امروزه تمایل به نیروی کار جوان هر چه بیشتر احساس می شود؛ اما افزایش جمعیت خود اصول مهمی دارد زیرا باید دید زوجین به تشکیل خانواده و فرزندآوری به خاطر خدماتی که دولت به والدین ارائه می دهد مثبت بوده و زنان از حمایت دولت در دوران بارداری مثل مشاوره ی حقوقی تلفنی و حضوری رایگان بهره مند شوند. همچنین جوانان باید درباره ی روابط خود با جنس مخالف و قوانین حاکم بر مسائلی چون حاملگی ناخواسته و سقط جنین آگاهی پیدا کنند.
بارداری ناخواسته از عوامل افزایش جمعیت بی کیفیت در دنیای امروز
در دنیای متمدن امروزی با توجه به پیشرفت صنایع و علم, حضور نیروی جوان و تازه نفس برای ورود به عرصه ی جامعه و نقش آفرینی در آن یک موضوع بسیار سرنوشت ساز است و برای ادامه ی نسل بشر موضوع تولید مثل امری بسیار حیاتی به نظر می رسد تا کودکان پس از رسیدن به رشد, افسار جامعه ی خویش را به دست گرفته و برای آبادانی آن بکوشند؛ اما دولت ها در این میان نقش بسیار پر رنگی برای ارتقای نقش خانواده و تولید نسل در بستر جامعه دارند به شکلی که تشکیل خانواده و تولید مثل را از همه ابعاد فرهنگی, اقتصادی و مقبولیت عام حمایت کرده و نگهدار آن باشند. هرچه دولت ها و مسئولین یک کشور بیشتر در تسهیل تشکیل خانواده و حفظ بنیان آن از آسیب های فرهنگی و اقتصادی کوشا باشند در آینده ی یک کشور و افزایش جمعیت سالم آن تاثیر بیشتری خواهند داشت.
در این میان فقط تولید نسل و افزایش جمعیت یک کشور ملاک نبوده و باید به کیفیت سلامت جسمی و روانی کودکان متولد شده نیز توجه خاصی به عمل آید. مثلا در یک کشور که مسئولین آن علاقمند به داشتن کشوری پیشرفته و قوی هستند ابتدا باید فکر کنند که جوانان آن جامعه بتوانند زندگی سالم و تامین داشته باشند تا بتوانند به راحتی کار و تحصیل کرده و خانه ی مناسبی تهیه کرده, روابط اجتماعی سالمی داشته داشته و در زمان مناسب تشکیل خانواده بدهند روابط خانوادگی سالمی داشته و در زمان مناسب اقدام به تولید مثل پرداخته و کودکانی که از لحاظ روانی و جسمی از سلامت کامل برخوردار هستند را به بستر جامعه تحویل بدهند که این اهداف فقط زمانی به دست می آید که جامعه برنامه ریزی دراز مدت برای زندگی جوانان خود کرده باشد و در تربیت و نگهداری کودکان متولد شده یاری رسان خانواده ها بوده و از مادران آن جامعه حمایت تمام و کمال به عمل آورند تا بتوانند دوران بارداری سالمی را طی کرده و کودک سالمی را به بستر جامعه بیاورند چرا که مثلا اگر مادری باردار است و به هر دلیل مورد حمایت مادی و معنوی شوهر خود قرار نگرفته و خانواده ای نیز نداشته باشد که او را حمایت کند دولت یک پشتیبان محکم برایش باشد.
حمایت دولت از جوانان برای تشکیل خانواده و فرزند آوری
حال حمایت هایی که دولت ها می توانند برای زنان و زوجین انجام دهد بسیار گسترده هستند مثلا ایجاد امکان انجام مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته که در هر زمان راهنمای زنان یا زوجین باشد زیرا اگر زوجین در هر مرحله از زندگی امکان دسترسی به مشاوره حقوقی آنلاین و یا مشاوره حقوقی فوری و مشاوره حقوقی پیشگیرانه را داشته باشند، میتوانند با خیال راحت تر به زندگی خود ادامه داده و می دانند در هر لحظه اگر مشکلی برایشان پیش آمد می توانند حقوق خود را از طریق مشاوره حقوقی 24 ساعته و مشاوره ی حقوقی در هر زمان و مکان که دولت امکانش را برایشان فراهم کرده انجام دهند. زمانی که دولت ها زنان را تشویق فرزندآوری می کنند, زنان در قوانین حاکم بر جامعه دقت کرده و اگر ببینند قوانین مختلفی آن ها را حمایت میکند مثلا میبینند که دولت راهکار های حقوقی متفاوتی را برای حمایت شان ایجاد کرده مثلا امکان دسترسی به وکیل تلفنی تمام وقت, امکان مشاوره اورژانسی 24 ساعته و مشاوره حقوقی رابطه ی جنسی, در آن زمان دید مثبتی نسبت به جایگاه خود در جامعه پیدا کرده و خواهند دریافت که دولت در تمامی مراحل آنها را حمایت می کند و دیدشان نسبت به حاملگی و حامله شدن مثبت خواهد شد و مثلا در هر ساعت امکان دسترسی به وکیل تلفنی مشاوره ای و مشاوره ی حقوقی در اسرع وقت خواهند داشت.
همچنین دختران و پسران یک جامعه به خاطر اینکه نقش مهمی در سرنوشت یک جامعه خواهند داشت باید از همان نوجوانی در مدارس و کتاب های خود و در رسانه های جمعی به شکلی که عفت عمومی لکه دار نشود در مورد اموری چون روابط جنسی ناسالم, بارداری ناخواسته, سقط جنین, جرم سقط جنین, اطلاعاتی درباره ی سقط جنین, راهکار حقوقی زنا و راهکار حقوقی جرم اطلاعات کافی پیدا کنند تا در روابط خود در سنین جوانی با احاطه ی علمی و حقوقی که بر قوانین پیدا کرده اند تجدید نظر و دقت کنند, همچنین از راهکارهای حقوقی رابطه ی نامشروع اطلاعات کافی داشته باشند و بدانند در صورت وجود حاملگی ناخواسته چگونه از مشاوره های حقوقی سقط جنین بهره مند شوند. همچنین بهتر است زوجین درباره ی روابط مختلف با یکدیگر در دوران بارداری احاطه ی کامل حقوقی داشته باشند تا با دقت عمل کافی رفتار کنند و بدانند در هر لحظه از دسترسی راحت به مشاوره تلفنی حقوقی رابطه جنسی و مشاوره های حقوقی رایگان که دولت برایشان تدارک دیده مطمئن باشند.
بررسی جرم بودن یا نبودن سکس با زن حامله
خیر رابطه ی جنسی در طول دوران بارداری برای جنین ضرری ندارد پس منع قانونی نیز ندارد، زیرا در مادرانی که حاملگی طبیعی دارند یعنی بارداری شان سیر طبیعی خود را طی می کند و مادر تا به حال سقط غیر عمدی نداشته, خونریزی ندارد, کیسه آب جنین نیز سوراخ نشده است, چند قلو باردار نیست و جفت نیز در کنار دهانه ی رحم قرار ندارد پس احتمال سقط جنین و زایمان زودرس نیز به دلایل فوق وجود نخواهد داشت و سیر بارداری طبیعی است پس رابطه ی جنسی نیز طبیعی خواهد بود؛ زیرا جنین در حالت عادی توسط ماهیچه های رحم و مایع کیسه ی آب محافظت می شود ولی برای سلامت جنین باید ملاحظاتی در رابطه ی جنسی صورت بگیرد. و پاسخ به این سوال که آیا رابطه جنسی طی بارداری جرم است منفی می باشد. البته مشورت با وکیل و همچنین مشاوره حقوقی با وکیل در این زمینه می تواند بسیار مفید باشد.
در هفته های آخر رابطه ی جنسی در حاملگی ممنوع است و رابطه جنسی در سه ماهه سوم کاهش می یابد و رابطه جنسی در سه ماهه دوم بیشتر از سه ماهه اول و سوم خواهد بود. که برای اطمینان می توان از مشاوره حقوقی کیفری و یا مشاوره تلفنی با وکیل سقط جنین استفاده کرد و درباره ی این سوال که آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ اطلاعات کامل تری به دست آورد. زیرا پاسخ به آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ بستگی به زمان این پرسش و وضعیت فیزیولوژیک مادر در بارداری دارد. و همینطور شوهر باید اولین فرد باشد که این سوال را از خود می پرسد, آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟.
رضایت زن به سکس در بارداری ملاک انجام غیر مجرمانه آن است
بله حتما شرط اصلی است زیرا مادر سه ماهه ی اول به دلیل داشتن حالت تهوع و ترس از سقط جنین تمایلی به رابطه جنسی در حاملگی ندارد و در سه ماهه دوم که حالش رو به بهبودی می گذارد این تمایل بیشتر می شود و در سه ماهه ی سوم به دلیل احتمال زایمان زودرس و افزایش سایز و حجم مادر این تمایل کم شده و منع می شود چون خطرناک است و این سوال که آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ نیز تا حدودی پاسخ داده خواهد شد و پاسخ سوال آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ نیز نسبی می باشد زیرا بستگی به این دارد که در کدام مرحله از بارداری قرار دارد.
اگر مادری این سوال برایش پیش بیاید که آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ باید به این نکته توجه کند که اگر مادر بارداری طبیعی داشته باشد و مشکلات فیزیولوژیک در بارداری نداشته باشد رابطه ی جنسی برایش مشکل ساز نیست و پاسخ سوال آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ کاملا منفی است اما اگر مادر در بارداری اش مشکلاتی مثل پارگی کیسه آب و جلو بودن جفت را داشته و رابطه ی جنسی باعث سقط جنین شود باید پیگیری شود و پاسخ آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ باید با این سوالات پاسخ داده شود که آیا مادر مجبور به انجام رابطه ی جنسی شده است؟ و آیا والدین از این خطر اطلاع داشته اند؟ و در اینجاست که اولین مشکل پیدا کردن جواب این سوالات است که برای اطلاع بیشتر می توانند از وکیل تلفنی مشاوره ای یا وکیل تلفنی سقط جنین کمک بگیرند. البته پاسخ به سوال آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ بسیار مشکل است چون انسانها از پیچیدگی بسیاری در روابط خود برخوردار هستند و برای کسی که از لحاظ قانونی بخواهد به آیا رابطه جنسی در زمان بارداری جرم است؟ پاسخ دهد قدری مشکل خواهد بود.
آیا فرزند خواندگی می تواند حس مادری و پدری را در ما بوجود بیاورد |