موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

حق الوکاله وکیل

حق‌الوکاله چیست

 

حق الوکاله چیست؟ میزان حق الوکاله چگونه تعیین می شود؟ حق الوکاله در واقع دستمزد وکیل برای انجام امور حقوقی موکل خود می باشد. میزان حق الوکاله مبلغ ثابتی نیست و به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر چناچه پرونده حقوقی دارید که می خواهید به وکیل بسپارید اما بر سر میزان حق الوکاله مردد هستید به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 


یکی از  اقداماتی که فرد به درخواست و نیابت از دیگری انجام می‌دهد وکالت و نیابت برای انجام امور مد نظر موکل است. وکالت برای انجام اقدامات حقوقی و غیرمادی صورت می‌گیرد و نیز عمل باید به گونه‌ای باشد که خود موکل صلاحیت انجام آن را داشته باشد.

 

مستند به قانون هر گونه وکیل اعم از حضوری یا وکیل تلفنی کسی است که برای انجام عملی حقوقی؛ از موکل خود نیابت و یا وکالت گرفته و اقدام خواسته شده توسط موکل را انجام می‌دهد.

 

در دنیای علم حقوق یک وکیل می تواند در چهارچوب قوانین حاکم بر کشور تمام تلاش خود را کرده، مدارک و مستندات لازم را جمع آوری و به دادگاه تقدیم نماید اما در نهایت این قوانین و قاضی هستند که نتیجه نهایی را تعیین می کنند فلذا  وکیل هیچ زمان نمی‌تواند نتیجه دعوا را تضمین کند و موکل هم هرگز نمی‌تواند بیشتر از اقدامات معمول و خارج از وظیفه وکالت از وکیل متوقع باشد. این جمله در اصطلاح حقوقی به وکالت به وسیله است نه به نتیجه تعبیر می‌گردد.

 

بنابراین اگر بعد از انعقاد قرارداد وکالت و پیگیری امور حقوقی یا کیفری توسط وکیل؛ نتیجه دعوا به ضرر یا شکست موکل به پایان رسید وکیل به شرط عدم تقصیر؛ مسئولیت ندارد و نیز مستحق حق‌الوکاله قراردادی می‌باشد و اگر موکل مدعی است از اقدامات و یا قصور وکیل متضرر شده است می‌تواند با اثبات امر از وکیل خود جبران خسارت بخواهد البته رابطه سببیت بین رفتار وکیل و ورود ضرر و زیان به موکل شرط است‌.

 

هرگاه انجام کار به دستور و خواست دیگری باشد و فرد قصد تبرع و اقدام رایگان نداشته باشد مستحق اجرت عمل خویش است.

 

حق‌الوکاله وکیل بر اساس موضوع، پیچیدگی پرونده، تجربه و تبحر وکیل و ... تعیین می گردد.  حق الوکاله به صورت توافقی بین وکیل و موکل است اما چنانچه در این مورد حق الوکاله تعیین نشده باشد و یا وکیل و موکل در میزان حق الوکاله به مشکل خورده باشند  حق الوکاله طبق تعرفه و در نبود تعرفه؛ وکیل براساس عمل خود مستحق اجرت المثل دریافت می کند.

 

نکته جالب توجه این است که ایین نامه تعرفه حق‌الوکاله، وکلا را ملزم به درج مبلغ دقیق حق‌الوکاله در فرم وکالت‌نامه نموده و استفاده از واژه‌های مبهمی چون (منطبق بر تعرفه) را ممنوع کرده است و تذکر داده مبلغ باید دقیقاً تعیین شود.

 

ضمناً در صورتی که حق‌الوکاله وجه نقد نباشد وکیل موظف است ضمن درج اصل حق‌الوکاله، معادل ارزش ریالی آن را در وکالت‌نامه اظهار نماید.

 

 

چگونگی محاسبه حق الوکاله 

قرارداد حق‌الوکاله نوعی توافق است که میان وکیل و موکل شکل می‌گیرد. موضوع دعوا، یکی از ارکان مهم در تعیین حق‌الوکاله است که باید مشخص گردد.

 

 نکته مهم دیگر در تعیین میزان حق‌الوکاله اینست که بعضی از دعاوی حقوقی از جمله مطالبه وجه یا دعاوی خانوادگی مانند مهریه میزان حق‌الوکاله درصدی از خواسته است در این موارد لازمست میزان دقیق خواسته برای تعیین حق‌الوکاله مشخص باشد.

 

 

 

expense of lawyer

 

 

تعیین میزان حق‌الوکاله همیشه باتوجه به میزان خواسته دعوا صورت نمی‌گیرد. مثلا در شکایات کیفری معمولا میزانی از حق‌الوکاله با تراضی و توافق طرفین تعیین شده و طبق قانون تراضی در تعیین حق‌الوکاله معتبر است.

 

میزان حق‌الوکاله باتوجه به حدود مشخص شده برای مداخله وکیل هم قابل تعیین است. مثلاً حق‌الوکاله وکیلی که تنها حق پیگیری پرونده در مرحله بدوی و تجدید نظر دارد با وکیلی که حق مداخله در دیوان عالی کشور با عناوینی چون فرجام خواهی یا اعاده دادرسی دارد متفاوت است و معمولا میزان حق‌الوکاله در این موارد بیشتر و بالاتر از مراحل بدوی و تجدید نظر تعیین می‌شود. و در نهایت لازم به توضیح است که حق‌الوکاله توافقی برای پیگیری و مطالعه صرف پرونده در دادسرا می‌تواند حق الوکاله‌ای محدودتر ازمراحل دادرسی و دادسرا در نظر گرفته شود.

 

 

چه زمانی باید حق‌ الوکاله پرداخت شود؟

براساس ماده ۲۲ آیین نامه تعرفه وکلا، حق‌الوکاله وکیل باید ابتدای هر مرحله به وکیل پرداخت گردد. مگر اینکه به نحوی دیگر توافق شده باشد. زمان پرداخت حق الوکاله مدت خاص و مشخصی ندارد و بر اساس شرایط موکل، بین وکیل و موکل به صورت توافقی تعیین می گردد. مثلا ممکن است وکیل در یک پرونده حق الوکاله را به صورت یکجا دریافت کند چرا که پرونده تنها در یک مرحله انجام می شود اما گاها ممکن است بخشی از حق الوکاله را در ابتدای کار، بخشی اواسط و مابقی پس از صدور رای نهایی واریز گردد.  

 

نکته حائز اهمیت اینکه معمولاً میزان دقیق حق‌الوکاله باید در قرارداد وکالت مشخص و لحاظ گردد و بر همین مبنا تمبر مالیاتی هم توسط وکیل ابطال و به وکالت‌نامه الصاق می‌گردد.

 

 

آیا نرخ حق ‌الوکاله در دعاوی با موضوعات مختلف متفاوت است؟

بله بدون شک موضوع پرونده در میزان حق الوکاله موثر است. حق‌الوکاله دعاوی مالی و غیرمالی متفاوت است. دعاوی مالی دعاوی هستند که هدف از آنها مستقیم یا غیر مستقیم بدست آوردن مال یا حق مالیست.

 

منصوص ترین دعوای مالی نفقه است که هدف و قصد مستقیم از طرح آن بدست آوردن مال است.

و منصوص‌ترین دعوای غیرمالی تمکین و حضانت است که اگرچه در جاهایی منتج به دریافت حقوق مالی هم هست اما در اصل و نوع خود غیرمالی بشمار می‌آید.

 

 

الف) در دعاوی مالی میزان مشخصی از درصد بهای خواسته  بعنوان حق‌الوکاله در نظر گرفته می‌شود.

 

  • مستند به ماده ۹ ایین نامه تا مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال ۸ درصد بهای خواسته
  • از ۵۰۰ میلیون ریال تا ۲ میلیارد ریال ۷ درصد بهای خواسته

  • حق‌الوکاله از۲میلیارد ریال تا ۱۰ میلیارد ریال ۵ درصد بهای خواسته

  • نسبت به مازاد بر ۱۰میلیارد تا۳۰ میلیارد ریال ۴ درصد بهای خواسته

  • از ۳۰ میلیارد به بالا ۳ درصد بهای خواسته

 

 

ب) حق‌الوکاله دعاوی خانواده و امور حسبی و دعاوی غیر مالی

 

  • حق‌الوکاله همه دعاوی خانوادگی یا مالی ناشی از زوجیت و امور حسبی حداقل ۵ میلیون و حداکثر ۲۰۰ میلیون ریال.

  • حق‌الوکاله دعاوی که مالی نیست یا تعیین بهای خواسته ۱۱۳۰ در آن قانونا ممکن نیست ۴ میلیون ریال و حداکثر ۳۰۰ میلیون ریال.

 

 

حق‌الوکاله در دعاوی کیفری

دعاوی کیفری دعاوی هستند که به تبع امری کیفری یا وقوع جرم محقق شده و معمولاً از مرحله تعقیب و تحقیق در دادسرا آغاز و در دادگاههای مختلف کیفری ۱ و ۲ یا دادگاه انقلاب یا کیفری اطفال و نوجوانان و یا کیفری ویژه رسیدگی به جرائم نوجوانان مورد رسیدگی واقع می‌شود.

 

 

 

matter of time

 

 

حق‌الوکاله دعاوی؛ در حوزه صلاحیت هر کدام از دادگاههای فوق با توجه به نوع جرم و مجازات تعیینی بدین شرح مقرر شده است:

 

  1. حق‌الوکاله جرایم مستوجب مجازات‌های سلب حیات، قطع عضو، حبس ابد یا  حبس تعزیری درجه یک: حداقل مبلغ پنج میلیون ریال و حداکثر دو میلیارد ریال.

  2. حق‌الوکاله جرایم مستوجب مجازات‌های تعزیری درجه 2 و 3: حداقل مبلغ سی میلیون ریال و حداکثر یک میلیارد ریال.

  3. حق‌الوکاله دیگر جرایم: حداقل مبلغ ده میلیون ریال و حداکثر پانصدر میلیون ریال.

 

 

حق‌الوکاله جرایم داخل در صلاحیت رسیدگی دادگاه‌های کیفری دو و نظامی دو و اطفال و نوجوانان:

 

  1. حق‌الوکاله جرایم مستوجب مجازات‌های حدود، دیات و تعزیری درجه 4 و 5: حداقل مبلغ ده میلیون ریال و حداکثر پانصد میلیون ریال.

  2. حق‌الوکاله جرایم مستوجب مجازات‌های تعزیری درجه 6: حداقل مبلغ پنج میلیون ریال و حداکثر سیصد میلیون ریال.

  3. حق‌الوکاله دیگر جرایم: حداقل مبلغ دو میلیون ریال و حداکثر دویست میلیون ریال.

 

حق‌الوکاله اعتراض به قرارهای قابل اعتراض دادسرا: حداقل یک میلیون ریال و حداکثر یکصد و پنجاه میلیون ریال؛

 

حق‌الوکاله فرجام خواهی کیفری، تقاضای اعاده دادرسی و تقاضای اعمال ماده 477 آیین دادرسی کیفری: حداقل دو میلیون ریال و حداکثر دویست میلیون ریال؛

 

حق‌الوکاله دعاوی که فقط وکلای تبصره ماده 48 آیین دادرسی کیفری می‌توانند در آنها قبول وکالت نمایند: حداقل پنجاه میلیون ریال و حداکثر پانصد میلیون ریال.

 

 از حق‌الوکاله دعاوی کیفری موضوع این ماده پنجاه درصد مربوط به فرآیند تحقیق در دادسرا اعم از دادسرای عمومی و انقلاب، دادسرای نظامی و سایر دادسراها و سی درصد مربوط به دادگاه بدوی و بیست درصد مربوط به تجدیدنظر خواهی است. در مواردی که رسیدگی فاقد مرحله دادسرا است، حق‌الوکاله مرحله دادسرا به حق‌الوکاله مرحله بدوی افزوده می‌گردد و در مواردی که حکم بدوی قطعی است حق‌الوکاله مرحله تجدیدنظر نیز در مرحله بدوی پرداخت می‌گردد.

 

 در صورت قبول فرجام خواهی یا اعاده دادرسی و نقض رأی سابق و عودت پرونده به مرجع سابق همعرض جهت رسیدگی و وکالت وکیل در مرحله جدید، حق‌الوکاله آن مرحله نیز اضافه خواهد شد.

 

در صورتی که پرونده دارای چند موضوع اتهامی باشد، ملاک تعرفه اتهامی است که دارای جرم اشد است و به ازای هر جرم اضافه تر 20 درصد همان حق‌الوکاله به تعرفه اضافه می‌گردد.

 

 

عزل یا استعفای وکیل چه تاثیری بر حق‌الوکاله دارد؟

درمورد تاثیر عزل یا استعفای وکیل بر حق‌الوکاله باید چندنکته بررسی شود؛

اول انکه عزل یا استعفای فوق در ابتدای رسیدگی و در فاصله میان طرح دعوا تا مقاطع تشکیل جلسه بوده یا خیر.

ایا عزل وکیل درزمانی روی داده که پرونده بعد صدور رای بوده است؟

در فرض نخست هنوز اقدامات ابتدایی از سوی دادگاه مانند تعیین زمان جلسه و روز رسیدگی مشخص نشده و عملا وکیل افدام خاصی در جهت دفاع از موکل انجام نداده است.

 

 

 

law and lawyer items

 

 

در فرض دوم جلسات رسیدگی تشکیل و ختم شده رسیدگی به مستندات انجام شده و پرونده از این جهت دیگر احتیاج به حضور وکیل و موکل ندارد ومنتظر صدور حکم است.

 

مستند به بند ۲۴ آیین نامه

در صورت عزل، فوت یا حجر موکل یا استحقاق وکیل یا انتفاع موضوع وکالت به جهتی از جهات قانونی، چنانچه پرونده آماده صدور رأی باشد، تمام حق‌الوکاله آن مرحله به وکیل تعلق خواهد گرفت. در غیر این صورت، میزان حق‌الوکاله به تناسب کاری که وکیل در آن مرحله انجام داده است، حسب مورد به تشخیص کانون یا مرکزتعیین خواهد شد.

 

 

آیا شکست موکل در دعوای مطروحه باعث عدم استحقاق وکیل نسبت به حق‌الوکاله است؟

همانگونه که قبلاً هم ذکرشد تعهد وکیل دادگستری تعهد به وسیله است. یعنی او باید به تعهدات قراردادی وکالت خود عمل کرده و در جلسات دادرسی حضور یافته و از حق موکلش دفاع کند؛ اما هیچ تضمینی به نتیجه وجود ندارد بنابراین درصورت عدم حصول موفقیت موکل حق ندارد حق‌الوکاله را کسر یا از پرداخت آن امتناع کند. در صورت خودداری موکل از پرداخت حق‌الوکاله به انجام تعهدش الزام و اجبار می‌شود.

 

وقتی در جریان رسیدگی به دعوا؛ پرونده منجر به صدور قرارشود تکلیف حق‌الوکاله وکیل چه می‌شود؟

لازمست ابتدا تفاوت میان قرارهای صادره در دادگاه یا دادسرا با رای بررسی گردد.

 

اگر رای دادگاه مربوط به ماهیت دعوا باشد و قاطع آن بطور کل ی یا جزئی باشد حکم و در غیر اینصورت قرار نام دارد.

با این تفسیر زمانی که پرونده به جریان می‌افتد لازمست تا به صدور حکم مناسب منتهی گردد اما گاهابراثر وقایع و اتفاقاتی ممکن است پرونده منجر به صدور قرارشده و در نهایت ختم گردد.

حق‌الوکاله وکیل تلفنی یا حضوری بسته به اینکه در چه مقطع و مرحله و نیز منجر به صدور کدام یک از قرارها گردد متفاوت است.

 

 

دریافت مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

 

ماده آیین نامه (12) در مواردی که دعوا به یکی از نتایج زیر منجر شود، حق‌الوکاله به ترتیب زیر تعیین می‌شود:

 

  • قرار ابطال دادخواست پیش از پاسخ به دعوا و دفاع از آن: یک چهارم حق‌الوکاله مرحله نخستین.

  • قرار رد دادخواست پس از پاسخ به دعوا و دفاع از آن: یک دوم حق‌الوکاله مرحله نخستین.

  • قرار عدم استماع یا رد دعوا به عللی مانند مرور زمان و اعتبار امر مختوم و رد تقاضای اعاده دادرسی: تمام حق الوکاله‌ای که برای حکم مقرر است.

  • حق الوکاله قرار سقوط دعوای تجدیدنظر پیش از پاسخ به دعوا و دفاع از آن: یک چهارم حق‌الوکاله مرحله تجدیدنظر.

  • حق الوکاله قرار سقوط دعوای تجدید نظر پس از پاسخ به دعوا و دفاع از آن: یک دوم حق‌الوکاله مرحله تجدید نظر.

  • حق‌الوکاله اعتراض به قرارهای حقوقی قابل اعتراض حداقل یک میلیون ریال و حداکث یکصد میلیون ریال است.

 

تبصره: در صورت فسخ یا نقض قرارهای موضوع این ماده و اعاده پرونده جهت ادامه رسیدگی ماهوی، حق‌الوکاله آن مرحله به وکیل تعلق می‌گیرد.

 

 

آیا وکیل می‌تواند طبق تعرفه حق‌الوکاله را از موکل دریافت نکند؟

می توان من باب این مورد مشاوره حقوقی داشت اما در ابتدا باید دانست که وکیل برای دریافت حق‌الوکاله از موکل آزاد است و می‌تواند طبق تعرفه عمل نکند و به موجب قرارداد مالی جداگانه مبلغی بیشتر یا کمتر از حق‌الوکاله از موکل خود مطالبه کند به همین خاطر میزان دقیقی از حق‌الوکاله متصور و مدنظر نیست لازم به ذکر است که وکلا براساس قراردادمالی منعقده؛  می‌بایست تمبر مالیاتی سالیانه ابطال و به همین دلیل اخذ هرمبلغی بیش از تعرفه ایراد قانونی ندارد. از آنجا که هر پرونده روال قانونی خودش را دارد و بابد مراحل و مقاطع مختلفی را طی کند بهتراینست که حق‌الوکاله هر مرحله؛ در همان مرحله تعیین و پرداخت گردد.

 

 

تفاوت وکیل معاضدتی و تسخیری در نوع حق‌الوکاله

اشخاص برای مراجعه به دادگاه و دفاع از دعاوی حقوقی و کیفری خود گاه تمکن و ملائت کافی را ندارند. و گاه حق‌الوکاله‌های سنگین برخی از وکلا آنهارا بطور کلی از استفاده از وکیل دادگستری در امور حقوقی و کیفری منصرف می کند.

 

نکته‌ای که هست اینکه هرچند حساسیت امور کیفری بخاطر سنگینی مجازات و گاهی جبران ناپذیری اشتباهات قضایی یا عدم امکان دفاع از خود باعث؛ اثبات نیاز متهم و شاکی به مداخله وکیل در مراحل رسیدگی می‌شود اما قابل انکار نیست که؛ عدم ملائت شاکی در انتخاب وکیل امور حقوقی؛ هم باعث نقض قانون و بی عدالتی در جامعه می‌شودگاهی سالها نظاره کردن نقض تعهدات و عدم الزام به جبران خسارات تنها به دلیل نداشتن شرایط خوب مالی برای دریافت راهکار و پیگیری امور حقوقی توسط وکیل است‌ که متاسفانه افراد بی بضاعت یا کم بضاعت امکان دفاع از خود را پیدا نمی کنند.

 

وکیل تسخیری به تعبیرقانون وکیلیست که در برخی جرائم به تقاضای متهم؛ یا به پیشنهاد قاضی دادگاه بر‌ای متهم تعیین می‌شود. این حق در دادگاه های کیفری برای شاکی پرونده هم به شرط احراز شرایط دریافت وکیل تسخیری در نظر گرفته شده است. نکته مهم در حق‌الوکاله درخواستی از طرف وکیل است که دادگاه بررسی و دستمزد او را از محل بودجه قوه قضاییه تامین و به او می پردازد.

 

 

 اگر موکل حق‌الوکاله را نپردازد آیا وکیل حق دارد از حضور در جلسات دادگاه خودداری و از دفاع امتناع کند؟

 

اگر موکل حق‌الوکاله وکیل را نپردازد یا اقساط را به تأخیر اندازد در مقابل وکیل حق ندارد از حضور در دادگاه یا دفاع از موکل امتناع کند و در صورت اقدام به اعمال فوق دارای مسئولیت انتظامی خواهد بود‌.

 

 

جداول نرخ حق الوکاله به تفکیک دعاوی

 

دعاوی حقوقی

نوع دعوی حقوقی

حق الوکاله

الزام به تنظیم  اسناد رسمی و تحویل مبیع

4 میلیون تومان

الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی

3 میلیون تومان

الزام به تنفیذ صلح نامه

4 میلیون تومان

دعوای ابطال قرارداد

4 میلیون تومان

استرداد مبیع

4 میلیون تومان

اثبات مالکیت

4 میلیون تومان

انحلال قرارداد

4 میلیون تومان

تامین دلیل

1 میلیون تومان

ابطال معاملات

4 میلیون تومان

دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال

2 میلیون تومان

مطالبه خواسته و دین طبق رسید عادی

دو الی چهار درصد

صدور قرار تامین خواسته در اموال غیر منقول

1میلیون تومان

مطالبه وجه چک و تامین خواسته و توقیف اموال

دو الی چهار درصد

مطالبه وجه سفته و تامین خواسته

 

دو الی چهار درصد

تامین خواسته در سایر اسناد تجاری و دعاوی حقوقی

1میلیون تومان

 

اعسار از پرداخت وجه چک

1میلیون تومان

اعسار از پرداخت محکوم به

1میلیون تومان

اعسار از پرداخت  وجه سفته

1میلیون تومان

تصرف عدوانی

۲میلیون تومان

مزاحمت

۲میلیون تومان

ممانعت از حق

۲میلیون تومان

خلع ید

4 میلیون تومان

قلع و قمع

3 میلیون تومان

دعاوی طاری

4میلیون تومان

دعاوی اسناد ثبت احوال

4میلیون تومان

دعاوی متقابل

بستگی به دعاوی اصلی دارد

درخواست تامین دلیل

1میلیون تومان

دعاوی مستند به سند رسمی

4میلیون تومان

دعاوی علیه متوقف

6میلیون تومان

ارجاع به داوری

۲میلیون تومان

رسیدگی به اصالت سند و صحت اسناد

۲میلیون تومان

اثبات وقفیت

6میلیون تومان

بطلان وقف

4میلیون تومان

دعاوی ناشی از تعهدات شرکت

6میلیون تومان

دعاوی اعسارکیفری

1میلیون تومان

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دو الی چهار درصد

مطالبه دیون و خسارات

1میلیون تومان

دعاوی تقسیط

4میلیون تومان

فسخ قراردادها

4میلیون تومان

تنفیذ قراردادها

4 میلیون تومان

استرداد مورد معامله

4 میلیون تومان

اثبات مالکیت در دعاوی خلع ید

4 میلیون تومان

افزایش اجاره بها

2 میلیون تومان

مطالبه اجاره بها

2 میلیون تومان

تخلیه اماکن تجاری

2 میلیون تومان

 

 

دعاوی امور حسبی

نوع دعوی امور حسبی

حق الوکاله

صدور حکم حجر

1 میلیون تومان

حکم رشد از طرف دخترو پسر

1 میلیون تومان

مهر و موم ترکه متوفی

3 میلیون تومان

تقسیم ترکه

3 میلیون تومان

حصر وراثت

 

1 میلیون تومان

امور غائب مفقود الاثر

1 میلیون تومان

 

دعاوی ثبتی

نوع دعاوی ثبتی

حق الوکاله

ابطال صورت جلسه تغییرات

3 میلیون تومان

دعاوی ثبتی

2میلیون و 500 هزار

معامله معارض

2میلیون و 500 هزار

جرائم ثبتی در حکم جعل

2میلیون و 500 هزار

جرائم ثبتی در حکم کلاهبرداری

2میلیون و 500 هزار

جرائم ثبتی در حکم خیانت در امانت

2میلیون و 500 هزار

 

دعاوی خانواده

نوع دعاوی خانواده

حق الوکاله

ابطال ثبت واقعه ازدواج

1 میلیون تومان

ابطال ثبت وااقعه طلاق

1 میلیون تومان

الزام به بذل مدت متعه

1 میلیون تومان

تحویل فرزند

1 میلیون تومان

تغییر جنسیت

1 میلیون تومان

درخواست سرپرستی طفل

1 میلیون تومان

عزل امین

1 میلیون تومان

فسخ نکاح

3 میلیون تومان

حضانت

1 میلیون تومان

استرداد جهیزیه

1 میلیون تومان

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

1 میلیون تومان

اذن در ازدواج

1 میلیون تومان

اهداء جنین

1 میلیون تومان

تعدیل نفقه

1 میلیون تومان

تنفیذ طلاق

4 میلیون تومان

رفع حجر

1 میلیون تومان

عزل ناظر

1 میلیون تومان

منع اشتغال زوجه/زوج

1 میلیون تومان

ملاقات با فرزند

1 میلیون تومان

مطالبه نفقه

1 میلیون تومان

ثبت واقعه ازدواج

2 میلیون تومان

استرداد طفل

1 میلیون تومان 

بطلان نکاح

4 میلیون تومان

طلاق از طرف زوجه

5 میلیون تومان

ثبت واقعه رجوع

1 میلیون تومان

ضم امین

1 میلیون تومان

عزل وصی از وصایت

1 میلیون تومان

اعسار از پرداخت مهر

1 میلیون تومان

مطالبه مهریه

 دو الی چهار درصد از مهریه

الزام به تمکین

1 میلیون تومان

تجویز ازدواج مجدد

1 میلیون تومان

اثبات نسب

5 میلیون تومان

 

دعاوی کیفری 

نوع دعاوی کیفری

حق الوکاله

جرائم کیفری حدی

4 میلیون تومان

جرائم علیه نفوس

8 میلیون تومان

جرائم ضد امنیت داخلی و خارجی

8 میلیون تومان

اهانت به مقدسات و سوءقصد به مقامات

6 میلیون تومان

تهیه و ترویج سکه تقلبی

3 میلیون تومان

جعل و تزویر

3 میلیون تومان

استفاده از سند مجعول

3 میلیون تومان

جرائم رایانه ای

2 میلیون تومان

اعمال منافی عفت

2 میلیون تومان

جرائم علیه اموال و اسناد و مالکیت و مدارک

2 میلیون تومان

توهین

1 میلیون تومان

دعاوی کیفری خانواده

2 میلیون تومان

ترک انفاق

2 میلیون تومان

تدلیس در ازدواج

2 میلیون تومان

کودک آزاری

2 میلیون تومان

اغوا یا تحریک مردم به جنگ با قصد بهم زدن امنیت

6 میلیون تومان

جرائم سیاسی و امنیتی

6 میلیون تومان

جرائم علیه اسایش عمومی

6 میلیون تومان

افشای اسرار حرفه ای

2 میلیون تومان

سرقت

2 میلیون تومان

ادم ربایی

4 میلیون تومان

نشر اکاذیب

1 میلیون تومان

جعل گواهی اشتغال به تحصیل

2 میلیون تومان

جعل اسکناس و برات و اسناد تعهد آور بانکی

2 میلیون تومان

جعل مهر و منگنه

2 میلیون تومان

تصدیق نامه خلاف واقع

3 میلیون تومان

تهدید به بمب گذاری وسایل نقلیه عمومی

3 میلیون تومان

تخلیه اطلاعاتی براثر بی مبالاتی

3 میلیون تومان

عدم رعایت اصول حفاظتی

2 میلیون تومان

نشر اکاذیب

2 میلیون تومان

هجو و انتشار هجویه

 میلیون تومان

اختلاس

8 میلیون تومان

ارتشا

2 میلیون تومان

کلاهبرداری

3 میلیون تومان

خیانت در امانت

3 میلیون تومان

افترا

1 میلیون تومان

افترای عملی

2 میلیون تومان

ورود غیر مجاز

2 میلیون تومان

استفاده از اموال دولتی

2 میلیون تومان

تخریب

3 میلیون تومان 

ورشکستگی

4 میلیون تومان

ساخت وسیله برای ارتکاب جرم

2 میلیون تومان

هتک حرمت

2 میلیون تومان

جرائم ناشی از تخلفات رانندگی

2 میلیون تومان

 

 

دعاوی امور اداری، ثبت برند، اختراع و کارت بازرگانی

نوع دعاوی اداری ...

حق الوکاله

اخذ کد اقتصادی به صورت عادی یک ماه و نیمه

900 هزار تومان

اخذ کد اقتصادی به صورت فوری یک هفته با اجاره نامه در محل اداری خودمان

900 هزار تومان

اخذ گواهی ارزش افزوده

1 میلیون تومان

درخواست پلمپ دفاتر

170 هزار تومان

دریافت جواز تاسیس ده روزه

1 میلیون تومان

ثبت برند

یک میلیون و دویست هزار تومان

ثبت طرح صنعتی

یک میلیون و دویست هزار تومان

ثبت اختراع

1 میلیون تومان

اخذ پروانه کسب

1 میلیون تومان

اخذ کارت بازرگانی و تمدید

یک میلیون تومان

ثبت تاسیس  کلیه شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری

400 هزار تومان

ثبت تغییرات کلیه شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری

350 هزار تومان

کاهش یا افزایش سرمایه

350 هزار تومان

ورود و خروج شریک یا سهامدار

350 هزار تومان

نقل و انتقال تبدیل سهام

350 هزار تومان

تغییر یا انتقال آدرس

350 هزار تومان

انحصار وراثت

350 هزار تومان

حق امضا

350 هزار تومان

هیئت مدیره

350 هزار تومان

بازرسین

350 هزار تومان

تغییر نام

350 هزار تومان

در کل هر تغییراتی به جز تغییرات در شماره ثبت توسط ما با حرفه ای ترین صورت جلسات

350 هزار تومان

ایجاد شعبه

400 هزار تومان

انحلال شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری

400 هزار تومان

اظهارنامه مالیاتی عدم عملکرد

300 هزار تومان

اظهارنامه تغییر حوزه مالیاتی

300 هزار تومان

تنظیم حرفه ای کلیه نامه ها و فرم های اداری و تجاری به نفع صاحب قرارداد

50 تا 100 هزار تومان

تنظیم حرفه ای کلیه قراردادهای تجاری از قبیل همکاری,شراکت,نمایندگی, فروش ,اجاره محل یا اجاره نیرو و غیره... .

350 هزار تومان

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام برای یک وکیل متعهد ودلسوز والبته طرفدار حق و عدالتخواه احقاق حقوق موکل بخصوص اگر بی پناه وبی کس باشد اولین اولویت زندگی کاری وحرفه ای اوست البته اگر وکیلی دارای صلاحیتهای علمی وتخصصی واخلاقی لازم باشد مراجعات به او آنقدری هست که بتواند درآمد مکفی برای تامین معاش وزندگی خود را داشته باشد.شما هم می توانید تخصص توان فکری وعدالتخواهی و حق محوری جناب آقای دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی وکیل دعاوی مختلف را امتحان کنید کد وکالت۲۹۳۰۱
سلام توضیحاتتون برای تولید محتوا بسیار عالی و مناسب و صداقت در کلام رو کامل میشه از متن متوجه شد چه قدر خوبه که همچین سایتی در ایران وجود داره و عامه مردم میتونن از خدماتشون استفاده کنن امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید
سلام و خسته نباشید من برای یک پرونده با وکیل تلفنی تماس گرفتم و از خدمات مشاوره و وکالتشون استفاده کردم. واقعا یک تیم جوان و پرانرژی و با انگیزه که در تمام مراحل پیگیر پرونده و کارم بودند. موفق باشید
با سلام خدمت کاربران ارجمند.قرارداد وکالت با وکیل و حق الوکاله در درجه اول مبتنی بر توافق بین وکیل و موکل است البته آئین نامه حق الوکاله هم در سال ۱۳۹۸ توسط رئیس محترم قوه قضائیه به روز شد.در هر صورت در موسسه وکیل تلفنی تمامی مبالغ مشاوره ها و حق الوکاله اعلامی وکلا با توجه به شرایط اقتصادی روز جامعه ما به شما عزیزان کاربر اعلام می گردد و مبالغ به طرز فاحشی پائین تر از عرف وکلا است.حتما مطالب خوب موسسه را در باب موضوع حق الوکاله مثل سایر مطالب مطالعه کنید.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی به کد ۲۰۵۵۴
توضیحات در مورد حق الوکاله خیلی خوب بود وبه نظر من حقالوکاله در وکیل تلفنی خیلی کم هزینه تر از وکلای بیرون هست ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
درود دوستان امور ثبتی امور شبه قضایین حتی اگر منجر به اگهی هم بشن با یک اشتباه شما میتونن بعدها باعث ایجاد هزاران مشکل قضایی اداری مالیاتی شوند لطفا لطفا هرگز این کارا انجام ندهید و به متخصص بسپرید
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان و همكاران بزرگوار در خصوص مقاله حق الوكاله تنظيم شده فوق كه بسيار كاربردي و تفصيلي تهيه و تنظيم شده است كمال تشكر و قدرداني را دارم و اينكه معيار انتخاب حق الوكاله اي كه براي مثال از ده ميليون ريال الي پانصد ميليون ريال است چيست؟!!! موفق و پيروز باشيد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی