موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

حق طلاق مشروط

حق طلاق مشروط

حق طلاق یکی از بحث برانگیز ترین موارد حقوقی به شمار می رود؛ طبق قوانین، مرد می تواند به راحتی همسر خود را طلاق دهد و برای طلاق حتی به دلیل خاصی نیز نیاز ندارد و همین موضوع، سبب به وجود آمدن حق طلاق مشروط شد؛ آزادی مردان در طلاق باعث شده بود که نرخ طلاق و جدایی در کشور بسیار افزایش یابد، به همین دلیل در نهایت قوانینی تصویب شد که از آزادی مردان برای طلاق، اندکی می کاهند؛ حال با ما همراه باشید تا با هم به بررسی بخشی از این قوانین، یعنی حق طلاق مشروط بپردازیم؛ اما قبل از آن نیز به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

 

 

 

حق طلاق مشروط چیست و چه مواردی را می توان شرط قرار داد؟

 

conditional divorce concept

مشاوره فوری حق طلاق مشروط با وکیل دادگستری متخصص

 

همانطور که گفته شد، به زنان در زمینه ی طلاق است؛ حق طلاق مشروط می تواند شامل موارد زیر باشد:

 

شروط ضمن عقد

منظور از شروط ضمن عقد، شروط دوازده گانه ای است که زن و شوهر در هنگام ازدواج می توانند بر سر آن ها توافق نمایند و اعطای حق طلاق به زن نیز یکی از همین شروط دوازده گانه است؛ طبق ماده 1119 قانون مدنی اگر شروط ضمن عقد در هنگام عقد ازدواج به امضا رسیده باشند، آن گاه در صورتی که مرد مرتکب هر یک از موارد موجود در این بند شود، آنگاه زن می تواند با مراجعه به دادگاه و اثبات این موضوع، طلاق خود را بگیرد.

البته هر چند که در این شرایط، مواردی به عنوان شرط مورد نیاز برای طلاق ذکر شده اند؛ اما اگر هیچ کدام از آن ها هم برقرار نباشند باز هم زن می تواند به دلیل داشتن حق طلاق مشروط برای طلاق اقدام نماید و در نهایت طلاق خود را بگیرد؛ به همین دلیل است که بسیاری از مردان برای امضای شروط ضمن عقد و اعطای حق طلاق مشروط به زن، تردید می کنند.

 

شروط طلاق توسط زن

در صورتی که حق طلاق از طریق شروط ضمن عقد به زن اعطا نشده باشد، باز هم شرایطی وجود دارد که طی آن زن می تواند برای گرفتن طلاق خود اقدام نماید. این شرایط عبارتند از:

  1. غیبت مرد بدون عذر موجه به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در مدت یک سال.

 

  1. اعتیاد مرد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی به صورتی که شرایط زندگی را سخت کرده باشد و برای ترک کردن مقاومت نماید و یا بعد از ترک کردن، دوباره مصرف را شروع کند.

 

  1. محکومیت قطعی مرد به پنج سال حبس یا بیشتر و یا هر محکومیت دیگری که حیثیت زن را به خطر انداخته یا شان او را پایین بیاورد.

 

  1. ضرب و شتم زن توسط مرد (و یا هر گونه سوء استفاده ی نامتعارف از زن توسط مرد).

 

  1. ابتلای مرد به بیماری لاعلاج.

 

  1. بچه دار نشدن مرد به مدت پنج سال.

 

  1. اشتغال مرد به شغل نامناسب.

 

  1. جنون مرد.

 

  1. وارد کردن صدمات روحی به زن از طرف مرد.

 

  1. مفقودالاثر شدن مرد به مدت 6 ماه پس از مراجعه ی زن به دادگاه.

 

مزایا و معایب شرط گذاشتن برای طلاق؟

 

 

همانطور که گفته شد، اعطای حق طلاق مشروط به زن یکی از قدم هایی است که برای رفع تبعیض های جنسیتی موجود در این زمینه، برداشته شده است، هرچند هنوز هم مردان برای طلاق آزادی عمل بیشتری دارند؛ اما اعطای حق طلاق مشروط به زن سبب می شود تا فضایی مسموم بر جوّ خانواده حاکم نشود و اگر واقعا شرایط زندگی به گونه ای نبود که زن بتواند ادامه دهد، با جدایی به یک زندگی مشترک سمّی و آزاردهنده پایان بخشد و مجبور نباشد شرایط نامناسب را تحمل کند و آن را به فرزندان خود نیز تحمیل نماید.

البته متاسفانه برخی سوء استفاده ها نیز در این زمینه دیده شده است که از طرف هر دو طرف رخ می دهند و چه مرد و چه زن، با استفاده از حق طلاق سعی بر آزار دادن طرف مقابل می کنند.

 

شرط گذاشتن (مشروط کردن) طلاق چه زمانی صورت می گیرد؟

 

setting up conditions in divorce time

وکیل خوب برای طلاق مشروط 

 

اگر در هنگام عقد ازدواج مرد با امضای شروط ضمن عقد موافقت نماید، آنگاه حق طلاق مشروط به زن اعطا خواهد شد؛ همچنین حق طلاق مشروط به صورت وکالتی نیز می تواند به زن اعطا شود؛ به این صورت که برای مثال، مرد در یک دفترخانه رسمی به همسر خود وکالت می دهد که در صورت بخشیدن مهریه خود، بتواند طلاق بگیرد.

پس می توان گفت منظور از حق طلاق مشروط همین است که یا یکی از این دو حالت برقرار باشد و یا زن گرفتار یکی از موارد گفته شده در قسمت قبل شده باشد که در این صورت می تواند طلاق خود را اخذ نماید.

 

چگونه برای خودمان حق طلاق مشروط بگذاریم؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

با توجه به مواردی که گفته شد، برای دریافت حق طلاق مشروط باید پیش از ازدواج در مورد آن با همسر خود صحبت نمایید و او را آگاه کنید که دوست دارید شروط ضمن عقد را امضا نماید. علاوه بر این می توانید با کمک مشاوره حقوقی، برای دریافت حق طلاق مشروط وکالتی، با همسر خود صحبت کرده و با دریافت وکالت نامه، حق طلاق بگیرید. در چنین مواردی کمک گرفتن از مشاوره حقوقی، حتی مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین با یک وکیل خوب می تواند اهمیت بسیاری پیدا کند تا شما در هنگام عقد وکالت نامه، بهترین گزینه را انتخاب نمایید و از تمامی تبصره ها و مواد قانونی که ممکن است در زمینه به شما کمک کنند آگاهی داشته باشید.

 

بزرگ ترین اشتباهاتی که در مشروط کردن حق طلاق نباید انجام دهید

 

Biggest mistakes in divorce conditioning

مشاوره طلاق ارزان و تضمینی با وکیل طلاق آنلاین

 

شروط ضمن عقد علاوه بر حق طلاق مشروط شامل مواردی مانند حق ادامه تحصیل و حق اشتغال، حق خروج از کشور، انتقال نصف دارایی و غیره نیز می شود؛ در شرایطی که بسیاری از قوانین به سود مردان هستند، نباید فراموش کنید که برخورداری از چنین حقوقی چقدر می تواند برای خانم ها اهمیت داشته باشد.

اگر فردی که با او قصد ازدواج دارید، علاقه ای به امضای این شروط نداشته باشد می توانید در انتخاب خود برای شریک زندگی شک کنید؛ چرا که حاضر نیست این آزادی های بدیهی را در اختیار شما قرار دهد.

علاوه بر این موضوع، در شرایطی که قصد دارید حق طلاق را به صورت وکالتی دریافت نمایید، بزرگترین اشتباه کمک نگرفتن از یک وکیل خواهد بود؛ مشورت با وکیل می تواند به شما کمک کند بهترین تصمیم ها را اتخاذ نمایید و خود را گرفتار هزینه های گزاف مادی یا روانی نکنید.

 

مشاوره حقوقی حقوق زن مطلقه

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی عده در انواع طلاق

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

طلاق مخفیانه به خاطر زود انزالی مرد

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛ وفق ماده 1133 قانون مدنی مرد هر زمان که بخواهد می تواند زن خود را طلاق دهد. تبصره همین ماده می گوید زن نیز در برخی موارد می تواند تقاضای طلاق نماید. برخی بررسی موراد مواد 1119، 1129 و 1130 قانون مدنی یعنی موارد عسر و حرج. زن باید برای اینکه بتواند طلاق بگیرید ثابت نماید که مرد 6 ماه است که نفقه نداده یا محکوم به 5 سال یا بیشتر حبس شده یا 9 ماه متناوب منزل مشترک را ترک نموده یا اعتیاد شدید دارد. در این خصوص دادگاه وارد ماهیت دعوا شده و نسبت به تعیین تکلیف زندگی زن تصمیم می گیرد. دادگاه در رای طلاق خود موارد تادیه مالی زن را لحاظ و قید می نماید که مرد مکلف به تادیه حقوق مالی زوجه می باشد . از جمله مهریه، نفقه، تنصیف دارایی، اجرتالمثل ایام زوجیت و...
قاعده نفی عسر و حرج در اغلب موارد در متون فقهی ،در نفی تکالیف حرجی در عبادات به کار رفته است لکن با توجه به مستندات قاعده از آیات(حج:78 ،ماده 6 ،بقره 185 ،و 286) و روایات طویسی و بجنوردی) چنین بر میآید که خداوند تبارک و تعالی در دین اسلام احکام حرجی که مکلف در انجام آن دچار مشقت و حرج گردد جعل نفرموده است لسان دلیل نفی عسر و حرج لسان عام و مطلقی است و در همه مواردی که این وضعیت حاصل شده ،قابل اعمال است آنچه به موجب قاعده عسر و حرج نفی میشود نفس حکم حرجی است اعم از اینکه حکم از احکام تکلیفی یا وضعی باشد.
عبارت هایی چون اعطای حق طلاق، حق طلاق زن، وکالت در طلاق، وکالت زن در طلاق، وکالت در طلاق زوجه، وکالت تام طلاق، وکالت بلاعزل طلاق همگی مفهوم و منظور یکسان دارد و به این معنی که مرد در خصوص طلاق به همسرش یا هر شخص دیگری وکالت اعطا کند که این وکالت مرسوم است یا ضمن عقد نکاح باشد و در سند ازدواج به عنوان شرط وکالت (شرط نتیجه) درج گردد و یا این که زوج به طور مستقل با حضور در دفترخانه اسناد رسمی وکالت رسمی در طلاق به زوجه و یا شخص دیگری اعطا کند.این وکالت دو مدل دارد یک وکالت مشروط طلاق و دو وکالت مطلق طلاق اگر شروط چاپی مندرج در عقدنامه ها رایج در کشور را ملاحظه بفرمایید ۱۲ شرط در آنجا نوشته شده است و در ابتدای آن ها نوشته شده است: «در ضمن عقد نکاح یا ضمن عقد خارج لازم زوج به زوجه وکالت بلاعزل به حق توکیل به غیر داد که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا در صورت بذل از طرف او قبول نماید.» با این توضیح تمام موارد ۱۲گانه وکالت مندرج در عقدنامه، مشروط است یعنی زن در صورتی وکیل در طلاق خواهد شد که یکی از موارد مذکور را در نزد دادگاه اثبات نماید. بدیهی است که پروسه طولانی خواهد بود و بستگی به اثبات از سوی زوجه و پذیرش دادگاه خانواده دارد. به این روش وکالت مشروط طلاق گفته می شود .
سلام وقت همه عزیزان و همینطور کارکنان موسسه وکیل تلفنی بخیر .. حق طلاق زوجه زمانی تحقق پیدا می کند که مرد به زن‌ وکالت طلاق دهد. حق طلاق چه با مرد باشد چه با زن دیگری در قانون حق ارائه دادخواست طلاق به دادگاه را خواهد داشت. پس چنانچه زوج به زوجه وکالت تام در خصوص طلاق دهد باز هم زوج حق درخواست طلاق را خواهد داشت.
با سلام و عرض ادب و احترام،چنانچه هنگام عقد نکاح زوج شروط ضمن عقد را امضا نماید آنگاه حق طلاق مشروط به زن داده می‌شود که البته این اعطای وکالت در طلاق میتواند بعد از ازدواج و در دفتر اسناد رسمی و به صورت عقد خارج لازم دیگری نیز به زن اعطا گردد. البته علاوه بر حق طلاق شروط ضمن عقد دیگری در سند ازدواج وجود دارد که با امضای آنها توسط زوجین، فرد ذینفع از آن حقوق بهره مند خواهد شد مانند:حق تحصیل، اشتغال، خروج از کشور و شرط تنصیف. کاربران عزیز جهت کسب آگاهی بیشتر می‌توانندبه سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند. با احترام_ فاطمه سلیمانی
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
خانواده نهادی مهم و تاثیرگذار در رشد و تعالی جامعه بوده از این رو استحکام این نهاد برای اکثر افراد جامعه حائز اهمیت است. برخلاف دید عمومی در حالتی که استفاده از وکیل طلاق به درستی و در زمان مناسب انجام شود این فرد متخصص حتی می تواند به استحکام نهاد خانواده کمک کند. مشکل اصلی عموم زوج ها عدم آگاهی کافی از مسائل حقوقی ازدواج است. در حالتی که اکثریت ازدواج را امری احساسی و قلبی و به دور از هرگونه تلاطمات حقوقی و قضایی می دانند، متاسفانه امروزه شاهد ضربه خوردن زوج ها و نهاد خانواده از مسائل حقوقی ازدواج هستیم. انتخاب وکیل خوب خانواده در این مسیر و با ارائه نکات لازم میتواند کمک و همراه و همگام خوبی برای زوجین باشد.
سلام عرض خداقوت و خسته نباشید برای من باتوجه به ساعت کاری و شرایطی که دارم مقدور نبود که بخوام به دفاتر و موسسات حقوقی مراجعه کنم و از راهنمایی های وکیل استفاده کنم. در حالی که به دلیل پرونده ای که در دادگاه خانواده داشتم بسیار سردرگم بودم و هزینه حق الوکاله و گرفتن وکیل هم برام بسیار سنگین بود. وقتی در اینترنت جست و جو میکردم و با وکیل تلفنی آشنا شدم بسیار برام جالب بود که موسسه ای پیدا کنم که بدون توجه به روز و ساعت همواره آنلاین و در لحظه پاسخگو باشند. این برای فردی مثل من بسیار خوشحال کننده بود. من از خدمات وکیل تلفنی بسیار راضی بودم و براتون موفقیت روزافزرون آرزو دارم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی حق طلاق یکی از بحث برانگیز ترین موارد حقوقی به شمار می رود؛ طبق قوانین، مرد می تواند به راحتی همسر خود را طلاق دهد و برای طلاق حتی به دلیل خاصی نیز نیاز ندارد و همین موضوع، سبب به وجود آمدن حق طلاق مشروط شد؛ آزادی مردان در طلاق باعث شده بود که نرخ طلاق و جدایی در کشور بسیار افزایش یابد، به همین دلیل در نهایت قوانینی تصویب شد که از آزادی مردان برای طلاق، اندکی می کاهند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره هستم
من چند باری مچ شوهرم رو گرفتم و ازش خیانت دیدم اما به دلیل حضور فرزندانم مجبور به سکوت می شدم و آخرین بار براش شرط گذاشتم و گفتم بار دیگه ازت چیزی ببینم میزارم میرم و طلاق میگیرم خانواده من گفتند که قبلش با یه وکیل در مورد مشکلم صحبت کنم که چه راهی رو باید پیش بگیرم تا وارد این سایت شدم و سوال خودم در مورد طلاق با مهریه و نفقه و حضانت فرزند رو به صورت آنلاین ثبت کردم و وکلا ی محترم درعرض چند دقیقه پاسخگو سوال من شدند و بعد باهاشون ارتباط تلفنی هم گرفتم راهنمایی شدم و فکرم بازتر شد
من سالها بود که با شوهرم در زندگی مشترک اختلافمون بر سر اعتیاد بود و شرطی براش گذاشتم و گفتم اگر بار دیگه به سمت اعتیاد بری طلاق می گیرم اما متاسفانه این اتفاق افتاده و دوباره همسرم به سوی اعتیاد کشیده شده و من میخواستم طلاق بگیرم و برای این موضوع به مشاوره حقوقی نیاز داشتم، در مورد سوال هایی که تو ذهنم از طلاق بود انتخابم سایت وکیل تلفنی بود و ازشون مشاوره حقوقی دریافت کردم خیلی هم از عرایض وکلای محترمشان راضی بودم. با تشکر
من از زندگی با همسرم خسته شدم فردی نیست که بتونم باهاش بسازم و اقدام به طلاق دادن آن کردم و از استقبالی که از سایت محترم وکیل تلفنی شده بود خواستم ازشون مشاوره آنلاین دریافت کنم و دریافت کردم و باعث شده که خیلی بهتر و عالی تر راهنمایی بشم
من برای این که میخواستم ازدواج مجدد کنم اقدام به طلاق ازدواج اولم کردم و در این خصوص قبل از اقدام خواستم که یک مشاوره با وکیل متخصص در حوزه سوال هام داشته باشم و این سایت رو انتخاب کردم و از انتخابم پشیمان نیستم مرسی بابت مشاوره عالی شما
حق طلاق مشروط واقعا به نفع زناست؛ تو فکر کن شرط می کنی که شوهرت اگه فلان کارو کرد، فوراً و بدون هیچ دنگ و فنگی ازش طلاق می گیری، مهریه ات هم می زاری اجرا اما یه سری شرایطی داره که کارو سخت می کنه؛ واسه همین بهتره که از وکیل تلفنی کمک بگیرید.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی