بر اساس ماده 1150 قانونی مدنی: عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است، نمی تواند شوهر دیگری اختیار نماید؛ به عبارت دیگر پس از انحلال نکاح بوسیله طلاق یا فوت همسر، زن تا مدتی اختیار ازدواج ندارد که به این مدت، عده گفته می شود، با ما همراه باشید تا این مورد را بیشتر بررسی نماییم.
وکیل طلاق فوری و 24 ساعته آنلاین
برای پاسخ به سوال فوق می بایست ابتدا انواع طلاق را بررسی کنیم که به طور کلی دو نوع طلاق داریم:
طلاق رجعی: به طلاقی می گویند که تا وقتی زن در عده است، شوهر می تواند به او رجوع کند و با گفتن کلام یا انجام کاری نشان دهد که از تصمیم طلاق خود پشیمان است. در این نوع طلاق زن تا زمان عده می تواند در خانه شوهر زندگی کند.
طلاق بائن: آن است که بعد از طلاق، مرد حق ندارد به زن خود رجوع کند، یعنی بدون عقد او را به زنی قبول نماید و طلاق بائن بر شش نوع می باشد:
طلاق زنی که نه سالش تمام نشده باشد.
طلاق زنی که یائسه باشد.
طلاق زنی که شوهرش بعد از عقد با او زناشویی نداشته است.
طلاق سوم زنی که او را سه دفعه طلاق داده اند (زن سه طلاقه).
طلاق خلع: زنی به شوهرش مایل نیست و مهر یا مال خود را به او می بخشد که مرد طلاقش دهد.
طلاق مبارات: زن و شوهر یکدیگر را نخواهند و زن مالی به مرد بدهد که او را طلاق دهد.
در مدت عده طلاق، مرد حق رجوع به همسر خود را دارد، مگر در طلاق خلع و مبارات؛ رعایت عده به دلیل جلوگیری از اختلاط نسل می باشد و هم اینکه در این مدت، زوجین فرصت فکر کردن مجدد برای شروع دوباره زندگی مشترک را دارند.
کاهش فوری عده طلاق به صورت آنلاین و 24 ساعته
عده طلاق سه طهر است، مگر اینکه زن با اقتضای سن، عادت زنانگی نبیند که در این صورت عده ی او سه ماه است؛ طهر به معنای پاکی است، بنابراین عبارت (سه طهر) که در قانون مدنی ذکر شده است به این معناست که زن سه بار عادت زنانگی داشته و با سومین عادت زنانگی مدت عده پایان می یابد.
عده ی وفات در هر حال چهار ماه و ده روز است، ارتباطی به عادت زنانگی ندارد و به منظور احترام به زندگی مشترک است؛ همچنین مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق به شما می گوید که اگر زن باردار باشد، مدت عده ی وی تا زمان وضع حمل است.
البته مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق این نکته را به شما یادآوری می کند که زن یائسه ای که باردار نمی شود و خانمی که پس از عقد و قبل از نزدیکی، مطلقه می شود، عده ندارند و بلافاصله پس از طلاق می توانند با فرد دیگری ازدواج نمایند و اگر در عده طلاق، زن یا شوهر فوت نمایند، وارث یکدیگر تلقی گردیده و از هم ارث می برند.
مرد باید در ایام عده طلاق، به زن نفقه پرداخت نماید؛ بنابراین در مورد زن باردار نیز، چنانچه طلاق داده شود تکلیف پرداخت نفقه تا پایان بارداری او است؛ اگر چه این مدت هفت ماه یا کمتر یا بیشتر باشد.
البته در مورد زن یائسه و زنی که بین او و همسرش نزدیکی واقع نشده، با وجود اینکه عده ی طلاق در مورد او وجود ندارد، اما عده ی وفات باید رعایت شود، و در این مدت زن نمی تواند ازدواج نماید.
در هر زمان از شبانه روز می توانید با پرسش و پاسخ فوری حقوقی از وکیل عده طلاق، سوالات خود را پرسیده و از بهترین وکیل عده مشاوره حقوقی بگیرید.
همان طور که در قسمت بالا توضیح داده شده رعایت عده در طلاق الزامی می باشد و ازدواج در زمان عده، موجب بطلان آن عقد می شود؛ مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، ضمن آشنایی شما با موارد عده، امکان مشاوره با وکیل متخصص به انواع طلاق و عده را نیز برای شما فراهم کرده است.
بررسی انواع عده در طلاق، در رونده پرونده طلاق سرعت بخشیده و شما را زودتر به نتیجه مطلوب می رساند؛ برای اطلاعات بیشتر از وکیل طلاق و عده فوری و 24 ساعته می توانید با مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل عده مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، بهترین مشاوره حقوقی را بگیرید.
اورژانس طلاق 24 ساعته و فوری
مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق توسط مجموعه ای از بهترین وکلای متخصص در امور طلاق صورت می گیرد، که سال ها تجربه و تخصص در پرونده های طلاق دارند و به قوانین مربوطه مسلط می باشند؛ به عبارت دیگر با سپردن امور حقوقی طلاق، به وکلای عده و طلاق امور خود را تضمین شده بدانید.
مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق بر اساس ماده 1151 قانون مدنی عده طلاق سه طُهر است؛ یعنی اینکه زن باید از تاریخ وقوع طلاق، سه بار دوران پاکیزگی بعد از عادت ماهیانه را به پایان برساند؛ اما اگر هنگام طلاق، زن در سنی باشد که معمولاً زنان در آن سن عادت ماهیانه خواهند داشت، ولی به دلایلی مانند بیماری و غیره عادت ماهانه نشود، باید به مدت سه ماه عده طلاق رجعی نگه دارد.
در مورد زنان باردار، تا وضع حمل آنان است؛ حتی اگر کمتر یا بیشتر از سه ماه و سه طُهر باشد و زنی که بین او و همسرش رابطه نزدیکی وجود نداشته نیازی به رعایت عده نمی باشد.
بررسی فوری انواع عده با مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق به همه سوالات شما در این زمینه پاسخ می دهد.