برای نوشتن نامه اداری، رعایت نکات نگارشی و استفاده از کلمات صحیح حائز اهمیت است به گونه ای که یک اشتباه نگارشی می تواند همه چیز را به ضرر ما تمام کند و نتوانیم به حق مسلم خود برسیم. بسیاری از نامه های اداری در دعاوی حقوقی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. از این رو، هر فرد ملزم است تا برای نگارش نامه اداری در دعاوی حقوقی، ابتدا نحوه نگارش را فرا بگیرد که این امر در موسسه حقوقی ما به صورت 24 ساعته برای شما فراهم است؛ این بدین معناست که شما می توانید در هر زمان و مکانی که هستید با ما تماس بگیرید تا نحوه نگارش اصولی نامه اداری تان را با ارزان ترین قیمت به شما آموزش دهیم یا حتی برایتان نگارش آن را انجام داده و به صورت تایپ شده و در قالب فایل word یا pdf برای شما ارسال می گردد.
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی | 02147625900 |
چارت هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی با برترین وکلای پایه یک دادگستری |
|
---|---|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت |
۵ دقیقه |
25000 تومان |
۱۰ دقیقه |
40000 تومان |
۱۵ دقیقه |
60000 تومان |
۲۰ دقیقه |
80000 تومان |
۳۰ دقیقه |
120000 تومان |
۱ ساعت |
250000 تومان |
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان | |
در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز نمایید و اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد. |
|
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید. |
حتما تا کنون برای شما پیش آمده است که بخواهید درخواست خود از یک شرکت و ارگان دولتی را در قالب نامه ای اداری بنویسید.
نوشتن نامه اداری برای ثبت درخواستی شفاهی به صورت کتبی بسیار اهمیت دارد؛ از نامه های اداری در تمامی ادارات، چه کوچک و چه بزرگ استفاده می شود؛ از آن جایی که در برخی ادارت بزرگ از سیستم و فضایی مخصوص برای کار استفاده می کنند، امکان دارد نامه اداری از حالت نوشتن بر روی برگه خارج شود و در سیستم ثبت و ارسال گردد.
رعایت قوانین نگارش نامه اداری از مهم ترین ضروریات در هر سمت و شغلی به حساب می آید.
نامه های اداری معمولاً برای ثبت درخواست، اعلام رسمی تصمیم گرفته شده در جلسه شرکت، اعلام نیاز های موجود در یک شبکه یا شرکت و یا حتی برای اجازه ورود و خروج افراد و یا بعضی اطلاعات از شرکت نگارش می شود.
برای یادگیری دقیق نحوه نگارش نامه های اداری می توانید با ما همراه شوید و همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا با تماس با مشاوره حقوقی برای نوشتن دقیق نامه های اداری یاری بگیرید.
در نگارش نامه اداری 5 بخش بسیار مهم قرار دارد که با رعایت آن ها می توانید به آسانی نامه ای صحیح و دقیق نگارش نمایید:
رعایت ادب و احترام در هنگام نگارش نامه.
بیان و نگارش مقدمه نامه.
نوشتن پیام و متن اصلی نامه با صراحت و در عین حال مودبانه.
بیان خواسته و نتیجه گیری از متن نوشته شده.
تشکر پیشاپیش از حسن انجام کار و یا همراه مخاطبان.
توجه: با رعایت موارد فوق شما می توانید در نگارش نامه ای اداری به بهترین نحو عمل نمایید.
دقت داشته باشید که که نوشتن نامه های اداری رعایت برخی نکات بسیار ضروری و مهم است؛ برخی از این موارد عبارتند از:
- در نوشتن نامه اداری به هیچ عنوان از لحن و زبان عامیانه استفاده نکنید.
- داشتن غلط املایی یکی از بدترین اتفاقات ممکن در نامه نگاری اداری است، پس حتماً نامه خود را چک کنید که غلط املایی نداشته باشد.
- متن نامه های اداری باید کوتاه و درخواست در این نامه ها باید صریح و بی ابهام باشد.
- تا جایی که امکان دارد نامه خود را تایپ نمایید و در هنگام تایپ نامه از فونت ها رایج، ساده و خوانا استفاده نمایید.
- درج تاریخ، شماره نامه و اعلام اینکه نامه فایل پیوست یا ضمیمه دارد بسیار مهم است؛ در هنگام نگارش حتما به این موارد دقت نمایید.
- با توجه به اینکه به کدامیک از افراد سازمان یا شرکت خود نامه می نویسید، از کلمات در خور جایگاه او استفاده نمایید.
نوشتن نامه اداری امر سختی نیست، فقط نیاز به دقت و رعایت نکاتی خاص دارد که ما می توانیم نگارش تخصصی آن را به شما آموزش دهیم؛ نگران هیچ چیز نباشید و با ما تماس بگیرید.
همانطور که گفته شد نگارش نامه های اداری بسیار اهمیت دارد و به نوعی سرنوشت ما را رقم می زند. گاهی مواقع می خواهید در یک شرکت استخدام شوید و یکی از شرایط درج شده در اگهی توانایی نگارش نامه های اداری باشد این در حالیست که شما هیچ تخصصی در این زمینه ندارید و به ناچار از آن شغل منصرف می شوید اما موسسه حقوقی وکیل تلفنی شرایطی را فراهم اورده است که شما بتوانید در کمترین زمان ممکن با برترین وکیل در این زمینه مشورت کرده و نحوه نگارش نامه های اداری را به صورت کاملا اصولی آموزش ببینید و به راحتی در شغل مورد نظر خود استخدام شوید.
در این مرکز علاوه بر مشاوره حقوقی آنلاین در تمامی زمینه ها و یاری شما در حل مشکلات، نحوه نگارش نامه اداری را به صورت 24 ساعته و هم از طریق اینترنت و به صورت آنلاین و هم از طریق تماس تلفنی به شما آموزش می دهند.
بهتر است بدانید که آشنایی با نگارش نامه اداری در این دوران و با توجه به نیاز جوامع و همچنین انجام کارها به صورت گسترده و وابسته به ادارات، بسیار مهم و ضروری است؛ پس بهتر است هرچه زودتر اقدام به یادگیری این مهم نمایید.
در برخی موارد حتی اگر بدانید که چگونه نامه ای اداری را نگارش نمایید، امکان دارد که شرایطی وجود داشته باشد که امکان نوشتن نامه اداری برایتان موجود نباشد؛ به عنوان مثال:
در این موارد شما می توانید با تماس تلفنی و یا ارتباطی سریع از طریق گوشی همراهتان به صورت آنلاین و بسیار سریع، نامه مورد نظر خود را با بالاترین استانداردهای نگارش دریافت و به کار خود برسید.
ما در این مجموعه با نگارش انلاین نامه های اداری به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته به شما در انجام هرچه بهتر کارهایتان یاری می رسانیم، فقط کافیست با کار در ارتباط باشید.
نامه های اداری بر اساس متن، مخاطب، سرعت ارسال و موارد بسیار دیگر دسته بندی می شوند؛ به همین دلیل شناخت انواع نامه و همچنین طریقه دسته بندی آن ها بسیار مهم است.
مهم ترین دسته بندی های نامه های اداری از دیدگاه های مختلف به سبک زیر اند:
از دیدگاه متن و ماهیت نامه یا موضوع آن:
نامه هایی با ماهیت خبری یا اطلاع رسانی.
نامه هایی با ماهیت دستور برای انجام برخی امور.
نامه با ماهیت درخواست انجام برخی کارها.
نامه با ماهیت منع و بازدارندگی از انجام برخی امور.
نامه هایی با ماهیت هماهنگی برنامه های میان یا درون شرکتی.
از دیدگاه واحد اقدام کننده:
- این نوع نامه برای واحد خاص در شرکتی نگارش می شود و در دسته های مختص به آن واحد قرار می گیرند؛ مانند: واحد حسابداری، واحد آموزش، واحد بازرگانی و ...
از دیدگاه زمان اقدام نامه:
نامه های فوری ها باید در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام شوند و حداقل زمان ممکن در دریافت پاسخ نامه منظور گردد؛ در این سبک از نامه ها، نامه فوری 48 ساعت زمان تا دریافت پاسخ دارد، نامه خیلی فوری 24 ساعت و نامه آنی به محض وصول نامه، پاسخ آن باید ارسال گردد.
نامه های معمولی یا عادی برای دریافت پاسخ یا اقدام زمانی عادی را طی می کنند و عجله ای در انجام آن ها نیست.
از دیدگاه امنیت و میزان حساسیت نامه:
محرمانه.
خیلی محرمانه.
سری.
به کلی سری.
این 4 دسته از نامه ها با توجه به قوانین و مقررات هر سازمان یا شرکت ارجاع خواهند داشت و میزان اهمیت آن ها در هر سازمانی متفاوت است.
برای اقدام به نگارش نامه بسیار با اهمیت است که ابتدا نوع و اهمیت نامه خود را درک نمایید و سپس اقدام به نگارش آن نمایید.
در نوشتن نامه های اداری برخی لغات و کلامات بسیار پر کاربرند که شاید در زندگی روزمره مورد استفاده قرار نگیرند و معنا و مفهوم آن ها برای ما مشخص نباشد؛ از این برخی از پرکاربردترین واژگان مورد استفاده در نگارش نامه اداری را به همراه معنای آن ها برایتان آورده ایم تا نگارش نامه اداری بسیار آسان تر گردد.
قدام متقاضی: دسته از کارهای خاص و امور مهمی است که دستور به انجام آن در حیطه اختیارات مسئول مخاطب قرار دارد.
ابلاغ: به معنای رساندن نامه به شخصی است که نامه به او ارجاع داده شده است.
اندیکاتور: دفتری در دبیرخانه است که در هر شرکت نامه ها وارده و خارجه از شرکت ابتدا در آن ثبت می گردد.
اندیکس: به دفتری راهنما گفته می شود که از طریق آن و به وسیله شماره گذاری نامه ها می توان نامه مورد نظر را در اندیکاتور جستجو نمود.
پی نوشت: به مطالبی گفته می شود که در پایین نامه نگارش می شود و معمولاً دستور اجرای نامه می باشد.
پیوست: مدارک یا مطالبی است که به همراه نامه و برای توضیحات کامل تر ارسال می گردد.
رونوشت: به معنای کپی برداری از نسخه اصلی و ارسال به مقاصد متفاوت جهت دریافت جواب، ثبت و یا ارجاع می باشد.
تعدادی از مهم ترین واژه ها در نگارش نامه اداری را برایتان بیان نموده ایم، در صورت برخورد با واژه ی نا آشنای دیگر در نوشتن نامه می توانید به صورت آنلاین با وکیل 24 ساعته در ارتباط باشید و پاسخ سوال خود را بیابید.
لازم به ذکر است که در نگارش نامه های اداری و همچنین موارد حقوقی ما با ارائه ارزانترین مشاوره تلفنی فوری با وکیل، در خدمت به شما و برای رفع مشکلاتتان حاضر خواهیم بود.
حال که با مهم ترین اصول در نگارش نامه اداری آشنا شده اید نمونه ای از آن را برایتان آماده کرده ایم تا در نگارش هرچه بهتر شما را یاری رساند.