موسسه وکیل تلفنی

  • علیرضا مداح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۰:۱۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۷
  • سمیرا مرادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۵۹:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طاووس صلواةچی طاووس صلواةچی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۵۷:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طاووس صلواةچی طاووس صلواةچی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۵۳:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
  • طیبه اکبری طیبه اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۱۰:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۵
  • طیبه اکبری طیبه اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۱۰:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۵
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عقد مضاربه

مشاوره حقوقی عقد مضاربه

در ابتدا با تعریف خلاصه ای از مضاربه و شرایط آن، شما را با این عقد آشنا نماییم؛ سپس برای مشاوره حقوقی عقد مضاربه، وکیل امور مضاربه فوری و 24 ساعته را به شما معرفی نمائیم؛ از اینکه ما را در مطالعه این مقاله همراهی می کنید، سپاسگذاریم.

 

 

 

 

عقد مضاربه چیست؟

 

limited partnership contract concept

انعقاد آنلاین عقد مضاربه به صورت 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

در ابتدای مشاوره حقوقی عقد مضاربه، قبل از اینکه وارد مسائل پیچیده حقوقی شویم باید بگوییم که تعریف ساده و راحت مضاربه، همان جمله معروف (( پول از من کار از تو )) می باشد؛ اما نه هر کاری، این کار باید در چارچوب قوانین حقوقی و شرعی مضاربه باشد که در ذیل، جهت ورود به مبحث مشاوره حقوقی عقد مضاربه به صورت مقدماتی به این قوانین خواهییم پرداخت.

 

تعریف عقد مضاربه در ماده 546 قانون مدنی چنین آمده است:

  • مضاربه عقدی است که به موجب آن، یکی از متعاملین سرمایه گذاری می کند؛ با قید اینکه طرف دیگر با آن تجارت کرده و در سود آن شریک ‌باشند... .

  • توضیح: تعریف فوق بدین معناست که شما به شخص الف مبلغی را می دهید تا با آن تجارت کند و هر مقدار که از طریق آن مبلغ سود بدست آورد در سود آن با شما شریک باشد.

 

مضارب کیست؟

در ادامه ماده 546 قانون مدنی تعریفی از افراد دخیل در عقد مضاربه آمده است؛ این ماده بیان می دارد که (...صاحب سرمایه مالک و عامل مضارب نامیده می شود)؛  یعنی شخص الف که شما به او مبلغی را برای مضاربه داده اید، مضارب نام می گیرد و شما مالک می شوید، چون صاحب سرمایه هستید.

در مشاوره حقوقی عقد مضاربه فرقی نمی کند که شما مالک هستید یا مضارب، شما به راحتی می توانید با تماس فوری به وکیل عقد مضارب، مشاوره حقوقی عقد مضاربه آنلاین و تلفنی فوری را دریافت نمایید.

 

حکم مضاربه چیست؟

 

limited partnership law

بررسی آنلاین و 24 ساعته حکم مضاربه شما

 

هر چند مشاوره حقوقی عقد مضاربه، از جنبه حقوقی قضیه نگاه می کند؛ اما حقوق ایران برگرفته از شرع می باشد و نگاه به قواعد شرعی در مشاوره حقوقی عقد مضاربه قطعاً حائز اهمیت می باشد.

از نظر شرعی مضاربه نه تنها مشکل ندارد؛ بلکه در روایات اسلامی به آن توصیه هم شده است؛ اما با ذکر نکاتی و شرایطی که مهمترین آن ها در زیر بیان گردیده است:

  1. به عنوان مثال مضاربه باید با پول رایج، طلا یا نقره باشد و نباید با کالا انجام شود.

 

  1. همچنین، مبلغ در خرید و فروش می باشد؛ مانند خرید و فروش منزل یا اتومبیل و... .

 

  1. اگر مضارب یا همان عامل در امر خرید و فروش قصد تجارت نداشته باشد، باید به نسبت کاری که می خواهد انجام دهد عقد دیگری مانند جعاله و... منعقد کند.

 

نکته (مهم): قرض گرفتن و بعد سود آن را پرداختن، مضاربه محسوب نمی شود، بلکه قرض ربوی می باشد؛ حتما باید بین مالک و عامل، در قرارداد ذکر شود که جهت مضاربه این مبلغ به عامل، داده می شود.

 

ضرر در مضاربه بر عهده کیست؟

در عقد مضاربه، اگر مضارب دچار ضرر و زیان شده باشد، جبران آن بر عهده مالک سرمایه خواهد بود؛  حتی اگر شرط شده باشد که مضارب ضامن ضرر و زیان است، براساس ماده 558 قانون مدنی این شرط باطل است.

 ماده 558  بیان می دارد که:

  • اگر شرط شود که مضارب، ضامن سرمایه خواهد بود و یا خسارات حاصله از تجارت متوجه مالک نخواهد شد، عقد باطل است؛ مگر اینکه به طور لزوم شرط شده باشد که مضارب از مال خود به مقدار خسارت یا تلف مجاناً به مالک، تملیک کند.

 

با این حال فقط در یک صورت مضارب ضامن خسارت وارده به سرمایه است؛ مجدداً در ماده 556 آمده است که:

  • مضارب در حکم امانت دار است و ضامن مال مضاربه نمی شود؛ مگر در صورت تفریط یا تعدی؛ یعنی اگر مضارب در سرمایه گذاری عملی انجام دهد که از نظر عرف تجاری عمل درستی نباشد، ضامن جبران سرمایه خواهد بود و باید آن را پرداخت نماید

 

ویژگی های عقد مضاربه چیست؟

 

attributes of limited partnership contract

نوشتن قرارداد مضاربه ویژه و تضمینی 24 ساعته

 

از جمله مواردی که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه به آن توجه می شود، از قرار ذیل می باشد:

  1. مضاربه یک عقد جایز می باشد و هر کدام از طرفین می توانند آن را فسخ نمایند.

 

  1. مضاربه نوعی عقد رضایی است؛ یعنی طرفین با رضایت خود این عقد را منعقد می نمایند و نمی شود یکی از طرفین را مجبور به انعقاد این عقد نمود.

 

  1. همانطور که در مطالب فوق بیان شد، سرمایه باید وجه نقد باشد و همچنان معین باشد؛ این بدین معناست که نمی شود با کالا یا با سرمایه ای غیر معین، مضاربه انجام داد.

 

  1. در عقد مضاربه موارد عمومی عقود از جمله اهلیت داشتن طرفین و مشروعیت جهت معامله باید باشد.

 

در چه صورتی عقد مضاربه فسخ می شود؟

طبق ماده 551 قانون مدنی، عقد مضاربه به یکی از علل ذیل منفسخ می شود:

  • در صورت موت یا جنون یا سفه احد طرفین. یعنی اگر یکی از طرفین فوت نماید یا از نظر عقلی دچار مشکل گردد.

 

 

  • در صورت تلف شدن تمام سرمایه و ربح. ربح به معنای سود می باشد و منظور قانونگذار در این بند این می باشد که تمام مبلغ سرمایه و تمام سود آن از بین برود.

 

  • در صورت عدم امکان تجارتی که منظور طرفین بوده. اگر طرفین قرار بوده است که در زمینه ی خاصی تجارت کنند و شرایط آن طور که باید پیش نرفته باشد؛ به گونه ای که نتوانند در آن مورد تجارت نمایند، عقد مضاربه آنان باطل است. تمامی موارد فسخ عقد مضاربه که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه بیان شده و همین چهار مورد می باشد.

 

شرط ضامن بودن مضارب در عقد مضاربه چیست؟

 

being the guarantee for contract

تماس فوری با وکیل عقود مضاربه آنلاین و 24 ساعته

 

ایجاد شدن وصف امانت در عقد مضاربه، یکی از احکام مهم این عقد محسوب می شود که در مشاوره حقوقی عقد مضاربه به آن بسیار توجه می شود.

وصف (امانت داری) باعث شده است که مضارب فقط امین سرمایه ترقی شود، نه ضامن آن؛ با این شرح می توان گفت که به چه علت و دلیل ماده  558 قانون مدنی، شرط ضامن بودن مضارب و جبران خسارت سرمایه توسط مضارب را نپذیرفته است.

 

مشاوره حقوقی عقد ضمان

نگارش فوری و 24 ساعته عقد کفالت

عقد حواله و انعقاد فوری آن

توضیح عقد جعاله به زمان عامیانه

حقوق الزامی در خصوص تمامی قراردادها

آژانس قرارداد 24 ساعته

وکیل راهنمای نگارش قرارداد

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام خسته نباشید ... مضاربه از جمله عقود بانام و معین در قانون مدنی است ... عقد و قراردادى که بین دو نفر منعقد و بر قرار مى‏شود، به این صورت که شخصى مالى را به دیگرى بدهد تا با آن تجارت و معامله کند و سود حاصله تقسیم می شود بین هر دو به نسبتى که قرار می‏گذارند، و مالک نام دارد کسى که سرمایه را مى‏دهد و دیگرى که تجارت و خرید و فروش را انجام مى‏دهد عامل نام دارد.
عقد مضاربه یکی از عقود جایز می باشد که با فوت یا حجر یا سفه هریک از طرفین عقد منفسخ می گردد.همچنین این نوع عقد مقتضیات دیگری نیز دارد که صرفا با گرفتن مشاوره از یک وکیل مجرب در حوزه قراردادها می توانید با خیال راحت به انعقاد قرارداد بپردازید پس قبل از هرگونه انعقاد قرارداد با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید.
با سلام و عرض ادب،مضاربه عقدی است که به موجب آن، یکی از متعاملین سرمایه گذاری می کند؛ با قید اینکه طرف دیگر با آن تجارت کرده و در سود آن شریک ‌باشند.تعریف فوق بدین معناست که شما به شخص الف مبلغی را می دهید تا با آن تجارت کند و هر مقدار که از طریق آن مبلغ سود بدست آورد در سود آن با شما شریک باشد.جهت اطلاعات بیشتر با وکلای موسسه تماس حاصل فرمایید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .عقد مضاربه هنگامی صورت می گیرد که شما برای انجام برخی از امورات مختلف، به شخصی پول می دهد تا برای شما کار را انجام دهد؛ به نحوی می توان نام پیمانکاری را نیز بر روی آن گذاشت؛ اما هر نامی که به آن می دهید باید بدانید که اگر این قرارداد را به درستی نگارش ننمایید و مفاد کاملی را متناسب با شرایط طرفین ذکر ننمایید؛ در آینده حتماً با دعاوی حقوقی مواجه خواهید شد؛ فلذا بهتر است این امر را با صرف هزینه ای اندک به وکیل متخصص امر، بسپارید؛ البته می توانید وکیل خودتان باشید و در نگارش قرارداد مضاربه، تنها از وکلای ما مشاوره دریافت نمایید
سلام عقد مضاربه یکی از عقود معین در قانون مدنی است که از عقود لازم،رضایی است بدین صورت که طرفی بنام مضارب سرمایه خود رابصورت وجه نقد در اختیار طرفی بنام عامل قرار میدهد تا با آن تجارت کند و در سود آن شریک باشند
قانون مدنی مواد 546 تا 560 خود را در فصلی تحت عنوان مضاربه ، به بیان تعریف این عقد ، ویژگی ها و مسائل مربوط به آن اختصاص داده است . بر اساس ماده 546 قانون مدنی : " مضاربه عقدی است که به موجب آن احد متعاملین سرمایه می دهد با قید اینکه طرف دیگر با آن تجارت کرده و در سود آن شریک ‌باشند صاحب سرمایه مالک و عامل مضارب نامیده می شود . " این ماده در تعریف مضاربه بیان می کند که عقد مضاربه عقدی است که در آن یکی از طرفین سرمایه ای را در اختیار دیگری می گذارد و قید میکند که طرف دیگر با آن تجارت کند و سود را با یکدیگر شریک شوند . در حقیقت عامل ، که مضارب نامیده می شود ، سهم سرمایه خود را با کار خود می پردازد . اگر تجارت خاصی بین طرفین عقد مضاربه شرط نشده باشد ، عامل می تواند هر نوع تجارتی که خواست انجام دهد . این موضوع به این شکل در ماده 553 قانون مدنی بیان شده است : " در صورتی که مضاربه مطلق باشد یعنی تجارت خاصی شرط نشده باشد عامل میتواند هر قسم تجارتی را که صلاح بداند بنماید ولی ‌در طرز تجارت باید متعارف را رعایت كند ویژگی ها و شرایط مضاربه مضاربه همانند دیگر عقود معین ویژگی هایی دارد که قانون گذار آن ها را بیان کرده است . مهم ترین این ویژگی ها عبارت اند از : نقد بودن : نکته مهم در عقد مضاربه این است که سرمایه باید وجه نقد باشد . این موضوع در ماده 547 قانون مدنی صراحتا بیان شده است . مثلا اگر کسی وسیله کار در اختیار کسی بگذارد تا با آن کار کند و سود را شریک شوند ، عقد مضاربه محقق نشده است . بر اساس رای وحدت رویه دیوان عالی کشور ، پول های خارجی نیز وجه نقد محسوب می شوند . ممکن است در حالتی مالک سرمایه طلبی از طرف دیگر داشته باشد و بگوید به جای این که بدهی خود را پرداخت کنی ، با آن پول تجارت کن و سود را شریک شو . لازم به ذکر است که این کار ، یعنی قرار دادن دین بر ذمه به جای سرمایه ، ممکن نیست . جایز بودن : مضاربه عقدی جایز است . ماده 550 قانون مدنی آن را بیان کرده است . البته برخی معتقدند می توان به وسیله شرط ضمن عقدی ، حق بر هم زدن عقد را از دو طرف گرفت . لزوم تعیین سهم مالک و مضارب : سهم مالک و مضارب از سود تجارت مشخص باشد . این مشخص بودن به این معنا است که باید به صورت درصد و یا کسری از کل سود بیان شود . مثلا گفته شود که 60 درصد سود به مالک تعلق دارد و یا ربع سود سهم مضارب است . این موضوع در ماده 548 اینطور بیان شده است : " حصه هریک از مالک و مضارب در منافع باید جزء مشاع از کل ، از قبیل ربع یا ثلث و غیره باشد . " بر اساس این ماده اگر در قرارداد مضاربه بیان شود که تمام سود برای مالک است ، آن عقد مضاربه نیست . این موضوع در جایی که سود یکی از آنها ثابت باشد هم صادق است ، مثلا بگویند 50 میلیون تومان سود برای مضارب و ما بقی برای مالک باشد البته اگر عرف سکوت را جور دیگری تعبیر کرد ایرادی ندارد مثلا در جایی که سهم طرفین تعیین نشود در عرف آن را به طور مساوی تقسیم کنند . ماده 557 راه حل این اتفاق را شرح داده است : " اگر کسی مالی برای تجارت بدهد و قرار گذارد که تمام منافع مال مالک باشد در این صورت معامله مضاربه محسوب نمی شود و عامل ‌مستحق اجرت‌ المثل خواهد بود مگر اینکه معلوم شود که عامل عمل را تبرعا انجام داده است . " قانون مدنی راه حل این موضوع را در مضاربه نبودن عقد و پرداخت اجرت المثل به عامل دانسته است . اما اگر مشخص شد عامل به صورت مجانی کار خود را انجام داده اجرت المثل تعلق نمی گیرد .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی