موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی انحصار وراثت

مشاوره حقوقي انحصار وراثت 

در بین تمامی مشکلات حقوقی که انسان ها با آن ها دست و پنجه نرم می کنند، انحصار وراثت به نوبه خود مشکل حقوقی عظیم می نماید که حل آن تنها از کارکشته ترین وکلای ممکن صورت می گیرد؛ در صورتیکه شخص مواجه شده با این مشکل تنها از دانش شخصی خود استفاده کند امکان برد او به کمتر از 35% تقلیل می یابد؛ چرا که مبحث حقوقی انحصار وراثت نه تنها نیاز به حضور اطلاعاتی عظیم ذهنی دارد بلکه تسلط و نحوه استفاده از این منبع اطلاعاتی نیازمند سال ها تجربه است که فقط گذر زمان در استفاده از آن انسان را به این امر واقف می کند. با ما همراه باشید تا ضمن آگاهی از حضور بهترین وکلا، نحوه ی پیدا کردن آنها و گرفتن مشاوره حقوقی از آنها را بیاموزیم.

 

 

 

 

 

اثبات نسبت به وسیله شهادت شهود و یا اقرار

پرسش: اگر به علت مغایرت اسامی مندرج در شناسنامه ها در پرونده حصر وراثت احراز نسبت نشود و در عین حال معارضی نباشد ایا می توان با اقرار یا شهادت شهود عدم مغایرت اسامی و در نتیجه نسبت را اثبات نمود یا انکه در هر حال مورد از مصادیق اثبات و نسبت رسیدگی به ان در صلاحیت دادگاه مدنی خاص است.

 

probated passage

اثبات نسبت به وسیله شهادت شهود یا اقرار

 

نظر اول که با اکثریت آرا اعلام شد

اختلاف نسبت و به تبع آن صلاحیت دادگاه مدنی خاص وقتی محقق است که معارضی باشد بنابراین صرف مغایرت در اسناد سجلی با فقدان اختلاف و مادام که از طرف اشخاص ذی نفع و ورثه اعتراضی نشود مانع رسیدگی دادگاه حقوقی دو به تقاضای حصر وراثت نیست و اصولا دادگاه در هر مورد برای صدور گواهی حصر وراثت در واقع  احراز نسب هم می کند و اثبات نسب منحصر به مندرجات  اسناد سجلی نیست بلکه دادگاه می تواند از طریق دیگر مانند  شهادت شهود و یا اقرار این معنی را احراز نماید.

 

نظر دوم

مطابق بند 2 ماده 3 لایحه قانونی دادگاه مدنی خاص رسیدگی به دعاوی راجع به نسب در صلاحیت دادگاه مدنی خاص است و مورد بحث از مصادیق اختلاف در نسب است علی هذا نسبت به موضوع باید دادگاه حقوقی دو به اعتبار شایستگی دادگاه مدنی خاص قرار عدم صلاحیت صادر کند.

 

نظر سوم

در مانحن فیه هر چند با عدم معارض اختلاف در نسبت و تعارفع و دعوی راجع به مصادق ندارد و لزومی به قرار عدم صلاحیت به اعتبار صلاحیت دادگاه مدنی خاص نیست لیکن به علت مغایرت اسامی در اسناد رسمی دادگاه حقوقی دو نمیتواند رسیدگی به صدور گواهی حصر وراثت مبادرت نماید و اگر اشخاص ذی نفع نسبت به تصحیح مندرجات اسناد سجلی در مرجع صلاحیت دار اقدام و پرونده حصر وراثت را از این حیث تکمیل نکند تقاضای صدور گواهی انحصای وراثت باید توسط دادگاه حقوقی دو، رد شود.

 

قابلیت استماع دعوایی که اموال بیشتر از گواهی حصر وراثت تقویم می شود

پرسش: در فرضی که در دعوی تقسیم ماترک و یا دعوی مطالبه سهم الارث خواهان یکی از دلایل و مدارک را برگه گواهی حصر وراثت استناد نموده ولی گواهی مذکور کمتر از ده میلیون ریال ارزش داشته باشد ایا این گواهی و دعوی قابلیت استماع  را  دارد؟ می توانید پاسخ این سوال و تمامی سوالاتی که در ذهن خود دارید را به صورت 24 ساعته به یک وکیل تلفنی بگویید. 

 

Given heritage

قابلیت استماع دعوایی که اموال بیشتر از گواهی حصر وراثت تقویم می شود

 

پاسخ: اساساً مفهوم برگه گواهی حصر وراثت آن هست که تعداد وراث حین الفوت متوفی  و میزان سهام انها از ماترک  متوفی را  تعیین می کند ولی خود برگ  گواهی حصر وراثت مبین ماترک  و ارزش ماترک متوفی نمی باشد.

 

پرسش: برای ارزیابی و تشخیص میزان دارای متوفی باید چه کار کرد؟

 

پاسخ: برای این موضوع میتوان به اظهارنامه مالیات بر ارث وراث که به  ادارایی دارایی برای اخذ گواهی مالیات بر ارث سپرده گرده است استناد نمایید.

 

اثبات ادعای وراثت افراد

پرسش: فردی در اخرین اقامتگاه دایمی خود فوت نموده. ورثه وی ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف و اخذ گواهی حصر وراثت تقاضای تقسیم ماترک متوفی را  می کند دادگاه پس از رسیدگی حکم به  تقسیم  ماترک  متوفی را  صادر  می کند و پس از قطعیت حکم تقسیم ماترک متوفی اجرای و آن اموال متوفی بین وراث تقسیم و تحویل می گردد.

در تعاقب این مساله احدی از ورثه سهم الارث خود را به موجب عقد بیع جداگانه به فرد دیگری انتقال می دهد و بعد از این انتقال افراد دیگری مدئعی وراثت با متوفی گردیده و با مراجعه به دادگاه  مدارکی که مبین وراثت انها با متوفی بوده ارایه  و درخواست ابطال تقسیم و انحلال عقد بیع  را  مطرح  میکنند حال با توجه به  لزوم عقد بیع  و ماهیت عقد بیع تکلیف این فرایند سابق چیست ؟ آیا دادگاه می تواند تقسیم ماترک بین متوفی را ابطال نماید ؟ آیا دادگاه  می تواند عقد بیع  را  ابطال نمایند؟ در  این صورت  علت انحلال عقد بیع  چیست ؟ آیا  رسیدگی به  موضوع ابطال تقسیم  نامه  مشمول اعتبار امر مختومه می گردد؟

 

پاسخ: طبق ماده 106 قانون مدنی هرگاه بعد از تقسیم معلوم گردد تقسیم  به غلط واقع گردیده ان تقسیم باطل می شود؛ لذا با توجه به مفاد ماده فوق تقسیم باطل و مال به  حالت اشاعه و قبل از تقسیم برمی گردد و خریدار می تواند بر اساس ماده 441 نسبت به فسخ و یا قبول بیع نسبت به مقدارای که فروشنده مالک است اقدام نماید و با توجه به مدعی به عنوان معترض ثالث از دادگاه صادر کننده حکم قطعی دادگاه رسیدگی و حکم به اباطال عقد بیع صادر و موضوع مشمول اعتبار امر مختومه نبوده است. 

در فرضی که عده ای مدعی وراثت با متوفی باشند ابتدا باید به  گواهی حصر وراثت اعتراض تا اسامی این افراد به عنوان وراث متوفی به گواهی حصر وراثت الحاق گردد و سپس باید دعوی اباطالف تقسیم ماترک و عقد بیع را مطرح  نمایند.

 

probate objects

 اثبات ادعای وراثت افراد

 

امکان تلقی استشهادیه محلی به جای گواهی حصر وراثت 

پرسش: آیا می تواند به جای گواهی حصر وراثت برای اثبات وراثت از استشهادیه از استشهادیه محلی استفاده کنند؟ به عبارت دیگر خواهان دعوی تقسیم ماترک و یا دعوی مطالبه سهم الارث برای احراز رابطه وراثت به جای برگ گواهی حصر وراثت از استشهادیه محلی استفاده کنند؟ 

 

پاسخ: رابطه وراثت با استشهادیه محلی و شهادت شهود میسر می باشد،  النهایه در صورتی که دادگاه از شهود تعرفه شده در  این خصوص تحقیق می کند که آیا خواهان و خواندگان پرونده با متوفی دارای رابطه وراثت می باشند یا خیر؟ البته ممکن است این پاسخ جوانب بسیاری داشته باشد که در این مقوله نگنجد و به مشکل شما اشاره نکند لذا بهتر است تا مشکلتان را با وکیل در میان بگذارید.

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل پایه یک

پاسخ: گواهی حصر وراثت در این خصوص موضوعیت ندارد و شهادت شهود که جزو ادله اثبات محسوب می شود فی الجمله در مورد اثبات رابطه وراثت هم موثر می باشد. 

 

"برای دریافت مشاوره تلفنی انحصار وراثت از موسسه وکیل تلفنی مطالعه صفحات زیر پیش نهاد می شود"

 

مشاوره حقوقی ارث  
 مشاوره حقوقی حصر وراثت

               

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، بین تمامی مشکلات حقوقی که انسان ها با آن ها دست و پنجه نرم می کنند، انحصار وراثت به نوبه خود، یکی از مشکل ترین و پیچیده ترین معضل حقوقی محسوب می شود که حل آن تنها توسط کارکشته ترین و مجرب ترین وکلا صورت می گیرد؛ در صورتیکه شخص مواجه شده با این مشکل تنها از دانش شخصی خود استفاده کند امکان برد او به کمتر از ۳۵% تقلیل می یابد؛ چرا که مبحث حقوقی انحصار وراثت نه تنها نیاز به حضور اطلاعاتی عظیم ذهنی دارد بلکه تسلط و نحوه استفاده از این منبع اطلاعاتی نیازمند سال ها تجربه است که فقط گذر زمان در استفاده از آن انسان را به این امر واقف می کند.اینجانب، دکتر سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
سلام وقتتون بخیر از سایت وکیل تلفنی نهایت تشکروقدردانی رو دارم که باوجود مشغله زیاد وکلا همچنان وکلای باسابقه و باسوادی رو کنار هم جمع کردن برای خدمت به مردم و با هزینه کم وقت گرانبهاشونو در اختیار ما برای حل مشکلاتمون میدارند.سپاسگزارم
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان ... انحصار وراثت بر اساس اموال به جای مانده از متوفی به دو بخش محدود و نامحدود تقسیم میشود . اگر اموال باقی مانده کمتر از 50 میلیون تومان باشد می شود محدود و اگر بیشتر از 50 میلیون تومان باشد می شود نا محدود . توصیه می شود برای پیشبرد بهتر این مسیر حتما از وکیل دادگستری استفاده شود . ممنون از موسسه خوب شما بابت اطلاع رسانی های متعدد و متنوع و روزانه .
ماده 867 قانون مدنی اعلام میکند: “ارث به موت حقیقی یا به موت فرضی مورث تحقق پیدا میکند” با توجه به این ماده وقتی شخصی به طور حقیقی فوت میکند و یا شخص به واقع فوت نکرده ولی بنا به موارد متعددی که قانون مقرر کرده دادگاه حکم فوت او را صادر میکند که به این حکم موت فرضی گفته میشود.در این دو فرض فوت حقیقی و فوت فرضی مسئله ارث بری مطرح میشود و وسوالاتی از این قبیل به ذهن متبادر میشود. چه کسانی از شخص فوت شده ارث می برند؟ مطابق ماده 861 قانون مدنی موجب ارث دو امر است: الف) نسب ب) سبب قبل از مطالعه موارد زیر باید بدانید که شخصی از متوفی ارث میبرد که در زمان فوت او زنده بوده باشد. کسانی که از شخص متوفی ارث میبرند: الف) کسانی که نسبت خونی (نسبی) با متوفی دارند و به سه طبقه تقسیم میشوند: 1طبقه اول ارث:.پدر ومادر، فرزندان، فرزندانِ فرزندان هرچقدر پایین رود. 2.طبقه دوم ارث :اجداد، خواهر و برادر و فرزندانِ خواهر و برادر. 3.طبقه سوم ارث: عمه ها و عموها، دای ها و خاله های متوفی و فرزندانِ آنها. ب) کسانی که رابطه سببی با هم دارند ( زن و شوهر) نکته: در بین این طبقات اگر از طبقه اول ارث کسی باشد دیگر طبقات بعدی ارث نمیبرند برای مثال اگر شخصی که فوت کرده در زمان وفات پدر و مادرش یا هر یک از فرزندانش زنده باشد دیگر طبقه دوم و سوم ارث نخواهند برد. در این بین باید دانست که زن وشوهر نیز ورثه یکدیگر محسوب می شوند و از همدیگر ارث میبرند، لازم به ذکر است که زن و شوهری که ازدواج دائمی دارند از یکدیگر ارث میبرند و در ازدواج موقت ارث وجود ندارد (ماده 940 قانون مدنی). اگر مردی بیشتر از یک زن دائم داشته باشد آیا همگی زنها از مرد ارث میبرند؟ بله همگی ارث میبرند. مطابق قانون مدنی زن یک هشتم از شوهر ارث میبرد و اگر زن متعدد داشته باشد یک هشتم کل اموال به طور مساوی بین آنها تقسیم میشود( ماده 913و 942 قانون مدنی). اگر متوفی پدر و مادر و فرزند و همسر داشته باشد آیا همسر که جز طبقه اول نمیباشد از شوهر ارث میبرد؟ اگر طبقه اول نباشد و طبقه دوم باشد و متوفی همسر نیز داشته باشد آیا همسر با طبقه دوم ارث میبرد؟ اگر طبقه اول و دوم نباشد و طبقه سوم باشد و متوفی همسر نیز داشته باشد همسر با طبقه سوم ارث میبرد؟ همسر متوفی (زن و شوهر) در کنار همه طبقات همزمان ارث میبرند، همسر جزء لاینفک در ارث محسوب میشود و در صورت وجود هرکدام از طبقات همسر نیز همراه با آنها ارث میبرد. بطور مثال اگر مردی فوت کند و همسر و فرزند و پدرو مادر داشته باشد همسر او و بقیه این اشخاص که جز طبقه اول هستند ارث میبرند و طبقات بعدی از ارث محروم میشوند. محرومیت از ارث در قانون مدنی به طور مشخص آمده است که چه کسانی از ارث محروم میشوند یا چه چیزی باعث محرومیت از ارث میشود.مثلا کسی مورث خود را بکشد قاتل محروم از ارث میشود، ورثه اگر کافر باشد و شخص فوت شده مسلمان باشد کافر از مسلمان ارث نمیبرد. زنا زاده از پدر و مادر طبیعی خود و اقوام آنها ارث نمیبرد، بعد از لعان زن و شوهر از یکدیگر ارث نمیبرد.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی . ارسال تیکت مشاوره حقوقي انحصار وراثت در بین تمامی مشکلات حقوقی که انسان ها با آن ها دست و پنجه نرم می کنند، انحصار وراثت به نوبه خود مشکل حقوقی عظیم می نماید که حل آن تنها از کارکشته ترین وکلای ممکن صورت می گیرد؛ در صورتیکه شخص مواجه شده با این مشکل تنها از دانش شخصی خود استفاده کند امکان برد او به کمتر از ۳۵% تقلیل می یابد؛ چرا که مبحث حقوقی انحصار وراثت نه تنها نیاز به حضور اطلاعاتی عظیم ذهنی دارد بلکه تسلط و نحوه استفاده از این منبع اطلاعاتی نیازمند سال ها تجربه است که فقط گذر زمان در استفاده از آن انسان را به این امر واقف می کند

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی