ابتدا باید این نکته را که رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه از موارد تصریح شده در قانون و مواردی که تکلیف آنها به صورت صریح مشخص شده است نیست. همچنین باید توجه کرد زود انزالی یک بیماری است که به اتفاق نظر اغلب کارشناسان و با توجه به رشد روز افزون دنیای پزشکی قابل درمان بوده و برخلاف موارد تصریح شده در قانون که بیشتر برای موارد غیر قابل علاج آمده است، این مورد قابل درمان می باشد.
ما در مقدمه به موارد مشابه که در قانون به آن پرداخته شده است و موردی که قانونی در خصوص آنها وجود دارد را بررسی می کنیم سپس به مطالب محوری در خصوص رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه می پردازیم.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی | 02147625900 |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 30000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 50000هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 75000هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 100000هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 150000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 250000هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
"اگر راه های درمانی زیادی را پیش گرفتید اما نتیجه ای حاصل نشد، بهتر است مقدمات لازم برای جدایی را فراهم کنید؛ چرا که شما نیز همانند همنوعان خود مستحق ارضا کامل در رابطه جنسی هستید، اولین قدم برای هر گونه طلاق نیازمند مشاوره حقوقی است و البته مشاوره حقوقی تلفنی در این زمینه ها برای شما راحت تر خواهد بود، برای اینکار تصویرک زیر را لمس کنید تا به منوی تماس با وکیل وارد شوید"
البته درصورتیکه فکر می کنید که بهتر است در این موارد از وکیل خانم متخصص در این زمینه مشاوره حقوقی دریافت نمایید می توانید با فشردن دکمه زیر مقدمات لازم را فراهم نمایید
ابتدا به استفتاء در این خصوص نگاهی می اندازیم
پرسش 1: مردی مبتلا به زود انزالی است و عملا امکان مجامعت ندارد، در حالی که منی از وی خارج میشود اما نمیتواند مقاربت نماید. آیا اگر پس از عقد شرعی حتی یکبار مقاربت نکرده باشد این امر عنن تلقی میشود؟
پاسخ به پرسش 1: عنن نوعى بيمارى است كه توانايى نعوظ و در نتیجه جماع را از مرد سلب مىكند، بنابر این زود انزالی عنن محسوب نمی شود.
منبع: استفتاء سایت هدانا از دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای.
پرسش 2: مردی مبتلا به زود انزالی است و عملا امکان مجامعت ندارد، در حالی که منی از وی خارج میشود اما نمیتواند مقاربت نماید. آیا اگر پس از عقد شرعی حتی یکبار مقاربت نکرده باشد این امر عنن تلقی میشود و یا سبب فسخ نکاح میباشد؟
پاسخ به پرسش 2: این امر عنن محسوب نمی شود ولی اگر منجر به عسر و حرج شدید زوجه شود حاکم شرع می تواند او را طلاق دهد (این گونه بیماری ها معمولا درمان دارد).
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.
در هر دو پرسش به واژه عنن اشاره شده است. دلیل آن است که در قانون و شرع بر فرض تحقق عنن حقوقی برای زن متصور شده است با طرح این دو پرسش تکلیف این مسئله که زود انزالی عنن نیست مشخص شده است. دراینجا برای جا افتادن بیشتر مطلب عنن را بیشتر بررسی می کنیم.
به بیماری جنسی ای که بر اثر آن آلت تناسلی مرد راست نمی شود (ایستا نمی شود)، به گونهای که ناتوان از آمیزش میگردد، عنن و به مرد مبتلا به آن « عنین » گویند.
عنن از عیوبی است که با پیدایی آن زن میتواند عقد نکاح را برهم زند. بنابر قول مشهور، در ثبوت حق فسخ نکاح برای زوجه تفاوتی میان عارض شدن این بیماری قبل از عقد و پس از عقد و قبل از آمیزش نیست. اگر مرد تنها از آمیزش با زنی خاص ناتوان باشد و نسبت به غیر او قدرت بر آمیزش داشته باشد، عنین به شمار نمیرود. همچنین است بنابر قول مشهور اگر مرد از آمیزش در قبل ناتوان، لیکن بر آمیزش در دبر زوجه توانا باشد.
با ثبوت عنن مرد، زن میتواند به حاکم شرع مراجعه کند. حاکم یک سال به مرد مهلت میدهد تا بیماری خود را درمان و با همسرش آمیزش کند.
اگر با گذشت یک سال همچنان ناتوان از آمیزش باشد، زن میتواند عقد را برهم زند و نصف مهر خود را بگیرد، و چنانچه زن با آگاهی از عنین بودن شوهر بر آن صبر کند و به زندگی با شوهر تن دهد، حق فسخ وی از بین میرود.
زودانزالی بلای خانمان سوز
در ابتدا باید بدانیم که زود انزالی جزء مواردی است که توصیه می شود از طریق پزشکی درمان شود. اما ممکن است به هر دلیلی به این نتیجه برسید که چگونه می شود با این مشکل طلاق بگیرید. آیا رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه امکان پذیر است؟
نکته بسیار مهم: در استفتاء آیت الله مکارم شیرازی آمده است و پاسخ ایشان از چند جهت قابل توجه است. از آنجایی که در قانون رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه صریح وجود نداشته است، تصریحات مراجع تقلید میتواند پایان مناقشات باشد. پس می توان بدون تردید گفت که پاسخ ایشان شامل چندین نکته است. محور اول اینکه این بیماری عنن نیست. محور دوم این بیماری از مصادیق عسر و حرج می باشد اما مشروط به چند شرط به نوعی تکلیف ما مشخص است:
دادگاه در خصوص رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه با چه نوع دیدگاهی رسیدگی کند، شاید باید با کمی تردید در مورد آن صحبت کرد. چرا که مسئله به راحتی می تواند دچار مشکلات حقوقی شود و از مواردی است که ضرورت ساماندهی به وسیله یک وکیل خبره را می طلبد که از طریق مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته یا مشاوره حقوقی انلاین فوری به راحتی در دسترس وجود دارد. چراکه از موارد تصریح شده در قانون نیست. اظهار نظرها در مورد آن یکسان نیست، اما ما به اندازه کافی منابع مورد استناد مقابل نظریات مخالف داریم.
چنانچه پیشتر نیز گفته شد معیار را کی توان ابتدا اثبات حقوقی و پزشکی تحقق عسر و حرج است. که مطلبی دقیق و ظریفی است.
اگر زن در فرایند مسائل زناشویی دچار اختلال باشد نمی تواند انتظار داشته باشد که مرد توانایی بیش از یک فرد عادی داشته باشد. این فرض که اختلال در زن وجود دارد حاوی نکات دیگری است. آیا می شود آن را علاج نمود یا نه؟ برای پاسخ تحقق شرایط عسر و حرج که یک امر نسبی است و برای اشخاص می تواند متفاوت باشد.
به عبارتی ممکن است زن از نظر جامعه پزشکی غیر طبیعی اما قابل درمان باشد در این حالت تکلیف زن درمان است و نمیتواند مدعی گردد. همچنین دیگر آنکه اختلال وجود دارد اما قابل درمان نیز نیست. در این حالت می توان به شرایط خاص زوجه در این خصوص استناد کرد. هرچند زوج در شرایط طبیعی باشد اما عدم تناسب باعث می شود که زوجه در شرایط عسر و حرج قرار گیرد.
سخت ارضا شدن زن دلیل زود انزالی مرد نیست
قطعا رعایت اخلاق حسنه و نظم عمومی در تمام فرایند رسیدگی رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه اعم از ارسال احظاریه و تشکیل جلسه و صدور و اجرای یک تکلیف بدیهی است. اما تضمین اجرای آن نیازمند مراقبت خاص اشخاص پرونده است. شاید حضور یک وکیل خوب می تواند تضمین خوبی برای رعایت این امر باشد از طریق مشاوره حقوقی تلفنی فوری یا مشاوره حقوقی انلاین 24 ساعته با وکیل زن و مرد در تهران و خارج از آن یک گام مطمئن به حساب می آید.
شکی در این موضوع وجود ندارد که ارضاء جنسی زن حقی است که در اثر ازدواج برای زن پدید می آید ، همچنین تکالیفی بر عهده مرد ایجاد می نماید. این حقوق در فقه به شکل گسترده تری نسبت به قانون وجود دارد که می توان به مطالبه گری کاستی های قانونی را ترمیم نمود. شاید به شکل عجیبی در قانون بر داشتن صلاحیت مرد متمرکز شده و خیلی بر به فعل رسیدن آن قانون گذاری شایسته ای وجود ندارد.
موارد مشابه و جالبی که ممکن است شما تا به حال آنها را نمی دانستید
در قانون با کمال تاسف به خطر افتادن نظم عمومی بعد از رسیدن به شرایط عسر و حرج فقط توجیه صدور حکم طلاق از طرف حاکم شرع است. شاید هم از ترس باب شدن روشی برای طلاق بی جهت اقدام خاصی صورت نمی پذیرد. با تمام این مسایل عقل حکم می کند که راهی برای حمایت قانونی از زنان قبل رسیدن به شرایط سخت ایجاد گردد نه اینکه منتظر فاجعه باشیم. شاید بتوان شبکه بهداشت و بهزیستی را ملزم به حمایت مستمر از کانون خانواده نمود و برای این دو نهاد تکلیف و صلاحیتهای تعریف نمود چنانچه در دنیا وجود دارد.
با تمام مطالب گفته قطعا چند امر برای شما مسلم شده است:
اگر با این مشکل دچار هستید ابتدا به پزشک مورد وثوق خود مراجعه و مشاوره دریافت کنید.
با توجه به پیچیدگی موضوع قبل از هر اقدامی از طریق مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی انلاین در هر زمان و مکان مشورت نماید و این مسیر سخت را در کنار کارشناسان خبره طی نماید. ابتدا باید این نکته را که رابطه زود انزالی با درخواست طلاق از سوی زوجه از موارد تصریح شده در قانون و مواردی که تکلیف آنها به صورت صریح مشخص شده است نیست. همچنین باید توجه کرد زود انزالی یک بیماری است که به اتفاق نظر اغلب کارشناسان و با توجه به رشد روز افزون دنیای پزشکی قابل درمان بوده و برخلاف موارد تصریح شده در قانون که بیشتر برای موارد غیر قابل علاج آمده است، این مورد قابل درمان می باشد.
مشاوره حقوقی تلفنی برای طلاق به علت زود انزالی شوهر
این حقوق در فقه به شکل گسترده تری نسبت به قانون وجود دارد که می توان به مطالبه گری کاستی های قانونی را ترمیم نمود. شاید به شکل عجیبی در قانون بر داشتن صلاحیت مرد متمرکز شده و خیلی بر به فعل رسیدن آن قانون گذاری شایسته ای وجود ندارد.
در قانون با کمال تاسف به خطر افتادن نظم عمومی بعد از رسیدن به شرایط عسر و حرج فقط توجیه صدور حکم طلاق از طرف حاکم شرع است. شاید هم از ترس باب شدن روشی برای طلاق بی جهت اقدام خاصی صورت نمی پذیرد. با تمام این مسایل عقل حکم می کند که راهی برای حمایت قانونی از زنان قبل رسیدن به شرایط سخت ایجاد گردد نه اینکه منتظر فاجعه باشیم. شاید بتوان شبکه بهداشت و بهزیستی را ملزم به حمایت مستمر از کانون خانواده نمود و برای این دو نهاد تکلیف و صلاحیتهای تعریف نمود چنانچه در دنیا وجود دارد.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"