آلودگی صوتی زیر شاخه مشکلاتی است که سال هاست در سطوح داخلی و بین المللی برای رفع آن در دست اقدام می باشد؛ چندین مرتبه در طی سال های متعدد قانون آلودگی صوتی برای مقابله با آن تهیه و تدوین شده، اما در نهایت تاسف این مقررات نیز تا حد زیادی همانند بسیاری از قوانین و آیین نامه های دیگر به فراموشی سپرده شده است؛ مقررات مربوط به آلودگی صوتی شامل قوانین و دستورالعمل های تصویب شده در زمینه انتشار سر و صدا در سطوح ملی، استانی و شهر ها می باشد؛ گرچه قوانین و مقررات ایران در قبال انتظارات موجود در شرایط فعلی با کاستی ها و مشکلاتی مواجه است؛ اما موسسه حقوقی وکیل تلفنی بر آن شده تا ضمن وجود تمامی کاستی های قانون آلودگی صوتی در ایران، با طرح شکایتی اصولی، اقدام به رفع این معضل نماید که ما در ادامه مطلب به نحوه ی اعمال آن خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.
آموزش نوشتن شکواییه سلب آسایش
هیات وزیران در جلسه خود بنا به پیشنهاد سازمان حفاظت از محیط زیست و با استناد بر ماده 27 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا، آیین نامه اجرایی را در رابطه با نحوه جلوگیری از آلودگی صوتی به شرح زیر تصویب نمود:
توجه: برخی از منابع آلودگی صوتی عبارتند از: وسایل نقلیه موتوری، تعمیرگاه های وسایل نقلیه موتوری، محله ای تمرین نظامی و انجام یا ترک هر عمل دیگری در اماکن عمومی و محوطه ها غیر سرپوشیده که موجب ایجاد آلودگی صوتی می شود.
به افرادی که برای خود و یا به نمایندگی از طرف اشخاص دیگر به طرق مختلف مولد آلودگی صوتی می باشند، عامل آلودگی صوتی گفته می شود؛ بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری مزاحمت هایی که در قالب آلودگی صوتی در سطح شهر به بهانه جشن عروسی ایجاد می شود جرم است و با متخلفان یا همان عاملین آلودگی صوتی برخورد خواهد شد.
همینطور به صاحبان مجالسی که با استفاده از ادوات موسیقی در سطح شهر، کوچه و یا معابر عمومی موجب ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت برای ساکنین و همسایگان می شوند و همچنین افرادی که با ایجاد کاروان های عروسی همراه با حرکات خطر آفرین موتور سواران و خودرو های شخصی باعث ایجاد مزاحمت و نقض حقوق شهروندی می شوند، برخورد قانونی خواهد شد.
توجه: شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل قانون آلودگی صوتی برای کسب مشاوره درباره قانون آلودگی صوتی و مجازات آن به صورت آنلاین و از سراسر دنیا به صورت 24 ساعته ارتباط برقرار کنید.
گزارش فوری آلودگی صوتی شبانه
واحد اندازه گیری صدا یا صوت دسی بل می باشد، بر اساس آیین نامه اجرایی نحوه جلوگیری از آلودگی صوتی ...
همانطور که گفته شد تجاوز از حد تعیین شده در قانون آلودگی صوتی جرم بوده و عامل آن مجازات خواهد شد؛ به عنوان مثال: آلودگی صوتی ناشی از دستکاری اگزوز نیسان، عامل آلودگی صوتی توسط پلیس جریمه خواهند شد که مقدار آن در کلان شهر ها، مراکز استان ها، مناطق آزاد و جاده های بین شهری 400 هزار ریال و در سایر شهر ها 300 هزار ریال می باشد.
شما می توانید از طریق لینک پرسش و پاسخ فوری حقوقی برای کسب اطلاعت بیشتر درباره قانون آلودگی صوتی و دریافت پاسخ سوالات خود درباره اقدامات قانونی و مجازات آن به صورت تخصصی و با توجه به شرایط خود طی کمترین زمان ممکن با وکلای متخصص و مجرب ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.
از رایج ترین بهانه تراشی ها توسط عاملین آلودگی صوتی، تولید صدا به دلیل قوی بودن موتور خودرو، خراب شدن اگزوز و ... می باشد؛ اما پلیس با وجود تمامی این بهانه تراشی ها در صورت مشاهده و تشخیص هر نوع صدای نامتعارف و یا ناهنجار با متخلفین برخورد می کند.
شما می توانید از لینک قوه قضاییه برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قانون آلودگی صوتی و از طریق لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای ارتباط فوری و گرفتن مشاوره با وکیل متخصص آلودگی صوتی به صورت 24 ساعته استفاده کنید.
مشاوره فوری با وکیل متخصص آلودگی صوتی
طبق قانون در ماده 691 تعزیرات، کلیه اشکال مزاحمت برای دیگران مجازاتی برابر با یک ماه تا یک سال حبس تعیین شده است که امکان تبدیل این مجازات به جزای نقدی وجود دارد، اما با این وجود الزام به رفع مزاحمت پابرجا خواهد بود. ایجاد آلودگی صوتی در آپارتمان ها و مجتمع های مسکونی نیز مشمول مجازات مذکور می باشد.
شکایت امری تخصصی است و حساسیت بالایی دارد زیرا هر گونه اقدام بدون آگاهی در این امر موجب محکوم شدن فرد شاکی می شود؛ به همین دلیل لازم است که قبل از طرح شکایت از یک فرد متخصص و مجرب مشاوره بگیرید.
شما می توانید از طریق لینک اداره ثبت اسناد و املاک برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قوانین تعزیرات و لینک مشاوره حقوقی تلفنی برای ارتباط با وکیل متخصص دعاوی آپارتمانی ما در سایت وکیل تلفنی به منظور دریافت مشاوره درباره قانون آلودگی صوتی و مجازات سلب آسایش در آپارتمان استفاده کنید.