موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

رفع بلاتکلیفی زن در طلاق

رفع بلاتکلیفی زن در طلاق

امیدوارم هیچگاه مسیر زندگی شما به نقطه تلخ طلاق نرسد و همیشه با شادی در کنار همسرتان زندگی کنید و از زندگی لذت ببرید؛ اما گاهی اوقات هم است که انسان برای پایان دادن به تلخی بی انتها مجبور می شود کاری را که هیچ تمایلی به آن نداشته است به انجام برساند، در واقع بسیاری شرایط هستند که خانم ها هر چقدر صبوری به خرج می‌دهند و مشکلات را تحمل می کنند بازهم همسرشان رفتاری بدتر از گذشته از خود نشان می دهد؛ در چنین شرایطی نه تنها طلاق دادن اشتباه نیست و مایه شرمساری نمی باشد، بلکه درخواست چنین کاری از دادگاه عین شجاعت و درایت می‌باشد؛ البته طلاق گرفتن برای بانوان آنچنان هم آسان نیست و در بسیاری از شرایط، مرد خانواده با وجود اینکه خودش می داند لیاقت داشتن یک همسر فداکار را ندارد و ادامه دادن زندگی برای همسرش فقط عذاب خواهد بود، اما بازهم لجاجت می کند و در مقابل طلاق مقاومت می کند و همسرش را بلاتکلیف می گذارد؛ در چنین شرایطی خانم خانواده باید برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کند که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.

 

 

 

 

بلاتکلیفی زن در قبل و بعد از طلاق چیست؟

 

indecision Resolving in divorce

حکم قضایی بلاتکلیف گذاشتن زن در طلاق

 

معمولاً بانوانی که قصد طلاق گرفتن با همسر خودشان را دارند با دو نوع بلاتکلیفی مواجه می شوند. بلاتکلیفی اول قبل از طلاق می باشد. در واقع در دوران زندگی مشترک این بلاتکلیفی به وجود می آید؛ مثلاً در دوران زندگی مشترک، همسر خانمی که قصد طلاق گرفتن دارد او را ترک کرده و هیچ راه ارتباطی هم برای همسرش باقی نگذاشته است؛ همچنین از دیگر مواردی که می توانیم به عنوان بلاتکلیفی قبل از طلاق به عنوان کنیم این است که مرد در قبال وظایف خودش نسبت به همسرش هیچ گونه پاسخگویی نداشته باشد؛ اما بلاتکلیفی بعد از طلاق هم در واقع همان انجام ندادن تعهدات و عدم پاسخگویی در قبال آن ها است، یعنی مرد در قبال مهریه و شاید حضانت فرزندان یا دیگر تکالیفی که طلاق بر عهده او قرار می دهد، انجام وظیفه نکند و همسر او هم راه ارتباطی برای مطالبه حقوق خود نداشته باشد، این نکته را هم بگویم که این شرایط و سردرگم کردن کسی که با عشق و علاقه به زندگی یک نفر وارد می‌شود، ناجوانمردانه بوده و قطعاً مراجع قانونی برای آن پیش بینی های لازم را در رفع بلاتکلیفی زن در طلاق داشته‌اند.

 

مجازات بلاتکلیف گذاشتن زن در طلاق دادن او و آزار روانی او چیست؟

 

 

همانطور که در انتهای قسمت قبلی خدمتتان عرض کردیم این که یک نفر همسرش را آنقدر اذیت کند که قصد طلاق داشته باشد و حتی برای طلاق گرفتن هم همسرش را بلاتکلیف بگذارد کار غیر انسانی و نوجوان مردانه می باشد که متاسفانه بسیاری از افراد آن را انجام می دهند.نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که بلاتکلیفی در طلاق برای بانوان بسیار زیاد است و هر کدام به شیوه های متفاوت اتفاق می‌افتد و طبیعتا این قانون برای همه آن ها راه حل مشترک قرار نداده است. البته همانطور که راههای بلاتکلیف گذاشتن بسیار زیاد است راه های رفع بلاتکلیفی زن در طلاق هم مشخصاً وجود دارد. اینکه کدام یک از این راههای بلاتکلیفی زن در طلاق به درد شما بخورد را تنها وکیل و مشاوره حقوقی می تواند مشخص کند. البته نگران نباشید مراجعه به وکیل و مشاوره حقوقی مثل گذشته نیست و راحت تر شده است. برای این منظور تنها کافیست شما به مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین در مجموعه وکیل تلفنی مراجعه کنید و با مشورت گرفتن از وکیل آنلاین در این مجموعه مشکل خودتان را رفع کنید.

 

حداقل و حداکثر مدت زمان بلاتکلیفی طلاق در تاریخ ایران چقدر بوده و چگونه دوره بلاتکلیفی طلاق را به حداقل برسانیم؟

 

Minimum and Maximum time of indecision respite

وکیل طلاق 24 ساعته در دسترس و آنلاین

 

با توجه به اینکه متاسفانه بسیاری از افراد نسبت به تعهد خودشان برای زندگی مشترک پایبند نیستند و بدون مشورت و یا برنامه ریزی عمیق وارد چنین رابطه ای شده اند تعداد بسیار زیادی طلاق وجود دارد که بر اثر بلاتکلیفی اتفاق افتاده اند و طلاق آن ها برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق بوده است؛ به همین دلیل این که خدمتتان بیان کردیم اینکه بخواهیم حداقل و حداکثر مدت بلاتکلیفی در تاریخ طلاق در ایران را مشخص کنیم نیاز به یک تحقیق بسیار جامع در سراسر کشور دارد؛ اما به صورت کلی باید خدمتتان بیان کنیم که حداقل چند ماه و حداکثر ممکن است چند سال طول بکشد تا رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اتفاق بیفتد؛ اما شما می توانید با استفاده از راهکارهای مناسب مدت زمان بلاتکلیفی را به حداقل برسانید. بهترین راهکاری که در این زمینه وجود دارد مراجعه به مشاورین حقوقی در مجموعه وکیل تلفنی می باشد در این مجموعه مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته است و شما در هر ساعت از شبانه روز می‌توانید برای رفع مشکل خودتان اقدام کنید.

 

آیا طلاق به دلیل بلاتکلیف بودن در دوره عقد تصمیم درستی است؟

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل پایه یک

 

بسیاری از افراد در همان دوران طلاق و خودشان به این نتیجه می‌رسند که بلاتکلیف بوده و باید برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کنند؛ اما اینکه بخواهیم بگوییم این تصمیم درست است و یا درست نیست بستگی به شرایط و مدت زمان بلاتکلیفی و دلایل آن دارد؛ مثلاً ممکن است همسر خانمی که قصد طلاق در دوران عقد دارد، برای ساختن یک زندگی بسیار خوب و آرام در دوران عقد تمام تلاش خودش را داشته باشد و به همین دلیل کمتر برای همسر خودش وقت بگذارد.

اینکه چنین چیزی را بخواهیم بلاتکلیف بودن عنوان کنیم واقعاً غیر منطقی می باشد؛ در مقابل این افراد، افرادی هم هستند که همسر خودشان را در دوران عقد بدون هیچ دلیلی و صرفاً برای خوشگذرانی ترک کردند و یا اصلاً او را فراموش کرده‌اند و یا این که به ندرت در این دوران برای همسر خودشان وقت می‌گذارند؛ در چنین شرایطی شاید بهترین تصمیم این است که هنوز یک زندگی اشتباه را شکل نگرفته پایان دهید و آینده خودتان را برای فردی که هیچ ارزشی برای شما قائل نیست هدر ندهید؛ البته باز هم پیشنهاد می‌کنیم در این زمینه هم با مشاوره حقوقی فوری مجموعه وکیل تلفنی مشورت کنید و تصمیم بهتری بگیرید.

 

مواردی که دادگاه آنها را به‌عنوان بلاتکلیفی زندگی مشترک می داند:

 

things that court knows them as indecisions in life

بهترین روش رفع بلاتکلیفی در زندگی مشترک

 

  1. عدم تعیین مسکن واحد برای شروع زندگی مشترک اولین موردی است که دادگاه آن را به‌عنوان بلاتکلیفی زندگی مشترک دانسته و نسبت به رفع بلاتکلیفی زن در طلاق در این مورد اقدام می کند.

 

  1. مورد دیگر که به عنوان بلاتکلیفی زندگی مشترک دادگاه می تواند به آن استناد کند عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه توسط مرد به همسر خودش است. در چنین شرایطی هم دادگاه تصمیم می‌گیرد نسبت به رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کند.

 

  1. از جمله موارد دیگری که دادگاه به آن استناد می‌کند زندگی جدا از هم زن و شوهر برای یک مدت طولانی می باشد.

 

  1. همچنین در صورتی که همسر برای مدت طولانی به دلایل مختلف از جمله فرار از جرم، متواری باشد و همسر او هیچ گونه ارتباطی با او نداشته باشد هم دادگاه می تواند نسبت به رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کند.

 

دلایلی که ما خدمت شما بیان نمودیم تنها چند مورد کلی بود و قطعاً موارد بسیار زیاد دیگری هم در مورد بلاتکلیفی زندگی مشترک وجود دارد که با مراجعه به مجموعه ما در قسمت پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توانید آن ها را بررسی کنید.

 

طلاق ناشی از به تعویق انداختن مراسم عروسی، چقدر پذیرفته شده است؟

 

 

قبل از اینکه بخواهیم در این مورد توضیح دهیم این نکته را باید خدمت شما بیان کنیم که دادگاه و نظام قضایی در کشور ما تا جای امکان تلاش می‌کند از طلاق دو نفر جلوگیری به عمل آورد؛ اما در مورد این موضوع که اگر مراسم عروسی به تعویق بیفتد، آیا امکان طلاق از طریق بلاتکلیفی وجود دارد یا نه؟

  • باید خدمتتان بیان کنیم مانند طلاق گرفتن در دوران عقد این موضوع هم بستگی به شرایط آن دارد. مثلاً ممکن است داماد به خاطر شرایط اقتصادی توانایی برگزاری مراسم عروسی را در شرایط فعلی نداشته باشد؛ قطعاً در دادگاه به خاطر عدم توانایی مالی برای برگزاری مراسم عروسی اقدام به بلاتکلیفی برای طلاق نمی کند، برای دادگاه مراسم عروسی ملاک زندگی نیست. البته اگر به دلیل اینکه چند ماه مرد متواری شده باشد و به خاطر نبودن او مراسم عروسی به تعویق بیفتد آنگاه شاید دادگاه وارد عمل شود و نسبت به رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کند؛ برای اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید از ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با وکیل پایه یک دادگستری در مجموعه ما استفاده کنید.

 

آیا دادگاه طلاق، معیار تحمل خاصی برای بلاتکلیفی زنان در طلاق دارد؟

 

criterion of indecision

معیار های بلاتکلیفی زنان در زندگی مشترک از منظر قانون اسلامی

 

اگر دقت کرده باشید از ابتدای مطلب تا اینجا چند بار این نکته را تکرار کردیم که پرونده های مختلف و متنوعی در مورد بلاتکلیفی زنان در طلاق وجود دارد و همین طور برای رفع بلاتکلیفی زنان در طلاق هم راه های مشخص و مختلفی وجود دارد. طبیعت هم دادگاه نمی تواند یک روش خاص و کلی را به عنوان معیار تحمل برای بلاتکلیفی زنان مشخص کند و بر اساس آن رای خودش را صادر نماید. دادگاه بر اساس شرایط و اتفاقاتی که رقم خورده است و مدت زمان بلاتکلیفی دلایل آن رای را صادر میکند. دادگاه اگر ببیند که این بلاتکلیفی دلایل عمدی نداشته و صرفا مرد برای رفع مشکلات زندگی مجبور شده چند ماهی دور از خانواده اش باشد احتمالاً سعی می کند همسر او را به تحمل این شرایط دعوت کند تا مشکلات رفع شود. اما اگر دادگاه متوجه شود که مرد در قید و بند خانواده نیست و برای خانواده اش فقط مشکل ایجاد می کند سعی می کند همسر او را در رفع بلاتکلیفی کمک کند. پرونده های زیادی در این مورد وجود دارد که شما می توانید با مراجعه به مجموعه عدل ایران و قسمت قوه قضاییه در این مجموعه آنها را بررسی کنید.

 

وضعیت مهریه، نفقه، اجرت المثل، فرزندان، جهیزیه و ... در طلاق به خاطر بلاتکلیفی زندگی چیست؟

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل دادگستری

 

در مورد اینکه وضعیت مهریه، نفقه، حضانت فرزندان، جهیزیه ، اجرت المثل و ...  در رفع بلاتکلیفی زن در طلاق و گرفتن طلاق به نفع او چه می شود دادگاه اظهار نظر خواهد کرد. طبیعتاً اگر تمام شواهد و مدارک استناد به این کنند که مرد همسر خود را بلاتکلیف قرار داده است بسیاری از این حقوق به زن تعلق خواهد گرفت؛ اما در مواردی هم هستند که شاید زن زیاده روی کرده و مرد آنچنان هم که او می گوید او را بلاتکلیف نگذاشته است که در این شرایط برخی از این حقوق به زن تعلق می گیرد؛ در واقع تعلق گرفتن هر کدام از حقوقی که زن در زندگی مشترک از آنها سهمی دارد توسط دادگاه مشخص می‌شود اما اگر دوست دارید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد می کنیم از مشاوره حقوقی و وکیل آنلاین در مجموع ما سوالات خودتان را بپرسید. قطعاً وکلای ما بهترین پاسخ ها را برای شما خواهند داشت و به شما کمک خواهند کرد. مطمئن باشید از مشورت با آن ها هیچگاه پشیمان نخواهید شد.

 

 

نحوه مطرح کردن زودانزالی غیرقابل درمان در دادگاه

مجازات کتمان بیماری های مقاربتی

طلاق چیست؟

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام ، گاهی اوقات هم زن تصمیم به جدایی و طلاق بی مورد و غیر منطقی میگیرد و مرد که تمام مایحتاج زندگی را تامین کرده و سالم زندگی کرده در مقابل طلاق مقاومت می‌کند چون سالیان سال زحمت کشیده ، فرزندش بزرگ شده ، تلاش فراوان کرده تا زندگی بدون نقص ادامه داشته باشد و به همسر و فرزندش علاقه مند است و نمیخواهد زندگیش با تصمیم نادرست زن متلاشی شود ،،،، زن دلیل موجه ندارد ، به هر دری میزند جدا شود ، فرزند را هم برده ، مرد را در شرایط بد روحی روانی قرار داده ..... مرد هم مقاومت می‌کند ساید زن سره عقل بیاید ..... برای بقای خانواده اش بسیار در حال کوشش است ..... آیا این مقاومت کردن مرد در طلاق ندادن همسرش کاره نادرستی است ؟؟؟؟؟ یا مقاومت نکند و طلاق بدهد ، همه چیز را از دست بدهد ، فرزندش دور از پدر بزرگ شود تبعات آن در نظر گرفته نشود و تلاش این همه سال هیچ شود ،،،ففط و فقط بخاطره تصمیم نادرست زن و عدم پذیرش منطق و نپذیرفتن رجوع به مشاوره و یک دندگی و بکار بردن اکاذیب به جهت رسیدن به هدف و آزار فراوان شوهر از لحاظ روحی روانی .. و دور کردن فرزند از شوهر و به وجود آمدن سردی .....
عموما بانوانی که قصد جدایی از همسرشان را دارند، با دو نوع بلاتکلیفی مواجه می گردند. نخستین بلاتکلیفی قبل از طلاق است. در واقع در دوران زندگی زناشویی ومشترک، این بلاتکلیفی حادث می گردد. برای مثال در دوران زندگی مشترک، برخی شوهران که قصد جدایی و طلاق همسرشان را دارد زندگی مشترک را ترک کرده و هیچ راه تماس یا ارتباطی هم برای همسرش باقی نمی گذارد. از دیگر شرایطی که می توان به عنوان بلاتکلیفی قبل از طلاق به آن اشاره کرد این است که شوهر در مقابل وظایف زناشویی خودش نسبت به زن، هیچ پاسخگویی و ممارستی نشان نمی دهد. گاهی این بلاتکلیفی به دوران بعد از طلاق بر می گردد. در واقع همان فرار از تعهدات و عدم پاسخگو بودن در مقابل آن ها است. متاسفانه مرد در قبال مهریه و شاید حضانت فرزندان یا سایر تکالیفی که انجام طلاق و جدایی بر دوش او قرار داده است، انجام وظیفه نمی کند و زن نیز هیچ راه ارتباطی برای مطالبه حقوق و تکالیف او ندارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که در این شرایط، بلاتکلیف کردن کسی که با عشق و علاقه به یک زندگی مشترک وارد می‌شود، دور از انصاف و ناعادلانه بوده و مطمئنا مراجع قضایی و قانونگذاران، پیش بینی های لازم را در رفع این بلاتکلیفی بعمل می آورند. طلاق آیا قانونگذار مجازاتی برای بلاتکلیف گذاشتن زن در طلاق و آزار روانی او در نظر گرفته است؟ همان گونه که در انتهای مطلب قبل عرض کردیم، این که شوهر، همسرش را به حدی مورد آزار و اذیت روحی قرار دهد که تقاضای طلاق کند و حتی برای طلاق هم او را در بلاتکلیف محض قرار دهد، کار غیر انسانی وغیر شرعی است که البته بسیاری از مردها آن را انجام می دهند. نکته بسیار مهمی که باید به آن اشاره گردد این است که این بلاتکلیفی در طلاق روش های بسیار زیادی دارد و هر کدام از این شیوه ها به شکل متفاوتی اتفاق می‌افتد و طبیعتا قانون گذار برای همه این شرایط، نتوانسته راه حل مشترکی پیش بینی کند. البته همان گونه که روش های بلاتکلیف گذاشتن زوجه بسیار زیاد است راه های رفع بلاتکلیفی او نیز در طلاق مشخصا وجود دارد. اینکه کدام یک از این مسیرها بیشتر به کار شما بیاید را تنها وکلا و مشاوران با تجربه می تواند مشخص نمایند. برای این منظور تنها کافیست شما به مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی در مجموعه طلاق 24 مراجعه نمایید و با کسب مشورت از وکیل آنلاین در این مجموعه مشکل بلاتکلیفی خود در طلاق را رفع کنید.
سلام. علی‌رغم اینکه پیمان ازدواج، قراردادی خصوصی بین اشخاص است، اما دولت‌ها وظیفه خود می‌دانند مقررات و قوانینی در حمایت از زوجین به ویژه زنان، حین انحلال نکاح پیش‌بینی نمایند. نظر به اینکه طلاق آثار زیان‌باری برای زنان مطلقه و فرزندان آن‌ها به دنبال دارد، در اکثر نظام‌های حقوقی، مقررات و قواعدی در زمینه حمایت‌های مالی از زنان پس از طلاق تدوین گردیده است. در تعریف طلاق باید گفت این واژه از ریشه طلق و به معنای رهایی و آزاد کردن است و به جدایی زن و شهر و پایان زندگی مشترک به صورت قانونی اطلاق می شود. طلاق طبق قانون مدنی ایران از اختیارات مرد است. به همین دلیل در ماده ۱۱۳۳ اینگونه مقرر می دارد: « مرد می تواند هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد.» با وکیل تخصصی خانواده موضوعات حقوقی خود را با ما در میان بگذارید
سلام خسته نباشید .. یکی از انواع طلاق ها طلاق مبارات است . طلاق مُبارات نوعی طلاقِ توافقی است که در آن به جهت عدم علاقه زن و مرد به یکدیگر، زن مهریه یا مال دیگری به مرد پرداخت می‌کند تا او را طلاق دهد. طلاق مبارات از اقسام طلاق بائن است و در آن مرد نمی‌تواند به زن رجوع کند؛ یعنی در زمان عِدّه، بدون عقد او را دوباره همسر خود کند. البته در طلاق مبارات، در زمان عده، زن می‌تواند از بخشش خود منصرف شود. در این صورت مانند طلاق رجعی، شوهر می‌تواند به او رجوع کند .
زمانی که زوجه به دلایلی قصد جدایی وطلاق گرفتن دارد اقدا به دادن دادخواست طلاق به دادگاه خانواده می کند وزوج هم قصد طلاق دادن ندارد دراین مواقع زن سر در گم می ماند که از چه راهی می تواند زودتر طلاق بگیرد وهرچه قدر اقدام کند موفق نمیشود در اینجا نیاز به یک مشاور خانواده دارد تا بتواند مشکل خودرا بیان کند وراهکار درست را پیدا کند وسایت وکیل تلفنی این فرصت را مهیا کرده است تا افراد بتوانند با تماس با آن از وکلای سایت بهره مند شوند با هزینه ی کمتر وبه صورت فوری
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت ریاست محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی، کاربران عزیز توجه داشته باشند که مصادیق بلاتکلیفی زوجه قبل از طلاق شامل:عدم تعیین مسکن مستقل توسط زوج، عدم پرداخت نفقه،متواری شدن زوج و عدم دسترسی زوج به ایشان و زندگی جدای زن و شوهر از یکدیگر برای مدت طولانی است. پرونده های مختلف و متنوعی در مورد بلاتکلیفی زنان در طلاق وجود دارد و دادگاه بر اساس شرایط و اتفاقاتی که رقم خورده است و مدت زمان بلاتکلیفی و دلایل آن اقدام به صدور رای می نماید. لذا کاربران عزیز جهت آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره آنلاین و ۲۴ ساعته با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند.با احترام_ فاطمه سلیمانی
با سلام و عرض ادب، پرونده های مختلف و متنوعی در مورد بلاتکلیفی زنان در طلاق وجود دارد و همین طور برای رفع بلاتکلیفی زنان در طلاق هم راه های مشخص و مختلفی وجود دارد. طبیعتاً دادگاه نمی تواند یک روش خاص و کلی را به عنوان معیار تحمل برای بلاتکلیفی زنان مشخص کند و بر اساس آن رای خودش را صادر نماید. دادگاه بر اساس شرایط و اتفاقاتی که رقم خورده است و مدت زمان بلاتکلیفی دلایل آن رای را صادر میکند. لذا برای آگاهی از جزییات مساله، می توانید با موسسه تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر من از طریق تبلیغات اینستاگرام با وکیل تلفنی آشنا شدم و برام نحوه فعالیت شما خیلی جالب بود. کاری که فکر میکردم مستلزم صرف وقت و گرفتن وقت ملاقات با یک وکیل است و باید هزینه ای نسبتا زیاد متحمل شوم تا بتوانم قراردادی که میخوام امضا کنم مورد بررسی یک وکیل قرار گیرد،در کوتاهترین زمان توسط مشاورین وکیل تلفنی انجام شد و خواستم از طریق این پیام از گروه خوب و منسجم شما که در نهایت سرعت و در عین حال دقت امور کاربران را انجام میدهند. موفق باشید
با سلام و ارادت از راهکار هایی که ارائه دادین کمال تشکر داریم بسیار خوب و کاربردی بود ،اولین اقدام در تعیین تکلیف این هست که زوجین مشکلاتشون قبل از مراجعه به دادگاه با خودشون حل کنن و بسیاری ازین اختلافات ناشی از دخالت های مستقیم خانواده ها هست ،موارد سو معاشرت واعتیاد شوهر از این قاعده مستثنی هست و اصلا منظور من این نیست که وقتی کسی بهتون ظلم کرد در مقابلش اقدامی نکنید،منظور این هست که اول از طریق کدخدامنشی و وساطت سعی کنید موضوع حل و فصل کنید ،اگر نشد سریعا و فورا با مشاوران خوب وکیل تلفنی وقت مشاوره بگیرین تا اقدامات اولیه برای تعیین تکلیف مثل ارسال اظهارنامه و ... صورت بپذیره بدون مشورت هیچ اقدامی انجام ندین قبل از تعیین تکلیف به فکر مسائل مالی و احقاق حقوق مالیتون باشین ،از زحمات همه ی دوستان در موسسه وکیل تلفنی تشکر میکنم آفرین بسیار مطالبتون عالی و کاربردی هستش
مفهوم طلاق و مهریه مانند دوقلوهای به هم چسبیده هستند. مهریه از نظر قانونی و شرعی حق زن محسوب می شود و یکی از شروط مهم ازدواج است. از این رو زن می تواند بعد از جاری شدن خطبه عقد و بلافاصله اقدام به دریافت مهریه کند.یکی از وظایف وکیل طلاق این است که بتواند راهکاری برای پرداخت منطقی مهریه پیدا کند. از این رو معمولا وکیل طلاق سراغ درخواست اعسار یا همان قسط بندی مهریه می رود. بر این اساس مهریه بر اساس توانایی پرداخت مرد به صورت ماهانه قسط بندی می شود. شما می توانید با اخذ مشاوره و بهره مندی از وکلا و مشاورین حقوقی وکیل تلفنی در دعاوی خود هوشمندانه عمل کنید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .متاسفانه بسیار اتفاق می‌افتد که خانم‌ ها به دلایل بلاتکلیفی در زندگی مشترک، قصد طلاق از همسرشان را می کنند، اما زوج باز هم آن ها را بلاتکلیف می گذارد؛ در چنین شرایطی افراد می‌توانند نسبت به رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کنند که این اقدامات باید به صورت تخصصی و قانونی صورت بگیرد؛ در غیر این صورت، نه تنها موثر واقع نخواهد شد، بلکه اثر سوء نیز خواهد گذاشت؛ به همین دلیل، به شما توصیه می کنیم که با ما و وکلای ما تماس حاصل فرمایید .اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام من ۱۸ سالمه و همسرم ۲۴ سال، ۴ ساله که ازدواج کردیم شوهرم بهم خیانت میکنه وقتی هم به روش میارم منو میزنه چندروز قبل منو اورد خونه پدرم الان هم هرچی زنگ میزنم میگه خونه مهمون دارم فعلا خونه پدرت بمون امروز صبح پدرم با شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ تماس گرفتن و باتوجه به مشکل من با وکیل متخصص در امر خانواده صحبت کردیم از اونجایی که من شوهرمو دوست دارم و نمیخوام‌ طلاق بگیرم وکیل در مشاوره تلفنی کاملا راهنماییم کرد چگونه اقدام قانونی انجام بدم که منجر به طلاق نشه واقعا ازتون ممنونم که به مردم کمک میکنید تا مشکلاتشون حل بشه
زنم رفته دادگاه می گه که شوهرم منو بلاتکلیف گذاشته؛ البته نمی دونم واقعاً بلاتکلیفی باشه یا نه، چون من می خواستم ایشون رو طلاق بدم و یک تاریخ معین رو به زنم اعلام کردم و گفتم که اون موقع می برمت طلاق می دمت؛ اما متأسفانه صبح همون روز سکه خیلی رفت بالا و الان منتظرم که بیاد پایین تر تا مهریه هم کمتر بشه دیگه؛ این که دیگه بلاتکلیفی نیست!!!

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی