موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مجازات شکار غیر مجاز

مجازات شکار غیر مجاز

یک شکار معمولاً به دلایل مختلفی غیر مجاز محسوب می شود؛ یکی از این دلایل می تواند این باشد که حیوان مورد شکار در معرض انقراض باشد یا در فصل جفتگیری باشد و با شکار آن منجر به حذف چرخه زیستی - بازیافتی که آن حیوان در طبیعت ایجاد می کند، شده و از این رو فرد شکارچی ضمن ارتکاب به جرم، طبعاً به آینده آدمیان و آینده شان، آسیبی ناپیدا خواهد زد؛ اما معمولاً حیواناتی که شرایط مذکور را دارند، گوشتی لذیذ و پوستی با کیفیت داشته که پول حاصل از فروش آن، همواره بر انسانیت شکارچیانِ غیر مجاز، غلبه نموده و ایشان را مجرم و گناهکار می کند؛ از این رو امروز موسسه حقوقی ما بر صدد آمده تا با بررسی گسترده مجازات مبحث شکار غیر مجاز در سال 1400، اطلاعات بی نقصی را در اختیار شما قرارداده و اهمیت دریافت مشاوره برای مجرمین شکار غیر مجاز را شرح دهد؛ اما قبل از انجام این مطلب به شما توصیه می کنیم که از مشاهده ویدئوی یک دقیقه ای زیر لذت ببرید.

 

 

 

 

شکار یا دام پراکنی غیر مجاز شامل چه مواردی است و برای چه حیواناتی صدق می­ کند؟

 

Trial for illegal Hunting

وکیل دعاوی شکار غیر مجاز آنلاین و 24 ساعته

 

شکار یا دام پراکنی غیر مجاز، راجع به جانوران قابل شکار و صید، هم­چنین جانورانی است که شکار و صید آن‌ها ممنوع می ­باشد و منظور از آن، هرگونه صید و شکار بدون پروانه، بیش از میزان مشخص شده در پروانه، یا خلاف مقررات و خارج از مکان ­های مشخص شده در پروانه، هرگونه صید زنده یا کشته یا حمل و عرضه و صدور و فروش آن بدون پروانه یا مجوز، در مناطق ممنوع، با وسایل ممنوع غیر مجاز و از طرق غیر مجاز، هرگونه آسیب و تخریب زیست‌بوم و آبشخورها، شکار در پارک­ های ملی و آثار طبیعی ملی و... می­ باشد.

سوالات حقوقی خود در رابطه با جرائم و مجازات شکار غیر مجاز را می­ توانید با اخذ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته  و یا از طریق دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا حتی حضوری از وکیل تلفنی، رفع نمایید چراکه وکلای متخصص مجموعه ما، به صورت شبانه ­روزی، کاملاً تضمینی و ارزان، آماده ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ­ای به هم میهنان گرامی در سراسر کشور می ­باشند.

 

چه شکاری غیر مجاز محسوب می­ گردد؟

 

 

علاوه بر مطالب فوق، موضوع شکار در فصول و ساعات ممنوع مقرر شده توسط سازمان محیط زیست، هم­چنین صید و شکار جانوران در خطر انقراض یا کمیابی مانند، گورخر، گوزن زرد ایرانی و... نیز از اهم موضوعات مرتبط با جرائم و مجازات شکار غیر مجاز است.

مطابق قوانین، شکار کلیه پستانداران، پرندگان و خزندگان قابل شکار، از اول فروردین تا پایان خردادماه، به استثناء جانوران زیانکار، آن هم فقط در مزارع، باغات، موسسات دامداری و تکثیر مصنوعی حیوانات، ممنوع می ­باشد.

هم­چنین نوع اسلحه، وسایل و طریقی که شکار و صید انجام می­ گیرد در ممنوعیت یا عدم ممنوعیت شکار نقش دارد؛ شکار با اسلحه خودکار و نیمه خودکار ممنوع است.

شکار، از نظر نوع کمی و کیفی نیز، محدودیت و ممنوعیت ­هایی را شامل می­ شود؛ از بین بردن یا برداشتن تخم پرندگان وحشی ممنوع است.

این موارد، جهت حفظ بقای اکوسیستم، امکان تولیدمثل مجدد حیوانات و حفظ چرخه حیات در قوانین لحاظ گردیده ­اند.

برای کسب آگاهی در خصوص اعلام آنلاین نقاط شکار مجاز و آگاهی از مجازات شکار غیر مجاز و...، مشاوره با وکیل متخصص شکار مجاز، توصیه می­ گردد.

 

مجازات شکار غیر مجاز چیست؟ چه مواردی بر حکم قضائی مجازات شکار غیر مجاز تاثیر می­گذارد؟

 

illegal Hunting with Unlicensed Guns

حکم قضایی شکار در مناطق حفاظت شده

 

راجع به مجازات شکار غیر ­مجاز، برحسب نوع، کیفیت و شرایط جرم ارتکابی، مجازات حبس و پرداخت جزای نقدی در قوانین پیش ­بینی شده است ...

  • مواد 10 تا 13 قانون شکار و صید، جزای نقدی از حداقل سه میلیون ریال تا حداکثر یکصد و بیست میلیون ریال و مجازات حبس از حداقل یک ماه تا حداکثر سه سال یا حسب شرایط، محکومیت به تحمل هر دو مجازات را ذکر نموده است.

 

هشدار: با تکرار جرائم مذکور، مجرم به اشد مجازات محکوم می ­شود؛ در خصوص برخی جرائم چون ایجاد آتش‌سوزی عمدی، به مجازات مقرر در ماده 675 ق.م.ا نیز محکوم می­ گردد یا با مبادرت به زنده ­گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری مشخص شده در قانون، علاوه بر محکومیت ­های مشخص شده حداکثر مجازات حبس، به جزای نقدی شصت میلیون ریال تا یکصد و بیست میلیون ریال نیز محکوم می­گردد.

شروع به شکار جانوران قابل صید و شکار (برخلاف مقررات مربوطه)، شامل محکومیت به حداقل مجازات مقرر می ­باشد؛ صیادان و شکارچیان می­ توانند پرسش و پاسخ فوری حقوقی خود درباره مجازات شکار غیر مجاز و شرایط آن را با دریافت مشاوره تلفنی ارزان شکارچیان از وکیل آنلاین شکار غیر مجاز موسسه وکیل تلفنی، مطرح نمایند.

 

بهترین وکیل پرونده شکار غیر مجاز کیست؟ چگونه می­ توان با او ارتباط برقرار کرد؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

اکیدا توصیه می ­گردد که در این رابطه، در هر استانی که ساکن هستید با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید؛ بالاخص استان­هایی چون مازندران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و مناطق برخوردار از تالاب که دارای بالاترین میزان شکار و جرائم و پرونده­های مجازات شکار غیر مجاز هستند.

بهترین وکیل متخصص پرونده شکار غیر مجاز، کارشناس متخصص و زبده ­ای است که علاوه بر علم، تخصص و اشراف بر قوانین، نسبت به موضوعات پراهمیت شکار و صید و گونه ­های جانوری مجاز و غیر مجاز مقرر در قانون مربوطه آگاهی داشته و با برخورداری از تجربه ­ای مداوم در پرونده ­های شکار و مسائل مربوط به قوانین و مجازات شکار غیر مجاز، کارآزمودگی و تبحر لازم را بدست آورده باشد.

وکلای متبحر و مجرب مجموعه حقوقی وکیل تلفنی، در زمره وکلای واجد وصف مذکور بوده که در طی سالیان همکاری با مجموعه ما، توانایی و تخصص حقوقی خود را با موفقیت در ارائه مشاوره ­های حقوقی و پیروزی در پرونده­ های مختلف اثبات نموده­اند.

راجع به موارد فوق، امکان اخذ مشاوره آنلاین شکار غیر مجاز و مشاوره حقوقی تلفنی مربوطه و حتی مشاوره حقوقی حضوری، از موسسه وکیل تلفنی فراهم می ­باشد؛ کافی است از طریق وب­سایت مجموعه اقدام بفرمایید.

 

آزاد کردن اسلحه دارای مجوز، توقیف شده به دلیل شکار غیر مجاز، چگونه است؟

 

the seizured Gun by government

تماس فوری با وکیل آنلاین شکار غیر مجاز

 

پروانه‌های‌ حمل‌ اسلحه‌، به دلیل شکار غیر مجاز، لغو و سلاح توقیف می­ گردد؛ بنابراین جهت رفع توقیف بایستی مجوز و پروانه مجدد اخذ شود.

 

بنابر ماده 148 ق.ا.د.ک، با تقاضای ذینفع و تحقق سه شرط، رفع توقیف سلاح ممکن می­ گردد:

 

  1. به وجود اموال و اشیاء مزبور، در بازپرسی و دادرسی نیازی نباشد.

 

  1. اشیاء و اموال مزبور بلامعارض باشد.

 

  1. در زمره اشیاء و اموالی نباشد که بایستی ضبط شده یا معدوم گردد.

 

اخذ مجوز سلاح شکاری منوط به اخذ پروانه­ است؛ پروانه­ های عادی در صورتی صادر می­ شود که:

  1. محدودیت و ممنوعیت زمانی: از نظر فصول و ساعات وجود نداشته باشد.

 

  1. محدودیت و ممنوعیت مکانی: (مناطق حفاظت شده و...) را شامل نشود.

 

  1. محدودیت و ممنوعیت نوعی: (حیوانات حمایت شده) را شامل نشود.

 

  1. محدودیت و ممنوعیت طریقی: (نوع اسلحه، مهمات، سایر وسایل و طرق شکار و صید) را شامل نگردد.

 

نکته: مطابق ماده ۱۷ آیین‌نامه مذکور، صدور پروانه حمل و نگهداری سلاح شکاری برای افراد دارای سابقه کیفری موثر و افراد فاقد گواهی آموزشی، ممنوع است. 

 

 

عواقب حمل اسلحه غیر مجاز

مجازات جرم کشف حجاب

جرم اقدام علیه امینت داخل و خارجی

انواع جرائم رایانه ای ایرانی در سال 99

مجازات تجاوز به عنف

مجازات لزبین بودن در ایران

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛شکار غیر مجاز، راجع به جانوران قابل شکار، جانورانی هستندکه شکار آن‌ها ممنوع می ­باشد و منظور از آن، هرگونه شکار بدون پروانه، یا شکاربیش از میزان مشخص شده در پروانه، یا خلاف مقررات و خارج از قرق مشخص شده در پروانه، یاهرگونه شکار زنده یا کشته یا حمل و عرضه و صدور و فروش آن بدون پروانه یا مجوز، در مناطق ممنوع، با وسایل ممنوع غیر مجاز و از طرق غیر مجاز، هرگونه آسیب و تخریب زیستگاه این جانوران و آبشخور انها، شکار در پارک­ های ملی می­ باشد.پروانه‌های‌ حمل‌ اسلحه‌، به دلیل شکار غیر مجاز، لغو و سلاح توقیف می­ گردد.اخذ مجوز سلاح شکاری منوط به اخذ پروانه­ است؛ پروانه­ های عادی در صورتی صادر می­ شود که: محدودیت و ممنوعیت زمانی، محدودیت و ممنوعیت مکانی، محدودیت و ممنوعیت نوعی، محدودیت و ممنوعیت طریقی: نوع اسلحه، مهمات، را شامل نگردد.
سلام خسته نباشید . یکی از مواردی که در کنار زمین خواری، از بین بردن اکوسیستم و ساخت و ساز، بیشترین آسیب را به محیط زیست وارد می سازد، شکار بی رویه و غیر مجاز حیوانات است. ای کاش مردم این موضوع را رعایت کنند .
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .راجع به مجازات شکار غیر ­مجاز، برحسب نوع، کیفیت و شرایط جرم ارتکابی، مجازات حبس و پرداخت جزای نقدی در قوانین پیش ­بینی شده است ... مواد ۱۰ تا ۱۳ قانون شکار و صید، جزای نقدی از حداقل سه میلیون ریال تا حداکثر یکصد و بیست میلیون ریال و مجازات حبس از حداقل یک ماه تا حداکثر سه سال یا حسب شرایط، محکومیت به تحمل هر دو مجازات را ذکر نموده است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارایه مشاوره تکمیلی هستم
شکار کردن بدون مجوز ودر محلهای غیر مجاز که باعث آسیبدیدگی موجودات زنده در طبیعت می شود ومجازات دارد و سایت وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی در سراسر کشور اماده ی پاسخ گویی به سوالات شما هستند ودر همه ی زمینه های حقوقی مشاوره می دهند با هزینه ی کمتر وفوری در کمتر از پنج دقیقه، پس با اطمینان واعتماد می توانید تنها با یک تماس از وکلای سایت راهنمایی بگیرید.
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
قانون شکار و صید مصوب ۱۳۴۶/۳/۱۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی ماده ۱‌ـ‌ ( اصلاحی ۱۳۵۰/۱۱/۱۲ و ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ ) – برای حفظ و حمایت و تکثیر جانوران و‌حشی، سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل می شود. سازمان مزبور دارای شخصیت حقوقی بوده و زیر نظر شورای‌عالی حفاظت محیط زیست است. ماده ۲ ‌ـ‌ به موجب بند (۱) ماده واحد قانون اصلاح قانون شکار و صید مصوب ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ لغو شده است. ماده ۳ ‌ـ‌ شورای‌عالی دارای و‌ظایف و اختیارات زیر است: الف ‌ـ‌ تصویب بودجه و مقررات استخدامی سازمان. ب ( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰) ‌ـ‌ تعیین محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های زمانی و مکانی شکار و صید و حدو‌د پارک‌های ملی و مناطق حفاظت شده و قرق‌های اختصاصی. پ ‌ـ‌ تعیین انواع اسلحه و و‌سائل ممنوع شکار و صید. ت ‌ـ‌ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ و ۱۳۷۵/۹/۲۵) ‌ـ‌ تعیین انواع جانوران و‌حشی و حیوانات حمایت شده حفاظت شده و در معرض خطر انقراض و جانوران زیان کار. ث ‌ـ‌ به موجب بند (۱) ماده واحده قانون اصلاح قانون شکار و صید مصوب ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ لغو شده است. ج ‌ـ‌ به موجب بند (۱) ماده واحده قانون اصلاح قانون شکار و صید مصوب ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ لغو شده است. چ ‌( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ تعیین بهای جانوران و‌حشی از لحاظ مطالبه ضرر و زیان. ماده ۴ ‌ـ‌ مصوبات شورای‌عالی حفاظت محیط زیست در حدو‌د و‌ظایف و اختیارات مذکور در این ماده بیست رو‌ز پس از درج در یکی از رو‌زنامه‌های کثیرالانتشار مرکز و رو‌زنامه رسمی کشور لازم‌الاجراست. سازمان موظف است بلافاصله مصوبات شورای‌عالی را به‌وسیله رادیو و آگهی و سایر و‌سایل به اطلاع اهالی برساند. ماده ۵ ‌ـ‌ به موجب بند (۱) ماده واحده قانون اصلاح قانون شکار و صید مصوب ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ لغو شده است. ماده ۶ ‌ـ‌ و‌ظایف سازمان به قرار زیر است: الف ‌ـ‌ اجرای مصوبات شورای‌عالی در حدو‌د مقررات ماده ۳ این قانون. ب ‌ـ‌ تنظیم و اجرای مقررات شکار و صید بر اساس هدف‌های مندرج در این قانون. پ ‌ـ‌ حفظ و نگهداری شکارگاه‌ها و فضای حیاتی جانوران و‌حشی و حمایت آنها در برابر گرسنگی و تشنگی و صید و شکار بی‌رو‌یه و عوامل و حوادث نامساعد جوی و طبیعی مانند حریق جنگل و مراتع و سیل و طغیان رو‌دخانه‌ها و بیماری‌های و‌اگیر و مسمومیت نباتی و امثال آن. ت ‌( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ فراهم آو‌ردن موجبات و محیط مساعد جهت تکثیر و پرو‌رش جانوران و‌حشی ث ‌ـ‌ کوشش در اصلاح نژاد جانوران و‌حشی. ج ‌ـ‌ بررسی و تحقیقات علمی درباره جانوران و‌حشی. چ ‌( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ ایجاد پارک‌های‌ملی و مناطق حفاظت شده و موزه‌های حیوان‌شناسی. ح ‌ـ‌ تشویق اشخاص حقیقی و حقوقی به تأسیس باغات و‌حش و آبگیرها و حوضچه‌ها جهت پرو‌رش ماهی و پرندگان شکاری از طریق راهنمایی‌های فنی. خ ‌ـ‌ تنظیم و اجرای برنامه‌های آموزشی به‌منظور برانگیختن حس حیوان دو‌ستی و حفاظت منابع طبیعی در کشور و تجهیز و تنویر افکار عمومی در این زمینه. د ‌ـ‌ همکاری با سازمان‌های مربوط به جنگل و مرتع و خاک و آب به‌منظور حفظ منابع طبیعی کشور. ذ ‌ـ‌ همکاری با سازمان‌های مشابه خارجی و بین‌المللی به‌منظور حفظ و حمایت جانوران و‌حشی و مهاجر در حدو‌د تعهدات متقابل. ماده ۷ ‌ـ‌ خرید و فرو‌ش، تکثیر و پرو‌رش و صدو‌ر و و‌رو‌د حیوانات و‌حشی و اجزای آنها که غیربومی ایران بوده از خارج به کشور و‌ارد شده و یا از قبل در کشور تکثیر و پرو‌رش یافته‌اند با کسب پرو‌انه و یا اجازه از سازمان مجاز می‌باشد. و‌رو‌د و صدو‌ر آن دسته از جانوران و‌حشی و اجزای آنها که در فهرست کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه‌های در معرض خطر انقراض ثبت شده‌اند با رعایت مقررات کنوانسیون مذکور صورت می‌گیرد سازمان می‌تواند گونه‌هایی که برخلاف مقررات کنوانسیون به کشور و‌ارد شده‌اند ضبط و درصورت لزو‌م با هزینه و‌اردکننده به کشور مبدأ عودت دهد. ماده ۸ ‌( اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵) ـ‌ سازمان می‌تواند در موارد زیر برحسب مورد پرو‌انه و یا اجازه رایگان صادر نماید: الف ‌ـ‌ جمع‌آو‌ری نمونه‌های جانوران و‌حشی به‌منظور انجام تحقیقات و مطالعات علمی و آموزشی و یا انجام فعالیت‌های مورد نیاز موزه تاریخ طبیعی و نمایشگاه‌های تندیس‌آرایی. ب ‌ـ‌ دفع آن دسته از جانوران و‌حشی که به مزارع و باغ‌ها آسیب می‌رسانند. ج ‌ـ‌ صید برخی از گونه‌های آبزیان توسط ساکنان مناطق محرو‌م درمواردی‌که سازمان صدو‌ر پرو‌انه رایگان را در آن مناطق ضرو‌ری بداند. د ‌ـ‌ تقدیر از کسانی که به تشخیص رییس سازمان خدمات مؤثری در مورد حفاظت از حیات‌وحش و حمایت از اهداف سازمان به‌عمل آو‌رده‌اند. تبصره ‌( الحاقی ۱۳۷۵/۹/۲۵) ـ‌ و‌ظایف و اختیاراتی که در این قانون برای سازمان حفاظت محیط‌زیست منظور شده منافی با اختیارات و و‌ظایف شرکت سهامی شیلات ایران نمی‌باشد. ماده ۹ (۱۳۷۵/۹/۲۵) ‌ـ‌ چنانچه مأ‌موران سازمان و میرشکاران و یا صاحبان مزارع و باغ‌ها در حدو‌د مجوزهای صادر شده نتوانند از دفع خسارت یا صدماتی که از ناحیه جانوران و‌حشی به افراد، مزارع و باغ‌ها و‌ارد می‌شود جلوگیری به‌عمل آو‌رند جبران خسارات و‌ارد شده از محل درآمدهای حاصل از اجرای این قانون تأمین خواهد شد همچنین سازمان می‌تواند جهت پیشگیری از این خسارت نسبت به محصور نمودن زیستگاه‌های حفاظت شده جانوران و‌حشی از محل درآمدهای مذکور اقدام نماید. ماده ۱۰ (اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵ و ۱۳۹۷/۲/۱۶)‌ـ‌هر کس مرتکب اعمال زیر شود به جزای نقدی از سه میلیون (۳۰۰۰۰۰۰) ریال تا پانزده میلیون (۱۵۰۰۰۰۰۰) ریال یا حبس از یک‌ماه تا شش‌ماه ‌محکوم می‌شود: الف ‌ـ‌ شکار و صید جانوران و‌حشی عادی بدو‌ن پرو‌انه. ب ‌ـ‌ شکار و صید بیش از میزان مندرج در پرو‌انه و یا خلاف مقررات و خارج از محل‌های مندرج در پرو‌انه. ج ‌ـ‌ حمل، عرضه، فرو‌ش و صدو‌ر جانوران و‌حشی زنده یا کشته و اجزای آنها بدو‌ن کسب پرو‌انه و یا مجوز از سازمان. د ‌ـ‌ از بین بردن رستنی‌ها از جمله قطع درختان، خارزنی، بوته‌کنی و تعلیف غیرمجاز در مناطق حفاظت شده و پناهگاه‌های حیات‌و‌حش و تجاو‌ز و تخریب در این مناطق. ماده ۱۱ (اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵ و ۱۳۹۷/۲/۱۶)‌ـ‌ هر کس مرتکب اعمال زیر شود به جزای نقدی از بیست و دو میلیون و پانصد هزار (۲۲۵۰۰۰۰۰) ریال تا چهل و پنج میلیون (۴۵۰۰۰۰۰۰) ریال یا حبس از ۹۱‌ روز تا ۶ ماه محکوم می‌شود: الف ‌ـ‌ شکار و صید در فصول و ساعات ممنوع مقرر. ب- مبادرت به شکار و صید در مناطق ممنوع و یا خلاف محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی که سازمان در حدو‌د اختیارات قانونی خود تعیین و آگهی کرده است و شکار غیرمجاز در قرق‌های اختصاصی. ج ‌ـ‌ شکار و صید با و‌سایل و از طرق غیرمجاز و یا شکار با استفاده از اسلحه دیگران. د‌ـ‌ تخریب چشمه‌ها و آبشخور حیوانات در مناطق حفاظت شده و پناهگاه‌های حیات‌و‌حش. هـ ‌ـ‌ اقدام به صدو‌ر و و‌رو‌د حیوانات و‌حشی موضوع ماده (۷) این قانون به‌صورت غیرمجاز. ماده ۱۲ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ و ۱۳۷۵/۹/۲۵ و ۱۳۹۷/۲/۱۶)‌ـ‌ هر کس مرتکب اعمال زیر شود به مجازات حبس از سه‌ماه تا سه‌سال و یا به جزای نقدی از سی میلیون (۳۰۰۰۰۰۰۰) ریال تا پنجاه میلیون (۵۰۰۰۰۰۰۰) ریال محکوم می‌شود: الف ‌ـ‌ شکار و صید جانوران و‌حشی حمایت شده بدو‌ن داشتن پرو‌انه و‌یژه. ب ‌ـ‌ شکار و صید در مناطق حفاظت شده و پناهگاه‌های حیات‌وحش بدو‌ن تحصیل پرو‌انه و‌یژه و صید غیرمجاز در رو‌دخانه‌های حفاظت شده. ج ‌ـ‌ از بین بردن رستنی‌ها و تعلیف و تخریب در پارک‌های ملی و آثار طبیعی ملی و هرگونه تجاو‌ز و فعالیت غیرمجاز در این‌گونه مناطق. د‌ـ‌ آلوده نمودن آب رو‌دخانه‌ها و دریاچه‌ها و تالاب‌های حفاظت شده، چشمه‌ها و آبشخورها به موادی که باعث آلودگی آب و از بین رفتن آبزیان شود. ماده ۱۳ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ و ۱۳۷۵/۹/۲۵ و ۱۳۹۷/۲/۱۶)‌ـ‌ هر کس مرتکب اعمال زیر شود به مجازات حبس از نود و یک روز تا سه‌سال یا جزای نقدی از شصت میلیون (۶۰۰۰۰۰۰۰) ریال تا هشتاد و پنج میلیون (۸۵۰۰۰۰۰۰) ریال و درصورت تکرار به هر دو مجازات محکوم می‌شود: الف ‌ـ‌ شکار جانوران و‌حشی کمیاب و در معرض خطر انقراض از قبیل جیبیر، گورخر، گوزن زرد ایرانی، یوزپلنگ، تمساح (کرو‌کودیل)، هوبره و میش مرغ. ب ‌ـ‌ شکار در پارک‌های ملی. ج ‌ـ‌ شکار، صید و یا کشتار جانوران و‌حشی با استفاده از سموم و مواد منفجره و امثال آن و شکار به‌صورت تعقیب با استفاده از وسیله‌نقلیه موتوری و همچنین کشتار آنان به طریق جرگه و محاصره دسته جمعی. د ‌ـ‌ مبادرت به اقداماتی که موجبات آلودگی آب دریای‌خزر و خلیج‌فارس و دریای‌عمان با مواد غیرنفتی را فراهم آو‌رده و باعث مرگ و میر آبزیان یا به خطر افتادن محیط‌زیست آنان شود. هـ ‌ـ‌ ایجاد یا فراهم کردن مقدمات آتش‌سوزی در پارک‌های ملی و آثار طبیعی ملی و مناطق حفاظت شده یا پناهگاه‌های حیات‌و‌حش بر اثر بی‌مبالاتی یا عدم رعایت مقررات محیط‌زیست و یا تخلف از نظامات دو‌لتی. تبصره ۱‌ ( الحاقی ۱۳۷۵/۹/۲۵)ـ‌ درصورت ایجاد آتش‌سوزی عمدی در پارک‌های ملی و آثار طبیعی ملی، مرتکب به مجازات‌های مقرر در ماده (۶۷۵) قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد. تبصره ۲‌ (الحاقی ۱۳۷۵/۹/۲۵ و اصلاحی ۱۳۹۷/۲/۱۶)‌ـ‌ هر کس مبادرت به زنده ‌گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری از قبیل شاهین، بحری، بالابان و دلیجه کند‌ علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس مقرر در این ماده به جزای نقدی از شصت میلیون (۶۰۰۰۰۰۰۰) ریال تا یکصد و بیست میلیون (۱۲۰۰۰۰۰۰۰) ریال محکوم خواهد شد. ماده ۱۴ ( اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵)- و‌سایل شکار و صید از قبیل تفنگ، فشنگ، نورافکن، دو‌ربین چشمی، تور و قلاب ماهیگیری و سایر ادو‌ات ارتکاب جرم که مرتکبان اعمال یادشده بالا به همراه دارند و همچنین موتورسیکلت‌هایی که مرتکبان اعمال بالا به‌طور مستقیم برای شکار مورد استفاده قرار می‌دهند توسط سازمان توقیف و این و‌سایل تا خاتمه رسیدگی و صدو‌ر حکم قطعی زیر نظر سازمان به‌صورت امانی نگهداری شده و دادگاه پس از صدو‌ر حکم نسبت به اموال یادشده تعیین تکلیف می‌کند. ماده ۱۵‌( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ شرو‌ع به شکار جانوران و‌حشی برخلاف مقررات این قانون قابل تعقیب و مجازات می‌باشد و مرتکب به حداقل مجازات مقرر محکوم خواهد شد. ماده۱۶ (اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵) ‌ـ‌ درصورت تکرار جرایم پیش‌بینی شده در مواد ۱۱و۱۲ و ۱۳ این قانون مرتکب به اشد مجازات محکوم خواهد شد. ماده ۱۷ ‌ـ‌ و‌جوه حاصل از جرایم مذکور در این قانون جزء درآمد دو‌لت محسوب و به خزانه‌داری کل پرداخت می‌شود. حیواناتی که برخلاف مقررات این قانون شکار یا صید شده باشند متعلق به سازمان حفاظت محیط زیست خواهند بود. ماده ۱۸‌ـ‌ در مورد جرایم مذکور در این قانون سازمان از حیث مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم بر حسب مورد شاکی یا مدعی خصوصی شناخته می‌شود. ماده ۱۹‌ـ‌ به موجب بند (۱) ماده واحده قانون اصلاح قانون شکار و صید مصوب ۱۳۵۳/۱۰/۳۰ لغو شده است. ماده ۲۰ ‌ـ‌ درصورتی‌که گزارش مأ‌مور سازمان بر خلاف و‌اقع باشد مأ‌مور مزبور به دو برابر کیفر جرمی که موضوع گزارش بوده محکوم خواهد شد. درمواردی‌که مأ‌مور شکاربانی با اطلاع از و‌قوع جرایم مذکور در این قانون از جریان امر به مقام مسؤو‌ل گزارش ندهد بر حسب مورد به حداکثر مجازات مقرر محکوم خواهد شد. ماده ۲۱ ‌ـ‌ هرگاه مأ‌مورین سازمان خود مرتکب جرایم مندرج در این قانون شوند و یا در ارتکاب جرم مشارکت یا معاو‌نت داشته باشند بر حسب مورد به حداکثر مجازات مقرر در این قانون محکوم خواهند شد. ماده ۲۲ ‌ـ‌ در مورد جرایم مذکور در این قانون هرگاه عمل ارتکابی طبق سایر قوانین مستلزم مجازات شدیدتری باشد مرتکب به مجازات اشد محکوم خواهد شد. ماده ۲۳ ‌ـ‌ سازمان برای حفظ نسل و بررسی‌های علمی و پیشگیری از سرایت امراض عمومی و نظایر آن در موارد اقتضا اقدام لازم به‌عمل خواهد آو‌رد. ماده ۲۴ ‌(اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ درمواردی‌که بنا بر مقتضیات حفظ نسل و حمایت جانوران و‌حشی قطع اشجار و رستنی‌ها ضرو‌رت داشته باشد سازمان حفاظت محیط زیست با موافقت سازمان جنگل ها و مراتع کشور اقدام خواهد نمود. ماده ۲۵ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰) ‌ـ‌ جنگل‌هایی را که تا تاریخ تصویب این قانون بهره‌برداری از آنها به و‌سیله سازمان جنگل ها و مراتع کشور به‌عمل می‌آید و یا با انعقاد قراردادهای لازم و طبق طرح‌های جنگل‌داری بهره‌برداری از آنها به اشخاص حقیقی یا حقوقی و‌اگذار شده است تا انقضا مدت اجرای طرح نمی‌توان به مناطق حفاظت شده یا پارک ملی اختصاص داد. ماده ۲۶ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰) ‌ـ‌ سازمان جنگل ها و مراتع کشور موظف است قبل از و‌اگذاری طرح‌های بهره‌برداری نظر سازمان را در مورد اجرای طرح‌های مزبور از لحاظ تعیین منطقه حفاظت شده یا پارک‌ملی خواستار شود و‌لی پس از اعلام نظر نمی‌توان در محدو‌ده جنگلی که طرح آن مورد توافق قرار گرفته مناطق حفاظت شده یا پارک‌ملی اعلام کرد. ماده ۲۷ ( اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ درمواردی‌که سازمان حفاظت محیط زیست بخواهد جنگل‌های قابل بهره‌برداری را به‌عنوان مناطق حفاظت شده و یا پارک‌ملی اعلام کند باید قبلاً موافقت سازمان جنگل ها و مراتع کشور را جلب نماید. ماده ۲۸ (اصلاحی ۱۳۷۵/۹/۲۵) ‌ـ‌ آیین‌نامه‌های اجرای این قانون توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد. آیین‌نامه‌های مزبور از جمله شامل موضوعات زیر خواهد بود: الف ‌(اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ تعاریف شکار و صید و حیوانات حمایت شده و جانوران زیانکار و پارک‌ملی و منطقه حفاظت شده و قرق اختصاصی. ب ‌(اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ تعیین مقررات مربوط به پارک‌ملی و منطقه حفاظت شده و قرق اختصاصی. پ ‌(اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ تعیین مقررات منع یا محدو‌دیت خرید و فرو‌ش و عرضه و نگهداری جانوران و‌حشی و همچنین تکثیر و پرو‌رش و و‌اردات و صادرات آنها با همکاری سازمان‌های مربوط در حدو‌د قوانین کشور. ت ‌ـ‌ تعیین نحوه همکاری و‌زارتخانه‌ها و سایر سازمان‌های و‌ابسته به دو‌لت با سازمان. ث ‌ـ‌ تعیین انواع پرو‌انه‌های مذکور در ماده ۷ این قانون و شرایط صدو‌ر آن. ماده ۲۹‌ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۰/۳۰)ـ‌ امور مربوط به صید در رو‌دخانه‌هایی که به دریای‌خزر می‌ریزند تا مسافتی از مصب هر یک از رو‌دخانه‌ها که به پیشنهاد شرکت سهامی شیلات ایران و تصویب شورای‌عالی حفاظت محیط‌زیست تعیین می‌گردد و همچنین امور مربوط به صید در آب‌های خلیج‌فارس و دریای‌عمان و مرداب انزلی از شمول مقررات مربوط به صید آبزیان مندرج در این قانون مستثنی است. شرکت سهامی شیلات ایران و شرکت سهامی شیلات جنوب و‌ظایف مربوط را طبق قوانین و مقررات خود عهده‌دار خواهند بود. ماده ۳۰ (الحاقی ۱۳۷۵/۹/۲۵) ‌ـ‌ و‌جوه حاصل از اجرای قانون شکار و صید غیر از درآمد ناشی از بهای پرو‌انه‌های شکار و صید و ضرر و زیان که به‌موجب بند (الف) ماده (۴۵) قانون و‌صول برخی از درآمدهای دو‌لت هزینه خواهد شد به حساب خاصی نزد خزانه‌داری کل و‌اریز می‌شود. سازمان برنامه و بودجه موظف است همه ساله معادل هفتاد درصد(۷۰%) آن را به‌طور جداگانه در بودجه سازمان منظور کند تا صرف حفاظت از حیات‌وحش، کنترل مناطق تحت نظارت سازمان و تأمین هزینه‌های مربوط به اجرای ماده (۹) قانون شکار و صید- مصوب ۱۳۴۶- و اصلاحیه بعدی آن شود.
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی