امیدوارم هیچگاه مسیر زندگی شما به نقطه تلخ طلاق نرسد و همیشه با شادی در کنار همسرتان زندگی کنید و از زندگی لذت ببرید؛ اما گاهی اوقات هم است که انسان برای پایان دادن به تلخی بی انتها مجبور می شود کاری را که هیچ تمایلی به آن نداشته است به انجام برساند، در واقع بسیاری شرایط هستند که خانم ها هر چقدر صبوری به خرج میدهند و مشکلات را تحمل می کنند بازهم همسرشان رفتاری بدتر از گذشته از خود نشان می دهد؛ در چنین شرایطی نه تنها طلاق دادن اشتباه نیست و مایه شرمساری نمی باشد، بلکه درخواست چنین کاری از دادگاه عین شجاعت و درایت میباشد؛ البته طلاق گرفتن برای بانوان آنچنان هم آسان نیست و در بسیاری از شرایط، مرد خانواده با وجود اینکه خودش می داند لیاقت داشتن یک همسر فداکار را ندارد و ادامه دادن زندگی برای همسرش فقط عذاب خواهد بود، اما بازهم لجاجت می کند و در مقابل طلاق مقاومت می کند و همسرش را بلاتکلیف می گذارد؛ در چنین شرایطی خانم خانواده باید برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کند که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.
حکم قضایی بلاتکلیف گذاشتن زن در طلاق
معمولاً بانوانی که قصد طلاق گرفتن با همسر خودشان را دارند با دو نوع بلاتکلیفی مواجه می شوند. بلاتکلیفی اول قبل از طلاق می باشد. در واقع در دوران زندگی مشترک این بلاتکلیفی به وجود می آید؛ مثلاً در دوران زندگی مشترک، همسر خانمی که قصد طلاق گرفتن دارد او را ترک کرده و هیچ راه ارتباطی هم برای همسرش باقی نگذاشته است؛ همچنین از دیگر مواردی که می توانیم به عنوان بلاتکلیفی قبل از طلاق به عنوان کنیم این است که مرد در قبال وظایف خودش نسبت به همسرش هیچ گونه پاسخگویی نداشته باشد؛ اما بلاتکلیفی بعد از طلاق هم در واقع همان انجام ندادن تعهدات و عدم پاسخگویی در قبال آن ها است، یعنی مرد در قبال مهریه و شاید حضانت فرزندان یا دیگر تکالیفی که طلاق بر عهده او قرار می دهد، انجام وظیفه نکند و همسر او هم راه ارتباطی برای مطالبه حقوق خود نداشته باشد، این نکته را هم بگویم که این شرایط و سردرگم کردن کسی که با عشق و علاقه به زندگی یک نفر وارد میشود، ناجوانمردانه بوده و قطعاً مراجع قانونی برای آن پیش بینی های لازم را در رفع بلاتکلیفی زن در طلاق داشتهاند.
همانطور که در انتهای قسمت قبلی خدمتتان عرض کردیم این که یک نفر همسرش را آنقدر اذیت کند که قصد طلاق داشته باشد و حتی برای طلاق گرفتن هم همسرش را بلاتکلیف بگذارد کار غیر انسانی و نوجوان مردانه می باشد که متاسفانه بسیاری از افراد آن را انجام می دهند.نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که بلاتکلیفی در طلاق برای بانوان بسیار زیاد است و هر کدام به شیوه های متفاوت اتفاق میافتد و طبیعتا این قانون برای همه آن ها راه حل مشترک قرار نداده است. البته همانطور که راههای بلاتکلیف گذاشتن بسیار زیاد است راه های رفع بلاتکلیفی زن در طلاق هم مشخصاً وجود دارد. اینکه کدام یک از این راههای بلاتکلیفی زن در طلاق به درد شما بخورد را تنها وکیل و مشاوره حقوقی می تواند مشخص کند. البته نگران نباشید مراجعه به وکیل و مشاوره حقوقی مثل گذشته نیست و راحت تر شده است. برای این منظور تنها کافیست شما به مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین در مجموعه وکیل تلفنی مراجعه کنید و با مشورت گرفتن از وکیل آنلاین در این مجموعه مشکل خودتان را رفع کنید.
وکیل طلاق 24 ساعته در دسترس و آنلاین
با توجه به اینکه متاسفانه بسیاری از افراد نسبت به تعهد خودشان برای زندگی مشترک پایبند نیستند و بدون مشورت و یا برنامه ریزی عمیق وارد چنین رابطه ای شده اند تعداد بسیار زیادی طلاق وجود دارد که بر اثر بلاتکلیفی اتفاق افتاده اند و طلاق آن ها برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق بوده است؛ به همین دلیل این که خدمتتان بیان کردیم اینکه بخواهیم حداقل و حداکثر مدت بلاتکلیفی در تاریخ طلاق در ایران را مشخص کنیم نیاز به یک تحقیق بسیار جامع در سراسر کشور دارد؛ اما به صورت کلی باید خدمتتان بیان کنیم که حداقل چند ماه و حداکثر ممکن است چند سال طول بکشد تا رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اتفاق بیفتد؛ اما شما می توانید با استفاده از راهکارهای مناسب مدت زمان بلاتکلیفی را به حداقل برسانید. بهترین راهکاری که در این زمینه وجود دارد مراجعه به مشاورین حقوقی در مجموعه وکیل تلفنی می باشد در این مجموعه مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته است و شما در هر ساعت از شبانه روز میتوانید برای رفع مشکل خودتان اقدام کنید.
بسیاری از افراد در همان دوران طلاق و خودشان به این نتیجه میرسند که بلاتکلیف بوده و باید برای رفع بلاتکلیفی زن در طلاق اقدام کنند؛ اما اینکه بخواهیم بگوییم این تصمیم درست است و یا درست نیست بستگی به شرایط و مدت زمان بلاتکلیفی و دلایل آن دارد؛ مثلاً ممکن است همسر خانمی که قصد طلاق در دوران عقد دارد، برای ساختن یک زندگی بسیار خوب و آرام در دوران عقد تمام تلاش خودش را داشته باشد و به همین دلیل کمتر برای همسر خودش وقت بگذارد.
اینکه چنین چیزی را بخواهیم بلاتکلیف بودن عنوان کنیم واقعاً غیر منطقی می باشد؛ در مقابل این افراد، افرادی هم هستند که همسر خودشان را در دوران عقد بدون هیچ دلیلی و صرفاً برای خوشگذرانی ترک کردند و یا اصلاً او را فراموش کردهاند و یا این که به ندرت در این دوران برای همسر خودشان وقت میگذارند؛ در چنین شرایطی شاید بهترین تصمیم این است که هنوز یک زندگی اشتباه را شکل نگرفته پایان دهید و آینده خودتان را برای فردی که هیچ ارزشی برای شما قائل نیست هدر ندهید؛ البته باز هم پیشنهاد میکنیم در این زمینه هم با مشاوره حقوقی فوری مجموعه وکیل تلفنی مشورت کنید و تصمیم بهتری بگیرید.
بهترین روش رفع بلاتکلیفی در زندگی مشترک
دلایلی که ما خدمت شما بیان نمودیم تنها چند مورد کلی بود و قطعاً موارد بسیار زیاد دیگری هم در مورد بلاتکلیفی زندگی مشترک وجود دارد که با مراجعه به مجموعه ما در قسمت پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توانید آن ها را بررسی کنید.
قبل از اینکه بخواهیم در این مورد توضیح دهیم این نکته را باید خدمت شما بیان کنیم که دادگاه و نظام قضایی در کشور ما تا جای امکان تلاش میکند از طلاق دو نفر جلوگیری به عمل آورد؛ اما در مورد این موضوع که اگر مراسم عروسی به تعویق بیفتد، آیا امکان طلاق از طریق بلاتکلیفی وجود دارد یا نه؟
معیار های بلاتکلیفی زنان در زندگی مشترک از منظر قانون اسلامی
اگر دقت کرده باشید از ابتدای مطلب تا اینجا چند بار این نکته را تکرار کردیم که پرونده های مختلف و متنوعی در مورد بلاتکلیفی زنان در طلاق وجود دارد و همین طور برای رفع بلاتکلیفی زنان در طلاق هم راه های مشخص و مختلفی وجود دارد. طبیعت هم دادگاه نمی تواند یک روش خاص و کلی را به عنوان معیار تحمل برای بلاتکلیفی زنان مشخص کند و بر اساس آن رای خودش را صادر نماید. دادگاه بر اساس شرایط و اتفاقاتی که رقم خورده است و مدت زمان بلاتکلیفی دلایل آن رای را صادر میکند. دادگاه اگر ببیند که این بلاتکلیفی دلایل عمدی نداشته و صرفا مرد برای رفع مشکلات زندگی مجبور شده چند ماهی دور از خانواده اش باشد احتمالاً سعی می کند همسر او را به تحمل این شرایط دعوت کند تا مشکلات رفع شود. اما اگر دادگاه متوجه شود که مرد در قید و بند خانواده نیست و برای خانواده اش فقط مشکل ایجاد می کند سعی می کند همسر او را در رفع بلاتکلیفی کمک کند. پرونده های زیادی در این مورد وجود دارد که شما می توانید با مراجعه به مجموعه عدل ایران و قسمت قوه قضاییه در این مجموعه آنها را بررسی کنید.
در مورد اینکه وضعیت مهریه، نفقه، حضانت فرزندان، جهیزیه ، اجرت المثل و ... در رفع بلاتکلیفی زن در طلاق و گرفتن طلاق به نفع او چه می شود دادگاه اظهار نظر خواهد کرد. طبیعتاً اگر تمام شواهد و مدارک استناد به این کنند که مرد همسر خود را بلاتکلیف قرار داده است بسیاری از این حقوق به زن تعلق خواهد گرفت؛ اما در مواردی هم هستند که شاید زن زیاده روی کرده و مرد آنچنان هم که او می گوید او را بلاتکلیف نگذاشته است که در این شرایط برخی از این حقوق به زن تعلق می گیرد؛ در واقع تعلق گرفتن هر کدام از حقوقی که زن در زندگی مشترک از آنها سهمی دارد توسط دادگاه مشخص میشود اما اگر دوست دارید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد می کنیم از مشاوره حقوقی و وکیل آنلاین در مجموع ما سوالات خودتان را بپرسید. قطعاً وکلای ما بهترین پاسخ ها را برای شما خواهند داشت و به شما کمک خواهند کرد. مطمئن باشید از مشورت با آن ها هیچگاه پشیمان نخواهید شد.
مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی |