موسسه وکیل تلفنی

  • حسن بیکدلو گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۱۱:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۹
  • احمد کاشفی شعاع احمد کاشفی شعاع گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۸
  • پریناز وجدانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۰:۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۵
  • مینا احدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۵۸:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۳
  • مینا احدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۵۷:۱۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۳
  • ناهید بردبار ناهید بردبار گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۳۷:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲
  • حسام نوربخش حسام نوربخش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱
  • محمدرضا شاه صفی محمدرضا شاه صفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۹:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • سعید کرم زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۴۳:۱۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • علیرضا مداح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
انجمن وکیل تلفنی

حق طلاق محضری

حق طلاق محضری

در جامعه کنونی تمایل افراد به سازش در مسائل بیشتر نمود پیدا کرده است و افراد ترجیح می دهند بدون کشمکش و صدمات روحی به هم بر سر موضوعات مهمی همچون ادامه زندگی با هم در صلح و صفا تصمیم گیری نمایند؛ بسیاری از زنان در ابتدای عقد حق طلاق محضری و وکالت طلاق را از زوج  می گیرند و در دفتر ثبت به ثبت می رسانند و یا با طلاق توافقی زن و مرد با تفاهم از هم جدا می شوند و در مورد موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت فرزندان از قبل به تفاهم می رسند؛ با این حال، زوجین در حق طلاق محضری و یا طلاق توافقی بعد از توافق بر سر موضوعات مالی و غیر مالی می توانند درخواست طلاق توافقی را به دادگاه خانواده ارائه دهند؛ بر همین اساس، ما تصمیم گرفته ایم تا در ادامه این مطلب توضیحاتی را در این خصوص به شما ارائه دهیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

 

 

 

حق طلاق محضری چیست و چه مراحلی دارد؟

 

Notarized divorce right

آموزش اخذ حق طلاق فوری به صورت 24 ساعته

 

در قوانین جمهوری اسلامی ایران مطابق ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق به مرد داده شده است و این اجازه به او داده شده است که در صورت تمایل بتواند حق طلاق را به همسرش وکالت داده و یا هر شخص دیگری وکالت دهد؛ در صورت نبود زوج در کشور می تواند جهت وکالت و یا حق طلاق به همسرش به سفارت یا کنسولگری ایران مراجعه نماید و وکالت طلاق را به همسرش و یا دیگری بدهد؛ قابل توجه است که اگر زوج به زوجه وکالتنامه بلاعزل طلاق بدهد، حق طلاق برای مرد همچنان باقی است و می تواند از حق خود استفاده نموده و زن را طلاق دهد.

حق طلاق در قانون مدنی به دو صورت است:

  • وکالت در ضمن عقد: حق طلاق در هنگام عقد به صورت شرایط ضمن عقد در سند نکاحیه نوشته شود.

 

  • اخذ وکالت بعد از وقوع عقد: زوج در طول زندگی مشترک می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی (نه دفتر ازدواج و طلاق) حق طلاق را به همسرش بدهد و یا به پدر و یا یکی از دوستان و آشنایان زن وکالت دهد.

 

توجه: حق طلاق محضری دارای سندیت است و در سند رسمی به ثبت رسیده، از نظر قانونی دارای اعتبار می باشد.

نکته (مهم): توجه داشته باشید در ثبت در سند نکاحیه عنوان حق طلاق به زوجه داده شد سندیتی از نظر قانونی ندارد؛ بلکه کلمه وکالت باید عنوان شود، یعنی نوشته شود که حق طلاق به زوجه وکالت داده شد؛ زیرا حق طلاق قابل واگذاری نیست و فقط می شود به زوجه یا شخص دیگری وکالت داد.

 

مدارک لازم برای دریافت حق طلاق محضری، زن چیست؟

 

 

 در پاسخ به سوال می توان گفت:

  1. اصل عقد نامه یا رونوشتی از آن، اگر بنا به شرایط عقد نامه در دسترس نباشد می توانید به صفحه دوم شناسنامه خود رجوع کنید و دفترخانه ای که در آن عقد شده اید را پیدا نموده و با مراجعه به آنجا رونوشت عقدنامه محضری خود را دریافت نمایید.

  2. شناسنامه زوجین.

  3. کارت ملی.

  4. در پرونده ای که وکالت در طلاق می باشد، اصل وکالت نامه.

 

وضعیت مهریه، نفقه، اجرت المثل در صورت داشتن حق طلاق محضری؟

 

the woman rights in divorce

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته حق طلاق

 

مراحل گرفتن حق طلاق محضری در مواردی که زوجه وکالت طلاق را داشته باشد؛ بدین صورت است که به اجبار، زن می بایست با وکیل پایه یک دادگستری قراردادی تنظیم و از طرف شوهر وکالت به وکیل بدهد در وکالت حق طلاق برای شوهر اجبار و ضرورت قانونی در نظر گرفته شده است و با حضور وکیل از طرف زوج دیگر نیازی به حضور شوهر در طلاق های وکالتی نمی باشد.

حق طلاق محضری یا وکالت طلاق زوجه در واقع همان طلاق توافقی است، فقط تنها تفاوت که می توان به آن اشاره نمود این است که در وکالت زن در طلاق  باید انتخاب وکیل داشته تا به جای شوهر با حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه در دادگاه حضور داشته باشد و زوجه را طلاق دهد.

اجرت المثل مزدی است که زوجه می تواند بابت کارهایی که در منزل انجام داده است دریافت کند و مطابق تبصره 6 ماده واحده در قانون فقط بعد از طلاق جایز می باشد و اگر زوجه در هنگام طلاق بر سر پرداخت اجرت المثل به توافق رسیده باشند و زوجه آن را بخشیده باشد، دیگر نیازی به پرداخت آن از طرف زوج نمی باشد؛ لازم به ذکر است اجرت المثل فقط در مورد طلاقی که درخواست دهنده طلاق مرد باشد تعیین می گردد.

مهریه و نفقه هم در حق طلاق محضری از مواردی است که با توافق بین زوج و زوجه مشخص شده است به محض انعقاد عقد نکاح زن صاحب مهریه می شود و مهریه در تمکین زن است چه وکالت طلاق را داشته باشد و چه حق طلاق با مرد باشد. همیشه و در تمامی حالات مهریه یکی از حق های مسلم زوجه می باشد؛ مگر اینکه زن خودش از حقش بگذرد و مهریه اش را ببخشد که دیگر مهریه به او تعلق نخواهد گرفت؛ موضوع نفقه نیز از دیگر مواردی است که می توان گفت زوجه که وکالت طلاق را داشته باشد و چه نداشته باشد باز هم زوج موظف به پرداخت نفقه می باشد و عدم پرداخت نفقه زیر شش ماه جرم محسوب می شود و بیشتر از این مدت قابل پیگیری از طریق مراجع قانونی است.

 

5 تفاوت حق طلاق با وکالت در طلاق چیست؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

حق طلاق منحصراً به مرد تعلق دارد و مطابق قانون مرد نمی تواند حق خود را به دیگری واگذار نماید ...

حق طلاق محضری را مرد در ضمن عقد نامه یا با سند جداگانه ای در دفتر اسناد رسمی به طور مطلق و یا با وجود شرایطی حق طلاق را به زوجه واگذار می کند، مطابق قوانین مدنی جمهوری اسلامی ایران در ماده 1112 شرایط متذکر شده زیر تمثیلی است نه حصری، یعنی به جز موارد ذکر شده موارد دیگری نیز می توان به آن اشاره نمود که زن حق گرفتن طلاق را از زوج از طریق دادگاه دارد.

  • عدم پرداخت نفقه.
  • موارد عسر و حرج.
  • غیبت شوهر بیش از چهار سال.

 

توجه: شروطی که در توافق نامه حق طلاق محضری مشخص شده و به امضا رسیده است می تواند حق طلاق محضری را برای زن به دنبال داشته باشد. که از جمله از شرط وکالت زن برای طلاق است که می تواند خواسته خود را به دادگاه درخواست نماید.

 

در حق طلاق محضری با وکالتی که  زن از مرد دارد می تواند با وکیلی قراردادی تنظیم کند و با مراجعه به دادگاه طلاق خود را بگیرد؛ می توان نتیجه گرفت گرفتن وکالت برای طلاق از اعتبار بیشتر برخوردار است و زن می تواند در هر لحظه ای که خواست  از اختیارات خود استفاده کند و طلاق بگیرد.

اگر وکالت حق طلاق محضری به صورت شرط در ضمن عقد نکاح باشد و در سند ازدواج ثبت شده باشد. می توان با توجه به اصطلاحات حقوقی اینگونه گفت که عقد ازدواج دائم، قراردادی لازم است و وکالت مذکور قابل عزل نمی باشد و مرد (موکل) نمی تواند زن (وکیل) را عزل نماید.

 

اولین گام طلاق با داشتن حق طلاق محضری چیست؟

 

divorce with notarized right

چت آنلاین و رایگان با وکیل طلاق

 

  1. با داشتن مدارک متذکر شده می توان برای ثبت درخواست طلاق توسط دفاتر خدمات قضایی اولین قدم را برداشت.

 

  1. ارسال دادخواست توسط دفتر خدمات قضایی به دادگاه صالح.

 

  1. تعیین شعبه جهت رسیدگی به دادخواست طلاق.

 

  1. شرکت در جلسه مشاوره و اخذ توافق نامه.

 

  1. صدور گواهی عدم سازش (مدت اعتبار این گواهی برای ارائه به دفتر اسناد رسمی 3 ماه می باشد).

 

  1. در صورت نداشتن حق طلاق محضری، زن باید بتواند دلایل و ادله محکمی برای درخواست طلاق خود به دادگاه ارائه نماید.

 

بعد از داشتن حق طلاق محضری زوجه می تواند در صورت لزوم مراحل طلاق را با داشتن حق طلاق محضری به خوبی طی نماید؛ با داشتن مدارک ذکر شده به وکیل دادگستری مراجعه و وکیل با توجه به وکالت نامه ای که زوجه از شوهر دارد همراه وکیل زوج دادخواست طلاق توافقی را به ثبت میرسانند و بقیه مسیر مطابق طلاق توافقی است که قبلا به آن اشاره نمودیم.

با داشتن حق طلاق محضری در شهر های مانند تهران در کمتر از یک هفته دادنامه طلاق توافقی صادر می شود و بعد از آن زوجه ظرف مدت 3 ماه با در دست داشتن گواهی عدم سازش و حق طلاق محضری می تواند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت طلاق مراجعه نمایند.

 

نحوه خرید خدمت سربازی در سال 1400

مشاوره حقوقی امور اداری و دولتی

طلاق چیست؟!

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام موسسه وکیل تلفنی بهترین موسسه در ارائه خدمات مقرون به صرفه حقوقی است شما می توانید با اخذ مشاوره تلفنی و سایر خدمات حقوقی از زبده ترین وکلا و مشاورین حقوقی در دعاوی خود پیروز باشید.
با سلام. وفق ماده 1113 قانون مدنی حق طلاق با مرد است و مرد می تواند هر زمان بخواهد زنش را طلاق دهد ولیکن اگر زن بخواهد طلاق بگیرد باید وکالت در طلاق از سوی زوج به وی اعطا گردد. و حتما باید در سندی جداگانه در دفتر اسناد رسمی ذکر شود که زوجه وکیل و وکیل در توکیل می باشد که در صورت فلان و فلان... با اثبات آن در دادگاه طلاقش را بگیرد. وفق ماده 1119 قانون مدنی هر شرطی خلاف مقتضای عقد نباشد می توان ذکر نمود. در این صورت زوجه با اثبات موارد تحقق خلاف در محکمه و گرفتن یک وکیل دادگستری بجای شوهر باتوجه به داشتن وکالت در طلاق خود را مطلقه و با در دست داشتن گواهی عدم امکان سازش حکم طلاق صادر خواهد شد.
وکالت د رطلاق یکی از راههایی است که امروزه خانمها زمان ازدواج یا بعد از بوجود امدن مشکل از زوج می گیرند تا اگر زمانی زوج خطایی مرتکب شد بتواند با مراجعه به دادگاه با دادن برگه ی حق طلاق به راحتی طلاق بگیرد برای به دست اوردن اطلاعات در این موارد بهتر است از وکیل خانواده کمک بگیریم برای مشاوره با وکیل می توانیم به صورت تلفنی یا انلاین از وکلای سایت وکیل تلفنی راهنمایی بخواهیم و بای این کار می توانیم تنها بایک تماس تلفنی با موسسه از خدمات وکلای سایت با هزینه ی کمتر وفوری بهره ببریم
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
سلام و عرض ادب و احترام خدمت کارکنان فهیم و زحمتکش موسسه وکیل تلفنی ... بر اساس قوانین ایران حق طلاق در اختیار مردان است اما زنان در شرایط خاص همچون عسر و حرج می‌توانند از دادگاه بخواهند حکم به طلاق آن‌ها بدهد یا از شوهرشان وکالت برای طلاق خود دریافت کنند. در صورتی که زن از مرد وکالت اخذ نماید که هر وقت بخواهد خود را مطلقه نماید، دیگر نیازی به حضور مرد برای طلاق وجود ندارد و زن می تواند براحتی خود را مطلقه سازد.
ضمن عرض سلام و خداقوت به تمام همکاران خوبتون که بابت تولید محتوای مناسب و ارزشمند زحمت میکشند و وقت صرف میکنند تا اطلاعات مفیدی در اختیار قراردهند. متنی که جهت توافق نگارش میشود بسیار حائز اهمیت است که آینده نگری کافی در مورد آن صورت گرفته باشد تا از بروز اختلافات احتمالی بین زوجین در آینده جلوگیری کند. من برای استفاده از خدمات نگارشی اوراق قضایی، تقاضای دریافت مشاوره و نگارش داشتم و واقعا از سرعت و در عین حال کیفیت مشاوره و همینطور متنی که برایم نگارش شد بسیار رضایت داشتم. از مدیریت خوب موسسه جناب آقای دکتر توکلی بسیار ممنونم
با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان، در قانون ایران، حق طلاق با مرد است اما بسیاری از زنان در ابتدای عقد حق طلاق محضری و وکالت طلاق را از زوج می گیرند و در دفتر ثبت به ثبت می رسانند و یا با طلاق توافقی زن و مرد با تفاهم از هم جدا می شوند و در مورد موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت فرزندان از قبل به تفاهم می رسند؛ با این حال، زوجین در حق طلاق محضری و یا طلاق توافقی بعد از توافق بر سر موضوعات مالی و غیر مالی می توانند درخواست طلاق توافقی را به دادگاه خانواده ارائه دهند؛ برای آگاهی از جزئیات قانونی طلاق به درخواست زوج و یا زوجه، میتوانید با موسسه تماس بگیرید و از راهنمایی های آنان بهره مند گردید. با تشکر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی قوانین جمهوری اسلامی ایران مطابق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی حق طلاق به مرد داده شده است و این اجازه به او داده شده است که در صورت تمایل بتواند حق طلاق را به همسرش وکالت داده و یا هر شخص دیگری وکالت دهد؛ در صورت نبود زوج در کشور می تواند جهت وکالت و یا حق طلاق به همسرش به سفارت یا کنسولگری ایران مراجعه نماید و وکالت طلاق را به همسرش و یا دیگری بدهد؛ قابل توجه است که اگر زوج به زوجه وکالتنامه بلاعزل طلاق بدهد، حق طلاق برای مرد همچنان باقی است و می تواند از حق خود استفاده نموده و زن را طلاق دهد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
درود بر شما بزرگواران. روابط زناشویی بسیار پیچیده است. چیزی که کمتر از آن حرف زده می‌شود این است که حتی پایدارترین ازدواج‌ها فرازوفرودهای شدیدی را از سر گذرانده‌اند و توانسته‌اند از آنها به سلامت عبور کنند؛ اما گاهی وضعیتی در زندگی زناشویی پیش می‌آید که مجبورتان می‌کند تصمیم به طلاق بگیرید. اگر می‌خواهید بدانید آیا باید به رابطه عاطفی و ازدواجتان پایان دهید یا خیر، باید علاوه موضوعات روانشناسی قوانین و آثار حقوقی و مراحل قانونی آن را نیز مطلع شوید. (خیانت، نبود ارتباط و تعامل کافی، رفتارهای سمی، سوء‌رفتار، و…). با وجود این، بیشتر نشانه‌های طلاق بسیار نامحسوس‌اند و برای شناخت و پردازش آنها کمی وقت لازم است. بسیاری از این نشانه‌ها به شما یادآوری می‌کنند که به کمک نیاز دارید و باید به‌طریقی، مثلا از یکی یا وکلای متخصص خانواده و طلاق،کمک بگیرید. مشاوره ممکن است زندگی‌تان را فورا بهتر نکند؛ اما به شما می‌آموزد که در آینده با دیگران (و حتی با خودتان) روابطی سالم‌تر، شادتر و قابل‌تحمل‌تر داشته باشید.
رایج ترین روش انحلال عقد نکاح دائم، طلاق می باشد. این روش به اندازه ای عمومیت دارد که در میان اکثریت مردم جامعه، طلاق تنها راه جدایی زن و مرد به حساب می آید. به همان میزانی که تشکیل خانواده سالم، منجر به استحکام روابط عاطفی و انسانی می شود و جامعه از آن بهره مند می گردد، طلاق باعث ایجاد ضربه های روحی و از هم گسستن روابط اجتماعی شده و به جامعه آسیب می رساند. به دلیل آثار منفی طلاق بر زوجین، فرزندانِ آن ها و سایر اعضای خانواده، در فرآیند طلاق، الزامات حقوقی سخت گیرانه و محدودیت هایی در نظر گرفته شده است تا علاوه بر جلوگیری از آثار مخرب نامبرده، زوجین پس از ایجاد اختلافی اندک به طلاق روی نیاورند و خانواده دچار فروپاشی نشود. این الزامات حقوقی سختگیرانه شامل نفقه، مهریه، حضانت فرزند یا فرزندان، زمان و نحوه ملاقات، جهیزیه، اجرت المثل و غیره می باشد. وکیل طلاق در خصوص وضع قوانین مربوط به طلاق باید همزمان دو جنبه متعارض موردتوجه قرار گرفته شود؛ از یک سو باید به استواری روابط خانوادگی و بقای خانواده توجه شود و از سوی دیگر اجبار به کنار هم نگه داشتن زن و مرد با وجود اختلافات و مشکلات جدی صحیح نمی باشد. پس باید میان این دو امر به نحوی تعادل ایجاد شود که فرآیند طلاق نه آنقدر ساده باشد که هیجانات روحی و لجبازی های بچگانه فورا منجر به طلاق و پایان رابطه زناشویی گردد و نه آنچنان سخت و دشوار که زوجین سال های سال با اختلافاتی فراوان دست و پنجه نرم کنند ولی به طلاق روی نیاورند. این موقعیت هنگامی پیچیده تر می شود که حق جدایی به صورت ناعادلانه میان طرفین تقسیم شود، به نحوی که یک طرف به راحتی بتواند جدا شده و از این حق سو استفاده کند ولی طرف مقابل با وجود سختی و مشقت فراوان نتواند به ازدواج اشتباه خود پایان دهد. در نتیجه قانون گذار سعی در تقسیم موارد تقاضای طلاق به نحوی صحیح و عادله میان زن و مرد داشته و در راستای تحقق بخشیدن به این امر تلاش فراوان میکند.
سلام زری هستم از اهواز. 7 ماه پیش میخواستم عقد کنم و نمی دونستم شروط ضمن عقد و مهریه چطور تعیین کنم که بعدا به مشکل نخورم . با وکلای وکیل تلفنی مشورت کردم و موارد رو تنظیم کردیم .متاسفانه همون ماه اول با همسرم به مشکل خوردیم یک آدم بیکار و رفیق باز که یک عالمه دروغ بهم گفته بود و زمانی هم که گفتم می خوام طلاق بگیرم گفت طلاقت نمیدن تا موهات مثه دندونات سفید بشه منم خیلی ناراحت بودم اما مجدد با وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کردم و خداروشکر همون اول حق طلاق رو شوهرم به من داده بود و خیلی راحت برای طلاقم اقدام کردم .اینکه آدم کار به اهل خبره بسپاره نتیجه خیلی خوبی داره و واقعا ازشون ممنونم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی