موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه

اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه

 

پیگیری پرونده حقوقی، پیچ و خم های بسیاری دارد؛ چه بسا افراد برای احقاق حق به دادگاه مراجعه کنند، اما با در بسته مواجه شوند و در همان دادگاه حکم مخالف خواسته خود را دریافت کنند؛ در این صورت امکان اعتراض به چنین آرایی در قانون پیش بینی شده است و به نوعی حق طرفین دعوا است.. روش های مختلفی برای آن که بتوان به رای دادگاه اعتراض نمود که از جمله آنها می توان به تجدیدنظرخواهی، فرجام خواهی، واخواهی و ... اشاره نمود. با بهره مندی از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی می توانید در کمترین زمان ممکن اقدام به اعتراض به رای دادگاه نمایید.  از این رو در ادامه این مطلب، شما آموزش خواهید دید که چگونه این کار را انجام دهید.

 

 

 

 

زمانی که شکایت حقوقی یا کیفری در دادگاه مطرح می شود، بعد از آنکه مراحل قانونی و روال دادرسی پرونده انجام شد، دادگاه اقدام به صدور رای می کند. رسیدگی به دعاوی قضایی ابتدا در مراجع بدوی صورت می گیرد و در صورتی که طرفین اعتراضی به آرای دادگاه داشته باشند، در مراجع تجدید نظر به  آن رسیدگی خواهد شد. در قانون، حق اعتراض به احکام دادگاه ها برای اصحاب دعوا پیش بینی شده است و با در نظر گرفتن مقررات اعتراض به رای، طرفین دعوا امکان اعتراض نمودن به حکم دادگاه را دارند.

 

حکمی که از طرف مراجع بدوی صادر می شود، ممکن است به دلایلی از سوی هر کدام از طرفین دعوا مورد اعتراض قرار گیرد. به بیان دیگر، احکام صادره از دادگاه در حالت کلی، هیچگونه قطعیتی ندارند و طرفین می توانند در مهلت قانونی اعتراض خود را نسبت به حکم دادگاه اعلام نمایند. دعاوی بسیاری در مراجع قضایی مطرح شده اند که سرنوشت آنها با اعتزاض اصحاب دعوا تغییر پیدا کرده اند. زمنی که اعتراضی نسبت رای دادگاه انجام می شود، پرونده مربوطه مجددا در مراجع تجدید نظر مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که حکم صادره برخلاف قوانین باشد، دادگاه های تجدید نظر رای دادگاه بدوی را رد نموده و حکم جدیدی را در این زمینه صادر می کنند.

 

روش های رایج اعتراض به احکام مراجع قضایی شامل تجدید نظر خواهی، واخواهی، فرجام خواهی است. هر کدام از این روش های اعتراض، مقررات و شرایط خاص خود را دارند که شیوه رسیدگی آنها در قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری مورد بررسی قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که شیوه اعتراض به احکام دعاوی حقوقی و کیفری یکسان نیست و هر کدام به شیوه های مشخصی انجام می شود. برای آشنایی با نحوه اعتراض به رای دادگاه و مقررات مربوطه، از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

تقسیم بندی راه های اعتراض به احکام دادگاه ها

رسیدگی به درخواست های حقوقی و یا کیفری در مراجع قضایی، در دادگاه های بدوی و تجدید نظر صورت می گیرد. آرای صادره از دادگاه های بدوی در حالت کلی جنبه قطعی و لازم الاجرا ندارند و در این صورت طرفین می توانند در مهلت قانونی هر کدام از روش های اعتراض، اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

 

راه های اعتراض به احکام دادگاه ها را بر اساس این که حکم قطعیت یافته و یا هنوز به مرحله قطعی نرسیده است، تقسبم بندی می شوند. در این صورت این که هنوز حکمی قطعی نشده و یا به مرحله قطعی رسیده است، نحوه اعتراض قانونی آنها متفاوت است. از این رو در ادامه به روش های رایجی که اصحاب دعوا از طریق آن می توانند اعتراض خود را نسبت به احکام دادگاه اعلام کنند، می پردازیم.

 

 

روش های رایج اعتراض به رای دادگاه

اعتراض به آرای مراجع قضایی را می توان حق قانونی اصحاب دعوا در نظر گرفت. اگر طرفین دعوا، به حکم دادگاه معترض باشند، باید از طریق روش های درج شده در قانون برای این کار اقدام نمایند. در واقع از هر روش و راهی امکان اعتراض به رای دادگاه وجود ندارد و صرفا می توان از طریق راه هایی که در قانون به منظور اعتراض به احکام دادگاه ها پیش بینی شده است، اقدامات لازم را انجام دهد.

 

حال ممکن است در این زمینه این سوال مطرح شود که چه روش هایی برای اعتراض به رای دادگاه وجود دارد؟ اعتراض به آرای دادگاه های بدوی یا آرای غیر قطعیت یافته، از روش های زیر انجام می شود:

 

  1. واخواهی
  2. فرجام خواهی
  3. تجدید نظر خواهی

 

در خصوص نحوه اعتراض به رای در دادگاه که بعد از انجام بررسی های مجدد، به مرحله قطعیت رسیده باشد، باید گفت که شیوه اعتراض از طریق اعاده دادرسی صورت می گیرد.

 

 

 

 

immediate online objection to the judiciary court votes

 

 

مشاوره حقوقی در مورد نحوه اعتراض به رای دادگاه از طریق واخواهی

یکی از روش های اعتراض به حکم دادگاه که هنوز قطعیت نیافته است، واخواهی می باشد. واخواهی در واقع روشی است که به منظور اعتراض به حکم غیابی صورت می گیرد. دادگاه در صورت وجود شرایط صدور رای غیابی، اقدام به صادر کردن حکم غیابی نماید، در دعاوی حقوقی، خوانده می تواند اعتراض خود را از طریق دادخواست واخواهی انجام دهد.

 

در مورد این موضوع که شیوه انجام واخواهی چگونه انجام می شود و دادخواست واخواهی به چه نحوی تنظیم می گردد، می توانید از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی نهایت بهره را داشته باشید.  برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

                        

         

مشاوره حقوقی شیوه فرجام خواهی

روش دیگر شیوه اعتراض به رای دادگاه، فرجام خواهی است. ارائه درخواست فرجام خواهی از طریق تنظیم دادخواست به مرجع واجد صلاحیت صورت می گیرد. نحوه فرجام خواهی با سایر روش های اعتراض به حکم دادگاه ها متفاوت است و از این رو به شما پیشنهاد می کنیم که از مشاوره های حقوقی وکیل تلفنی که به صورت شبانه روزی انجام می شود، استفاده کنید.

 

 

ضرورت اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه 

بسیاری از افراد هستند که از سر ناآگاهی از فضای حقوقی و شرایط رسیدگی به پرونده های قضایی، بدون کمک گرفتن از وکیل وارد جریان دادرسی می ­شوند و در بیشتر مواقع با شکست روبرو شده، و برای اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه به دنبال راه چاره می­ گردند.

 

این افراد بعد از هدر دادن وقت، انرژی و هزینه های زیاد به این نتیجه می ­رسند که حضور وکیل 24 ساعته در هنگام رسیدگی به پرونده حقوقی در  قوه قضائیه چقدر ضرورت دارد؛ بنابراین اگر شما از جمله کسانی هستند که در مرحله اول دادگاه وکیل اختیار نکرده اید برای اعتراض به رای دادگاه حتما از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با یک کارشناس خبره ارتباط برقرار کنید. 

 

 

 

 

Revision & objection difference

 

بهترین راه ها و روش های اعتراض به رای دادگاه

برخی افراد چنین تصور می ­کنند که در مرحله اول رسیدگی در دادگاه عمومی نیاز به همراهی وکیل نیست و در صورتی که با رای مخالف روبرو شدند با کمک وکیل نسبت به آن اعتراض خواهند کرد؛ اما این افراد باید بدانند که وکیل متخصص و مسلط به قواعد حقوقی در تمام مراحل برگ برنده ای در دست دارد و راه هایی در قانون برای اعتراض کردن قرار داده شده، که اگر از وکیل آنلاین کمک گرفته شود این روش ها را به افراد آموزش می­ دهد.

 

 در مشاوره حقوقی آنلاین می­ توان از انواع روش ها اطلاعات لازم را به دست آورد، اما به طور کلی در مرحله اول ساز و کار تجدید نظر خواهی برای هر دو طرف دعوا در در نظر گرفته شده است، تا طی مهلت مشخص در مرجع صالح اعتراض خود را تسلیم کنند؛ در همین مرحله اعتراض به رای به شکل واخواهی نیز برای آرایی که به شکل غیابی صادر شده وجود دارد.

 

 

آیا تجدید نظر خواهی همان اعتراض به رای دادگاه است؟ 

تجدید نظر خواهی یکی از انواع روش های اعتراض به رای دادگاه است؛ به رای دادگاه در مراحل مختلف می توان اعتراض کرد، که یکی از مراحل آن تجدید نظر خواهی است و آن زمانی است که رای در دادگاه عمومی صادر شده اما هنوز به قطعیت نرسیده، و هر کدام از طرفین در صورت اقامت در ایران 20 روز از زمان ابلاغ و در صورتی که مقیم خارج از کشور باشند 2 ماه فرصت دارند نسبت به رای در دادگاه اول یا دفتر شعبه اول دادگاه تجدید نظر تسلیم نمایند.

 

 

 

 

نکته: در ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته می توان درباره تجدید نظر خواهی و اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه اطلاعات بیشتری به دست آورد.

 

 

فوری ترین راه اعتراض به رای دادگاه

مسائل حقوقی که برای افراد به وجود می آید متنوع بوده و اعتراض به رای دادگاه درباره هر کدام از پرونده های دادگاه تخصص مربوط به خود را می طلبد؛ مشاوره ارزان با وکیل برای افراد این فرصت را به وجود می آورد که بتوانند درباره نحوه اعتراض اطلاعات لازم را به دست بیاورند. در تماس با وکیل تلفنی روش ها و راهکار های اساسی برای چگونگی اعتراض به رای دادگاه برای افراد شرح داده خواهد شد و به کمک پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان بهترین نتیجه را درباره پرونده حقوقی به دست آورد.

 

 

 

 

instruction of objection to the court

 

 

 

آیا آموزشی که در اعتراض به رای دادگاه داده می شود معتبر است؟ 

سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن وکلای پایه یک دادگستری و خبره در انواع مسائل حقوقی این تضمین را برای افراد به وجود می آورد که اطلاعاتی که در زمینه اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه داده می­ شود از بالاترین سطح کیفی برخوردار است؛ همچنین وکیل تلفنی تلاش کرده با ارائه قیمت های منصفانه این امکان را برای همه ی افراد جامعه به وجود آورد که با صرف هزینه ی اندک بتوانند از روش های قانونی و اصولی برای احقاق حق خود استفاده کنند.

 

 

توجه: اعتراض به رای دادگاه، یکی از مواردی است که در سایت وکیل تلفنی با مشاوره های آنلاین و تلفنی می توان درباره آن کسب اطلاع کرد.

 

 

 

بایدها و نباید های ثبت اعتراض در سامانه ثنا

سامانه ثنا گام مهمی بود که قوه قضاییه در جهت ارائه خدمات الکترونیک برداشت، و به وسیله آن از اتلاف وقت و رفت و آمد های پر هزینه جلوگیری به عمل آمد.

 

این سامانه ارتباط حضوری ضابطین دادگستری را کمتر کرده و آرا دادگاه و ابلاغیه ها به صورت الکترونیک به اطلاع افراد می رسد؛ برای ثبت اعتراض به رای دادگاه با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توان در مهلت مقرر به رای دادگاه اعتراض کرد.

 

توجه (مهم): گذشتن موعد مقرر برای اعتراض، می‌ تواند دردسرهای حقوقی را برای افراد به وجود آورد؛ بنابراین با مراجعه به سایت وکیل تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان زمان را غنیمت شمرد.

 

 

 

 

Things that objects or objections to the court

 

 

 

عواملی که باعث رد شدن اعتراض ما به تصمیم دادگاه می شود

پیش بینی اعتراض به رای دادگاه از جمله حقوقی است که قانونگذار برای افراد در نظر گرفته است، اما برای پذیرفته شدن اعتراض شرایطی در آیین دادرسی کیفری تعیین شده است که افراد باید آن را رعایت کنند؛ به طور مثال، در صورتی که دادخواست ارائه شده ناقص باشد، برای رفع نواقص از طرف دادگاه  اخطار داده و این امر مهلت مشخصی دارد که باید رعایت شود وگرنه رسیدگی به آن از دستور کار دادگاه خارج می شود. 

 

برای اصل تجدید خواهی هم مهلتی تعیین شده که اگر رعایت نشود، می تواند از جمله دلایل رد دادخواست باشد. برای اینکه با چنین مشکلاتی مواجه نشوید با سایت بزرگ وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید و از کارشناسان حقوقی خبره آن مشاوره دریافت کنید.

 

 

استفاده از دوره ی 30 دقیقه ای آموزش اعتراض به رای دادگاه چه مزایایی دارد؟ 

اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه اصول و قواعد مخصوص به خود را دارد، و از جزئیات زیادی برخوردار است که رعایت نکردن هر کدام از آن ها می تواند موجب رد دادخواست و پیچیدگی بیشتر در مسیر رسیدگی به پرونده شود.

 

استفاده از دوره ی 39 دقیقه ای آموزش اعتراض به رای این مزیت را دارد که اطلاعات دقیق حقوقی در اختیار افراد قرار داده می­ شود، و از اتلاف وقت، انرژی و هزینه افراد جلوگیری می­ کند؛ چه بسا با گذشتن مهلت در برخی از موضوعات حقوقی آسیب های مالی و جانی جبران ناپذیری وارد شود. در سایت وکیل تلفنی برای تمام امور حقوقی چاره اندیشی شده و فقط کافیست که با کارشناسان حقوقی سایت ارتباط تلفنی، آنلاین و یا حضوری برقرار کنید.

 

 

مزایا استفاده از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی

با بهره مندی از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی، این توانایی را خواهید داشت که بدون کمک وکیل دادگستری و به بهترین وجه ممکن بتوانید اعتراض خود را نسبت به رای دادگاه در کمترین زمان ممکن انجام دهید. مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی، هزینه های مناسب اخذ مشاوره حقوقی است که با شرایط مطلوبی امکان بهره مندی از چنین خدماتی را خواهید داشت.

 

همچنین می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در وب سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی بهره مند شوید. دریافت مشاوره حقوقی از برترین وکلای ایران را در موسسه حقوقی وکیل تلفنی تجربه نمایید.

 

 

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری

حق الوکاله وکیل

مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی

اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وقت بخیر.شماره تماس که به ثنا وصل بود مسدود بود. من ابلاغیه هارو نمی‌دیدم اصلا نمی‌دونستم که از من شکایت شده که یه روز اومدن باحکم جلب منو بردن بازداشتگاه وبا. معرفی مال. آزاد شدم. پیگیر داستان شدم تازه فهمیدم یه نفر از من شکایت کرده بدون اینکه هیچ سند و مدرکی داشته باشه ادعا کرده. به من ۳۰۰ جفت کفش خارجی فروخته. و چون من اطلاعی از ابلغیه ها نداشتم. می‌ره. قسم میخوره. که. به من کفش داده. ومنو محکوم کرده. منم بعد از اینکه متوجه شدم. واخواهی دادم. که. از قاضی خواستم. که ادعای این آقا دروغه ومنم میخوام قسم بخورم که مالی از این آقا نخریدم. چیه جلسه حضوری برگزار شد من این حرفها و به قاضی گفتم. ولی بازم قاضی. رای به نفع اون صادر کرده. دلیلشو هم گفته چون خواهان. قسم خورده. ..منو محکوم کرده. واجاره ندادن من قسم بخورم از حقم دفاع کنم. خوب من اون زمان اطلاعی نداشتم. که برم از خودم دفاع کنم. مگه میشه یه نفر بدون هیچ سند و مدرکی. بخواد منو محکوم کنه. الان دوباره را به نفع اون صادر شده.و پرونده رو به تجدید نظر استان. دادن اگه من اعتراض دارم. .. الان من باید چیکار کنم. درود بر شما دوست من
سلام. جا دارد از خدمات موسسه وکیل تلفنی و راهنمایی مشاورین حقوقی که با صبر و حوصله و تخصص پاسخگوی ابهامات حقوقی مردم هستند تشکر نمایم.
من از سایتتون مشاوره گرفتم و تنظیم اوراق قضاییم زحمتش با شما بود، نکاتی هست که در رابطه با مشاوره ای که انجام شد باید بگم توی دوراهی بودم اولا مشاوری که معرفی کردین بسیار دقیق و وظیفه شناس بود توی دوراهی بودم و ایشون خییییلی خوب و بادقت راهنمایی کردند از همه مهم تر بسیار خوش برخورد و خبره خدا خیرشون بده از دست اندر کاران موسسه وکیل تلفنی سپاسگزارم
سلام. من با یکی از وکلاتون چندین بار تلفنی صحبت داشتم و مشاوره تلفنی گرفتم. بعد از چندین بار یک بار مستقیم به خودشون تماس گرفتم چون ضروری بود و حدود نیم ساعت صحبت داشتیم بعدش چون خیلی ازشون راضی بودم بهشون گفتم علاوه بر هزینه مشاوره نیم ساعت تلفنی صحبت کردن، میخوام شیرینی جداگانه ای خدمتتون بدم به کارت خودتون بریزم. ایشون به من گفتند به همون کارت موسسه واریز بفرمایید من راحت ترم. واقعا از این وجدان کاری خوشم اومد و به نظرم کسی که انقدر باوجدانه قطعا وکیل خوبیه بدون شک. به امید اینکه هممون در کارمون وجدان رو زیر پا نذاریم. واقعا وکیلتون درس بزرگی به من داد
وقت بخیر از بابت مقالات و اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قرار میدهید بسیار سپاس گزارم. خدمات موسسه وکیل تلفنی آن هم در دوران کرونا که انجام امور به صورت مجازی و بر بستر فضای مجازی بسیار شایسته و قابل تقدیره. بنده در تماسی که برای حل یک مشکل با متخصصین مجموعه داشتم از نحوه برخورد و پاسخگویی بسیار رضایت داشتم. باتشکر از مدیر عامل مدسسه آقای توکلی
نوشتن اعتراض به رای دادگاه در مدت زمان داده شده ی دادگاه یکی از مهمترین مواردی است که افراد می توانند نسبت به رای واکنش نشان دهند بنابر این اعتراض نامه را اگر یک کارشناس بنویسد موفق تر خواهیم بود چون فوت و فن ان را بهتر می داند پس بیایید به وکلای سایت وکیل تلفنی اعتماد کنیم و تنظیم نوشته ی حقوقی خود را به انها بسپاریم
بسیار خوب
درود در پاسخ به کامنت سوم هزینه های نگارش دادخواست تجدیدنظر بسیار ناچی ند و بله در فرم تجدیدنظر خواهی و تایپ شده خدمت شما ارسال میشه با سازمان در خصوص استعلام قیمت نسبت ب پرونده خودتان تماس بگیرید
با سلام خدمت عزیزان.اعتراض به آرای دادگاه ها و محاکم یکی از حساس ترین مراحل پروسه قضایی است چرا که ممکن است سرنوشت آرا را تغییر دهد البته بعضا دیده شده که اگر اعتراضی بدون استدلال و به صورت سطحی تنظیم گردد و قاضی را قانع نکند که لاید رای نقض شود همان رای در تجدزد نظر هم تائید شده است پس باید قبل از هر اعتراضی با خبره آن موضوع مشورت کرد و بعد اعتراض نمود.موفق باشی.مسیح آقاداودی
اعتراض به رای دادگاه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اینکه رای صادره حضوری است یا غیابی باعث می شود مراحل دادرسی و همچین مرجع رسیدگی متفاوت باشد بنابراین برای اعتراض به رای با توجه به نوع رای صادره فرد بهتر است از وکیل دادگستری جهت اعتراض استفاده کند چرا که این امر پیچیدگی ها و ظرافت های خاص خود را دارد به عنوان یکی از وکلای موسسه در خدمت کاربران هستم جمشیدی کد ۳۰۴۷۴
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود قبل از اينكه بخواهيد اقدام به اعتراض و تجديدنظر خواهي تحت عناوين مختلف داشته باشيد حتما با وكيل متخصص امر مشورت نماييد كه آيا راي مصدور قابليت تجديدنظرخواهي يا واخواهي و يا فرجام خواهي را دارا هست يا خير!!؟؟ براي بهبود فرايند حقوقي خود وكيل تل را به شما پيشنهاد ميكنم موفق باشيد
سلام. از سایت وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی گرفتم خیلی راضی بودم. ممنون از تیم خوبتون
برای اینکه اعتراض به رای را شما برای من انجام بدین چقئدر هزینه داره ؟ ایا اعتراض نامه به صورت تایپ شده ارسال میکنین
سلام من با خانم دکتر جاویدانی مشاوره تلفنی داشتم حتی بیشتر از تایم مقرر با من صحبت کردند و بنده را راهنمایی کردند بسیار فرد باحوصله و دانایی بودند سپاس از تیم خوب وکیل تلفنی
با تشکر از وبسایت عالیتان که تحت همه شرایط و همه روزه به درخواست مراجعه کنندگان رسیدگی میکنند

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی