موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

نگارش نامه اداری

نگارش انواع نامه های اداری

 

برای نوشتن نامه اداری، رعایت نکات نگارشی و استفاده از کلمات صحیح حائز اهمیت است به گونه ای که یک اشتباه نگارشی می تواند همه چیز را به ضرر ما تمام کند و نتوانیم به حق مسلم خود برسیم. بسیاری از نامه های اداری در دعاوی حقوقی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. از این رو، هر فرد ملزم است تا برای نگارش نامه اداری در دعاوی حقوقی، ابتدا نحوه نگارش را فرا بگیرد که این امر در موسسه حقوقی ما به صورت 24 ساعته برای شما فراهم است؛ این بدین معناست که شما می توانید در هر زمان و مکانی که هستید با ما تماس بگیرید تا نحوه نگارش اصولی نامه اداری تان را با ارزان ترین قیمت به شما آموزش دهیم یا حتی برایتان نگارش آن را انجام داده و به صورت تایپ شده و در قالب فایل word یا  pdf برای شما ارسال می گردد.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

سازمان ها و ادارات مختلف در کشور برای انجام کارهای روزمره خود ممکن است که نامه های مختلفی را بین خود رد و بدل کنند که در این زمینه بحث نامه های اداری مطرح می شود. نامه اداری، بین ادارات و نهاد های تبادل شده و نمی توان نامه اداری را برای موسسات و شرکت های خصوصی در نظر گرفت. در واقع ادارات و نهادها به منظور اطلاع رسانی خبر های مرتبط با کار آنها و همچنین ابلاغ وظایف مربوطه، اقدام به ارسال نامه می نمایند.

 

منظور از نامه اداری در واقع همان نامه هایی که به نهادهای سازمانی و اداری ارسال شده، گفته می شود و تقریبا متن آنها به صورت رسمی تنظیم می شود. با توجه به این که اینگونه نامه ها، از جنبه رسمی برخوردار هستند، لازم است که الفاظ به کار رفته در آنها به دور از اصطلاحات عمومی جامعه باشد. نامه اداری می تواند به صورت هایی مانند بخشنامه اداری و مواردی از قبیل بوده و یا به صورت ابلاغیه مشخصی بین دو یا چند سازمان باشد.

 

شاید به ظاهر اینطور به نظر برسد که نگارش نامه اداری، امری بسیار ساده بوده و نیازی به رعایت نکات مشخصی ندارد. اما در هر صورت نامه اداری به دلیل اعتبار بالای آن و داشتن جنبه رسمی، باید به صورت تخصصی نگارش گردد. در صورتی که اصول نگارش نامه اداری در زمان تنظیم آن به درستی رعایت نشود، طبیعتا منجر به بروز مسائلی خواهد شد و چه بسا نامه مربوطه از جنبه رسمی و اداری بودن آن خارج خواهد شد. در هر صورت برای نگارش نامه اداری، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه مراجعه نمایید.

 

 

کاربرد نامه های اداری

حتما تا کنون برای شما پیش آمده است که بخواهید درخواست خود از یک شرکت و ارگان دولتی را در قالب نامه ای اداری بنویسید. نوشتن نامه اداری برای ثبت درخواستی شفاهی به صورت کتبی بسیار اهمیت دارد؛ از نامه های اداری در تمامی ادارات، چه کوچک و چه بزرگ استفاده می شود؛ از آن جایی که در برخی ادارت بزرگ از سیستم و فضایی مخصوص برای کار استفاده می کنند، امکان دارد نامه اداری از حالت نوشتن بر روی برگه خارج شود و در سیستم ثبت و ارسال گردد.

 

رعایت قوانین نگارش نامه اداری از مهم ترین ضروریات در هر سمت و شغلی به حساب می آید.

نامه های اداری معمولاً برای ثبت درخواست، اعلام رسمی تصمیم گرفته شده در جلسه شرکت، اعلام نیاز های موجود در یک شبکه یا شرکت و یا حتی برای اجازه ورود و خروج افراد و یا بعضی اطلاعات از شرکت نگارش می شود.

برای یادگیری دقیق نحوه نگارش نامه های اداری می توانید با ما همراه شوید و همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا با تماس با مشاوره حقوقی برای نوشتن دقیق نامه های اداری یاری بگیرید.

 

 

 

writhing different types of official letters

 

 

اصول نگارش نامه های اداری

نگارش نامه اداری نیز اصول خاص خود را دارد که می بایست در زمان نگارش آن رعایت شود. در واقع مواردی که در بسیاری از نامه های اداری باید ذکر گردد، بر اساس شرایط زیر در نظر گرفته می شود:

 

  1. سر برگ
  2. عنوان نامه اداری
  3. متن درخواست
  4. امضاء فرستنده
  5. رونوشت
  6. پابرگ

 

در بخش سر برگ نامه، مواردی مانند شماره نامه، تاریخ و ... ذکر می شود. قسمت عنوان نامه اداری نیز مشخص است و به موضوع اصلی نامه می پردازد. متن درخواست نیز مستقیما به خواسته فرستنده اشاره می کند. نتمه اداری باید توسط شخصی که ارسال می کند، تنظیم شود.

 

نامه اداری عموما در سه نسخه نگارش می شود که رونوشت آنها برای بخش اداری و گیرنده ارسال می گردد. نسخه اصلی آن نزد فرستنده باقی می ماند. در ستون مربوط به پابرگ در نامه اداری به مواردی چون آدرس و کد پستی، اطلاعات تماس و سایر اطلاعات مورد نیاز اشاره می شود.

 

 

چارچوب نگارش نامه های اداری

در نگارش نامه اداری 5 بخش بسیار مهم قرار دارد که با رعایت آن ها می توانید به آسانی نامه ای صحیح و دقیق نگارش نمایید:

 

  1. رعایت ادب و احترام در هنگام نگارش نامه.

  2. بیان و نگارش مقدمه نامه.

  3. نوشتن پیام و متن اصلی نامه با صراحت و در عین حال مودبانه.

  4. بیان خواسته و نتیجه گیری از متن نوشته شده.

  5. تشکر پیشاپیش از حسن انجام کار و یا همراه مخاطبان.

 

توجه: با رعایت موارد فوق شما می توانید در نگارش نامه ای اداری به بهترین نحو عمل نمایید.

 

دقت داشته باشید که که نوشتن نامه های اداری رعایت برخی نکات بسیار ضروری و مهم است؛ برخی از این موارد عبارتند از:

    • در نوشتن نامه اداری به هیچ عنوان از لحن و زبان عامیانه استفاده نکنید.

 

    • داشتن غلط املایی یکی از بدترین اتفاقات ممکن در نامه نگاری اداری است، پس حتماً نامه خود را چک کنید که غلط املایی نداشته باشد.

 

    • متن نامه های اداری باید کوتاه و درخواست در این نامه ها باید صریح و بی ابهام باشد.

 

    • تا جایی که امکان دارد نامه خود را تایپ نمایید و در هنگام تایپ نامه از فونت ها رایج، ساده و خوانا استفاده نمایید.

 

    • درج تاریخ، شماره نامه و اعلام اینکه نامه فایل پیوست یا ضمیمه دارد بسیار مهم است؛ در هنگام نگارش حتما به این موارد دقت نمایید.

 

    • با توجه به اینکه به کدامیک از افراد سازمان یا شرکت خود نامه می نویسید، از کلمات در خور جایگاه او استفاده نمایید.

 

نوشتن نامه اداری امر سختی نیست، فقط نیاز به دقت و رعایت نکاتی خاص دارد که ما می توانیم نگارش تخصصی آن را به شما آموزش دهیم؛ نگران هیچ چیز نباشید و با ما تماس بگیرید.

 

 

 

step by step instructions of writing an official letter

 

 

آموزش مرحله به مرحله نگارش نامه اداری

همانطور که گفته شد نگارش نامه های اداری بسیار اهمیت دارد و به نوعی سرنوشت ما را رقم می زند. گاهی مواقع می خواهید در یک شرکت استخدام شوید و یکی از شرایط درج شده در اگهی توانایی نگارش نامه های اداری باشد این در حالیست که شما هیچ تخصصی در این زمینه ندارید و به ناچار از آن شغل منصرف می شوید اما موسسه حقوقی وکیل تلفنی شرایطی را فراهم اورده است که شما بتوانید در کمترین زمان ممکن با برترین وکیل در این زمینه مشورت کرده و نحوه نگارش نامه های اداری را به صورت کاملا اصولی آموزش ببینید و به راحتی در شغل مورد نظر خود استخدام شوید.

 

در این مرکز علاوه بر مشاوره حقوقی آنلاین در تمامی زمینه ها و یاری شما در حل مشکلات، نحوه نگارش نامه اداری را به صورت 24 ساعته و هم از طریق اینترنت و به صورت آنلاین و هم از طریق تماس تلفنی به شما آموزش می دهند.

 

بهتر است بدانید که آشنایی با نگارش نامه اداری در این دوران و با توجه به نیاز جوامع و همچنین انجام کارها به صورت گسترده و وابسته به ادارات، بسیار مهم و ضروری است؛ پس بهتر است هرچه زودتر اقدام به یادگیری این مهم نمایید.

 

 

نگارش آنلاین و فوری انواع نامه های اداری

در برخی موارد حتی اگر بدانید که چگونه نامه ای اداری را نگارش نمایید، امکان دارد که شرایطی وجود داشته باشد که امکان نوشتن نامه اداری برایتان موجود نباشد؛ به عنوان مثال:

 

  • در دسترس نبودن کامپیوتر و لپتاپ، نداشتن زمان کافی برای یادآوری تمام نکات نگارشی برای نگارش نامه اداری مورد نظرتان و یا نیاز به نگارش نامه ای بی نقص از هر نظر در کوتاه ترین زمان.

 

در این موارد شما می توانید با تماس تلفنی و یا ارتباطی سریع از طریق گوشی همراهتان به صورت آنلاین و بسیار سریع، نامه مورد نظر خود را با بالاترین استانداردهای نگارش دریافت و به کار خود برسید.

 

ما در این مجموعه با نگارش انلاین نامه های اداری به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته به شما در انجام هرچه بهتر کارهایتان یاری می رسانیم، فقط کافیست با کار در ارتباط باشید.

 

 

 

 

انواع نامه های اداری 

نامه های اداری بر اساس متن، مخاطب، سرعت ارسال و موارد بسیار دیگر دسته بندی می شوند؛ به همین دلیل شناخت انواع نامه و همچنین طریقه دسته بندی آن ها بسیار مهم است.

 

مهم ترین دسته بندی های نامه های اداری از دیدگاه های مختلف به سبک زیر اند:

 

از دیدگاه متن و ماهیت نامه یا موضوع آن:

  1. نامه هایی با ماهیت خبری یا اطلاع رسانی.

  2. نامه هایی با ماهیت دستور برای انجام برخی امور.

  3. نامه با ماهیت درخواست انجام برخی کارها.

  4. نامه با ماهیت منع و بازدارندگی از انجام برخی امور.

  5. نامه هایی با ماهیت هماهنگی برنامه های میان یا درون شرکتی.

 

از دیدگاه واحد اقدام کننده:

    • این نوع نامه برای واحد خاص در شرکتی نگارش می شود و در دسته های مختص به آن واحد قرار می گیرند؛ مانند: واحد حسابداری، واحد آموزش، واحد بازرگانی و ...

 

از دیدگاه زمان اقدام نامه:

  1. نامه های فوری ها باید در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام شوند و حداقل زمان ممکن در دریافت پاسخ نامه منظور گردد؛ در این سبک از نامه ها، نامه فوری 48 ساعت زمان تا دریافت پاسخ دارد، نامه خیلی فوری 24 ساعت و نامه آنی به محض وصول نامه، پاسخ آن باید ارسال گردد.

  2. نامه های معمولی یا عادی برای دریافت پاسخ یا اقدام زمانی عادی را طی می کنند و عجله ای در انجام آن ها نیست.

 

از دیدگاه امنیت و میزان حساسیت نامه:

  1. محرمانه.

  2. خیلی محرمانه.

  3. سری.

  4. به کلی سری.

 

این 4 دسته از نامه ها با توجه به قوانین و مقررات هر سازمان یا شرکت ارجاع خواهند داشت و میزان اهمیت آن ها در هر سازمانی متفاوت است.

برای اقدام به نگارش نامه بسیار با اهمیت است که ابتدا نوع و اهمیت نامه خود را درک نمایید و سپس اقدام به نگارش آن نمایید.

 

 

 

 

 

different types of official letters

 

 

اصطلاحات پرکاربرد در نامه های اداری به همراه معانی آن ها

در نوشتن نامه های اداری برخی لغات و کلامات بسیار پر کاربرند که شاید در زندگی روزمره مورد استفاده قرار نگیرند و معنا و مفهوم آن ها برای ما مشخص نباشد؛ از این برخی از پرکاربردترین واژگان مورد استفاده در نگارش نامه اداری را به همراه معنای آن ها برایتان آورده ایم تا نگارش نامه اداری بسیار آسان تر گردد.

 

  1. اقدام متقاضی: دسته از کارهای خاص و امور مهمی است که دستور به انجام آن در حیطه اختیارات مسئول مخاطب قرار دارد.

  2. ابلاغ: به معنای رساندن نامه به شخصی است که نامه به او ارجاع داده شده است.

  3. اندیکاتور: دفتری در دبیرخانه است که در هر شرکت نامه ها وارده و خارجه از شرکت ابتدا در آن ثبت می گردد.

  4. اندیکس: به دفتری راهنما گفته می شود که از طریق آن و به وسیله شماره گذاری نامه ها می توان نامه مورد نظر را در اندیکاتور جستجو نمود.

  5. پی نوشت: به مطالبی گفته می شود که در پایین نامه نگارش می شود و معمولاً دستور اجرای نامه می باشد.

  6. پیوست: مدارک یا مطالبی است که به همراه نامه و برای توضیحات کامل تر ارسال می گردد.

  7. رونوشت: به معنای کپی برداری از نسخه اصلی و ارسال به مقاصد متفاوت جهت دریافت جواب، ثبت و یا ارجاع می باشد.

 

تعدادی از مهم ترین واژه ها در نگارش نامه اداری را برایتان بیان نموده ایم، در صورت برخورد با واژه ی نا آشنای دیگر در نوشتن نامه می توانید به صورت آنلاین با وکیل 24 ساعته در ارتباط باشید و پاسخ سوال خود را بیابید.

لازم به ذکر است که در نگارش نامه های اداری و همچنین موارد حقوقی ما با ارائه ارزانترین مشاوره تلفنی فوری با وکیل، در خدمت به شما و برای رفع مشکلاتتان حاضر خواهیم بود.

 

هزینه نگارش نامه اداری

هزینه نگارش نامه اداری به عوامل مختلفی بستگی دارد و مواردی چون موضوع نامه و متن درخواست ارسالی در تعیین هزینه نامه تاثیرگذار هستند. اگر به دنبال تنظیم نامه اداری با هزینه بسیار مناسب هستید، انتخاب نخست شما در این زمینه باید موسسه حقوقی وکیل تلفنی باشد.

 

این موسسه با توجه به سابقه طولانی مدت در زمینه نگارش انواع اوراق قضایی و به دلیل وجود وکلا فعال و با سابقه، این توانایی را دارد که انواع مختلف نامه های اداری را طبق اصول و استاندارد های تعین شده تهیه و تنظیم نماید. با توجه به اصول و قواعد خاصی که برای نگارش متون نامه اداری وجود دارد، لازم است که برای تنظیم این نامه ها از افراد متخصص مشورت بگیرید. برای بهره مندی از خدمات نگارش نامه اداری، به شما پیشنهاد می کنیم از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

 

نمونه یک نامه نگاری اداری

حال که با مهم ترین اصول در نگارش نامه اداری آشنا شده اید نمونه ای از آن را برایتان آماده کرده ایم تا در نگارش هرچه بهتر شما را یاری رساند.

 

 

Official letter sample
 
 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

تو کارتون خبره هستید خدایی من به شخصه با راهنمایی هاتون نتیجه مثبتی گرفتم عاااالییی هستید
سلام خدمت همکاران مجموعه وکیل تلفنی مطلب ارائه شده مطلب بسیار مفیدی بوده وکمک شایانی در جهت رفع مشکلات مردم در خصوص نامه نگاری های اداری می نماید وخدمتی که از سوی موسسه ارائه می شود در این جهت واقعا بسیار مفید وبرای کاربران بسیار کمک کننده خواهد بود .اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۱۴ آماده ارائه مشاوره ونگارش در این خصوص نامه های اداری هستم
سلام توان مندی در نگارش متون مختلف وابسته به عوامل مختلف است از جمله این عوامل می توان استعداد ذاتی شخص .آموزش نگارش و ادبیات فارسی.تمرین وممارست ذهنی است
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران بزرگوار در خصوص مقاله فوق در مورد نگارش اداري لوايح بسيار جامع و كاربردي بود ممنون از لطفتون
سلام و خسته نباشید حل بسیاری از مشکلاتی که در مراجعه به ارگان ها و سازمان ها برای افراد ایجاد میشود مستلزم‌ این است که فرد درخواستش را مکتوب ارائه دهد لذا چگونه نوشتن این نامه بسیار در حل مشکل موثر واقع خواهد شد. از اطلاعاتی که ارائه میدهید بسیار ممنونم
برای نگارش یک دادخواست باید راهکار را بلد باشیم تا بتوانیم منظور خود را به سمع قاضی برسانیم برای این کار باید حتما از یک متخصص کمک بگیریم بنا براین می توانیم از سایت وکیل تلفنی و وکلای این سایت یاری بگیریم
نحوه ی نگارش نامه های اداری با توجه به اینکه مخاطب نامه چه سازمان،اداره، ارگان.... باشد بسیار حائز اهمیت است و وکلای موسسه با توجه به تسلطی که در نگارش لوایح و دادخواست دارند امر نامه نگاری اداری را به خوبی می توانند انجام دهند
اگر بتونید کار خودتون رو درون همون سازمان راه بندازید دیگه نیاز به محکمه و هزینه های مالی و زمانی طولانیشم پیدا نمیکنید بهتره این کارو به متخصص بسپرید
با سلام خدمت کاربران گرامی.هر فردی حتی یکبار هم که شده نیازمند یک نامه نگاری ساده هم شده که این امر حتما برای یک کار نسبتا مهم شخص بوده است پس اصول انجام این کار بک فرآیند تخصصی است و شکل و شمایل این امر و خواندن آن توسط مدیر مربوطه تاثیر گذاری آن بر فرد مورد نظر کمک بسیاری در نیل به مقصود شما می کند پس استفاده از مطالب کاربردی موسسه وکیل تلفنی را فراموش نکنید.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی