دیوان عدالت اداری یکی از مراجع قضایی است که عادلانه ترین تصمیمات را اتخاذ می کند؛ طبق اصل نظام حقوقی ایران، دعاوی بین شهروندان با یکدیگر در دادگاه های عمومی دادگستری رسیدگی می شود؛ اما دعاوی میان شهروندان با دولت به دلیل تفکیک قوای مقننه و مجریه نمی تواند در این دادگاه ها بررسی شود؛ بنابراین دادگاه خاصی با ملاحظه اصول و قواعد دعاوی اداری برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق شهروندان ایجاد شده است که به آن دیوان عدالت اداری می گویند.
توصیه های یکی از بانوان وکیل در خصوص یکی از مباحث رایج در دیوان عدالت اداری
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹ |
---|---|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 15.000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25.000 هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 35.000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 45.000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60.000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 100.000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
"لازم به ذکراست سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای عضو در سایت می توانید به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
"به جرأت می توان گفت که 25% از وکلای شاغل در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، خبره ترین وکلای حقوقی ایران در زمینه اداری هستند که سابقه درخشان آنان در حل پرونده های حقوقی اداره جات بی مانند بوده؛ لازم به ذکر است که لمس کردن تصویرک زیر شما را به صفحه ی تماس با این دسته از وکلای مجرب وکیل تلفنی متصل می نماید"
مشاوره حقوقی فوری دیوان عدالت اداری
دیوان عدالت اداری یک مرجع قضایی می باشد؛ در اصل 173 قانون اساسی، دیوان عدالت اداری زیر نظر رییس قوه قضاییه، به منظور رسیدگی به شکایات، اعتراضات و تظلمات مردم نسبت به آیین نامه های دولتی، نسبت به مامورین و احقاق حقوق آنها تاسیس می شود.
نکته: مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری در تمام مراحل بررسی مشکل و ارائه دادخواست به افراد برای گرفتن حقوقشان کمک می کند؛ دفاتر استانی دیوان عدالت اداری وظیفه راهنمایی، پذیرش و ثبت دادخواستهای شهروندان را به عهده دارند.
رسیدگی به شکایات، اعتراضات و تظلمات اشخاص حقیقی یا حقوقی از اقدامات و تصمیمات شرکت های دولتی، سازمان تامین اجتماعی، شهرداری ها، وزارتخانه ها و سازمان ها و اقدامات ماموران این واحد ها جزو صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد.
رسیدگی به شکایات و اعتراضات از تصمیمات هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و هیات های حل اختلاف کارگر و کارفرما جزو صلاحیت های دیوان عدالت اداری می باشند.
رسیدگی به شکایات حقوق بگیران دولتی و کارمندان و سایر مستخدمان واحد ها، موسسات جزو صلاحیت های این دیوان می باشد.
تماس تلفنی به وکیل متخصص به امور دیوان عدالت اداری
افراد شاغل در دیوان عدالت اداری، بطور معمول با دقت و حساسیت بیشتری شکایات، اعتراضات و تضلمات را بررسی می کنند؛ از این افراد رو قبل از طرح شکایت در این دیوان باید مشکل را به طور کامل بررسی و بعد اقدام به طرح آن کنند.
در ابتدا افراد با مطالعه قوانین باید مطمئن شوند که حق با آنهاست و حقی از آنها در دستگاه دولتی ضایع شده است.
با استفاده از روش های دوستانه و کمک گرفتن از ریش سفیدان و با صلح و سازش سعی کنند که حق خود را با روش های مسالمت آمیز دریافت کنند.
اگر افراد نتوانستند حقوق خود را به صورت مسالمت آمیز دریافت کنند؛ باید بصورت غیر رسمی شروع به بررسی مشکل کنند و پس از بررسی کامل، درخواست گرفتن حقوقشان را به صورت کتبی به محل کار خود ارائه کنند و اگر به حق خود نرسیدند این درخواست را به وزارتخانه یا واحد مرکزی ارائه دهند.
اگر بعد از انجام این مراحل افراد همچنان در گرفتن حقوق خود موفق نبودند باید کلیه مکاتبات و مستندات را ضمیمه اظهارنامه دیوان عدالت اداری کرده و متن شکایت خودشان را به صورت روان و خلاصه وارد اظهارنامه کنند.
افراد باید توجه کنند که در نوشتن متن شکایت نامه باید قانون و مقررات را رعایت، مستندات لازم و دلایل رد درخواست خود در دستگاه دولتی مورد نظر را هم ذکر کنند؛ در نتیجه این مراحل مشکل به راحتی و بدون اتلاف وقت و درگیری در کمترین زمان ممکن حل می شود.
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری در انجام مراحل حقوقی در دیوان و همچنین تسریع انجام این مراحل بدون اتلاف وقت و با جلوگیری از هزینه های اضافی کمک می کند.
به کمک لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توانید با وکیل 24 ساعته دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار کنید.
از آنجایی که قاضی دیوان عدالت اداری بصورت غیرحضوری شکایت ها را بررسی می کند، برای بالا بردن احتمال موفقیت پرونده، افراد نیاز به ارائه یک شکایت نامه مستدل و دقیق دارند.
با توجه به این مسئله و اینکه اکثر پرونده هایی که بدون کمک گرفتن از مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری به دادگاه ارائه شدند ناموفق بودند.
به دلیل آشنایی با بروزترین قوانین اداری کشور و داشتن تجربه، مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری، برگ برنده ای برای رسیدن افراد به حقوقشان می باشد.
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری با بررسی مستندات و گوش دادن به توضیحات مراجعین با ارائه راه حل به آنها کمک می کند.
به کمک لینک تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی می توانید با تیم حرفه ای و با تجربه ما برای گرفتن حقوق خود با روش قانونی و صحیح در ارتباط باشید.
افراد قبل از ارائه شکایت خود به دیوان عدالت اداری بهتر است مدارک و نظرات مربوط به پرونده خود را با مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری به اشتراک بگذارند؛ زیرا بسیاری از پرونده ها از همان ابتدای طرح شکایت مشخص است که به جایی نخواهند رسید.
بنابراین گرفتن مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری، به افراد در بررسی، آشنایی با قوانین و مقررات و ارائه شکایت به دیوان کمک می کند.
بعضی از پرونده ها نیاز به مهارت های خاصی دارند که هر وکیلی از عهده آن بر نمی آید و نیاز به بررسی با دقت بیشتری دارد؛ از این رو در بعضی از پرونده ها به حضور وکیل نیاز است.
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری به افراد در بررسی و ارائه شکایت به درستی و در زمان مناسب کمک می کند.
به کمک لینک های مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین می توانید برای گرفتن مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی دیوان عدالت اداری با وکلای آگاه و مجرب ما ارتباط برقرار کنید.
مشاوره فوری حقوقی در خصوص دیوان اعدالت اداری
محکم و کامل بودن مستندات برای قانع کردن دیوان و گرفتن حقوق بسیار مفید است؛ در نتیجه طی مراحل نیازمند صرف وقت و انرژی می باشد.
پس از تهیه مستندات لازم انجام مراحل لازم به کمک مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری، در تسریع انجام مراحل رسیدگی تاثیر به سزایی دارد؛ مراحل لازم عبارتند از:
مستندی که بر اساس آن افراد از ضایع شدن حقوقشان اطمینان حاصل کرده اند.
مستنداتی مشابه و یا موازی که تاثیر مثبتی برای اثبات مستند اصلی دارند.
جستجو برای پیدا کردن زمینه مورد شکایت مشابه و دستیابی به رای مشابه دیوان.
جستجو برای یافتن کارمندی که از این حق در نقطه دیگری استفاده نموده است.
گرفتن مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری به دلیل آشنایی بیشتر مشاوران با قانون و با تجربه بودن آنها تاثیر به سزایی در تسریع روند ارائه دادخواست تا حل مشکل دارد.
از طریق لینک پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توانید در کمترین زمان ممکن در هر مکانی به صورت آنلاین با وکلای مجرب و آگاه ما ارتباط برقرار کرده و پاسخ سوالات حقوقی خود را در کمترین زمان ممکن به صورت دقیق و کامل دریافت کنید.
همانطور که گفته شد قاضی دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری شکایت ها را بررسی می کند و در صورت پذیرش پرونده افراد حقیقی و یا حقوقی (وکلا) می توانند شکایت را تا مرحله صدور حکم و اجرای آن پیگیری نمایند.
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری با بررسی مسائل و مشکلات افراد در این زمینه در ابتدا به آنها کمک می کند تا بدون دادگاهی شدن اقدام به حل مشکل نمایند؛ و اما در صورتی که مشکل با روش های مسالمت آمیز حل نشد برای ارائه دادخواست به افراد بصورت حضوری (اگر وکیل پایه یک باشد و در صورت نیاز) و غیر حضوری کمک می کند.