موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عقد حواله

مشاوره حقوقی عقد حواله

مشاوره حقوقی عقد حواله، در ارتباط با موضوع حواله­ جات و ابزارهای مالی است که به دلیل حجم گسترده معاملات مالی و دعاوی ناشی از آن، اهمیت بسزایی دارد؛ در این خصوص، بنیاد حقوقی امور حواله­ جات ما، خدمات مشاوره حقوقی عقد حواله را به صورت آنلاین تلفنیِ و تصویری از طریق مجموعه حقوقی وکیل تلفنی ارائه می ­نمایند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی می­توان با موسسه وکیل تلفنی در ارتباط بود.

 

سخنان یکی از بانوان وکیل در خصوص حقوق لازم الاجرا در خصوص انواع عقود

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

ماهیت عقد حواله چیست؟

 

concept of assignment contract

راهکار های ساده انعقاد عقد حواله

 

حواله، آن چیزی است که به کسی واگذار یا محول می‌گردد؛ بطور کل، عقد حواله ابزاری جهت تحقق وفای به عهد است، طبق ماده 724 قانون مدنی، حواله عقدی است که به موجب آن طلب شخصی، از ذمه مدیون به ذمه شخص ثالثی منتقل می‌گردد؛ یعنی شخصی طلب معینی دارد و مدیونی بایستی آن را اداء کند، اما از طریق حواله آن دِین را به شخص دیگری (ثالث) انتقال می ­دهد؛ بنابراین ثالث به عنوان مدیون جدید ملزم به اداء دِین می­ گردد؛ جهت کسب اطلاع بیشتر در خصوص عقد حواله و ماهیت آن، وکیل امور حواله­ جات 24 ساعته و فوری از مجموعه وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی عقد حواله را به ایرانیان عزیز ارائه می­ نماید.

 

ارکان عقد حواله چیست؟

عقد حواله دارای سه رکن اصلی شاملِ مُحیل، مُحتال و مُحال ­علیه است؛ اطراف عقد حواله بایستی دارای قصد، رضایت و اهلیت در انجام عقد باشند؛ یعنی بایستی عاقل، بالغ و رشید بوده و از حق انجام معاملات برخوردار باشند؛ هم­چنین بایستی موضوع قرارداد معین و معلوم باشد و معامله جهت مشروع داشته باشد؛ مشاوره حقوقی عقد حواله به صورت فوری و 24 ساعته مفید فایده خواهد بود.

 

مُحیل کیست؟

 

the one who assigned

انعقاد عقود حواله فوری و 24 ساعته

 

‌مطابق ق.م، مدیون را محیل و طلبکار را محتال و شخص ثالث را محال ­علیه می‌گویند.

در اصل محیل، مدیون به محتال است. محیل کسی است که دِین را به محال­ علیه حواله می ­دهد تا آن را بپردازد؛ یعنی انتقال دِین، از ذمه محیل به ذمه محال­ علیه می ­باشد؛ با انعقاد عقد حواله، محیل بری­ الذمه شده و محتال یا طلبکار، منحصراً می ­تواند طلب خود را از محال ­علیه بخواهد؛ یک تماس تلفنی فوری به وکیل آنلاین حواله­ جات و دریافت مشاوره حقوقی عقد حواله به صورت تصویری یا تلفنی، به سهولت، امکان کسب آگاهی و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی را فراهم می­ آورد.

 

موارد انحلال عقد حواله چیست؟

علاوه بر سقوط یا فقدان شرایط اساسی قراردادها، که سبب بطلان عقد می­ گردد؛ طبق مفاد ق.م، چنانچه در عقد بیع، فروشنده حواله داده باشد که مشتری ثَمن یا وجه معامله را به شخص دیگری بپردازد یا مشتری حواله دهد که فروشنده ثمن را از شخص دیگری بگیرد و پس از آن بطلان بیع معلوم گردد، حواله باطل می­ گردد؛ در این صورت محتال (طلبکار ثمن بیع)، اگر اخذ ثمن نموده باشد، باید آن را بازگرداند.

چنانچه بیع منفسخ شود (فسخ یا اقاله)، حواله باطل نمی­ شود، لیکن ذمه محال­ علیه بری می­ گردد؛ در این صورت فروشنده و مشتری در رجوع به یکدیگر جهت دریافت ثمنِ بیع حق خواهند داشت.

موارد مذکور، انحلال قهری حواله است، لیکن انحلال ارادی حواله نیز متصور است؛ مطابق مفاد ماده 729 ق.م، چنانچه محال­علیه (آنکه دِین به او حواله داده می­ شود) در زمان انعقاد عقد حواله معسر باشد و طلبکار این امر را نداند، طلبکار (محتال) در فسخ حواله و رجوع به مدیون اول (محیل) اختیار دارد؛ جهت آگاهی نسبت به خیارات شرط و کسب مشاوره حقوقی در خصوص امکان اقاله و انحلال فوری و تلفنی عقد حواله، هم­چنین راجع به تنظیم قرارداد و امکان عقد آنلاین و آسان حواله به صورت 24 ساعته و فوری، با موسسه حقوقی ما در ارتباط باشید.

 

انواع عقد حواله در قانون چیست؟

 

sign an assignment in law

انعقاد انواع عقد حواله به صورت 24 ساعته

 

بر مبنای قانون دو نوع، عقد حواله متصور است:

  • نوع اول: طلب محتال از محیل. می­ باشد؛ در این نوع مطابق ماده 726 ق.م، راجع به حواله اگر محیل مدیون محتال نباشد، احکام حواله در آن جاری نخواهد بود.

  • نوع دوم: طلب محیل از محال­ علیه؛ در این نوع، بر طبق مفاد قانون، دلیلی مبنی بر پذیرش دِین و اداء حواله باقی نخواهد بود اگر که شخص ثالث (محال­علیه)، به محیل دِینی نداشته باشد؛ زیرا مبتنی بر قاعده عقلی است. همانطور که ماده 725 ق.م شرط تحقق حواله را پذیرش محال­ علیه قرار داده است.

نکته: البته محال­ علیه بدون دِین به محیل نیز می­ تواند حواله را بپذیرد، لیکن در این صورت عقد حواله به عقد ضمان شباهت خواهد یافت؛ مشاوره حقوقی عقد حواله در خصوص انواع عقد حواله و جهت پرسیدن سوالات حقوقی و راهکاریابی مناسب در تنظیم عقد و پیشگیری از عواقب احتمالی ناخواسته، بسیار راهگشا است.

 

مشاوران حقوقی توسط موسسه ما به صورت آنلاین و تلفنی و حتی تصویری، در 24 ساعت شبانه روز، در هر زمان و هر مکانی که باشید، توسط بهترین وکلای زن و مرد کشور ارائه می­ گردد.

 

حواله بانکی چیست؟

 

bank assignment concept

تماس فوری با وکیل متخصص امور حواله جات

 

حواله بانکی نیز، مبتنی بر ارکان و شیوه عقد حواله است، با این تفاوت که علاوه بر اشخاص حقیقی، اشخاص حقوقی نیز به صورت گسترده دخیل هستند؛ حواله­ های بانکی در یک نوع، منحصراً بین بانک­ های داخلی کشور و اشخاص انتقال داده ­می­ شوند (سامانه پایا) و در نوع دیگر بین بانک­ های داخلی و بانک ­ها یا صرافی ­های خارج از کشور (سوئیفت ­ها) و... .

 

در کل بدانید که نوع حواله های بانکی بر این اساس به دو نوع است:

  • در نوع اول، یا وجوه واریز­ی­ (انتقالات) از یک حساب واحد در یک بانک به حسابی دیگر یا چندین حساب دیگر در بانک­ های مختلف به صورت مستقیم منتقل می­ گردد و یا اینکه از چندین حساب مختلف در بانک ­های مختلف به یک حساب در بانک مبدا انتقال می ­یابد.

  • در نوع دوم، هرگاه موسسه مالی اعتباری و یا بانک به درخواست دارنده یک حساب بانکی، دستور صدور و پرداخت حواله را به یکی از کارگزاری­ های آن بانک در کشور خارجی صادر نماید و مبلغ حواله را به ذینفع بپردازد، حواله ارزی صادر شده است؛ این حواله­ ها از طریق شبکه ­ای جهانی با عنوان سوئیفت، انتقال می­ یابند.

 

بدین طریق، صدور چک­ های متعدد، هزینه ­های نقل و انتقالات و بسیاری مسائل مرتبط دیگر سهل می ­گردد؛ علاوه بر اینکه امتیازاتی نیز برای تعیین تاریخ سررسید متصور خواهد بود؛ حواله­ های بانکی در برخی مواقع، چک­ های قرض ­الحسنه را نیز شامل می­ شوند. جهت کسب آگاهی و اِشراف به موضوع در این خصوص مشاوره حقوقی عقد حواله مثمر ثمر می­ باشد؛ هم­چنین جهت بررسی آنلاین و 24 ساعته صحت تمامی حواله ­های بانکی، مشاوره حقوقی عقد حواله با کارشناس متخصص در حوزه امر، در تصمیم­ گیری و انجام اقدام اصلح موثر خواهد بود.

 

فواید حواله چیست؟

 

benefits of assignment

وکیل متخصص عقود حواله فوری و 24 ساعته

 

مزیت و اثر عقد حواله، بری­ الذمه ­سازیِ محیل است؛ با قبول حواله توسط محال­ علیه، رابطه بین محیل و محتال به عنوان طلبکار و مدیون پایان می­ یابد و این رابطه بین محتال و محال­ علیه مستقر می ­شود؛ دومین اثر، اشتغال ذمه محال ­علیه است که با توجه به لازم بودن عقد حواله، تا زمان ادای دِین توسط محال­ علیه، عقد، دیگر قابل فسخ نخواهد بود مگر با در نظر گرفتن شرایط قانونی فوق­ الذکر و خیارات عقد و ... .

مشاوران حقوقی و وکیل حواله ­نویس آنلاین موسسه حقوقی وکیل تلفنی در خصوص نگارش فوری و آنلاین 24 ساعته تمامی حواله­ جات و تنظیم و بررسی خیارات شرط در قراردادها، خدمات مشاوره حقوقی عقد حواله عرضه می ­نمایند.

 

عقد حواله لازم است یا جایز؟

حواله در زمره عقود معین و لازم است؛ بدین معنا که از طرف هیچ ‌یک از محیل، محتال و محال علیه نمی ­توان آن را فسخ نمود؛ مگر در شرایطی که قانوناً پیش­بینی شده باشد؛ هم­چنین عقد حواله معلق است بر اینکه محال­ علیه آن را قبول کند و عقدی معوض است،  زیرا مدیون به دلیل سقوط طلب خود نسبت به محال­ علیه حواله را صادر می­ نماید و با انتقال ذمه از مدیون اول به محال­ علیه است که محتال نیز رضایت به سقوط طلب خود نسبت به محیل خواهد داد؛ پاسخِ سوالات حقوقی خود را می­توان با مشاوره حقوقی عقد حواله بدست آورد.

 

حل فوری مشکلات آپارتمانی

بهترین روش انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت

همه چیز در خصوص ضمانت وام مسکن

مشاوره حقوقی 24 ساعته عقد جعاله

دستور موقت دادگاه در خصوص یک ملک

بررسی هدیه دادن یک مال (قانون هبه)

نگارش فوری انواع دادخواست های ملکی

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام حواله یکی از عقود معین است و در واقع حواله عقدی است که به موجب آن طلب شخصی از ذمه مدیون به ذمه شخص ثالث منتقل می گردد . مدیون را محیل طلبکار را محتال ، شخص ثالث را محال علیه می گویند به عبارت دیگر عقد حواله با سه اراده منعقد می گردد . یکی از عقودی که در قانون مطرح می باشد عقد حواله می باشد که این عقد بین محیل و محال ، محال علیه منعقد می گردد و مدیون در آن پرداخت کننده بدهی نمی باشد و به عبارت دیگر فرد ثالث طلب طلبکار را پرداخت می کند . در واقع حواله در لغت به معنای برات ، حوالت ، واگذاری ، محول می باشد .
باسلام و عرض ادب،موسسه وکیل تلفنی با همکاری وکلای متخصص در زمینه های مختلف حقوقی به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات کاربران عزیز میباشد با تاسیس این سایت افراد از مراجعه حضوری و صرف وقت و هزینه گزاف جهت دریافت مشاوره های حقوقی بی نیاز شده اند.با آرزوی موفقیت روزافزون
سلام خسته نباشید به تمام همکاران خوبتون از تمام زحماتی که برای تولید محتوای ارزشمند سایت میکشید سپاسگزارم من در طی این دو ماه کمال رضایت را از خدمات مشاوره تلفتی شما داشتم و در کنار حرفه ای بودن،دقت و سرعت مشاورین شما هم مثال زدنی بود موفق باشید
عرض سلام و عرض ادب و احترام. در خصوص فعالیت گروه وکیل تلفنی ، خدمات ارزنده ای با کمترین هزینه وسریع در اختیار افراد قرار میدهد.و در مورد توضیحاتی چند در مورد عقود معین که به وضوح صحبت شده و کابران به راحتی میتوانند مورد استفاده قراردهند.
باسلام و عرض ادب، مشاوره حقوقی عقد حواله، در ارتباط با موضوع حواله­ جات و ابزارهای مالی است که به دلیل حجم گسترده معاملات مالی و دعاوی ناشی از آن، اهمیت بسزایی دارد؛ در این خصوص، بنیاد حقوقی امور حواله­ جات ، خدمات مشاوره حقوقی عقد حواله را به صورت آنلاین تلفنیِ و تصویری از طریق مجموعه حقوقی وکیل تلفنی ارائه می ­نمایند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی می­توان با موسسه وکیل تلفنی در ارتباط بود.پایدار باشید.
با سلام مشاوره حقوقی عقد حواله، در ارتباط با موضوع حواله­ جات و ابزارهای مالی است که به دلیل حجم گسترده معاملات مالی و دعاوی ناشی از آن، اهمیت بسزایی دارد؛ در این خصوص، بنیاد حقوقی امور حواله­ جات ما، خدمات مشاوره حقوقی عقد حواله را به صورت آنلاین تلفنیِ و تصویری از طریق مجموعه حقوقی وکیل تلفنی ارائه می ­نمایند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی می­توان با موسسه وکیل تلفنی در ارتباط بود.
حواله یکی از عقود معین است و در واقع حواله عقدی است که به موجب آن طلب شخصی از ذمه مدیون به ذمه شخص ثالث منتقل می گردد . مدیون را محیل طلبکار را محتال ، شخص ثالث را محال علیه می گویند به عبارت دیگر عقد حواله با سه اراده منعقد می گردد . برای مشاوره عقد و قرارداد حواله افراد در روابط اجتماعی خود همواره نیاز به انعقاد قرارداد و عقود دارند که در واقع قانونگذار برای برقراری نظم و امنیت در جامعه قوانینی در این خصوص وضع کرده است . یکی از عقودی که در قانون مطرح می باشد عقد حواله می باشد که این عقد بین محیل و محال ، محال علیه منعقد می گردد و مدیون در آن پرداخت کننده بدهی نمی باشد و به عبارت دیگر فرد ثالث طلب طلبکار را پرداخت می کند . در واقع حواله در لغت به معنای برات ، حوالت ، واگذاری ، محول می باشد . عقد حواله اگرچه از نظر ظاهری عقدی است مشابه سایر عقود اما متفاوت از سایر عقود مذکور در قانون مدنی می باشد عقد حواله حواله عقدی است که به موجب آن طلب شخصی از ذمه مدیون به ذمه شخص ثالث منتقل می گردد . مدیون را محیل طلبکار را محتال ، شخص ثالث را محال علیه می گویند . حواله یکی از عقود معین و لازم است . اثر عقد حواله ، انتقال دین از ذمه محیل به شخص ثالثی است که حواله بر عهده او صادر می شود . به عبارت دیگر عقد حواله با سه اراده منعقد می گردد ، به طور مثال : علی به حسن 100 میلیون بدهکار است و علی ، حسن را برای دریافت طلبش به حسین ارجاع می دهد که به ترتیب علی را محیل ، حسن را محتال و حسین را محال علیه می گویند . لازم به ذکر است که در عقد حواله اگر محال علیه قبول نکند که بدهی دیگر را بپردازد عقد حواله واقع نمی گردد . رابطه محیل و محتال ، در عقد حواله محیل باید به محتال بدهکار باشد اگر محیل به محتال بدهکار نباشد یعنی دینی وجود ندارد و حواله باطل است چون حواله یک عقد تبعی است . رابطه محیل و محال علیه بدین صورت است که محیل از محال علیه طلبکار نیست به عبارت دیگر فردی که می پذیرد طلب طلبکار را بدهد در واقع خود به آن فردی که طلبش را می دهد بدهکار نیست .

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی