موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

حکم پیشنهاد ازدواج به زن متاهل

حکم پیشنهاد ازدواج به زن متاهل

احکام و قوانین بسیاری در ارتباط با ازدواج و طلاق وجود دارد که در آن ها تلاش شده است با در نظر گرفتن دستورات دینی و با استناد به شرع و عرف، قوانینی تصویب شود تا بتوان هر گونه مسائل و موضوعات مربوط به ازدواج یا طلاق را مورد بررسی قرار داد؛ حکم پیشنهاد ازدواج به زن متاهل نیز یکی از همین قوانین به شمار می رود و ما نیز قصد داریم تا در ادامه این مقاله به بررسی همین مطلب بپردازیم؛ از این رو به شما توصیه می کنیم که حتماً به مطالعه ادامه دهید و اما ویدئوی کوتاه زیر را هم از دست ندهید.

 

 

پیشنهاد ازدواج به زن متاهل در چه زمانی جرم محسوب می شود؟

 

proposal crime to a married woman

مجازات پیشنهاد ازدواج به زن متأهل

 

از لحاظ شرعی، خواستگاری یا ارائه ی پیشنهاد ازدواج به زن متاهل و یا زنی که در عده به سر می برد، جایز نیست؛ منظور از عده مدت زمان مشخصی است که زن پس از جدایی از همسر خود و یا وفات همسر و غیره، در آن زمان اجازه ازدواج مجدد یا برقراری رابطه ندارد. علت این موضوع احترام به ازدواج قبلی زن است. همچنین موضوع فرزندان نیز مطرح است که اگر فرزندی وجود داشته باشد، مشخص شود که پدر او کیست.

در کل درباره ی پیشنهاد ازدواج به زن متاهل این موضوع مطرح است که طبق قوانین تنها از زنی می توان خواستگاری کرد که هیچ مانعی برای ازدواج او وجود نداشته باشد؛ به همین دلیل هر نوع خواستگاری که خارج از این چهارچوب باشد، جایز نیست؛ حال ممکن است پیشنهاد ازدواج به زن متاهل مطرح باشد که در این صورت بدیهی است که چه مانعی بر سر ازدواج او وجود دارد؛ زنی که متاهل باشد نمی تواند با فرد دیگری ازدواج کرده یا رابطه داشته باشد و اگر این کار را بکند، مصداق بارز رابطه نامشروع و زنا به شمار می رود.

 

آیا تحریک زن متاهل به طلاق از همسر فعلی و ازدواج با او جرم است؟

 

 

با استناد به قوانین مدنی می توان گفت که پیشنهاد ازدواج به زن متاهل ایجاد مزاحمت محسوب می شود که جرم به شمار می رود و زن می تواند با توجه به این مسئله، در دادگاه شکایت کند که در ادامه به مجازات مربوط به این موضوع خواهیم پرداخت؛ پس می توان اینطور گفت که پیشنهاد ازدواج به زن متاهل در صورتی که فرد از تاهل او آگاه نباشد از لحاظ قانونی مشکلی ندارد؛ اما پیشنهاد ازدواج به زن متاهل در صورت آگاهی از تاهی او، به دلیل ایجاد مزاحمت، جرم محسوب می شود.

 

آیا زن متاهل می تواند به دلیل دریافت پیشنهاد ازدواج شکایت کند؟

 

complaint because of being proposed

نگارش فوری شکایت نامه پیشنهاد ازدواج از زن متأهل

 

همانطور که گفته شد در صورتی که پیشنهاد ازدواج با زن متاهل با آگاهی نسبت به تاهل او مطرح شده باشد، مصداق مزاحمت برای زنان محسوب می شود و به همین دلیل زن می تواند به جرم مزاحمت، از فرد شکایت کند.

 

حداقل و حداکثر مجازات پیشنهاد ازدواج به زن متاهل در صورت آگاهی از تاهل زن چیست؟

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

از لحاظ شرعی پیشنهاد ازدواج به زن متاهل جایز نیست؛ مهم ترین نکته نیز در مورد پیشنهاد ازدواج به زن متاهل، جنبه ی شرعی آن بوده و به همین دلیل بدیهی است که با توجه به موانع شرعی موجود در این زمینه، دیگر نیازی به بیان احکام قانونی نیست؛ اما به هر حال از لحاظ قوانین مدنی نیز در صورتی که با علم به تاهل زن از او خواستگاری شود، این موضوع مصداق بارز مزاحمت برای زنان شناخته خواهد شد؛ به همین دلیل زن می تواند با تکیه بر این موضوع، از فرد خواستگار شکایت کرده و برای او پرونده کیفری تشکل دهد که با توجه به جرم بودن این کار، برای فرد خاطی مجازات تعیین خواهد شد.

با تکیه بر قوانین ذکر شده در قانون مدنی، پیشنهاد ازدواج به زن متاهل و اثبات ایجاد مزاحمت برای زن، می تواند به دو تا شش ماه حبس منجر شود؛ علاوه بر این، مجازات شلاق نیز در پی خواهد داشت که معمولاً برای چنین پرونده ای تا 74 ضربه شلاق تعیین می شود؛ البته در طی شرایط خاصی این تعداد از شلاق می تواند به 99 ضربه نیز برسد که در ادامه نیز به این موضوع اشاره خواهیم کرد.

 

قرار گذاشتن با زن متاهل و بیرون رفتن با او مصداق چیست و چه مجازاتی دارد؟

 

Dating with married woman

استخدام وکیل برای پرونده روابط نامشروع

 

چنین رابطه ای اگر رابطه ی غیرکاری و غیر متعارف باشد، مصداق رابطه نامشروع محسوب می شود و اگر این موضوع اثبات شود، می تواند برای هر دو طرف مجازات شلاق در پی داشته باشد؛ همانطور که پیشنهاد ازدواج به زن متاهل مزاحمت محسوب شده و جرم است، رابطه نامشروع نیز از جرایم منافی عفت به شمار می رود و حتی نیازی به شاکی خصوصی هم ندارد و اگر شاکی خصوصی وجود داشته و رضایت هم بدهد، باز هم حکم مجازات از بین نمی رود چرا که برقراری رابطه نامشروع باعث می شود که عفت عمومی لکه دار شود و به همین دلیل، قابل بخشش نیست و گذشت شاکی خصوصی تنها موجب تخفیف در مجازات خواهد شد.

تعریف رابطه نامشروع به طور کلی این است که زن و مردی که به سن بلوغ رسیده باشند، بدون جهت شرعی و قانونی و بدون وجود هر گونه صیغه محرمیت و عقد، با یکدیگر رابطه برقرار کنند. پس می توان گفت رابطه نامشروع به هرگونه رابطه ی خارج از عرف و خارج از چهارچوب قانونی و شرعی گفته می شود و اعمالی مانند بوسه و بغل کردن گناه بوده و برقراری رابطه جنسی، زنا محسوب می شود.

در صورتی که رابطه نامشروع شامل اعمالی مانند بغل کردن و بوسیدن باشد و بتوان این موضوع را ثابت کرد، حکم هر دو نفر بین 31 تا 74 ضربه شلاق خواهد بود که نهایتا ممکن است به 99 ضربه نیز برسد؛ علاوه بر این، شوهر زن نیز می تواند او را به دلیل برقراری رابطه نامشروع، طلاق دهد.

البته اگر کسی به فرد دیگری زنا یا لواط نسبت دهد اما نتواند آن را ثابت کند نیز، مجازات خواهد شد چرا که این کار مصداق بارز قذف خواهد بود؛ اگر این روابط به رابطه جنسی ختم شود، مصداق بارز زنا به شمار رفته و اگر دخول صورت گرفته باشد، می تواند سبب شود که قاضی زن را به اعدام رجم محکوم نماید؛ در گذشته مجازات زنی که به همسر خود خیانت کند، سنگسار بود اما در سالهای اخیر و در پس تلاش های صورت گرفته از طرف فعالان داخلی و خارجی، با اعدام جایگزین شده است.

برای اثبات رابطه نامشروع مواردی مانند فیلم، عکس یا پیامک می تواند مورد استفاده قرار گیرد؛ ولی این موضوع نسبی بوده و بستگی به محتوای فیلم ها و عکس ها دارد، مستندات این چنینی برای اثبات ایجاد مزاحمت در پرونده های مربوط به پیشنهاد ازدواج به زن متاهل نیز می تواند استفاده شود.

کمک گرفتن از مشاوره حقوقی چه در پرونده های مربوط به پیشنهاد ازدواج به زن متاهل و یا موارد مربوط به خیانت و زنا، اهمیت بسیاری دارد؛ چراکه می تواند به شما کمک کند بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید و از مهم ترین ابعاد پرونده آگاه شوید.

 

رویکرد قضایی ایران نسبت به همجنسبازان در سال 99

کشف سقط جنین نامشروع و مجازات آن

مجازات سکس با مرد متأهل

طلاق فوری به خاطر زودانزالی مرد

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

گرفتن دیه از دوست پسر به خاطر زدن پرده بکارت

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛پیشنهاد ازدواج به زن متاهل و اثبات ایجاد مزاحمت برای زن، می تواند به دو تا شش ماه حبس منجر شود؛ علاوه بر ان مجازات شلاق نیز در پی خواهد داشت که معمولاً تا ۷۴ ضربه شلاق تعیین می شود؛ البته میتوان تا 99ضربه شلاق لحاظ نمود. درخواست خواستگاری از زن متاهل می تواند منجر به طرح شکایت از فرد خواستگار کننده بعنوان مزاحمت یا رابطه نامشروع نمود. و اگر رابطه نامشروع زن ثابت شود از موارد طلاق برای مرد خواهد بود. لذا قرار گذاشتن با زن متاهل و بیرون رفتن ، یا بغل کردن یا بوسیدن یا دست دادن از مصادیق رابطه نامشروع بوده و مجازات مقرر در ماده 736 قانون تعزیرات مصوب 75 را در پی خواهد داشت.
سلام وقت همگی به خیر .. اگر زن شوهرداری با مردی زنا کرده باشد یا اینکه عمل زنا به هر شکلی انجام شود، در صورت جدایی زن از همسر دائم خود دیگر نمی تواند با کسی که زنا کرده ازدواج کند و ازدواج آن ها حرام می شود. در صورت صیغه شدن نیز همین شرایط صدق می کند.
متاسفانه در این دوران ارتباط جنس مخالف با زنان متاهل بیشتر شده ومجردها بیشتر تمایل دارند که به سمت زنان متاهل روند واین زنان بی عفت هم بدون ترس وحیا تن به این ارتباطهای گناه الود می دهند ونمی دانند که هم از لحاظ شرعی وهم قانونی مجازات شدیدی در پی دارد برای اینکه از میزان مجازات این اعمال ضد جامعه وخانواده خبردارشوید می توانید از یک وکیل دلسوز کمک بگیرید وآن را می توانید با هزینه ی کمتر در سایت وکیل تلفنی پیدا کنید با هزینه ی کم وفوری همیشه در دسترس
ضمن عرض سلام و خسته نباشید به همکاران پرتلاش و کوشا وکیل تلفنی. همواره به مطالبی اشاره میکنید که مورد سوال بسیاری از افراد جامعه است و اینکه شما کاملا رایگان این اطلاعات را به اشتراک میگذارید آن هم در فضای مجازی که متاسفانه بیشتر اطلاعات غیر مفید در آن مبادله میشود بسیار جای تقدیر و تشکر دارد. از مدیریت موسسه و همه همکاران و مشاورانتون که در هربار تماس از برخورد و اخلاق وسطح علمی اطلاعاتی که ارائه دادند بسیار رضایت داشتم، ممنونم و براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم.
با سلام و ارادت خدمت شما ایجاد مزاحمت برای بانوان خصوصا بانوان از جرایمی هست که امروزه متاسفانه سر و کار داریم کم نیستند افرادی که در مواجه با چنین شرایطی اقدام به ارتکاب جنایت میکنند آمار جنایت های بیشماری که در مسائل ناموسی اتفاق می افتد نشان از عقلایی بودن طرح شکایت کیفری علیه متهمین دارد چرا که دستگاه قضایی به عنوان نماینده جامعه در مجازات افرادی که به حریم مقدس خانواده تعرض میکنند صالح دانسته و انتظاری جز برخورد جدی با مرتکبین اعمال مزاحمت برای نوامیس نداریم مطلبتون بسیار عالی بود زنده باشید و تندرست
رابطه نامشروع طبق قانون مجازات اسلامی، یک عمل مجرمانه بوده و من جمله جرایم منافی عفت محسوب می شود. با توجه به این مساله که قانون گذار این جرم را به طور کلی توضیح داده و مصادیق آن را به طور محدود مشخص نکرده است، این جرم تبدیل به یکی از چالش برانگیز ترین و پر بحث ترین جرایم شده است . رابطه نامشروع هرگونه ارتباط خارج از عرف بین زن و مردی است که باهم ازدواج نکرده اند که دایره گسترده ای دارد که شامل زنا و انواع زنا هم می شود. مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین رایگان در موسسه وکیل تلفنی بهترین روش برای شما عزیزان میباشد.
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم سایت و همکاران گرامی، خیانت یکی از بدترین گناهان در اسلام است که بسیار مورد مذمت قرار گرفته و جزو بی رحمانه ترین اقداماتی است که فرد میتواند در حق همسر خود انجام دهد به همین دلیل قوانین سختگیرانه‌ای در قانون نسبت به این موضوع پیش‌بینی شده است که کاربران عزیز جهت آشنایی با مصادیق خیانت و رابطه نامشروع می‌توانند ضمن مطالعه مطالب مندرج در سایت به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین از مشاوره با وکلای خبره در این زمینه بهره مند گردند. با احترام _فاطمه سلیمانی
حوزه/ آیت الله العظمی مکارم شیرازی نظر فقهی خود را دربارۀ حکم خواستگاری از زن در دوران عده و زن شوهردار بیان کردند. به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری «حوزه»، متن پرسش و پاسخ به شرح ذیل می باشد. سؤال: احتراما در صُور ذیل حکم خواستگاری از زن، با اشاره (تعریض) و تصریح به ازدواج از طرف همسر و یا شخص دیگر نسبت به زن شوهر دار و یا زنی که در دوران عده به سر می برد، مرقوم فرمایید؟. 1- زن شوهردار به عقد دائم یا موقت؟. پاسخ: نه اشاره و نه تصریح به ازدواج جایز نیست. (و لو اشاره و یا تصریح را معلّق بر زمان جدا شدن از شوهر کند.) 2- زنی که در عِدّه طلاق رِجعی به سر می برد؟. پاسخ: اشاره و تصریح به ازدواج فقط از طرف شوهر سابق جایز است ولی از شخص دیگر جایز نیست 3- زنی که در عِدّه بائن (مانند خُلع، وفات، فسخ و...) به سر می برد؟. پاسخ: اشاره برای همسر سابق (غیر از عِدّه وفات که همسر سابق وجود ندارد) و غیر او اشکال ندارد ولی تصریح به ازدواج فقط از طرف شوهر سابق جایز است. 4- زنی که سه مرتبه طلاق داده شده است و در عِدّه به سر می برد؟. پاسخ: اشاره از طرف همسر سابق و غیر او اشکال ندارد ولی تصریح به ازدواج از هیچکدام جایز نیست 5- زنی که نُه مرتبه طلاق داده شده و بر زوج حرام ابد شده و در دوران عِدّه به سر می برد؟. پاسخ: تصریح به ازدواج نه از همسر سابق و نه از غیر او جایز نیست ولی اشاره از طرف غیر همسر سابق اشکال ندارد. نکته: 1- مراد از اشاره این است که لفظی بگوید که تصریح در ازدواج نباشد و غیر از ازدواج معنای دیگری را برساند (مثل اینکه غصه نخور، خاطرخواه داری و مانند آن) و مراد از تصریح لفظی آن است که جز معنای ازدواج نرساند (مثل اینکه بگوید من آماده ام با تو ازدواج کنم.) 2- پاسخ دادن زن نیز تابع احکام پیشنهاد خواستگار است در مواردی که در بالا ذکر شد و حرام است باید از جواب دادن پرهیز کند.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .حاظ شرعی، خواستگاری یا ارائه ی پیشنهاد ازدواج به زن متاهل و یا زنی که در عده به سر می برد، جایز نیست؛ منظور از عده مدت زمان مشخصی است که زن پس از جدایی از همسر خود و یا وفات همسر و غیره، در آن زمان اجازه ازدواج مجدد یا برقراری رابطه ندارد. علت این موضوع احترام به ازدواج قبلی زن است. همچنین موضوع فرزندان نیز مطرح است که اگر فرزندی وجود داشته باشد، مشخص شود که پدر او کیست.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارائه مشاوره تکمیلی در این خصوص هستم
سلام و خسته نباشید سپاس از کادر مجرب موسسه شما در 24ساعت شبانه روز وکلا شما در حال مشاوره و خدمت رسانی هستند
سپاس از خدمات رسانی عالی شما خداقوت
از مشاوره گروه شما استفاده میکنم و بینهایت سپاسگزارم.
یکی از خواستگار های همسر سابقم چند وقت پیش اومده بود و خانمم رو در محل کار اذیت کرده و باعث آبروریزی شده بود؛ منو و خانمم 7 سالی می شه که ازدواج کردیم اما این آقای نادان با گل و شیرینی اومده بود محل کار خانمم و می گفت شوهر الانت لیاقتتو نداره، ولش کن و یک زندگی جدید و شروع کن؛ زندگی رو که مجبور نیستی هر روز صبح بیای تو این شرکت لعنتی و برای پول بردگی کنی؛ خلاصه زنگ زدیم وکیل تلفنی و مشکلمون حل شد؛ الحمد الله ...
سلام سپیده هستم 28 ساله از تهران. 3 سالی هست که ازدواج کرده ام . از همون روز نامزدی متوجه نگاه های سنگین برادر شوهرم بودم اما سعی می کردم با فاصله گرفتن از ایشان این مسئله را حل کنم. شوهرم نظامی هست و خیلی ماموریت میره . چون خانواده من شهرستان هستند من بایستی به خانه پدر شوهرم می رفتم تا همسرم برگرده. اونجا جز پدر شوهر و برادر شوهرم کسی نبود. یک بار شوهرم را راضی کردم که خونه خودمون بمونم و به خیال خودم از دست برادر شوهرم راحت شدم. اما آخر شب دیدم زنگ خونم خورد دیدم برادر شوهرمه . اول خواستم باز نکنم که دیدم شوهرم تماس گرفت که با برادرش هماهنگ کرده شب ها بیاد خونمون که خیال شوهرم راحت باشه ناچارا در را باز کردم اومد داخل خونه و خیلی بی شرمانه خواست بهم نزدیک بشه من اجازه ندادم اما بهم گفت از شوهرت طلاق بگیر با من ازدواج کن . اگر این کار رو نکنی آبروتو می برم . نمی دونستم باید چیکار کنم. تا صبح تو اتاقم گریه کردم که کار خدا توی نت با موسسه وکیل تلفنی آشنا شدم . اما همراه بانک نداشتم و با وجود برادرشوهرم نمی تونستم برم عابربانک . نا امید شده بودم که دیدم داخل وبسایت نوشته مشاوره آنلاین رایگان . کلی خوشحال شدم و سوالمو ثبت کردم و در کمال ناباروری 10 دقیقه بعد پاسخ دادند اونم ساعت 4 صبح . راهنماییم کردن و فردا با یکی از وکلا ملاقات حضوری داشتم و کمک کردند تا از برادر شوهرم شکایت کنم هم بخاطر پیشنهاد شرامآورش و هم بخاطر تهدید کردنش

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی