موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقي الزام به تحويل مبيع

مشاوره حقوقی الزام به تحویل مبیع

 

الزام به تحويل مبيع در واقع يكي از آثار عقد بيع هست؛ وقتي شما مالي را مي خريد فروشنده بايد طبق ماده 367 قانون مدني بايد مورد معامله را به شما تحويل دهد برخي از با درج شروطي از انتقال مبيع يا مورد معامله امتناع نموده و علت امتناع خودشان را به شرطي كه داخل در فروشنامه قيد كردند مستند مي  كنند.

 

بنابراین خریدار اقدام به شکایت قانونی از وی می‌کند. برای اینکه از مراحل شکایت آگاه شوید و بدانید که چگونه باید این دعوای حقوقی را مطرح کرده و دادخواست آن را نگارش کرد؛ مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

 

منظور از الزام به تحویل مبیع چیست؟

الزام به تحویل مبیع، به معنای ضرورت تحویل مال فروخته شده به خریدار است. در بسیاری از مواقع این موضوع رخ می‌دهد که فروشنده حتی با وجود قول و قرارهایی که با خریدار داشته، اموال را به شخص تحویل نمی‌دهد. به عنوان مثال یکی از مواردی که این اتفاق در آن به دفعات مکرری رخ داده، زمانی است که یک شخص، ساختمانی را خریداری می‌کند اما در زمان معین به او تحویل داده نمی‌شود.

 

دلایل بسیاری وجود دارد که فروشنده از تحویل مال اجتناب می‌کند اما مهم‌ترین دلیلی که پیش می‌آید این است که به دلیل نوسانات ارزی و افرایش قیمت‌ها، ارزش ساختمان فروخته شده در حال افزایش است. در این صورت فروشنده با بهانه‌های مختلف سعی در این دارد که برای تحویل ملک و ساختمان هزینه بیشتری دریافت کند. اگر چنین موضوعی برایتان رخ داد، بهترین اقدام، طرح دعوای الزام به تحویل مبیع است.

 

الزام به تحویل مبیع در سایه قانون مدنی

در حالي كه طبق ماده 220 قانون مدني يكي از اثار عقد بيع تحويل ثمن و مبيع مي باشد يعني خريدار مكلف به پرداخت ثمن معامله و فروشنده مكلف به  تحويل ثمن معامله مي گردد براي طرح دعوي الزام به تحويل مبيع در محاكم رويه مختلفي ديده مي شود مثلا برخي محاكم مدعي هستند كه براي طرح دعوي الزام به تحويل مبيع لازم است كه اصالت فروشنامه يا عقد بيع خودتان را  اثبات نماييد و سپس اقدام به طرح دعوي الزام به تحويل مبيع نماييد؛ به عبارتي اين دسته از محاكم شما را مكلف به طرح دعوي تنفيذ بيع نامه مي كنند و وقتي اصالت بيع نامه شما طي راي دادگاه اثبات گردد دعوي الزام به تحويل مبيع را پذيرش مي كنند.

 

لذا در اين راستا و با توجه به اين رويه قضايي مختلف در خصوص دعوي الزام به تحويل مبيع لازم هست قبل از طرح اين دعوي و يا در زمان انعقاد قرارداد با وكلاي دادگستري مشاوره نحوه دريافت مبيع يا مشاوره الزام به تحويل مبيع را بخواهيد. هدف موسسه وكيل تلفني اقدامات حقوقی پيشگيرانه مي باشد لذا قبل از هرگونه قراردادي و يا حتي در زمان معامله با وكيل تلفني در خصوص الزام به تحويل مبيع مشاوره حقوقي موضوع را بگيريد.

 

 

 

 

delivery necessity

 

 

ارکان لازم برای الزام به تحویل مبیع

حالا برای اینکه به طور دقیق بتوانید تشخیص دهید که چه زمانی باید طرح دعوای الزام به تحویل مبیع را مطرح نمایید، دو رکن یا اساس مهم باید در مورد آن باید در نظر بگیرید. اول اینکه بین خریدار و فروشنده حتما عقد بیع مطرح شده باشد و دوم اینکه مال یا بیعی که بین دو طرف معامله وجود داشته به صورت صحیح و سالم باشد. اجازه دهید تا برای درک بهتر، این دو رکن را بیشتر توضیح دهیم.

 

در مورد اول یعنی مطرح شدن عقد بیع بین دو طرف معامله، باید گفت که یک قرارداد حتما باید بین خریدار و فروشنده وجود داشته باشد. این قرارداد هم در متن قانون، در ماده 338 قانون مدنی ذکر شده است. بنابراین حتما باید عقد قرارداد صورت گرفته باشد تا بتوان در زمان امتناع از تحویل مبیع، از فروشنده شکایت کرد.

 

درباره دوم هم لازم است تا حتما مالی که فروخته شده، صحیح و قانونی باشد. بر این اساس، روی اموال و کالاهایی که فاسد هستند این عقد قرارداد معنا ندارد. در نتیجه اگر فروشنده از ارائه مال امتناع کند، امکان طرح دعوی وجود ندارد. همچنین برای طرح دعوی می‌توانید با کمک یک وکیل متخصص و با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی برای کسب اطلاعات بیشتر، اقدام نمایید.

 

الزام به تحویل مبیع اموال منقول و غیرمنقول

در طرح دعوایی که برای اثبات مالکیت اموال منقول صورت می‌گیرد نیازی به استناد به قوانین ثبتی نیست و می‌توان با وجود یک سند عادی هم مالکیت خود را ثابت کرد. در این حالت مراجع قضایی موظف هستند تا به همین سند عادی استناد کرده و به آن رسیدگی کنند. برای اثبات این موضوع هم گزینه شهادت شهود مطرح می‌شود.

 

با این حال در مورد اموال غیرمنقول بین حقوقدان‌ها اختلافاتی وجود دارد. برخی از حقوقدانان می‌گویند که برای الزام به تحویل مبیع اموال غیرمنقول مانند ملک، مبایعه نامه کافی است. با این حال برخی دیگر معتقد هستند که برای صدور حکم حتما باید سند رسمی در دسترس باشد.

 

 

 

 

 

مدارک لازم برای دادخواست الزام به تحویل مبیع

هنگامی که قصد خود را از طرح دادخواست به وکیل کاربلد اطلاع دادید، به شما مراحل اقدامات قانونی را به طور کامل شرح خواهند داد. همانند بسیاری از دعواهای حقوقی، لازم است تا ابتدا برای طرف مقابل خود در قرارداد، نامه‌ای رسمی ارسال و به صورت رسمی از او درخواست نمایید تا مالی که متعلق به شما بوده را تحویل دهد. اگر به این نامه رسمی پاسخی داده نشد، وقت آن بوده که شکایت خود را مطرح نمایید.

 

برای طرح شکایت هم ابتدا لازم است تا به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر خود مراجعه کنید. سپس وارد سامانه ثنا شده و اطلاعات شخصی خود شامل نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه و کدملی، آدرس محل سکونت و شماره تماس را ثبت و در مرحله بعدی باید اصل یا کپی برابر اصل عقد قرارداد بیع را به همراه دیگر اسناد و مدارک موجود به مرجع قضایی ارائه نمایید. برای نگارش دادخواست نیز می‌توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با یک وکیل باتجربه بهره بگیرید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

مشاوره حقوقی نمونه دادنامه الزام به تحويل مبيع

الزام به تحویل مورد معامله به دادگاه علاوه بر رسیدگی به دلایل مورد استناد طرفین می­توانسته هر گونه تحقیق یا اقدامی که برای کشف حقیقت لازم است انجام دهد.

 

پرونده کلاسه: ۹۰۰۹۹۸۰۲۲۰۰۲444۷

دادنامه شماره: ۹۰۰۹۹۷۰۲۲۱۸۰۲4۰۵

شعبه هجدهم دادگاه تجدیدنظر استان تهران

تجدیدنظرخواه: آقای روح الله ... به نشانی ...

 

تجدیدنظرخواندگان:

  1. آقای حسین ... به نشانی ...
  2. آقای علی اکبر ..... به نشانی ...

 

تجدیدنظرخواسته:

  • از دادنامه ۹۰۰۵۷۱ مورخ 30/7/90 صادره از شعبه اول بخش لواسانات.

 

گردش کار: دادگاه با بررسی اوراق و محتویات پرونده ختم دادرسی را اعلام و مبادرت به صدور رأی می­ نماید:

 

رأی دادگاه

 

دادنامه تجدیدنظرخواسته به شماره ۹۰۰۵۷۱ مورخه 30/7/90 صادره از شعبه اول دادگاه عمومی بخش لواسانات و رودبار قصران که به موجب آن قرار رد دعوی خواهان با خواسته الزام خواندگان به تحویل الباقی مبیع موضوع مدرکیه مورخه 24/1/74 و سند عادی مورخه 5/3/1388 اصداریافته مخالف قانون و مقررات موضوعه بوده و متضمن جهت موجه در نقض آن می ­باشد، زیرا:

  • اولاً: خواهان با استناد به دو فقره سند عادی و طرح دعوی به طرفیت فروشندگان طرح دعوی نموده و به تصریح مواد ۲ و ۳ از قانون آیین دادرسی هرگاه خواهان رسیدگی به دعوایی را برابر قانون درخواست نماید قضات داگاه موظف بوده تا موافق قانون رسیدگی و حکم مقتضی را صادر و یا فصل خصومت نمایند.

 

  • ثانياً: قطع نظر از صحت و سقم دعوی مطروحه آنچه دادگاه بدوی در انشاء رأی بدان توجه نموده موضوعاتی ماهوی بوده لذا با اتکاء به آن صدور قرار توجیه قانونی ندارد.

 

  • ثالثاً: تسلیم وقتی حاصل می­ شود که مبیع تحت اختیار مشتری قرار گرفته باشد حال چنانچه با تنظیم قرارداد مورخه 24/1/74 موضوع قرارداد به نحوی که عرف آن را تسلیم گویند در اختیار مشتری قرار گرفته باشد می­بایست دعوی خواهان محکوم به بطلان والا فروشنده با توجه به مفاد قرارداد و آثار عقد صحیح به ایفای تعهدات قراردادی ملزم شود. رابعاً: دادگاه علاوه بر رسیدگی به دلایل مورد استناد طرفین می­توانسته هرگونه تحقیق یا اقدامی که برای کشف حقیقت لازم است انجام دهد بنابراین دادگاه مستندا به قسمت اخیر ماده ۳۵۳ از قانون آیین دادرسی دادگاه­های عمومی و انقلاب در امور مدنی و با نقض دادنامه معترض عنه پرونده را جهت ادامه رسیدگی به دادگاه بدوی اعاده می­نماید. این رأی قطعی است.

 

 

 

delivery assistant

 

مشاوره حقوقی تلفنی الزام به تحویل مبیع

برای اطلاع از اصول الزام به تحویل مبیع یکی از راهکارهای مفید این بوده که با مشاوره حقوقی اطلاعات لازم را بدست آورید. برای بررسی‌ پرونده و ارائه دادخواست، همچنین رسیدگی پرونده در مراجع قضایی حتما نیازمند مشاوره‌ با یک وکیل باتجربه هستید تا از هرگونه سواستفاده یا اشتباه در روند قانونی جلوگیری نمایید.

 

موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته و در تمام ایام هفته آماده بوده تا به شما در زمینه نگارش انواع دادخواست و برگزاری جلسات مشاوره، خدمت رسانی کند. برای رزرو وقت مشاوره در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید با شماره تلفن 02147625900 و 09212242670 تماس حاصل نمایید. 

 

 

وکیل ملکی کیست
استرداد مبیع
هزینه نگارش دادخواست
نگارش انواع دادخواست
مشاوره حقوقی ملکی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

از زحماتتون که توی این شرایط بیماری به صورت تلفنی با کم ترین هزینه و به صورت شبانه روزی خدمترسانی میکنید تشکر میکنم اجرکم عندالله ان شا الله بیشتر از پیش موفق و موید باشید مطالبتون خصوصا ارائه آرای محاکم بسیار عالی و کاربردی هست و در آموزش دانشجویان حقوقی بسیار تاثیر گذار از زحمات تیم تولید محتوا و مدیریت موسسه تشکر میکنم
سلام واحترام دعوای الزام به تحویل مبیع دعوای مالی است.این دعوا می تواند در مورد مبیع منقول ویا غیر منقول مطرح باشد هزینه دادرسی دعوای مطالبه مبیع منقول را می توان بر اساس تقویم مال منقول پرداخت کرد در این رابطه باید به قابلیت تجدید نظر در هنگام تقویم توجه نمود به این معنی که تقویم نمودن به مقداری که رای قابل تجدید نظر نباشد می تواند به ضرر خواهان باشد هزینه دادرسی در دعاوی غیر منقول بر اساس ارزش منطقه ای ملک معین می شود.در الزام به تحویل مبیع غیر منقول رویه قضایی مختلف است برخی از قضات معتقدند دعوای الزام به تحویل مبیع غیر منقول که ملک دارای سند رسمی نباشد قابلیت استماع ندارد اما برخی دیگر از قضات صرف مبایعنامه حائز شرایط صحیح بیع را کافی برای پذیرش دعوا می دانند.مشاور شما وکیل متخصص دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی
سلام وقت بخیر الزام به تسلیم مبیع مبحثی بسیار روز مره و کابردی است و مطلب سایت نیز بسیار دقیق و توام با رای دادگاه بود که فایده ان را ۲چندان کرد تشکر.
با سلام خدمت کاربران گرامی.یکی از دعاوی پر کاربرد و مهم دعوای الزام به تحویل مبیع است چرا که فروشنده باید پس از انعقاد بیع مبیع را در اختیار و به قبض خریدار بدهد و در مقابلش هم خریدار باید ثمن یا پول را بپردازد البتا برخی محاکم ابتدا اثبات بیع را لازم می دانند.برای مشاوره و گرفتن اطلاعات کافی با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه
سلام و احترام از مطالب مفیدی که موجب آگاهی افراد به حق و حقوقشان میشود، بسیار سپاسگزارم. وکیل تلفنی در زمان شیوع کرونا با ارائه خدمات غیرحضوری و آنلاین کار بسیار شایسته ای انجام داده. من از طریق یکی از آشنایانم با موسسه وکیل تلفنی آشنا شدم و چون ایشون به کمک وکیل تلفنی در یک پرونده موفق شده بودند بسیار از خدمات این موسسه راضی بودند. از مدیریت موسسه وکیل تلفنی آقای دکتر توکلی کمال تشکر دارم.
سلام. الان من ثبت نام‌کردم و وارد سایت شدم به عنوان کاربر اسمم ثبت شد. سوالم رو هم پرسیدم و میدونم باید مدارک من بررسی بشه تا پاسخ سوالم داده شه.چون یک رای دادگاه هست که خوب متوجش نمیشم. واسه همین میخوام این رای رو آپلود کنم. ولی بعدش میخوام تلفنی با وکیل صحبت کنم که تلفنی بهم توضیح بدن
سلام و عرض ادب از جمله مشکلات افراد چگونگی تحویل مبیع بعد از انعقاد قرارداد توسط فروشنده است ک با ارائه راهکار توسط مشاورین موسسه میشه بر این مشکلات فائق اومد
به نام خدا باعرض سلام با تشکر از مدیریت و پرسنل زحمتکش کش موسسه حقوقی وکیل تلفنی که با حداقل مبلغ ممکن امکان استفاده از خدمات مشاورین متخصص به خصوص با دارابودن سابقه قضایی را فراهم آورده که دارای تجربه علمی و عملی می باشند. رضایت کامل را دارم
باسلام.از موسسه خوبتون که در این شرایط بیماری به مردم کمک میکنندو در هر ساعت از شبانه روز به سوالات حقوقیمون با کمترین هزینه پاسخ میدن کمال تشکرودارم.من ازخدماتتون استفاده کردم وخیلی راضی بودم.مرسی
دوستان درود بار اثبات این دعوی گاهی اوقات سنگین و دشواره برای اینکه به مشکل برنخورید حتما از نظر متخصص استفاده کنید و حتما داخل قراردادهاتون نحوه تحویل رو با جزییات مشخص کنید قرارداد های فروش قرارداد های حساسی هستند با سهل انگاری برای خودتون هزینه های هنگفت نتراشید
باسلام. متاسفانه اغلب مشاهده میشود که مردم جامعه که اکثرا فاقد سواد و اطلاعات حقوقی کافی هستند، مبادرت به انجام معامله و تنظیم مبایعه نامه هایی می نمایند که مطابق مقررات قانونی و نفع طرفین نمی باشد و بهمین جهت موجبات سوءاستفاده برای یکی از متعاملین فراهم میشود. لذا مقتضی است هموطنان عزیز قبل از انجام معامله با یک مشاور حقوقی مشورت نمایند
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي لازم به ذكر است انواع عين را شرح دهم كه اگر مبيع يكي از أقسام عين باشد شرايط خاصه خود را خواهد داشت عين سه نوع است: عين معين: كه موجود و مشخص است عين كلي در معين: كه موجود است وليكن در مجموعه اي مشابه قرار دارد و شما حق انتخاب داريد عين كلي في الذمه: كه هنوز موجود نيست ولي در مورخه خاصي كه موجود شود به شما ارائه خواهد شد براي توضيحات بيشتر در خدمتتون هستم ارادتمند شيخي

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی