موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری

مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری

سرمایه گذاری از جمله مواردی است که برای ورود به آن باید شناخت و آگاهی لازم داشت؛ در اینجا فقط داشتن سرمایه لازم نیست بلکه علم استفاده از سرمایه و نحوه استفاده صحیح آن مهم تر می باشد. یکی از راه های مفید رسیدن به سرمایه گذاری مطمئن استفاده از تجربیات یک مشاور حقوقی انواع سرمایه گذاری می باشد. یکی از نمونه های سرمایه گذاری حساس و خاص در بازار امروز ایران سرمایه گذاری در بورس می باشد. متاسفانه شرایط در جریان تحریمات و مشکلات شرکت ها باعث بوجود آمدن بورس بی رونق و یا بورس بی سر و ته شده است. بسیاری از افراد به امید رسیدن به پول هنگفت با یک توهم بورسی وارد بازار بورس می شوند و در جستجوی تحقق رویای بورسی خود مبالغ هنگفتی از سرمایه خود را بدون علم و آگاهی در این بخش وارد می کنند و دچار ورشکستگی در بورس می شوند.

 

greatest legal advice team

بزرگترین تیم مشاوره حقوقی سرمایه گزاری در ایران به صورت 24 ساعته و تلفنی

 

 

آیا بهترین نوع سرمایه گذاری در بورس صورت می گیرد؟

 

questioning the investing in iran

آموزش عملی سرمایه گذاری در بورس به صورت 24 ساعته

 

یک مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری به شما کمک می کند تا راهکارهای مناسبی را به دست آورید. روش های متفاوتی برای سرمایه گذاری وجود دارد که در مدت مناسبی شما را به سود دهی برساند. سرمایه گذاری در بورس اگر بر اساس آگاهی و علم مناسب انجام شود، می تواند سرمایه گذاری سود دهی باشد. باید به راه سودگیری متفاوت در بورس ایران آشنا باشید تا به نتیجه دلخواه برسید. ورود ناآگاهانه و در زمان بورس بی رونق به جز ورشکستگی در بورس برای شما نتیجه ای بدنبال نخواهد داشت. با دریافت یک مشاور حقوقی تلفنی راهکارهای مناسبی در اختیار شما قرار می گیرد، یک وکیل تلفنی سرمایه گذار که خود در این راه آبدیده است، می تواند کلیه راهکارهای آنلاین حقوقی را در اختیار شما قرار دهد.

 

انواع راهکار های روش های سرمایه گذاری پر بازده و زود هنگام را از چه کسی دریافت نمایم؟

با توجه به اینکه گاهی اوقات شرایط بورس غیر منطقی است و حالت هایی از بورس بی سر و ته، رویای بورسی ما را به توهم بورسی تبدیل می کند و بسیاری از افراد را از رسیدن به هدف های عالی خود باز می دارد؛ گاهی اوقات عدم آگاهی از سرمایه گذاری درست و عدم دریافت اطلاعات مناسب افراد را دچار شتابزدگی و بیماری یک شبگی بورس می نماید. مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری در بورس و دیگر سرمایه گذاری ها در سایت وکیل تلفنی توسط دکتر هادی توکلی از مشاوران با تجربه سرمایه گذاری در بورس آماده ارائه به شما می باشد؛ دکتر توکلی با توجه به شناختی که از سرمایه گذاری روی استارتآپ های موفق و زود بازده دارند، می توانند پاسخگوی سوالات حقوقی باشند. بهترین وکیل تلفنی و بهترین مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی را فقط در سایت وکیل تلفنی می توانید دریافت کنید.

نمونه هایی از راهکارهای زود بازده که با مکالمه تلفنی با وکیل آنلاین و پرسیدن سوال حقوقی به آن دست پیدا می کنید، شامل موارد زیر می باشد:

 

  1. یاد می گیرید که چطور صنعت برتر را انتخاب کنید.

  2. همینطور چگونه سبد خرید سهام خود را از میان صنایع کارآمدتر انتخاب کنید.

  3. میزان نقد شوندگی سهم را در نظر بگیرید.

  4. به میزان P/E سهام توجه کنید.

 

موارد دیگری که در مرحله های بعدی مشاوره حقوقی سرمایه گذاری یاد خواهید گرفت به سبک زیر اند:

 

  • مقدار پرداخت سود نقدی سهم را از طرف شرکت در نظر بگیرید.
  • برنامه های طرح و توسعه شرکت را دنبال کنید.
  • به سرمایه شرکت توجه داشته باشید.
  • میزان رشد سود پیش بینی شده سهم را مورد بررسی دقیق قرار دهید.
  • گزارش های دوره ای سهام را بررسی کنید.
  • به اخبار سیاسی و اقتصادی دقت کنید.
  • مشورت با افراد آگاه را از دست ندهید.

نکته: تمام موارد ذکر شده با مشورت با وکیل زن و مشورت با وکیل مرد و حتی مکالمه تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی به دست می آید. راهکار حقوقی آنلاین با مکالمه تلفنی با وکیل نیز قابل دست یابی می باشد.

 

چرا سرمایه گذاری در بورس ایران با تمام دنیا متفاوت است؟

 

different investment in iran

بررسی دلایل متفاوت بودن بورس در ایران با سایر بازارهای بورس جهان

 

بورس ایران بازیچه اهداف دولتی است و برعکس بورس در بخش های دیگر دنیا خصوصی نیست. هر تغییر در تصمیم گیری و تغییر شرایط اجتماعی و سیاسی جامعه بر روند پیشرفت و یا سکون در بورس ایران تاثیر گذار است؛ به همین دلیل سرمایه گذاری در بورس در ایران با دیگر نقاط دنیا متفاوت می باشد. در شرایط خاص شرکت ها اقدام به عرضه های خاص سهام خود به مردم می کنند که بسیاری از این عرضه ها برای جبران درآمدهای کم آنها و رفع بدهکاری آنها به دیگر سیستم های دولتی می باشد. در حقیقت گاهی اوقات شاهد این مورد هستیم که بورس ایران ابزار رفع کسری بودجه دولت می باشد. شاید دلیل دیگر تفاوت را بورس غیر علمی ایران دانست. اینها مواردی است که با مشاوره با وکیل تلفنی به آن دست پیدا خواهید کرد.

 

چه زمانی در بورس پول را وارد و چه زمانی از آن خارج کنیم؟

آیا استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و مشاور حقوقی آنلاین برای سرمایه گذاری در بورس کاربرد دارد؟ یکی از موارد مهمی که قبل از ورود به بورس و سرمایه گذاری در آن باید مورد توجه قرار دهید این است که حتماً اطلاعات لازم درباره ورود به این بخش را کسب کنید. اینکه چه زمانی باید پول و سرمایه خود را وارد بورس کنید و چه زمانی از آن خارج کنید، از خدماتی است که می توانید با استفاده از خدمات آنلاین و استفاده از مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته به دست آورید. سوالات حقوقی خود را با مشورت تلفنی با وکیل و یا مشورت آنلاین با وکیل در میان بگذارید و با دریافت راهکار حقوقی آنلاین، سوالات حقوقی آنلاین خود را برای یک مشاوره حقوقی پیشگیرانه برای جلوگیری از ضرر دریافت کنید.

مشاور حقوقی در هر زمان و مکان بهترین راهکارهای سرمایه گذاری در بورس غیر منطقی ایران و راه سودگیری متفاوت در بورس ایران را در اختیار شما قرار می دهد. یک مشاوره حقوقی فوری و تلفنی شما از زمان سرمایه گذاری صحیح در بورس اطلاع پیدا می کنید و از انجام امور شتابزده در خرید و فروش خودداری خواهید کرد. یک مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری از مشکلات حقوقی شرکت های موجود در بورس و شرایط مالی آنها اطلاعات مفیدی دارد که در زمینه خدمات خرید و فروش بسیار به شما کمک خواهد کرد.

 

چه نوع قراردادهای سرمایه گذاری توسط موسسه وکیل تلفنی انجام می شود؟

قراردادهای متفاوتی در زمینه های مختلف در موسسه وکیل تلفنی ارائه می شود شامل موارد زیر می باشد:

 

  1. مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری.

  2. مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری از لحاظ نوع نگارش.

  3. مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری و انواع قراردادها.

  4. مشورت تلفنی با وکیل 24 ساعته با امکان برقراری با بهترین وکیل تلفنی و بهترین وکیل تهران.

  5. مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری و نحوه شرکت در قراردادها.

 

شرکت های سرمایه گذاری باید چه نوع قرارداد هایی را قبل از سرمایه گذاری منعقد کنند؟

 

contracts influence on investments

تأثیر قرارداد های سرمایه گذاری بر میزان سود دهی

 

با در اختیار داشتن یک وکیل تمام وقت تلفنی و مکالمه تلفنی با وکیل شما به راحتی می توانید از اصولی که بر کلیه قرادادها حاکم است مطلع شوید؛ شرایط عقد قرارداد برای شرکت های سرمایه گذاری چه با افراد و چه با شرکتهای دیگر به شکل زیر می باشد:

 

  • وضعیت پرداخت ها در قرار داد شرکت مشخص باشد.

  • شرکت ها صلاحیت کار داشته باشند.

  • تقلب در اساسنامه صورت نپذیرد.

  • اعمال غیر قانونی و مخالف قوانین کشور در آنها اجرا نشود.

  • شرایط حقیقی و حقوقی قرارداد ها مشخص باشد.

 

با خدمات دریافت راهکار حقوقی 24 ساعته و مکالمه تلفنی با وکیل شما یک وکیل تمام وقت تلفنی در اختیار دارید که تمامی راه های حقوقی و مشاوره حقوقی انواع سرمایه گذاری را به شما ارائه می دهد. دریافت کمک از یک وکیل تلفنی تمام وقت شما را از گیر افتادن در دام افرادی که به اصطلاح خودشان را گربه های وال استریت ایران می دانند و ممکن است در زمان ایجاد حباب بورسی با اطلاعات نامناسب شما را وادار به خرید و فروش سهم های ارزشمندتان کنند دور نگه می دارد. خدمات وکیل تلفنی گسترده و ارزشمند است و برای کلیه افراد از سراسر ایران امکان دسترسی به شماره تلفن بهترین وکیل تهران را در زمینه امور سرمایه گذاری فراهم آورده است. خدمات وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی است.

 

بیماری طمع و اختلاس در ایران

نحوه محاسبه دیه فوری با جزئیات دقیق و کامل

کلاهبرداری های جدید اینترنتی و روش مقابله با آنها

سرمایه گذاری از طریق سایت های شرطبندی و بت

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام خسته نباشید مسائل مربوط به بورس و خرید و فروش سهام در دنیای امروزه بسیار مفید و پرطرفدار است اینکه شما از دیدگاه قانونی و حقوقی مسائل مربوط به بورس را شرح میدعید و خوشبختانه این اطلاعات را کاملا روان و ساده و قابل درک توضیح داده بودید. من دوبار تماس داشتم با موسسه و هربار از مشاوره حقوقی رضایت کامل داشتم. وکیل تلفنی یک خاطره خوب در ذهن من از مشاوره حقوقی برجا گذاشت. از همه همکارانتون ممنونم و براتون آرزوی موفقیت دارم
کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
سلام و عرض ادب، سرمایه گذاری از جمله مواردی است که برای ورود به آن باید شناخت و آگاهی لازم داشت؛ در اینجا فقط داشتن سرمایه لازم نیست بلکه علم استفاده از سرمایه و نحوه استفاده صحیح آن مهم تر می باشد. یکی از راه های مفید رسیدن به سرمایه گذاری مطمئن استفاده از تجربیات یک مشاور حقوقی انواع سرمایه گذاری می باشد. یکی از نمونه های سرمایه گذاری حساس و خاص در بازار امروز ایران سرمایه گذاری در بورس می باشد. متاسفانه شرایط در جریان تحریمات و مشکلات شرکت ها باعث بوجود آمدن بورس بی رونق و یا بورس بی سر و ته شده است. بسیاری از افراد به امید رسیدن به پول هنگفت با یک توهم بورسی وارد بازار بورس می شوند و در جستجوی تحقق رویای بورسی خود مبالغ هنگفتی از سرمایه خود را بدون علم و آگاهی در این بخش وارد می کنند و دچار ورشکستگی در بورس می شوند.شما میتوانید با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید و از مشاوره ی وکلای متخصص در این زمینه بهره مند شوید.
‌قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی ‌فصل اول - تعاریف ‌ماده 1 - اصطلاحات و عبارات بکاربرده شده در این قانون دارای معانی زیر می‌باشد : ‌قانون - قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی. ‌سرمایه‌گذار خارجی - اشخاص حقیقی یا حقوقی غیرایرانی و یا ایرانی با استفاده از سرمایه با منشاء خارجی که مجوز سرمایه‌گذاری موضوع ماده (6) را‌اخذ نموده باشند. ‌سرمایه خارجی - انواع سرمایه اعم از نقدی و یا غیر نقدی که توسط سرمایه‌گذار خارجی به کشور وارد می‌شود و شامل موارد زیر می‌گردد : ‌الف - وجوه نقدی که به صورت ارز قابل تبدیل، از طریق نظام بانکی یا دیگر طرق انتقال وجوه که مورد تأیید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران‌باشد، به کشور وارد شود، ب - ماشین آلات و تجهیزات، ج - ابزار و قطعات یدکی، قطعات منفصله و مواد اولیه، افزودنی و کمکی، ‌د - حق اختراع، دانش فنی، اسامی و علائم تجاری و خدمات تخصصی، ‌هـ- سود سهام قابل انتقال سرمایه‌گذار خارجی، ‌و - سایر موارد مجاز با تصویب هیأت دولت. ‌سرمایه‌گذاری خارجی - بکارگیری سرمایه خارجی در یک بنگاه اقتصادی جدید یا موجود پس از اخذ مجوز سرمایه‌گذاری. ‌مجوز سرمایه‌گذاری - مجوزی که برطبق ماده (6) این قانون برای هر مورد سرمایه‌گذاری خارجی صادر می‌شود. ‌سازمان - سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران موضوع ماده (5) قانون تشکیل وزارت امور اقتصادی و دارائی مصوب 1353.4.24. ‌هیأت - هیأت سرمایه‌گذاری خارجی موضوع ماده (6) این قانون. ‌فصل دوم - شرایط عمومی پذیرش سرمایه خارجی ‌ماده 2 - پذیرش سرمایه‌گذاری خارجی براساس این قانون و با رعایت سایر قوانین و مقررات جاری کشور می‌بایست به منظور عمران و آبادی و‌فعالیت تولیدی اعم از صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدمات براساس ضوابط زیر صورت پذیرد: ‌الف - موجب رشد اقتصادی، ارتقاء فن‌آوری، ارتقاء کیفیت تولیدات، افزایش فرصتهای شغلی و افزایش صادرات شود. ب - موجب تهدید امنیت ملی و منافع عمومی، تخریب محیط زیست، اخلال در اقتصاد کشور و تضییع تولیدات مبتنی بر سرمایه‌گذاریهای داخلی‌نشود. ج - متضمن اعطای امتیاز توسط دولت به سرمایه‌گذاران خارجی نباشد منظور از امتیاز، حقوق ویژه‌ای است که سرمایه‌گذاران خارجی را در موقعیت‌انحصاری قرار دهد. ‌د - سهم ارزش کالا و خدمات تولیدی حاصل از سرمایه‌گذاری خارجی موضوع این قانون نسبت به ارزش کالا و خدمات عرضه شده در بازار داخلی در‌زمان صدور مجوز، در هر بخش اقتصادی از بیست و پنج درصد (25%) و در هر رشته، از سی و پنج درصد (35%) بیشتر نخواهد بود. تعیین رشته‌ها و‌میزان سرمایه‌گذاری در هر یک از آنها طبق آیین‌نامه‌ای خواهد بود که به تصویب هیأت وزیران برسد. ‌سرمایه‌گذاری خارجی جهت تولید کالا و خدمات برای صدور به خارج از کشور به جز نفت خام از این نسبت‌ها معاف است. ‌تبصره - قانون مربوط به تملک اموال غیرمنقول اتباع خارجی مصوب 1310.3.16 کماکان به قوت خود باقی می‌باشد. تملک هر نوع زمین به هر میزان‌به نام سرمایه‌گذار خارجی در چارچوب این قانون مجاز نمی‌باشد. ‌ماده 3 - سرمایه‌گذاری‌های خارجی که براساس مفاد این قانون پذیرفته می‌شوند از تسهیلات و حمایتهای این قانون برخوردارند. این‌سرمایه‌گذاری‌ها به دو طریق زیر قابل پذیرش هستند : ‌الف - سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در زمینه‌هایی که فعالیت بخش خصوصی در آن مجاز می‌باشد. ب - سرمایه‌گذاری‌های خارجی در کلیه بخش‌ها در چارچوب روشهای «‌مشارکت مدنی» ، «‌بیع متقابل» و «‌ ساخت، بهره‌برداری و واگذاری» که برگشت‌سرمایه و منافع حاصله صرفاً از عملکرد اقتصادی طرح مورد سرمایه‌گذاری ناشی شود و متکی به تضمین دولت یا بانکها و یا شرکتهای دولتی نباشد. ‌تبصره - مادام که سرمایه خارجی موضوع روشهای «‌ساخت، بهره‌برداری و واگذاری» مندرج در بند (ب) این ماده و سود مترتب بر آن مستهلک نشده‌است، اعمال حق مالکانه نسبت به سهم سرمایه باقی مانده در بنگاه اقتصادی سرمایه پذیر توسط سرمایه‌گذار خارجی مجاز می‌باشد. ‌ماده 4 - سرمایه‌گذاری دولت یا دولتهای خارجی در جمهوری اسلامی ایران حسب مورد منوط به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌باشد .‌سرمایه‌گذاری‌های شرکتهای دولتی خارجی، خصوصی تلقی می‌گردد. ‌فصل سوم - مراجع ذی‌صلاح ‌ماده 5 - سازمان، تنها نهاد رسمی تشویق سرمایه‌گذاری‌های خارجی در کشور و رسیدگی به کلیه امور مربوط به سرمایه‌گذاری‌های خارجی می‌باشد‌و درخواست‌های سرمایه‌گذاران خارجی در خصوص امور مربوطه از جمله پذیرش، ورود، به‌کارگیری و خروج سرمایه می‌باید به آن سازمان تسلیم‌گردد. ‌ماده 6 - به منظور رسیدگی و اخذ تصمیم در خصوص درخواست‌های موضوع ‌ماده (5)، هیأتی با نام هیأت سرمایه‌گذاری خارجی به ریاست معاون وزیر امور اقتصادی و دارائی به عنوان رئیس کل سازمان و مرکب از معاون وزیر‌امور خارجه، معاون رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، معاون رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و حسب مورد، معاونین‌وزارتخانه‌های ذی‌ربط تشکیل می‌گردد. ‌در ارتباط با درخواست پذیرش، مجوز سرمایه‌گذاری پس از تصویب هیأت با تایید و امضای وزیر امور اقتصادی و دارائی صادر می‌گردد. ‌به هنگام پذیرش سرمایه‌گذاری خارجی، هیأت موظف به رعایت ضوابط مندرج در ماده (2) این قانون می‌باشد. ‌تبصره - سازمان مکلف است درخواست‌های سرمایه‌گذاری را پس از بررسی مقدماتی حداکثر ظرف پانزده روز از تاریخ دریافت آنها همراه با نظر خود‌در هیأت مطرح نماید. هیأت موظف است حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مطرح شدن درخواست‌های مذکور به موضوع رسیدگی و تصمیم نهایی‌خود را کتباً اعلام نماید. ‌ماده 7 - به منظور تسهیل و تسریع امور مربوط به پذیرش و فعالیت سرمایه‌گذاری‌های خارجی در کشور، کلیه دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله وزارت‌امور اقتصادی و دارائی، وزارت امور خارجه ، وزارت بازرگانی، وزارت کار و امور اجتماعی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، گمرک جمهوری‌اسلامی ایران، اداره کل ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی و سازمان حفاظت محیط زیست مکلفند نسبت به معرفی یک نماینده تام‌الاختیار با امضای‌بالاترین مقام دستگاه به سازمان اقدام نمایند. نمایندگان معرفی شده به عنوان رابط و هماهنگ‌کننده کلیه امور مربوطه در آن دستگاه با سازمان شناخته‌می‌شوند. ‌فصل چهارم - تضمین و انتقال سرمایه خارجی ‌ماده 8 - سرمایه‌گذاری‌های خارجی مشمول این قانون از کلیه حقوق، حمایتها و تسهیلاتی که برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی موجود است به‌طور‌یکسان برخوردار می‌باشند. ‌ماده 9 - سرمایه‌گذاری خارجی مورد سلب مالکیت و ملی‌شدن قرار نخواهد گرفت مگر برای منافع عمومی، به‌موجب فرآیند قانونی، به روش غیر‌تبعیض‌آمیز و درمقابل پرداخت مناسب غرامت به مأخذ ارزش واقعی آن سرمایه‌گذاری بلافاصله قبل از سلب مالکیت. ‌تبصره 1 - تقاضای جبران خسارت وارده باید حداکثر در مدت یک سال پس از سلب مالکیت یا ملی شدن به هیأت تسلیم شود. ‌تبصره 2 - اختلاف ناشی از سلب مالکیت یا ملی شدن براساس ماده (19) این قانون حل و فصل خواهد شد. ‌ماده 10 - واگذاری تمام یا بخشی از سرمایه خارجی به سرمایه‌گذار داخلی و یا با موافقت هیأت و تأیید وزیر امور اقتصادی و دارائی به سرمایه‌گذار‌خارجی دیگر مجاز می‌باشد. در صورت انتقال به سرمایه‌گذار خارجی دیگر، انتقال گیرنده که باید حداقل دارای شرایط سرمایه‌گذار اولیه باشد، از نظر‌مقررات این قانون جایگزین و یا شریک سرمایه‌گذار قبلی خواهد بود. ‌فصل پنجم - مقررات پذیرش، ورود و خروج سرمایه خارجی ‌ماده 11 - سرمایه خارجی می‌تواند به یک یا ترکیبی از صور زیر به کشور وارد و تحت پوشش این قانون قرار گیرد : ‌الف - وجوه نقدی که به ریال تبدیل می‌شود. ب - وجوه نقدی که به ریال تبدیل نمی‌شود و مستقیماً برای خریدها و سفارشات مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی مورد استفاده قرار گیرد. ج - اقلام غیرنقدی پس از طی مراحل ارزیابی توسط مراجع ذی‌صلاح. ‌تبصره - ترتیبات مربوط به نحوه ارزیابی و ثبت سرمایه خارجی در آیین‌نامه اجرائی این قانون تعیین خواهد شد. ‌ماده 12 - نرخ ارز موردعمل به هنگام ورود یا خروج سرمایه خارجی و همچنین کلیه انتقالات ارزی در صورت تک نرخی بودن ارز همان نرخ رایج‌در شبکه رسمی کشور و در غیر این صورت نرخ آزاد روز به تشخیص بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ملاک خواهد بود. ‌ماده 13 - اصل سرمایه خارجی و منافع آن یا آنچه که از اصل سرمایه در کشور باقی مانده باشد با دادن پیش آگهی سه ماهه به هیأت و بعد از انجام‌کلیه تعهدات و پرداخت کسورات قانونی و تصویب هیأت و تایید وزیر امور اقتصادی و دارائی قابل انتقال به خارج خواهد بود. ‌ماده 14 - سود سرمایه‌گذاری خارجی پس از کسر مالیات و عوارض و اندوخته‌های قانونی با تصویب هیأت و تایید وزیر امور اقتصادی و دارائی‌قابل انتقال به خارج است. ‌ماده 15 - پرداخت‌های مربوط به اقساط اصل تسهیلات مالی سرمایه‌گذاران خارجی و هزینه‌های مربوطه، قراردادهای حق اختراع، دانش فنی،‌کمک‌های فنی و مهندسی، اسامی و علائم تجاری، مدیریت و قراردادهای مشابه در چارچوب سرمایه‌گذاری خارجی براساس مصوبات هیأت و تایید‌وزیر امور اقتصادی و دارائی، قابل انتقال به خارج می‌باشد. ‌ماده 16 - انتقالات موضوع مواد (13)، (14) و (15) با رعایت مفاد بند (ب) ماده(3) این قانون قابل انجام است. ‌ماده 17 - تأمین ارز برای انتقالات موضوع مواد (13)، (14) و (15) به روش‌های زیر میسر است : ‌الف - خرید ارز از نظام بانکی. ب - از محل ارز حاصل از صدور محصولات تولیدی و یا ارز حاصل از ارائه خدمات بنگاه اقتصادی که سرمایه خارجی در آن به‌کار گرفته شده‌است. ج - صادرات کالاهای مجاز طبق فهرستی که در اجرای این بند به تصویب هیأت وزیران با رعایت قوانین و مقررات مربوطه می‌رسد. ‌تبصره 1 - بکارگیری یک یا ترکیبی از روش‌های فوق در مجوز سرمایه‌گذاری درج می‌گردد. ‌تبصره 2 - در مورد سرمایه‌گذاری‌های موضوع بند (ب) ماده (3) چنانچه وضع قوانین یا مصوبات دولت، موجب ممنوعیت یا توقف اجرای‌موافقتنامه‌های مالی، پذیرفته شده در چارچوب این قانون شود، زیان حاصل حداکثر تا سقف اقساط سررسید شده توسط دولت تأمین و پرداخت‌می‌گردد. حدود تعهدات قابل پذیرش، توسط هیأت وزیران در چارچوب این قانون به تصویب می‌رسد. ‌تبصره 3 - بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است معادل ارزی وجوه قابل انتقال موضوع بند (‌الف) این ماده را با موافقت سازمان و‌تأیید وزیر امور اقتصادی و دارائی تأمین و در اختیار سرمایه‌گذار خارجی قرار دهد. ‌تبصره 4 - چنانچه مجوز سرمایه‌گذاری معطوف به بند (ب) و یا (ج) این ماده گردد، مجوز مذکور به منزله مجوز صادرات تلقی می‌گردد. ‌ماده 18 - خروج آن بخش از سرمایه خارجی که در چارچوب مجوز سرمایه‌گذاری به کشور وارد شده اما به کار گرفته نشده باشد، از شمول کلیه‌قوانین و مقررات ارزی و صادرات و واردات مستثنی می‌باشد. ‌فصل ششم - حل و فصل اختلافات ‌ماده 19 - اختلافات بین دولت و سرمایه‌گذاران خارجی در خصوص سرمایه‌گذاری‌های موضوع این قانون چنانچه از طریق مذاکره حل و فصل‌نگردد در دادگاه‌های داخلی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، مگر آن که در قانون موافقتنامه دو جانبه سرمایه‌گذاری با دولت متبوع سرمایه‌گذار خارجی، در‌مورد شیوه دیگری از حل و فصل اختلافات توافق شده باشد. ‌فصل هفتم - مقررات نهایی ‌ماده 20 - دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مکلفند در خصوص تعهدات متقابل در چارچوب صدور روادید، اجازه اقامت، صدور پروانه کار و اشتغال‌حسب مورد برای سرمایه‌گذاران، مدیران و کارشناسان خارجی برای بخش خصوصی مرتبط با سرمایه‌گذاری‌های خارجی مشمول این قانون و بستگان‌درجه یک آن‌ها براساس درخواست سازمان اقدام نمایند. ‌تبصره - موارد اختلاف بین سازمان و دستگاههای اجرائی با نظر وزیر امور اقتصادی و دارائی حل و فصل می‌شود. ‌ماده 21 - سازمان مکلف است امکان دسترسی همگانی را به کلیه اطلاعات مربوط به سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران خارجی، فرصت‌های‌سرمایه‌گذاری، شرکای ایرانی موضوع فعالیت و سایر اطلاعاتی که در اختیار آن سازمان قراردارد فراهم نماید. ‌ماده 22 - کلیه وزارتخانه‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و مؤسسات عمومی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است مکلفند کلیه‌اطلاعات مورد نیاز سرمایه‌گذاری خارجی و گزارش سرمایه‌گذاری‌های خارجی انجام شده را در اختیار سازمان قرار دهند تا این سازمان براساس ماده‌فوق عمل نماید. ‌ماده 23 - وزیر امور اقتصادی و دارایی مکلف است هر شش ماه یک بار گزارش عملکرد سازمان در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی موضوع این‌قانون را به کمیسیون‌های ذی‌ربط مجلس شورای اسلامی ارسال نماید. ‌ماده 24 - از تاریخ تصویب این قانون و آیین‌نامه اجرائی آن، قانون جلب و حمایت سرمایه‌های خارجی - مصوب 1334.9.7 - و آیین‌نامه‌اجرائی آن لغو می‌گردد. سرمایه‌های خارجی که قبلاً براساس قانون مزبور مورد پذیرش قرار گرفته‌اند تحت شمول این قانون قرار می‌گیرند. مفاد این‌قانون توسط قوانین و مقررات آتی در صورتی لغو یا تغییر می‌یابد که لغو یا تغییر این قانون در قوانین و مقررات مذکور تصریح شده باشد. ‌ماده 25 - آیین‌نامه اجرائی این قانون ظرف مدت دو ماه توسط وزارت امور اقتصادی و دارائی تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. ‌قانون فوق مشتمل بر بیست و پنج ماده و یازده تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ نوزدهم اسفند ماه یکهزار و سیصد و هشتاد مجلس شورای‌اسلامی تصویب و صدر مواد (1) و (2)، بندهای (ج) و (‌د) ماده (2)، بند (ب) ماده (3) و تبصره (2) ماده (17) در جلسه روز شنبه مورخ 1381.3.4‌به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است. ‌مهدی کروبی - رئیس مجلس شورای اسلامی
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
از آنجایی که سرمایه‌گذاری با هدف کسب سود بیشتر در آینده انجام می‌شود، همیشه با سطح خاصی از ریسک همراه است. به بیان دیگر این احتمال وجود دارد که با انجام یک سرمایه‌گذاری نادرست، نه‌تنها هیچ درآمدی برای سرمایه‌گذار به دست نیاید، بلکه ارزش سرمایه او نیز دچار کاهش شود. لذا سرمایه‌گذاری در بازارهای مختلف حتما به یک مشاور در این زمينه نیاز دارید و بهتر است ابتدا با قواعد و ویژگی‌های هر یک آشنا شوید برای اینکار می توانید از وکلای سابت وکیل تلفنی کمک بگیرید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی