موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

كاربرد اظهارنامه

اظهار نامه چیست؟

اظهارنامه نوشته ای است که مطابق مقررات قانونی تنظیم می شود و به صراحت ماده ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی از راه های رسمی مطالبه حق به شمار می رود؛ به عبارت دیگر، ارسال اظهارنامه مقدمه ای است برای مطالبه بعضی از حقوق. به وسیله اظهارنامه نه تنها مطالبه رسمی حق امکانپذیر است، بلکه توسط آن می توان آمادگی تسلیم هر چیزی اعم از مال، وجه و سند را به مخاطب اعلام کرد؛ اما نکته مد نظر این است که بدانیم چگونه از این پوأم حقوقی استفاده نماییم، فلذا ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمایید.

 

همه چیز در خصوص یک اظهارنامه با کیفیت

 

a neat and clean declaration

نگارش اظهارنامه ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

در اظهارنامه مشخصات و اقامتگاه اظهارکننده باید ذکر شود .موضوع اظهارنامه، عنوان مطلبی است که در متن اظهارنامه قسمت خلاصه اظهارات شرح داده میشود. دراظهارنامه مشخصات و اقامتگاه مخاظب هم باید قید شود. در قسمت خلاصه اظهارات،آنچه که مورد نطر اظهار کننده است و میخواهد به طرف دیگر ابلاغ کند توضیح می دهد.در قسمت،خلاصه جواب در اظهارنامه مخاطب میتواند به اظهارات فرستنده پاسخ دهد، البته مخاطب در پاسخ دادن به اظهارات اظهارکننده مخیر است که پاسخ اظهار کننده را بدهد یا خیر؟

  • طبق ماده ۱۵۶قانون آیین دادرسی مدنی هر کس میتواند قبل از تقدیم دادخواست حق خود را به وسیله اظهارنامه از دیگری مطالبه کند، مشروط بر اینکه موعد مطالبه رسیده باشد.

 

کاربرد اظهارنامه چیست؟

 

usage of declaration

بررسی لزوم نگارش اظهار نامه برای شما به صورت 24 ساعته

 

به طور کلی هر کس حق دارد اظهاراتی را که معاملات و تعهدات خود با دیگری است و بخواهد به طور رسمی به وی برساند ضمن اظهارنامه به طرف ابلاغ نماید. در قسمت ستون خلاصه اظهارات باید کمال دقت را داشته باشیم چرا که هر مطلبی که قید میکنیم، در نهایت ذیل آن را امضا خواهیم کرد،تحت شرایطی اقرار محسوب میشود و ممکن است در دعوی طرف مقابل از آن علیه خود فرد استفاده کرد.

 

نکته: باید به این نکته توجه داشت که از نسبت دادن جرم به طرف مقابل یا نوشتن اکاذیب خودداری کرد؛ چون ممکن است تحت شرایطی فرد را تحت پیگرد کیفری قرار داد.

 

مخاطب اظهارنامه، الزام و تکلیفی به پاسخ دادن اظهارنامه ندارد و مهلتی هم برای پاسخ مخاطب از سوی قانونگذار تعیین نشده است،اما اگر شما مخاطب اظهارنامه هستید و تمایل به پاسخ دادن به اظهارنامه دارید،توجه داشته باشید که اظهارات شما ممکن است تحت شرایطی به عنوان اقرار در دعوی بر علیه خودتان مورد استفاده قرار گیرد.

بنابراین بهتر است که در هر دو صورت یعنی هم زمانی که ارسال کننده اظهارنامه هستید و هم زمانیکه مخاطب، حتی الامکان پس از مشورت با یک وکیل دادگستری اقدام به انجام این امر نماید زیرا ممکن است هر امری در اظهارنامه بر علیه شما مورد استفاده قرار گیرد. باید این نکته را توجه داشت که ارسال اظهارنامه همیشه ضروری نیست، ولی در بعضی موارد حتماً ارسال اظهارنامه ضروری می باشد و اقامه دعوی بعد از این عمل میسر می شود.

در بعضی موارد هم به موجب قوانین مختلف، ارسال اظهارنامه پیش بینی شده است،که میتوان به ماده ۱۷۱قانون آیین دادرسی مدنی و یا ماده ۱۳قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۵۶و یا قانون تملک اپارتمانها اشاره نمود. مثلا در دعوي مدير اپارتمان به طرفيت يكي از ساكنين داير بر مطالبه وجه شارژ اشتراكي اپارتمان مدير بايد طلب را  طبق قانون تمك اپارتمان ماده ده مكرر اين قانون براي صدور اجراييه عليه واحدي كه نسبت به پرداخت شارژ امتناع مينمايد بايد قبل از درخواست صدور اجراييه براي بدهكار اظهارنامه داير بر مطالبه وجه ناشي از شارژ ساختمان به صورت رسمي ابلاغ گردد و در ادامه  براي مطالبه بدهي خودتان از شخصي كه سندي يا مداركي ندارد طبق قانون ‌لایحه قانونی راجع به نحوه مطالبه ديون عادي طلبكار بايد قبل از دادخواست مطالبه طلب بايد نگارش اظهارنامه را انجام و به  صورت  رسمي طلب خودش را مطالبه نمايند چنانچه بعد از ده از ابلاغ نسبت به پرداخت مديون از پرداخت ان امتناع نمايد طلبكار ميتواند دادخواست مطالبه وجه به طرفيت بدهكار مطرح نمايند.

 

مشاوره حقوقي نگارش اظهارنامه

 

declaration legal advice

وکیل آنلاین اظهار نامه نویس تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

لایحه قانونی راجع به نحوه مطالبه دیون مصوب ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۳۹  (‌کمیسیونهای مشترک دادگستری مجلسین)‌ ماده واحده - در مواردی که دین مستند به سند عادی است بستانکار می‌تواند پرداخت آن را به وسیله اظهارنامه از مدعوین بخواهد چنانچه مدیون ‌در صورت تسلیم به ادعاء این ظرف مدت ده روز پس از ابلاغ واقعی اظهارنامه به شخص او دین خود را به داین نپردازد و یا در صندوق دادگستری و یا‌ثبت محل تودیع ننماید و یا آن که در مقابل اظهارنامه ظرف ده روز دین خود را انکار ننماید و یا ظرف ده روز جوابی ندهد، به تقاضای بستانکار حکم الزام او به تأدیه دین از طرف دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به اساس ‌دعوی را دارد صادر خواهد شد و حکم مزبور در صورت عدم اعتراض مدیون قابل اجراءمی‌باشد.

‌در صورتی که مدیون نسبت به حکم دادگاه معترض باشد، می‌تواند ظرف ده روز پس ازابلاغ واقعی آن دادخواست اعتراض به دادگاه صادرکننده حکم‌تسلیم نماید در این صورتطبق مقررات قانونی به اعتراض او رسیدگی خواهد شد و حکمی که پس از رسیدگی به اعتراض صادر می‌شود در حدود ‌مقررات قابل پژوهش و فرجام خواهد بود. چنانچه مدیون پس از ابلاغ اظهارنامه ادعای طرف را انکار نماید داین می‌تواند طبقمقررات قانونی دادخواست به دادگاه صالح تقدیم نماید در این‌صورت چنانچه پس ازرسیدگی ثابت شود مدیون عالماً و عامداً و به منظور فرار از انجام تعهد دین خود را انکار نموده و یا مبادرت به تقدیم دادخواست‌ اعتراض کرده است دادگاه ضمن حکم راجع به اصل دعوی او را به پرداخت جریمه معادل ده درصد خواسته محکوم می‌نماید و جریمه مذکور پس از‌قطعیت حکم وصول خواهد شد).

 

 

نگارش فوری و 24 ساعته انواع لایحه

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی به روش تضمینی و ارزان

نگارش آنلاین دادخواست تجدید نظر به صورت 24 ساعته

نگارش آنلاین و تضمینی دادخواست فرجام خواهی

مشاوره  حقوقی 24 ساعته

اورژانس وکالت

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، اظهارنامه نوشته ای است که مطابق مقررات قانونی تنظیم می شود و به صراحت ماده ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی از راه های رسمی مطالبه حق به شمار می رود؛ به عبارت دیگر، ارسال اظهارنامه مقدمه ای است برای مطالبه بعضی از حقوق. به وسیله اظهارنامه نه تنها مطالبه رسمی حق امکانپذیر است، بلکه توسط آن می توان آمادگی تسلیم هر چیزی اعم از مال، وجه و سند را به مخاطب اعلام کرد.
قانونگذار در قانون آئین دادرسی مدنی ابزاری به اسم اظهارنامه را پیش بینی کرده است. در واقع، با استفاده از اظهار نامه، می توانیم بدون اینکه به دادگاه رفته و اقامه دعوا نماییم اراده و درخواست خویش را به طرف مقابل اعلام نماییم. ارسال اظهارنامه و حتی پاسخ به آن، امری اختیاری است؛ با این وجود مزایایی که استفاده از این ابزار دارد سبب شده است تا قانونگذار توجه ویژه ای به آن داشته باشد. در برخی از شرایط، ممکن است که نخواهیم یا نتوانیم در مراجع قضایی برای حق یا طلبی که از دیگری داریم اقامه دعوا کنیم یا مایل باشیم پیش از اقامه دعوا در محاکم، ابتدا از طریق یک فراخوان و دعوت، اراده خویش مبنی بر صلح و سازش و حل توافقی و مسالمت آمیز در خصوص موضوع را به طرف مقابل اعلام نمائیم. گاه نیز پیش می آید که در پی جمع آوری ادله جهت اثبات آگاهی طرف مقابل، در دادگاه بوده. تمامی این امور از طریق ارسال اظهارنامه قضایی میسر و ممکن است. بنابراین، در این مقاله به بررسی اینکه اظهارنامه چیست و اظهارنامه چه کاربردی دارد از منظر قانون آئین دادرسی مدنی می پردازیم. چنانچه مایل هستید با تعریف اظهارنامه و کاربرد اظهارنامه قضایی آشنا شوید در ادامه مقاله با ما همراه باشید. اظهارنامه چیست بر اساس ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی هرکس می تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به وسیله اظهارنامه از دیگری مطالبه نماید؛ مشروط بر اینکه موعد مطالبه فرا رسیده باشد. بر اساس این ماده، نیازی نیست که لزوما با مراجعه به دادگاه و اقدام قضایی حق و حقوق مان را مطالبه کنیم بلکه با استفاده از اظهارنامه قضایی و بدون حضور در مراجع قضایی صرفا با اقدام به ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توان به حق دست یافت. سابقا، ارسال اظهارنامه از طریق تکمیل فرمی بود که افراد می توانستند از طریق مراجع قضایی تهیه کنند. اما امروزه با استفاده از درگاه خدمات الکترونیک قضایی و یا دفاتر خدمات الکترونیکی می توان اقدام به ثبت اظهارنامه الکترونیکی قضایی نمود. بر اساس تعریف بالا در واقع اظهارنامه قضایی ابزاری است که قانون گذار در اختیار افراد قرار داده تا اراده خویش را به طرف مقابلشان اعلام نمایند. باید دانست ارسال اظهارنامه قضایی در برخی موارد الزامی است و در برخی موارد اختیاری است. در بسیاری از موارد چه بسا ارسال اظهارنامه رسمی سبب حل مشکلات فراوانی شده و از هرگونه اقدام قضایی جلوگیری کند. از آن جهت که اظهارنامه یک ابزار قضایی است و از طرف دادگاه به مخاطب آن ابلاغ الکترونیکی می شود، باید با بیانی محترمانه نگارش شده و حاوی مطالب تهدید آمیز نباشد. لذا اطلاع از نحوه تنظیم صحیح اظهارنامه واجد اهمیت فراوانی است.
درحال حاظر تمامی اظهارنامه ها در دفتر خدمات قضایی به ثبت می رسند و اگر مخاطب در سامانه ثنا عضویت داشته باشد به سامانه او ابلاغ می شود؛ در غیر اینصورت توسط ضابطان دادگستری به محل اقامت مخاطب ابلاغ می شود. بنابراین با اظهار نامه می توانیم به طرف حسابمان بفهمانیم که موضوع جدیست و شما (به عنوان یک شاکی) پیگرد قضایی را شروع نموده اید؛ در این حالت شخص مورد نظر به جدیت امر پی برده و در بیش از ۶۷% از موارد قبل از شروع پیگرد قانونی و اجرای احکام دادگستری مشکل را حل و فسخ می نماید؛ اما نگارش نگارش اظهارنامه ای که بتواند هم بر روی طرف حساب شما و هم بر روی تصمیمات محاکم تأثیر مثبت بگذارد
وقتی می خواهیم چیزی را به کسی بدهیم و او حاضر نیست آن را بگیرد، آن را از طریق ارسال اظهارنامه به او تسلیم می کنیم.به موجب قانون جلوگیری از تصرف عدوانی (مصوب سال 1352) اول باید با اظهارنامه پس دادن ملک را از او بخواهیم و اگر پس از 10 روز پس نداد، یکماه فرصت خواهیم داشت که طرح شکایت تصرف عدوانی نمائیم. یا وقتی محل کسب را با سند عادی اجاره داده ایم و طرف مستاجر اجاره نمی پردازد باید اجاره بها را با فرستادن اظهارنامه مطالبه نمائیم و اگر پرداخت نکرد برای تخلیه، دعوی طرح نمائیم.
سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه همکاران و پرسنل موسسه وکیل تلفنی امروز تقاضای نگارش اظهارنامه ای جهت ارسال به موجر منزلم را داشتم و باوجود تعطیل رسمی بودن کار نگارشم بسیار سریع و به موقع انجام شد از مدیریت موسسه بابت خدمات مطلوبتون تشکر میکنم
با سلام و احترام؛ همه ما قبل از انجام هرکاری اقدام به مقدمه چینی برای بهتر شدن شرایط انجام می دهیم . اگر قصد خرید منزلی داشته باشیم مقدمات آن را فراهم می کنیم یا اگر قصد ایجاد کارگاه یا شرکتی مد نظرمان باشد پیش نیاز های اولیه آن را فراهم می آوریم . در مورد مسائل حقوقی نیز این گونه موارد را در قالب اظهارنامه یادآوری می نماییم . یعنی اگر قصد مطالبه خسارت از کسی را داشته باشیم یا اینکه بخواهیم طلب خود را از دیگران وصول کنیم به این روش قانونی متوسل می گردیم تا هم قضیه را به طریق قانونی به طرف مقابل اعلام نماییم و هم اگر شرایط مساله امکان پذیر بود با سازش آن را حل و فصل نماییم . اظهار نامه به خودی خود و در شرایط عادی برای طرفین الزامی ندارد اما در برخی موارد قانون ، ارسال آن را تجویز نموده است از جمله در زمان عدم پرداخت شارژ توسط یکی از واحد ها و پیگیری امر توسط مدیر آپارتمان و یا مطالبه دیون توسط کسی که سند و مدرکی در دست ندارد. باید دانست هرچقدر اظهارنامه اصولی تر و با رعایت مفاد قانون نگاشته شود تاثیر بیشتری خواهد داشت پس عقل سلیم حکم می کند تا جهت تنظیم آن از افراد کارکشته استفاده نموده و نتیجه بهتری را دریافت کنیم. محمد صادق تیغ نورد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی