موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی فرزندخواندگی

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی

 

در قوانین ایران شرایطی برای فرزند خواندگی در نظر گرفته شده است، قوانین تصویب شده برای بهتر شدن شرایط این کودکان است.

بهزیستی یکی از سازمان های تشکیل شده در ایران است که امور کودکان بدسرپرست و یا بی سرپرست را بر عهده دارد. سازمان بهزیستی مرجعی است که برای فرزند خواندگی کودکان بی سرپرست لازم است تا به آنجا مراجعه کرد.

 

 

 

 

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی

در قوانین ایران شرایطی برای سرپرست شدن کودکان بی سرپرست در نظر گرفته شده است، قوانین تصویب شده در کتاب قانون فرزند خواندگی برای بهتر شدن شرایط این کودکان است.

بهزیستی یکی از سازمان های تشکیل شده در ایران است که امور کودکان بدسرپرست و یا بی سرپرست را بر عهده دارد. سازمان بهزیستی مرجعی است که برای فرزند خواندگی کودکان بی سرپرست لازم است تا به آنجا مراجعه کرد.

 اگر چه ممکن است در آینده قانون فرزندخواندگی تغییر کند اما در حال حاضر قانون درخواست سه گروه از افراد را مورد بررسی قرار می دهد.

1-زوجینی که یکی از آن ها بیشتر از 30 سال سن داشته باشد و 5 سال از تاریخ نکاح آن ها گذشته باشد و بچه دار نشده باشند، اگر زن و مرد توانایی بچه دار شدن نداشته باشند و از نکاح آن ها 5 سال هم نگذشته باشد، می توانند با مراجعه به پزشکی قانونی و با تشخیص این مرجع و ارائه مدرک تقاضای فرزند خواندگی بدهند، در این صورت شرایط زوجین بررسی شده و با دقت به تقاضای آن ها رسیدگی میشود.

2-گروه دومی که می توانند تقاضای پذیرش کودک و نوجوان بی سرپرست را بکنند، زن و شوهر دارای فرزند است که دیگر توانایی فرزندآوری ندارند، یکی از شرایط الزامی این است که یکی از والدین باید بیشتر از 30 سال سن داشته باشند. در صورتی که زن و شوهر و یکی از آن ها بیشتر از 30 سال سن داشته باید و فرزندی هم داشته باشند اما مشکلی هم برای فرزندآوری نداشته باشند با تشخیص مرجع صالح آن ها نیز می توانند سرپرستی کودکی را بر عهده بگیرند.

3-دسته ی سوم از افرادی که صالح برای درخواست تقاضای فرزند خواندگی هستند دختران و زنان بدون همسر هستند و یکی از شرایط این است که زنان و دختران بی همسر هم باید 30 سال به بالا سن داشته باشند تا به تقاضای آن ها رسیدگی شود، دختران مجرد زیر 30 سال نمی توانند سرپرستی فرزندی را قبول کنند.این زنان و دختران تنها میتوانند تقاضای سرپرستی فرزند دختر بالای 2 سال را بکنند، اجازه ی سرپرستی پسران چه بالای 2 سال یا زیر 2 سال به دختران و زنان و بدون همسر و متاهل داده نمی شود. در قانون برای مردان مجردی که میخواهند سرپرستی کودکی را به عهده بگیرند تمهیداتی صورت نگرفته است.

مشاوره حقوقی فرزندخواندگی

شرایط افراد متقاضی فرزند خواندگی توسط دادگاه بررسی میشود.

چه کودکانی به فرزند خواندگی سپرده میشوند؟

در بین کودکان کسانی به سرپرستی سپرده می شوند که والدین یا جد پدری آن ها شناخته شده نباشد و دو سال از سپردن آن ها به مراکز نگهداری گذشته باشد.

کودکان بی سرپرست باید توسط مراجع قضایی به سازمان بهزیستی سپرده شده باشند.

تقاضاهای فرزندخواندگی در استان ها از طریق کمیته ستادی استان و کمیته ی خانواده ی هر استان بررسی می شود.

کودکانی که به فرزندخواندگی سپرده می شوند باید از قبل تمام بررسی های لازم برای شناسایی والدین، جد پدری آن ها، شده باشد و مسئولین انجام امور سرپرستی از بازگشت کودک به خانواده نا امید شده باشند و هیچ والدینی برای آن ها در دسترس نباشد. کودک یا نوجوان باید زیر 16 سال تمام قمری باشند، سرپرستی نوجوانان بالای 16 سال را نمی توان تقاضا کرد.

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی

در ایران شرایط فرزندخواندگی توسط قانون مشخص شده است

 

شرایط فرزندخواندگی در ایران

فرزند خواندگی به چه عواملی بستگی دارد؟

  • زن و شوهری که تقاضای فرزند خواندگی میدهند باید تابع ایران باشند و محل سکونت آن ها نیز در ایران باشد.
  • سن آن ها از 30 سال به بالا باشد.
  • 5 سال از ازدواج رسمی آن ها گذشته باشد. (ازدواج موقت در زمره ی ازدواج های رسمی نیست و زوج هایی که عقد موقت هستند حتی با ارائه ی صیغه نامه یا قولنامه ی ازدواج هم توانایی به سرپرستی گرفتن کودکی را ندارند.)
  • زوجین محجور نباشند. ( محجور نباشند یعنی از لحاظ صحت عقلی در سلامت باشند،مجنون و سفیه نباشند)
  • دارای محکومیت کیفری به علت جرائم عمدی نباشند. (محکومیت کیفری باید در دادگاه اثبات و در سابقه ی آن ها ذکر شده باشد.)
  • صلاحیت اخلاقی و روانی آن ها باید تایید شود. (برای تایید صلاحیت اخلاقی و روانی از مشاوره و تایید توسط دادگاه بهره گرفته میشود.)
  • دارای تمکن مالی باشند. (تمکن مالی در فرزند خواندگی یعنی هزینه ی مدیریت یک زندگی سالم را داشته باشند، از نیازات ضروری بتوانند برآیند.)
  • مبتلا به بیماری صعب العلاج یا بیماری هایی که موجب از کارافتادگی میشود نباشند.
  • زوجین معتاد به موادِ مخدر، الکل و دیگر مواد اعتیاد زا مثل روانگردان ها نباشند.
  • اگر زن و شوهر از نظر پزشکی دچار مشکل باشند با صلاحدید دادگاه، زوجین زیر 30 سال یا کسانی که از ازدواج آن ها 5 سال نگذشته، سرپرستی بچه ای را می توانند بر عهده گیرند.

 مدارک مورد نیاز برای فرزند خواندگی:

 با درخواست رسمی از سازمان بهزیستی تقاضای شما مورد بررسی قرار می گیرد. در تقاضای خود شماره تلفن و آدرس محل سکونت باید نوشته شده باشد.

  • مدارک مورد نیاز جهت فرزند خواندگی:

  • کپی صفحه ی اول و دوم شناسنامه
  • سند ازدواج رسمی
  • گواهی پزشکی برای افراد ناتوان در بچه دار شدن مثل گواهی ناباروری زوجه
  • گواهی پزشکی قانونی برای عقیم بودن زوج یا ناباروری زوجه
  • کپی و اصل حکم سرپرستی موقت و آزمایشی
  • برگه ی عدم سوءِ پیشینه زوجین
  • گواهی سلامت جسم و روان تایید شده از طرف پزشک قانونی
  • گواهی تمکن مالی مثل سند منزل، زمین، ماشین و ...
  • گواهی سلامت برای عدم مبتلا بودن به بیماری لاعلاج و یا بیماری های خطرناک واگیردار
  • گواهی عدم اعتیاد
  • باید معتقد به ادیان مقبول در ایران باشند.

اولویت های فرزند خواندگی:

  • اگر کودک اقوام نزدیکی داشته باشد آن ها در اولویت برای گرفتن سرپرستی هستند.
  • زوج های ناتوان در بچه دار شدن اولویت اول در فرزندخواندگی هستند
  • بعد از زوج ها، دختران و زنان بدون همسر و در نهایت زوج هایی که فرزندی دارند، به نوبت در اولویت هستند. اگر دختران و زنان بدون همسر که فرزندی به آن ها داده شده است و بعد از مدت قصد ازدواج داشته باشند باید دادگاه را از تصمیم خود با خبر کند و مرجع صالح تصمیم گیری نهایی را انجام میدهد.

قبل از این که سرپرستی کودکی به عهده ی خانواده ای قرار بگیرد این خانواده ها باید به مشاوره های معتبر رجوع کرد و تمامی شرایط آن ها باید سنجیده شود.

ارث فرزندخوانده:

 بر طبق قوانین ایران کودکی که به فرزند خواندگی گرفته میشود بعد از فوت والدین یا یکی از آن ها مانند فرزندان عادی ارثی نمی برد، برای حمایت از وضع آینده ی کودکان دادگاه طبق قوانین مقداری از اموال و دارایی های افراد مراجعه کننده را به کودک منتقل می کنند و این ضامنی است برای آینده ی کودکانی که سرپرستی آن ها را بر عهده میگیرند.

اگر والدین تمایل داشته باشند می توانند بعد از فرزندخواندگی کودکان بی سرپرست، اموالی را غیر از اموال مشخص شده توسط دادگاه به فرزندان منتقل کنند.

صدور شناسنامه ی فرزند خواندگی:

آیا برای فرزند خوانده ی خود میتوانم شناسنامه بگیرم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت بعد از گذشتن شرایط مقرر در دادگاه و قطعی شدن حکم سرپرستی ثبت و احوال اقدام به صدور شناسنامه می کند. صدور شناسنامه دختران و زنان مجرد که فرزند خواندگی انجام داده اند، شناسنامه ی طفل به نام خانوادگی مادر صادر میشود. برای کودکانی که زوج ها سرپرستی آن ها را برعهده می گیرند نیز شناسنامه صادر میشود، صدور شناسنامه با نام خانوادگی زوج یا والد تک سرپرست بعد از گذشت دوره ی موقت سرپرستی صورت میگیرد.

بعد از بررسی تقاضای فرزندخواندگی چه اتفاقی می افتد؟

 والدین بعد از انتخاب فرزند و بررسی همه ی جنبه ها سرپرستی کودک را برای مدت کوتاهی برعهده می گیرند که به آن سرپرستی موقت می گویند، این دستور دادگاه است برای بررسی بیشتر خانواده و مطمئن شدن از آنکه این خانواده برای کودک مناسب است.

دوره ی سرپرستی موقت 6 ماه است که در طی این 6 ماه دادگاه مشاوران و مددکاران اجتماعی را ملزم به بررسی شرایط کودک در 3 دوره می کند. در این مدت 6 ماهه تمام شرایط والدین، نحوه ی رفتار آن ها با کودک و... بررسی می شود تا این بررسی ها منجر به صدور کردن حکم سرپرستی قطعی می گردد.

    مشاوره حقوقی تلفنی:

قبل از آنکه بخواهید برای فرزند خواندگی اقدام کنید بهتر است با مشاوره ای مجرب مشورت کنید تا از دیگر جنبه های قانونی فرزند خواندگی آگاه شود و سوالات خود را برطرف کنید، با مشورت کردن همیشه بهترین تصمیم ها را می توان گرفت، یکی از شیوه هایی که با آن می توانید از مشورت بهترین و مجرب ترین مشاوران استفاده کنید مشاوره ی تلفنی است، بدون صرف هزینه های کلان و رفت و آمد می توانید از مشاوره های کاملا تخصصی و کارآمد استفاده کنید.

مشاوره حقوقی خانواده

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی انلاین

نگارش دادخواست فرزند خواندگی

رزرو فوری مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل متخصص 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

اینقد دویدیم هیچ به هیچ خدا نگزره ازتون این همه بچه یکیشون نمیدن بما خیلی هستن عین ما
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی،در ایران سازمان هایی جهت رسیدگی به امور کودکان بی سرپرست و بد سرپرست تاسیس شده که یکی از این سازمانها بهزیستی است لذا لازم است افراد برای درخواست فرزندخواندگی به این سازمان مراجعه کنند. با این وصف بهزیستی با در نظر گرفتن شرایط قانونی زوجین به تقاضای داوطلبین رسیدگی می‌کند. یکی از مواردی که مورد توجه قرار می‌گیرد این است که سن یکی از زوجین باید بالای ۳۰ سال باشد و همچنین به درخواست زوجینی که عقد ازدواج آنها موقت است توجه نخواهد شد حتی اگر صیغه نامه داشته باشند. کاربران عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای خبره و متخصص در این زمینه بهره مند گردند.با احترام_ فاطمه سلیمانی
فرزند خواندگی بدین معناست که زن و شوهر یا زن مجرد(بنا به شرایطی) اختیار دارند شخصی را بعنوان فرزند خود بپذیرند در حالی که آنها پدر و مادر واقعی شخص نیستند. زمانی که کودکی به هر دلیلی تحت لوای پدر و مادر خود زندگی نمیکند، تحت نظارت سازمان بهزیستی قرار میگیرد و این سازمان امورات او را پیگیری میکند. زن و مرد نابارور در اولویت اخذ فرزند از سازمان بهزیستی هستند.برای اینکه با قوانین گرفتن فرزند خواندگی آشنا شویم بهتر است از وکلای سایت وکیل تلفنی کمک بگیریم
سلام و عرض ادب، در بین کودکان کسانی به سرپرستی سپرده می شوند که والدین یا جد پدری آن ها شناخته شده نباشد و دو سال از سپردن آن ها به مراکز نگهداری گذشته باشد. کودکان بی سرپرست باید توسط مراجع قضایی به سازمان بهزیستی سپرده شده باشند. تقاضاهای فرزندخواندگی در استان ها از طریق کمیته ستادی استان و کمیته ی خانواده ی هر استان بررسی می شود. کودکانی که به فرزندخواندگی سپرده می شوند باید از قبل تمام بررسی های لازم برای شناسایی والدین، جد پدری آن ها، شده باشد و مسئولین انجام امور سرپرستی از بازگشت کودک به خانواده نا امید شده باشند و هیچ والدینی برای آن ها در دسترس نباشد. کودک یا نوجوان باید زیر ۱۶ سال تمام قمری باشند، سرپرستی نوجوانان بالای ۱۶ سال را نمی توان تقاضا کرد.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما هستم.
سلام وقت بخیر ... به استناد ماده 861 قانون مدنی، فرزندخواندگی از موجبات ارث نیست. یعنی نه فرزندخوانده از پدر و مادرخوانده‌اش و نه آنان از فرزندخوانده ارث می‌برند. به بیان قانون: این سرپرستی به منظور تامین منافع مادی و معنوی طفل برقرار می‌گردد ولی در هر حال از موجبات ارث نخواهد بود. لکن به خاطر جلوگیری از بروز مشکلاتی برای کودک و جبران خلأ مذکور در آینده یکی از شرایط صدور حکم سرپرستی تامین هزینه نگهداری و تربیت و تحصیل طفل تا سن بلوغ و تا زمان فوت سرپرست است، همچنین هرگاه وجوه یا اموالی از طرف زوجین سرپرست به طفل تحت سرپرستی، صلح شده باشد در صورت فوت طفل وجوه و اموال مذکور از طرف دولت به زوجین سرپرست تملیک خواهد شد.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
سلام و عرض ادب و خسته نباشید به تمام همکارانی که بابت تولید محتوای سایت تلاش میکنند و زحمت میکشند. بنده برای یافتن پاسخ سوالم در ارتباط فرزند خواندگی در اینترنت جستجو میکردم که با سایت خوب شما آشنا شدم و پس از ثبت درخواست مشاوره یکی از مشاورین شما به سرعت با من‌تماس گرفتند و بسیار صبور و باحوصله تک تک سوالات مرا پاسخ دادند. خواستم از این طریق از بابت خدمات عالی و حرفه ای که به مراجعین ارائه میدهید تشکر و قدردانی کرده باشم. وقتتون بخیر
فرزند خواندگی یا تبنی آن است که کسی، فرد دیگری را که فرزند طبیعی او نیست به فرزندی بپذیرد.در این مقاله به آثار فرزندخواندگی شامل،تعهدات مالی و تعهدات غیر مالی می پردازد. در مبحث اول منظور از آثار مالی،آن دسته از روابط حقوقی است که،مستقیما به اموال و حقوق مالی مرتبط است،و به عبارت دیگر،روابط حقوقی که موضوع اصلی و اولیه آنها امور مالی است. آثار مالی ناشی از فرزندخواندگی،ذیل سه عنوان تعهد به انفاق،اداره اموال قانونی،و ارث مطرح می گردد.در مبحث دوم به این موضوع می پردازیم که اکثر آثار ناشی از فرزندخواندگی جنبه غیر مالی دارد،کما اینکه،جنس روابط خانوادگی،غالبا اینگونه است. انواع آثار قابل بحث ،عبارتند از،حضانت،ولایت،تسری نام خانوادگی ،محرمیت و حرمت نکاح و اقامتگاه. در مبحث سوم ضمانت اجرایی تعهدات مالی و غیر مالی سرپرستان مورد بررسی قرار می‌گیرد. در ضمانت اجرایی تعهدات مالی، مسئولیت قهری و قراردادی سرپرستان مورد بحث قرار می‌گیرد. همچنین در گفتار دوم، نسبت به تعهدات غیر مالی سرپرستان و مسائل موجود در این زمینه مباحثی مطرح می‌گردد. در مبحث چهارم به این موضوع می پردازیم که چگونگی و حدود خاتمه آثار ناشی از فرزندخواندگی، به نوع خود اثر و از سوی دیگر به هدف و کارکرد این نهاد بستگی دارد، کما اینکه در خانواده طبیعی نیز آثار حقوقی حاکم بر روابط میان والدین و فرزندان در پاره‌ای موارد دچار زوال و دگرگونی می‌شود (سقوط حق حضانت و ولایت) و قواعد خاصی بر این تحولات حاکم است. بنابراین در مقام زوال ناشی از فرزندخواندگی نیز باید هرچه بیشتر وضعیت خانواده طبیعی را در نظر آورد. زمانی که شرایط بقای رابطه سرپرستی موجود نباشد، رابطه فرزندخواندگی فسخ خواهد شد.
با سلام از موسسه وکیل تلفنی بدلیل ارائه محتوای بسیار مفید و کاربردی در خصوص فرزند خواندگی تشکر می کنم؛ از آنجا که پذیرفتن سرپرستی کودکان بی سرپرست یا بدسرپرست هم برای کودک و هم برای پدرخوانده و مادرخوانده امری بسیار حساس و سرنوشت ساز هست اقدامات مشاوره حقوقی و روانشناسی قبل از پذیرفتن سرپرستی توسط اشخاص متقاضی باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود تا در آینده اشخاصی که این مسیر را انتخاب کرده اند درگیر تنش های روانی و چالش های حقوقی نشوند یا این امر به حداقل برسد. موفق باشید
طبق قوانین ایران کودکی که به فرزند خواندگی گرفته میشود بعد از فوت والدین یا یکی از آن ها مانند فرزندان عادی ارثی نمی برد، برای حمایت از وضع آینده ی کودکان دادگاه طبق قوانین مقداری از اموال و دارایی های افراد مراجعه کننده را به کودک منتقل می کنند و این ضامنی است برای آینده ی کودکانی که سرپرستی آن ها را بر عهده میگیرند. اگر والدین تمایل داشته باشند می توانند بعد از فرزندخواندگی کودکان بی سرپرست، اموالی را غیر از اموال مشخص شده توسط دادگاه به فرزندان منتقل کنند.
با فرزند خوانده ام مشکل دارم مشاوره تخصصی لازم دارم لطفا راهنمایی کنید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی