موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

تبيهات اداري كارگران

تنبیهات اداری کارگران

تنبیهات اداری کارگران در بسیاری از اوقات به دلایل مختلف عادلانه یا نا عادلانه اتفاق می افتد؛ از دلایل رایج این تنبیهات می توان به کاهش بازده کارگر یا تأخیر فزاینده او در تایم کاری، اشاره نمود؛ با ما همراه باشید تا مبحث تنبیه شدن کارگران به دلایل مختلف را از منظر حقوقی بسنجیم و درست یا غلط بودن این امر را بررسی نماییم.

 

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

نمونه یک لیست تخلفات اداری به شرح زیر است

 

list of workers punishment

 

ماده 10 در خصوص تأخیر، تعجیل، غیبت موجه کارگران و تنبیهات ایشان، به شرح ذیل می ‌باشد

 

number 10 about delay and hurry and absence

 

دانلود فايل ورد تنبيهات كارگرا ن (در صورت عدم وضوح تصاویر فوق این دکمه را بفشارید)

 

number 10 matter of law

 

سایر مفاد قانونی در خصوص تنبیهات اداری کارگران به شرح زیر اند:

 

  • ماده 11: کمیته انضباط کار پس از رسیدگی به اتهام یا اتهامات کارگر در صورت احراز تخلف یا تخلفات در مورد هر پرونده صرفاً یکی از تنبیهات فوق را اعمال خواهد نمود و چنان چه تخلفات احراز شده از طبقات مختلف باشد، از تنبیهات مقرر در طبقه بالاتر منظور می ‌گردد.

  • ماده 12: هرگاه کارگری که به موجب تصمیم کمیته انضباط کار محکومیت یافته است، از تاریخ محکومیت، به مدت ... ماه/ سال مرتکب تخلف اداری نشود، سابقه مذکور جزء مراتب تخلفاتی وی محسوب نمی‌ گردد.

 

فصل چهارم  (رسیدگی)

fourth season (taking care)
 
وکیل کارگران تنبیه شده 24 ساعته
 
  • ماده 13: کمیته انضباطی براساس گزارش ارجاعی از سوی سرپرستان، رؤسا، مدیران و سایر مقامات بالاتر شروع به رسیدگی نماید.

 

  • ماده ۱۴: هر گاه رسیدگی به اتهام کارگر به تشخیص کمیته انضباط کار مستلزم استفاده از نظر کارشناسی و یا بازرسی باشد، موضوع حسب مورد به کارشناس ذی ربط با واحد بازرسی ارجاع می‌شود.

 

  • ماده ۱۵: چنان چه کارگر به سبب شکایت کارفرما از سوی مراجع قضایی توقیف گردد، در مدت توقیف، قرارداد وی به حال تعلیق در می‌آید. کارفرما مکلف است در ایام تعلیق تا تعیین تکلیف از سوی مراجع ذی صلاح، برای رفع احتیاجات خانواده او، حداقل ۵۰ درصد حقوق ماهیانه وی را به صورت علی الحساب پرداخت نماید. اگر این توقیف در مراجع مذکور منتهی به محکومیت نشود، مدت تعلیق جزء سابقه خدمت وی محسوب و حقوق و مزایای او پرداخت می ‌گردد.

 

  • ماده ۱۶: کمیته انضباط کار، موارد اتهامی را تعیین و برگ تفهیم اتهام را جهت ابلاغ تنظیم می‌نماید.

تبصره:  واحد امور اداری کارگاه موظف است، اوراق تفهیم اتهام صادره توسط کمیته انضباط کار را حداکثر ظرف مدت ۵ روز به کارگر ابلاغ نماید. در صورت عدم وجود واحد اداری، کمیته خود اقدام به این امر می‌نماید.

 

  • ماده ۱۷: متهم باید ظرف مدت ۵ روز از تاریخ ابلاغ برگ تفهیم اتهام، دفاعیه خود را کتباً ارائه نماید.  این مدت در صورت تقاضای مهلت، بنا به تشخیص کمیته تا ۵ روز دیگر قابل تمدید می‌باشد.

تبصره ۱: در صورتی که متهم جهت دفاع، درخواست مدارک نماید، کمیته انضباط کار مکلف است مدارک مزبور را در اختیار وی قرار دهد.

تبصره ۲: چنان چه متهم در مهلت مقرر، دفاعیه خود را ارائه ننماید، کمیته انضباط کار بر اساس مدارک موجود به موارد اتهامی رسیدگی می ‌نماید.

 

  • ماده ۱۸: کمیته انضباط کار مکلف است، متهم را برای حضور در تمام جلسات رسیدگی دعوت نماید. عدم حضور متهم مانع از رسیدگی و اتخاذ تصمیم نخواهد بود.

تبصره: وقت جلسه باید طوری تعیین شود که فاصله بین ابلاغ وقت و روز جلسه، کمتر از دو روز نباشد. در صورت وجود معاذیر قانونی جهت حضور در جلسه به تشخیص کمیته، وقت دیگری تعیین می‌گردد.

 

 

فصل پنجم (اتخاذ تصمیم، ابلاغ و اجرای تصمیم کمیته انضباط کار)

 

making decision

بهترین روش تنبیه قانونی کارگران به صورت 24 ساعته

 

  • ماده ۱۹: کمیته انضباط کار پس از اتمام رسیدگی و ملاحظه اسناد و مدارک موجود در پرونده و توجه به دفاعیات متهم پس از تشخیص نوع تخلف با در نظر گرفتن مواردی از جمله میزان زیان وارده، آثار سوء اجتماعی و اداری، وجود یا فقدان سوء نیت و با توجه به موقعیت و سوابق کارگر به طور مستدل و مستند اتخاذ تصمیم می‌نماید.

تبصره: در صورتی که کمیته انضباط کار بر اساس مدارک موجود، ارتکاب تخلف از سوی متهم را احراز نکند، او را تبرئه می‌نماید.

 

  • ماده ۲۰: واحد امور اداری موظف است، تصمیمات کمیته انضباط کار را حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ اتخاذ تصمیم، ابلاغ و از تاریخ ابلاغ اجرا نماید.

تبصره ۱: هر گونه خودداری یا جلوگیری از ابلاغ با اجرای تصمیمات کمیته انضباط کار ممنوع و با متخلفان طبق مقررات این آیین نامه رفتار خواهد شد.

تبصره ۲: در صورتی که محکوم علیه در وضعیتی باشد که اجرای فوری تصمیم کمیته انضباط کار درباره وی ممکن نباشد، مراتب به کمیته صادر کننده تصمیم گزارش شده و به محض حصول امکان، اجرا می ‌گردد.

تبصره ۳: تصمیمات کمیته انضباط کار قابل اعتراض در مراجع حل اختلاف کار می ‌باشد.

 

فصل ششم (سایر مقررات)

 

other rules

وکیل 24 ساعته امور کارفرما

 

  • ماده ۲۱: اصلاح یا تغییر تصمیمات کمیته انضباط کار، صرفاً در مواردی که کمیته تصمیم گیرنده با اکثریت آرا تشخیص دهد که مفاد تصمیم متخذه از لحاظ شکلی یا ماهوی مخدوش است، امکان پذیر می ‌باشد.

 

  • ماده ۲۲: چنان چه تخلف کارگر پس از بازنشستگی کشف شود، قابلیت طرح در کمیته انضباط کار را نداشته و در صورت ضرورت، مراتب از طریق مراجع ذی صلاح، قابل پیگیری می ‌باشد.

 

  • ماده ۲۳: مرگ متهم قبل از اتخاذ تصمیم کمیته انضباط کار، موجب توقف رسیدگی و مختومه شدن پرونده می‌گردد. حکم این ماده در صورت ضرورت مانع پیگیری از طریق سایر مراجع ذی صلاح نمی‌باشد.

 

  • ماده ۲۴: تمامی کارگران و واحدهای کارگاه مکلفند، همکاری‌های لازم را با کمیته انضباط کار و دبیرخانه آن به عمل آورده و مدارک، اسناد و اطلاعات مورد نیاز را در مهلت تعیین شده در اختیار آن ‌ها قرار دهند.

 

  • ماده ۲۵: در صورتی که هر یک از اعضای کمیته انضباط کار مرتکب تخلفات مندرج در این آیین نامه گردد، عضویت او در مدت رسیدگی به تخلف وی، به حالت تعلیق در خواهد آمد؛ در این صورت یکی از اعضای علی البدل هم سو با سمت عضو معلق شده، در کمیته انضباط کار حضور خواهد داشت.

چنان چه که تخلف عضو معلق شده احراز نشود، در این صورت بعد از اتمام رسیدگی و به مدت باقی مانده از دوره عضویت، مجدداً به عضویت کمیته انضباط کار در خواهد آمد.

 

  • ماده ۲۶: کارفرما مکلف است، مفاد این آیین نامه را به نحو مقتضی به اطلاع تمامی کارگران رسانده  و نسخه‌ای از آن را در مکان‌های عمومی کارگاه نصب نماید.

 

دانلود فايل ورد تنبيهات كارگران

 

 

همه چیز در مورد تعهد کارفرما به کارگر

قانون کار در سال 1399-1400

بهترین روش نگارش قرارداد تسویه کار

 بانک مقالات قانون کار

درباره ما

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام؛ همه ما می دانیم که بار سنگین کار در کارگاه ها و کارخانه جات بر دوش قشر زحمتکش جامعه یعنی کارگران بوده و بیشتر آنان با همه وجود تلاش می کنند تا چرخ زندگی و اقتصاد یک خانواده و حتی یک کشور بچرخد اما گاهی در بین همین افراد نیز کسانی پیدا می شوند که قصد سوء استفاده از سادگی و صداقت همکاران خود را داشته و با صرف هزینه کم دستمز زیادی دریافت نمایند ؛ لذا قانون برای چنین افرادی به فراخور جرمی که مرتکب شده اند مجازات هایی در نظر گرفته که به نوعی این مجازات ها درجه بندی شده اند و از مرحله تذکر و توبیخ شروع شده و تا مرحله کسر از حقوق ، تقلیل سمت و اخراج می رسند پس برای اینکه بدانیم نحوه برخورد با کارگر متخلف چگونه است یا برعکس برای اینکه از حق کارگر مظلوم که مورد ستم واقع شده بتوانیم دفاع کنیم باید این موارد را شناخته و بعد از آن اقدام نماییم . موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که از وکلای متبحر در بسیاری از زمینه ها از جمله موارد مربوط به کارگر و کارفرما بهره برده و مشکلات کاربران خویش را در این زمینه حل و فصل نماید.
با سلام چنان چه کارگر به سبب شکایت کارفرما از سوی مراجع قضایی توقیف گردد، در مدت توقیف، قرارداد وی به حال تعلیق در می‌آید. کارفرما مکلف است در ایام تعلیق تا تعیین تکلیف از سوی مراجع ذی صلاح، برای رفع احتیاجات خانواده او، حداقل ۵۰ درصد حقوق ماهیانه وی را به صورت علی الحساب پرداخت نماید.
با توجه به روابط روز افزون افراد با یکدیگر ، افراد با دولت و ....، دعاوی آنها با یکدیگر نیز امروزه بسیار بیشتر و گسترده تر شده است ، از این رو وکالت تخصصی و فوق تخصصی در هر زمینه ای را می طلبد، روابط کار و بالتبع رابطه کارگر و کارفرما نیز با آن همه پیچیدگی های خاص خود نیز از این امر مستثنی نیست ، فلذا استفاده از یک وکیل متخصص دعاوی کار ، امری اجتناب ناپذیر است، به هر روی می توان از خدمات حقوقی ، مشاوره و وکالت در دعاوی کار وکلای تخصصی این مجموعه استفاده کامل نمود.
سلام و عرض ادب ممنون و سپاس از راهنماییهای مفید و کارساز مشاوران و وکلای با تجربه شما در همه امور حقوقی
تنبیهات اداری ماده ۹ - تنبیهات اداری به ترتیب عبارتند از : الف » اخطار کتبی بدون درج در پرونده استخدامی ب » توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی ج » کسر حقوق و فوق العاده شغل یا عناوین مشابه حداکثر تا یک سوم از یک ماه تا یک سال د » انفصال موقت از یک ماه تا یک سال ه » تغییر محل جغرافیایی خدمت از یک تا پنج سال و » کنترل مقام و یا محرومیت از انتصاب به پستهای حساس و مدیریتی در دستگاههاي دولتي و دستگاههاي مشمول اين قانون ز » تنزل یک یا دو گروه و یا تعویق در اعطای یک يا دو گروه به مدت يک يا دو سال ح » باز خرید خدمت در صورت داشتن کمتر از ۲۰ سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین زن و کمتر از ۲۵ سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین مرد با پرداخت ۳۰ یا ۴۵ روز حقوق مبناي مربوط در قبال هر سال خدمت به تشخيص هيات صادر کننده رذي. ط » باز نشستگی در صورت داشتن بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین زن وبیش از۲۵سال سابقه خدمت دولتي براي مستخدمين مرد بر اساس سنوات یِی » اخراج از دستگاه مطبوع ک » انفصال دائم از خدمات دولتی قانون رسیدگی به هیاتهای بدوی با تجدید نظر ، نماينده دولت در هريک از دستگاههاي مشمول اين قانون هستند وراي آنان به تخلف اداري کارمند تنها در محدوده مجازاتهاي اداري معتبر است و به معني اثبات جرمهايي که موضوع قانئن مجازاتهاي اسلامي است ، نيست . هيات ها پس از رسيدگي به اتهام يا اتهامات منتسب به کارمند ، در صورت احراز تخلف يا تخلفات ف در مورد هر پرونده صرفا يکي از مجازاتهاي موضوع اين قانون را اعمال خواهند نمود . فقط مجازاتهاي بندهاي د ، ه ، ح ، ط ، ي ، ک ماده ۹ اين قانون قابل تجديد نظر در هيات هاي تجديد نظر هستند . رئیس مجلس شورای اسلامی ، وزراء ، یالاترین مقام اجرایي سازمانهاي مستقل دولتي و سايد دستگاههاي موضوع تبصره ۱ ماده ۱ اين قانون و شهردار تهران مي توانند مجازاتهاي بند هاي الف ، ب ، ج ، د ماده ۹ اين قانون را راسا و بدون مراجعه به هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري در مورد کارمندان متخلف اعمال نمايند و اختيارات اعمال بندهاي مجازاتهاي بندهاي الف ، ب و ج را به معونان خود و بند هاي الف و ب را به استانداران ، روسای دانشگاهها و مدیران کل تفویض کنند . در صورت اعمال مجازات توسط مقامات و اشخاص مزبور هیات های تجدید نظر حق رسیدگی و صدور رای مجدد در مورد همان تخلف را ندارند مگر با تشخيص و موافقت کتبي خود آن مقامات و اشخاص. وزرا يا معاونان آنان در صورت تفويض وزير ، رئيس مجلس شوراي اسلامي ، بالاترين مقام سازمانهاي مستقل دولتي و ساير دستگاههاي موضوع تبصره ۱ ماده ۱ اين قانون ، شهردار تهران ، استانداران و روساي دانشگاهها و مراکز مستقل آموزش عالی و تحقیقاتی و معاونان آنان می توانند کارمندانی که پرونده آنان به هیاتهاي رسيدگي ارجاع شده يا مي شود را حداکثر به مدت سه ماه آماده به خدمت نمايند . در مورد موسساتي که امادگي به خدمت در مقررات استخدامي آنها پيش بيني نشده است ، بر اساس مفاد قانون استخدام کشوري رفتار خواهد شد . چنانچه كارمند پس از رسيدگي در هياتها برائت حاصل نمايد فوق العاده شغل يا مزاياي شغل يا عناوين مشابه دوران آمادگي به خدمت بر اساس آخرين حقوق و مزاياي قبل از اين دوران پرداخت مي شود . تبصره ۳ - هیأتهای بدون رسیدگی به تخلفات اداری مکلفند در مدت آمادگی به خدمت به پرونده اتهامي کارمندان رسيدگي کنند و تصميم لازم را اتخاذ نمايند ، و در صورتي که در مدت مذکور پرونده جهت رسيدگي پژوهشي به هيأت تجديد نظر ارجاع شود مدت آمادگي به خدمت براي سه ماه ديگر قابل تمديد خواهد بود و هيأت تديد نظر موظف است حداکثر تا پايان مدت مذبور به پرونده رسيدگي كرده راي لازم را صادر نمايد . در هر حال با صدور حکم قطعی هیأتهای رسیدگی حکم آمادگی به خدمت لغو مي گردد . ماده ۱۴ – هرگاه رسیدگی به اتهام کارمند به تشخیص هیأتهای بدوی و تجديد نظر مستلزم استتفاده از نظر کارشناسي باشد ، مورد به کارشناسي ارجاع مي شود . ماده ۱۷ - رئیس مجلس شورای اسلامی ، وزرا یا بالاترین مقام سازمانهای مستقل دولتي و نهادهاي انقلاب اسلامي و سازمانهاي موضوع تبصره ۱ ماده ۱ اين قانون ، شهردار تهران و شهرداران مراکز استان ها ، ستانداران و روساي دانشگاهها مي توانند کارمنداني را که بيش از دو ماه متوالي يا چهار ماه متناوب در سال بدون عذر موجه در محل خدمت خود حاضر نشده اند ، از خدمت وزارتخانه يا دستگاه متبوع اخراج نمايند . تبصره ۱ – هرگاه کارمند یاد شده حداکثر تا سه ماه پس از ابلاغ حکم دستگاه متبوع مدعی شود که عذر او موجه بوده است ، وزیر یا بالاترین مقام دستگاه متبوع کارمند موظف است پرونده وی را جهت تجديد نظر به يأت تجديد نظر متبوع ارجاع نمايد . هيأت تجديد نظر مکلف به رسيدگي بوده ورأي آن قطعي است و در صورت تأييد حكم اخراج يا برائت از تاريخ اخراج ، در غير اينصورت از تاريخ ايلاغ لازم الاجراست . تبصره ۲ – درمورد آن دسته از مستخدمان موضوع این ماده که به هر دلیل به کار بازگشت داده می شوند ، مدت غیبت و عدم اشتغال آنان حسب مورد جزو مرخصی استحقاقی ، استعلاجي يا بدون حقوق آنان منظور واهد شد . ماده ۱۹ – هرگاه تخلف کارمند عنوان یکی از جرائم مندرج در قوانین جزایی را نیز داشته باشد هيأت رسيدگي به تخلفات اداري مکلف است مطابق اين قانون به تخف رسيدگي و رأي قانوني صادر نمايد و مراتب را براي رسيدگي به اصل جرم به مرجع قضايي صالح ارسال دارد . هرگونه تصميم مراجع قضايي مانع اجراي مجازاتهاي اداري نخواهد بود چنانچه تصميم مراجع قضايي مبني بر برائت باشد هيأت رسيدگي به تخلفات اداري طبق ماده ۲۴ اين قانون اقدام مي نمايد . ماده ۲۱ – در صورتی که متهم به آراء قطعی صادره توسط هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداري اعتراض داشته باشد ، مي تواند حداکثر تا يک ماه پس از ابلاغ رأي به ديوان عدالت اداري شکايت نمايد در غير اينصورت رأي قابل رسيدگي در ديوان نخواهد بود . تبصره ۱ – رسیدگی دیوان عدالت اداری به آراء هیآت ها به صورت شکلی خواهد بود . برای ایجاد هماهنگی در کارهیدتهای رسیدگي به تخلفات اداري « هيأت عالي نظارت » به رياست دبير کل سازمان امور اداري و استخدامي کشور و عضويت يک نفر نماينده رئيس قوه قضائيه و سه نفر از بين نمايندگان زراء و يا بالاترين مقام سازمانهاي مستقل دولتي تشکيل مي شود . هيدت مذبور در صورت مشاهده موارد زير از سوي هريک از هيدتهاي بدوي يا تجديد نظر دستگاههاي مذبور در صورت مشاهده موارد زير از سوي ريك از هيأتهاي بدوي يا تجديد نظر دستگاههاي مذبور ، تمام و يا بعضي از تصميمات آنها را ابطال و در صورت تشخيص سهل انگاري در كار هر يك از هيأتها ، هيأت مربوطه را منحل مي نمايد . هيأت عالي نظارت مي تواند در مورد كليه احكامي كه در اجراي اين قانون و مقررات مشابه صادر شده يا مي شود بررسي و اتخاذ تصميم نمايد . الف – عدم رعایت قانون رسیدگی به تخلفات اداری ومقررات مشابه. ب - اعمال تبعیض در اجرای قانون رسیدگی به تخلفات اداری و مقررات مشابه. ج – کم کاری در امر رسیدگی به تخلفات اداری . د - موارد دیگر که هیأ ت بنا به مسائلی ضروری تشخیص می دهد. تبصره ۱ – تخلفا ت اداری اعضاء هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری توسط هيأتي که از طرف هيأت عالي نظارت تعيين مي شود رسيدگي خواهد شد . تبصره ۲ – هیچیک از اعضاء هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداري را مي توان در رابطه با آراء صادره از سوي هيأتهاي مذکور تحت تعقيب قضايي قرار داد مگر در صورت اصبات غرض مجرمانه . تبصره ۳ – هیأت عالی نظارت می تواند بازرسانی را به دستگاههای مشمول اعزام نموده و در صورت مشاهده موارد تخلف ، کارکنان متخلف را جهت رسیدگي به پرونده آنان به هيأتهاي رسيدگي به تخلفات اداري معرفي نمايد . تبصره ۴ – در مورد معتادان به مواد مخدر که بر اساس آرای قطعی هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداري به مجازاتهاي باز خريدي خدمت ، بازنشستگي با تقليل گروه . اخراج و انفصال دايم از خدمات دولتي محکوم شده يا مي شوند در صورت ترک اعتياد در مدت شش ماه از تاريخ ابلاغ رأي ، به تشخيص هيأت تجديد نظر ، موضوع بر اساس ماده ۲۴ اين قانون به هيأت عالي نظارت ارجاع مي شود . ماده ۲۳ – اعمال مجازات شدیدتر نسبت به آرای غیر قطعی هیأتهای بدوي يا آراي نقض شده تئسط ديوان عدالت اداري با توجه به مستندات جديد پس از رسيدگي مجدد با توجه به کليه جوانب امر بلا مانع است . ماده ۲۴ – اصلح یا تغییر آرای قطعی هیأتهاي رسيدگي به تخلفات اداري صرفا در مواردي که هيأ ت به اکثريت آراء تشخيص دهد که مفاد حکم صادر شده از لحاظ موازين قانوني ( به لحاظ شکلي يا ماهوي ) مخدوش مي باشد ، پس از تأييد هيأت عالي نظارت در خصوص مورد امکان پذير است . ماده ۶ – هریک از هیأتهای بدوی و تجدید نظر پس از تشکیل ، از بين خود يک نفر رييس ، يک نفر نائب رييس و يک نفر دبير جهت تنظيم صورت جلسه ها و مکاتبه هاي خود انتخاب و تعيين مي كنند . تبصره – مکاتبه های هیأ ت با امضای رییس و در غیاب وي با امضاي نائب رييس معتبر است . ماده ۷ - هیأتهای بدوی و تجدید نظر موظفند بلا فاصله پس از تشکیل آغاز کار خود را به نحو متقضی با ذکر نشاني از طريق واحد مربوط به اطلاع کارمندان خود برساند . ماده ۸ – رسیدگی به تخلفات قبلی کارمندان مدمور توسط هیأ تهای بدوی و تجديد نظر دستگاه متبوع کارمند صورت مي گيرد و دستگاه محل مأ موريت مکلف به اجراي آن است . در صورتي که دستگاه محل مأ موريت از اجراي رأي امتناع ورزيد يا امکان اجراي رأي با توجه به شرايط خاص دستگاه ياد شده موجود نباشد ، دستگاه متبوع مستخدم مي تواند راسا نسبت به لغو حکم ماموريت اقدام كندو رأي صادر شده را به اجرا درآورد . تبصره ۱ – رسیدگی به تخلفاتی که در محل ماموریت مستخدم واقع شده بر عهده هیأتهای محل مأ موريت است ، ولي در صورتي که رأي صادر شده با اشکال اجرايي در دستگاه محل مأ موريت کارمند مواجه شود (مانند اخراج ) نضر هيأت عالي نظارت در خصوص اجرا يا عدم اجراي آن براي هر دو دستگاه لازم الا تباع است . تبصره ۲ – هیأتهای بدوی و تجدید نظر در صورت لزوم ، از هیأهای وزارتخانه يا سازمان متبوع کارمند براي تکميل مدارک و تحقيقات لازم کمک مي گيرند ، وزارتخانه يا سازمان متبوع کارمند نيز مكلف است در صورت اطلاع از تخلف قبلي كارمند و لزوم تعقيب وي ، مدارك اتهام و نتيجه بررسيهاي خود را به وزارتخانه يا سازمان محل مآموريت اعلام كند . تبصره ۳ – رسیدگی به تخلفا ت کارمندان دولت ، مأمور در شرکت های تعاونی دستگاههای اجرایي يا دستگاه هايي که ممول قانون نيستند بر عهده هيأت هاي بدوي و تجديد نظر دستگاه متبوع آنان است . ماده ۹ – در موارد تعدد تخلفات کارمند در دستگاههای مختلفی که درآنها اشتغال داشته است ، آخرین دستگاهی که کارمند به آن منتقل شده است (دستگاه متبوع وی ) ، صا لح برای رسيدگي به اتهامات انتسابي و اجراي آراي قطعي صادر شده در خصوص وي است و مي تواند به نحو مقتضي براي تکميل مدارک و تحقيقات لازم از دستگاه هاي قبلي كمك بگيرد . تبصره – دستگاه های قبلی و هیأ ت های آنها مکلفند همکاری های لازم را در اجراي مفاد اين ماده معمول دارند . ماده ۱۰ – انجام وظیفه در هیأ ت ها با حفظ سمت و پست سازمانی صورت می گیرد و در صورت ضرورت با توجه به حجم کار ، در دستگاه های مشمول قانون تعداد کافي پست سازماني با تغيير عنوان پست هاي بلا تصدي موجود براي اعضاي هيأ ت هاي رسيدگي به تخلفات اداري با رعايت مقررات مربوط پيش بيني مي شود . ماده ۱۱ – هیأت ها موضفند دفترهایی برای انجام امور مربوط تشکیل دهند و در صورت نیاز مي توانند انجام امور دفتري خود را به کارگزيني دستگاه مربوط ارجاع کنند . نامه هاي محرمانه هيأ ت ها بدون دخل و تصرف و باز بيني در اختيار آنان گذاشته شود . تبصره – مسئولین دستگاه ها مکلفند امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز دفتر های ياد شده را تأمين کنند . ماده ۱۶ - کلیه کارمندان و مسئولان مربوط و روسای کارمند متهم به ارتکاب تخلف ، مکلفند همکاری های لازم را با هیأ ت ها به عمل آورده و مدارك ، اسناد و اطلاعات مورد نیاز را در مهلت تعيين شده از طرف هيأت ها در اختيار آنها قرار دهند . در مورد اسناد طبقه بندي شده ، رعايت مقررات و قوانين مربوط الزامي است . تبصره – در مواردی که پرونده متهم در هیأت ها تحت رسیدگی است ، هرگونه تصمیم گیري نسبت به حالت استخدامي وي ، منوط به کسب نظر از بالاترين مقام دستگاه يا نماينده وي است . ماده ۱۷ – هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری موظفند پس از انجام بررسی هاي لازم ، موارد اتهام را به طور کتبي به کارمند ابلاغ و پس از آن ده روز مهلت براي دفاع کارمند منظور کنند . اين هيأت ها در صورت تقاضاي کارمند ، مدارک لازم را در اختيار وي قرار مي دهند . ماده ۱۸ – متهم می تواند پس از اطلاع از موارد اتهام و در مهلت تعیین شده از سوی هیأت جواب کتبی و مدارکي که در دفاع از خود دارد به هيأت تسليم کند ، در غير اين صورت هيأت مي تواند به موارد اتهام رسيدگي ، و رأي لازم را صادر کند . تبصره – کارمند متهم می تواند به منظور ارایه مدارک دفاعی خود از هیأ ت مربوط ، تقاضای تمدید مهلت مند . در اين مورد ، اتخاذ تصميم با هيأت مربوط است و در هرحال مدت تمديد از (۵) روز نبايد تجاوز کند .
سلام چرا فکرکارگران ساختمانی نیستید کارگرساختمانی ۵سال تونوبت بیمه کارگرساختمانی هستند که خبر از سهمیه بندی بیمه کارگرساختمانی نیست نیست شما پیگیری کنید باتشکر از شما یک کارگرساختمانی بیمه نیستید لطفن پیگیری کنید با تشکر از شما
اطلاعات کافی رو داد، به خصوص تبصره ها

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی