موسسه وکیل تلفنی

  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۲:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • صادق اسداله پور صادق اسداله پور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۱:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • علی خدابنده لو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۳۲:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۹
  • Said Mohamadpor گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۴۶:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۹
  • حجت شهریاری حجت شهریاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۲۴:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۵
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
انجمن وکیل تلفنی

تفاوت بین وکیل پایه یک و پایه دو

تفاوت بین وکیل پایه یک و پایه دو

برای بیان فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری ابتدا لازم است تا بدانیم وکیل یعنی چه؟ و لفظ وکیل به چه کسی اتخاذ می شود؟

وکیل در لغت به معنی نماینده، مباشر، مامور، نایب و کسی است که کاری به او واگذار می شود. فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری به نظر تفاوت در پایه ی افراد است. وکیل کسی است که از لحاظ حقوقی جانشین فرد اصیل گمارده می شود و به موجب یک عقد به نام عقد وکالت وظایفی دارد که باید آن ها را به اتمام برساند. فرق بین وکیل های پایه می تواند عقد وکالت آن ها باشد، عقود به دو دسته ی لازم و جایز تقسیم می شوند و عقد وکالت یکی از عقد های جایز است، وکیل و موکل می توانند میزان و مقدار وکالت را در عقدنامه مشخص کنند، برای مثال فرد موکل می تواند مشخص کند که وکیل اجازه ی طرح دعوا در تجدید نظر را دارد یا خیر؟

انواع وکالت در بحث فرق میان وکیل پایه یک و دو دادگستری

 

differences between attorney at law and a counsel

فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو چیست و کدام به درد ما می خورد

 

فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری میان انواع وکالت آن نیز می تواند باشد. وکالت در دو نوع مطلق و مقید است، از کلمه ی مطلق مشخص است، نوعی از وکالت است که در آن شخص اصیل یک وکیل را برای تمام امور خود قرار می دهد. وکیل مقید نیز به فردی گفته می شود که در برخی امور برای انجام کاری نیاز به اتخاذ اجازه از فرد اصیل دارد. وکلا می توانند چند دسته باشند، مثل وکیل تسخیری، انتخابی، اتفاقی و...

 

وکیل دادگستری در بحث فرق میان وکیل پایه یک و دو دادگستری:

در بحث فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری، باید به بررسی کلی وکیل دادگستری بپردازیم، وکیل دادگستری به شخصی اطلاق می شود که پس از طی کردن آزمون های مشخص و آموزش های متنوع مجوز وکالت دریافت می کند و این مجوز پروانه ی وکالت است.

 

وکیل پایه یک کیست و دارای چه ویژگی و مشخصه ای میباشد؟

فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در پایه ی اتخاذ شده توسط این افراد است. همانطور که گفته شد وکیل به کسی گفته می شود که توسط شخصی مامور به انجام کارهایی می شود.

وکیل پایه یک دادگستری به فردی گفته می شود که بعد از اتمام دوره ی کارشناسی در رشته حقوق قضایی و یا فقه و مبانی حقوق اسلامی، اقدام به گذراندن آزمون می کند، این آزمون تنها یک بار برگزار می شود و افراد متقاضی باید در آن شرکت کنند و به نظر می آید که آزمونی سخت و دشوار است که نیاز به مطالعه و متخصص بودن در موضوعات مختلف دارد.

دیگر تفاوت، در تفاوت پایه های یک و دو وکالت گذراندن آزمون و دریافت نمره ی قبولی و گذراندن مراحلی است و در نهایت به فرد کلمه ی وکیل پایه یک اطلاق خواهد شد. اتمام این مراسم با سوگند خوردن است و بعد از آن فرد می تواند به عنوان یک وکیل پایه یک کار خود را آغاز کند.

بدیهی است که هر کسی نمی تواند وکیل پایه یک دادگستری شود و این کار نیاز به تخصص خاص و مطالعه ی فراوان دارد و بعد از آن آزمونی سخت در انتظار افراد خواهد بود پس فردی که به عنوان وکیل پایه یک کار را آغاز می کند به نظر می آید که اطلاعات کافی را داشته که باعث موفقیت وی گشته است.

 

وکیل پایه دو کیست و دارای چه ویژگی و مشخصه ای می باشد؟

به فردی که توسط قوه قضائیه پذیرفته می شود وکیل پایه دو گفته می شود، این فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری است، وکیل پایه یک توسط آزمون های کانون وکلا مشخصی به عنوان وکیل شناخته می شود و وکیل پایه دو از طرف قوه قضائیه پذیرفته می شود. کانون وکلای ایران یک سازمان غیر وابسته است که با آزمون های مختلفی برای سرنوشت وکالت افراد تصمیم می گیرد. از دیگر فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری می توان به حوزه ی کاری آن ها اشاره کرد، وکیل پایه یک می تواند در تمامی دعاوی دخالت کند و به بیان دیگر توانایی پذیرش تمام دعاوی و انواع مختلف آن را دارد. وکیل پایه دو در برخی از دعاوی نمی تواند دخالت کند و مجبور به پذیرش محدودیت خود است.

 

وکیل پایه دو فقط می تواند در پرونده های زیر شرکت کند:

پرونده های کیفری جرایم تعزیری حبس کمتر از ۱۰ سال، جزای نقدی، شلاق و همچنین پرونده های مالی کمتر از ۵۰ میلیون تومان و پرونده های غیر مالی به جز دعوای اصل نکاح و طلاق و اثبات نسب.

 

مزایای داشتن وکیل پایه یک و پایه دو چیست؟

 

benefits of having attorney at law and a counsel

بررسی مزایای وکیل پایه یک و پایه دو هر کدام به نوبه خود

 

در هر امری اشخاص به فردی متخصص و حرفه ای رجوع می کنند، برای مثال شما به تنهایی نمی توانید خودتان را درمان کنید و برای درمان بیماری حتما به پزشک مراجعه می کنید، برای هر امر حقوقی ای نیاز است که به وکیل مراجعه شود.

یکی از مزایای داشتن وکیل پایه یک و دو این است که این افراد به دلیل آموزش هایی که دیده اند توانایی حل مشکلات حقوقی را دارند و می توانند با بررسی دقیق، نکاتی از موضوعات حقوقی دریافت کنند که از نظر افراد عادی بی ارزش است.

دیگر مزایای رجوع به وکیل این است که شما فکر می کنید یک فرد کاردان برای حل مشکل شما وجود دارد، این باعث می شود تا استرس و اضطراب از شما دور شود. یکی از شیوه های بهره مندی از وکلا، مشاوره حقوقی آنلاین است.

 

آیا برای پرونده طلاق باید وکیل پایه یک داشته باشم؟

در فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری باید گفت که وکیل پایه یک دادگستری در حوزه های مختلفی فعالیت می کند و یکی از این حوزه ها در بحث دعاوی خانواده است، برای طرح دعوای پرونده ی طلاق لازم است تا به یک وکیل پایه یک رجوع کرد. وکلای پایه دو نمی توانند در پرونده های طلاق و نکاح دخالت کنند.

برای مشورت در پرونده های حقوقی خود میتوانید، مشاوره حقوقی ویژه تلفنی و یا مکالمه تلفنی با وکیل آنلاین در وکیل تلفنی استفاده کنید.

 

چه انتظاراتی را می شود از وکیل پایه یک داشت؟

وکیل پایه یک می تواند در حوزه های مختلف حقوقی و بدون هیچ محدودیتی دعاوی را بپذیرد. اما چه انتظاراتی میشود از وکیل پایه یک داشت؟ این سوال را در بحث فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری بررسی می کنیم.

وکیل پایه یک می تواند در دعاوی زیر وکالت کند:

 

  • دعاوی ملکی: وکیل پایه یک می تواند در دعاوی ملکی اعم از قرارداد اجاره، خلع ید، الزام به تنظیم سند رسمی و... دخالت کند.

  • دعاوی خانواده: وکیل پایه یک می تواند دعاوی خانواده مثل اصل طلاق و نکاح، مهریه، نفقه، حضانت و.... را بپذیرد.

 

نکته: وکیل پایه یک می تواند دعاوی مربوط به مالیات مثل جرایم مالیاتی، فرار مالیاتی، دعاوی ثبت احوال مثل گواهی فوت و تغییر نام، دعاوی شرکت ها مثل ثبت شرکت و دعاوی چک و سفته را بپذیرد. اگر می خواهید از فعالیت های وکیل پایه یک بیشتر آگاه شوید می توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

 

چطور تشخیص دهیم یک وکیل دارای درجه یک و دو می باشد؟

فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در حوزه های فعالیت آن ها است، در بیشتر دفترهای وکالت نوع وکیل قابل تشخیص است، اما یکی از راه های تشخیص تفاوت پایه های یک و دو وکالت از هم فعالیت آن ها است، همانطور که گفته شد وکیل پایه یک در تمام دعاوی و وکیل پایه دو در برخی از دعاوی می توانند داخل شوند.

 

برای انتخاب وکیل با هزینه پایین بهتر است وکیل پایه دو داشته باشیم؟

اگر دعوای شما یک دعوای کیفری است بهترین انتخاب شما می تواند وکیل پایه یک باشد، وکلا با تعرفه ای که مشخص می شود اقدام به وکالت می کنند و هزینه ی عقد وکالت توافقی است بین طرفین عقد. در برخی از دعاوی حقوقی می توانید از وکلای پایه دو نیز استفاده کنید به جز دعاوی اصل طلاق و نکاح و نسب.

وجهی که به عنوان دستمزد وکیل پایه دو یا یک در نظر گرفته می شود باید با میزان کار وی نیز متناسب باشد و این می تواند یک توافق بین شما و وکیل باشد. وکلای پایه یک به دلیل سختی آزمون های گذرانده بسیار متخصص در امور مختلف هستند.

 

فرق بین کارآموز وکالت و وکیل پایه یک چیست؟

 

differences between attorney at law and a law pupil

بیشترین تفاوت بین کارآموز وکالت و وکیل پایه یک وقدرت آنها در وکالت

 

در موضوع فرق بین وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری بحث دیگری نیز مد نظر است، فرق بین کارآموز وکالت و وکیل پایه یک چیست؟ کارآموز وکالت باید تمام پرونده های خود را زیر نظر یک وکیل پایه یک انجام دهد، تفاوت دیگر کارآموز وکالت با وکیل پایه یک این است که وکیل پایه یک توانایی پذیرفتن هر نوع دعوایی را دارد اما کارآموز وکالت اینگونه نیست.

کارآموز وکالت می تواند در دعاوی مالی به ارزش 200 میلیون تومان ورود نماید و نه بیشتر از آن. برای آگاهی بیشتر در فرق میان وکیل پایه یک و دو دادگستری می توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

 

نتیجه گیری:

تفاوت وکیل پایه یک با پایه دو در حوزه ی فعالیت آن ها است، وکیل پایه یک یا پایه دو می توانند در دعاوی حقوقی و کیفری شرکت کنند اما وکیل پایه دو با محدودیت هایی روبرو است و همچنین قیمت وکیل پایه یک با پایه دو متفاوت است و البته دستمزد افراد می تواند توافقی باشد.

بهترین وکیل پایه دو وکیلی با تجربه است که در دعاوی مختلف پیروز شده و بهترین وکیل پایه یک نیز وکیلی است که از اطلاعات به روز و کافی برخوردار است.

برای پیدا کردن ارزانترین وکیل پایه دو و ارزانترین وکیل پایه یک می توانید به وکیل تلفنی مراجعه کنید.

 

 

معایب و مزایای وکیل تسخیری خوب و بد

وکیل اتفاقی و اشتباهاتی که در 73% موارد اتفاق می افتد

چت و تماس صوتی در واتساپ وکیل

چگونه به وکیل آنلاین پرونده برای پیگیری ارائه دهیم

شکایت آنلاین و تلفنی از کارشناس

چالش های اینستاگرامی، شناسایی و مجازات؟

برای دریافت طلب خود و دعاوی حقوقی، پرسش و پاسخ فوری حقوقی و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توانید از وکیل تلفنی استفاده کنید.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

طبق آیین نامه جدید مرکز وکلا قوه قضاییه مصوب 1399 این متن منسوخ شده است

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی