موسسه وکیل تلفنی

  • پرویز فولادی وندا گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۸
  • علیرضا مداح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۰:۱۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • سمیرا مرادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۵۹:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طاووس صلواةچی طاووس صلواةچی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۵۷:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طاووس صلواةچی طاووس صلواةچی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۵۳:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طیبه اکبری طیبه اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۱۰:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۵
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عقد موقت

مشاوره حقوقی عقد موقت

ازدواج موقت، عقد موقت یا نکاح موقت به اسم های دیگری نیز مانند مُتعِه یا نکاح مقطع شناخته شده است؛ این ازدواج نوعی از ازدواج در اسلام و مذهب شیعه است، عقد وقتی به مدتی محدود باشد و برای مدت معینی واقع شده باشد، آن را نکاح منقطع می گویند که در قانون مدنی ما شناخته شده است و در بخشی از قانون ذکر شده در مواد نکاح و فصل ششم از قانون مدنی نکاح موقت درباره ی آن صحبت شده است.

 

 

 

آثار حقوقی مشاوره حقوقی قبل از عقد موقت

ازدواج موقت، عقد موقت یا نکاح موقت به اسم های صیغه و ازدواج انقطاعی نیز شناخته شده است، این ازدواج نوعی از ازدواج در اسلام و مذهب شیعه است؛ عقد وقتی به مدتی محدود باشد و برای مدت معینی واقع شده باشد، آن را نکاح منقطع می گویند که در قانون مدنی ما شناخته شده است و در بخشی از قانون ذکر شده در مواد نکاح و فصل ششم از قانون مدنی نکاح موقت درباره ی آن صحبت شده است.

ازدواج یکی از مرسوم ترین شیوه های تشکیل خانواده در کشور های اسلامی است که به صورت آیین های خاص و روش های معینی این اتفاق صورت می گیرد، نکاح به دو صورت است:

 

  • نکاح دائم که پیوند بین زن و مرد به صورت دائمی ایجاد شده است و پایان دادن به آن به صورت طلاق و جاری شدن صیغه ی طلاق است

  • شکل های ازدواج عقد موقت است که در اسلام و شرع به آن پرداخته شده است و در قرآن نیز درباره ی عقد موقت صحبت شده است و پس از تقوا پیشه کردن به نیازهای جنسی، اجازه ی عقد موقت داده شده است و از آن جا که بخش عظیمی از قانون ایران و جمهوری اسلامی ایران از شرع گرفته شده است در قانون و حقوق نیز به عقد موقت اشاره ای شده است.

 

نکاح موقت نکاحی زمان دار است

 

timed temporary marriage

خطبه صیغه آنلاین و تلفنی 24 ساعته تضمینی و معتبر

 

عقد موقت نوعی از ازدواج است که در آن زن و مرد با خواندن صیغه ی محرمیت مدت دار به عقد موقت یک دیگر، در می آیند؛ این صیغه ی موقت مدت دار است یعنی برای درستی صیغه ی عقد موقت باید مدت و زمانی برای آن در نظر گرفته شود. یکی از تفاوت های نکاح دائم با عقد موقت در این است.

این مدتی که برای عقد موقت در نظر گرفته می شود تفاوتی نمی کند، چه این مقدار بسته به توافق و خواسته های طرفین این مدت معین می شود که می تواند اندک یا زیاد باشد، مثلاً یک ساعت یا ده سال و این نوع عقد با پایان یافتن مدت و یا بذل مدت تمام می شود و محرمیت اتمام می یابد.

برای صحیح بودن این نوع عقد حتماً باید مدت تعیین شود و این مدت باید به صورت دقیق ذکر و گفته شود مدتی که تعیین می شود حتماً باید دقیق باشد؛ یعنی اگر مدت را به صورت مجهول بیان کنیم عقد باطل است؛ مثلاً برای مدت باید بگوییم یک ساعت، ده سال و غیره؛ اگر گفته شود تا زمانی که از هم خوشمان می آید یا تا زمانی که از ایران بروی یا تا وقتی که ازدواج دائم بکنیم و خانواده اجازه دهند، این نوع تعیین مدت ها مجهول است، زیرا مشخص نیست افراد تا چه زمانی از هم خوششان میاید یا چه زمانی آن فرد قصد رفتن از ایران و یا قصد ازدواج دائم را دارد پس حتماً باید مدت معین و معلوم باشد.

یکی دیگر از شرط های صحیح بودن عقد موقت، مهریه است که حتماً باید مشخص شود و این به اختیار زن نیست؛ در عقد موقت حتماً مهریه و مقدار آن باید مشخص باشد، حتی اگر زن بگوید مهریه نمی خواهم الزام بر این است که مهریه ای مشخص شود هر چند که این مهریه ناچیز و یا اندک باشد. مهر باید ارزش مالی داشته باشد و مقدار آن هم کاملا مشخص باشد مثلاً فرد باید بگوید همین روسری به قیمت بیست و پنج هزار تومان مهریه تو است، این را نیز باید در نظر گرفت طبق نظر اکثر فقها یکی از شرایط اساسی برای ازدواج دختر باکره اذن پدر او و یا جد پدری او است.

هرگاه در اصل نکاح اختلافی حاصل شود نکاح دائم محسوب می شود؛ در صورت عدم نزدیکی زوج الزام دارد به پرداخت نصف مهریه و اگر از دادن آن استنکاف ورزد زوجه باید از دادگاه درخواست الزام زوج را بکند که با اثبات عقد موقت همراه است.

به تصریح قانون مدنی زن در عقد موقت حق نفقه ندارد، مگر به صورتی دیگری آن شرط شود و عقد مبنی بر آن جاری شده باشد. در عقد موقت زوجه (زن) از زوج (مرد) ارث نمی برد؛ در صورت داشتن فرزندانی از این عقد موقت حقوقی مانند فرزندان حاصل از نکاح دائم دارند به شرطی که ازدواج به صورت قانونی و محضری ثبت شده باشد، این فرزندان؛ فرزند مشروع پدر شناخته شده و تمام حقوق اعم از نفقه و نگهداری آنان و ارث بر آن ها نیز جاری است.

برخی از احکام بین نکاح دائم و موقت مشابه است مثل عده، در عقد موقت عده بدین صورت است: در زن غیر باردار عده ی عقد موقت دوطَهر (پاکی از) است (طَهر یعنی عادت ماهانه) اگر زن با توجه به سن عادت ماهانه نشود در این صورت عِده چهل وُ پنج روز است، در زن حامله و باردار عده طلاق، بذل مدت و طلاق تا زمان وضع حمل او است؛ زن یائسه و زنی که نزدیکی نداشته نیازی به نگه داشتن عده ندارد به جز در وفات. عده ی وفات چه در نکاح دائم یا موقت چهارماه و ده روز است مگر در صورت باردار بودن زن که عده ی وفات در این زن تا وضع حمل او است.

 

مشاوره حقوقی عقد موقت

 

آثار مشاوره حقوقی تلفنی قبل از اقامه دعاوی عقد موقت

 

legal advice before timed marriage

وکیل مشکلات صیغه فوری آنلاین و تلفنی

 

نا آگاهی مردم از قوانین و حقوق خود گاهاً باعث سر در گمی مردم می شود بهتر است برای درک و فهم بیشتر از مشاوره های تلفنی حقوقی استفاده کرد تا با توضیحات کامل از مشوش شدن ذهن جلوگیری شود، با آرامش خیال و درک و فهم بیشتر از موضوع به کار مد نظر پرداخته.

بهتر است قبل از انجام اقامه ی هر دعوایی در دادگاه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق خود و آگاهی کامل و اعتماد به نفس کافی برای شرکت در جلسات رسیدگی ابتدا با فردی آگاه به موضوع و دانا در مورد مسائل پیش روی خود مشورت کرده تا از تمام مراحل و کم و کیف آن آگاه باشیم و چه بهتر است برای جلوگیری از تضییع وقت از مشاوره های فوری حقوقی استفاده کنیم.

اغلب مشاهده می کنیم مطالب پر بار و نکات مهم حقوقی در سایت ها گفته شده و این نشان می دهد افرادی آگاه با موضوعات حقوقی به بررسی این مسائل پرداخته است، از بهترین آثار مشاوره های حقوقی تلفنی قبل از اقامه ی دعوای عقد موقت این است که با  فردی آگاه و مسئول صحبت کرده این افراد وکلا و کارشناسان حقوقی هستند که در موضوعات خاص مد نظر افراد می توانند بهترین مشاوره ها را بدهند تا از بهای سنگینی که در صورت نا آگاهی ایجاد می شود پیشگیری کنند.

 

مشاوره حقوقی برای عقد موقت نَوَد وُ نُه ساله بدون اجازه همسر اول

زمان عقد موقت می تواند مدت زیادی باشد که در بیشتر مواقع برای بیشترین مدت افراد با زمان نَوَد وُ نُه ساله این عقد را انجام می دهند؛ در این گونه از عقد موقت بعضی آن را باطل می دانند و بعضی دیگر می گویند این عقد نَوَد وُ نُه ساله شبه عقد دائم است و برخی نیز می گویند نه همان عقد موقت است. چون این عقد از شمول عقد دائم بهره ای نبرده نیازی به اذن همسر اول ندارد و تنها اگر همسر اول در عقد نامه ی خود این موضوع را تصریح کرده باشد و وکالت در وکیل طلاق در هنگام صیغه ی زوج خود گرفته باشد وقتی که از صیغه کردن همسر خود آگاه شود می تواند با وکالت در طلاقی که دارد طلاق خود را خواستار شود و این در صورتی است که زوجه ی اول در عقدنامه ی خود شرط ضمن عقد آورده باشد.

 

مشاوره حقوقی فوری برای شرایط نگارش عقدنامه موقت برای استناد پذیری آن

 

writhing temporary marriage petition

نگارش فوری عقدنامه موقت به صورت آنلاین و تلفنی 24 ساعته

 

ثبت عقد موقت در دفترخانه ها به این صورت است که افراد اجازه ی نوشتن عقدنامه ی ازدواج موقت را در دفتر خانه ها ندارند، اما می توانند در قباله ی ازدواج به جای عقد دائم بنویسند انقطاع، این بدان معنی است که این قباله ی ازدواج موقت دلیلی مستند بر زوجیتی موقت بین دو فرد مراجعه کننده است و می توان به آن استناد کرد. صیغه نامه های که در انواع مختلف تک برگی و دفترچه ای است که مثل شناسنامه به نظر می رسد؛ شاید تصور کنید که این مدرکی رسمی است، اما برخلاف این تصور عامیانه این برگه تنها گواهی است مبنی بر محرمیت دو فرد نامبرده شده است. عقد موقت به صرف اعلام و موافقت دو طرف انجام می پذیرد و در نگارش آن برای مستند بودن آن بهتر است در دفترخانه ی رسمی انجام بگیرد و با شهادت دو شاهد آن را انجام داده.

 

مشاوره حقوقی جهت اثبات واقعه عقد نکاح موقت

برای اثبات عقد موقت باید طرح اقامه ی دعوا در دادگاه کرد؛ یکی از مواردی که باید در نظر گرفت این است که اقامه ی دعوا باید در محل اقامتگاه خوانده باشد یعنی در جایی که زوج است و محل زندگی و امور مهم او به حساب می آید، ابتدا باید به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواستی تقدیم کرد. باید نشانی درست محل کار یا خانه ی زوج را در دادخواست نوشته و اطمینان حاصل کرد از رسیدن این اوراق به زوج. اثبات دعوای زوجیت از جمله دعاوی خانوادگی محسوب می شود و باید در دادگاه خانواده صورت بپذیرد؛ زوجه باید دادخواستی با عنوان خواسته ی صدور حکم بر اثبات واقعه ی زوجیت پر کند و تقدیم دادگاه نماید.

به موجب قانون حمایت خانواده مصوب سال نَوَد وُ سِه دادگاه های خانواده در کلیه حوزه های قضایی شهرستان ها تشکیل شده است و اگر در حوزه ی قضایی تشکیل نشده باشد دادگاه عمومی حقوقی در آن حوزه صالح به رسیدگی دعاوی خانوادگی با در نظر گرفتن شرایط است.

رابطه ی زوجیت را می توان با اقرار و یا شهادت شهود در دادگاه به اثبات رساند، این شیوه ها متداول ترین شیوه ها در نظر گرفته می شود؛ یکی دیگر از شیوه ها این است که در ابتدای نکاح افراد قباله ی ازدواج موقت خود را تنظیم نموده باشند و این نیز شیوه ای برای اثبات زوجیت موقت است.

 

همه چیز درباره ابرا مهریه

مشکلات صیغه شدن بدون اجازه پدر

مجازات مخفیانه گوش دادن (استراق سمع)

مشکلات ازدواج یک دختر 19 ساله با یک مرد 71 ساله

مزایای طلاق توافقی فوری

درباره ما

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. عقد موقت بر خلاف عقد دایم دارای شرایط است. در عقد موقت حتما باید مهر معلوم و مدت نیز معین باشد والا عقد باطل است در صورتیکه در عقد دایم اگر مهر معلوم نباشد عقد باطل نیست. قانون گذار ما عقد موقت را پذیرفته و ان را تابع موازین شرعی و مقررات قانون مدنی دانسته است و در صورت سه شرط ثبت آن الزامی است.1- توافق طرفین 2- باردار شدن زوجه 3- شرط ضمن عقد( ماده 21 قانون حمایت خانواده مصوب 91) لذا برای پرهیز از گناه و جامعه ای سالم ازدواج موقت که از فقه امامیه گرفته شده است توسط معصومین تایید می گردد. و دارای اثاری همچون عدم پرداخت نفقه برا زوج را در پی دارد.
با سلام و عرض ادب، عقد موقت نوعی از ازدواج است که در آن زن و مرد با خواندن صیغه ی محرمیت مدت دار به عقد موقت یک دیگر، در می آیند؛ این صیغه ی موقت مدت دار است یعنی برای درستی صیغه ی عقد موقت باید مدت و زمانی برای آن در نظر گرفته شود. یکی از تفاوت های نکاح دائم با عقد موقت در این است. این مدتی که برای عقد موقت در نظر گرفته می شود تفاوتی نمی کند، چه این مقدار بسته به توافق و خواسته های طرفین این مدت معین می شود که می تواند اندک یا زیاد باشد، مثلاً یک ساعت یا ده سال و این نوع عقد با پایان یافتن مدت و یا بذل مدت تمام می شود و محرمیت اتمام می یابد.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
هموطنان عزیزما در زمینه یعقد موقت سوالات زیادی دارند از جمله اینکه آیا برای ازدواج موقت هم نیاز به اجازه ی پدر هست یانه ؟ برای پی بردن به سوالات خود می توانیم از یک کارشناس کمک بگیریم به نظر شما نزدیکترین وارزانترین کارشناس چه کسی می تواند باشد ؟ من به عنوان یک کاربر می توانم بگویم سایت وکیل تلفنی بهترین راهکار ماست چون در هر نقطه از کشور ک با شیم می توانیم به راحتی با آنها تماس بگیریم وبه صورت تلفنی مشاوره بگیریم
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
آیا می توان دختر باکره را صیغه نمود؟ در این خصوص باید گفت دختر باکره رشیده را باید با اجازه پدر یا جد پدری وی صیغه نمود. در صورتی که دسترسی به هیچ یک از آن ها وجود نداشته باشد بدون اجازه پدر صیغه قابل اجراست. در صورتی که دختر قبلا ازدواج کرده باشد و بکارت او به واسطه شوهر از بین رفته باشد در این صورت به اجازه پدر و جد پدری نیازی نیست. اما در صورتی که بکارت وی به واسطه زنا از بین رفته است اجازه پدر احتیاط واجب است. متن صیغه و انواع روش هالی جاری شدن ۴ روش در خواندن صیغه وجود دارد. در روش اول شخص ثالثی به نام عاقد وجود دارد که از دو طرف یعنی زوج و زوجه وکالت می گیرد و پس از آن ابتدا به وکالت از خانم می گوید: «زَوَّجتُ مُوکِّلَتی (نام خانم) مُوَکَّلی (نام آقا) فِی المُدَّۀِ المَعلُومَۀِ عَلَی المَهر المَعلُوم» سپس به وکالت از آقا می گوید: «قَبِلتُ التَّزویجَ لِمُوَکِّلی (نام آقا)» در روش دوم خانم و آقا صیغه مربوط به خود را می خوانند: در این صورت خانم می گوید: «زَوَّجتُکَ نَفسِی فِی المُدَّۀِ المَعلُومَۀِ، عَلَی المَهرِالمَعلُوم » و آقا بلافاصله می گوید: «قَبِلتُ التَّزویجَ» در روش سوم عاقد از عروس وکالت می گیرد که خود صیغه عقد را بخواند. در این صورت در واقع عاقد داماد است. در این صوت صیغه عقد اینگونه جاری می شود: داماد ابتدا به وکالت از عروس می گوید: «زَوَّجتُ مُوَکِّلَتِی (نام خانم) نَفسِی، فِی المُدَّۀِ المَعلُومَۀِ، عَلَی المَهر المَعلُوم» سپس بلافاصله از طرف خودش می گوید: «قَبِلتُ التَّزویج» در روش چهارم خانم از آقا وکالت می گیرد و عاقد می شود. در این صورت صیغه عقد به این صورت جاری می شود: عروس ابتدا می گوید: «زَوَّجتُک نَفسِی، فِی المُدَّۀِ المَعلُومَۀِ، عَلَی المَهر المَعلُوم» سپس بلافاصله از طرف آقا می گوید: «قَبِلتُ التزویج لموکِّلی (علی)» مهریه در ازدواج موقت در صیغه کردن باید مهریه به طور کامل معلوم شود. به عنوان مثال اگر مهریه یک شاخه گل رز است باید عنوان شود که کدام شاخه گل رز. یا اگر عنوان نشده ارزش مالی آن نیز عنوان شود. به عنوان مثال یک شاخه گل رز به مبلغ ۲۰ تومان. همچنین مدت صیغه نیز باید به صورت دقیق معلوم شود. اگر خانم و آقایی قصد انجام عقد دائم را دارند باید مدت صیقه آن ها تمام شود یا آقا بگوید بقیه مدت را به همسرم بخشیدم. در غیر این صورت عقد دائم باطل می شود. پس از جاری شدن صیغه مهریه برگردن مرد است. اگر مرد با زن رابطه برقرار کند، باید تمام مهریه را به او بدهد در غیر این صورت پرداخت نصف مقدار مهریه الزامی است.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .ازدواج موقت، عقد موقت یا نکاح موقت به اسم های صیغه و ازدواج انقطاعی نیز شناخته شده است، این ازدواج نوعی از ازدواج در اسلام و مذهب شیعه است؛ عقد وقتی به مدتی محدود باشد و برای مدت معینی واقع شده باشد، آن را نکاح منقطع می گویند که در قانون مدنی ما شناخته شده است و در بخشی از قانون ذکر شده در مواد نکاح و فصل ششم از قانون مدنی نکاح موقت درباره ی آن صحبت شده است. ازدواج یکی از مرسوم ترین شیوه های تشکیل خانواده در کشور های اسلامی است که به صورت آیین های خاص و روش های معینی این اتفاق صورت می گیرد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی