در ابتدا با تعریف خلاصه ای از مضاربه و شرایط آن، شما را با این عقد آشنا نماییم؛ سپس برای مشاوره حقوقی عقد مضاربه، وکیل امور مضاربه فوری و 24 ساعته را به شما معرفی نمائیم؛ از اینکه ما را در مطالعه این مقاله همراهی می کنید، سپاسگذاریم.
انعقاد آنلاین عقد مضاربه به صورت 24 ساعته ارزان و تضمینی
در ابتدای مشاوره حقوقی عقد مضاربه، قبل از اینکه وارد مسائل پیچیده حقوقی شویم باید بگوییم که تعریف ساده و راحت مضاربه، همان جمله معروف (( پول از من کار از تو )) می باشد؛ اما نه هر کاری، این کار باید در چارچوب قوانین حقوقی و شرعی مضاربه باشد که در ذیل، جهت ورود به مبحث مشاوره حقوقی عقد مضاربه به صورت مقدماتی به این قوانین خواهییم پرداخت.
تعریف عقد مضاربه در ماده 546 قانون مدنی چنین آمده است:
مضاربه عقدی است که به موجب آن، یکی از متعاملین سرمایه گذاری می کند؛ با قید اینکه طرف دیگر با آن تجارت کرده و در سود آن شریک باشند... .
توضیح: تعریف فوق بدین معناست که شما به شخص الف مبلغی را می دهید تا با آن تجارت کند و هر مقدار که از طریق آن مبلغ سود بدست آورد در سود آن با شما شریک باشد.
در ادامه ماده 546 قانون مدنی تعریفی از افراد دخیل در عقد مضاربه آمده است؛ این ماده بیان می دارد که (...صاحب سرمایه مالک و عامل مضارب نامیده می شود)؛ یعنی شخص الف که شما به او مبلغی را برای مضاربه داده اید، مضارب نام می گیرد و شما مالک می شوید، چون صاحب سرمایه هستید.
در مشاوره حقوقی عقد مضاربه فرقی نمی کند که شما مالک هستید یا مضارب، شما به راحتی می توانید با تماس فوری به وکیل عقد مضارب، مشاوره حقوقی عقد مضاربه آنلاین و تلفنی فوری را دریافت نمایید.
بررسی آنلاین و 24 ساعته حکم مضاربه شما
هر چند مشاوره حقوقی عقد مضاربه، از جنبه حقوقی قضیه نگاه می کند؛ اما حقوق ایران برگرفته از شرع می باشد و نگاه به قواعد شرعی در مشاوره حقوقی عقد مضاربه قطعاً حائز اهمیت می باشد.
از نظر شرعی مضاربه نه تنها مشکل ندارد؛ بلکه در روایات اسلامی به آن توصیه هم شده است؛ اما با ذکر نکاتی و شرایطی که مهمترین آن ها در زیر بیان گردیده است:
نکته (مهم): قرض گرفتن و بعد سود آن را پرداختن، مضاربه محسوب نمی شود، بلکه قرض ربوی می باشد؛ حتما باید بین مالک و عامل، در قرارداد ذکر شود که جهت مضاربه این مبلغ به عامل، داده می شود.
در عقد مضاربه، اگر مضارب دچار ضرر و زیان شده باشد، جبران آن بر عهده مالک سرمایه خواهد بود؛ حتی اگر شرط شده باشد که مضارب ضامن ضرر و زیان است، براساس ماده 558 قانون مدنی این شرط باطل است.
ماده 558 بیان می دارد که:
- اگر شرط شود که مضارب، ضامن سرمایه خواهد بود و یا خسارات حاصله از تجارت متوجه مالک نخواهد شد، عقد باطل است؛ مگر اینکه به طور لزوم شرط شده باشد که مضارب از مال خود به مقدار خسارت یا تلف مجاناً به مالک، تملیک کند.
با این حال فقط در یک صورت مضارب ضامن خسارت وارده به سرمایه است؛ مجدداً در ماده 556 آمده است که:
- مضارب در حکم امانت دار است و ضامن مال مضاربه نمی شود؛ مگر در صورت تفریط یا تعدی؛ یعنی اگر مضارب در سرمایه گذاری عملی انجام دهد که از نظر عرف تجاری عمل درستی نباشد، ضامن جبران سرمایه خواهد بود و باید آن را پرداخت نماید
نوشتن قرارداد مضاربه ویژه و تضمینی 24 ساعته
از جمله مواردی که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه به آن توجه می شود، از قرار ذیل می باشد:
طبق ماده 551 قانون مدنی، عقد مضاربه به یکی از علل ذیل منفسخ می شود:
- در صورت موت یا جنون یا سفه احد طرفین. یعنی اگر یکی از طرفین فوت نماید یا از نظر عقلی دچار مشکل گردد.
- در صورت تلف شدن تمام سرمایه و ربح. ربح به معنای سود می باشد و منظور قانونگذار در این بند این می باشد که تمام مبلغ سرمایه و تمام سود آن از بین برود.
- در صورت عدم امکان تجارتی که منظور طرفین بوده. اگر طرفین قرار بوده است که در زمینه ی خاصی تجارت کنند و شرایط آن طور که باید پیش نرفته باشد؛ به گونه ای که نتوانند در آن مورد تجارت نمایند، عقد مضاربه آنان باطل است. تمامی موارد فسخ عقد مضاربه که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه بیان شده و همین چهار مورد می باشد.
تماس فوری با وکیل عقود مضاربه آنلاین و 24 ساعته
ایجاد شدن وصف امانت در عقد مضاربه، یکی از احکام مهم این عقد محسوب می شود که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه به آن بسیار توجه می شود.
وصف (امانت داری) باعث شده است که مضارب فقط امین سرمایه ترقی شود، نه ضامن آن؛ با این شرح می توان گفت که به چه علت و دلیل ماده 558 قانون مدنی، شرط ضامن بودن مضارب و جبران خسارت سرمایه توسط مضارب را نپذیرفته است.
نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته |
تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا) |