موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست تجدید نظر

 نگارش دادخواست تجديدنظر

 

معمولاً وقتی طرفین دعوا به دادگاه مراجعه می کنند، دادگاه در ابتدا یک رای را صادر می کند که آن رای بدوی می نامند. رای بدوی قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد. البته اگر رای دادگاه، قابل تجدیدنظرخواهی باشد. در صورتی که به رای محاکم دادگستری اعتراض داشته باشید، می توانید اقدام به طرح دعوا تجدید نظر نمایید. اعتراض به حکم دادگاه بدوی، طی تنظیم دادخواست تجدید نظر و ارائه آن دادگاه های صالح صورت می گیرد. نحوه تنظیم دادخواست تجدید نظر با دادخواست هایی که به دادگاه بدوی ارائه می شود، کمی متفاوت است که البته در زمان نگارش دادخواست باید قواعد مربوطه نیز رعایت شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید. 

 

 

افرادی که اقدام به طرح دعوی در مراجع قضایی می کنند، در واقع در مراحل نخستین دادرسی هستند. به بیان دیگر، خواهان که اقدام به اقامه دعوا و تنظیم دادخواست به دادگاه نموده و سپس مراحل دادرسی را انجام می دهد، در نهایت حکم مقتضی صادر می‌شود. در این مرحله، حکم از طرف دادگاه بدوی صادر شده است و احکام بدوی قابلیت اعتراض و رسیدگی مجدد را دارند. روش های مختلفی در قانون برای اعتراض به رای دادگاه نخستین یا بدوی در نظر گرفته که یکی از آنها، تجدید نظر خواهی است. اصحاب دعوی در صورتی که به هر دلیلی به حکم صادره از مرجع نخستین معترض باشند، می توانند درخواست خود را طی دادخواست تجدید نظر ارائه کنند.

 

قانون این حق را به طرفین دعوا داده است که اگر به حکم صادر شده از مراجع بدوی معترض باشند، بتوانند از طریق روش تجدید نظر خواهی اقدام کنند. برای اقامه دعوی تجدید نظر لازم است که مجددا دادخواستی مجزا جهت رسیدگی در مراجع تجدید نظر تنظیم شود. در این صورت خواهان یا وکیل او می بایست به نگارش دادخواست تجدید نظر مبادرت نمایند. برخی افراد اینگونه تصور می کنند که برای اعتراض به حکم دادگاه بدوی، می توان همان دادخواست بدوی را به دادگاه تجدید نظر ارائه کرد. اما با توجه به این که تجدید نظر خواهی، طرح دعوا مجزایی در مراجع قضایی محسوب می شود، باید اقامه آن از طریق تنظیم دادخواست جداگانه انجام شود.

 

برای تظیم دادخواست تجدید نظر، باید نکات و قواعد مربوط به دادخواست نویسی رعایت شود. عدم رعایت تشریفات و مقررات تعیین شده در زمان نگارش دادخواست تجدید نظر، منجر به این مسئله خواهد شد که مراجع قضایی تجدید نظر، به دادخواست ارئه شده رسیدگی نکنند. به همین جهت، برای آن که بتوانید دادخواست تجدید نظر که تمامی قواعد دادخواست نویسی در آن اعمال شده را تنظیم کنید، می بایست با وکلا متخصص مشورت کنید. جهت نگارش دادخواست تجدیدنظر خواهی، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در وبسایت موسسه بهره مند شوید.

 

 

تجدید نظر خواهی چیست؟

روش های اعتراض به احکام دادگاه بدوی، متعدد می باشند که یکی از آنها تجدید نظر خواهی است. تجدید نظر خواهی بدین معناست که اصحاب دعوا تقاضا می کنند که مجددا به پرونده و حکم صادر از دادگاه بدوی رسیدگی کنند. طبیعتا شخصی که حکم به نفع او صادر شده است، جهت اعتراض به رای اقدامی را انجام می دهد و طرفی که حکم علیه وی صادر گردیده است، درخواست تجدید نظر می دهد. با ارائه درخواست تجدید نظر که ممکن است از طرف خواهان یا خوانده دعوا صورت گیرد، در واقع از مرجع قضایی تقاضا می شود که مجددا رسیدگی به دعوا مطروحه را در دستور کار خود قرار دهد.

 

امکان ارائه درخواست تجدیدنظر هم در دعاوی حقوقی و هم کیفری وجود دارد که البته شیوه و نحوه رسیدگی به چنین درخواست در شکایات کیفری با حقوقی متفاوت است. شخصی که قصد دارد نسبت به حکم بدوی، اعتراض کند، باید دادخواست تجدید نظر تنظیم کرده و آن را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نماید. در واقع همان مراحلی که برای دادرسی نخستین باید انجام شود، برای درخاست تجدید نظر نیز باید اجرا شود.

 

 

rethinking petition ASAP

 

 

در چه مواردی می توان از دادخواست تجدیدنظر استفاده کرد؟

بر اساس ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی، شما می توانید به دلایل مختلف، دادخواست تجدید نظر را ارائه بدهید. یکی از دلایل درخواست تجدیدنظرخواهی، ادعای شما مبنی بر عدم اعتبار مستنداتی است که دادگاه از آن ها استفاده کرده. معمولاً اگر که شما به مستندات و مدارکی که دادگاه بر اساس آنها رای نهایی را صادر کرده است، اعتراض داشته باشید و بتوانید مدارک و اسناد بهتر و روشنگرانه تری را ارائه دهید، قادر خواهید بود درخواست تجدیدنظرخواهی کنید و مدارک و اسناد جدید را به آن ضمیمه نمایید.

 

 اگر شما شرایط قانونی شهادت شهود را رد کنید یا اعتقاد داشته باشید که قاضی به دلایل ابرازی توجه نکرده است، می توانید دادخواست تجدید نظر بدهید. به عبارت دیگر اگر بتوانید اثبات کنید که شهادت شهودی که به قاضی بر اساس بیانات آنها، رای نهایی را صادر کرده، درست نبوده و آنها شهادت دروغ داده اند، یا خود شخص قاضی به قسمت ‌های مختلفی از اسناد و مدارک توجه نکرده است، می ‌توانید درخواست تجدیدنظرخواهی بدهید. چرا که این موضوع تاثیر زیادی در رای نهایی خواهد داشت.

 

همچنین اگر کلا اعتقادی به صلاحیت قاضی یا دادگاه به عنوان صادر کننده رای نداشته باشید یا با موازین شرعی و مقررات قانونی مخالفت داشته باشید، می توانید دادخواست تجدید نظر خواهی کنید. معمولاً اگر دلایل شما، متقن و قابل قبول باشند، مرجع تجدیدنظر به آن رسیدگی می کند.

 

 

 مدارک لازم برای نگارش دادخواست تجدیدنظر

ماده 1134 قانون صراحتا تشریح می کند که شما باید حتماً تمام موضوعات مختلف، مانند مشخصات خودتان و طرف مقابل، هم چنین حکمی که به آن اعتراض دارید، نام دادگاه، تاریخ ابلاغ و دلایل محکمه پسند خود را در درخواست تجدیدنظرخواهی قید کنید و مدارک لازم را به آن ضمیمه نمایید. این کار باعث می شود که قضات برای بار دوم پرونده شما را مورد بررسی قرار بدهند. در خیلی از مواقع شاهد بودیم که بعد از تجدیدنظرخواهی، در رای دادگاه، تغییرات قابل توجهی به وجود آمده است.

 

نکته مهم در دادخواست تجدیدنظر این است که معمولاً زمانبندی دارد و اگر زمان ارائه آن بگذرد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. در بیشتر مواقع، زمان مورد نظر یا مهلت شما برای شکایت نسبت به رای دادگاه، تا ۲۰ روز بعد از رای بدوی است. شما باید در این مدت ، دادخواست تجدید نظر را به دادگاه تحویل دهید.

 

شما به سادگی می توانید دادخواست تجدید نظر را بر روی یک برگه هم بنویسید یا چاپ کنید. البته توصیه ما این است که دادخواست تجدید نظر تایپ شده باشد. بهتر است که در درخواست تجدیدنظر خود سعی کنید دلایل تجدیدنظرخواهی  را به صورت کامل و جامع توضیح دهید. توصیه می کنیم مدارک را به صورت کامل پیوست نمایید. اگر که دادخواست شما با عناوینی مانند ولایت، وصایت، وکالت و قیومیت باشد، حتماً باید کپی یا رونوشت اسناد را ضمیمه کنید. چرا که اینها می توانند در دادخواست های تجدید نظر،  موثر باشند.

 

 

 

دادخواست تجدیدنظر

 

 

مهلت ارائه دادخواست تجدید نظر

برای ارائه درخواست تجدید نظر، مهلت مشخصی در قانون تعیین شده است. از زمانی که رای دادگاه نخستین صادر می شود، به مدت بیست روز اصحاب دعوا فرصت دارند که دادخواست تجدید نظر را تنظیم نموده و آن را ثبت دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کنند. البته این مهلت برای اشخاص مقیم ایران می باشد. برای افرادی که در خارج از کشور مقیم هستند، مهلت زمان دو ماهه برای تجدید نظر خواهی تعیین شده است. برای مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

نگارش آنلاین دادخواست تجدید نظر

تنظیم دادخواست تجدید نظر، بسیار تخصصی و بعضا پیچیده است و صرفا وکلای مجرب و حرفه ای توانایی نگارش آن را دارند. برای نگارش آنلاین دادخواست تجدید نظر می توانید با کارشناسان حقوقی موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل نمایید. شما می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز، دادخواست تجدید نظر بدهید. منتها درخواست تجدیدنظر یک موضوع خیلی مهم است و باید به دقت انجام شود. چرا که اگر نگارش درخواست تجدیدنظر به دقت صورت بگیرد، شما می‌توانید به رای اعتراض کنید و احتمال دارد که در پرونده حقوقی و قضایی نیز برنده شوید. اما اگر درخواست شما دقیق نباشد، به سرعت رد خواهد شد.

 

 

The court's order about rethinking conflicts

 

 هزینه نگارش دادخواست تجدید نظر

اگر نیاز به مشاوره حقوقی در زمینه نگارش دادخواست تجدیدنظر دارید، می توانید از کارشناسان موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده کنید. ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی انواع اقسام خدمات در پرونده‌های قضایی و حقوقی (مانند مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره آنلاین رایگان) را ارائه می دهیم. از آنجا که درخواست تجدیدنظرخواهی می تواند تاثیر قابل توجهی در رای ثانویه دادگاه داشته باشد، پس بهتر است که برای نگارش آن، از وکلای مجرب و حرفه ای استفاده کنید. این امکان در موسسه حقوقی وکیل تلفنی فراهم شده است. هزینه نگارش دادخواست تجدید نظر در موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسیار مناسب است.

 

 

 مرجع صالح برای رسیدگی به دادخواست تجدید نظر

در رای بدوی، مرجع رسیدگی به دادخواست تجدیدنظر معین می شود. اما معمولاً دادگاه حقوقی عمومی یا دادگاه کیفری مرجع رسیدگی به این اعتراض ها هستند. وقتی که کسی متقاضی تجدیدنظر باشد، باید در موعد مقرر، دادخواست خود را به دادگاهی که رای صادر شده یا دفتر شعبه اول دادگاه ارائه دهد. بلافاصله پس از اینکه دادخواست توسط این مراجع وصول شد، ثبت و به آن رسیدگی می شود. معمولا وقتی که رای قاضی یا دادگاه صادر می شود، قابل تجدیدنظر بودن یا نبودن رای را معین می‌کنند. به همین دلیل اگر رای صادر شده، قابل تجدیدنظرخواهی نباشد، بدون شک درخواست بازبینی و ... نیز برای آن امکان پذیر نخواهد بود.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

نمونه درخواست تجدید نظر خواهی در امر کیفری

بسمه تعالی

درخواست تجدید نظر در امر کیفری

 

ریاست محترم دادگاه تجدید نظر استان:  ...

سلام علیکم / احتراماً / اینجانب / اینجانبه: ...

محکوم علیه / وکیل محکوم علیه: ...

دادنامه شماره: ...

مورخ: ...

موضوع کلاسه پرونده ... شعبه ... دادگاه عمومی ... که بر اساس اتهام واهی... به تحمل ... ماه / سال حبس تعزیری محکوم شده ام در مهلت قانونی نسبت به رأی صادره که واجد ایرادات اساسی و قانونی بوده اعتراض داشته با اجازه حاصل از مواد 19، 20، 21، 25، 26 و 27 قانون اصلاح موادی از قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب تجدید نظر خواهی از دادنامه صدرالاشعار در نفس امر صدور حکم بر نقض و سپس برائت اینجانب / اینجانبه، از محضر ریاست محترک دادگاه تجدیدنظر تحت استدعاست.

 

با تشکر و تجدید احترام

 

محکوم علیه / وکیل محکوم علیه

 

 

 

 

نگارش فوری لایحه به صورت 24 ساعته و تضمینی

نگارش فوری دادخواست 

نگارش فوری نامه اداری

نگارش دادخواست واخواهی

نگارش فوری شکواییه

نگارش فوری اظهارنامه

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

تماس گرفتم پاسخ ندادید
واقعا کارتون عالیه خیلی خوشحالم که خودم و خانوادم از خدمات حقوقیتون استفاده میکنیم اینکه ساعت ۳ شب بتونیم از مشاوره حقوقی با وکیل شما استفاده کنیم عالیه ممنووونم به خاطر بودنتون
سلام خیلی ممنون از مطالب ارائه شده در سایت وکیل تلفنی که کمک بسیار زیادی برای کاربران میرنماید ونحوه تجدیدنظر خواهی نسبت به دادنامه صادره واینکه در نگارش تجدیدنظر چه کاری باید انجام اد وچه مطالبی اشاره کرد ونیز مهلت تجدیدنظرخواهی واینکه در خارج از مهلت نباید تجدیدنظرخواهی کرد بسیار مفید وکاربردی است
سلام اگرچه به نظر می رسد محدودیت زمان تجدید نظر خواهی موضوعی کم اهمیت است به خصوص که در انتهای رای بدوی مهلت محدود بیست روزه یاد آوری می شود اما علیرغم این بداهت وروشنی بسیار دیده می شود که دادخواست تجدید نظر به دلیل اینکه خارج از فرجه قانونی داده شده رد می شود ورای قطعی شده وفرصت از تجدید نظر خواه سلب می شود بنابراین باید توجه کافی نمود که با احتساب روز ابلاغ واقدام تنها بیست ودوروز برای تجدید نظرخواهی فرصت هست
سلام وقتتون بخیر.من در پرونده بدوی رای به ضرر من تموم شد اما من از موسسه وکیل تلفنی خواستم که برای من لایحه تنطیم کنند و در مرحله تجدیدنظر رای ب نفع من صادر شد.از شما ممنونم
با سلام و خسته نباشید من از کاربران سایت هستم خواستم از این طریق هم بابت مقالات مفید و کاربردی هم بابت مشاوره های تخصصی که در کوتاه ترین زمان و با هزینه ای معقول حتی در خارج از ساعت اداری انجام شد کمال تشکر داشته باشم. موفق باشید
دادخواست تجدیدنظر برای شخصی که به موجب رای بدوی در دعوای حقوقی شکست خورده و یا در شکایت کیفری محکوم شده است دارای اهمیتی بالایی است چرا که در بسیاری از مواقع ممکن است جلسه دادگاه تشکیل نشود و دادگاه تجدیدنظر با توجه با دادخواست و لایحه تقدیمی اقدام به صدور رای قطعی کند بدین منظور بهتر است افراد در نگارش دادخواست و لایحه تجدیدنظر از مشورت و همراهی وکیل استفاده کنند برای نگارش دادخواست و لایحه تجدیدنظر در خدمت کاربران بزرگوار هستم جمشیدی وکیل موسسه کد ۳۰۴۷۴
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي در خصوص مقاله كاربردي فوق بايد متذكر شوم كه چنانچه شخصي در مهلت تجديدنظر خواهي بدون دليل موجه تجديدنظر خواهي نكند در صورت وجود يكسري شرايط قانوني قابليت فرجام خواهي را خواهد داشت موفق باشيد
با سلام خدمت کاربران ارجمند و گرامی.دادگاه تجدید نظر عالی ترین دادگاه هر استان است که با شرکت عملا ۲ قاضی اداره می شود و معمولا جلسه تشکیل نمی دهند به صورت حضوری با شرکت اصحاب دعوی مگر در موارد خاصی پس صرفا لوایح دو طرف دعوی بررسی می شود و در نهایت رای مرحله بدوی تائید یا نقض می شود پس اهمیت لوایح حفوقی و کیفری در مرحله تجدید نظر اینگونه خود را نشان می دهند پس اگر پرونده شما به این مرحله رسید حتما با مشورت یک وکیل کار را پیش ببرید.موفق باشید.مسیح آقاداودی جلفائی وکیل موسسه به کد ۲۰۵۵۴
در پاسخ به سوالات عزیزان در کامنت ها بله دادخواست تجدید نظر فرم مخصوص دارد برای مراجع قضایی متفاوت که البته تمام این فرم ها در درسترس میباشد نکته:تجدید نظر تقریبا اخرین فرصت شماست برای حق خواهی پس از قطعی شدن رای مراتب جهت اعاده دادرسی و فرجام خواهی بسیار دشوار میشود بنابراین توصیه میکنیم فرصت آخر خود را به واسطه عدم تخصص از بین نبرید و کار را به وکیل متخصص بسپارید
سلام من متاسفانه جلسه اول دادگاهم نتونستم برم و وکیل هم ندارم. الان چه اتفاقی برای من میفته. دوباره به من ابلاغ میشه که یک بار دیگه برم؟ آخه من ی عالمه مدرک دارم که بی گناهم ولی بهم ابلاغ نشد که اون روز بخوان برم
سلام وقت بخیر تمامی مطالب وب سایت عالی و کامل میباشد سپاس از شما
یه دادخواست تجدیدنظرکیفری میخام فوری
باسلام نگارش درخواست تجدیدنظر دستی است یافرم مخصوص داردچگونه اسال میشود

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی