موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

وکیل شرکت ها

وکیل شرکت ها

شرکت ها بسته به نوعی که دارند، دعاوی حقوقی مختلفی را به خود اختصاص داده اند؛ از ثبت ابتدایی شرکت و پلمپ دفاتر قانونی گرفته تا مشکلات حقوقی که در خصوص اداره مالیات و ...، همه و همه نیازمند یک راهکار حقوقی منحصر به فرد هستند تا آن مشکل حقوقی حل شود؛ راهکاری که متناسب با نوع شرکت بوده و به جای اینکه مشکل را موقتاً تسکین دهد، آن را به کل رفع نماید؛ از این رو هر شرکتی بسته به نوع و گستره ی فعالیت خود، نیازمند یک وکیل متخصص است تا دعاوی آن را به دوش کشیده و آن ها را مرحله به مرحله حل نماید؛ حال با ما همراه باشید تا این مبحث را مورد بررسی قرار دهیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را بازدید بفرمایید.

 

خدمات حقوقی به انواع شرکت ها (بریده ای از سخنان یکی از بانوان وکیل تلفنی)

 

 

 

 

 

وکیل شرکت ها کیست و چه ویژگی هایی دارد؟

 

companies lawyer concept

اورژانس وکالت 24 ساعته انواع شرکت ها

 

به طور کلی وکیل شرکت ها بعد از عقد قرارداد از سوی شرکت برای انجام کلیه امور حقوقی و وکالتی مامور می شود؛ وکیل شرکت ها برای موسسات تجاری، بنگاه های اقتصادی، شرکت های مختلف و بازرگانان استخدام می شود و پیگیری تمام امور حقوقی و قانونی این شرکت ها را به عهده می گیرد.

وکیلی که شما برای شرکت تان استخدام می کنید باید از علم و تجربه کافی در خصوص امور مربوط به شرکت و شغل شما برخوردار باشد؛ شما هرگز نمی توانید یک وکیل خانواده را برای رسیدگی به امور شرکت استخدام کنید.

یکی دیگر از ویژگی هایی که وکیل شرکت ها باید داشته باشند، منضبط بودن در انجام امور اختصاصی شما است؛ وکیلی که شما برای شرکت استخدام می کنید باید در اسرع وقت به امور دادگاهی و اداری شرکت تان رسیدگی کند و کاملا مقرراتی و منضبط باشد.

ویژگی بعدی وکیل اختصاصی شرکت این است که باید برای عقد قرارداد با شرکت شما هزینه ارزانی از شما دریافت کند، زیرا شما او را استخدام کرده اید و به طور مکرر به مشورت با او نیاز دارید؛ بنابراین باید هزینه ای که از شما دریافت می کند به صرفه باشد؛ همچنین شما می توانید با تماس فوری با وکیل شرکت ها برای امور خود مشاوره حقوقی تلفنی دریافت کنید.

 

هشدارهای لازم در انتخاب وکیل شرکت تان

وکیلی که شما برای شرکت خود استخدام می کنید باید کاملاً به امور حقوقی و قانونی مربوط به شغل شما مسلط باشد؛ وکلا در زمینه مختلفی فعالیت می کنند و حیطه تخصص آن ها با یکدیگر متفاوت است.

به عنوان مثال اگر شرکت شما دارای سهامی خاص است باید وکیلی که در این زمینه تخصص دارد استخدام کنید نه یک وکیلی که در زمینه سهامی عام فعالیت می کند. بدون آشنایی به نوع تخصص وکیل هرگز اقدام به استخدام او نکنید، چرا که در ادامه ممکن است در امور خود دچار خسارات و مشکلات متعدد شوید و دلیل آن هم چیزی به جز نداشتن اطلاعات و تخصص کافی وکیل شما نیست.

تخصص و تجربه یک وکیل خانواده یا ملکی، هرگز با وکیل شرکت ها برابر نیست و باید کار خود را به وکیل متخصص بسپارید. وکیلی که شما برای شرکت تان انتخاب می کنید باید متعهد و با اخلاق باشد؛ قبل از انتخاب حتماً سوابق وی را بررسی کنید.

 

اختیارات یک وکیل شرکت چیست و آیا می توان حدود این اختیارات را تعیین کرد؟

 

specialities of a lawyer

تماس اورژانسی به وکیل 24 ساعته شرکت ها

 

شما می توانید برای وکیل شرکت ها حدود اختیارات تعیین کنید و وکیل شما موظف است در همان حد و حدود فعالیت داشته باشد؛ طبق قراردادی که بین وکیل و صاحب شرکت عقد می شود، وکیل نمی تواند فراتر از محدوده اختیارات تعیین شده عمل کند و باید به قرارداد منعقد شده پایبند باشد.

وکیل شرکت ها باید در تمام امور مصلحت موکل خود را در نظر داشته باشند و طبق اختیاراتی که دارند و در حوزه قانون به امور موکل خود رسیدگی کنند؛ همچنین وکیل باید هر حسابی را که به جای موکلش دریافت کرده، به وی بازگرداند.

به طور کلی اختیارات وکیل شرکت ها در هنگام عقد قرارداد تعیین می شود و وکیل موظف است در چارچوب اختیارات تعیین شده وکالت کند در غیر این صورت تجاوز به حقوق موکل محسوب می شود و این موضوع خلاف تعهد و مسئولیت پذیری یک وکیل است.

 

از کجا وکیل متخصص به امور شرکت خودمان را پیدا کنیم؟

انتخاب و استخدام وکیل شرکت ها یک موضوع بسیار مهم برای صاحبان مشاغل است؛  چراکه کمک گرفتن از یک وکیل خوب و با تجربه کاملا به سود و نفع صاحبان شرکت ها و بازرگانان است.

هشدار: در انتخاب وکیل باید نهایت دقت را به عمل آورید و حتما از یک وکیل متخصص و متعهد کمک بگیرید؛ اما می پرسید که چگونه؟

  • شما می توانید از طریق وکیل تلفنی، اقدام به انتخاب و استخدام وکیل شرکت کنید. وکیل 24 ساعته شرکت ها در اورژانس وکالت 24 ساعته انواع شرکت ها فعالیت می کند و در هر ساعت شبانه روز آماده خدمت رسانی به شماست. شما در هر کجای ایران که هستید می توانید از طریق وکیل تلفنی از برترین وکلای متخصص کشور در شهر مورد نظرتان کمک بگیرید و از تجربه، تخصص و سوابق درخشان وکلای مجرب ما بهره مند شوید؛ وکیل تلفنی و وکیل فوری شرکت ها به شما کمک می کند تا در شهری که ساکن هستید بهترین وکلا را پیدا کنید و برای مشارکت با آنها قراردادی منعقد کنید.

 

آیا می توان به جای استخدام وکیل شرکت ها، تنها از او مشاوره حقوقی گرفت؟

 

hiring companies lawyer

استخدام آنلاین وکیل شرکت ها

 

همیشه استخدام یک وکیل تخصصی چاره کار شما نیست. شما می توانید با استفاده از وکیل تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین امورات خود را پیش ببرید.

وکیل آنلاین شرکت ها با دادن مشاوره حقوقی به شرکت ها می تواند تنها با یک تماس تلفنی به صورت کاملا ارزان و تضمینی به امورات شما رسیدگی کند و شما اطمینان خاطر داشته باشید که تماس فوری با وکیل دعاوی شرکت ها می تواند به نفع شما باشد؛ زیرا برترین و مجرب ترین وکلای ایران در مشاوره حقوقی تلفنی با شما ارتباط برقرار می کنند؛ شایان ذکر است تا به این نکته اشاره داشته باشیم که وکیل آنلاین شرکت ها کاملاً اختصاصی برای شرکت تان به شما  مشاوره خواهند داد.

 

 

امور حقوقی رایج در شرکت ها

وکیل دعاوی شرکت ها

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، وکیل آنلاین شرکت ها با دادن مشاوره حقوقی به شرکت ها می تواند تنها با یک تماس تلفنی به صورت کاملا ارزان و تضمینی به امورات شما رسیدگی کند و شما اطمینان خاطر داشته باشید که تماس فوری با وکیل دعاوی شرکت ها می تواند به نفع شما باشد؛ زیرا برترین و مجرب ترین وکلای ایران در مشاوره حقوقی تلفنی با شما ارتباط برقرار می کنند؛ شایان ذکر است تا به این نکته اشاره داشته باشیم که وکیل آنلاین شرکت ها کاملاً اختصاصی برای شرکت تان به شما مشاوره خواهند داد.
سلام وقت بخیر بحث شرکتها موضوع کاملا تخصصی میباشد و باید با وکیل مجرب پایه یک داگستری بصورت مشاوره تلفنی تخصصی و بایدبه صورت مشاوره حضوری انجام شود علاوه بر این نیاز به نگارش دقیق و کاملا تخصصی میباشد وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی کاملا بصورت ۲۴ ساعته آماده خدمت رسانی به شما کاربران محترم میباشد . با آرزوی موفقیت
سلام و ادب هیچ شرکتی نمی تواند بدون داشتن وکیل اختصاصی امور خود را پیش ببرد، زیرا کاهش ضررهای مالی نوعی سرمایه گذاری به حساب می آید و وکیل شرکت ها می تواند در کاهش این ضررها کمک بزرگی به صاحبان شرکت و بازرگانان کند
در حقوق ما نخستین قانون تجاری که در آن از شرکت های تجاری بحث شده قانون 25 دلو 1303 می باشد. بعد از آن قوانین 12 فروردین و 12 خرداد 1304 شمسی به تصویب رسید. اما نخستین قانونی که اولین بار در خصوص شرکت های تجاری وضع شد قانون مصوب 3/2/1311 است که از آن زمان تاکنون قانون تجارت ایران می باشد. این قانون بعدها به موجب لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/12/47 اصلاح گردید. تعریفی که از شرکت در قانون مدنی آمده کافی نیست و در قانون تجارت نیز از آن تعریفی به عمل نیامده است اما در تعریف شرکت به مفهوم تجاری آن می توان گفت: شرکت عقدیست که به موجب آن دو یا چند شخص توافق می کنند آورده های خود را به قصد تحصیل سود مشترکاَ مورد تجارت قرار دهند. ماده 20 قانون تجارت انواع شرکت های تجاری را بیان کرده است. این شرکت ها عبارتند از: شرکت های سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی تولید و مصرف. با تصویب قانون بخش تعاونی (مصوب 1370) شرکت های تعاونی، دیگر تابع قانون تجارت نیستند؛ هر چند ممکن است به سبب انجام دادن امور تجاری، تاجر تلقی شوند. از شرکت هایی که در ماده 20 قانون تجارت به آن اشاره شده است شرکت سهامی است. ماده 4 لایحه قانونی 1347 این شرکت را به دو نوع تقسیم کرده است: شرکت سهامی خاص و شرکت سهامی عام.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
با سلام و احترام؛ با توجه به سرعت بالای تولید علم در جهان امروز و تخصصی شدن علوم و فنون نوین ، ما شاهد شاخه های جدیدی هستیم که خود تبدیل به درخت تناوری گشته است. سابق بر این اشخاصی را می شناختیم که در عین تخصص در علوم مهندسی ، در سایر حوزه های علوم انسانی نیز صاحب نظر بودند اما در حال حاضر به ندرت امکان پذیر است که در خود حوزه علوم انسانی یک نفر بتواند در دو رشته مختلف متخصص باشد. علم حقوق نیز از این تخصصی شدن بی نصیب نمانده و شاخه های آن هر کدام تبدیل به نهالی جدا گشته اند که تا چند سال بعد خود تبدیل به درختی تناور خواهند شد ، مباحث تخصصی زیادی وجود دارد که مقتضی است هر وکیل یا کارشناسی بتواند حوزه مربوط به استعداد خود را انتخاب کرده و مباحث آن را دنبال نماید. در موسسه وکیل تلفنی این اتفاق خجسته از مدتها پیش رخ داده و وکلای هر حوزه بر اساس استعداد و نیاز کاربران محترم تقسیم بندی گشته اند تا در صورت درخواست هموطنان عزیز خدمات مورد نظر را ارائه نمایند. وکلای تخصصی در امر ازدواج و طلاق ، مباحث کیفری ، امور مربوط به زمین ، شرکت های تجاری و ... کافیست متناسب با نوع مشکل و نیاز خود با موسسه تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی، آنلاین ، واتس آپی یا ... از خدمات وکلا و کارشناسان آن بهرمند گردید.
با سلام companies lawyer concept اورژانس وکالت ۲۴ ساعته انواع شرکت ها به طور کلی وکیل شرکت ها بعد از عقد قرارداد از سوی شرکت برای انجام کلیه امور حقوقی و وکالتی مامور می شود؛ وکیل شرکت ها برای موسسات تجاری، بنگاه های اقتصادی، شرکت های مختلف و بازرگانان استخدام می شود و پیگیری تمام امور حقوقی و قانونی این شرکت ها را به عهده می گیرد. وکیلی که شما برای شرکت تان استخدام می کنید باید از علم و تجربه کافی در خصوص امور مربوط به شرکت و شغل شما برخوردار باشد؛ شما هرگز نمی توانید یک وکیل خانواده را برای رسیدگی به امور شرکت استخدام کنید. یکی دیگر از ویژگی هایی که وکیل شرکت ها باید داشته باشند، منضبط بودن در انجام امور اختصاصی شما است؛ وکیلی که شما برای شرکت استخدام می کنید باید در اسرع وقت به امور دادگاهی و اداری شرکت تان رسیدگی کند و کاملا مقرراتی و منضبط باشد
سلام هیچ شخص حقیقی وحقوقی از داشتن وکیل بی نیاز نیست.استفاده از تجارت وکلا در مسائل حقوقی که موسسه وکیل تلفنی امکان بهره مندی از تجارب وکلا را به صورت مجازی فراهم نموده است به شدت توصیه میشود

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی