موسسه وکیل تلفنی

  • محسنی محسنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۳:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۰
  • محمدرضا برزگرزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۳۳:۲۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۹
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۱:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۱۲ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۵:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۵:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۳۹:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۰:۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • بهروز دولت آبادی بهروز دولت آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۴
  • فاطمه سادات موسوی فاطمه سادات موسوی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

قانون ورشکستگی شرکت ها

قانون ورشکستگی شرکت ها

با توجه به اوضاع اقتصادی و شرایط کرونا، طی یک سال اخیر شرکت های بسیار زیادی دچار ضرر و زیان مالی و ورشکستگی شده اند؛ ضربات زیاد دیگری به اقتصاد کمر شکسته دولت وارد شد که تشعشعات آن دامن بسیاری از شرکت ها را گرفت، همه ضرر دیدیم؛ اما عده ای به کل دارایی شان را از کف باختند و ورشکست شدند ...، امروز اینجاییم تا ضمن آشنایی با قوانین ورشکستگی که اخیراً دولت آن را وضع کرده است، نحوه استفاده از مهره های این قانون به نفع خود را بیاموزیم، از این رو ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمایید؛ اما قبل از اینکار، حتماً یک دقیقه زمان برای مشاهده ویدئوی زیر، اختصاص دهید. 

 

 

 

 

آخرین مصوبه تغییرات قانون ورشکستگی شرکت ها در سال 1400

 

the last changes of bankruptcy law

وکیل 24 ساعته ورشکستگی و آنلاین

 

با توجه به روزهای آغازین سال 1400 و قرار گرفتن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، هنوز قانون جدیدی برای ورشکستگی های شرکت ها تصویب نشده است؛ اما اعمال تغییرات در قانون ورشکستگی شرکت ها در آینده نزدیک صورت می گیرد، شرایط فعلی کشور و کرونا مشکلات و ورشکستگی های متعددی برای تاجران به وجود آورده است. همین موضوع باعث ورشکستگی های بسیار زیادی شده است و بسیاری از تجار در پی اوضاع اقتصادی کشور و کرونا، ضرر و خسارات بسیار زیادی را متحمل شده اند، آمار ورشکستگی شرکت ها طی چند سال اخیر و به خصوص در سال 1399 به شدت افزایش پیدا کرده است.

 

نکته: اعمال تغییرات در قانون ورشکستگی شرکت ها یکی از هدف های اصلی دولت برای حمایت از تجار در سال جاری می باشد؛ با توجه به این اوضاع، قطعاً دولت در آینده ای نزدیک برای ایجاد تغییرات در قانون ورشکستگی شرکت ها اقدام می کند و امید می رود تا این قوانین کاملاً انعطاف پذیر باشد و به نفع تاجران و صاحبان شرکت ها باشد.

 

طبق قانون جدید سال 1400 ورشکستگی شرکت ها، بهترین زمان برای اعلام ورشکستگی چه هنگامی است؟

در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که ورشکستگی مخصوص تجار است ...

  • به طور کلی و طبق قوانین وضع شده، زمانی یک تاجر می تواند اعلام ورشکستگی کند که در پرداخت دیونی که بر عهده اوست، وقفه و تاخیر ایجاد شده باشد. زمانی که این اتفاق رخ می دهد، یک تاجر به طور رسمی ورشکسته خواهد شد. 

 

با توجه به موارد فوق سوال رو به رو مطرح می گردد که بهترین زمان برای اعلام ورشکستگی چه موقعی است؟

  • هر زمان که تاجر به این نتیجه رسید که در پرداخت دیون خود عاجز شده است و نمی تواند از پس پرداخت آن بربیاید، بهترین زمان برای اعلام ورشکستگی است؛ زیرا در صورت ادامه دادن با این وضع دچار ضرر و خسارات بیشتری می شود و جبران آن به طبع دشوار تر خواهد بود. طی سال جاری هنوز قانون جدیدی در این خصوص وضع نشده است و با در نظر گرفتن تازگی شروع سال 1400 انتظارها بر این است که به زودی قانون جدیدی برای ورشکستگی های شرکت ها وضع شود.

 

وکلای آشنا به قانون ورشکستگی شرکت ها را از کجا پیدا کنیم؟ و به چه روش هایی از آن ها مشاوره بگیریم؟

 

Lawyer Familiar with bankruptcy law

بررسی آنلاین سازوکار قانون ورشکستگی 1400 مطابق با شرایط شما

 

وکلای آشنا به قانون ورشکستگی، دوره های تخصصی خود را در این زمینه گذرانده اند و با قوانین و مسائل مربوط به ورشکستگی شرکت ها آشنایی کامل دارند؛ موضوع ورشکستگی یکی از مسائل مهمی است که پیگیری آن فقط توسط وکیل با تجربه و متخصص و آشنا به قانون ورشکستگی شرکت ها امکان پذیر است؛برای همین شما باید از بهترین و با تجربه وکلا کمک بگیرید. حال این سوال برای شما مطرح می شود که بهترین وکیل آشنا به امور ورشکستگی را از کجا پیدا کنیم؟

موسسه وکیل تلفنی گره گشای کار شماست؛ بهترین و با تجربه ترین وکلای پایه یک دادگستری در این موسسه حضور دارند و هدف آنها برطرف کردن تمامی نیاز های حقوق شما در زمینه های مختلف تجاری از قبیل ورشکستگی، می باشد.

شما می توانید با وکیل متخصص ورشکستگی ما مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته را با ضمانت کیفیت و قیمت، تجربه نمایید.

 

آگاهی از آخرین قوانین ورشکستگی در سال جاری چه مزایایی برای صاحبین مشاغل و کسب و کارها دارد؟

 

 

بالا بردن سطح علم و آگاهی در هر زمینه ای می تواند به سود شما باشد؛ هنگامی که شما از آخرین قوانین و مصوبه های جدید مجلس برای ورشکستگی آگاهی کامل داشته باشید و همگام با آخرین و به روز ترین قوانین پیش روید قطعاً در روند کار خود نیز تغییراتی ایجاد می کنید که در چارچوب قوانین جدید باشد.

زمانی که قوانین جدید وضع می شود، مسلماً موضوعات جدیدی به آن اضافه و یا از آن حذف می شود، شما باید همگام با این تغییرات و قوانین جدید پیش بروید تا با آگاهی و اطلاع کامل امور شرکت و بازرگانی خود را پیش ببرید. آگاهی داشتن از تغییرات جدید در قانون ورشکستگی شرکت ها باعث می شود تا بر طبق این قوانین روش های جدیدی را اتخاذ کنید و به دنبال آن از ضرر و زیان کمتری برخوردار شوید و امور خود را بر طبق قوانین روز پیش ببرید.

 

وکیل تلفنی ارزان و تضمینی ورشکستگی کیست و چگونه خدمات حقوقی ارزان خود را تضمین می نماید؟

 

inexpensive lawyer for Bankruptcy

وکیل تلفنی ورشکستگی ارزان و تضمینی

 

وکیل تلفنی ارزان و تضمینی همان وکیل پایه یک دادگستری است که دوره های تخصصی آموزش خود را در زمینه امور حقوقی شرکت ها گذرانده است و با قانون ورشکستگی شرکت ها و مراحل پیگیری آن آشنایی کامل دارد؛ بنابراین وکیل متخصص ورشکستگی صلاحیت کامل را دارد تا امور حقوقی ورشکستگی شرکت ها را به عهده بگیرد. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که وکیل تلفنی چگونه خدمات حقوقی خود را تضمین می کند؟

  • شایان ذکر است تا به این نکته اشاره کنیم که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی توسط وکیل متخصص ورشکستگی، به پشتوانه خدمات و سوابق درخشان موسسه وکیل تلفنی است و این تضمین کار ما است. مشاوره تضمینی ورشکستگی توسط بهترین وکلای پایه یک دادگستری موسسه وکیل تلفنی انجام می شود و این اطمینان به شما داده می شود که این مشاوره ها تضمینی و ارزان هستند. مبنای اصلی کار موسسه وکیل تلفنی گره گشایی از کار مردم در کنار پرداخت هزینه های بسیار کم است.

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

ورشکستگی به تقصیر و تبعات حقوقی آن

مجازات ورشکستگی به تقلب

نحوه پرداخت مهریه در دوران ورشکستگی

پیشگیری مدرن از ورشکستگی

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به خاطر ورشکستگی و اعسار

نگارش فوری دادخواست ورشکستگی

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، به طور کلی و طبق قوانین وضع شده، زمانی یک تاجر می تواند اعلام ورشکستگی کند که در پرداخت دیونی که بر عهده اوست، وقفه و تاخیر ایجاد شده باشد. زمانی که این اتفاق رخ می دهد، یک تاجر به طور رسمی ورشکسته خواهد شد. وکلای پایه یک دادگستری که دوره های تخصصی آموزش خود را در زمینه امور حقوقی شرکت ها گذرانده اند و با قانون ورشکستگی شرکت ها و مراحل پیگیری آن آشنایی کامل دارند؛ صلاحیت کامل را دارد تا امور حقوقی ورشکستگی شرکت ها را به عهده بگیرند.
سلام و عرض احترام ضمن عرض تبریک و شادباش به تمام همکاران پرتلاش وکیل تلفنی. خواستم از طریق این پیام هم از بابت محتوای علمی و ارزشمندی که تولید و در سایت منتشر میکنید تشکر و قدردانی کنم و هم از بابت تعهد و وجدان کاری مشاورین شما بسیار دلسوزانه و مانند یک دوست افراد را تا انتهای مسیر پرونده همراهی و راهنمایی میکنند، سپاسگزاری کنم. براتون آرزوی موفقیت دارم
با سلام ا مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید. توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید. "ورشکستگی؛ همانند سیل، زلزله و ... بلایی خانمان سوز است که می تواند تا مدت ها جریان درآمدی یک کارفرما را به همراه کارمندان و کارگرانش در معرض تهدید قرار دهد؛ از این رو این امر بسیار بسیار خطیر است و می تواند زندگی آینده بسیاری از افراد را تا مدت ها زیر سوال ببرد؛ اما جالب اینجاست که تمامی این تاثیرات، می تواند با یک تصمیم درست و اصولی در خصوص ورشکستگی، آتش را به گلستان تبدیل کند یا حداقل آن را خاموش کند؛ حال توصیه ما به شما این است که اگر کارفرما هستید، در خصوص اتخاذ این تصمیم بزرگ، ابداً انفرادی اقدام نکنید و حتماً با یک وکیل متخصص ورشکستگی مکالمه و گفتگو داشته باشید؛ به عبارت دیگر، مواضع حقوقی شما و شرکتتان باید به صورت حقوقی و تخصصی مورد بررسی های موشکافانه قرار بگیرد
ورشکستگی، پایانی تلخ برای شرکت های تجاری و تاجران است. مشکلات اقتصادی و ضعف مدیریت از مهمترین عواملی است که موجب می‌شود که یک بنگاه اقتصادی و یا یک فرد تاجر به ورشکستگی برسد. عدم پرداخت بدهی‌ها نیز مشکل را دو چندان می‌کند. در این شرایط، آگاهی از شرایط و قوانین و حمایت‌هایی که قانون از فرد یا شرکت ورشکسته می‌نماید، موجب می‌شود تا مشکلات به حداقل برسد. هنگامی که تاجر یا شرکت تجاری نتواند به تعهدات مالی خود کند و از پرداخت بدهی‌های خود ناتوان باشد و به عبارت دیگر، بدهی‌های وی بیش از دارایی اش باشد، به ورشکستگی رسیده است. باید توجه داشت که ورشکستگی با اعسار تفاوت دارد. زیرا در حالت اعسار، فرد اصلا اموالی را برای پرداخت ندارد. در حالی که در ورشکستی حتی ممکن است اموال شخص ورشکسته بیش از بدهی وی باشد، اما به دلایلی مانند در گردش بودن مال یا در رهن بودن آن‌ها، نتواند بدهی خود را پرداخت نماید. انواع ورشکستگی مطابق با قانون سه حالت برای ورشکستگی ممکن است رخ دهد: ورشکستگی عادی: در این نوع ورشکستگی، تاجر یا شرکت تجاری بدون تقصیر یا تقلب و به علت قوه قاهره مانند عوامل خارجی نظیر تحریم و یا حوادث غیرمترقبه ورشکسته می‌گردد. ورشکستگی به تقصیر: در این حالت، خطای تاجر و تقصیر موجب رسیدن به ورشکستگی می‌شود. ورشکستگی به تقصیر از جرایم غیر عمدی محسوب می‌شود. ورشکستگی به تقصیر معمولا به دلیل نداشتن دفتر تجاری و مشخص نبودن صورت دارایی و تعهدات و نیز انجام تعهد بیش از وضعیت مالی خود ایجاد می‌شود. ورشکستگی به تقلب: تاجر با سوء نیت و تقلب، خود را ورشکسته اعلام می‌کند و در این حالت مجرم است. از مهمترین دلایل ورشکستگی به تقلب، پنهان کردن دارایی، از بین بردن مال با معاملات صوری و غیر واقعی، ایجاد بدهی غیر واقعی به منظور نشان دادن مبلغ بدهی بیش از مقدار اصلی است. پس از قطعی شدن حکم ورشکستگی، شرکت تجاری خود به خود منحل شده و ظرف ۵ روز از تاریخ حکم، توسط دادگاه برای تاجر یا شرکت تجاری مدیر تصفیه انتخاب می‌گردد تا دارایی های شرکت را به پول نقد تبدیل کرده و مراحل تصفیه را که در صفحه مربوط به تصفیه شرکت ذکر شده انجام دهد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی