پیگیری پرونده حقوقی، پیچ و خم های بسیاری دارد؛ چه بسا افراد برای احقاق حق به دادگاه مراجعه کنند، اما با در بسته مواجه شوند و در همان دادگاه حکم مخالف خواسته خود را دریافت کنند؛ در این صورت امکان اعتراض به چنین آرایی در قانون پیش بینی شده است و به نوعی حق طرفین دعوا است.. روش های مختلفی برای آن که بتوان به رای دادگاه اعتراض نمود که از جمله آنها می توان به تجدیدنظرخواهی، فرجام خواهی، واخواهی و ... اشاره نمود. با بهره مندی از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی می توانید در کمترین زمان ممکن اقدام به اعتراض به رای دادگاه نمایید. از این رو در ادامه این مطلب، شما آموزش خواهید دید که چگونه این کار را انجام دهید.
زمانی که شکایت حقوقی یا کیفری در دادگاه مطرح می شود، بعد از آنکه مراحل قانونی و روال دادرسی پرونده انجام شد، دادگاه اقدام به صدور رای می کند. رسیدگی به دعاوی قضایی ابتدا در مراجع بدوی صورت می گیرد و در صورتی که طرفین اعتراضی به آرای دادگاه داشته باشند، در مراجع تجدید نظر به آن رسیدگی خواهد شد. در قانون، حق اعتراض به احکام دادگاه ها برای اصحاب دعوا پیش بینی شده است و با در نظر گرفتن مقررات اعتراض به رای، طرفین دعوا امکان اعتراض نمودن به حکم دادگاه را دارند.
حکمی که از طرف مراجع بدوی صادر می شود، ممکن است به دلایلی از سوی هر کدام از طرفین دعوا مورد اعتراض قرار گیرد. به بیان دیگر، احکام صادره از دادگاه در حالت کلی، هیچگونه قطعیتی ندارند و طرفین می توانند در مهلت قانونی اعتراض خود را نسبت به حکم دادگاه اعلام نمایند. دعاوی بسیاری در مراجع قضایی مطرح شده اند که سرنوشت آنها با اعتزاض اصحاب دعوا تغییر پیدا کرده اند. زمنی که اعتراضی نسبت رای دادگاه انجام می شود، پرونده مربوطه مجددا در مراجع تجدید نظر مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که حکم صادره برخلاف قوانین باشد، دادگاه های تجدید نظر رای دادگاه بدوی را رد نموده و حکم جدیدی را در این زمینه صادر می کنند.
روش های رایج اعتراض به احکام مراجع قضایی شامل تجدید نظر خواهی، واخواهی، فرجام خواهی است. هر کدام از این روش های اعتراض، مقررات و شرایط خاص خود را دارند که شیوه رسیدگی آنها در قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری مورد بررسی قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که شیوه اعتراض به احکام دعاوی حقوقی و کیفری یکسان نیست و هر کدام به شیوه های مشخصی انجام می شود. برای آشنایی با نحوه اعتراض به رای دادگاه و مقررات مربوطه، از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
رسیدگی به درخواست های حقوقی و یا کیفری در مراجع قضایی، در دادگاه های بدوی و تجدید نظر صورت می گیرد. آرای صادره از دادگاه های بدوی در حالت کلی جنبه قطعی و لازم الاجرا ندارند و در این صورت طرفین می توانند در مهلت قانونی هر کدام از روش های اعتراض، اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.
راه های اعتراض به احکام دادگاه ها را بر اساس این که حکم قطعیت یافته و یا هنوز به مرحله قطعی نرسیده است، تقسبم بندی می شوند. در این صورت این که هنوز حکمی قطعی نشده و یا به مرحله قطعی رسیده است، نحوه اعتراض قانونی آنها متفاوت است. از این رو در ادامه به روش های رایجی که اصحاب دعوا از طریق آن می توانند اعتراض خود را نسبت به احکام دادگاه اعلام کنند، می پردازیم.
اعتراض به آرای مراجع قضایی را می توان حق قانونی اصحاب دعوا در نظر گرفت. اگر طرفین دعوا، به حکم دادگاه معترض باشند، باید از طریق روش های درج شده در قانون برای این کار اقدام نمایند. در واقع از هر روش و راهی امکان اعتراض به رای دادگاه وجود ندارد و صرفا می توان از طریق راه هایی که در قانون به منظور اعتراض به احکام دادگاه ها پیش بینی شده است، اقدامات لازم را انجام دهد.
حال ممکن است در این زمینه این سوال مطرح شود که چه روش هایی برای اعتراض به رای دادگاه وجود دارد؟ اعتراض به آرای دادگاه های بدوی یا آرای غیر قطعیت یافته، از روش های زیر انجام می شود:
در خصوص نحوه اعتراض به رای در دادگاه که بعد از انجام بررسی های مجدد، به مرحله قطعیت رسیده باشد، باید گفت که شیوه اعتراض از طریق اعاده دادرسی صورت می گیرد.
یکی از روش های اعتراض به حکم دادگاه که هنوز قطعیت نیافته است، واخواهی می باشد. واخواهی در واقع روشی است که به منظور اعتراض به حکم غیابی صورت می گیرد. دادگاه در صورت وجود شرایط صدور رای غیابی، اقدام به صادر کردن حکم غیابی نماید، در دعاوی حقوقی، خوانده می تواند اعتراض خود را از طریق دادخواست واخواهی انجام دهد.
در مورد این موضوع که شیوه انجام واخواهی چگونه انجام می شود و دادخواست واخواهی به چه نحوی تنظیم می گردد، می توانید از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی نهایت بهره را داشته باشید. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
روش دیگر شیوه اعتراض به رای دادگاه، فرجام خواهی است. ارائه درخواست فرجام خواهی از طریق تنظیم دادخواست به مرجع واجد صلاحیت صورت می گیرد. نحوه فرجام خواهی با سایر روش های اعتراض به حکم دادگاه ها متفاوت است و از این رو به شما پیشنهاد می کنیم که از مشاوره های حقوقی وکیل تلفنی که به صورت شبانه روزی انجام می شود، استفاده کنید.
بسیاری از افراد هستند که از سر ناآگاهی از فضای حقوقی و شرایط رسیدگی به پرونده های قضایی، بدون کمک گرفتن از وکیل وارد جریان دادرسی می شوند و در بیشتر مواقع با شکست روبرو شده، و برای اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه به دنبال راه چاره می گردند.
این افراد بعد از هدر دادن وقت، انرژی و هزینه های زیاد به این نتیجه می رسند که حضور وکیل 24 ساعته در هنگام رسیدگی به پرونده حقوقی در قوه قضائیه چقدر ضرورت دارد؛ بنابراین اگر شما از جمله کسانی هستند که در مرحله اول دادگاه وکیل اختیار نکرده اید برای اعتراض به رای دادگاه حتما از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با یک کارشناس خبره ارتباط برقرار کنید.
برخی افراد چنین تصور می کنند که در مرحله اول رسیدگی در دادگاه عمومی نیاز به همراهی وکیل نیست و در صورتی که با رای مخالف روبرو شدند با کمک وکیل نسبت به آن اعتراض خواهند کرد؛ اما این افراد باید بدانند که وکیل متخصص و مسلط به قواعد حقوقی در تمام مراحل برگ برنده ای در دست دارد و راه هایی در قانون برای اعتراض کردن قرار داده شده، که اگر از وکیل آنلاین کمک گرفته شود این روش ها را به افراد آموزش می دهد.
در مشاوره حقوقی آنلاین می توان از انواع روش ها اطلاعات لازم را به دست آورد، اما به طور کلی در مرحله اول ساز و کار تجدید نظر خواهی برای هر دو طرف دعوا در در نظر گرفته شده است، تا طی مهلت مشخص در مرجع صالح اعتراض خود را تسلیم کنند؛ در همین مرحله اعتراض به رای به شکل واخواهی نیز برای آرایی که به شکل غیابی صادر شده وجود دارد.
تجدید نظر خواهی یکی از انواع روش های اعتراض به رای دادگاه است؛ به رای دادگاه در مراحل مختلف می توان اعتراض کرد، که یکی از مراحل آن تجدید نظر خواهی است و آن زمانی است که رای در دادگاه عمومی صادر شده اما هنوز به قطعیت نرسیده، و هر کدام از طرفین در صورت اقامت در ایران 20 روز از زمان ابلاغ و در صورتی که مقیم خارج از کشور باشند 2 ماه فرصت دارند نسبت به رای در دادگاه اول یا دفتر شعبه اول دادگاه تجدید نظر تسلیم نمایند.
نکته: در ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته می توان درباره تجدید نظر خواهی و اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه اطلاعات بیشتری به دست آورد.
مسائل حقوقی که برای افراد به وجود می آید متنوع بوده و اعتراض به رای دادگاه درباره هر کدام از پرونده های دادگاه تخصص مربوط به خود را می طلبد؛ مشاوره ارزان با وکیل برای افراد این فرصت را به وجود می آورد که بتوانند درباره نحوه اعتراض اطلاعات لازم را به دست بیاورند. در تماس با وکیل تلفنی روش ها و راهکار های اساسی برای چگونگی اعتراض به رای دادگاه برای افراد شرح داده خواهد شد و به کمک پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان بهترین نتیجه را درباره پرونده حقوقی به دست آورد.
سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن وکلای پایه یک دادگستری و خبره در انواع مسائل حقوقی این تضمین را برای افراد به وجود می آورد که اطلاعاتی که در زمینه اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه داده می شود از بالاترین سطح کیفی برخوردار است؛ همچنین وکیل تلفنی تلاش کرده با ارائه قیمت های منصفانه این امکان را برای همه ی افراد جامعه به وجود آورد که با صرف هزینه ی اندک بتوانند از روش های قانونی و اصولی برای احقاق حق خود استفاده کنند.
توجه: اعتراض به رای دادگاه، یکی از مواردی است که در سایت وکیل تلفنی با مشاوره های آنلاین و تلفنی می توان درباره آن کسب اطلاع کرد.
سامانه ثنا گام مهمی بود که قوه قضاییه در جهت ارائه خدمات الکترونیک برداشت، و به وسیله آن از اتلاف وقت و رفت و آمد های پر هزینه جلوگیری به عمل آمد.
این سامانه ارتباط حضوری ضابطین دادگستری را کمتر کرده و آرا دادگاه و ابلاغیه ها به صورت الکترونیک به اطلاع افراد می رسد؛ برای ثبت اعتراض به رای دادگاه با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توان در مهلت مقرر به رای دادگاه اعتراض کرد.
توجه (مهم): گذشتن موعد مقرر برای اعتراض، می تواند دردسرهای حقوقی را برای افراد به وجود آورد؛ بنابراین با مراجعه به سایت وکیل تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان زمان را غنیمت شمرد.
پیش بینی اعتراض به رای دادگاه از جمله حقوقی است که قانونگذار برای افراد در نظر گرفته است، اما برای پذیرفته شدن اعتراض شرایطی در آیین دادرسی کیفری تعیین شده است که افراد باید آن را رعایت کنند؛ به طور مثال، در صورتی که دادخواست ارائه شده ناقص باشد، برای رفع نواقص از طرف دادگاه اخطار داده و این امر مهلت مشخصی دارد که باید رعایت شود وگرنه رسیدگی به آن از دستور کار دادگاه خارج می شود.
برای اصل تجدید خواهی هم مهلتی تعیین شده که اگر رعایت نشود، می تواند از جمله دلایل رد دادخواست باشد. برای اینکه با چنین مشکلاتی مواجه نشوید با سایت بزرگ وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید و از کارشناسان حقوقی خبره آن مشاوره دریافت کنید.
اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه اصول و قواعد مخصوص به خود را دارد، و از جزئیات زیادی برخوردار است که رعایت نکردن هر کدام از آن ها می تواند موجب رد دادخواست و پیچیدگی بیشتر در مسیر رسیدگی به پرونده شود.
استفاده از دوره ی 39 دقیقه ای آموزش اعتراض به رای این مزیت را دارد که اطلاعات دقیق حقوقی در اختیار افراد قرار داده می شود، و از اتلاف وقت، انرژی و هزینه افراد جلوگیری می کند؛ چه بسا با گذشتن مهلت در برخی از موضوعات حقوقی آسیب های مالی و جانی جبران ناپذیری وارد شود. در سایت وکیل تلفنی برای تمام امور حقوقی چاره اندیشی شده و فقط کافیست که با کارشناسان حقوقی سایت ارتباط تلفنی، آنلاین و یا حضوری برقرار کنید.
با بهره مندی از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی، این توانایی را خواهید داشت که بدون کمک وکیل دادگستری و به بهترین وجه ممکن بتوانید اعتراض خود را نسبت به رای دادگاه در کمترین زمان ممکن انجام دهید. مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی، هزینه های مناسب اخذ مشاوره حقوقی است که با شرایط مطلوبی امکان بهره مندی از چنین خدماتی را خواهید داشت.
همچنین می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در وب سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی بهره مند شوید. دریافت مشاوره حقوقی از برترین وکلای ایران را در موسسه حقوقی وکیل تلفنی تجربه نمایید.