موسسه در اختیار قرهر دادن این دادخواست ها به رایگان در اختیار همگان است که کار بسیار بزرگی است که همه جا مشاهده نخواهید کرد و از موسسه تشکر می کنیم که در جهت اعتلای سواد حقوقی جامعه دره ای دریغ نمی کند.موفق بلشید مسیح آقاداودی از وکلای موسسه به کد ۲۰۵۵۴
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران معزز در خصوص مقاله كاربردي فوق نكته اي حائز اهميت است كه هم منشأ يا مرتبط بودن موضوع دعوي تقابل و دعوي اصلي ملاك است در غير اينصورت شرايط خاصه خود را دارا مي باشد موفق باشيد
سلام بنده 6 سال هست که ازدواج کرده ام اوایل رابطه خوبی با همسرم داشتم اما متاسفانه خواهر خانمم در زندگی ما دخالت می کرد و تسلط زیادی روی همسرم داشت .هر موقع همسرم به خانه پدرش می رفت یا با خواهرش صحبت می کرد ما دعوا داشتیم. یک شب خانواده من مهمان ما بودند و خواهر خانمم به منزل ما آمد. بعد از اینکه مهمان ها رفتند همسرم دعوا گرفت و با خواهرش به خانه پدرش رفت و این قضیه چندماهی زمان برد هرچقدر خودم دنبالش رفتم و بزرگان فامیل را فرستادم برنگشت و گفت قصد طلاق دارد و با هم تفاهم نداریم .من نمی دونستم باید چکار کنم بلاتکلیف بودم بالاخره با موسسه وکیل تلفنی تماس گرفتم و قضیه را توضیح دادم و گفتم که از این شرایط خسته شده ام و به من کمک کنند وکلای متخصص این موسسه برای من یک دادخواست تمکین نوشتند و بنده اقدام کردم و خداروشکر همه چیز به خوبی پیش می رود
سلام خسته نباشید تیم وکیل تلفنی من واقعا توان پرداخت هزینه نگارش دادخواست را نداشتم و نمیدونستم چیکار کنم امروز سایت شما را دیدم که بصورت رایگان برای کاربران نمونه دادخواست تقابل قرارداده اید واقعا یکی از مشکلات بزرگ زندگیم رو حل کردین خدا ازتون راضی باشه
دادخواست تقابل خسارت خیلی خوب بود و واقعاً به کار اومد، از تمامی پرسنل وکیل تلفنی که اونوقت شب برام دادخواست نوشتن متشکرم.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی