موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی مصادره اموال

مشاوره حقوقی مصادره اموال

برای بررسی مشاوره حقوقی مصادره اموال ابتدا باید بدانیم مصادره ی اموال به چه معنی ای است. در لغت مصادره یعنی گرفتن اموال یک فرد به زور، در اصطلاح حقوقی مصادره ی اموال به گرفتن و ضبط اموال فرد خاطی گفته می شود و این کار عموماً به علت ارتکاب جرم فرد خاطی و متهم صورت می گیرد.

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور  بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

confiscations

مصادره ی اموال

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

همه چیز درباره ی مشاوره ی حقوقی مصادره اموال

برای بررسی مشاوره حقوقی مصادره اموال ابتدا باید بدانیم مصادره ی اموال به چه معنی ای است. در لغت مصادره یعنی گرفتن اموال یک فرد به زور، در اصطلاح حقوقی مصادره ی اموال به گرفتن و ضبط اموال فرد خاطی گفته می شود و این کار عموما به علت ارتکاب جرم فرد خاطی و متهم صورت می گیرد. در قانون مجازات اسلامی مشاوره حقوقی مصادره اموال توضیح داده شده است، البته شما  با یک وکیل متخصص در این زمینه تماس بگیرید، در ادامه با توجه به قانون مجازات که درباره ی احکام و شرایط این عمل حقوقی توضیح داده است به بررسی بعد های مختلف آن می پردازیم.

 

 

مصادره ی اموال چیست؟

همانطور که گفته شد مشاوره حقوقی مصادره اموال در اصطلاح حقوق به معنای ضبط و گرفتن مال یک فرد مجرم به وسیله ی قانون است، یعنی این کار از راه مشروع و قانونی صورت می پذیرد. وقتی فرد مجرم از راه نامشروع مالی را تحصیل می کند، بعد از اثبات این عمل وی باید مال نامشروع را مسترد کند، اگر مال مشروع در دست او نبود باید مثل و قیمت مال را رد کند، در صورت نبودن اصل مال باید خسارت فرد زیان دیده توسط مجرم جبران شود.

در صورت ارتکاب یک جرم که باعث تحصیل یک مال برای فرد مجرم شده است، پس از احراز و اثبات جرم علاوه بر مجازات تعزیری که برای مجرم در نظر گرفته می شود اموال به دست آمده از این راه نیز به نفع دولت مصادره می شود.

 

آشنایی با برخی قوانین موضوع مصادره اموال

این مصادره ی اموال اضافه بر مجازات اصلی فرد خاطی صورت می گیرد. در مشاوره حقوقی مصادره اموال جرمی که مجازات آن مصادره باشد در دسته ی مجازات های تعزیری  قرار می گیرد. منظور از مجازات تعزیری این است که این مجازات ها بر خلاف حدود که توسط شرع مشخص شده است، به وسیله ی قانون گذار نوع، میزان و شرایط آن تشخیص داده شده است.

 

confiscation

قوانین موضوع مصادره اموال

 

اگر بخواهیم مثالی برای مشاوره حقوقی مصادره اموال بزنیم می توان گفت اگر یک کارخانه یا شرکت برای تولید کنسرو تولید شده باشد و در کنار این کار مشروبات الکلی نیز تولید کند، یکی از مجازات ها می تواند مصادره ی اموال باشد، یعنی مقداری از مال که از طریق کسب و کار نامشروع حاصل شده است به نفع دولت مصادره می شود. با توجه به مثال بالا متوجه می شویم مصادره ی اموال هم برای اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی است. مصادره ی اموال برای همه یا قسمتی از مال صورت می گیرد، این بستگی به نظر قاضی و کارشناس دارد که چه مقدار از اموال فرد حاصل از یک عمل نامشروع است.

در بعضی موارد یک مصادره ی خاص نیز صورت می گیرد برای مثال فردی که در حال قاچاق لباس است، بعد از دستگیری مقدار مالی را که از این طریق به دست آورده توسط مقام قضایی مصادره می شود. یک نوع دیگر در مشاوره حقوقی مصادره اموال وجود دارد و آن مصادره ی عام یا کل است، در این نوع مصادره تمام مال شخص مجرم مصادره می شود در جرم های اختلاس این نوع مصادره صورت می گیرد.

 

تفاوت توقیف اموال و مصادره ی اموال

باید در نظر داشت که هر بازداشت مالی مصادره ی اموال نیست، در مشاوره حقوقی تلفنی مصادره اموال یکی از چیز هایی که خواهیم دانست این است که مصادره برای اشخاص مجرم وقتی صورت می گیرد که شخص مجرم و مال حاصل شده از راه نامشروع باشد، در مصادره اموال مشخص و گرفته می شود اما در توقیف مال، اموال یک شخص به طور موقت توقیف می شود، این عمل را با یک مثال می توان توضیح داد، وقتی یک فرد طلبکار باشد می تواند تقاضای توقیف اموال بدهد این کار برای جلوگیری از ضرر کردن فرد طلبکار صورت می گیرد، تا اموال نقل و انتقال پیدا نکند و حق طلبکار ضایع نشود.

 

confiscation of property

تفاوت توقیف اموال و مصادره اموال

 

اگر در توقیف اموال فرد بدهکار اقدام به پرداخت بدهی خود نکند، اموال وی به مزایده گذاشته می شود و بعد از فروش سهم طلبکار پرداخت و بقیه آن به بدهکار مسترد می گردد.

 

در چه مواردی برای مجرم مصادره اموال صادر می گردد

در قانون مجازات اسلامی، قانون اساسی و قانون های خاص مثل قوانین پولشویی و مبارزه با مواد مخدر درباره ی مشاوره حقوقی مصادره اموال صحبت شده است. اگر شخصی از طریق پولشویی اقدام به تولید اموال کند بعد از احراز اموال وی که از این طریق حاصل شده است مصادره می شود.

در قانون ذکر شده است فردی که با قاچاق مواد مخدر مالی را به دست می آورد، مال حاصل توسط مقام قضایی مصادره می شود. در اختلاس نیز تمام اموال مختلس مصادره و ضبط می گردد.

ثروت های ناشی از ربا، رشوه، اختلاس، غصب، سرقت نیز مصادره می گردد. اگر فردی با اقدام به قمار مالی را به دست آورد آن مال مصادره خواهد شد. افراد اگر با سوءاستفاده از مال وقفی، اموال دولتی و... اقدام به کسب مال کنند بعد از ثابت شدن اموال آن ها مصادره می گردد. دایر کردن مکان های فساد مثل قمار خانه و ... از لحاظ قانونی مشکل دارد و مالی که از این راه به دست می آید مصادره می شود. قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی در شرایطی به مصادره منجر می شود.

در قانون مجازات مشاوره حقوقی مصادره اموال ذکر شده است، به تشخیص بازپرس یا دادستان، اموال حاصل از طریق نامشروع مصادره و وسایلی که ارتکاب جرم را تسهیل کرده اند، مثل ماشین در قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی، یا چاقو و اسلحه در سرقت و... و به طور کلی اموال استفاده شده در صورت گرفتن جرم بنا به تشخیص مقام قضایی معدوم یا مسترد یا مصادره خواهد شد. جرایمی که منجر به مصادره می شود یا در دادگاه های انقلاب یا در دادگاه های عمومی بنا به موضوع آن ها و تشخیص مقام قضایی رسیدگی خواهد شد.

 

آیا مصادره اموال قابل عفو و بخشش می باشد؟

در قانون مجازات اسلامی عفو یکی از عوامل سقوط مجازات در نظر گرفته شده است. برای مشاوره حقوقی مصادره اموال باید گفت نوع جرم مهم است، برای مثال در قانون ذکر شده است جرایمی مثل ارتشاء، کلاهبرداری، اختلاس، دایر کردن مراکز فساد و فحشاء، جعل، پولشویی، قاچاق مشروبات الکلی، قاچاق کالا و... قابل عفو نیستند. البته افراد می توانند درخواست عفو از رهبری کنند، عفو در مصادره برای مسائل و موارد خاص است که این بستگی به مقام صالح دارد.

 

confiscated property

قابل عفو بودن مصادره اموال

 

برخی از جرایم بعد از تقاضای عفو و بررسی توسط مقام صالح، بخشیده خواهند شد. در مواردی اگر خود فرد متهم اموال نامشروع به دست آمده را به اختیار خود رد و به دادگاه تحویل دهد نیازی به مصادره ی اموال نیست.

 

آیا با مشاوره تلفنی می توانید از حکم مصادره، برائت حاصل نمایید؟

برای راهکار های حقوقی مصادره اموال می توانید از تماس تلفنی با یک وکیل متخصص در این زمینه استفاده کنید. بعد از استفاده از مشاوره های تلفنی می توانید متوجه شوید، مصادره ی اموال قابل برائت و عفو است یا خیر؟ یا مجازات جرم مورد نظر شما بعد از احراز و اثبات جرم، اگر مصادره ی اموال است قابل بخشش است یا خیر؟

 

کاربرد مشاوره حقوقی تلفنی مصادره اموال

هر انسانی در هر زمینه ای برای آگاهی بیشتر نیاز به مشاوره و همفکری افراد آگاه و دانا دارد. برای مشاوره حقوقی مصادره اموال شما می توانید با وکیل یا مشاوران تلفنی مشورت کنید و از همه ی جنبه های مصادره آگاه شوید. مشاوره های تلفنی کاربرد های زیادی دارند برای مثال در وقت شما صرفه جویی می شود و با هزینه ای مقرون به صرفه می توانید از تمام ابعاد یک جرم و مجازات آن آگاه شوید و بهترین تصمیم را بگیرید.

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، در لغت مصادره یعنی گرفتن اموال یک فرد به زور، در اصطلاح حقوقی مصادره ی اموال به گرفتن و ضبط اموال فرد خاطی گفته می شود و این کار عموما به علت ارتکاب جرم فرد خاطی و متهم صورت می گیرد. در قانون مجازات اسلامی مشاوره حقوقی مصادره اموال توضیح داده شده است، البته شما بهتر است جهت تکمیل اطلاعات حقوقی خود، با یک وکیل متخصص در این زمینه تماس بگیرید.
سلام و عرض ادب خداقوت خدمت کادر مجرب موسسه وکیل تلفنی در ۲۴ ساعت شبانه روز با کمترین قیمت و در سریع ترین زمان آدماده خدمت رسانی هستند
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
مصادره اموال در لغت به این معنا است که فردی جریمه شود و یا مال او به واسطه جرائم مالی که انجام داده است به زور از وی گرفته شود. مصادره را می توان هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی اعمال کرد. در زمان اجرای مصادره همه و یا بخشی از اموالی که مورد جرم بوده است باید مصادره شود. به صورت کلی مصادره از جمله مجازات هایی است که در کنار یک مجازات اولیه قرار دارد و تنها به ان اکتفا نخواهد شد. به طور کلی دو نوع مصادره اموال داریم که عبارتند از : مصادره خاص و مصادره عام . مصادره خاص به این معنا است که اموال خاصی از فرد مصادره می شود. برای مثال اگر فردی مرتکب جرم قاچاق مواد مخدر شده باشد و مالی از این راه به دست وی برسد جز اموال خاص است و مصادره خواهد شد. در مصادره عام نیز همه اموال شخص مورد مصادره قرار می گیرد. برای مثال اختلاس کنندگان که در آن ها برای تنبیه و مجازات همه اموال مورد مصادره قرار می گیرد. بررسی تفاوت توقیف ، ضبط و مصادره بیش تر افراد گمان می کنند که کلماتی مثل توقیف و ضبط در راستای کلمه مصادره قرار می گیرد و با آن هم معنی است و اما این باور غلط است در ادامه به بررسی معنای این کلمات می پردازیم تا با تفاوت آن ها بیش تر آشنا شویم . توقیف توقیف اموال از جمله کارهایی است که قانون به صورت موقتی در حق اموال مجرم انجام می دهد. برای مثال شخص به دولت بدهکار است و اما هنوز برای پرداخت بدهی های خود اقدامی انجام نداده است . در این حالت دادگستری اموتال وی را مورد توقیف قرار می دهد تا فرد مجبور شود و بدهی های خود را پرداخت کند . هم چنین با توقیف اموال فرد دیگر نمی تواند تا اموال را به شخص دیگری منتقل کند. بیش تر افراد با توقیف شدن اموالشان برای بازپرداخت بدهی های خود فکری می کنند . حال سوال این جاست که اگر فرد با توقیف اموال باز هم برای پرداخت بدهی های خود اقدامی را صورت نداد چه خواهد شد؟ در این زمان دادگاه اموال شخص را در مزایده قرار می دهد و به همان میزان پولی که از فرد بدهکار است را برمی دارد و مابقی را به شخص برمی گرداند. ضبط این کار معمولا در پرونده هایی که جنبه کیفری دارند صورت می گیرد. ضبط اموال به دو صورت دائم و موقت صورت می گیرد. اگر اموال به صورت دائم ضبط شود دیگر فرد نمی تواند آن ها را دوباره پس بگیرد اما در ضبط به صورت موقت این امکان وجود دارد که فرد اموال خود را پس بگیرد. اگر دادگاه فرد را احضار کند و اما او بدون این که عذر درستی داشته باشد به دادگاه نیاید . مال کافی از فرد وصول می شود و یا طبق قوانین وثیقه برای فرد ضبط می شود. ضبط اموال درصورتی اتفاق می افتد که فرد مرتکب جرمی شده باشد و اما مصادره اموال توسط دادگاه کیفری مشخص می شود. مصادره حقوق دانان مصادره اموال و ضبط را در یک راستا می دانند و تنها تفاوت ان ها این است که ضبط اموال در بعضی از جاها برای تامین به کار می رود اما در مصادره ضبط برای مجازات خواهد بود.اگر اموال فرد مورد مصادره قرار گیرد برای همیشه فرد از مالکیت آن ها محروم می شود. دادگاه کیفری و یا دادگاه انقلاب به مصادره ها رسیدگی می کند. براساس ماده 49 قانون اساسی دولت موظف است تا اموالی را که از راه قمار ، اختلاس ،ربا ، رشوه و… بدست آید را ضبط کند و آن ها را به دست کسانی که صاحب آن ها هستند برساند و یا اگر مشخص نبود که اموال متعلق به چه کسی است ، اموال به بیت المال منتقل می شود. برای مصادره اموال به صورت کلی می توان گفت اموالی هستند که به صورت غیرقانونی و غیرشرعی به دست می آیند و توسط دولت از فرد پس گرفته می شوند. برای جرائم دیگری مثل قاچاق و احتکار نیز قانون مجازات مصادره را درنظرگرفته است . اموال به دست آمده در این جرائم مصادره می شود و به بیت المال انتقال می یابد. شرایط لازم برای مصادره اموال دادگاه اگر برای اموال قرار منع را صادر کرد باید وضع اموال را نیز مورد پیگری قرار دهد و تعیین کند این اموال در اثر ارتکاب جرم ،در زمان آن و یا برای ارتکاب آن ضبط شده اند. بعد از این که بررسی های لازم برای اموال صورت گرفت باید اموال مورد مصادره قرار گیرد. اموال مصادره شده از جرائم در اختیار بیت المال قرار می گیرد. درصروت این اموال به صاحب آن ها برگردانده می شود که جز اموال بلامعارض باشد و دادرسی برای ان ها لازم نباشد. البته در بعضی موارد نیز اموال معدوم می شوند. حال اگر اموال به صورت باشند که نگه داری آن برای دولت هزینه هایی را دربرداشته باشد و یا قیمت ان به مقدار بسیار زیادی کم شود و یا جز اموالی باشد که فساد شود و دیگر بعدا قابل استفاده کردن نباشد، آن گاه اموال به قیمت روز بازار به فروش می رسد. پولی که از فروش آن ها به دست می آید نیز تا زمانی که همه چیز برای دادگاه روشن نشود در امانت دادگستری به امانت خواهد ماند. اگر اموال صادر شده ملک و یا زمین باشد آن گاه بعد از مصادره اموال سند قبلی آن باطل می شود و سند جدید به نام همان نهاد مصادره کننده صادرخواهد شد.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی