موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

انتقال (فروش یا اجاره ) مال غیر 100 میلیون تومان یا کمتر

انتقال (فروش یا اجاره) مال غیر 100 ملیون تومان یا کمتر

متأسفانه افرادی در جامعه هستند که نمی توان در سپردن مال خود به آنها مطمئن بود؛ چرا که اگر این مال را به امانت و برای طولانی مدت به آنها بسپاریم ممکن است آن را بفروشند؛ اگر این اتفاق برای شما هم افتاده است بهتر است این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

 

توصیه های یکی از وکلای خانم در خصوص مشکلات حقوقی رایج در خصوص اموال

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

انتقال مال غیر با ارزش کمتر از یک میلیارد ریال مشمول مرور زمان

 

selling or renting unowned properties

گزارش آنلاین و فوری انتقال مال غیر به صورت 24 ساعته

 

مشمول مرور زمان یعنی چه؟ بعضی از جرائم هستند مانند انتقال مال غیر که اگر در زمان اطلاع  و مقرر شده در قانون برای آنها اقدام نشود، یعنی شکایتی علیه مجرم صورت نگیرد، شکایت شاکی بعد از گذشت زمان سود چندانی برای وی در پی نخواهد داشت و دعوای وی شنیده نمی شود. در این نوع جرائم میزان نوع  و مجازات آنها در شرع تعیین نشده است.

 

ماده ی 106 می گوید: ( در جرائم تعزیری قابل گذشت، هرگاه متضرر از جرم در مدت یک سال از تاریخ اطلاع وقوع جرم، شکایت نکند، حق شکایت کیفری او ساقط می شود. مگر اینکه تحت سلطه ی متهم بوده یا به دلیلی خارج از اختیار قادر به شکایت نباشد که در این صورت مهلت مزبور از تاریخ رفع مانع محاسبه می شود؛ هر گاه متضرر از جرم قبل از انقضای مدت مزکور فوت کند و دلیلی برای صرف نظر وی از طرح شکایت نباشد هر یک از ورثه ی وی در مهلت شش ماه از تاریخ وفات حق شکایت دارند).

 

کلاهبرداری بیش از یک میلیلارد تومان مشمول مرور زمان می شود؛ یعنی اگر زمان ارائه ی دعوی توسط شاکی هم گذشته باشد باز مجرم از طرف قانون مجازات خواهد شد، اما انتقال مال غیر با ارزش کمتر ازیک ملیارد ریال مشمول مرور زمان نخواهد شد؛ اگر انتقال دهنده ی مال غیر به جز پول، مالی راهم  از طرف مقابل، به جای آن گرفته باشد. میزان جزای نقدی مال، ارزش ریالی عوضی است که در مقابل انتقال مال غیر گرفته است، در تشخیص شمول یا عدم شمول مرور زمان نیز همین مد نظر قرار می گیرد و ارزیابی می شود.

برای گرفتن پاسخ مناسب، به سوالات متعدد خود در زمینه ی (انتقال مال غیر کمتر از یک ملیارد ریال مشمول مرور زمان)، می توانید با موسسه حقوقی ما تماس گرفته و با مشاوران حقوقی و وکلای متخصص ما پیرامون این مسئله، مشاوره کنید.

 

شروع به جرم مال غیر

 

selling or renting unowned properties comparison

انتقال مال غیر و بررسی آنلاین میزان مجازات آن

 

برای اینکه عملی از نظر قانون جرم محسوب شود باید در قانون برای آن جرم، مجازات تعیین شده باشد. در تحقق جرم مال غیر هم، انتقال یا ایجاد تعهد نسبت به مال دیگری، بدون مجوز قانونی یا قراردادی به همراه سوء نیت می تواند تعریفی جامع از این جرم باشد؛ اگر طرف قصد ضرر زدن به دیگری داشته باشد و بدون کسب اجازه ی قانونی اقدام به انتقال مال دیگری کند چه منقول وچه غیر منقول، از تعاریف جرم محسوب می شود. جرم انتقال مال غیر از موارد خاص کلاهبرداری به حساب می آید.

امکان دارد که انتقال مال غیر مربوط به مال موروثی باشد یعنی یکی از وراث بدون اجازه ی سایر ورثه اقدام به فروش ملک می نماید. در اینجا ایشان کار مجرمانه انجام داده اند و با فروش مال غیر بدون اجازه ی سایر وراث مرتکب به فروش ما غیر کرده اند، وراث در صورت آگاهی، می توانند علیه او به جرم کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنند.

اگر درمورد جرم مال غیر، سوالی داشته باشید می توانید با سایت ما یعنی سایت وکیل تلفنی، تماس بگیرید تا از اطلاعات مشاوران و وکلای حقوقی ما استفاده کنید، وکلای سایت ما با آگاهی کامل در ازین زمینه به پرسش های شما پاسخ می دهند.

 

انتقال مال غیر در حکم کلاهبرداری است؟

 

scam & selling or renting unowned properties comparison

بررسی آنلاین و فوری جرم شما

 

ماده ی 117 قانون ثبت اسناد و املاک می گوید: ( هر کس به موجب سند رسمی یا عادی نسبت به عین یا منفعت مالی، اعم از منقول و یا غیر منقول، حقی به شخص یا اشخاص داده و بعد نسبت به همان عین یا منفعت به موجب سند رسمی، معامله یا تعهد معارض با حق مزبور بنماید به حبس با اعمال شاقه از سه تا ده سال محکوم خواهد شد.)

ماده ی 1 قانون انتقال مال غیر: ( هر کس که مال غیر را با علم به اینکه مال غیر است، به نحوی از انحاء عیناً یا منفعتاً بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، کلاهبردار محسوب می شود و کسی که انتقال گیرنده است، اگر آگاه به این کار باشد، همان جرم را خواهد داشت؛ اگر مالک از وقوع معامله مطلع شده وتا یک ماه پس از اطلاع به انتقال گیرنده اظهار نامه نفرستد و برای پس گرفتن مال خود از طریق مراجع قانونی اقدام نکند، معاون در جرم محسوب می شود.)

وجه تمایز انتقال مال غیر و کلاهبرداری، در کلاهبرداری مرتکب با استفاده از  وسایل متقلبانه و غافل کردن قربانی جرم، مبادرت به بردن مال می کند و این در حالی است که درانتقال مال غیر، استفاده از وسایل متقلبانه وجود ندارد، قانون گذار آن را به عنوان جرم خاص در نظر گرفته است. در مجازات وی، از نوع مجازات کلاهبرداری، در نظر گرفته می شود.

موسسه حقوقی ما با داشتن مشاوران حقوقی و وکلای مجرب، 24 ساعته در پاسخ گویی به سوالات ملت عزیز کشورمان، در سراسر کشور به صورت آنلاین و تلفنی، در خدمت گذاری آماده هستند و شما می توانید با اعتماد به وکلای سایت ما در وکیل تلفنی با خیال راحت مشاوره حقوقی تلفنی دریافت نمایید.

 

مدارک لازم برای شکایت فروش مال غیر؟

 

complaint against selling or renting unowned properties

وکیل متخصص به انتقال مال غیر

 

شخصی که قصد شکایت از فردی را دارد که اقدام به فروش مال غیر کرده است باید مدارک کافی برای اثبات ادعای خود در این مورد داشته باشد وگرنه دادگاه به  دعوای وی اهمیت نمی دهد، پس داشتن مدرک خیلی مهم است؛ شاکی می تواند با در دست داشتن مدارکی مثل: قولنامه، مبایعه نامه، یا شهادت شهود و تحقیق محلی، اقرار، یا هر مدرک دیگری که نشان دهنده ی مالکیت سابق وی باشد می تواند ارائه کند و بر علیه فروشنده و خریدار شکایت کند.

برای شکایت می تواند به دادگاه محل وقوع جرم شکایت کند، ابتدا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با اعلام مشخصات خود وخوانده  با ارائه ی مدارک شناسایی، مشخصات مال انتقال داده شده، شکایت را تنطیم کند تا از طریق دفتر خدمات قضایی در صف رسیدگی دادگاه صالح قرار می دهد.

در صورتیکه ما فروخته شده ارزش کمتری داشته باشد، و شاکی رضایت دهد با گذشت شاکی پرونده مختومه اعلام می شود؛ اگر ارزش بیشتری داشته باشد گذشت شاکی تنها می تواند در مجازات وی تخفیف ایجاد کند.

اگر در مورد نحوه ی شکایت و ارائه ی مدارک برای انتقال مال غیر نیاز به مشورت داشته باشید وکلای سایت وکیل تلفنی بهترین گزینه برای این مشاوره هست چون وکلای ما در این سایت می توانند به نحو احسنت شما را راهنمایی کنند.

 

مصادیق فروش مال غیر؟

 

symbols of selling or renting unowned properties

بررسی آنلاین و فوری مصادیق انتقال مال غیر شما

 

فروش مال غیر یکی از رفتارهای متقلبانه است که در آن قصد ونیت طرف، تجاوز به حق مالکیت واموال دیگری محسوب می شود؛ فروش مال غیر از مصادیق انتقال مال غیر است و عمل مجرمانه به حساب می آید، قانون برای آن مجازات تعیین کرده است؛ کا رمجرم باید شرایطی را دارا باشد تا بتوان به آن عنوان مجرمانه را لقب داد. چنانچه شخص با تصور اینکه مال متعلق به خودش است یا حق قانونی نسبت به مالی دارد اقدام به انتقال آن کند، دیگر چنین رفتاری جرم محسوب نمی شود و مجازات ندارد.

عملی که مرتکب انجام می دهد باعث می شود تا عین و منفعت مال به دیگری انتقال یابد، اگر در این میان مال مشاعی بی اجازه سایر شرکاء به دیگری انتقال داده شود، از مصادیق فروش مال غیر محسوب می شود که شامل فروش مال ورثه بدون اجازه ی آنها می باشد؛ نتیجه می گیریم که نکته ی اصلی در انتقال مال غیر نداشتن مجوز قانونی است که شخص مجرم هیچ گونه اختیاری اعم از قانونی وقراردادی برای انتقال مال مورد نظر ندارد و با وجود این، اقدام به انتقال می کند.

شما عزیزان می توانید جواب سوالات مبهم خود را از وکلای ما در سایت وکیل تلفنی بگیرید، با مراجعه به سایت وکیل تلفنی، با صرف هزینه ی کم و صرفه جویی در وقت با گرفتن بهترین راهکار از مشاوران حقوقی وکیل تلفنی، به هدف خود دست یابید.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل تلفنی

 

مال حرام و تبعات حقوقی آن

مشاوره حقوقی در خصوص انتقال مال غیر

افزایش روز افزون زنا در سال 99 ایران

مجازات آدم ربایی حتی به شوخی

مجازات کودک آزاری

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی به صورت 24 ساعته

مجازات مزاحمت های اینستاگرامی

درباره ما

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام ایا فروش خودرویی ک به اسم خانم باشد و شوهر انرا بفروشد مال غیر محسوب میشود و امکان شوایت از شوهر توسط خریدار وجود دارد ؟؟
سلام.روزتون بخیر.میخواستم ببینم طبق قانون سال ۹۲که جرم فروش مال غیر زیر صد میلیون جز جراعم قابل گذشت هست ایا با توجه به تورم که طی این سالها دهها برابر شده عدد صد میلیون تغییری نکرده؟چون عملا این مبلغ اونقدر کم هست که در حال حاضر شامل هیچ جرمی نمیشه
باعرض سلام وادب تشکر واقعا مطالب آموزنده ومفیدبود
با سلام. انتقال مال غیر چه منقول و چه غیر منقول اگر ارزش ریالی آن کمتر از یکصد میلیون تومان باشد در زمره جرایم قابل گذشت قرار می گیرد. لذا وفق ماده 1 قانون راجع به مجازات انتقال مال غیر مصوب 1308 در زمره جرایم کلاهبرداری قرار گرفته است و به موجب ماده 1و 2 قانون تشدید مصوب 67 مجمع تشخیص حداقل مجازات 1 سال و حداکثر 7 سال حبس می باشد. اگر کسی که مالش را انتقال داده اند ظرف یکسال از اطلاع از وقوع جرم شکایت نکند حق شکایت آن ساقط می شود. مطابق قانون کاهش مجازات تعزیری جرم کلاهبرداری کمتر از 100 میلیون تومان جرمی قابل گذشت محسوب شده است.
سلام و عرض ادب. جرم فروش مال غیر را از چند جهت میتوان بررسی نمود. چراکه اگر شخصی بدون اجازه مال دگیری را انتقال دهد اعم از اینکه عالم بوده یا جاهل و به قصد فضولی این انتقال را انجام داده یا بعدا کاشف از آب در بیاید که حق انتقال نداشته معامله غیرنافذ می باشد و معامله غیرنافذ هم مانند انسان بیماری است که هر لحظه امکان مرگش وجود دارد. حال در خصوص جرم بودن این عمل آنچه ملاک است داشتن عنصر روانی مجرمانه و در حقیقت سوء نیت مجرمانه می باشد. پس صرف انتقال مال دیگری بدون رضایت مالک باید از جهات مختلف بررسی گردد که آیا میتواند علاوه بر جنبه حقوقی و غاصبانه بودن تصرف، مصداق عنوان مجرمانه فروش مال غیر نیز باشد که به همین دلیل جهت اقدام درست و طرح شکواییه دقیق و مستدل و مستند، مشاوره حقوقی از وکیل یقینا بهترین راه حل هست چرا که ممکنه در اثنای مسیر و بعد از صرف کلی وقت و هزینه متوجه بشین مسیری که رفتین اشتباه بوده پس چه بهتر که از همون اول کار رو بسپرین به کاردان.
خسته نباشید میگم به گروه جوان و باانگیزه و پرتلاش وکیل تلفنی. اولین بار صرفا برای یک مشاوره ۱۵ دقیقه ای تماس گرفتم اما انقدر از پاسخگویی و کیفیت مشاوره ها و خدمات نگارشی موسسه رضایت پیدا کردم که کل پرونده را به وکلای موسسه سپردم و خداروشکر کارم با موفقیت انجام شد و توانستم برنده دادگاه شوم. از مطالب مفیدی هم که در سایت قرار میدهید بسیار ممنونم. من معرف وکیل تلفنی به تمام دوستان و آشنایانم نیز بوده ام چون مشاوره باعث جلوگیری از بسیاری مشکلات خواهد شد
سلام وقت بخیر . قانونگذار به موجب ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری صراحتا کلاهبرداری را جرم و آن را دارای مجازات دانسته است. در این ماده به عناصر تشکیل دهنده این جرم که شامل عنصر مادی و روانی است پرداخته شده و جرم کلاهبرداری به موجب آن به عملی اطلاق می شود که شخص با استفاده از مانور متقلبانه دیگری را فریب دهد و از این طریق مال شخص را ببرد و تحقق آن منوط به وجود سوءنیت است. کلاهبرداری یک جرم مقید است یعنی برای تحقق این جرم باید مال شخص برده شود به طوری که ضرر مالی به شخصی که مالش برده شده وارد شود و شخص کلاهبردار یا ثالث هم باید از این موضوع نفع مالی برده باشد. کلاهبرداری به دو دسته کلاهبرداری ساده و کلاهبرداری مشدد تقسیم می شود که مجازات آنها متفاوت است. در مقاله حاضر هریک از آنها بررسی خواهد شد و علاوه بر آن به موجب ماده 13 قانون جرائم رایانه ای کلاهبرداری اگر از طریق سامانه های رایانه ای یا مخابراتی واقع شود یعنی کلاهبرداری تلفنی، پیامکی یا اینترنتی نیز جرم و دارای مجازات است. در خصوص جرم کلاهبرداری باید گفته شود که برخلاف تصورات عموم افراد، هرکسی که مال آنها را ببرد کلاهبردار نخواهد بود بلکه کلاهبرداری باید همراه با مانور متقلبانه و بردن مال شخص باشد و کلیه شرایط مقرر در قانون را داشته باشد چرا که در خیلی از این موارد بردن مال دیگری تحت عناوین مجرمانه دیگر قابل پیگیری است و بعضا هم دیده شده که به دلیل دارا نبودن شرایط مقرر قانونی اصلا جنبه کیفری ندارد
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره حقوقی به صورت تخصصی در کلیه موضوعات با حقوقدانانی که تحصیلات تخصصی عالیه در دانشگاه های سطح اول کشور و سابقه قضایی و تجربه عملی در خصوص موضوعات را دارند فراهم آورده است‌.
بسمه تعالی،با عرض سلام و عرض احترام و ادب دارم خدمت شما،متن خیلی خوبی بود،از زحمات شما کمال تشکر را دارم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی ماده ی ۱ قانون انتقال مال غیر: ( هر کس که مال غیر را با علم به اینکه مال غیر است، به نحوی از انحاء عیناً یا منفعتاً بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، کلاهبردار محسوب می شود و کسی که انتقال گیرنده است، اگر آگاه به این کار باشد، همان جرم را خواهد داشت .لذا چنین جرمی دارای مجازات سنگین وحبس رای برای شخص دارا می باشد .اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارایه مشاوره در این خصوص هستم
انتقال مال غیر علاوه بر اینکه نسبت به عین مال انجام می شود شامل منفعت نیز است بنابراین اگر مستاجری حق انقال به غیر را نداشته باشد و عین مستاجره را اجاره دهد با شرایطی می توان به جرم انقال منافع غیر از وی شکایت کرد میزان مال در قابل گذشت و غیرقابل گذشت بودن جرم تاثیر دارد و نیز در میزان مجازات لحاظ می گردد جرم انتقال مال غیر از مواردی است که در جامعه به صورت مداوم در حال وقوع است بهتر است افراد اگر نسبت به مال آنها انتقال صورت گرفته با طرح شکایت صحیح به دنبال احقاق حق خود باشند
قانون ما در مورد جرائم مختلف مجازاتهای متفاوتی را در نظر گرفته است وبرای فروش مال غیر هم با توجه به میزان جرم مجازات تعیین می کند برای آگاهی از میزان مجازات و نوع جرم نیاز به یک مشاور و متخصص حقوقی داریم تا بتوانیم از وی راهنمایی بگیریم موسسه ی حقوقی وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب و متخصص حقوقی به صورت شبانه روز در خدمتگذاری حاضرند و با هزینه ی کمتر به صورت فوری پاسخگو هستند و مطمئن باشید بهترین راهنمای شما هستند که می توانید با اعتماد و اطمینان کامل با آنها تماس بگیرید و مشکل خود را بیان کنید.
درود و وقت بخیر عزیزان یک نکته اگر دادسرای کیفری اعلام کنه دعواتون مشمول مرور زمان شده فرصت پیگیری حقوقی همچنان برای شما باقیست اگر خریدارید و اگاهی خریدار به متعلق به غیر بودن مبیع ثابت شود خسارت نمیتونید بگیرید از بایع، اگر بتونید ثابت کنید خبر نداشتید از متعلق به غیر بودن مبیع خسارت هم علاوه بر اصل پولتون میتونید از بایع بگیرید
با سلام خدمت عزیزان.متاسفانه جرم فروش مال غیر از جمله جرایم بسیار شایع در کشور ما است و سالانه پرونده های بیشماری را به خود اختصاص می دهد اما یکی از علت های آن نبود قانونی است که ثبت اسناد را اجباری نماید و تا ویتی که مبایعنامه و قولنامه معتبر است در بر همین پاشنه می چرخد و راه حل آن همین است که به طور کل هیچ مبایعنامه ای مورد پذیرش در بحث خربد و فروس قرار نگیرد و تمامی احاد جامعه برای انتقال اموال فقط به سراغ دفاتر اسناد رسمی بروند.موفق باشید.مسیح آقاداودی
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی