سال ها قبل نگاه عامه مردم به فضای مجازی نگاهی به دور از واقعیت بود؛ البته دلایل قانع کننده هم وجود داشت که اعتماد به مجازی را سخت میکرد، این موضوع در خصوص مشاوره حقوقی مجازی نیز صدق میکرد. با افزایش بی اعتمادی، پلیس فتا با ورود به مجازی و ارائه نماد اطمینان، این حوزه را با نظارت مستمر خود ایمن کرد.
بهترین روش های دریافت مشاوره حقوقی مجازی
مشاوره حقوقی تلفنی قبل از محبوبیت فضای مجازی، سهم زیادی از مشاوره و پرسش و پاسخ فوری حقوقی را به خود اختصاص می داد اما رفتهرفته فضای مجازی و برنامه ها و اپلیکیشن ها جای مشاوره حضوری را گرفت. به نحوی که با ارائه خدمت مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته، اغلب کاربران تمایلی به دریافت مشاوره حقوقی حضوری ندارند.
زیرا دیگر نیاز به رفت و آمد نخواهد بود و برای دریافت مشاوره حقوقی مجازی نیازی نیست به محل و مکان خاصی مراجعه کنید و هنگامی که در دفتر کار خود را در محل زندگی خود مشغول کارهای روزمره هستید، کافی است از طریق یک حساب کاربری ساده و رایگان با مشاوران حقوقی ما ارتباط بگیرید تا در کوتاهترین زمان ممکن بتوانید راهنمایی های جامع و البته کامل را از وکلا و مشاوران در قالب مشاوره حقوقی مجازی دریافت نمایید.
مزیت هایی که در بالا ذکر کردیم سبب شده رضایت کاربران از فضای مجازی در خصوص مشاوره مجازی رو به افزایش باشد؛ اما مشروط به این که در انتخاب موسسه دقت کافی را داشته باشید.
لزوم حضور در فضای مجازی امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست، موضوعی که روز به روز مهم تر و البته پیچیده تر شده است. زیرا رفت و آمدها به سبب آلودگی های محیطی، ترافیک های شهری و حتی حضور مهمان ناخوانده ای چون کرونا، کم کم فضای مجازی و استفاده از آن را ضروری تر می کند، ولی یک دغدغه مهم در استفاده از فضای مجازی علی الخصوص مشاوره حقوقی مجازی همواره همراه جامعه و اشخاص است و آن اینکه یک کانال معتبر برای مشاوره حقوقی بایستی چه ویژگی هایی داشته باشد؟
اعتبار مذکور سبب شده اولین دغدغه مراجعه کنندگان، یافتن سایت مشاوره حقوقی نماد اعتماد دار باشد تا با اعتماد به نماد اخذ شده و البته نظارت وزارت خانه ها و پلیس فتا، بتوانند بدون دغدغه اطلاعات شخصی و حقوقی خود را با مشاوران و وکلا در میان بگذارد.
این دغدغه جامعه سبب شده در بحث مشاوره حقوقی مجازی، سایت وکیل تلفنی با دریافت مجوزهای لازم از نهادهای مذکور و اخذ نمادهای اعتماد و مجوزهای رسانه، یکی از موسسات معتبر در فضای مجازی باشد، که از اعتبارات لازم برخوردار است.
نکته مهم دیگری که بایستی مورد نظر قرار گیرد، موضوعاتی چون طبقه بندی و دسته بندی موضوعات حقوقی است. به عنوان مثال اگر قصد مشاوره حقوقی مجازی در دسته کیفری دارید، می توانید بدون سردرگمی، به موضوعات و راهنمایی های مربوط به طبقه کیفری بروید و اطلاعات لازم را کسب کنید.
مشاوره حقوقی فوری تضمینی در شبکه های اجتماعی
امروزه دایره فضای مجازی آنچنان گسترده و گستردهتر شده که لزوم استفاده از آن در تمام قالب های کسب و کار ضروری شده است. اما سوال مهم که در ذهن عامه مردم وجود دارد این است که کیفیت مشاوره حقوقی مجازی به اندازه کیفیت مشاور حقوقی واقعی و ضروری خواهد بود؟ برای یافتن پاسخ ابتدا ضروری است مشاوره حقوقی مجازی را شرح دهیم تا با یک توضیح کامل از نحوه ارائه خدمات مشاوره ای، پاسخ سوال مذکور را نیز بیابیم!
مشاوره حقوقی در فضای اینترنت ممکن است با یک تماس صوتی مجازی با وکیل انجام شود، یا ممکن است در قالب وکیل فیس تایمی ۲۴ ساعته آنلاین صورت پذیرد ولی عملاً هیچ تفاوتی در نتیجه نخواهد داشت. زیرا در مشاوره حقوقی مجازی وکیل و مشاوره حقوقی ابتدا موضوعات حقوقی شما را میپرسند، سپس ادله و اسناد شما را درخواست می کنند و در نهایت بنا به دانسته های حقوقی خود، شما را در ابهامات قضایی و حقوقی راهنمایی خواهند کرد.
لذا خواهید دید تفاوتی میان مشاور حقوقی حضوری با مشاوره مجازی نخواهد بود و آنچه به عنوان نتیجه در نظر مراجعه کننده خواهد بود، یقیناً حاصل خواهد شد. مشروط بر اینکه موسسه مذکور یک موسسه حقوقی معتبر باشد و کادر مشاوران و وکلا زیر نظر مدیران و ناظران به انجام مشاوره حقوقی مجازی بپردازند. این موضوع به دلیل اهمیت جلب رضایت مراجعهکنندگان همواره از اولویت های موسسه وکیل تلفنی بوده است.
گرچه کلمه ی کیفیت یک صفت است و صفات نسبی هستند و البته به پارامترهای متعددی بستگی دارند، اما در بحث مشاوره حقوقی مجازی صرف رضایت نهایی مراجعه کننده و به تبع آن افزایش روزانه مراجعات به یک موسسه حقوقی، می توان ویژگی باکیفیت را به آن موسسه اطلاق کرد. زیرا نتیجه نهایی مشاوره حقوقی در فضای مجازی، جلب رضایت مراجعه کننده و دستیابی ایشان به یک نتیجه ایده آل و مطلوب است.
در هر حال نتیجه مذکور همواره برای مدیران و ناظران در موسسه وکیل تلفنی در اولویت بوده است و گواه این ادعا، افزایش چشمگیر مراجعهکنندگان مشاوره حقوقی مجازی به سایت وکیل تلفنی است.
موضوع مهم دیگری که در مورد کیفیت بایستی مورد توجه قرار گیرد، اعتبار موسسه حقوقی می باشد. زیرا تفاوتی نمی کند که از طریق وکیل واتساپی ۲۴ ساعته آنلاین اقدام به کسب مشاور نمایید یا از طریق وکیل تلگرامی ۲۴ ساعته آنلاین. زیرا در هر حال اطلاعات شخص مراجعه کننده بایستی در دسترس مشاور حقوقی یا وکیل تلفنی قرار بگیرد و این حق اشخاص است که بتوانند اعتبار یک مجموعه و موسسه حقوقی را در نظر داشته باشند.
لذا موسسه وکیل تلفنی برای جلب اعتماد اشخاص و رفع ابهامات، اقدام به اخذ تاییدیه پلیس فتا نموده است. بنابراین اگر قصد یافتن سایت مشاوره حقوقی با تایید پلیس فتا را دارید، موسسه وکیل تلفنی دارای تاییدیه پلیس فتا می باشد؛ پس با فراغ بال کامل و فارغ از دغدغه اعتماد و ریسک در دسترس گذاشتن اطلاعات خود، به سایت مراجعه کرده و بنا به موضوع حقوقی خود، اقدام به رزرو جلسه مشاوره حقوقی تلفنی نمایید.
دسترسی 24 ساعته به وکیل مجازی
مشاوره حقوقی نیز همچون دیگر خدمات، دارای کیفیتهای متفاوت است. به نحوی که ممکن است ارائه این خدمت از سوی یک موسسه حقوقی آنچنان رضایت بخش باشد که مراجعه کننده از کیفیت ارائه شده خدمت مذکور رضایت فوق العاده ای داشته باشد، ولی به همان اندازه نیز ممکن است یک موسسه نتواند رضایت نهایی مراجعه کننده در مشاوره حقوقی مجازی را جلب کند و از نظر مشتری فاقد حداقل های کیفیت باشد.
اما راز این همه اختلاف در کیفیت چیست؟ برای یافتن پاسخ می بایست چند نکته را مدنظر قرار داد. مثلاً بسیاری از موسسات حقوقی تنها ارائه مشاوره را در نظر میگیرند، حال آنکه موسسه وکیل تلفنی از ابتدای مسیر همراه با مراجعه کننده خواهد بود. زیرا به زعم مدیران موسسه همانقدر که یک مشاوره حقوقی لازم و ضروری است، نگارش دادخواست نیز واجد اهمیت فراوان است.
این اهمیت و مهم بودن در مراحل دیگر طرح شکایت هم از اولین جلسه دادرسی، جلسه اول دادرسی، تغییر خواسته، جرح شاهد، ورود شخص ثالث و... جاری و ساری است؛ لذا همانطور که می بینید راز تفاوت کیفیت، منوط به رعایت مسائل مرتبط با مشاوره خواهد بود، موضوعی که گرچه ساده و ابتدایی به نظر می رسد اما دقت به آن می تواند بسیار راهگشا باشد.
مشاوره حقوقی مجازی سالها پیش تنها از طریق وب سایت ها و تماس تلفنی امکان پذیر بود اما با افزایش دامنه استفاده از برنامه های در بستر اینترنت، از جمله واتساپ تلگرام اسکایپ و...، ارائه خدمات مجازی نیز در قالب برنامه های مذکور رونق گرفت. ارائه تماس صوتی واتساپی با وکیل خانواده و دیگر خدمات مشاوره ای نیز از طریق برنامههای مذکور در دستور کار بسیاری از موسسات حقوقی قرار گرفت تا علاوه بر کاهش هزینه های رفت و آمد، در انتظار ماندن و...توانست در کوتاهترین زمان ممکن محبوبیت خاصی پیدا کند.
موسسه وکیل تلفنی نیز با استفاده از کادری مجرب که شامل مشاوران حقوقی و وکلای با سابقه دادگستری میباشد، در غالب اپلیکیشن های فضای مجازی از جمله واتساپ اینستاگرام تلگرام و مشاوره حقوقی مجازی حضور فعال دارد و تفاوتی نمی کند برای مشاوره مجازی کدام یک از برنامههای شبکه اجتماعی را در اختیار دارید.
تنها کافی است از طریق سایت، لینک کانال شبکه اجتماعی را دریافت کنید و از طریق همان برنامه اقدام به اخذ مشاوره حقوقی آنلاین نمایید. موضوع دیگری که می بایست مورد توجه قرار گیرد این است که بسیاری از اشخاص که قصد مراجعه به سایت حقوقی را دارند، ممکن است گزینه مکالمه با وکیل در دایرکت اینستاگرامش را مد نظر قرار دهند و به واسطه داشتن اپلیکیشن اینستاگرام قصد استفاده از این نوع اپلیکیشن را داشته باشد لذا در مشاوره حقوقی مجازی کافیست یکی از اپلیکیشن ها را نصب و اقدام به رزرو جلسه مشاوره نمایید.
مشاوره حقوقی با وکیل مجازی پایه یک به صورت 24 ساعته
دستیابی به یک هدف ممکن است از طریق چند راه امکانپذیر باشد و البته هر راهی، مزایا و معایب مختص به خود را دارد؛ مشاور حقوقی مجازی نیز از این قاعده مستثنا نیست، زیرا دستیابی به هدف که همان احقاق حق است، از دو راه امکان پذیر است. یا مشاوره حقوقی حضوری، یا مشاوره به شیوه مجازی (که می تواند دایره گسترده ای را شامل شود مثل مشاوره تلفنی مشاوره از طریق سایت از طریق اپلیکیشن ها و....)
اولین نقطه قوت و مزیت مهم مشاوره مجازی، دسترسی سهل الوصول به وکلا و مشاوران است که دانش حقوقی و تجارب ارزنده ای دارند که امکان مراجعه حضوری برای بسیاری از شهرستانی های عزیز به آنها فراهم نیست. بنابراین تفاوت نمیکند در کدام استان سکونت دارید یا پرونده حقوقی شما در کدام شهرستان در جریان است؛ زیرا مشاوره حقوقی مجازی در بستر تلفن و اینترنت برقرار می شود و صرف اینکه دسترسی به یک خط تلفن و یک اینترنت داشته باشید، می توانید از خدمات ارائه شده در موسسه وکیل تلفنی بهره برید.
مزیت مهم دیگری که بیش از پیش خودنمایی می کند، عدم مراجعه به دفتر وکلاست؛ زیرا با شیوع بیماری کرونا، حضور در محل های شلوغ و پر رفت و آمد ریسک ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را افزایش می دهد و مشاوره مجازی میتواند بسیار مهم تلقی شود.
از مزیتهای دیگر، میتوان به کاهش هزینهها اشاره کرده. زیرا برای حضور در موسسات حقوقی یا دفاتر وکلا میبایست یک مسیر طی شود که این قیمت در شهر های بزرگ و پرجمعیت بعضاً پرهزینه خواهد بود و البته منجر به ترافیک و آلودگی هوا نیز خواهد شد! بنابراین عقلانیست مشاوره حقوقی مجازی جایگزین مشاوره به شیوه حضوری باشد.
مشاوره حقوقی مجازی با وکیل زن 24 ساعته از طریق تمام شبکه های اجتماعی |