موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

معرفی شاهد برای دادگاه

معرفی شاهد برای دادگاه

امیدواریم که تاکنون با پرونده‌های کیفری و حقوقی مواجه نشده باشید؛ اما اگر مواجه شده اید، حتماً در مورد موضوع معرفی شاهد برای دادگاه چیز‌های زیادی شنیده‌اید؛ چرا که این موضوع حقوقی یک ادله‌ی اثبات قوی در پرونده‌های مختلف محسوب می ‌شود؛ در حقیقت هنگامی که یک فردی که در پرونده‌ی حقوقی یا کیفری جز طرفین دعوا محسوب نشود و حتی از وابستگان آن‌ها نیز نباشد؛ اما موضوع واقعه را از نزدیک رؤیت کرده باشد، می‌تواند این اطلاعات را در اختیار دادگاه قرار دهد و تصمیم گیری محاکم را آسان کند؛ در چنین شرایطی گفته‌های این فرد که شاهد نامیده می‌شود، از اعتبار قانونی برخوردار است و از طرفی نیز چنین شواهدی جز دلایل اثبات خواسته و دعوی در دادگاه به حساب می ‌آید؛ حال قبل از اینکه به طور مفصل به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده نمایید.

 

 

 

 

 

 

witness introduction to the court

 

 

شاهد دادگاه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد و چگونه باید او را انتخاب کرد؟

 

attributes for being a judiciary court witness

بررسی شرایط آنلاین شاهد شما در دادگاه

 

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که معمولا در جلسات پرسش و پاسخ فوری حقوقی در رابطه با موضوع حقوقی معرفی شاهد برای دادگاه ممکن است برای افراد پیش آید، آن است که شاهد باید دقیقاً دارای چه ویژگی‌هایی باشد تا بتوان آن را به دادگاه معرفی کرد؟

در پاسخ به سوال فوق باید به ماده ۱۷۷ قانون مجازات اسلامی اشاره کرد که طی آن شاهد شرعی در زمان ادای شهادت، باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. بلوغ.

  2. عقل.

  3. ‌ایمان.

  4. عدالت.

  5. طهارت مولد.

  6. ذینفع نبودن در موضوع.

  7. نداشتن خصومت با طرفین یا یکی از آن ‌ها.

  8. عدم اشتغال به تکدی.

  9. ولگرد نبودن.

 

نکته بسیار مهم: با توجه به موارد فوق می توان دریافت که شهادت کودکان، افراد صغیر و مجنون در دادگاه پذیرفته نیست.

 

محدودیت‌های معرفی شاهد برای دادگاه چیست؟

شما می‌توانید به راحتی از طریق مشاوره حقوقی فوری ۲۴ ساعته، اطلاعات لازم را در مورد مشکلات شهادت در دادگاه بدست‌ آورید و با این موارد آشنا شوید؛ در ماده ۱۳۱۵ تا ۱۳۲۰ قانون مدنی به طور کامل به محدودیت های مربوط به معرفی شاهد برای دادگاه اشاره شده است.

 

بر اساس این مفاد قانونی، محدودیت های انتخاب یک شاهد در دادگاه به موارد زیر تقسیم می‌شوند:

  1. شهادت باید از روی قطع و یقین باشد نه به طور شک و تردید.

 

  1. شهادت باید مطابق با دعوی باشد ولی اگر در لفظ مخالف و در معنی موافق یا کمتر از ادعا باشد ضرری ندارد.

 

  1. شهادت شهود باید مفاداً متحد باشد بنابراین اگر شهود به اختلاف شهادت دهند قابل اثر نخواهد بود مگر در صورتی که از مفاد اظهارات آن‌ها قدر متیقنی بدست آید.

 

  1. اختلاف شهود در خصوصیات امر اگر موجب اختلاف در موضوع شهادت نباشد اشکالی ندارد.

 

  1. شهادت مجنون ادواری در حال افاقه پذیرفته می‌شود مشروط بر آنکه تحمل شهادت نیز در حال افاقه بوده باشد.

 

  1. در صورتی که شاهد از شهادت خود رجوع کند یا معلوم شود بر خلاف واقع شهادت داده است به شهادت او ترتیب اثر داده نمی‌شود.

 

  1. شهادت بر شهادت در صورتی مسموع است که شاهد اصل وفات یافته یا به واسطه مانع دیگری مثل بیماری و سفر و حبس و غیره نتواند حاضر شود.

 

مراحل همیشگی معرفی یک شاهد به دادگاه چیست؟

 

Usual routines of introduction a witness to the court

شهادت آنلاین در دادگاه؟

 

نکته: شما می‌توانید به راحتی از طریق مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی با یک وکیل متخصص با روال اداری انتخاب یک شاهد در دادگاه آشنا شوید.

 

در ماده ۲۰۴ قانون آیین دادرسی کیفری در رابطه با مراحل معرفی شاهد برای دادگاه آمده است که بازپرس به تشخیص خود یا با معرفی شاکی یا به تقاضای متهم و یا حسب اعلام مقامات ذی ربط، شخصی که حضور یا تحقیق از وی را برای روشن شدن موضوع ضروری تشخیص دهد، برابر مقررات احضار می‌کند.

در صورتی که شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد جلب می‌شود؛ اما در صورتی که عذر موجهی داشته باشد و بازپرس آن عذر را بپذیرد، مجدداً احضار و در صورت عدم حضور جلب می‌شود.

 

مشکلات رایج معرفی شاهد به دادگاه چه می ‌باشند و برای حل آن‌ها چه کنیم؟

 

مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل پایه یک

 

مشکلات معرفی شاهد برای دادگاه به موارد مختلفی تقسیم می‌شود؛ یکی از رایج‌ترین مشکلات مربوط به موضوع معرفی شاهد برای دادگاه، شهادت به ازای پول است.

برخی از این نوع موارد، شهادت افترا آمیز در دادگاه محسوب می‌شوند و در صورت اثبات آن‌ها، افراد مرتکب مجازات می‌شوند؛ در ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی در مورد مجازات شهادت اشتباه آمده است که هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌ میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

ماده‌ی ۱۳۱۹ قانون مدنی مقرر داشته است که اگر معلوم شود فردی که به‌عنوان شاهد حاضر شده، به دروغ شهادت داده است؛ دادگاه بر مبنای شهادت او رأی صادر نخواهد کرد؛ اما اگر دادگاه بر مبنای شهادت این فرد و به زیان کسی رای صادر نماید و پس از صدور رای یا اجرای حکم، دروغ بودن شهادت معلوم شود، فردی که شهادت دروغ داده است علاوه بر تحمل مجازات حبس یا جزای نقدی باید خسارتی که به سبب شهادت او بر دیگری وارد شده است را جبران نماید.

 

نکاتی یک شاهد قبل از شروع دادگاه باید بداند ...

 

things that every witness must notice before the trial satating

احراز هویت آنلاین شاهدین در دادگاه

 

یک شاهد باید توجه داشته باشد که اصل در دادگاه بر صداقت و راستگویی است و نیازی نیست که از هیچ چیزی بترسد و حقیقت را کتمان کند، چراکه بر اساس ماده ۲۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری، هرگاه ترس و بیم از خطر جانی یا حیثیتی یا ضرر مالی برای شاهد یا مطلع یا خانواده آنان وجود داشته، اما شنیدن اظهارات آن‌ها ضروری باشد، بازپرس برای حمایت از شاهد یا مطلع و با ذکر علت در پرونده، اقدامات زیر را انجام می‌دهد:

  1. نمی‌گذارد شاهد یا مطلع با شاکی یا متهم مواجهه حضوری داشته باشند.

  2. اطلاعات مربوط به هویت، مشخصات خانوادگی و محل سکونت یا فعالیت شاهد یا مطلع را افشا نمی‌کند و اظهارات شاهد یا مطلع را خارج از دادسرا یا با وسایل ارتباط از راه دور می‌شنود.

  3.  از طرفی دیگر شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که شهادت غیر حضوری، معمولاً مبنای حکم نهایی دادگاه نمی باشد.

 

 

اجرای احکام دادگستری با یک وکیل ارزان و تضمینی؟
حل ساده مشکلاتی که در دفتر خدمات قضایی با آن ها سر و کار داریم
دلیل تمایز با تجربه ترین وکلای مرد از سایر وکلا

رویکرد های نگران کننده قبل از انتخاب یک وکیل

بهترین روش دریافت خسارت دیدگی از کار یک وکیل

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و تشکر از وکلای سایت وکیل تلفنی که با گذاشتن مطالب حقوقی در سایت بسیار به هموطنان خود یاری می رسانند، من به عنوان یک کاربر نمی دانستم واقعا معرفی شاهد به دادگاه باید چه شرایطی داشته باشد اما با مطالعه ی این مطالب که در سایت درج شده دراین مورد تا حدودی اطلاعات بدست آوردم و از شما کاربران عزیز هم می خواهم حتما زمانی که مشکل حقوقی دارید به این سایت وکیل تلفنی مراجعه کنید واز وکلای مجرب سایت به صورت آنلاین و تلفنی با هزینه ی کمتر و فوری مشاوره بگیرید
سلام.هدف مقدس موسسه تلفنی خدمت است نه ثروت باید این خدمت بزرگ را قدر دانست.درود بر مسولین بزرگ این موسسه درود.درود.هیچ یک از موسسات تا این اندازه به فکر مردم نبوده ونیستند ونخواهند بود.تا به حال این همه خدمت را تا به حال شما کجا دیده اید.کمک به مردم در این موسسه اصل است.
یکی از ادله اثبات دعوا شهادت است که گاها کاربرد مهمی دارد. برخی شهود نیز هراس دارند برای ادای شهادت که این هراس بی مورد است. ممنون از آگاهی که ایجاد میکنید.
وقتی اولین بار ساعت ۹ شب جمعه تماس گرفتم اصلا فکر نمیکردم کشی پاسخگو باشه. چون خیلی موسسات هستند که اعلام میکنند شبانه روزی اما پاسخگو تلفنها نیستند. از طرف دیگه به مدت خیلی طولانی باید منتظر برقراری تماس باشی اما همکاران وکیل تلفنی واقعا در سرعت پاسخگویی هم کارشون فوق العاده است. من با سه نفر از وکلای موسسه مشاوره داشتم و همگی باانگیزه و حرفه ای و بسیار خوش برخورد بودند. خواستم از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی تشکر کنم و براتون آرزوی موفقیت داشته باشم
با سلام و عرض ادب.یکی از دلایل بسیار پر کاربرد در دعاوی حفوقی و کیفری شهادت شهود است.اما شهادت شرایط خدص خود را دارد و هر شهادتی را قاضی قبول نمی کند.به خصوص در دعاوی مثل اعسار از محکوم به و اعسار از هزینه دادرسی شهود جلوه خاصی دارد چرا که این شهود است که با توجه به وضعیت مالی اشخاص شهادت می دهند که توانایی پرداخت بکجا را ندارد و منجر به تقسیط می گردد.و همچنین در دعاوی کیفری که با جان و مال ناموس افراد سرو کار دارد یک شهادت صحیح و یا نادرست می تواند تبعات زیادی برای آن پرونده داشته باشد.موفق باشید.مسیح آقاداودی
سلام. وقت بخیر. خواستم ازتون تشکر کنم بابت این سایت خوب و مطالب پرمحتوایی که میگذارین. چه وبلاگ خوب و عالی دارین. پست هایی که داخل وبلاگ سایتتون درج میشه و میبینم بسیار متنوع و آموزنده هست. آرا دادگاه ها رو درمورد مسائل مختلف و پرونده های مختلف کشور، به اشتراک میگذارین و جسارت خاصی در بیان مطالب دارین که نشان دهنده سواد بالا و مهارت شما میباشد. خدا قوت. چشم بد به دور و امیدوارم پرقدرت ادامه بدین و ما هم با بررسی و مطالعه مطالب سایت به اطلاعاتمون بیفزاییم و از این جهل مطلق نسبت به حق و حقوقی که در جامعه داریم خارج شویم. و اون حداقل هایی رو که باید بدونیم، به کمک شما بزرگواران یاد بگیریم.
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
بسمه تعالی_با سلام و تحیت،متن عالی و مفیدی بود،از زحمات شما تشکر میکنم
عزیزان سلام وقتی طرف مقابلتون شاهد میاره و شما یقین دارید شاهد ها صوری هستند و مطلع واقعی نیستند میتونید درخواست جرح شاهد بدید البته جرح کار شما نیست یک پروسه ی حرفه ایه که قطعا باید توسط ماخصص انجام بشه
قطعا تهیه مقالات با این کیفیت وقت زیادی میبره و خواستم از این طریق از زحمات همه دوستان در موسسه وکیل تلفنی تشکر کنم جزییات بسیار عالی مطرح شده بود که استفاده کردیم از شما بابت ایجاد این بستر تشکر میکنم امیدوارم مردم عزیز کشورمون از مطالب خوب سایت شما استفاده کنن بهترین مشاوره رو بگیرن و بهترین راه انتخاب کنن سپاس از همه عزیزان❤❤❤❤❤
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی