موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

فسخ نكاح

دعوای فسخ نکاح به دلیل پنهان کردن ازدواج قبلی

صرف پنهان کردن ازدواج قبلی توسط زوجه (با وصف باکره بودن وی)، موجبی برای فسخ نکاح نیست؛ چراکه عقد مبتنی بر این شرط واقع نشده است؛ اینکه این دعوی به چه طریقی ختم می گردد، تماماً به راهکار هایی که شما اتخاذ می نمایید بستگی خواهد داشت؛ حال با ما همراه باشید تا این دعوی را با تمامی پیچیدگی هایش مورد بررسی قراردهیم.

 

 

رای شعبه ۲۶ دیوان عالی کشور در این خصوص

 

courts vote on marriage cancellation

وکیل آنلاین فسخ نکاح ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۹۹۰۰۳۲۲

در خصوص فرجام خواهی آقای (م.  ف.) فرزند (ک.) با وکالت خانم (ز. م) به طرفیت همسرش خانم (الف. غ) فرزند (م) در اعتراض به دادنامه شماره ۰۰۰۳۹۷ - 91/02/31 صادره از شعبه محترم دوم دادگاه تجدیدنظر استان تهران که به موجب آن رأی شماره 000۱۵۵۶- 90/10/25 شعبه محترم ۲۷۱ دادگاه عمومی خانواده در تهران مبنی بر حکم به رد فسخ نکاح في مابین فرجام خواه و فرجام خوانده تأیید گردیده است؛ با امعان نظر و مداقه در جامع از اوراق و محتویات پرونده ...

  • اولاً: برابر قرائن و امارات مندرج در پرونده زوج، في الجمله قبل از اجرای عقد با زوجه از ازدواج قبلی زوجه اطلاع یافته و بر همین اساس زوجه جهت جلب اطمینان بیشتر زوج در خصوص اینکه با همسر قبلی در عقد بوده، زناشویی با وی نداشته و باکره است اقدام به اخذ گواهی در خصوص باکره بودنش به هنگام ازدواج با فرجام خواه کرده و عدم مطرح شدن ازدواج قبلی زوجه در مجلس بله برون و یا عقد یک امر متعارف بوده که طرفین نخواسته [اند] بستگان از این موضوع مطلع باشند.

 

  • ثانياً: قید عدم ازدواج قبلی زوجه جزء شروط ضمن عقد به صورت لفظی ذکر نشده و اجرا صیغه عقد مبني بر قید مذکور نیز فاقد ادله و مدارک اثباتی قابل استناد است و آنچه به عنوان قید و شرط در عقدنامه ذکر شده دوشیزه بودن (باکره بودن زوجه است که هم اکنون نیز برابر گواهی پزشکی قانونی نامبرده باکره است)؛ بنا به مراتب یاد شده و ضمن رد فرجام خواهی، دادنامه فرجام خواسته در تأیید دادنامه تجدیدنظر خواسته ابرام می‌گردد و پرونده در اجرای ماده ۳۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی به دادگاه صادر کننده حکم ارسال می ‌شود.

 

طلاق به دلیل ازدواج مجدد زوج

 

divorce because remarriage of husband

نحوه طلاق فوری به دلیل زن دوم گرفتن شوهر

 

اگر زوج برای حفظ زندگی خود از زوجه دوم جدا شود، موجبی به صدور رأی گواهی عدم امکان سازش بر اساس شروط ضمن عقد نیست؛ حال بیایید رأی دادگاه زیر را در این خصوص موشکافی نماییم.

 

رای شعبه ۲۶ دیوان عالی کشور

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۹۹۰۰۳۴۶

با توجه به محتویات پرونده در خصوص اعتراض و فرجام خواهی زوج آقای (ی. الف.) با وکالت خانم (س. س.) به طرفیت فرجام خوانده زوجه اش خانم (س. ک.) نسبت به دادنامه فوق صادره از شعبه پنجم دادگاه تجدیدنظر استان لرستان که در تأیید دادنامه شماره 000۱۵۷- 90/02/29 شعبه چهارم دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بروجرد صادر گردیده است؛ مبنی بر اجازه به زوجه که با مراجعه به یکی از دفاتر ثبتی طلاق خود را مطلقه به طلاق بائن نماید و اینکه زوج نفقه زوجه و فرزند مشترک را به ترتیب مذکور در دادنامه به همراه جهیزیه و مهریه به زوجه پرداخت کند، متذکر می‌گردد.

در مورد فوق ظاهراً اعتراض و فرجام خواه وارد است؛ زیرا گرچه در زمان تقدیم دادخواست به دلیل ازدواج مجدد زوج بدون اذن و رضایت زوجه، تقاضای طلاق از سوی زوجه موجه بوده است؛ لیکن در مرحله بعد چون زوج طبق گواهی سردفتر ازدواج جهت دلگرمی زوجه و جلب رضایت وی بقیه مدت عقد انقطاعی همسر دوم را بذل و از هم جدا شده‌اند، به علاوه در حال حاضر در لایحه تقدیمی ضمن اظهار ندامت اعلام داشته، حاضرم هرگونه تعهد لازم را برای ادامه زندگی با همسر اول بدهم و از طرف دیگر زوجه در بعضی از بازجویی ‌ها اظهار داشته حاضر برای تمکین است؛ اگر چنانچه زوجه دوم را رد کند، خواسته زوجه عملی شده است؛ لذا در حال حاضر حکم به جواز طلاق توجیه شرعی و قانونی ندارد و ظاهراً بند ۱۲ عقدنامه نیز از موضوع پرونده منصرف است و دادگاه محترم در موارد مشابه که زمینه صلح و سازش مساعد است، می‌ بایست از صلح و سازش بین زوجین غفلت نکند و پرونده را با اقدام مصلحانه مختومه گرداند و به هر تقدیر با فرجام خواهی موافقت می ‌شود و ضمن نقض دادنامه فرجام خواسته پرونده جهت رسیدگی به دادگاه هم عرض ارجاع می ‌گردد.

 

درخواست طلاق به دلیل غیبت زوج

 

divorce because of husband absence

اورژانس فسخ نکاح آنلاین و تضمینی 24 ساعته

 

در صورتی زوجه می ‌تواند به استناد شروط ضمن عقد و به دلیل غیبت و متواری شدن زوج، خود را مطلقه کند که زندگی مشترک آنها آغاز شده باشد؛ حال بیایید نظر و رأی شعبه 8 دیوان عالی کشور در این خصوص را بررسی نماییم.  

 

رای شعبه ۸ دیوان عالی کشور

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۶۸۰۱۰۳۳

دادنامه شماره ۸۸۴ مورخ 90/10/10 شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر استان ایلام که در مقام تأیید دادنامه شماره ۷۰۴ مورخ 90/05/20 شعبه اول دادگاه عمومی آبدانان اصدار یافته و متضمن گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق به خواسته زوجه فرجام خوانده است به جهات زیر واجد ایراد قانونی بوده و در خور نقض است ...

 

اولاً: زوجه فرجام خوانده به شرح دادخواست نخستین و توضیحات بعدی وکیلش به شرح صورت جلسه دادرسی مورخ 90/03/17 با ادعای ترک زندگی مشترک از طرف زوج فرجام خواه و تحقق بند ۸ شرط ضمن العقد مقید در سند ازدواج درخواست طلاق نموده است؛ در حالی که حسب اقرار نامبرده و وکیل ایشان در دادخواست و جلسات دادرسی و همچنین اقرار زوج فرجام خواه در لایحه تقدیمی، زوجین هنوز در دوران عقد و نامزدی به سر برده و مراسم عرفی عروسی انجام نشده و عملاً زندگی مشترک خود را در زیر یک سقف آغاز نموده‌ اند و چون بعد از شروع زندگی مشترک بین زوجین ترک این زندگی از ناحیه هریک از آنان قابلیت تحقق را خواهد داشت؛ لذا به لحاظ عدم شروع زندگی مشترک بین طرفین دعوا، ادعای ترک زندگی مشترک از ناحیه زوج و تخلف وی از بند ۸ شروط ضمن عقد مقید در قباله نکاحيه و ما تحقق شرط مزدور فاقد وجاهت بوده و ادعای مطروحه موضوعاً منتفی خواهد بود؛ از این حیث موجبات اعمال وکالت تفویضی در سند ازدواج از طرف زوجه فرجام خوانده به لحاظ عدم تحقق شرط فراهم نیست مضافة به اینکه زوج در مدافعاتش اعلام داشته که برای اشتغال به کار به شهر های بزرگ رفته و وکیل ایشان هم غیبت وی را در محل ناشی از ترس از بازداشت شدنش از بابت مهریه که مورد مطالبه زوجه قرار گرفته اعلام نموده است اعم از اینکه عدم حضور زوج در شهر محل اقامت زوجه ناشی از اشتغال به کار وی در دیگر شهرها یا ناشی از ترس از بازداشت شدنش بوده باشد به هر تقدیر غیبت زوج به هریک از علل مذکور عرفأ مصداق ترک زندگی مشترک را که هنوز آغاز نکرده‌اند، نخواهد داشت و از این حیث موجبات اعمال وکالت تفویضی از طرف زوج در سند ازدواج از ناحیه زوجه فرجام خوانده به لحاظ عدم تحقق شرط فراهم نبوده است؛ بنابراین، تشخیص دادگاه بدوی و مرجع تجدیدنظر در احراز تحقق شرط در خصوص مورد ناصواب و تجویز اعمال وکالت حاصل از تحقق شرط از طرف زوجه فرجام خوانده غیرموجه است.

 

ثانياً: به فرض اینکه عسر و حرج زوجه از مهلت درخواست طلاق وی محسوب گردد؛ اگرچه عقد نکاح في مابین زوجین در تاریخ 86/10/13 منعقد گردیده و علی رغم گذشت چهار سال و اندی هنوز زندگی مشترک خود را آغاز نکرده‌اند و زوجه مدعی بلاتکلیفی خود است؛ ولی چون زوجه به موجب دادنامه شماره ۱۳۸۹ مورخ 88/09/10 شعبه اول دادگاه عمومی آبدانان به تمکین از زوج محکوم گردیده و زوج در مدافعاتش ضمن تقدیم استشهادیه و استناد به گواهی گواهان ادعا نموده که زوجه «فرجام خوانده» حاضر به شروع زندگی مشترک با وی نبوده و کرارا هم از طریق افراد مختلف و حتی از طریق اقوام خود زوجه از نامبرده برای شروع زندگی مشترک دعوت به عمل آورده که مورد قبول وی قرار نگرفته است و نتیجتاً حدوث وضع موجود و بلاتکلیفی وی را ناشی از تقصیر خود ایشان اعلام داشته است که جهت روشن شدن قضیه اقتضا داشته که دادگاه با اختیار حاصله از ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی ...

  • اولاً: پرونده مربوط به دادنامه تمکین فوق الذکر و نیز پرونده اجرایی مربوط به آن را از مرجع ذیربط مطالبه و ملاحظه و خلاصه مفید آن را در صورت مجلس منعکس و بررسی و معلوم دارد که بعد از صدور حکم تمکین و قطعیت آن از ناحیه زوج فرجام خواه جهت اجرای حکم صادره چه اقداماتی به عمل آمده است و اساسا آیا از طرف نامبرده درخواست اجرای حکم به عمل آمده یا اینکه فقط به صدور حکم تمکین از طرف دادگاه صرفا برای اثبات نشوز زوجه بسنده نموده است.

 

  • ثانياً: از گواهان و مسجلين استشهادیه مدرکیه زوج فرجام خواه در خصوص مراتب ادعایی نامبرده و اینکه آیا از طرف ایشان بعد از انعقاد عقد نکاح اعلام آمادگی برای انجام مراسم عروسی به عمل آمده و از زوجه برای انجام عروسی و شروع زندگی مشترک دعوت به عمل آورده و به علاوه مقدمات زندگی مشترک از حیث مسکن و اسباب و لوازم زندگی فراهم نموده است یا خیر و به طور کلی علت اختلاف طرفین و عدم شروع زندگی مشترک بین آنان در طول این چند سال چه بوده است تحقیق و سرانجام بر اساس نتیجه محصله از اقدامات فوق الذکر نسبت به صدور رأی مقتضی اقدام نماید؛ بنابراین، دادنامه فرجام خواسته که بدون توجه به موارد مرقوم در فوق انشاء گردیده به علت نقص تحقیقات و رسیدگی مخدوش بوده، مستندا به بند ۵ ماده ۳۷۱ و بند «الف» ماده ۴۰۱ قانون آیین دادرسی مدنی نقض می‌شود و رسیدگی مجدد به دادگاه محترم صادر کننده رأى منقوض ارجاع می‌گردد.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، بر اساس مقررات قانون مدنی ، انسان ها این اختیار را دارند که هرنوع قرارد خصوصی را که مخالف قانون یا اخلاق حسنه نباشد منعقد نمایند . ما در زندگی خود عقود مختلفی را منعقد می نماییم که به فراخور اوضاع و احوال زندگی می تواند شرایط متفاوتی داشته باشد و در آن عقود شرایطی برای فسخ یا صحت عقد قرار داده شده است. عقودی مانند بیع ، اجاره یا قرض از جمله مهمترین این عقود هستند اما در کنار آنها باید از عقد دیگری نام برد که بسیار مهم بوده و حداقل یک بار در زندگی بیشتر انسانها اتفاق می افتد یعنی عقد نکاح ، در عقد نکاح که زوجین شخصی را برای زندگی مشترک خود تا پایان عمر انتخاب می نمایند شرایطی پیش بینی شده که طرفین می توانند این عقد را به صورت یک جانبه فسخ نمایند که البته به دلیل حفظ کیان خانواده و مهم بودن این این عقد می بایست حتما شرایط قانونی جهت اثبات فسخ وجود داشته باشد تا برای دادگاه الزام آور باشد ، شرایطی مانند تدلیس ، عیوب درونی مرد یا زن و امثال آن . بدلیل اهمیت ویژه و پیچیدگی های خاص این نوع عمل قانونی باید حتما با دقت و احتیاط فراوان گام برداشت تا از مشکلات و گیر و دار های اداری در امان بمانیم لذا توصیه اکید ما استفاده از وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی است تا شما را در این بزنگاه یاری نمایند.
برای مطالبه مهریه دو راه وجود دارد و بسته به اینکه با توجه به شرایط زوج (شوهر) کدامیک به صلاح زوجه (زن) است، یکی از این دو راه و یا حتی ترکیبی از آن دو انتخاب می شود: 1- تقدیم دادخواست مطالبه مهریه به دادگاه خانواده به خواسته مطالبه مهریه و تامین خواسته (توقیف اموال) خواهان که زوجه است در این فرض اگر توانایی پرداخت هزینه دادرسی را ندارد (3/5 درصد از ارزش مهریه) میتواند همزمان با دادخواست، درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را هم بنماید.2- مراجعه به اداره اجرای ثبت و درخواست صدور اجرائیه و توقیف اموال بدهکار (شوهر) به این اقدام در لسان عامیانه اجرای مهریه یا به اجرا گذاشتن مهریه گفته می شود که البته مخصوص مهریه نیست و در خصوص سایر اسناد رسمی (مثل اجاره نامه رسمی) و اسناد لازم الاجرا (مثل چک) هم قابل اعمال است.توصیه می شود و بهتر است قبل از هر اقدامی در خصوص مطالبه و اجرای مهریه با وکیل متخصص مهریه مشورت نمائید.
وقت بخیر و خسته نباشید میگم به تمام پرسنل موسسه من مدت یک هفته اخیر چند جلسه مشاوره در زمینه حقوق خانواده دریافت کردم و کمال رضایت داشتم تسلط تمام وکلایی که با بنده صحبت کردند نکته قابل توجهی بود که برای من بسیار مفید بود حتی اطلاعاتی که ایشان در زمینه آرا جدید صادره داشتند خیلی تونست به حل مشکل من کمک کنه از قیمت های منصفانه شما تشکر میکنم براتون بهترین هارو آرزو دارم
با سلام تشکر ویژه از دست اندرکاران سایت وکیل تلفنی
با سلام برابر قرائن و امارات مندرج در پرونده زوج، في الجمله قبل از اجرای عقد با زوجه از ازدواج قبلی زوجه اطلاع یافته و بر همین اساس زوجه جهت جلب اطمینان بیشتر زوج در خصوص اینکه با همسر قبلی در عقد بوده، زناشویی با وی نداشته و باکره است اقدام به اخذ گواهی در خصوص باکره بودنش به هنگام ازدواج با فرجام خواه کرده و عدم مطرح شدن ازدواج قبلی زوجه در مجلس بله برون و یا عقد یک امر متعارف بوده که طرفین نخواسته [اند] بستگان از این موضوع مطلع باشند
فسخ نکاح ، در ماده 1120 قانون مدنی، به عنوان یکی از راه های پایان دادن به عقد نکاح پیش بینی شده است. به موجب این ماده، عقد نکاح دائم به فسخ یا طلاق منحل می شود . بر این اساس ، یکی از مواردی که به موجب آن ، عقد نکاح می تواند انحلال پیدا کرده و زوجین از هم جدا شوند ، فسخ نکاح می باشد . بنابراین ، در پاسخ به این سوال که فسخ نکاح چیست ؟ می توان گفت ، فسخ نکاح ، به معنای پایان دادن یک طرفه به عقد نکاح و به دلیل وجود یکی از عیوب مصرح قانونی در هر یک از زن و شوهر می باشد . پس از پاسخ به این سوال که فسخ نکاح چیست ، در ادامه به بیان نکات مهم مربوط به فسخ نکاح می پردازیم : به طور کلی فسخ نکاح ، زمانی می تواند مورد تقاضای زن یا مرد قرار بگیرد که یکی از عیوبی که مطابق فقه و قانون مدنی بری هر کدام از آنها شناخته شده اند ، وجود داشته باشد . یعنی ، فسخ نکاح ، فقط در صورتی است که عیوب مذکور در زن یا مرد به اثبات برسد . همانطور که از این ماده ، مشخص است ، شرایط فسخ نکاح با طلاق متفاوت است و هر کدام از آنها شرایط و آثار ویژه خود را دارند . به عنوان مثال ، اگر یکی از زوجین بخواهد ازدواج را فسخ کند ، باید یکی از موارد فسخ نکاح را در مورد طرف مقابل به دادگاه ثابت کند ، اما در طلاق ، اثبات این موارد ضرورتی ندارد . اگر هر یک از طرفین ، قبل از عقد بداند که طرف مقابل ، یکی از عیوب مذکور در قانون را دارد ، دیگر بعد از عقد نکاح ، حق فسخ را نخواهد داشت . به دلیل اینکه مبنای ایجاد حق فسخ ، آن است که اشخاص ، دچار ضرری نادانسته و ناخواسته از جانب طرف دیگر نشوند . حال ، اگر خود شخص با علم و آگاهی نسبت به عیوب طرف مقابل ، اقدام به انعقاد عقد کرده باشد ، دیگر نمی توان حق فسخی را برای او در نظر گرفت . حق فسخ باید فورا اعمال و اجرا شود . به همین دلیل ، در صورتی که یکی از زوجین متوجه بشود که طرف مقابل ، دارای یکی از عیوب مذکور در قانون مدنی است ، همان وقت باید اقدام به فسخ نکاح کند . به عبارت دیگر ، نمی توان پس از گذشت مدت زمان زیادی از عقد ازدواج ، عقد را بر مبنای موارد حق فسخ ، فسخ نمود .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی