یکی ار عقودی که تنها در اثر توافق خریدار و فروشنده واقع می گردد و دیگر نیاز به عامل دیگری ندارد، عقد بیع است؛ با وجود این عقد بیع همیشه به تراضی تنها محقق نمی شود و گاه نیاز به قبض یا انجام تشریفات دیگری از جمله، بیع صرف، قبض از شرایط وقوع معامله دارد. با ما همراه باشید تا این مورد را به صورت تخصصی موشکافی نماییم.
اثبات 24 ساعته آنلاین و تلفنی وقوع عقد بیع به صورت ارزان و تضمینی
تصویر مصدق مبایعه نامه (اجباری).
تصویر مصدق سند مالکیت (اجباری).
به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک، جهت پرداخت هزینه دادرسی.
در صورت عدم وجود مدارک فوق می توانیم یکی از موارد ذیل را ارائه نماییم:
شهادت شهود و مطلعین.
تحقیقات محلی.
اتیان سوگند.
در خواست استعلام.
پرونده استنادی.
معاینه محلی.
سایر ادله و مستندات.
اثبات فوری وقوع عقد شفاهی بیع به صورت 24 ساعته و آنلاین
بر اساس قانون مدنی ایران، همین که طرفین بر بیع توافق نمایند و تراضی اراده ها و قصد و رضای طرفین حاصل گردد، عقد بیع منعقد می شود و به غیر از موارد خاص در اکثر موارد به صرف توافق طرفین، ولو آنکه مکتوب نشده باشد بیع محقق می گردد.
در صورتی که دلیل دیگری نباشد و وقوع بیع و یا مبایعه نامه، انکار شود و یا بیع شفاهی باشد خواهان می تواند درخواست اتیان سوگند نماید و در صورت عدم انجام سوگند توسط خوانده یا منکر مبایعه نامه، با انجام سوگند توسط خواهان، وقوع عقد بیع اثبات می شود.
نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست تحویل مبیع با کیفیت تضمینی و ارزان |
در خصوص اموال غیر منقول لازم به ذکر است که برخی از محاکم به استناد مواد 22، 4، 47 و 48 قانون ثبت اسناد و املاک، چنین دعوایی را به تنهایی قابل پذیرش نمی دانند و آن را فقط به همراه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی می پذیرند. (البته بهتر است این دو خواسته همزمان مطرح شود زیرا رآی اثبات وقوع بیع، صرفاًجنبه اعلامی دارد و به صرف این حکم نمی توان مالک را به تنظیم سند رسمی الزام کرد.
وکیل مبایعات ارزان و تضمینی 24 ساعته
اگر دعاوی مذکور مرتبط با املاک باشد، دادخواست باید در دادگاهی اقامه شود که ملک در حوزه قضایی آن واقع شده است؛ ولی در دعاوی راجع به بیع اموال منقول میتوان در محل اقامت خوانده و همچنین محل انعقاد قرارداد و اجرای تعهد نیز اقامه دعوا نمود (مواد 11، 12 و 13 قانون آیین دادرسی مدنی).
مانند دعوای اثبات وقوع عقد بیع و دادخواست تحویل مبیع، دعوای اثبات وقوع بیع شفاهی، دعوایی است مالی.
چنانچه ثمن معامله پول باشد، باید از حیث مقدار و دیگر شرایط، در هنگام عقد معلوم شود، به قسمی که هیچ گونه جهل یا ابهامی در آن نباشد؛ مثلاً اگر فروشنده بگوید خانه را در برابر هر قیمتی که فلانی تعیین کند فروختم و مشتری هم آن را بپذیرد، به سبب مجهول بودن ثمن، معامله باطل است؛ هرگاه ثمن معامله کالا باشد، همه ی شرایطی که برای مبیع بر شمرده شد، بر ثمن نیز حاکم است.
نکته: عوض (اعم از مبیع و ثمن) باید از نظر مقدار، جنس و اوصاف تاثیرگذار در قیمت، معلوم باشد و مجهول بودن عوض در هریک از ابعاد یاد شده موجب عدم انعقاد عقد بیع می شود و از این لحاظ فرقی بین بیع مکتوب و شفاهی نیست.
در مورد زمان وقوع عقد بیع هم باید گفت اگر چه فرع هست؛ اما از لحاظ اعمال خیارات فسخ و همچنین تاخر و تقدم با عقود بیع هم عرض قابل تامل است.