موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اثبات نسق زارعانه (حق ریشه)

اثبات نسق زارعانه (حق ریشه)

نسق زارعانه معمولاً بین مالک و زارع، با انعقاد قرارداد بوجود می آید و در این نوع زرع، کشاورز باید هنگام برداشت محصول براساس قراردادی که نوشته شده، مقداری از محصول را به صاحب ملک به صورت نقدی یا جنسی بدهد که به این نوع زراعت، زارع صاحب نسق گفته می شود؛ پس برای اثبات نسق زارعانه در دادگاه، کشاورز می تواند با استاد به قرارداد فی مابینی که نوشته شده است، دعوا مطرح کند؛ با ما همراه باشید تا این مورد را کاملاً بررسی نماییم.

 

 

 

 

 

عناصر تشکیل دهنده ی حق زارعانه

 

ingredients of a farming rights

 

 

برای بوجود آمدن هر حقی نیاز به عناصر تشکیل دهنده است که حق زارعانه هم از این حیث مستثنی نیست؛ برای تشکیل حق زارعانه باید عناصری که در زیر به آن اشاره می شود وجود داشته باشد:

 

  • زمین مزروعی: چون بدون وجود یک زمین مزروعی اصلا این حق ایجاد نمی شود چون حق زارعانه با زراعت کشاورز بر روی زمین معنی پیدا می کند نه سایر املاک مثل تجاری و مسکونی یا ...

  • نکته: حق زارعانه در زمین های کشاورزی ایجاد می شود و در مورد املاک دیگر مثل ملک مسکونی معنایی ندارد.
  • عمل زارع: یعنی باید یک  شخصیتی به نام کشاورز یا زارع وجود داشته باشد تا بر روی این زمین مزروعی عمل کشاورزی ایجاد کند و به خاطر همین کارکشاورزی یا عمل زارعانه است که باید مالک به کشاورز در آخر کار و قرارداد حق العمل درنظر بگیرد.

  • مالک: مالک کسی است که دارای زمین کشاورزی است وآن را برای انجام زراعت در اختیار شخصی به نام زارع قرار می دهد تا بر روی آن کشاورزی کند و بعد از برداشت محصول یک مقدار از محصول خود را طبق قرارداد به مالک بدهد.

  • استمرار عمل زارع: کسی که بر روی زمین زراعی طبق قرارداد زارعانه، کار زراعت انجام می دهد باید به صورت مستمر بر روی زمین کار کند، یعنی بر روی آبادانی زمین تلاش کند، چون یک زمین کشاورزی طول می کشد تا آّباد شود و مورد بهره برداری قرار بگیرد؛ بنابراین، حق زارعانه با عمل زراعت وزحمت طولانی مدت کشاورز، حاصل می شود.

 

وکلای متخصص ما در زمینه ی عناصر تشکیل دهنده و تنظیم قرارداد زارعانه می توانند به شما مشاوره دهند، سایت وکیل تلفنی با در اختیار داشتن نیروهای مجرب حقوقی در سراسر کشور، به صورت 24 ساعته، در خدمت  پاسخگویی به سوالات حقوقی مردم باشند، پس با اطمینان با ما تماس بگیرید.

 

زارع صاحب نسق کیست؟

 

farmer with rights

تعیین آنلاین و تلفنی زارع صاحب نسق به صورت 24 ساعته و فوری

 

برای اینکه بدانیم به چه کسی "زارع صاحب نسق" می گویند، ابتدا باید بدانیم که معنی نسق چیست؛ نسق در لغت به معنای نظم وترتیب است.

پس به مقدار زمین وآبی که در اختیار یک کشاورز از جانب مالک قرار می گیرد، تا از آن برای زراعت استفاده کند نسق گفته می شود.

در واژه نامه ی لایحه ی قانونی: نسق به معنی (عملکرد عمرانی کسی که به آبادی زمین اقدام کرده است) بیان شده است؛ زارع صاحب نسق کسی است که با  پذیرفتن این شرایط در زمین کشاورزی، که کسی دیگر مالک آن است تنهایی یا همراه با خانواده، شروع به کار زراعت می کند،  تا در کنار آباد کردن زمین، امورات خود را هم بگذراند و مقداری از محصول را طبق قرارداد دراختیار صاحب ملک قراردهد.

معمولاً این زارع صاحب نسق در روستا زندگی می کند و شغلی به جز کشاورزی ندارد، با بستن قراردادی بین مالک زمین و خود به کار کشاورزی بر روی زمین های زراعی مشغول می شود، وی حق کشت درخت یا محصولات دیگر کشاورزی بر روی زمین را دارد؛ این روش از زمان های قدیم از زمان اصلاحات ارضی ایران رواج داشت، مساحت زمین های کشاورزی با هم تفاوت داشت.

اورژانس حقوقی آنلاین و 24 ساعته ما با در اختیار گرفتن توان وکلای با تجربه و آگاه به قوانین جدید، به صورت شبانه روز در خدمت رسانی به ملت شریف عزیزمان هستند و هر کس در هر زمینه ی حقوقی که سوالی داشته باشد می تواند تنها با یک تماس با وکیل متخصص موضوع مورد نظر مشورت کند.

 

صلاحیت مرجع رسیدگی کننده اثبات نسق زارعانه

 

the best court for farming rights

اورژانس حقوقی زراعت 24 ساعته و فوری

 

زمانی که یک زارع سال ها همراه با خانواده یا تنهایی بر روی زمین کشاورزی دیگری کار کرده است، برای آباد کردن آنجا تلاش کرده است، بعد از پایان قرارداد انتظار دارد تا طبق عرف، مالک مبلغی را به عنوان حق زارعانه به وی بدهد؛ حق زارعانه جزو حقوق مالی معنوی محسوب می شود، باید از اموال منقول محاسبه شود چون با تمام شدن قرارداد زارع، دست او از کشاورزی برروی این زمین کوتاه می شود و دیگر حقی بر روی آن زمین را ندارد، فقط می تواند ارزش یا بهای حق گفته شده را مطالبه کند.

اگر مالک نخواهد این مبلغ را به عنوان حق زارعانه به وی بپردازد، زارع که قصد مطالبه ی بهای حق ریشه را دارد، می تواند به عنوان خواهان دعوا دادخواستی را به طرفیت مالک به دادگاه تقدیم کند.

 

حالا باید دید که این کشاورز زحمتکش باید دادخواست خود را به کدام مرجع تقدیم کند ...

چون حق زارعانه نوعی دعوای مالی محسوب می شود، باید دادخواست رسیدگی به دادگاه محل اقامت خوانده، یا دادگاهی که عقد قرارداد در حوزه ی آن بسته شده است مطرح شود، بعد از ارائه ی مدارک از جانب زارع، برای اثبات حق زارعانه رأی صادر می شود و خوانده به پرداخت حق ریشه محکوم می شود، مالک باید ظرف ده روز بعد از صدور آن اقدام به محاسبه و دادن حق زارعانه به زارع کند، وگرنه اموال وی از جمله زمین کشاورزی، توقیف می شود.

کشاورزان و زارعان میهن عزیزما حق دارند تا درباره ی حق وحقوق خود، در مورد کشاورزی برروی زمین مردم، اطلاعاتی داشته باشند تا بهتر بتوانند بر حقوق خود واقف شوند؛ بنابراین، بهتراست دراین موارد با یک مشاور حقوقی و وکیل متخصص مشورت کنند، موسسه ی سایت وکیل تلفنی ما ، با داشتن وکلای متخصص می توانند در موضوعات مختلف حقوقی زارعانه به شما عزیزان بهترین راهکار را نشان دهند؛ پس با ما تماس بگیرید.

 

نسق زراعی سند رسمی است

 

the farm with official voucher

اثبات نسخ زارعانه 24 ساعته و فوری

 

در زمان اجرای قانون اصلاحات ارضی ایران، کسانی که مالکیت زمین های کشاورزی را به گونه ی ثبتی در دست داشتند مالک به حساب می آمدند و کسانی که بر سرزمین های آنان کار می کردند زارع یا کشاورز بودند، مساحت زمین های تحت تصرف متفاوت بود و در زمان اجرای قانون اصلاحات ارضی، مقدار زمین های کشاورزان بر پایه ی نسق آنان آمار برداری شده وسند صادر شد.

بعد از پیروزی انتقلاب مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1370/03/02 ماده واحده ای را تصویب کردند؛ طبق این ماده:« وزارت کشاورزی موظف است نسبت به اراضی مشمول قانون اصلاحات ارضی که به تصرف زارعین صاحب نسق درآمده و تا کنون اسناد رسمی مالکیت برای آنها صادر نشده است اقدام نمایند تا طبق قانون اسناد مالکیت آنها صادر شود».

 

طبق این ماده شرایط اجرایی هم مد نظر قرار گرفته است، نمونه ای از شرایط را در زیر عنوان می کنیم:

  1. زمین فقط به زارع صاحب نسق واگذار می شود.

  2. زمین یا نسق زارعانه می باید در تصرف زارع یا وراث قانونی اوباشد.

  3. اراضی مشمول باید در حال کشت و بهره برداری از طرف زارعان باشد.

  4. نسق زراعتی زارعان از نظر مکانی تغییر نکرده باشد.

  5. اراضی مازاد بر حد نصاب مالک، مشمول واگذاری می گردد.

  6. اراضی موات و بایر، مشمول واگذاری می شود.

  7. کلیه ی اراضی حتماً کمتر از شش دانگ که بر روی آنان زارع صاحب نسق کار می کند.

  8. اراضی که حق ریشه آن از سوی مالک خریداری شده مشمول تقسیم نمی باشد.

  9. حق ریشه باید سند رسمی باشد.

  • اگر در زمینه ی نسق زراعی واسناد این زمینها سوال حقوقی برای شما پیش آمد حتما با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید، دراین سایت وکلای متخصص ما، به صورت آنلاین و رایگان، تلفنی و با هزینه ی کم آمادگی ارائه ی خدمات در زمینه ی همه ی مشکلات حقوقی را دارند.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

ابطال نسق زراعی

زمانی که اشتباهاتی در سند نسق زارعی رخ می دهد،  نسق زارعیِ زارعان باید توسط کارشناسان اصلاح شود.

ماده ی 38 قانون اصلاحات ارضی: «در مواردی که شورای اصلاحات ارضی تشخیص دهد در اسنادی که در اجرای مقررات اصلاحات ارضی تنظیم شده اشتباهاتی رخ داده است، رأی به اقاله یا اصلاح و یا ابطال سند خواهد داد؛ رأی مزبور برای دفاتر اسناد رسمی و دوایر ثبت اسناد و املاک، لازم الاجرا خواهد بود، اگر رأی صادر شده با عث رسیدن ضررو زیان به دیگری باشد برحسب تقاضای ذینفع عمل خواهد شد».

اگر در مواردی مثل اصلاح شماره ی شناسنامه، نام، مشخصات متعاملین، اشتباهات در مشخصات ملک مورد معامله، قید اصلاح، نوع، مقدار مستثنیات، مشخصات زارع  ازقلم افتاده و ... یا به هر طریقی در سند نسق زارعانه ایرادی داشته باشید، باید به شورای اصلاحات ارضی مراجعه کنید، تا شورای اصلاحات ارضی دراین موارد بر حسب اختیارات قانونی خود درهراستان ارجاع می دهد که متشکل از شورایی مرکب از 5 نفر از کارمندان واجد صلاحیت ادارات کل کشاورزی وعمرانی روستایی استان مربوطه است که احکام آنان بوسیله ی وزیر کشاورزی وعمران روستایی صادر می گردد تا  توسط آنان اصلاح شود.

مشاوران حقوقی موسسه ی وکیل تلفنی، در هر ساعتی از روز که شما تماس بگیرید، یا به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنید با کمال میل حاضر به پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند، این سایت با داشتن بیش ازهزاروکیل حاذق و توانا به صورت شبانه روز در خدمت گزاری آماده ی ارائه ی راهنمایی و مشاوره هستند.

 

انتقال نسق زارعی

 

proof Of root rights

اثبات حق ریشه 24 ساعته و فوری

 

همانطوری که گفتیم یکی از محکمترین و سودمند ترین  قوانین که در محیط روستایی بر اساس نیازهای  جامعه ی روستایی و حاکمیت مالکین، افزایش محصولات کشاورزی و...رواج داشته و در آن تقسیم عادلانه ی آب و زمین صورت گرفته همین نسق زارعانه است؛ از زمانی که جمعیت روستایی افزایش پیدا کرد بهترین راه برای جلوگیری از اختلاف بین مردم در تصاحب زمین و آب، تقسیم عادلانه ی آب  و زمین بین مردم روستا بوده تا هر کس با اموال مشخص شده ی خود بتواند زراعت کند، هم به خود وهم جامعه سود برساند.

برای انتقال نسق زراعی باید طبق قانون اصلاحات ارضی عمل کرد، قانون برای انتقال نسق زارعانه ماده ای تصویب کرده که می گوید زارعینی که در زمان اصلاحات ارضی زمین وحقابه به آنها منتقل شده می توانند با اجازه ی وزارت تعاون وامور روستاها حقو ق خود را درآن اراضی به کسی که در محل وقوع اراضی زندگی می کند انتقال دهد.

با توجه به این ماده ی قانونی هر کسی که دارای نسق زارعانه هست می تواند به واسطه ی سند عادی،  صلح نامه، یا سند رسمی نسق زارعانه ی خود را، به کس دیگری منتقل کند، اگر موجر راضی نباشد باید از منافع مستاجره به مالک هم داد تا راضی شود، مثلاٌ اگر کسی سالها بر روی زمین کشاورزی با داشتن حق نسق زارعانه، کشاورزی کرده می تواند آن را به وسیله ی یک قرارداد به دیگری انتقال دهد و قرارداد همان سند عادی محسوب می شود.

اگر در مورد انتقال نسق زراعی و روش آن سوال مبهمی برای شما پیش آمد می توانید تنها با یک تماس با سایت وکیل تلفنی، از اطلاعات وکلای متخصص ما دراین مورد، نهایت بهره را ببرید، وکلای سایت وکیل تلفنی با داشتن مهارت کافی درهر زمینه ی حقوقی بهترین راهکار و مشاوره را به شما عزیزان ارائه می دهند.

 

محاسبه ی نسق زارعی

اگر کسی خواهان مطالبه ی حق نسق زارعانه یا حق ریشه باشد، اگر بین مالک و زارع توافقی بابت حق ریشه صورت نگرفته باشد، این محاسبه را به کارشناس سپرده می شود، چون برخی ازعوامل را باید در محاسبه ی حق نسق در نظر گرفت، مانند: (طول مدت زمانی که زارع بر روی زمین، کشاورزی می کند، میزان آبادانی که کشاورز بر روی زمین انجام داده است ، همچنین مقدار سرمایه ای که یک کشاورز برای آباد کردن زمین صرف کرده است، براساس موقعیت و ارزش ملک) معمولاً میزان ارزش حق ریشه به صورت درصدی از ارزش ملک زراعی محاسبه می شود، تا زمانی که صاحب حق نسق یا ریشه زمین را تخلیه نکرده است، نمی تواند از مالک طلبی داشته باشد.

گرفتن حق زارعانه در صورتی برای زارع امکان دارد که طی یک قراردادی بین مالک و زارع نوشته شده باشد، چنانچه بدون اجازه ی مالک یا به صورت غصبی به زراعت بپردازد مالک هیچ تعهدی  برای پرداخت حق ریشه نخواهد داشت؛ اگر بعداز اتمام قرارداد زارعانه زارع ملک را تخلیه نکند، مالک می تواند علیه وی در دادگاه محل وقوع ملک دعوی تخلیه مطرح کند.

حقوق دانان ما در سایت وکیل تلفنی با اشراف کامل به قوانین، می توانند با دادن بهترین راهکار و مشاوره به کسانی که در زمینه های مختلف حقوقی سوال دارند در حل مشکلات آنها باری از دوش آنها بردارند، سایت وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل باتجربه و متخصص با هزینه ی کم ودر اسرع وقت در ارائه ی خدمت به ملت عزیز کشورمان به صورت 24 ساعته حضور دارند.

 

 

مشاوره حقوقی فوری و تضمینی عقد مزارعه

مشاوره حقوقی با وکیل دعاوی آپارتمان ها

مشکلات حقوقی ضمانت وام مسکن

همه چیز در خصوص دستور موقت

نکات قابل توجه در پش فروش و پیش خرید آپارتمان ها

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های  حقوقی

وکیل حامی مستأجران

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام زمینی مال پدر بزرگ مادری ام هست دارای نسق است یه آقایی مقداری ازآن تصرف کرد سند عادی داره دادگاه بدوی محکومش کردم پرونده رفت تجد ید نظر هیئت سه نفره آمدند روی زمین حالا می گویند زمین بیش از نسق است طرف مقابلم اسنادی که هم داره مازاد بر اسنادشه
سلام خدمت شما پدر من در یک زمین اربایی حدود ۵۰ سال کشاورزی کرده وهرسال حق کشت وکار را به مالک پرداخت کرده الان بعد ۵۰ سال میخواهند زمین را بدون هیچ از او بگیرن درحالی که او یک بیابان اباد کرده وهمه عمر را صرف ابادی زمین کرده لطف کنید برای گرفتن حقش راهنمایی کنید تشکر
سلام وقت بخیر.پدر بنده زمین مزایده ای خریداری کرده ولی متاسفانه به جز پلاک ثبتی دادگاه هیچ مدرک دیگری از زمین نداده.من خودم دنبال کارش هستم.میخواس
سلام پدربزرگم (پدرمادری)درسال ۴۸ فوت میکند ازخود۴فرزند۱پسرو۳دختربجا میگذارد بنابه عرف محل تک فرزندپسرکه دران زمان ۱۶سال داشت روی املاک کشت زرع کند وامار ونسق بنام وی صادر میگردد ووی الان به استناد همین سند از دادن سهم املاک ابا واجدادی به خواهران خودداری میکند وشورای حل اختلاف هم به استناد نسق زراعی دادخواست سایر وراث را رد کرده حال ارشاد نمایید چگونه بحق خود برسیم تلفن۰۹۱۸۸۴۳۵۴۱۳
سلام . در موضوع نسق زارعانه نکته قابل توجه این که:اقامه دعوای خلع ید به طرفیت زارع صاحب نسق وجاهت قانونی ندارد ودر صورت وجود اختلاف میان مالک وزارع بر اساس قوانین مختلف و آراء وحدت رویه اداره امور اراضی به قائم مقامی شورای اصلاحات اراضی سابق مرجع صالح برای رسیدگی است.مقررات عمومی ناظر به صلاحیت عام مراجع قضایی در مقام تعارض ناسخ یا مخصص مقررات خاص نیست همچنین تخصیص صلاحیت برای سازمان اصلاحات اراضی به معنی عدول از صلاحیت عام محاکم قضایی نیست ومتضرر از تصمیم سازمان اصلاحات اراضی می تواند در نزد محاکم قضایی طرح دعوا نماید دکتر مهندس و وکیل متخصص محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی پاسخگوی نیازهای حقوقی شماست09124518650
سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت تمام همکاران وکیل تلفنی خواستم از این طریق از خدمات شایسته ای که در فضای مجازی و به طور بسیار سهل و آسان برای همگان با قیمتی بسیار مناسب ارائه میدهید کمال تشکر را داشته باشم. هرساعتی تماس گرفتم پاسخگو بودید. موفق باشید
سلام. من زمینی داشتم که از پدربزرگم به ارثم رسیده بود. و افرادی جدیدا پیداشون شده که ادعای مالکیت رو این زمین دارند و دارن برای من مزاحمت ایجاد میکنند. این بود که سایت شمارو پیدا کردم. واقعا سایت خوبی دارین و به درد مردم میخورین. و مدیریت عالیتون باعث پیشرفت شما خواهد شد. هر روز مطالبتون رو میخونم. و پست های وبلاگ رو هم مطالعه میکنم. حس میکنم خیلی به دانش حقوقیم اضافه شده
سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم موسسه مردمی وکیل تلفنی و وکلای عزیز. ممنون و تشکر بابت خدمت رسانی گسترده و ۲۴ ساعته به تمام اقشار جامعه.
سلام و ممنون از ارائه مطالب. چون معمولا زمینهای زراعی روستایی، ثبت رسمی نشده و سند رسمی ندارند به همین لحاظ اثبات مالکیت کمی سخت هست و لذا قبل از هر اقدامی حتما با یک وکیل مشورت شود
باسلام و عرض ادب،ممکن است برای عامه افراد در عالم واقع حق و حقوقی به وجود آید که به علت عدم اطلاع از قوانین حقوقی هیچگاه از آن مطلع نشده و اقدامی جهت احقاق حق خود ننمایند.با مراجعه به سایت وکیل تلفنی و مطالعه مطالب ارائه شده و اخذ مشاوره از وکلای مجرب این سایت از حقوق قانونی خود مطلع شوید.با احترام فاطمه سلیمانی_وکیل موسسه وکیل تلفنی
با سلام خدمت کاربران محترم.کشاورزان محترم و ماکین اراضی قبل از هر اقدامی در جهت حفظ حقوق خود می بایست مشاوره هایی را از وکلای محترم اخذ نمایند تا بتوانند راه های درست دا برای اجتناب از تضییع حقوق خود طی کنند بنابراین قبل از هر اقدامی به موقع و درست راه مناسب را با مشورت انتخاب کنید چرا که مسائل حقوقی پیچیدگی های خاص خود را دارد و در فقدان قانون کاربردی و مهم وکالت اجباری بابد فرهنگ عامه مردم به سمت اخذ وکیل و مشاوره پیش رود چرا که خود اقدامی مردم باعث افزایش امار پرونده هد و ضربات جبران ناپذیری به حقوق افراد است.موفق باشید.مسیح آقاداودی
با سلام و درود خدمت شما.مطلب خیلی خوب و کاربردی ارائه دادین.جا داره از زحمات شما تشکر کنم.خیلی ممنونم از لطفتون.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم بسیار عالی و کاربردی بود مطالب حقوقی در مورد نسق
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
با سلام و خسته نباشید به مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. بهاره توکلی پور با کد 30972 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر
چه قدر خوبه با سایت شما آشنا شدم و هر موقع حتی نزدیک صبح مشکل حقوقی دارم از مشاوران و وکلاتون مشاوره میگیرم و اینجوری درصد خطا و صرف هزینه هام برای طرح دادخواست و وقتم صرفه جویی میشه خدا قوت به خاطر تاسیس سایت وکیل تلفنی از زحمات همه ی وکلای ارجمند و عزیزان ارجاع تلفنی و مدیریت محترم موسسه تشکر میکنم امیدوارم بهتر از گذشته باشین و از تلاش های شبانه روزیتون تشکر میکنم آرامش شبانه ام مدیون شما هستم
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
با سلام....سپاس از موسسه وکیل تلفنی بابت مشاوره هلی عالی که دارن
با سلام. حق ریشه یا نسق زارعانه بدین معنی است که کشاورز بر روی زمین شخص دیگری کار میکند و آن را آباد می کند و در پایان پس از برداشت محصول طبق قرارداد منعقده بین زارع و مالک زمین محصول تقسیم می شود. زارع باید بر روی زمین کار کند و آن را آباد کند بدین معنی که مثلا زمین سنگلاخ بوده ولی کشاورز آن را تسطیح کرده و سنگ های آ را برداشته و زمینی مسطح بوجود آورده به گونه ا یکه قابل تردد ادوات کشاورزی باشد و بسهولت و بیشتر از محصول زمین برداشت نمود. در این راستا وکلای موسسه کمک شایانی در فهماندن این مووضع داشتند و من توانستم با این مشاوره حق زارعانه خود را پس از بیست سال کار بر روی زمین مالک را بگیر. ممنوم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی