موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اشتباهات بزرگ در قرارداد کار

ثبت عنوان کارگر ساده به جای کارگر متخصص

هنگامی که نسبت به عقد قرارداد کار اقدام می نماییم، ممکن است خواسته یا ناخواسته اشتباهاتی رخ دهد. اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار می تواند برای هر شخصی، چه کارگر و چه کارفرما رخ دهد. برخی از این اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار باعث ایجاد صدمات جبران ناپذیری می شوند. این اشتباهات می توانند به مسائل مربوط به بازنشستگی و بیمه کارگر زیان رسانده و برای کارفرما تبعات قانونی سنگینی به همراه داشته باشد. یکی از اشتباهات رایجی، ثبت عنوان کارگر ساده به جای کارگر متخصص است. گرچه در نگاه اول، این اشتباه کوچک به نظر میرسد، اما باید بدانید یکی از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار که شرایط بدی را خصوصا برای کارگر ایجاد می کند، همین مسئله است.

ثبت رده و عنوان شغلی، در میزان پایه حقوق و بیمه تاثیر دارد. کارفرما موظف است حق بیمه ی بیشتری را برای کارگران متخصص و حرفه ای رد کند. به همین دلیل، متاسفانه گاهی برخی از کارفرمایان عنوان شغلی کارگران حرفه ای را، به عنوان کارگر ساده در لیست کارگران خود، تغییر می دهند. همین موضوع باعث می شود که در سال های آینده، میزان حقوق بازنشستگی دریافتی این کارگر نیز کمتر باشد. چنانچه در این زمینه شکایتی دارید، قبل از هر چیز از مشاوره حقوقی آنلاین موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده کرده و مراحل را برای دریافت حق و حقوق خود به صورت قانونی طی کنید.

مشاوره با و.کیل قانون کار برای نگارش قرارداد کار

 

 

شروع کار بدون تنظیم قرارداد

دومین اشتباه از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار، شروع کار بدون تنظیم قرارداد است. اگر به عنوان یک کارگر نسبت به این کار اقدام کنید، ریسک بزرگی کرده اید. اگر به هنگام کار برای شما سانحه ای رخ دهد، شما هیچ مدرکی نخواهید داشت که بتوانید اثبات کنید در حال کار برای کارفرما بوده اید و نمی توانید خسارتی دریافت کنید. 

این مورد از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار به ضرر کارفرما نیز خواهد بود. اگر در شرایطی کارگر خواسته یا ناخواسته به وسایل کاری و یا محیط کار آسیبی وارد کند و یا مشکل دیگری محیط کار به وجود بیاورد، شما نمی توانید اقدامات لازم برای جلوگیری از مشکلات بیشتر و یا مواجه قانونی با کارگر خود را انجام دهید. برای تنظیم قرارداد، می توانید از مشاوره حقوقی 24 ساعته وکیل تلفنی استفاده کنید.

 

امضا قرارداد کار بدون مطالعه آن

پیش از این که بخواهید قرارداد کاری خود را امضا کنید، آن را به دقت مطالعه کنید. به این شکل می توانید از دچار شدن به یکی دیگر از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار جلوگیری کنید. امضا قرارداد بدون مطالعه ی آن در حکم این است که شما سندی را امضا کرده اید که می تواند تماما به ضرر شما باشد. در هر بند از قرارداد، امکان دارد موضوع و مسئله ای در هر زمینه ی کاری بیان شده باشد که مخالف شرایط شما بوده و در آینده برای شما ایجاد زحمت کند.

یکی دیگر از مشکلاتی که در صورت امضا قرارداد بدون مطالعه ی آن ممکن است به آن دچار شوید، مسئله ی بیمه و حقوق است. بیمه و سنوات و حقوق کارگر و تعهدات کارفرما و کارگر و همچنین مدت زمان اشتغال، به صورت کامل در متن قرارداد نوشته شده است. ممکن است توافق پیشین بر روی مبلغ و سنوات و حقوق دیگری بوده باشد اما روی برگه، متفاوت با مقدار توافق شده، مشخصات و اطلاعات نوشته شده باشد و شما متوجه آن نشده باشید. پس توصیه می کنیم برای این که از دچار شدن به این اشتباه بزرگ در مورد قرارداد کار پیشگیری کنید، قرارداد خود را به طور کامل و دقیق، مطالعه کنید. در صورتی که به مشاوره حقوقی در مورد حق و حقوق خود به عنوان کارگر یا کارفرما نیاز داشتید، می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین وکیل تلفنی که یک مشاوره حقوقی رایگان و 24 ساعته خواهد بود، استفاده کنید.

 

مشاوره حقوقی شبانه روزی

عدم امضا تمام صفحات قرارداد

هنگام عقد یک قرارداد، باید تمامی صفحات قرارداد را امضا کنید. یکی دیگر از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار این است که طرفین تصور می کنند امضای صفحه ی آخر قرارداد کافی است. به هیچ وجه نباید این کار را انجام دهید. علت این است که تمامی متن قرارداد و توافقات در میان تمامی صفحات قرارداد پخش شده است و به نوعی امضای صفحه ی آخر، یک امضای ناقض با اعتباری نامشخص خواهد بود.

توصیه می شود هر صفحه دو بار امضا شود، مهر خورده و اثر انگشت کارگر و کارفرما نیز به صورت صحیح در هر صفحه درج شود. شاید کمی زیاده روی به نظر برسد اما هنگامی که از قانون و حقوق صحبت می شود، رعایت اصول امضای قرارداد برای جلوگیری از دچار شدن به اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار، ضروری است. در صورتی که در نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه داشته و یا قصد دارید در مورد مشکلات حقوقی خود در زمینه ی امضای قرارداد کار، راهنمایی دریافت کنید، می توانید از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی واتس اپی وکیل تلفنی بهره بگیرید.

 

 

 

 

 

امضا قرارداد کار بدون تاریخ

قراردادهای اداره کار که بین کارفرما و کارگران بسته می شود با توجه به زمان انجام کار به دو دسته موقت و دائم تقسیم می‌شوند. در قراردادهای موقت باید زمان شروع و پایان کار به صورت واضح و صریح بیان شود. اما در قراردادهای کاری دائم این ویژگی وجود ندارد. در واقع در این نوع قراردادها ذکر تاریخ مربوط به پایان و مدت زمان شغل، جز اصول اصلی نمی باشد. برای جلوگیری از از رخ دادن یکی دیگر از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار بهتر است این را بدانید که اگر در یک قرارداد که بین کارگر و کارفرما بسته میشود تاریخ شروع و پایان کار ذکر نگردد، آن قرارداد به منزله یک قرارداد دائم خواهد بود در صورتی که ممکن است قراردادی که کارگر و کارفرما قصد امضای آن را داشته اند، یک قرارداد کاری موقت باشد.

البته باید این نکته را در نظر داشت که نوع سوم قراردادها یعنی قرارداد کار معین، با توجه به ماهیت خاص خود، در مورد تاریخ شروع و پایان کار با دو نوع قبلی قرارداد متفاوت است. از این جهت نیازی به ذکر تاریخ در این نوع قرارداد وجود ندارد و نمی توان این مورد را جز اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار محسوب کرد. مشاوره حقوقی شبانه روزی وکیل تلفنی می تواند مرجع خوبی برای پاسخ گویی به سوالات شما باشد. شما به صورت شبانه روزی می توانید از مزایای مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری این مجموعه بهره مند شوید.

 

تمدید شفاهی قرارداد کار

شما قصد کار کردن در هر جایی را که داشته باشید بدون شک به قرارداد کار احتیاج پیدا خواهید کرد. اما یکی از اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار این است که گاهی اوقات بین طرفین قرارداد به صورت شفاهی عقد می شود. البته بسته شدن این نوع قرارداد بین کارگر و کارفرما هیچگونه مجازاتی به دنبال نخواهد داشت که این بدان معنی است که قراردادهای شفاهی نیز از رسمیت نسبی برخوردار هستند، اما اعتبار آنها به صورت کلی از قراردادهای کتبی کمتر است چرا که اثبات وجود این نوع قرارداد ها کمی مشکل است. این مسئله به این دلیل جز اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار محسوب می‌شود که ممکن است تبعات سنگینی برای کارفرما یا کارگر پدید بیاورد و در مورد بیمه بیکاری ایجاد مشکل ‌کند. 

نگارش  قرارداد قانون کار  
وکیل برای  تنظیم قرارداد تسویه کار 
مشاوره حقوقی آنلاین برای نگارش قرارداد قانون کار  

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .
قرارداد کار از جمله عقودی است که می‌تواند به هر شکلی اعم از کتبی و شفاهی منعقد شود، اگرچه در شرایط تغییر کارفرما، امکان بروز اختلاف بر سر شرایط مورد توافق با کارفرمای قبلی وجود دارد اما تردیدی نیست که شرایط اساسی صحت عقد باید در قرارداد کار رعایت شود. در این خصوص قانون مدنی و قانون کار در مجموع دارای وجوه مشترکی مانند رعایت قواعد عمومی قرارداد‌ها بوده و بعضاً تفاوتی مانند اختلاف در سن قانونی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرد.‏ قصد و رضایت طرفین قرارداد‏ قرارداد کار مانند سایر عقود باید با قصد و رضای طرفین آن صورت گیرد. بدیهی است دو طرف قرارداد باید با تکیه بر عنصر اراده، قصد بر انعقاد عقد داشته و تعهدات ناشی از آن را با رضایت قبول کنند. البته باید متذکر شد که قانون کار به قصد و رضا اشاره‌ای نکرده است که این موضوع به خصیصه حمایتی حقوق کار باز می‌گردد. به همین دلیل امروزه قرارداد کار موضوع قانون کار، از چارچوب توجه به اراده طرفین خارج شده و از باب قواعد آمره و ارتباط با نظم عمومی شرایطی را چه از لحاظ صوری و چه ماهوی حتی با نارضایتی طرفین به آنان تحمیل می‌کند. این شرایط در رابطه با کارفرما به صورت تعیین مزد (که حداقل آن به صورت سالانه با توجه به وضعیت تورم و قیمت‌ها متغیر است)، ساعات کار، مرخصی، تعطیلات و سایر مزایا است.‏ همچنین در رابطه با کارگر با تعیین نوع کار یا حرفه، وظایف او به صورت قبول شرایط مذکور و اشتغال در محل کارگاه با تکیه بر عرف و عادات شغلی ظهور پیدا می‌کند. به علاوه از آنجایی که کارگر و کارفرما نمی‌توانند از شرایط و امتیازات کمتر از آنچه در قانون کار مقرر شده است، عدول کنند، لذا منافع کارگران حفظ خواهد شد.‏ اما در خصوص عنصر رضایت در قرارداد کار باید توجه کرد که دو عامل اشتباه و اکراه از عوامل زایل‌کننده رضا است.‏ عامل نخست یعنی اشتباه، موردی را شامل می‌شود که مهارت و تخصص کارگر، مورد نظر کارفرما باشد. به طور مثال کارگری برای امور منبّت کاری و دکوراسیون به‌ کار گرفته شود؛ در حالی که مهارت وی نجاری باشد که چون منظور صاحب کار را برآورده نمی‌کند موجب خلل و خدشه به قرارداد و عدم نفوذ آن می‌شود.‏ عامل دوم یعنی اکراه نیز شامل فشار غیر متعارفی است که برای وادار کردن کارگر جهت تنظیم قرارداد صورت می‌گیرد.‏ البته طبیعی است که در شرایط رکود اقتصادی و فقر بیش از حد، ممکن است کارگری بدون میل باطنی تن به شرایط نامطلوبی بدهد. اما این امر که در قانون مدنی نیز آمده است، اضطرار تلقی می‌شود و آثار اکراه یعنی عدم نفوذ عقد را در برندارد. با نادیده گرفتن قصد و رضا در قانون کار می‌توان گفت که عنصر رضایت که از اصول قرارداد‌ها در حقوق خصوصی است تحت تأثیر قواعد حمایتی، آن چنان دچار دگرگونی شده است که حاکمیت اراده دولت را به عنوان طرف سوم قرارداد کار، قابل نفوذ دانسته است.‏ بر این اساس، قانون کار در قالب تجلی اراده مذکور به کمک کارگر آمده و ضمن تکمیل قرارداد، وی را مصون از عوارض ناشی از اکراه و اضطرار می‌کند.‏ اهلیت طرفین قرارداد‏ برای انعقاد قرارداد کار، اهلیت قانونی طرفین جزو شرایط لازم است. به موجب قانون کار برخلاف کارگر که همواره شخص حقیقی است، کارفرما می‌تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد.‏ باید توجه داشت در خصوص شرکت‌هایی که مطابق قانون تجارت دارای شخصیت حقوقی هستند، مدیر یا مدیرانی که بر طبق اساسنامه شرکت مسئولیت اداره شرکت را بر عهده دارند، طرف کارگر محسوب می‌شوند. بدیهی است در مواردی که کارفرما شخص حقیقی باشد، باید بالغ، عاقل و رشید باشد.‏ همین شرایط در خصوص کارگر نیز جاری و ساری است. این موضوع بدین معنا است که مطابق قانون مدنی، افرادی مانند صغار، مجانین و افراد غیر رشید اهلیت برای اعمال حق خود ندارند و به همین دلیل از انعقاد قرارداد کار منع شده‌اند.‏ موضوع قابل ذکر در اینجا این است که قانون کار فعلی به‌کارگیری افراد کمتر از 15 سال تمام را ممنوع کرده است. بنابراین کودکان زیر سن مذکور نمی‌توانند طرف قرارداد واقع شوند. البته باید توجه داشت که بر اساس قانون مدنی سن رشد 18 سال تمام تعیین شده است و بنابراین افراد کمتر از سن رشد برای دخالت در حقوق مالی خود نیاز به ثبوت رشد از طریق دادگاه دارند، اما باید اذعان کرد که سن قانونی در محدوده قانون کار‌‌ همان 15 سال است.‏ نکته آخر این است که در صورت انعقاد قرارداد با کارگران کمتر از 15 سال، آنان استحقاق دریافت حقوق گذشته را دارند زیرا بنا به حاکمیت عام‌الشمول قواعد عمومی قرارداد‌ها از جمله قاعده استیفا، آنان در فرض اشتغال استحقاق دریافت دستمزد متعارف را دارا هستند. البته در خصوص عدم شمول قانون کار، نسبت به بعضی از موارد استثنا از شمول قانون کار، اگرچه اشتغال کارگران زیر پانزده سال در این قبیل کارگاه‌ها بلامانع است، لیکن قدر متیقن این است که در صورت انعقاد قرارداد کار با تایید ولّی آنان، کارفرمایان مکلفند دستمزد مورد توافق را پرداخت کنند.‏ مشروعیت جهت قرارداد‏ یکی از شرایط اساسی صحت قرارداد کار این است که موضوع تعهد دارای جهت مشروع باشد. به عبارت دیگر عمل موضوع قرارداد کار باید مطابق شرع و قانون باشد بنابراین اگر فردی برای انجام کاری غیر مشروع مانند تهیه مشروبات الکلی یا آلات قمار و نیز غیر قانونی مانند تهیه مواد خوردنی و آشامیدنی فاسد و غیر بهداشتی به کار گمارده شود، به لحاظ غیر شرعی و غیرقانونی بودن امری که موضوع تعهد بوده، قرارداد کار باطل است.‏ ‏معین بودن موضوع قرارداد‏ از شرایط دیگر صحت قرارداد کار، معین بودن موضوع قرارداد است. در حقیقت موضوع قرارداد کار، انجام «کار» در قبال دریافت «دستمزد» است. بر این اساس، تعهدی که کارگر انجام آن را به عهده می‌گیرد، باید کاملاً معلوم و معین باشد. بنابراین در صورتی که فردی دارای چندین حرفه و مهارت شغلی است، باید مشخص شود که وی به چه منظوری استخدام شده است. به طور مثال ممکن است فردی با داشتن گواهینامه رانندگی و تخصص در تایپ رایانه به استخدام مطب پزشک یا دفتر وکالت وکیلی درآید. در این صورت باید معلوم شود وی برای کدام یک از مهارت‌ها استخدام شده است.
با سلام و احترام همیشه عقل سلیم به ما هشدار می دهد که در انجام هرکاری یا آن را به شخص کاربلد و کاردان بسپارید و یا اینکه بعد از مشورت با افراد حرفه ای و با تجربه تمامی جوانب کار را بسنجید و بعد از آن اقدام به اخذ تصمیم نمائید چرا که بر اساس قاعده معروف " خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج " و در این گونه موارد وقتی در اساس و پایه کار دچار اشتباه شویم در ادامه کار نیز به مشکلات عدیده ای بر خواهیم خورد که ما را دچار عذاب و سردگمی خواهد کرد . یکی از موارد بسیار مهمی که جامعه ما با آن درگیر هست بحث مربوط به روابط کارگر و کارفرما است که در بسیاری از موارد کارگران شریف و محترم که قشر صبور و زحمتکش جامعه ما را در بر می گیرد نمی توانند آن طور که شایسته است حق خود را مطالبه نمایند . پس برای حل این معضل باید در همان ابتدای کار به وکلای کاردان و با تجربه موسسه وکیل تلفنی اعتماد کنیم و صفر تا صد موارد مربوط به انعقاد قرارداد کار را به آنها بسپاریم تا در موقع لزوم بتوانیم در محاکم قضایی یا سایر نهاد های ذی ربط از حق خود به طور کامل دفاع نمائیم.
قرارداد کار قراردادی معوض ، الحاقی است که کارگر با کارفرما منعقد می نماید. این قرارداد می تواند کتبی یا شفاهی باشد ، از جمله مواردی که باعث صحت این قرارداد خواهد شد، قصد و رضای طرفین ، اهلیت طرفین ، موضوع معین و مشروعیت قرارداد خواهد بود . در این میان ممکن است طرفین قرارداد اشتباهی در قرارداد داشته باشند که بسته به نوع ان قرارداد می تواند صحیح ، قابل فسخ و باطل باشد.
اثبات رابطه کاری بین کارگر و کارفرما در صورت عدم وجود قرارداد کتبی بدین صورت قابل اثبات است که با ارائه دلایل و مستندات دال بر پرداخت مبلغی به عنوان دستمزد ماهانه از سوی کارفرما به گارگران این موضوع را میتواند به اثبات برساند.
هنگامی که نسبت به عقد قرارداد کار اقدام می نماییم، ممکن است خواسته یا ناخواسته اشتباهاتی رخ دهد. اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار می تواند برای هر شخصی، چه کارگر و چه کارفرما رخ دهد. برخی از این اشتباهات بزرگ در مورد قرارداد کار باعث ایجاد صدمات جبران ناپذیری می شوند. این اشتباهات می توانند به مسائل مربوط به بازنشستگی و بیمه کارگر زیان رسانده و برای کارفرما تبعات قانونی سنگینی به همراه داشته باشد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی