موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

الزام به انتقال سهام شرکت

الزام به انتقال سهام شرکت

درباره الزام به انتقال سهام شرکت چه می دانید؟ درباره ی شرکت های مختلط غیرسهامی باید بدانید که این نوع شرکت از تعدادی شرکا با مسئولیت محدود و ضامن تشکیل شده است؛ درارتباط با انتقال سهام شرکت نسبت به شرکایی که دارای محدودیت مسئولیت هستند باید با رضایت شرکا (سه چهارم متعلق به آن ها و اکثریت عددی باشد) در صورتی که این شرط حاصل شود، باید به موجب سند رسمی انتقال انجام پذیرد و در صورتی که امتناع شود به همان صورتی که برای شرکت نسبی مقرر است انجام می پذیرد؛ اگر چیزی از متن فوق سر در نیاوردید حتماً ویدئوی زیر را مشاهده نمایید.

 

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

نحوه الزام به انتقال سهام شرکت با مسئولیت محدود؟

 

Requirement to stocktransfer

بررسی فوری و آنلاین انتقال یا عدم انتقال سهام شرکت

 

ممکن است شما صاحب شرکت با مسئولیت محدود باشید، مهم ترین سوالی که در این زمینه برای افراد وجود دارد این است که الزام به انتقال سهام شرکت با مسئولیت محدود چگونه اتفاق می افتد؟ براساس قانون در ماده ۱۰۲ قانون تجارت، شرایط نقل و انتقال شرکت با مسئولیت محدود به این صورت ذکر شده است:

سهم الشرکه شرکاء نمی ‌توانند به شکل اوراق تجارتی قابل نتقال اعم از با اسم و یا بی اسم و غیره درآید سهم الشرکه را نمی ‌توان منتقل به غیر نمود، مگر با رضایت عده از شرکاء که لااقل سه ربع سرمایه متعلق به آنها بوده و اکثریت عددی نیز داشته باشند.

با توجه به این امر که الزام به انتقال سهام شرکت با مسئولیت محدود با سهام انجام نمی گیرد؛ این سوال پیش خواهد آمد که پس چگونه باید سهم الشرکه خود را انتقال دهید؟ پاسخ به این سوال در ماده ۱۰۳ قانون تجارت، این طور آمده است:

  • انتقال سهم الشرکه به عمل نخواهد آمد مگر به موجب سند رسمی.

به همین علت زمانی که شرایط موجود در ماده 102 قانون تجارت وجود دارد در آن شرایط شرکاء می توانند سهم شرکت خود را انتقال بدهند؛ با توجه به این شرایط افراد می توانند با در دست داشتن صورت جلسه انتقال سهم الشرکه به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند؛ با توجه به حساسیت این موضوع افراد نیاز دارند که با یک وکیل حرفه ای در این زمینه مشورت کنند؛ لازم به ذکر است بدانید در برخی مواقع شرایطی وجود دارد که افراد امکان مراجعه به وکیل را به شکل حضوری ندارند، در این موقعیت می توانند با استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین از  تجارب یک وکیل پایه یک انتقال سهام به صورت 24 ساعته استفاده کنند.

 

نحوه الزام به انتقال سهام شرکت تجاری؟

 

requirement to transfer commercial holdings stock

وکیل پایه یک متخصص به انتقال سهام شرکت ها

 

یکی از سوالات متداولی که از وکیل انتقال سهام 24 ساعته در هنگام مشورت با وکیل آنلاین مطرح می شود نحوه الزام به انتقال سهام شرکت تجاری است؛ لازم به ذکر است بدانید که شریک در شرکت های تجاری با داشتن سهم از شرکت، از حق مالی برخوردار است و این امکان را دارد که آن را به غیر انتقال دهد؛ در صورتی انتقال او قانونی به حساب می آید که به وسیله ی ترتیبات قانونی انجام گرفته باشد. در صورتی که طرف دیگر از انتقال خودداری کند دادگاه نیز به انجام مناسبت های لازم خواهد پرداخت؛ برای آشنایی بیشتر با این امور می توانید در اسرع وقت از مشاوره حقوقی سریع  ما بهره بگیرید.

 

نحوه الزام به انتقال سهام شرکت تضامنی؟

مشاوره حقوقی انتقال سهام در ارتباط با الزام به انتقال سهام شرکت تضامنی باید به این امر توجه داشت که مسئولیت شرکت در قبال تعهدات شرکت به شکل مطلق وجود دارد و هنگامی که یکی از شرکاء قصد انتقال سهم خود را داشته باشد برای انجام این کار باید رضایت همه ی شرکاء را جلب کند؛ در صورتی که شرکا رضایت به این امر نداشته باشند انتقال امکان پذیر نیست.

در این موقعیت بهترین راه حل تماس فوری با وکیل متخصص سهام است. افراد می توانند برای سریع تر به نتیجه رسیدن از وکیل تلفنی استفاده کرده و به وسیله دریافت راهکار حقوقی آنلاین مشکلات خود را مرتفع کنند؛ در صورتی که شرکا به این امر رضایت بدهند باید انتقال به موجب قرارداد صورت بگیرد؛  در غیر این صورت موظف به اجرای تعهد به انتقال از طریق مراجع قانونی خواهد بود.

 

نحوه الزام به انتقال سهام شرکت نسبی؟

 

requirement to Transfer in average companies

انتقال فوری سهام شرکت های سهامی عام و خاص به صورت 24 ساعته

 

برای این نوع انتقال نص صریحی را در قانون نمی توانید پیدا کنید؛ اما با توجه به اصول و قوانینی که در شراکت وجود دارد این مسئله استنباط می شود که با توجه به مسئولیتی که شرکاء دارند انتقال زمانی صورت می گیرد که همه ی شرکا رضایت خود را اعلام کنند. به علت اینکه شرکت نسبی یک شرکت سرمایه محور است به همین علت وضعیت مالی شرکا به علت مسئولیتی که در قبال دیون و تعهدات شرکت دارای اهمیت بوده و مهم است که بدانند انتقال به چه شخصی صورت می گیرد و این موضوع حائز اهمیت است. به دلیل نبود قانون مشخص در این زمینه بیش از هر زمان دیگری افراد به یک وکیل زبده نیاز دارند کافیست برای پرسیدن سوالات حقوقی خود در این زمینه از از مشاوره حقوقی در هر زمان و هر مکان وکیل تلفنی بهره بگیرید.  

 

نحوه الزام به انتقال سهام شرکت سهامی

سهامی که در میان شرکای شرکت سهامی وجود دارد به این معنی است که نشان دهنده ی تعهدات و حقوق آن ها به میزان مشخص بوده و با توجه به برگه ی سهام است؛ برگه ی سهام می تواند به شکل بی نام و نشان باشد یا نام داشته باشد که هر کدام از این ها در هنگام انتقال تشریفات خاص خود را دارند. زمانی که برگه ی سهام فاقد نام باشد به عنوان وجه حامل است و دارنده ی آن به عنوان مالک شناخته می شود، مگر که امکان داشته باشد خلاف آن را ثابت کرد؛ نکته ی قابل ذکر اینکه انتقال سهام با قبض و اقباض انجام می شود در صورتی که شریک بعد از دریافت مبلغ سهام از تسلیم آن به فرد منتقل الیه خودداری کند، زیرا خود سهام به عنوان یک عین محسوب می شود. برای انتقال سهام در این گونه شرکت ها نیازی به موافقت مدیران و مجامع عمومی شرکت نیست.

 

نحوه رسیدگی دادگاه به دعوای الزام به انتقال سهام شرکت چگونه است؟

 

trial for stock transfer conflicts

وکیل پایه یک ناظر بر انتقال سهام 

 

این دعوی به عنوان یک دعوی مالی مطرح می شود و میزان سهم الشرکه براساس میزان ارزش مالی برگه ی سهام سنجیده شده و تعیین کننده ی مرجع  صالح برای رسیدگی است؛ زمانی که ارزش سهام کمتر از بیست میلیون باشد این دعوی در شورای حل اختلاف مطرح می شود، اما زمانی که ارزش سهام بیش از بیست میلیون تومان باشد دادگاه به عنوان محل اقامت شریک صالح به رسیدگی خواهد پرداخت.

ممکن است در بعضی مواقع افراد در هنگام اقامه دعوی امکان مراجعه به وکیل حضوری را نداشته باشند که در این صورت با استفاده از مشاوره حقوقی فوری و تلفنی می توانید راهکار آنلاین حقوقی را دریافت کنید.

 

 

نجات فوری شرکت های سهامی

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

وکیل استارتاپ و مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

تجارت الکترونیک و رشد آن در کرونا

راهکارهای عملی راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

نحوه درآمد زایی از افت و خیز ارز های دیجیتال

درباره ما

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام "در هنگام انتقال سند باید رضایت همه ی شرکای ضامن وجود داشته باشد و نه تنها رضایت شرکای با مسئولیت محدود است که محدود به آورده ی آن ها بستگی دارد و از اموال شخصی آن ها برای پرداخت بدهی و تعهدات شرکت برداشت نخواهد شد؛ از این رو مشکلات حقوقی فراوانی در خصوص انتقال سهام وجود دارد که این تنها یکی از این موارد می باشد
سلام، این دعوی به عنوان یک دعوی مالی مطرح می شود و میزان سهم الشرکه براساس میزان ارزش مالی برگه ی سهام سنجیده شده و تعیین کننده ی مرجع صالح برای رسیدگی است؛ زمانی که ارزش سهام کمتر از بیست میلیون باشد این دعوی در شورای حل اختلاف مطرح می شود، اما زمانی که ارزش سهام بیش از بیست میلیون تومان باشد دادگاه به عنوان محل اقامت شریک صالح به رسیدگی خواهد پرداخت. ممکن است در بعضی مواقع افراد در هنگام اقامه دعوی امکان مراجعه به وکیل حضوری را نداشته باشند که در این صورت با استفاده از مشاوره حقوقی فوری و تلفنی می توانید راهکار آنلاین حقوقی را دریافت کنید.
توضیحات جامع و مفیدی در این زمینه ارائه گردیده است
با سلام انتقال سهام در ارتباط با الزام به انتقال سهام شرکت تضامنی باید به این امر توجه داشت که مسئولیت شرکت در قبال تعهدات شرکت به شکل مطلق وجود دارد و هنگامی که یکی از شرکاء قصد انتقال سهم خود را داشته باشد برای انجام این کار باید رضایت همه ی شرکاء را جلب کند؛ در صورتی که شرکا رضایت به این امر نداشته باشند انتقال امکان پذیر نیست. در این موقعیت بهترین راه حل تماس فوری با وکیل متخصص سهام است. افراد می توانند برای سریع تر به نتیجه رسیدن از وکیل تلفنی استفاده کرده و به وسیله دریافت راهکار حقوقی آنلاین مشکلات خود را مرتفع کنند؛ در صورتی که شرکا به این امر رضایت بدهند باید انتقال به موجب قرارداد صورت بگیرد؛ در غیر این صورت موظف به اجرای تعهد به انتقال از طریق مراجع قانونی خواهد بود.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی