درآمد مشاور حقوقی چقدر است؟ یکی از مهمترین سوالاتی که علاقه مندان به این حوزه از ما می پرسند این است که دستمزد یک مشاور حقوقی چقدر است؟ قبل از بررسی پارامترهای موثر در درآمد مشاور حقوقی لازم است ابتدا توضیح مختصر و مفید در مورد شغل مشاوره حقوقی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
مشاور حقوقی به فردی اطلاق می شود که دارای تحصیلات حقوقی بوده و می تواند در بسیاری از مسائل حقوقی، راهنمایی لازم را در اختیار ما قرار دهد. او به قوانین مربوط به آیین دادگستری، قوانین مدنی، قوانین بین المللی و ... آگاه است و با توجه به شرایط موجود می تواند بهترین راهکار را برای انجام یک پرونده ی حقوقی ارائه دهد. یک مشاور حقوقی خوب باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ آیا شما نیز در انتخاب مشاور حقوقی خود دچار تردید هستید از خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی لحظه ای درنگ نکنید. در موسسه حقوقی وکیل تلفنی می توانید با مشاوران حقوقی سرشناس و با تجربه در تماس باشید.
تفاوت مشاور حقوقی با وکیل چیست؟ علاوه بر درآمد مشاور حقوقی، یکی از رایج ترین سوالاتی که افراد می پرسند تفاوت این دو حوزه ی کاری است. آیا مشاور حقوقی همان وکیل می باشد؟ مشاور حقوقی چه اقداماتی را می تواند دنبال کند و چه امتیازاتی دارد؟ وکالت و مشاور حقوقی به عنوان دو شغل پرطرفدار، از جمله شغل های پردرآمد به حساب می آیند. بین وکیل و یک مشاور حقوقی تفاوت زیادی وجود دارد. اگر چه به منظور فعالیت در این دو حوزه نیازمند دریافت مدرک تحصیلی از رشته ی حقوق هستیم ولی نباید این دو شغل را یکسان در نظر بگیریم. از بارزترین تفاوت بین وکیل و مشاور حقوقی می توان به این موضوع اشاره کرد که وکالت مانند رشته ی پزشکی یک شغل آزاد است در حالیکه مشاوران حقوق می توانند در شرکت و اداره های دولتی استخدام دائمی شوند.
از دیگر تفاوت بین این دو حوزه ی کاری می توان به این مورد اشاره کرد که با توجه به نوع وکالت، شما موظف به دریافت برخی از مدارک و مجوزها هستید. در حالیکه مشاوران حقوقی نیازمند اخذ هیچ گونه مجوز خاص یا گذراندن دوره های ویژه نیستند. قابل ذکر است که در بیشتر مواقع، وکلا به مراجعه کننده های خود مشاوره ی حقوقی نیز ارائه می دهند. از سوی دیگر آنها قادر هستند به عنوان نماینده موکل نیز عمل کنند.
درآمد مشاور حقوقی چقدر است؟ چه فاکتورهایی در درآمد یک مشاور حقوقی تاثیر گذار است؟ درآمد مشاور حقوقی، تعرفه قانونی است که توسط قوه ی قضاییه مشخص شده است. البته با توجه به تخصص و تجربه ی مشاور حقوقی آئین ارقام می تواند متغیر باشد. شما می توانید با انتخاب موسسه های معتبر و شناخته شده، تعرفه ای معقول و منصفانه ای را پرداخت کنید. در مورد درآمد مشاور حقوقی باید بگوییم که اگر شما تجربه و تخصص لازم را داشته باشید به مراتب دستمزد خوبی نصیب شما خواهد شد.
هر فردی که از رشته حقوقی فارغ التحصیل شود می تواند به راحتی به عنوان یک مشاور حقوقی فعالیت کند. در حالیکه برای فعالیت به عنوان یک وکیل نیازمند گذراندن دوره های خاص و البته شرکت در آزمون وکالت خواهید بود. بعد از موفقیت در مراحل یاد شده نیز به مدت دو سال به عنوان کارآموزی فعالیت خواهید داشت. توجه کنید تنها مشاوران حقوقی که دارای مجوز وکالت می باشند می توانند به عنوان وکیل فعالیت کنند.
مشاور حقوقی خوب کیست و از کجا می توانیم پیدا کنیم؟ در حال حاضر افراد زیادی هستند که بعد از فارغ التحصیلی در رشته های حقوق در این حوزه فعالیت دارند. آیا می توان به هر فردی که مدرک تحصیلی لازم را دارد اعتماد کرد؟ بدون شک داشتن تخصص و تجربه، تاثیر بسیاری در موفقیت فردی دارد. اگر مشاور حقوقی انتخاب شده دارای تجربه ی کافی نباشد بدون شک در ارائه ی راهکارهای مختلف با توجه به شرایط موجود، ناکام خواهد ماند. به همین دلیل توصیه می شود برای دریافت مشاوره در حوزه ی مسائل حقوقی حتما سعی کنید راهنمایی لازم را از افراد کاربلد و با تجربه دریافت کنید.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی با بهره مندی از یک کادر کاملا حرفه ای از وکلای کاربلد و مشاورین کاردان در خدمت شما عزیزان است. به منظور دریافت مشاوره حقوقی تلفنی می توانید بدون هیچ گونه محدودیت با همکاران ما در تماس باشید.
مشاور حقوقی باید دارای چه مهارت هایی باشد؟ مراحل لازم برای اینکه یک مشاور حقوقی باشیم شامل چیست؟ فارغ التحصیلان رشته های زیر می توانند به عنوان مشاور حقوقی فعالیت داشته باشند:
درآمد مشاور حقوقی در وکیل تلفنی
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی به ازای هر دقیقه مشاوره حقوقی تلفنی 1000 تومان به مشاور حقوقی پرداخت می شود. در صورت انجام نگارش اوراق قضایی نیمی از مبلغ برای مشاور حقوقی می باشد مثلا نگارش شکوائیه 250000 تومان باشد 125000 تومان برای مشاور حقوقی خواهد بود. مجموع این درامد ها در 16 هر ماه به حساب مشاور حقوقی واریز می گردد.
مزایای مشاوره با وکیل |
لزوم دریافت مشاوره حقوقی |
مشاوره حقوقی تلفنی |
مشاوره حقوقی |
درباره ما |